- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
mazsiii92 #144985 üzenetére
Miért, az mennyiben lenne más, vagy könnyebb?
Én minden telefonomon egyszer léptem be a Telekom-os alkalmazásokba, beleértve a mobilvásárlás appot is, akkor is magától kitöltötte az sms-ben kapott kódot, és többször nem kellett ezzel bajlódni, szóval tökmindegy, hogy kétévente egyszer amikor telefont cserélek, milyen kóddal kell belépni.
-
-
válasz
kovacsmi_74 #144732 üzenetére
Ez akkor még jobb, bár nem hiszem, hogy a havi 5GB kevés lenne. Köszi!
-
válasz
Cs1csó #144730 üzenetére
Így van. Bár nekem jelenleg nem aktuális ez, mert van céges mobilnetem, de páromnak nézegettem eddig is, és kb. pont egy ilyen opciót hiányoltam. Eddig ha jól rémlik csak 1 és 15GB-os havi megújuló volt, előbbi kevés, utóbbi meg sok lett volna. Majd még kitaláljuk, hogy 10GB-os feltöltések lesznek, vagy bepróbálkozunk a havi 5GB-al. Ahogy nézem most 40 napja vettünk neki rá 5GB-ot, amiből még van 1.51GB, szóval ez a havi ötös bőven jó lehetne.
-
-
-
-
válasz
csacsi67 #144531 üzenetére
Ha nincs aki át akarná vállalni, akkor alapesetben nyilván nem kell fizetni, hisz erre úgyse tudna senkit kötelezni a szolgáltató. Mondjuk ott is lehet extrém helyzet, ha mondjuk valaki némi késéssel jelenti be az előfizető halálát, és az eltelt idő alatt keletkezik egy pár százezres mobilszámla, az gondolom megbonyolítaná a dolgot mindenhol.
-
válasz
4Grider #144529 üzenetére
Át lehet íratni. Én két évvel ezelőtt édesanyám elhunyt élettársának az otthoni Vodafone (TV, net, vezetékes telefon) előfizetését vettem így át, változatlan tartalommal, változatlan áron, hűség nélkül, változatlan telefonszámmal. Az eszközök (HGW, médiacard) is maradtak ugyanazok. Plusz érdekesség volt, hogy minden, de minden szolgáltató (víz, villany, gáz, kommunális, stb.), elfogadta a halotti anyakönyvi kivonat másolatát, de a Vodafone nem, nekik csak az eredeti felelt meg.
-
-
-
válasz
PedroPascal #144421 üzenetére
Nem tudom jelen esetben ez a telefon funkciója-e, de előfordulhat olyan eset is, hogy a telefon úgymond csak egy grafikus felületet biztosít a szolgáltató rendszeréhez, hogy ne kelljen USSD kódokkal babrálnod egyes szolgáltatások ki/be kapcsolásához, de a háttérben mégis ugyanaz történik.
-
válasz
l1k3_1t #144418 üzenetére
Köszönjük az infót, de tegyük hozzá, hogy ez nem csak Domino-ról hordozás esetén van így, hanem akkor is, ha pl. Yettel-ről váltasz más szolgáltatóra, akár Telekom-ra.
De nekem pl. egyelőre eszemben sincs elhordozni a számom, és ha csak drasztikusan nem változik valami a Domino szolgáltatásban, akkor ez így is marad. Bár akkor még havidíjas előfizetéssel és Westel900 néven, de 1999 óta vagyok Telekom ügyfél, és eddig elégedett vagyok a szolgáltatással.
-
válasz
PedroPascal #144408 üzenetére
Van egy Domino kártyám amit csak navigációra használok egy régebbi telefonban, azon nekem ez az app van fent: Calls Blacklist - Call Blocker
-
válasz
Cs.Tibor #144389 üzenetére
Olyan nagyon régen most nem vagyok bejelentkezve, "csak" kb. egy hónapja. Március 17.-én jött meg a telefon, pár nappal utána telepítettem és cseréltem, szóval egy bő hónapja. De ezen kívül nem szoktam ki/be lépkedni.
És persze lehet tévedek, de szerintem ez egy megjelenítési probléma, nem hiszem, hogy valami adatot nem kapna meg az app. De mondom, a tévedés jogát fenntartom!
-
-
-
-
-
-
válasz
lionhearted #144194 üzenetére
Igen, a WiFi-től nyilván, de az nem egy fizetős szolgáltatás, csak egy kapott plusz. Viszont a net sebessége el szokott különülni a közösségi WiFi hálózattól, más VLAN-ban megy. Bár nyilván ennek is inkább régen volt jelentősége, amíg mondjuk 100Mbps előfizetések voltak, egy 2/1Gbps netre nem sok értelme van rátenni plusz 10Mbps-t, és nem is nagyon lehet.
-
válasz
PedroPascal #144189 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy régebben működött a roaming, de ugye ritka az a helyzet, amikor menet közben olyan közel van több AP is, hogy megszakítás nélkül tud váltogatni köztük a telefon. Szóval a megvalósítás adott, csak a tényleges működéshez sokkal több ilyen AP kellene.
-
válasz
PedroPascal #144182 üzenetére
Igen, de ez egy elszeparált hálózat, tehát nem fogod látni senki LAN hálózatát, illetve a sávszélesség is külön van erre biztosítva, és nem az adott előfizetőtől veszed el. Nem újdonság, régebben is volt ilyen a Telekomnál Wi-Fi Fon, és a UPC-nél is WiFree néven.
-
-
-
válasz
nfsu17 #144129 üzenetére
Milyen telefon? Na nem mintha lenne tippem, csak hátha legalább ebben lesz egyezés azok közt, akiket kiléptet. Én kb. 3 hete cseréltem telefont, de nincs gond az újjal se, ahogy a régiekkel se volt. Mindegyik Xiaomi Redmi Note, az előző 11-es, a mostani 13-mas, de a 8-ason és az 5-ösön se volt ilyen problémám.
-
válasz
enginev3.0 #144112 üzenetére
Hát igen, ez így még messze van a 10%-tól, igazából a fele sincs, pedig ha jól rémlik, annyi volt az elvárás.
-
válasz
remetelvtars #144091 üzenetére
Akkor miért nem váltasz inkább arra feltöltés helyett?
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, én nem tudok ilyen lehetőségről.
-
válasz
gyulaszu #143943 üzenetére
Keress rá a számra, például itt: https://kulfold.kihivott.hu/
-
válasz
btudos #143937 üzenetére
Mert nyilván a lakossági díjcsomag jobb a szolgáltatónak, így próbálnak mindenkit afelé terelni, illetve abban maradásra bírni, még ha néha mondva csinált okokkal is. Gondolom ez is olyan, mint, hogy ha Telekom-hoz akarsz hordozni egy számot másik szolgáltatótól, akkor sok helyen sosincs Domino SIM, csak a havidíjas előfizetésre terelnek.
-
-
DD 600MB és 60p.
-
-
-
-
válasz
thomas77 #143511 üzenetére
Engem pont nem érdekel az 5G, nagyon jól elvagyok 4G-n is. Bár a jelenlegi telefonom (Redmi Note 11) nem is tudja, de ha tudná se hozna lázba. Ha magától átáll oké, de biztos nem fáradnék vele, hogy még kapcsolgassam is, mert minek... Akkor se, ha ingyen adják. Ez alól esetleg az az eset kivétel, ha rossz lenne a 4G elérés, de épp az 5G jól menne.
-
-
-
Pedig az biztosan nem jár le... Lehet bekapcsolva maradt a mobilnet, és esetleg valami rendszerfrissítést szedett le azon. Ha mégis lejárna, vagyis így ahogy írod, egyik napról a másikra elvesznének megvásárolt adatmennyiségek, annak elég nagy visszhangja lenne már itt a topikban is.
-
-
-
válasz
mjuti #143142 üzenetére
Értelemszerű ha lejár a SIM érvényességi ideje, akkor arról már semmit se használhatsz. Ha viszont feltöltöd az egyenleget, vagyis hosszabbítod az érvényességi idejét, akkor úgy korlátlan ideig felhasználhatod a vásárláskor kapott adat és perc mennyiséget is, tehát igaz. Nekem is van olyan SIM kártyám amit csak Waze navigációra használok egy külön telefonban, a vásárláskor kapott 80 perc beszélgetés a mai napig rajta van, már vagy három éve.
-
-
-
-
-
válasz
radi8tor #142938 üzenetére
Nekem is van ilyen domino kártyám amit nem használok aktívan, de elveszíteni sem szeretném, így aztán évente töltök rá valami keretet, és abból szoktam venni az autópálya matricát, így voltaképp ugyanabból az összegből megoldom a domino kártya fenntartását, és a pálya matricát is.
-
-
válasz
Avayasoft #142931 üzenetére
Szia!
Például a Dual SIM Call blocker alkalmazás is ezt ígéri, de gondolom van sok másik is.
-
válasz
MaxxDamage #142929 üzenetére
Akkor meg valami egyéb probléma van, de ezt szerintem innen nem fogjuk tudni megfejteni. Ez lehet akár valami cellahiba, de ugyanúgy sim kártya, vagy telefon probléma is.
-
válasz
MaxxDamage #142927 üzenetére
Lehet gyenge nála a térerő, és nem mindig tud hívást kezdeményezni és fogadni.
-
válasz
Fecó88 #142908 üzenetére
Ez mind csak egyéni igények kérdése. Nekem semmi szükségem a "gyors" mobilnetre, ha nem akadozik a böngészés, az nekem már tökéletes. Mobilneten nem töltök le, videókat csak nagyon ritkán nézek, és nem méregetem a sebességet. El nem tudom képzelni azt a helyzetet, amikor nekem kevés mondjuk 10-20Mbps mobilon. 5G? Bár a mostani telefonom (Redmi Note 11) még nem is támogatja, de pont nem érdekel hány G-n böngészem a netet melóban.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Cs1csó #142065 üzenetére
Nekem sikerült, ma este 18 óra előtt járt le a második kör. Jól ki is találtam már tegnap, hogy a DD netet meg csak ma este fogom aktiválni, de ez másképp alakult.
-
Srácok, Urak.... Ne toljuk tovább please!
-
-
válasz
headhunter #141886 üzenetére
Igen csak arra. A Domino Day plusz adat pedig nem bármelyik, hanem mindkét kártyára aktiválható.
-
válasz
Cs1csó #141885 üzenetére
Ja, hát a Maratonnal nem torrentezni kell, ez ilyen egyszerű. A mai adatforgalmam volt vagy 30MB, amiből kb. 10x felnéztem a PH-ra, átnéztem azt a 10-15 topikot amit követek, e-mail-eket csekkoltam, meg 2x-3x megnéztem az itthoni kamerákat is, stb. Havi mobilnet fogyasztásom kb. 2GB. Aki sokat tölt le/fel, az meg eleve ne Maratonban gondolkodjon.
-
válasz
enginev3.0 #141769 üzenetére
a korlátlan net legolcsóbban magenta 1-ben is 10k fölött jön ki
Akkor már olcsóbb a Dominó mellé megvehető, 9900Ft/30nap, és nem kell hozzá Magenta se, elég egy szimpla Domino SIM. -
-
-
válasz
Narxis #141626 üzenetére
De később rá lehet venni másikat, legalábbis eddig lehetett, mert most is van olyan SIM-em, amin össze van adódva két 5GB-os Maraton egyenlege, és azt írja, hogy van még 6.27GB. Csak azokat több hónapos különbséggel vettem, nem egymás után három perc alatt. Viszont a régebbi 4GB-os Maratonból megmaradtat nem adja hozzá az újabb 5GB-oshoz. [kép] [kép] Sőt most nézem, hogy az adott egyenleg alatt a jobb alsó sarokban írja azt is, hogy mennyi volt rajta eredetileg összesen.
-
Nem is tudtam, hogy a Domino Maraton vásárlás korlátozott...
Adott egy Domino SIM kártya, ami igazából adatkártyának van használva. Volt rajta ~1700Ft egyenleg, és erősen fogyóban volt az adatkeret is, talán valami 150MB volt még. Rátöltöttem 5000+1500Ft-ot, mondom így meglesz a 8000Ft, ebből tudok venni két 5GB-os Maratont, de csak egyet engedett, utána valami hibaüzenet volt. Persze nincs vész, az egyenleg már rajta van, majd megveszem máskor, csak ezen meglepődtem.
-
-
válasz
kovacsmi_74 #141407 üzenetére
Sajnos a Maraton adatmennyiséget nem duplázza, de azért köszi!
-
válasz
Luck Dragon #141297 üzenetére
Szia!
Meg lehet próbálni telefonálni, ahol esetleg tesznek egy kísérletet a SIM regisztrációjára, ehhez fog kelleni a sokjegyű szám a kártyáról, lehet a cserénél elnéztek, vagy elütöttek valamit, de ha az sem hoz sikert, akkor jó eséllyel megint csere lesz.
-
-
-
válasz
Donki Hóte #140851 üzenetére
Ez átverés.
-
-
-
-
válasz
4Grider #140736 üzenetére
Na megnéztem, kipróbáltam, az csak a rejtett számos hívásokat blokkolja, de ahol küldik a hívóazonosítót, az kicseng.
Viszont feltettem a Calls Blacklist appot, ez hibátlanul teszi a dolgát, és csendben blokkol minden hívást.
Szóval köszi mindenkinek, ez megoldva!
-
-
válasz
4Grider #140736 üzenetére
De, elvileg jó lenne az is, mert üres a címjegyzék.
Csak azt hittem, úgy értelmeztem, hogy az csak a rejtett számos hívásokat blokkolja. De majd kipróbálom, köszi!
Ez egy csak GPS-ként, tehát Waze-re használt Redmi Note 8 telefon, amit mostanában elkezdtek random számokról hívogatni. Naponta többször is, mindig más a szám, de sosem szól bele senki.
-
Telekom Domino SIM esetében van mód arra, hogy letiltsak minden bejövő hívást?
De akár Android beállítás is jó lenne.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
vence #140588 üzenetére
Egyébként egyoldalú szerződések születnek, ami elméletileg a polgári jog szerint, alapból semmis.
Minden bizonnyal így van, és milyen jó, hogy erre eddig csak te jöttél rá az országban.(Mint, ahogy elméletileg az is elfogadhatatlan lenne, hogy az egyik fél kénye-kedve szerint állandóan módosítgassa a szerződéses feltételeket > havi ÁSZF módosítások.)
Ha nem tetszik a módosítás, felmondhatod. Mégis mit vársz, hogy mindenkit behívjanak egyeztetni, hogy megfelel-e neki a tervezett módosítás? Bizonyára a dajcstelekom így csinálja. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest