- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopeter1982
csendes tag
válasz
vence #144991 üzenetére
Ez itt OFF, de a bankoknál ugyanaz van.
Amikor a banki ügyintézőnek nekem kell megmutatnom a honlapon, hogy hol keresse azt a hirdetményt, amiről beszélek neki, az eléggé vicces. Pedig a bank az elvileg komolyabb terület.
Mondjuk nyilván az sem tett jót, hogy bankösszevonások stb. miatt egy most odakerülő fiatal ügyintéző nyilván semmit nem tud az előd bank bankszámlacsomagjáról, amit én nagyjából akkor kötöttem meg, amikor ő még kb. általános iskolás lehetett.
Hogy ON is legyek:
Valamilyen szinten meg is érti az ember, mert tényleg átláthatatlanok az ÁSZF-ek, kondíciós listák, meg több dokumentumból kell khámozni, hogy most azok közül mi vonatkozik rám stb. -
Cs.Tibor
junior tag
válasz
vence #144950 üzenetére
..." máshol...ennyiért van 50GB is.."
Sajnos ez engem nem vígasztal.
Itt élünk egy NER-es mocsárban, a piaci verseny, a távközlésben (is) teljesen megszűnt, ezért a közeli jövőben pozitív változás nem várható...
Egy magyar származású osztrák professzor szavaival:
.." a Balkán már nem a Drávánál, hanem a Lajtánál kezdődik.." -
Cs1csó
titán
válasz
vence #144950 üzenetére
Ugyanis aki elvan havi 1-2-3GB-al az egy ilyen 6k-ért 10GB-al el van 4-6-8 hónapot is.
Amit te írsz ott meg ha tetszik ha nem havonta fizetni kell 7k-t.
(A beszédet nem vettem ide mert sokan főleg a Messengeres, Viberes stb. hanghívási lehetőségek mellett már keveset beszélnek percalapú hanghívással.)A "megújuló" 5GB opción gondolkodom mert az 2390ft/5GB tehát 480ft/GB de ez sem annyira jó a 600ft/GB-hoz képest max ha tényleg lemegy havi 5-6GB.
-
válasz
vence #140588 üzenetére
Egyébként egyoldalú szerződések születnek, ami elméletileg a polgári jog szerint, alapból semmis.
At kéne menned ezzel a jogász topikba, kicsit jobb kedvre derítenéd őket!
Nincs olyan, hogy egyoldalú szerződés, ahogy az ügyfél aláírja azt, már kétoldalú, ha nem írja alá, akkor meg nincs szerződés. Ja, hogy nem ott fogalmazza meg egy szolgáltató helyben Marinénivel a szerződést? Sokkal érdekesebb lenne, ha minden ügyféllel megbeszélgetné a Telekom, de bármely szolgáltató, hogy mit is írjanak a szerződésbe, mennyit szeretne fizetni, ilyesmi...
Hetek óta nem kacajgtam ilyen jót hsz-en.
A havi ÁSZF módosításoknak is meg van a jogi kerete, x nappal a hatálybalépés előtt nyilvánosságra kell hozni, értesíteni az ügyfeleket és, ahogy Intruder2k5 említette imént, ha az ügyfélnek nem felel meg a módosítások után az adott szerződés azt egyoldalúan felmondhatja.
Kicsit még gyúrnod kéne ehhez a jogászkodáshoz!
De azért örvendetes, hogy megint találtál valami olyat a T-nél, amit szerinted érdemes kritizálni. Hát ez a téma sajna pont nem olyan.
Intruder2k5
Bizonyára a dajcstelekom így csinálja.
Utalni akartam épp a dajcstelekomra, de látom már megtörtént.
-
válasz
vence #140588 üzenetére
Egyébként egyoldalú szerződések születnek, ami elméletileg a polgári jog szerint, alapból semmis.
Minden bizonnyal így van, és milyen jó, hogy erre eddig csak te jöttél rá az országban.(Mint, ahogy elméletileg az is elfogadhatatlan lenne, hogy az egyik fél kénye-kedve szerint állandóan módosítgassa a szerződéses feltételeket > havi ÁSZF módosítások.)
Ha nem tetszik a módosítás, felmondhatod. Mégis mit vársz, hogy mindenkit behívjanak egyeztetni, hogy megfelel-e neki a tervezett módosítás? Bizonyára a dajcstelekom így csinálja. -
Kbali
nagyúr
válasz
vence #140588 üzenetére
Látszik, hogy megint almát/körtével hasonlítgatsz és még a linkelt cikket sem olvastad el. Nem a szolgáltatók kérték a módosítást, hanem az NMHH vette egy kalap alá a különböző technológiákat. Hülye lenne teljesíthetetlen feltételeket vállalni egyetlen szolgáltató is, ha még jól meg is büntethetik miatta.
-
csernak75
senior tag
válasz
vence #140582 üzenetére
Szia.
"Egy július elsejétől hatályba lépő rendelet miatt megváltozik a mobilnet-szolgáltatásokra vonatkozó minőségi célérték-rendszer..." "...Az új rendelet ez utóbbi faktorral nem számol, vagyis a mobilszolgáltatókra ugyanazok a kritériumok vonatkoznak, mint a vezetékes szolgáltatókra, azaz a teljes szolgáltatási területen az esetek száz százalékában meg kell felelniük az ÁSZF-ben meghatározott garantált értékeknek..."
Bővebben: [link]
-
totron
addikt
válasz
vence #139838 üzenetére
A többi szolgáltatót is így szétcincálod? Előttem van ahogy meglátsz egy magentás logót és amint az tükröződik a szemeidben, majd átvált izzó vörösre, mellé a füleiden is gőz lövell ki szimultán és így vered a billentyűket. Az a baj, hogy újat nemigen mondasz. Lehetne ez áldásos tevékenység is, de se változtató ereje, se hírértéke. Te tudod.
-
4Grider
félisten
válasz
vence #139713 üzenetére
Most tették ki az üzleti előfizetőket a prepaid körből. Mert - mint írtam - nem akarják fejleszteni a domino mögötti rendszert, az üzleti ügyfelek részére pedig a prepaid számlázást rendbe kellett volna tenni. Egyszerűbb és költséghatékonyabb volt kitenni őket.
Erre nem is kényszerülnek rá, mert sok éve egyértelmű az előfizetők mozgásának dinamikája a 3 szolgáltató között. -
4Grider
félisten
válasz
vence #139709 üzenetére
A Telekomnál egy ezer éves belső rendszer szolgálja ki a prepaid szolgáltatást és nem terveznek már tovább fejleszteni. Legalábbis amikor az esim-et itt bevezették, abban a rendszerben nem lehetett ilyen szolgáltatást beállítani. Emiatt a rendszer miatt van külön domino SIM és postpaid SIM. A több szolgáltató tud esim-et adni prepaid előfizetéssel is, és náluk nem különböznek a postpaid és prepaid SIM-ek, azaz bármelyik SIM-re bármilyen előfizetést tudnak aktiválni.
-
válasz
vence #139698 üzenetére
Pedig teljesen valid volt a felvetése, én is használok Maratont, és figyelek rá, hogy ne fogyjon le teljesen a keret. Sőt, a pároméra is figyelek, mert az Ő kártyái is fel vannak véve nálam az alkalmazásba. Érdekes ez a "nem nulláról induló számláló" is, szerintem rajtad kívül más még nem találkozott vele.
Problémákat kreálni mindenki tud magának, de a leleményesek inkább megoldják azokat. Az autódban sem nézed az üzemanyag mennyiséget, amíg gyári fogyasztási adat szerint még lenni kéne benne? Aztán kifogy a nafta, akkor a gyártó a hibás mert nem ezt ígérte?
-
válasz
vence #139366 üzenetére
Jó lenne, de mivel többek kérése ellenére is ide blogolsz, így kvázi idézhetővé válik, amit írsz! Ugyanis nem a személyedről volt szó, hanem arról, amit írtál. Fura is lenne, ha nem lehetne olyat leírni, amit már valaki leírt, más kérdés, hogy a szerzőt lehet-e említeni. Szerintem igen.
Próbálj a szaktopik témájába vágó hsz-eket írni és senki nem fog idézni. A DT eltérő működése és üzletpolitikája nem e topik témájába vág.
-
válasz
vence #139252 üzenetére
Már vártalak... De gondolod át, ha nem adnának, akkor se lenne semmi. Viszont mivel adják, és nem kérnek érte pluszt, így ingyen kaptad. Persze tudjuk, hogy neked ezt a 3GB-ot is 2GB-ról kezdené mérni. Egyébként OK, hogy semmi sincs ingyen (még a dajcstelekomál se), de rajtad kívül kb. mindenki megértette, hogy mit is írtam.
-
válasz
vence #139185 üzenetére
Itt is volt ilyen, anno elírták a Sony Xperia Z árát és a Telekom szépen odaadta a rendelőknek fillérekért, itt a fórumon adott telefon topikjában találsz erről infót.
Megjegyzem, azóta változott a szabályozás és a hozzáállás is, de nem csak hazánkban, ezért a régebbi példákat hiába nézzük... -
válasz
vence #139185 üzenetére
Megnyugtatásodra elárulom, hogy itt is történt hasonló, például 2017-ben a Coop kuponos időszakban némi trükközéssel lehetett 12000HUF-ba kerülő Samsung fülest rendelni a Telekomtól ingyen, és kiküldték. Jó sokan vissza is éltek vele...
Már az adategyeztetésért is elfelejtettek adni ...
Az csak egy időszakos akció volt, én az egyik kártyámra kaptam is. De az sem volt automatikus, csak megjelent az alkalmazásban bekapcsolható opcióként, de ha valaki nem kereste, vagy nem olvasta el figyelmesen a leírtakat, akkor így járt. -
csaszi75
senior tag
válasz
vence #139135 üzenetére
Találtam egy rohadt jó ábrát arról, hogy mi minden kell ahhoz, hogy neked az appodban megjelenjen, hogy mennyit forgalmaztál el. De ez csakis a mobilhálózat, ezek után jön még az APP IT infrastruktúra.. S valami olyan rémlik tankönyvből, hogy amikor egy user forgalmazni akar, akkor megkap előre egy kis szeletet a rendelkezésre álló x GB adatmennyiségből: mondjuk 1 vagy 10 vagy 100 MB-os szelet.. tehát az appod nem fog azonnal frissülni, hanem csakis a szeletek elfogyasztása után.. Azonban egy szelettel lehetséges, hogy te már túlléped a rendelkezésre álló kereted, s majd később terhelik rá az újabb adatmennyiségedre, amit épp megvettél..
https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wireless/asr_5000/21-24/PGW-Admin/21-24-pgw-admin/21-16-PGW-Admin_chapter_011001.html
Mellesleg ezen az ábrán látni a 2G-t, a 4G-t, a VoLTE hívás felhőjét, a VoWifi hívást kiszolgáló eszközöket, a számolást végző OCFS-t, stb..
JA és a problémádhoz, hogy hogyan működik egy app.. bármi lehet.. SW hiba az appban, wifi probléma, telefon probléma, hálózat probléma.. Lehet nem ártana egy teljes tárolt adatok és teljes cache törlés a Telekom APP-ben, nekem segített, amikor számlabefizetési gondom volt.. -
válasz
vence #139128 üzenetére
(Gondolj csak bele, ha egy ilyen frissítést a prérin kapsz be, elfogyott adattal és mondjuk Ft egyenleggel?!)
Azért nagyon életszerű példákat tudsz ám felhozni... Esetleg tedd még hozzá, hogy lemerült telefonnal, és akkor már nincs is probléma. Szerintem akit annyira érdekel a telefonja, hogy 0Ft és 0 adategyenleggel megy a prérire, az kibírja amíg visszaér a civilizációba.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
vence #139130 üzenetére
Nem valami app frissítés mobilneten keresztül is van engedélyezve nálad? Amiatt is lehet kevesebb a DD-d.
Korábbi hozzászólásomban van egy kép, amin látszik, hogy adatkeret nélkül be kell jelentkezni a hálózatra, utána tudtam használni az
appot, helyett a telekom fiókot a honlapon. -
4Grider
félisten
válasz
vence #139120 üzenetére
A lényeg, hogy nálam működik az aktuális Telekom alkalmazás wifi ÉS aktív net csomag nélkül is. Nyilván nem lehet különbség az ingyenes 50 MB és egy maraton opció megrendelése között, ha az egyik müködik, a másiknak is mennie kell. Ezért nem értem, hogy miért szenvedsz vele, itt minden ok.
-
yogibear
addikt
válasz
vence #139115 üzenetére
Egyenleg nélkül, nem, mert még van rajta, de idehaza wifin használom az appot...
Most aktiváltam azt az 50 mega ingyen netet, repcsimód be, 10 mp vissza, appba belépve (még mindig wifin), már hozzá is adta az 50 megát a net egyenleghez... rá 1 percre jöttek az üzenetek is... -
válasz
vence #138947 üzenetére
Mostanában szerintem gyakorlatban már nem igazán használható semmire, mire bármit megnyitottam volna a T app már egyedül is eltüntette!
Kicsit le kéne csekkolnod a telódat, mert neked a Domino Day is szökik, mire megnézed, az 50MB is eltűnik...és azt pedig az App nem eszi meg, az tuti, max nálad!
Van egy telóm, amin be van kapcsolva az 50MB és elég sokszor indítottam rajta a Telekom Appot, csak tegnap vagy 15x próbaképpen és most megnéztem hogyan áll:
Nincs semmilyen más adat az 50megán kívül.
-
válasz
vence #138864 üzenetére
Nem kell messzire menni, itt a PH-n is van Barion, amióta vannak fizetős szolgáltatások.
-
nfsu17
veterán
válasz
vence #138858 üzenetére
A Telekom-tól online rendelt Domino csomagban
2 GB + 40 perc van, 990 Ft-ért, díjmentesen szállítva.
Rájöttem.
Ezért írtam, hogy Várni kellett, cserébe kaptam+
1GB netet, meg+
20 perc beszédet.
..mert a polcról leemelősnél csak 1GB/20 perc van.
amúgy ezt már itt is leírtam neki egyszer -
válasz
vence #138843 üzenetére
Mindenesetre a még futó és érvényes DD-t simán lenyelte.
Szerdán hiányoltuk is, hogy jelzed, mennyit nyúltak le megint az 1gigából! De csak megoldották, a manó csípje meg az orrukat!
Simán megvárták, hogy bekapcsold a korlátlant. Szerintem amúgy neked még a korlátlant is úgy adnák, hogy lenyúlnak belőle.
-
glaci
őstag
válasz
vence #138835 üzenetére
Vandán szerencsére gyorsan tuljutottam, de a Tamással sem voltam sokkal előrébb. Hiába írtam neki, hogy két külön készüléken is kezelem a fiókomat és hogy az előfizetések több mint felére sikerült megcsinálni, csak az én készülékeimben kereste a hibát. Szerintem nálam valami vagy működik vagy nem, nem válogat. No mindegy. A második Tamás legalább már elkérte a számokat és nézett valamit. Bár Ő sem tudta megoldani. Felvette hibára, meg állítólag fognak majd hívni, de nem sok bizodalmam van bennük.
-
btudos
nagyúr
válasz
vence #138789 üzenetére
Az univerzális egyenleg nem használható fel készülékvásárlásra, ha valamire nem tudsz helyes választ adni, légyszi inkább ignoráld a kérdést, vagy legalább keress rá, mire használható az egyenleg.
Köszönöm.
Pipu: A flották egyedi feltételek szerint működnek, lehet olyan, aminél több kártyára adnak további kedvezményt, az adott flottánál érdeklődnék a konkrét feltételekről, erre nincs általános érvényű szabály. -
btudos
nagyúr
válasz
vence #138772 üzenetére
"Valahová külön fel vannak rakva, csak a változó részek,
mert egyébként ki tudja ezt követni?!"
Te próbálsz utána járni annak, amit leírsz, vagy csak kötekedni vagy itt? -
4Grider
félisten
válasz
vence #138775 üzenetére
Az átutalás és a dolgozók bére, azok közterhei egy elég jelentős költségtétel.
Az ötlet nem tőlem származik, hanem a törvényi hely fogalmaz így. Gondolod nincsenek vele tisztában azok, akik az ÁSZF-eket írják, hogy mik a törvényi lehetőségeik?
Én nem kaptam inflációkövető áremelést a feltöltős csomagjaimra, te igen? -
válasz
vence #138772 üzenetére
Valahová külön fel vannak rakva, csak a változó részek,
mert egyébként ki tudja ezt követni?!
Gondolom igen, de én nem szoktam ezzel foglalkozni.Az is elgondolkodtató, hogy az egyszer már kifizetett adatok maradéka miért nem gördül ??!!
Domino Maratont használok, itt nincs maradék. Addig használhatom fel, amíg él a kártya. Meg ez amúgy is csak tartalék, mert alapból van céges kártyám, és azon is van valamennyi net, elsődlegesen azt használom beszélgetésre és adatra is. De mindenki olyan csomagot választ magának, ami a leginkább megfelel, vagy ha ilyet nem talál, akkor keres másik szolgáltatót. -
-
yogibear
addikt
válasz
vence #138656 üzenetére
Érdemes tudni, hogy ha a feltöltőkártyás előfizetésünk hívószámát hordozzuk el, akkor a fennmaradó egyenlegünk visszatérítését 30 napon belül kérhetjük az átadó szolgáltatótól. Lényeges, hogy a visszatérítés díjköteles lehet, ha ezt előfizetői szerződésünk rögzítette. Ugyanakkor fontos kitétel, hogy ebben az esetben ennek a díjnak arányosnak és összemérhetőnek kell lennie a visszatérítés során – a szolgáltatónál – jelentkező költségekkel.
-
4Grider
félisten
válasz
vence #138656 üzenetére
Mivel törvényi hely van most már a hordozás esetén bennmaradt egyenleg visszafizetésére, így az ÁSZF-ekben maximum az lehet benne, hogy ezzel kapcsolatban x% vagy y Ft az egyszeri adminisztrációs díj. Mivel ilyen egyelőre nincs még a szolgáltatók ÁSZF-jeiben, így tök felesleges volt a hozzászólásod (megint), az egyenleg visszakérhető hordozást követően 30 napon belül.
Az viszont szomorú, hogy erről a munkatársak nem tudnak, vagy annyira kicsi az összeg, hogy nem foglalkoznak vele. Ha utóbbi eset áll fenn, a szolgáltatók be fogják írni az ÁSZF-be az ezzel kapcsolatos díjaikat (nyilván sem az utalás, sem az ezzel foglalkozó kolléga nincs ingyen a szolgáltatónak). -
vence
aktív tag
válasz
vence #138603 üzenetére
Az, hogy jelzi a frissítést és akkor engedem, amikor nekem alkalmas, az szerintem nagyon más ...
mint, amikor úgy jelenik meg, hogy blokkolja az App-ot, ami egyébként működne és használható is lenne.
Nem minősítem most, aki csinálta, vagy még inkább, aki rábólintott.
Régebben ez nem így működött, egyes helyeken talán még most is, voltak különböző kategóriák: időszaki, kritikus stb. frissítés.Nem beszélve arról, hogy leginkább felesleges dolgokat szeretnének felrakni, soron kívül, hogy az adatgyűjtögetésüket ne is említsem!
Elég gyakran használom, használnám az Appot, de sajnos a telón már nincs hely.
(Már többször csináltam, de ez hosszú történet lenne ...
engedély nélküli frissítések stb.)
Egyébként már nincs is mit levenni!Új telefon pedig pont emiatt az inflációs rablás miatt tolódott el.
De nem is kell nekik az új szerződés, mert nem foglalkoznak a problémával.Persze nem csodálkozom, amikor ennyi +bevételt kapnak ajándékba!
(Erre az évre 3% körüli gazdasági növekedést várnak Mo-on,
mai hír ...)
Ehhez kell viszonyítani az IKÁ-t! -
Cs1csó
titán
válasz
vence #138603 üzenetére
Érdekes, frissíteni akartam de valami másra nyomtam végül nem feissült egy.későbbi app újra futtatásakor végül lefrissült.
Az ilyen "szolgáltatói" vagy "hivatalos" appokat érdemes frissíteni, hátha valami olyan funkció,. szolgáltatás jön amire ajár azükség is lehet.
Nyilván egy film vagy zene lejátszónál ez a frissítési "kényszer" elhanyagolható. Ott max ha bug vagy adott oprendszerrel való inkompatibilitás nem kényszerít rá.
Mi a bajod azzal hogy frissül?
-
Landsmann
addikt
válasz
vence #138531 üzenetére
Én is rühellem a frissítéseket, mert általában több problémát okoznak mint amennyit megszüntetnek. Jó példa a Maildroid levelező program. Kifogástalanul működött, aztán vagy 2 év múlva eszükbe jutott, hogy frissíteni kellene. Na, onnantól fogva nincs értesítési hang, illetve nem töltötte le automatikusan a megadott időközönként a leveleket. Aztán egy hónapon belül gyorsan kiadtak még két frissítést, ezzel megoldották az automatikus letöltés problémáját, de értesítés azóta sincs. De újabb frissítés sem. De ugyanilyen gáz volt a windows frissítés. A hangkártya driverét frissítette. Na, onnantól fogva hol volt hangja a gépnek, hol nem. Leszedtem a frissítést és mindjárt helyre állt a béke. Ha valami nem úgy működik ahogy elvárható, akkor oké, legyen a frissítés, hátha megoldja a problémát. De ami jó, azt nem kellene bántani. Az OTP appal is az a bajom, hogy nem tudom a telefonszámlát fizetni. Látszólag minden oké, jóvá is hagyom a tranzakciót, csak éppen nem küldi el a számla értékét. Az meg nem megoldás, hogy minden hónapban leszedem és újra telepítem, újra konfigurálom.Ezt már megtettem, akkor a következő számlafizetésig jó volt, aztán megint nem. Egyszer legyen egy működőképes verzió, hogy azt utána nem engedem frissülni, az tuti.
-
yogibear
addikt
válasz
vence #138503 üzenetére
Pedig alkalmazzák... a zöld mammutnál már 2005-ben is volt, a Net számlacsomaghoz alapból járt például MC webkártyával együtt, amit ugyanúgy 3 évente cserélnek... a mostan Smarthoz is lehet külön kérni minimális havidíjért (147 huf asszem)...
Átvezetés meg ingyenes...
Csak sokan úgy vannak vele, hogy elég a sima számla és a plasztik azzal is tudnak online vásárolni... csak ha egyszer beleszaladnak a késbe akkor jön a jajveszék... -
kchris78
veterán
válasz
vence #138449 üzenetére
Ez Magyarorszag. A masik fele annak amit irsz hogy ingyen kellene minden vagy legalabbis jo olcson, aztan az elvaras hogy 0-24-ig porogjon a torrent meg hasonlok. Mobilnet NEM alternativaja a vezetekes netnek. Ezt itthon sokan nem hajlandok elfogadni. (plusz sajnos keves ilyen felhasznalo is eleg egy-egy cella leterdeltetesehez) Indult ez az egesz anno a voda gprs korlatlan akciojaval.. Mas orszagokban NINCS ncore meg hasonlok. Plusz, pl Olaszorszag ahol olcso a mobilnet, a tenylegesen korlatlan csomagok qqq... dragak, ellenben az 50-100-300-500GB csomagok olcsok . Rad bizom annak a megfejteset hogy vajon miert
. Itthon is ezt kellene csinalni es lekopnanak azok akiknek a felhasznalasi szokasaik alapjan semmi keresnivalojuk nem lenne a mobilneten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest