Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Biztos baromi nagy hülyeséget kérdezek, de hátha nem annyira...
Ha egy előfizetőhöz tartozik két szám, egy előfizus és egy fun aranytárskártya, a fun-t úgy tudom elvileg lehet változtatni netes kártyára.
No most a két sim kártyát nem lehet valami módon egybevonni vagy megosztani, hogy a netes előfizetést a sima előfizetéses kártyán használja fel a polgár?
-
bostone
addikt
Kedves emberek!
Egy barátom gondolkodik, hogy szolgáltatót vált. A Telenortól jönne át. Ez mekkora mizériát jelenthet? Mennyi idő? Mennyi pénz? Ez a száma már legalább 10 éve megvan és ragaszkodik hozzá. Készüléket nem szeretne másikat, így is köti majd hűség vagy kötbér?
Nálam viszont kilátásban van egy másik teló, de csak microsim-et fogad be. Nem a szolgáltatótól venném. Mennyit mernek ilyen esetben elkérni a cseréért? Vagy inkább vágjam én a simet?
-
bostone
addikt
Hálás köszönet a tájékoztatásért és a segítségért!
-
bostone
addikt
Tud valaki egy jó megoldást arra, hogyan tudnám legolcsóbban bővíteni az adatkeretemet? Azt hittem a limitbővítő opció nekem szól, de felhomályosítottak, hogy az táblagépekhez vehető igénybe...
-
bostone
addikt
-
bostone
addikt
Tehát, ezek szerint gyakorlatilag én is ülhetnék abban a székben, ahol félreinformáltak. Amióta telekommá változott a cég, picit mintha hanyagabbul kezelnék az ügyfeleket (vagy az alkalmazottakat). Talán a kezdeti nehézségek, na nem mintha panaszkodni szeretnék, de eddig profibb volt a hozáállás.
Ezt minden hónapban külön igényelhetem, vagy le kell mondanom, ha már nem kívánok élni vele? Harminc napig tart az időszak vagy igényléstől hó végéig?
Ne is mondd! Egy fun előfizetéstől akartam megszabadulni, mire felajánlották, hogy 30Ft-ért vásároljak 20000Ft-os készüléket és tartsam meg a számot. Baromi jó üzlet, lévén, hogy 41000-re jött volna ki a hűséghosszabbítás. Viszont az eredeti számomhoz kb 630Ft-nyi kedvezményt tudtam volna kicsiholni... Ezt nevezem én ügyfélbarát politikának.
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Mostanában fejleszti a szolgáltató a hálózatot? Az utóbbi napokban használhatatlan a net. Ugrál az edge és a 3g között, de olyan lassan tölt, hogy nem győzöm kivárni. Évek óta olyan stabil volt a jel, hogy még a pincében sem jelentett problémát.
-
bostone
addikt
Android alatt változott valami a beállításokban? A netelérésre gondolok. Gyakorlatilag a használhatatlan és az alig használható szint között lebeg a letöltési sebességem. Ismerősök is panaszkodnak...
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Tehát a szolgáltató is tisztában van vele, hogy a rendszer, hm... nem tökéletes. Illene tájékoztatni az ügyfeleket. Gyakorlatilag internet nélkül vagyunk hagyva. Valami kompenzáció nem járna ebben az esetben?
-
bostone
addikt
válasz Plasticbomb #29983 üzenetére
Azoknak, akik használni szeretnék a mobilkommunikáció vívmányait bizonyos szolgáltató alatt. Múlt hónapban fizettem elő egy nagyobb adatcsomagra, ennek ellenére elérhetetlen vagyok családtagok, ismerősök számára. Előfordul, hogy egy mezei e-mail-t nem vagyok képes megnyitni.
-
bostone
addikt
Értem jó lovag, de a nyúl bent van mi meg kint. A szolgáltatás minőségével évek óta elégedett vagyok, nem szép tőlem, hogy szóvá teszem, ha némi fennakdást vélek a rendszerben. Érdeklődtem a megfelelő helyen, ahol azt az információt kaptam, hogy egyébként is körzeten kívül vagyok.
-
bostone
addikt
Mozaik xs tarifával rendelkezem, de szeretnék nagyobb teret kapni a netezéshez. Létezik olyan megoldás esetleg, hogy előfizetek egy mobilinternet csomagra és azt megosztom a "beszélgetős" kártyámmal? Felvettem az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, de az ügyintéző hölgy tájékozatlanabb volt, mint én. (Amióta telekommá változott a westel, tök tré az ügyfélszolgálat, régen nem kapcsolgattak jobbra-balra, az első hang segítséget tudott nyújtani, sőt egyszer lebeszéltek egy számomra előnytelen vásárlásról.)
-
bostone
addikt
Tegnap ismét elérhetetlenné vált a net a lakóhelyemen. Mérgemben felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy lemondjam az előfizetést, ahol közölték velem, ha nem teszem meg, akkor egy évig elengednek egy ezrest a havidíjból és harminc forint ellenében egy új alapdroidhoz juthatok, csak írjak alá két év hűséget.
Elég érdekes hozzáállás a szolgáltató részéről, viszont, amikor érdeklődtem, egy felsőkategóriás készülékre mennyi kedvezményt kapnék, az inkább kiábrándító volt. Körülbelül két-háromezerrel vagyok jobb, mint egy friss belépő.
Az lenne a kérdésem, ha elhozom az olcsó készüléket, akkor tizennyolc hónapig várhatok egy újabb kedvezményes ajánlatra vagy ez nem érinti a vásárlásokat a jövőt illetően?
Ki lehetne többet hozni ebből a lehetőségből, más ajánlatot vagy ez a csúcs, amire számíthatok?
A kirendeltségekben is tudom érvényesíteni esetleg?
Egy ismerős például három giga internetet kap ingyenesen egy évig. Igaz a havi díja jóbal meghaladja az enyémet és elég drága készülékei vannak. -
bostone
addikt
válasz sarkanyolo2 #31996 üzenetére
A kinézett cuccra többen panaszkodtak, hogy nem igazán azt nyújtja, amit vártak tőle. Nokia, Htc, Samsung, Sony, Lg ezek a gyártók elég jó készülékeket tesznek le a csúcskategóriában, bármelyik jó válsztás lehet. Az igényeket kellene inkább felmérni, pl méret.
-
bostone
addikt
válasz sarkanyolo2 #32001 üzenetére
Az okostelefonok igény szerint testreszabhatóak, ha nem tetszik a felület irány a play és letölt egy számára megfelelő launcher-t. Több készülékem is volt, de mindegyiken Novát használtam, nekem csak a vas kellett, ami meghajtja a rendszert, hiába kínált egyedi megoldásokat a gyártó.
-
bostone
addikt
Nekem tudna valaki segíteni abban, hogy hűséghosszabbítás alkalmával, mi a legtöbb, mi kapható? Évek óta előfizető vagyok, de csak a legalacsonyabb kategóriában. Egy olcsó készülék, és 1000Ft kedvezmény egy évig, ez a maximum, amit kihozhatok belőle?
-
bostone
addikt
válasz lord.lakli #32011 üzenetére
Köszönöm, de nem iszom kv-t.
-
bostone
addikt
Mi az az LTE akció?
-
bostone
addikt
Szerintem annyira mindegy. Egyik szolgáltató sem kedves a nép egyszerű gyermekéhez. Eleinte csak a reggeli puszi maradt el, aztán a reggeli.
-
bostone
addikt
Éppen azon gondolkodom, hogy felmondom az előfizetésem. Sms-t egyáltalán nem küldök, utóbbi időben neten szinte bárkit elértem és el tudtam intézni amit akartam. Dominóra váltva kb annyi netet kapok, mint előfizuval. Tulajdonképp miért is vagyok még itt?
-
bostone
addikt
A voip szolgáltatás csak a hang alapú hívásokra vonatkozik vagy az üzenetküldés is hasonló kategória?
-
bostone
addikt
Nincs más megoldás, venni kell egy végtelenített kábelt, amivel biztosítja magának az ember a vezetékes internetet.
-
bostone
addikt
Egy hozzáértő személy tudna segíteni abban, hogyan tudhatok meg egy simhez tartozó hívószámot? Valahol meg kellene jelennie a készülékben?
-
bostone
addikt
Én is kiszállításra várandós lettem... A helyi telekom üzleteket nem ajánlja fel csak a tőlem 70km-re levő T-pontot... Vagy pik-pak pontokat vehetnék igénybe...
-
bostone
addikt
Mennyi idő, míg átvált várólistáról? Ma rendeltem a cuccost, holnap megkaphatom?
-
bostone
addikt
A kuponkódos témához: nálam a rendszer szerint szállítás alatt a termék és nem is értesített senki. Ezek szerint a dominós készülékekre nem vonatkozik a tiltás?
-
bostone
addikt
Melyik futár cég áll kapcsolatban a t-mobillal?
-
bostone
addikt
Nem kellett semmi, csak aláírás.
-
bostone
addikt
Kaptam ezzel a csodálatos készülékkel egy dominó kártyát is. Ami a hirdetésben szerepelt 200 mega, helyett egy go napi net csomag aktiválódott. Ennek ez a menete? Csak érdeklődöm, nem ez lesz a fő simem.
Hogyan lehet plusz kuponkódra szert tenni?
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Nem feltétlenül ide tartozik, de nekem ez a samsung galaxy pocket neo picit csalódást jelent. Egy nokia 100-ast akartam leváltani vele, de lehet inkább túladok rajta. A benne lévő vas meglepően korrekt egyébként, de a kijelző felbontása megöli az egészet.
-
bostone
addikt
Valaki meg tudja mondani, mi az a kód, amit beírok a tárcsázóba és kidobja a telefonszámot?
-
bostone
addikt
Tudja valaki, hogy a 30%-os online előfizetéses akció meddig tart?
-
bostone
addikt
Mi volt ez az lte kedvezmény, ami már nincs?
-
bostone
addikt
válasz grafikus17 #38270 üzenetére
Bakker...
Lehet, hogy visszajön?Nem akartam készüléket váltani, de lehet bevállalnék két évet egy drágább darabra, bár úgy látom a 23 havi részlet csak mozaik s-től él.
-
bostone
addikt
Azért a díjcsomag kiválasztásánál van még mit tisztázni az oldalon, talán beragadtak a régi ajánlatok...
-
bostone
addikt
Másnál is be van lassulva a telekom oldala?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD
- HP OMEN Gaming 16 - ÚJ - GAMER laptop - i7-13700HX, 16GB, 1TB SSD, RTX 4070(8GB)
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Compaq 8300 Elite SFF, i5-3470, 8GB DDR3, 120GB SSD, WIN10
- Új, bontatlan AIRPODS PRO 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen