Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Üdv!
Akinek van Domino Maraton net csomagja, próbálta már a *102# kóddal lekérdezni az adatforgalmát? ITT azt írják lehet, de nekem nem mutatja, csak a szokásos forint egyenleget.
Ez csak nálam gond, vagy senkinek sem mutatja?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Igen, köszönöm! Közben utánaolvastam a Telekom honlapon, és meg is csináltam. Megpróbáltam belépni a telefonszámommal és azzal a jelszóval amit "ezer éve" adtam meg a telefonos ügyfélszolgálaton, de nem fogadta el. Aztán kértem emlékeztetőt, kaptam egy kódot, amivel tudtam beállítani új jelszót, és már láttam is az adategyenlegem. Már csak egy dolog van hátra, állítólag kapok majd pár órán belül valami megerősítő SMS-t, addig csak korlátozottan elérhető a fiókom, pl. személyes adatok nem látszanak. Remélem ez az SMS majd hajnali 3-kor jön.
OK tudom, le lehet némítani a telefont, de én itthon sosem szoktam.
Köszi még egyszer mindenkinek!
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Üdv!
Valaki más nem tapasztalt ma olyat, hogy nagyon rövid ideig cseng ki a telefon és a hívás hamar megszakad? Nekem is, páromnak is le van tiltva minden átirányítás, hangposta kikapcsolva, szóval ez nem befolyásol. Eddig ha hívtuk egymást és nem vettük fel a telefont, akkor 1-2 percig is kicsengett mielőtt megszakadt a hívás. Ma meg azt vettem észre, hogy talán 30mp (vagy még annyi se, nem mértem) és megszakad, átmegy foglaltba. Mindkét irányba ugyanez van, szóval nem készülék hiba, tuti valami hálózati változtatás volt, vagy hiba van.
szerk.:
Közben megpróbáltam még párszor, változó, de 4-6 kicsengéshang után megszakad a hívás.[ Szerkesztve ]
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #103851 üzenetére
Ki van, és nem volt. Egyébként feltöltőkártyás mind a kettő, de akkor sem volt. Ráadásul mindkét számon egyszerre? Majd meglátom 1-2 nap alatt megoldódik-e magától, ha nem, akkor rákérdezek üfsz-en.
Fentebb írta anadroid, hogy neki megoldódott. Majd meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #103854 üzenetére
Ahogy mondtam is, semmilyen átirányítás nem aktív. [kép]
Amúgy igen, az a kód, itt le van írva.
[ Szerkesztve ]
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #103848 üzenetére
Mára megoldódott, valami központi hiba lehetett.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Üdv!
Csak egy gyors kérdésem van. Elromlott Domino SIM kártyát mennyiért cserélnek?
Eddig ment, ma délelőttől pedig egyszerűen nem elérhető, a telefon nem is látja, mintha üres lenne a slot. Ha másikat teszek a telefonba, azt látja. A rosszat betettem régi Nokia 6300-ba, az szintén nem látja, tehát 1000% a SIM ment tönkre.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz Atomantiii #108861 üzenetére
& MaxxDamage
Nagyszerű, köszönöm a válaszokat!ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #108860 üzenetére
Megvolt a kártya csere, nem kellett fizetni semmit.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #108873 üzenetére
Thx! Nem az enyém, páromé. Tegnap hívott, és furcsa volt, hogy rejtett számról jött a hívás. Így derült ki, hogy meghalt az elsődleges beszéd célú kártyája, így automatikusan a másikról ment ki a hívás, ami meg csak a net miatt van a telefonban. Aztán írták is neki fészen, hogy nem tudják elérni. De az érdekes az volt, hogy délután egy fél órára még beindult a kártya, akkor jött is pár sms, hogy keresték őt, de aztán megint leállt, és utána már nem működött többet. Na mindegy, le van tudva.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Sziasztok!
Nekem az volna a kérdésem, hogy ha engedélyezem a telefonban a VoLTE hívásokat, akkor azt a mobilinternet keretem terhére bonyolítja? Vagy megfordítva a dolgot, ha egy kártyán nincs egyáltalán semennyi mobil adatkeret, akkor nem is tudok azon VoLTE hívást indítani?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz 4Grider #136554 üzenetére
& Salamander, köszönöm a válaszokat!
Az kavart meg, hogy írja mellette a telefon, hogy úgy beszélgetés közben sem szakad meg a net. De akkor ez bizonyára csak azért van, mert ugyanazon a frekvencián megy a net, és a VoLTE is.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz tibor23 #138284 üzenetére
Igen november körül volt, mert az egyik kártyámat én is akkoriban egyeztettem, és meg is kaptam. De csak akkor van, ha az app-ban csinálod meg az egyeztetést. Most a másik lenne soron, épp ma jelzett az app. Majd meglátom lesz-e, nem tudom én se, hogy él-e még ez az akció.
szerk.:
Természetesen most nem lehet adategyeztetni, mert valami nem működik. Beírom az sms-ben kapott hitelesítő kódot, és csak pörög a karika az app-ban.[ Szerkesztve ]
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz Cs1csó #138310 üzenetére
naptárba fel van jegyezve mikor kell csinálni
Ettől szerintem egyszerűbb és kényelmesebb, ha felveszed a család kártyáit is saját Telekom app-ba, ott úgyis figyelmeztet. Én legalábbis így csinálom, ott figyelem párom Maraton internet egyenlegét is, és ha kell akkor feltöltjük, meg én szoktam neki aktiválni a Domino Day-es dolgokat is szerdánként.
[ Szerkesztve ]
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz tomy86 #138452 üzenetére
Az utóbbi hetekben többször is próbálkoztam a telekom alkalmazásban megcsinálni az adategyeztetést, sikertelen. Utoljára ma délelőtt, még figyelmeztetett is rá, amikor beléptem a domino day miatt, de most sem sikerült. Erre most, amikor megnyitom újra az appot, már nem is jelzi, hogy adategyeztetés szükséges.
-
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz ubyegon2 #138462 üzenetére
Akkor így jártam. Mondjuk két kártyára megkaptuk akkor az 1-1GB-ot, nekem az egyik Domino, és páromé is akkor járt le, most meg a "Waze only" csak GPS-nek használt telóban jár le. De mindegy, majd egyszer nekiülök laposon és megcsinálom.
[ Szerkesztve ]
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #138473 üzenetére
Nem igazán, most már végtelen ciklus van. Bemegyek a segítség menübe, ott még egy-két adategyeztetés almenü, majd visszalép a főmenübe.
De lehet "csak" az a baj, hogy az app már nem is látja, hogy az egyik kártyán adategyeztetés szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #138596 üzenetére
Dehogynem, én is most aktiváltam, egy fél órája.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #138598 üzenetére
Szerintem ott mindig azt írja, hogy meddig aktív, ha most aktiválod. Ha holnap nézed meg, akkor már 16.-át fog írni.
[ Szerkesztve ]
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Érdemes tudni, hogy ha a feltöltőkártyás előfizetésünk hívószámát hordozzuk el, akkor a fennmaradó egyenlegünk visszatérítését 30 napon belül kérhetjük az átadó szolgáltatótól. Lényeges, hogy a visszatérítés díjköteles lehet, ha ezt előfizetői szerződésünk rögzítette. Ugyanakkor fontos kitétel, hogy ebben az esetben ennek a díjnak arányosnak és összemérhetőnek kell lennie a visszatérítés során – a szolgáltatónál – jelentkező költségekkel.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz vence #138772 üzenetére
Valahová külön fel vannak rakva, csak a változó részek,
mert egyébként ki tudja ezt követni?!
Gondolom igen, de én nem szoktam ezzel foglalkozni.Az is elgondolkodtató, hogy az egyszer már kifizetett adatok maradéka miért nem gördül ??!!
Domino Maratont használok, itt nincs maradék. Addig használhatom fel, amíg él a kártya. Meg ez amúgy is csak tartalék, mert alapból van céges kártyám, és azon is van valamennyi net, elsődlegesen azt használom beszélgetésre és adatra is. De mindenki olyan csomagot választ magának, ami a leginkább megfelel, vagy ha ilyet nem talál, akkor keres másik szolgáltatót.ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz Joker88 #138802 üzenetére
Ezt a topikot keresed: Hívószám-hamisítás
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz vence #138864 üzenetére
Nem kell messzire menni, itt a PH-n is van Barion, amióta vannak fizetős szolgáltatások.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz Zsolt,72 #138911 üzenetére
Mióta céges kártyám van, egyik ajánlat se érdekes. 1290Ft havonta, ami le is beszélhető, de azt sem én fizetem. A benne foglalt net elég szokott lenni, a beszélgetés pedig bruttó 4Ft/perc minden belföldi vezetékes, és mobil irányba.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #138453 üzenetére
A rendszerük még mindig nincs a helyzet magaslatán. Körülbelül két hete sikerült megcsinálni az adategyeztetést az alkalmazásban, amiről meg is jött a nyugtázó SMS, hogy sikeres volt, és nincs további teendőm. Erre tegnap megint jött az elsődleges kártyámra egy SMS, hogy a Telekom alkalmazásba felvett másik számomra adategyeztetés szükséges. Már nem fogom újra megcsinálni, remélem nem kapcsolják ki hónap végén, mert ha igen, akkor bemegyek a tényekkel a kezemben és asztalt borítok.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz vence #139128 üzenetére
(Gondolj csak bele, ha egy ilyen frissítést a prérin kapsz be, elfogyott adattal és mondjuk Ft egyenleggel?!)
Azért nagyon életszerű példákat tudsz ám felhozni... Esetleg tedd még hozzá, hogy lemerült telefonnal, és akkor már nincs is probléma. Szerintem akit annyira érdekel a telefonja, hogy 0Ft és 0 adategyenleggel megy a prérire, az kibírja amíg visszaér a civilizációba.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz vence #139185 üzenetére
Megnyugtatásodra elárulom, hogy itt is történt hasonló, például 2017-ben a Coop kuponos időszakban némi trükközéssel lehetett 12000HUF-ba kerülő Samsung fülest rendelni a Telekomtól ingyen, és kiküldték. Jó sokan vissza is éltek vele...
Már az adategyeztetésért is elfelejtettek adni ...
Az csak egy időszakos akció volt, én az egyik kártyámra kaptam is. De az sem volt automatikus, csak megjelent az alkalmazásban bekapcsolható opcióként, de ha valaki nem kereste, vagy nem olvasta el figyelmesen a leírtakat, akkor így járt.ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz vence #139252 üzenetére
Már vártalak... De gondolod át, ha nem adnának, akkor se lenne semmi. Viszont mivel adják, és nem kérnek érte pluszt, így ingyen kaptad. Persze tudjuk, hogy neked ezt a 3GB-ot is 2GB-ról kezdené mérni. Egyébként OK, hogy semmi sincs ingyen (még a dajcstelekomál se), de rajtad kívül kb. mindenki megértette, hogy mit is írtam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen