Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerencsére pont az istenhegyi útra megyek dolgozni fél kettőre. -
-igu-
veterán
válasz
Sipi-
üzenetére
2024 december vegen alltam at a pluszra
akkor ki is probaltam, hogy biztosan sikerult-e a regisztracio
es jelszokezelot hasznalok, az ritkan teved, vagy ut felre"A felhasználónév vagy a jelszó helytelen, vagy Ön nem jogosult a kiválasztott azonosítási szolgáltatás igénybevételére."
-
Grillo
őstag
válasz
eattila
üzenetére
Köszi!
Beszéltük a jómunkásokkal (MOL beruházás), hogy nekik most jó ez a hó, alatt nem fagy meg a talaj, kvázi jól járható, tudnak melózni. Akkor fogják beszopni, ha a hét vége felé elkezd olvadni, akár gyorsan, és akkor ez a jó kis kunsági agyag átázik, és minden elsüllyed benne. Pláne, hogy ilyen hosszan kéne bejutni minden felszereléssel, anyaggal, géppel. -
npera
addikt
válasz
-NoVa-
üzenetére
Most gurultam vele az előszobában picit és felfedeztem, hogy az első sárhányó hozzáér a gumihoz. Ezt a bringát tényleg csak "összeszórták", kábé semmiféle értelmes QA nem volt.
Végigmentem a csavarokon, a sárhányót meglazítva a merev tartókat kijjebb toltam a pántokban és visszahúztam. Annyira rövidre vágták a pálcákat, hogy a műanyag kupak már nem fér rá, mert ahol a kupak volt, ott kellett legyen a pánt.
Most kezd elmúlni a -16 fok, ma éjjel már csak -6 lesz, aztán holnap délelőtt átmegy pluszba a hőmérséklet. Mivel kábé 4 hete fagy erősen, ezért a talaj teljesen fagyott. Erre az eső jó móka lesz. Aztán szerdán +1 és +2 fok lesz és nagy mennyiségű eső. Szerintem az azonnal lefagy majd.
Na, ha ez elmúlt, akkor megyek ki bringázni
-
-szabi-
addikt
válasz
qnadam
üzenetére
Jah de az árkülönbség akkora, hogy annyit meg nem adok érte.
Nem találkoztam még ilyennel, reméltem megkerülhető de ezek szerint nem.
A vad 90-es és 2000-es évek után lassan rászoktam, hogy hajlandó vagyok adni némi aprót szoftverért.
Erre most jön ez, ilyen feltételekkel viszont nem.#168864 Bujdy81
Az előfizetéses módszer nálam kizáró ok. -
-igu-
veterán
válasz
Jahno
üzenetére
"Lábon be. Lehet ott sem tudják mi működött vagy mennyire"
az lett volna a lenyeg, hogy idopontot tudjak kerni vele ahhoz, hogy labon be
de megy ez idopontfoglalas nelkul is, qnadam esete alapjan
en azert szeretnek biztosra menni, nagyjabol egylovetu a dologAz ufk+ mukodott az atallaskor, megvolt a regisztracio, meg az az erdekes forma kodgeneralo weboldal, meg sikerult is akkor belepnem, nehanyszor raprobaltam. Azota eltelt 1 ev, es az ami akkor jo volt, most nem jo.
-
Grillo
őstag
válasz
eattila
üzenetére
Innen minden messze volt. A 4 jegyű főúttól még majd 20 perc volt autóval a helyszín (van róla egy végtelen hosszú hyperlapse, majd még lehet lerövidítem). Mondjuk faszán le volt taposva a hó, elvileg murva volt alatta, beraktam az SCrosst snow+lock módba, aztán mentem a pickupok után.
-
Jahno
veterán
válasz
-igu-
üzenetére
Nekem az Erste csinálta ezt az online azonosítást, ami nem sikerült pedig számlán belül fizetni akartam, azt is agyon bonyolították. Később itt fórumon egy Erste ügyintéző azt mondta, hogy hülyeség, ilyen nincs
JHa most nem jött össze valami miatt, akkor az szívás. Lábon be. Lehet ott sem tudják mi működött vagy mennyire, emlékszem annó küzdöttél a kóddal is vagy valami, ha akkor az átmeneti időszakban nem váltottál sikeresek ÜK+ra vagy DÁPosra, akkor nemtom mi van.Időpontot továbbra is megpróbálhatok foglalni a nevedre, ha kell :-P
-
-igu-
veterán
válasz
Jahno
üzenetére
Nem konvertaltam magam sehova.
Az ugyfelkapu+ nem engedett be, ezutan probalkoztam a frissen telepitett DAP app-pal, ami elhasalt a regisztraciohoz szukseges azonositason. Tobb alkalommal. A vegen mar videochat-en mentunk vegig a lepeseken. A szelfi elkeszitese utan a neni elkoszont, azota nem tortent semmi. A DAP app ugyanugy az azonositas menupontot ajanlja csak fel.Tehat a DAP app-ba soha nem leptem be, mert a telefonomon futo peldany nem lett a szemelyemhez kotve az azonositas hianya miatt.
-
Jahno
veterán
válasz
-igu-
üzenetére
Ha DÁPosra konvertáltad magad akkor klasszikus ügyfélkapu belépés már nincs, ott DÁPosat kell választani. Ha oda nem lép be, akkor legjobb leszedni az alkalmazást, újra telepíted akkor lehet azonosítást beállítani. Talán megy online is, akkor összepárosítja. Egyéb esetben majd útlevéllel együtt a hivatalban elintézed.
-
Jahno
veterán
válasz
Bujdy81
üzenetére
Bármi is az ki ne dobd, ott van környékeden cicis is, minimum marketing értéke van ha minél régebbi és ergya, mert ez a kattanása. Időnként bekapcsol valami dögöt, mókol vele, felújítja, évente küld pár képet/videót, oszt elégedetten hátradől egy sörrel a kézben. Én 3 hónap múlva válaszolok valamit, pont jó nyuggertempó. Nem régen újított megint valami Nakamichi hifit és magasnyomású nátriumlámpát kompletten. Ez utóbbit sem értem, de nem baj, nagy és műxik.

-
2-More
aktív tag
válasz
hobizoli
üzenetére
De asse kell, mert ráraknak a drónra 1 kiló plasztikot, nem kell se bombahéj, se kumulatív fej, se semmi, rárepül a motorházfedélre, vagy be a tankon a lánctalp hajtásába, kaboom, és viszlát. vagy rászáll a búvónyílásra, vagy még, stb, rá a csőre, be a torony tövébe. A legtöbb ilyen tankkal pont az a probléma, hogy fenntről nincsenek agyonpáncélozva.
-
Jahno
veterán
Reptéri fotósok építettek karácsonyfát, egész jól kibírta a szezont, éppen bontják. Bolondok ezek, mindig tudtuk. Jópofaság, tele volt dísszel és világítással. Mindent is megvettek Temuról, aztán jövőre ugyanígy:

Ekkora hóban és sárban csak hasonló bolondok járnak arrafelé, nem kannibalizálták szét.
-
Bujdy81
aktív tag
válasz
2-More
üzenetére
Ha már felhoztad: oszcilloszkóp van raktáron, apámtól örököltem. Kell? Nagy és nehéz, analóg, nem mai csirke, mert a 90-es évek óta a polcon van. Ellenben van egy csomó gomb és tekertyű az elején.
Ha kell és megígéred, hogy minimum 1x használod, akkor anyám boldog lesz, ha nem egyből a szemétbe kerül!

-
WiZARD
veterán
Na a szlovák postán mostantól (jan1) nem lehet levélként küldeni tárgyat.

Állítólag egységesen EU-ban hasonlóan járnak el a többiek is.
Csomagként meg vagy tracking nélkül csak 20%-al drágább, trackinggal meg 4x drágább. -
eattila
őstag
válasz
A. Crowley
üzenetére
Dehogy is!
-
2-More
aktív tag
válasz
Jahno
üzenetére
Az önmegsemmisítő arra van, hogy van annak a szarnak egy hatásos lőtávja, mittomén, legyen 200m. Kilövöd, elindul a gyújtója, úgy van belőve, hogy az eltelt idő alapján számolnak egy távot, hogy mittomén 100m megtétele után legyen csak aktív, addig ne tudjon eldurranni, hogy ne nyúvassza ki a kezelőt, de ha X idő (táv) után SEM robban fel, ergo nem ért célt hanem elszállta picsába, akkor robbanjon fel amúgy is.
-
Jahno
veterán
válasz
2-More
üzenetére
Az rémlik, hogy a piezo csak akkor tud begyújtani, ha a 2. (gyorsítási?) fokozat is már működésbe lépett. Nem kell nekünk mindent érteni, azt sem értem mire jó az önmegsemmisítő. Szerintem 2.fokozat után valami félrement, elpukkant, erre gyorsan beírták a doksiba, mint valami fasza funkciót
-
2-More
aktív tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Hát, nem, az a becsapódási gyújtót védi, de a belső, elsődleges detonátor csak akkor aktiválódik, ha kilőtted, pont azért, hogy sehogy ne tudjon az indítócsőbenf felrobbanni. Kis túlzással amig el nem indult, földhöz is baszhatod fejjel előre, akkor sem fog felrobbanni.
Az, hogy amire lődöznek vele és amúgy overkill, azt adom, de, nem azért ezt használjál mert kell a power, hanem mert szemét olcsó és szemét mennyiség van belőle, régi, jól bevált, agyonverhetetlen technika, egyszerű, mint a faék, relatív könnyű, egy user elbírja meg egy málhazsák pukkancsot hozzá. -
hobizoli
nagyúr
válasz
2-More
üzenetére
onnantol, hogy leveszed a vedokukapot a RPG fej vegerol, az elesitve van
barminek nekiutkozik mar elmukodik a fejben a tuzijatek
egyebkent meg tokmind1 mert amire hasznaljak arra 98%-aban egy overkill igy is
a UAZ, Niva, krosszmotor meg a gyalogsag ellen siman hatasos igy is -
2-More
aktív tag
válasz
Jahno
üzenetére
Igen, csak azt mondom, ezekhez mind tempó kell, hogy beinduljon a művelet mikor becsapódik. Pl ezért nincs értelme kézifegyverméretben DU lőszert sem használni, de még nagyon wolfrámot sem, mert nem lesz meg a sebesség és a végén a mozgási energia, hogy meglegyen a megfelelő rombolóerő. Asszem .50től felfele van wolfram egy 20mm gépágyútól felfele DU.
-
2-More
aktív tag
válasz
Jahno
üzenetére
Pontosan. Ezért van, hogy 1, az RPG-7esnek egyrészt méteres csöve van, 2, van benne egy kivetőpatron, ami kilöki a gránátot, majd annak a motorja csak méterekkel később indul be, nem az indítócsőben, pont ezért többszörhasználatos. Az amcsi M72 indítócsöve pl egyszerhasználatos pont ennek fordítottja miatt. És ráadásul, teljesen passzív, beállítod, aztán megy előre, nem fordul, nem csinál semmit, egy ekevas. Ráadásul, a hajtóművének gyorsulási gyújtója van, azaz KELL a kivetőpatron gyorsulása, hogy a saját motorja beinduljon, és a robbanófejet is úgy élesíti. Még a sima 40mm gránát is úgy van megcsinálva, hogy a kilövés pillanatában indul el a detonátor egyik fokozata, és el kell teljes X idő szabad repülésben, mire az belül visszatér a kiindulopontra és csak akkor aktiválódik. Ergo, közvetlen közelre hiába lősz rá valamire, nem élesedik, így fel sem tud robbanni.
-
Jahno
veterán
válasz
hobizoli
üzenetére
Drónról érdekes, mert indításhoz viszonylag stabil ellentartás kell, különben kibillen az egyensúlyból és pálya elején a cső vezeti meg, állítja irányba. Azt megfelelően indítani is kell, meg a jó ég tudja. Amikor hírekben nagyot ment, hogy valami lakásba belőttek "rakétavetővel" és úristenyajj, valahogy úgy voltam, hogy szépen beleakad a szemközti falba aztán elég az ott magában ami ijesztő és nem túl kellemes, de ha már válogatni lehet akkor inkább ez, mint egy gránát vagy bármi más.
Ha hajtómű nincs, akkor begyújtják és függőlegesen leejtik?
-
2-More
aktív tag
válasz
hobizoli
üzenetére
500mm-ig szerintem tutiszáz, hogy nem rágja át magát, az 50 centi. És akkor is kell a saját hajtómű, ha kinetikus a fej, akkor azért, ha kumulatív, akkor azért. Ha simán nekikúrod valaminek, lepattan és úgy robban, a rombolóereje úgy meg a töredéke lesz. Irakban ezek a szarok úgy pattantak le az Abramsok oldaláról, mint a bolhák, de nemhogy azok, a T72 lövegéből kilőtt mikurvaanyja is, míg fordítva, az Abrams APFSDS lövedéke tudott akkora tempót, hogy volt, hogy a reaktív kockát is átütötte mielőtt az be bírt volna robbanni.
-
válasz
-igu-
üzenetére
amikor először raktam össze ilyet, 850 kiló teherbírás volt az egészre megadva, próbáltam is egy darabokra szedett régi swiftet ráképzelni, de nehezen ment

aztán kiderült, hogy szinte alufóliából és papírból van, ha összeáll, tényleg egész masszív, és a rápakolt súly segít összetartani.
ügyes cucc. -
eattila
őstag
válasz
A. Crowley
üzenetére
Offline van.
-
válasz
Grillo
üzenetére
nemrég kellett egy működő powerpoint, mert ppt-kből kellett slide-okat exportálni úgy, hogy ne csússzon szét. macre drága, így a virtuális windowsomra vettem egy 2016-ost valami 1500-ért, ami nem újratehető, ráadásul telefonon kellett aktiválni, ami majdnem 20 perces folyamat volt

-
Grillo
őstag
Na, milyen fasza kint lenni télen is, a friss levegőt harapni lehet. Kunhegyes, -15. Hazafelé beugrom Kazincbarcikára melegedni...
-
-
-
2-More
aktív tag
válasz
npera
üzenetére
Ezekből a lepkeakna az egyik legcudarabb. Az amcsik anno arra találták ki, hogy "csak" a lábadat csapja szét, még kambodzsába szórták a vietnami háború idején, összesen 1 évig. Nincs is benne igazi, combos robbanóanyag, "csak" valami nitrometán alapú, már egy dzsip kerekét sem bírja feltépni, ofkorsz, mezítláb már húzosabb. Ráadásul, egy év után kémiailag lebomlik benne a hatóanyag tárolója, és már nem tud, csak a detonátor elpukkanni, az is elég zord, de már tuti nem halálos. Na, ezt koppantották a ruszkik, csak épp az övékben rendes, komoly robbanóanyag van, ami kezed-lábad letépi, szétszórtak a valag tudja, mennyit afganisztánban, és van belőle a mai napig, gazdagon. És, az ukiknak is, jó 6 millió, és jobb híján,a muszkák felvonulási útjait biz ők is aknásítják.
Képzeld el, mi lesz, mikor 10-15 év múlva talál egy ilyet egy gyerek az erdőben, kis vicces zöld műanyaglepke, megfogja, boom. -
-NoVa-
veterán
válasz
hobizoli
üzenetére
Vagy a saját felelősséged átnézni, vagy elvinni egy bringabótba, ahol ezt megteszik, ha már webshopból veszel lapra szerelt bringát amit ügyes Svéd arcok targoncával pakolnak aztán ahogy sikerül. Ha meg bringabótban átnézeti az ember, netán szól, hogy a tárcsafék ferdén áll, akkor a szerelő professzionálisan bekalibrálja. Azaz svédfogóval a konzolt kicsit feszegeti, amíg szemre nagyjából jó lesz, csak ezt általában nem az ügyfél szeme láttára teszi, így professzionális. A végeredmény szemre nagyjából jó lesz, ügyfél elégedett, szakszerű kiszolgálást kapott.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
zetor2000
üzenetére
nem a ceg menne anyagi csodbe, mert ha ugy kalkulalja az arat, hogy egy megfelelo kvalitasu ember bere az ennyi a termek araban, aki normalisan osszerakja es beallitja akkor azt is kifizetne a vasarlo, hiszen eleve egy nem "olcso" portekarol van szo
es akkor van stabil minosegbiztositas is, az az arban ennyibe kerul, es pont
csak eleve azzal szamolnak, hogy hogyan lesz leheto legoccsobbababbabbabb, es elgagyizzak a vegen, amivel megolik az egeszet igazabol
a vasarlo meg teljesen jogosan elvarhatja az amugy nem keves penzeert, hogy a csavar meg legyen huzva, meg ha kell menetrogzitve is, meg a fek be legyen allitva, ha mar ennyibe kerul
es pont leszarna azt is igazabol, ha 50EUR-l tobbe kerul ezekert, mert az a megfelelo kepessegu muki darabonkent ennyivel kerul tobbe a cegnek, de akkor az olyan isez olyan mintha vennel egy uj top-of-the-range autot, de a fekbetet rogzito stiftekbol csak az egyik van a helyen, de ha csikorog-nyikorog meg kifordul a helyerol majd max helyre rakod a masikat te, mert a bangladeshi vendegmunkas nekik olcsobb volt a sorra orankent 3EUR-l, ami alatt 20 feknyerget osszerakatnak vele azaz (=0,15EUR/db-t sporoltak), mint aki meg csinalja jol is, es helyere rakja
...es fuuuuu, mennyivel nagyobb lesz is igy a profit az amugy 90k EUR-s autonal
b+, akkor irjatok ra 91k-s arcedulat es rakja ossze elsore is "jol" valaki
akinek az kell, az akkoris megfogja venni
vettel 30+ evvel ezelott egy Csepel bicajt a Keravill-ban, azon beallitottad magadra a kormany meg ez ules magassagat, es rajtkesz is volt ugy egybol
egyenesen futott, nem logott a lanc, fogott a fek
wooowmost a meg mindent is szamitogepes rendszerben csinalunk idokben, komolyan nem lehet egy lepesrol-lepesre vegig vezeto "tutorial" segedanyagot vagy videot csinalni az osszeszerelonek es egy csipogos nyomatekkulcsot venni neki, ami rogziti is a meghuzasi Nm ertekeket egy file-ban az adott darabhoz...?
monitoron megjelenik neki a 6. lepes:
huzd meg ezt a csavart 15Nm-l, kulcs: csiiiiip-csirip
kekfoggal bemegy errol az ertek a gepbe, leokézza
tovabb a 7. lepesre <Next>
....
a vegen osszegzes -
zetor2000
addikt
válasz
Jahno
üzenetére
Szerintem a hozzászólás lényege az lett volna, hogy kicsit több pénzért lehetne rendesen minőségi munkát is eladni, ami még nem megy a cég részéről se anyagi csődbe. Azaz, ha nem fillérbaszakodnak, akkor egy rendes cangát küldenek, amin minimális user interaction-nek kéne csak lennie. Így meg az ember a fejlett nyugaton megtapasztalja, milyen volt itt a Dacia 1300 / 1310 TX/TLX...
-
zetor2000
addikt
válasz
blueboi69
üzenetére
Tudom. Pár éve új irodaházba költüztünk, ahol nem kevés hely van, amit raktározásra használunk. Ott rendes Dexion/Salgó rendszer van, és nincs kispórolva belőle a csavar.
Igen, tudom, hogy a motoros behajtó sokat segít.
Amúgy, ha minden komponens a helyén van, szerintem a legtutibb ez a Dexion-Salgó féle megoldás, ami igazából valami licensz, de elég régi...
Örökélet, meg egy nap. Anno vettem HWSW bolháról egy galvanizált polcot, annak sose lesz semmi baja... -
Jahno
veterán
válasz
hobizoli
üzenetére
"most ha ez 50EUR-l tobbe kerul, gondolom akkor sem kellett volna feltorni a csaladi malacpersenyt,"
Az a baj nem így műxik a piac, vagy kijön év végén egy nagy szám, hogy mennyit spóroltak, de nem mindig csapódik le, hogy valójában van-e igény ennyi felárral szolgáltatásra. Sokszor olyan balfasz cégek vannak, hogy garis szopót bele sem számolják az ilyenekbe és nem jelenik meg, hogy valójában ez a drágább.
-
Jahno
veterán
válasz
blueboi69
üzenetére
Fotómasinákkal kb. gari ideig tervezek, utána minden nap ajándék és akad amit teljes szétesésig fogok hajtani, van ami határeset, ha még működik akkor idejében el kell adni. Egyik obim már kapott kompozit ragasztót, mert alul a bajonettnél lekoptak a csavar fejek amik tartották, ki is koptak, így még elmegy egy darabig. 10+ éve vettem használtan, némi karbantartást kapott, sokat már nem fog elbírni de ez kap is az élettől rendesen. Többit nem akarom elkiabálni, idehaza egész jól állunk kvázi öreg cumókkal.
Azért is szívás drágább automata (vagy kinek mi a drága) obikat nézni 1 év garival, mert ha még melón meg is térülne, annak sem sok értelme van, hogy azért dolgozzak, hogy aztán legyen mivel tovább dolgozni
Vettem occsó manuálisat, abban elvileg nincs sok ami elromoljon, haver szólt is rögtön, hogy hát ez kotyog a közepénél
Ez olyan, szórakozni jó lesz. Utolsó új vázam 5 év garis, meg kell nézni mire merre építkeznék.HDDn szintén ezért vakarózom, meg sok máson. Többinél érdekesebb az ár-érték, vagy értékcsökkenés/élettartam. Megfejthetetlen számok.
-
Jahno
veterán
Húúú, tegnap nekimentem az univerzumnak rendesen. Gyárba volt ugyan foglalt parkolóm, aztán gondoltam mi a fenének autózzak feleslegesen, semmi extra nincs, igaz forgalom sem lett volna. Haver mondja, hogy egyik obija szervízbe megy, kellene valami amivel beeső melót meg tud oldani aztán nagy generál után ha kezdődik a szezon, akkor visszacsereberéljük. Ad memóriakártyát amim ott hempereg hónapok óta, meg az aktuális gázsimat.
Adtam a BKV-s városnéző ámokfutásnak rendesen.
Kimentem hozzá tömegközzel és hiába csak egyet kellett átszállni, de pfúbaze, villamosig 15 perc az út, 13 percet vártam az indulásra, menetidő 50+ perc. Kocsival kb. jó 20 perc alatt letudható lett volna, onnan haza még 15, kész is de már mindegy. És akkor onnan hazajönni megint majdnem 1 óra busszal. Vagy mehettem volna ma itthonról, akkor jó fél óra alatt megfordulok, de sejtettem előre, hogy kimozdulni sem lesz kedvem :-P
Este színházba mentünk, az is tömegköz. Autóval hümmögős, hogy parkolás* hely/ár vagy mi legyen, vagy ha lenne Limos kupon, akkor esetleg azzal. Vagy csak hazafelé. Na, odafelé eldőlt, egész szigeten megint nem volt autó, maradt a tömegköz. Úgyis 3000 pénz az alap tarifa, lesz mit megspórolni. Előtte bezabáltam, első 8 percben majdnem be is aludtam, de összekaptam magam. Bár elég vacak darab volt, csak előre nem sejtettük
Előző nap egy teljesen jó röhögős egyszemélyes darab volt, az sikerült. Össze sem merem számolni mennyi lett az össz napi utazási idő.Fotós gázsitól sem voltam annyira oda, ezen valamilyen irányba igazgatni kellene.
*parkolás ezt sem gondoltam volna ennyiért, de így pont jó:

-
blueboi69
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
Igazából sajnos az egész világ és mindennek is a gyártása az a ruppótlanság maximális szintre emelése, kezdve az élelmiszerekkel.
De mondjuk ezt még be is lehetne nyelni, ha cserébe valami akkor baromi olcsó lenne. De nem, minden kibaszott drága, cserébe garancia idő után minden másodperc ajándék. -
hobizoli
nagyúr
válasz
npera
üzenetére
az a lokktajt mennyiseg is is amugy mennyibe kerulne egy-egy bicajnal, hogy a csavarok ne lazuljanak le?
kb csak odaerinti a tubust a menethez es ennyi elegegy evre eleg lenne minimum egy tubus
aztan meghuzza a kello nyomatekra, kesz
csak ez miert nem tud igy mukodni alapbol...?
vagy fektarcsa vegul az upgrade-s lett vagy azt majd kesobb kell magadnak csinalni? -
Jahno
veterán
válasz
npera
üzenetére
Akciós volt az 500 grammos mascarpone. Hazajött 3 csomag. Én inaskodtam, asszony mondta az irányt és kevertem meg kavartam. Lett tiramisu, eperkrémes habos valami meg nem tudom. De sok
Fagyasztott eper 1300/kiló, szintén egész jó. Szép, nagy, illatos. Valami nukleáris eper, de nem zavar :-DEddig úgy voltam, hogy nem létezik az a fogalom, hogy "túl sok tiramisu". Most lehet újra kell értékelnem. Valamelyikből fagyasztok is pár kanállal, megnézzük úgy milyen.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
npera
üzenetére
nekem az a fura mindig, hogy eleve nem olcso ez a technika es leallnak vmin ruppotlankodni vmi filleres jomunkasemberrel osszerakatni, ami meg a vevoi elegedettseg rovasara megy es amitol az egeszet vegulis elQrjak
most ha ez 50EUR-l tobbe kerul, gondolom akkor sem kellett volna feltorni a csaladi malacpersenyt, vagy egy hetig majkremes kenyeret enni, hogy megvedd, meg masnak se nagyon, aki mar vmi ilyenben gondolkodik
de abbol kifizetnek egy olyan kepzettebb technikust, aki csitti-fittiben osszerakja, beallitja ahogy kell, es te csak bealllitod magadnak a nyerget es go....
....utana meg irsz egy 5*-s ertekelest, hogy atompatent az egesz, az nekik nem jobb?
de lassan minden szinten mar ez a gagyizas megy csak
------------
olyan ez is, mint a vegletekig lebutitott notebook-k is meg par eve, 4GB RAM-l meg a HDD-vel a Covid idejen, hogy parasztvakitaskent occsobbabb ar cimke lehessen rajta
odajott az Auchan-ban egy no hozzam, hogy segitsek mar neki, mert a kisunokajanak szeretne venni egy gepet, es ezt jo-e az otthon tanulashoz
na ott volt ilyen leg-leg-legalja csucstechnika 90k-ert
110k-ert meg mellette 3-l meg 8GB RAM es SSD-s is volt
az sem egy vilagmegvalto cucc, de az elozonel egy dimenzioval jobb
....140k-ert 16GB RAM 250-s SSD is
---------------
rohejes de vmelyik sportfutomu gyartonal meg arra is van lehetoseg frutti 60EUR-ert, hogy kert kb 15 fele szin kozul valaszthatoan gyartodik le a rugo (mind a 4), meg a rugo feliratozasa is lehet custom
gondoltam is arra egybol, hogy na vmi alfa romeo kodszamot rairatok veluk, aztan NKH leszophat keresztben
-
npera
addikt
Megint csinálunk asszonnyal 10 liter töltött káposztát. És még van 2 doboz tejföl is, nem raktunk káposztát a tejfölös dobozba....
Ezt szerintem most egész héten át tudom ebédes dobozban vinni magammal melóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Windows 11
- SONY LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
szerencsére pont az istenhegyi útra megyek dolgozni fél kettőre.

JHa most nem jött össze valami miatt, akkor az szívás. Lábon be. Lehet ott sem tudják mi működött vagy mennyire, emlékszem annó küzdöttél a kóddal is vagy valami, ha akkor az átmeneti időszakban nem váltottál sikeresek ÜK+ra vagy DÁPosra, akkor nemtom mi van.

Vettem occsó manuálisat, abban elvileg nincs sok ami elromoljon, haver szólt is rögtön, hogy hát ez kotyog a közepénél 
"