- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz
milkabrams #49 üzenetére
Lehet félrement, úgy értem ez a harmadik xiaomi telefonom, és nem volt gond egyikkel sem. Semmi. Lehet a negyedik is az lesz.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
milkabrams #47 üzenetére
ezekkel nekem sincs problémám, legalább is eddig semmi...
-
milkabrams
őstag
Még az s24 ultra előtt simán csak lenéztem a kínai telefonokat, majd tapasztaltam a murát, a sávozódást a kamera problémáit amivel tele van a topic és a rengeteg minőségbiztosítási baki, ami miatt én is megjártam a szervizt. Közben olvastam a Pixelek megdöglő alaplapjairól, láttam a legújabb Sony szánalmas kamerás teljesítményét, majd eszembe jutott az a 4 év míg az Op 7t-t nyúztam és hogy ilyesmi problemák fel sem merültek. Ezek után nem biztos, hogy kifizetek 650 ezer forintot ezekre a csudajó telefonokra, inkább veszek ennyiért egy csúcs Oppot vagy Xiaomit, esetleg újra Oneplus.
-
Noukoum
veterán
Lásd Samsung Galaxy S25 Edge 25 wattos töltése.
Nem hogy örülnének a csodakínai telefontulajdonosok hogy a telefonjuk jobb (valamiben) mint egy hanyatló nyugati cucc.
Pl. én ma sokat használtam a készüléket és jelenleg 53%-on vagyok. Mekkora szégyen, hogy az éjszakát egy 25 wattos adapterre kötve fogja tölteni. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
milkabrams #36 üzenetére
„Ez akkor sem fér bele a világnézetembe"
Elfogadom, hogy így gondolod. Magam csak a tényeket írtam. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
milkabrams #34 üzenetére
-
milkabrams
őstag
Ezt én akkor hiszem el ha látom a saját szememmel, az utóbbi években az alma is a samsung is b.szik bármi érdemi fejlesztést eszközölni, erre most hirtelen ugranak 3 generációt? Hogye...
-
-
Noukoum
veterán
válasz
johnny500 #18 üzenetére
Ez nagyon jól hangzik, de van vele néhány apró gond.
1. Ne dolgozzunk 8 óránál többet, az is sok.
2. Szünetekben ne a telefont pörgessük.
3. Ezzel a felhasználással 2 napot kibírnak a modern iPhone-ok (pörgetéssel együtt). Tehát nem érsz haza 20%-al. Ha rossz az akkumulátora, ki kell cserélni.
4. Gyors zuhany után ne menj sehova, mert pihenni kell.
5. Ha éjfélig ottmaradsz a baráti találkozón (ami gyors számítás után kb. hat órahossza ami elég luxus, de mindegy hagyjuk is) akkor mire hazaérsz, hajnalni egy óra, tönkrevágtak az alvásodat.
6. Munka után ne menj a barátaidhoz azért hogy a telefont nyomkodd.
7. Gyereknek pedig aztán főleg ne add oda, játszál te a gyerekkel.Persze el lehet fedni a problémákat ilyen látszatmegoldással (ez esetben gyorstöltés), de ugye látjuk valójában nagyon komoly gondok vannak a felvázolt életvitellel.
Most az hogy mi a normális világ azt nem én fogom megmondani. Ellenben a mai telefonokat így is elég kényelmetlen megfogni. Nem csak nagyok, nehezek, hanem vastagok is, főleg tokkal együtt. Nem véletlen jött és jön a Samsung és Apple vékonyabb megoldása.
Egyébként az Iphone most is fél óra alatt 0-ról 50%-ra tölt. Magyarul egy zuhany alatt bőven beletölt annyit hogy bővem kibírjon egy ilyen baráti találkozót. Ahol egyébként biztosan van töltő is, vészhelyzet esetén.
-
kyle23
tag
Jézus ereje! Ez brutál fejlesztés lesz a köv generációnál. Lassan top Android telókhoz lesz fogható!.....
+100.000! -
Zsolt,72
senior tag
Egy részükre valóban igaz az állítás, de nem mindenkire.
Nekem mind a két autómban van 1-1 USB C-USB A és Lightning-USB A vezeték, a fejegységhez való csatlakozás és az arról történő töltés céljából. A hátizsákban pedig békésen megfér a többi cucc mellett egy powerbank, hosszabb utazásokra. (Működik a BT csatlakozás is, de van, amikor használom a vezetéket.)
-
johnny500
tag
Képzelj el egy pl pénteki napot amikor 8-10 órát dolgozol. Navigálsz, fotó, email, szünetben megpörgetsz ezt azt a telón, 15-20%-al haza érsz mert már nem új a teló (valamelyik újként is így bírja
) és egy gyors zuhany után már mész is egy baráti találkozóra ahol éjfélig szeretnél ott maradni, pár fotót lőni, zenét hallgatni, vagy mutatni ezt azt valakinek vagy a gyereknek oda adni, hogy egy kicsit játszon rajta. Egy normális világban ahol inkább vastagítanák a telefonokat vékonyítás helyett ez sima lenne de ha ez nem megy és a technológia már adott legalább rakjanak bele gyorsabb töltést, hogy mikor haza érsz meló után menjen bele érdemi töltés.
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
pusszycat #13 üzenetére
Van ismerősöm, akinek ELENGEDHETETLEN a Xiaomi 120W töltés, mert neki nincs ideje töltögetni a telefont.
Reggel dugja rá ébredéskor, és mire indulnia kell, kész.
Megkérdeztem tőle, hogy mi a helyzet lefekvéskor? Ugyanazt a csatit kell ugyanoda rádugni, amit reggel szokott.
(nincs válasz) -
-
cs.zs.
veterán
Kérdés hogy a max érték a töltés elején mennyi ideig lesz meg. 5, vagy akár 10 percig is?
-
Zsolt,72
senior tag
Lassan Almáék is elérhetővé tesznek gyorsabb töltési lehetőséget. Nekem mindegy, mert engem nem érint, továbbra is jól megvagyok a 1½ és 20W közötti teljesítménnyel, de látom, hogy van igény a nagyobb töltési értékre. Ők most picit elégedettebbek lehetnek.
-
pusszycat
nagyúr
Ezt most majdnem nem hittem el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DOOM - The Dark Ages
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged