Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyan én sosem nyomtam annyira komolyan, mint te, de jóideje én is a két szék közé estem be: a fotós cuccot egyszerűen nem viszem, a mobilos képek meg undorítóak. elsősorban gombászom vagy spontán a gyerekeket kattintom, mindkettő mobillal történik.
az x200 ultra egyébként kamerás tudásában kb. nekem lett kitalálva, ahogy látom. a 35 mm-nek még örülök is, ott van mellé az uwa, ha mégis kell, a tele pedig szintén ideális kompromisszumnak tűnik.
viszont én nem vagyok hajlandó 400e ft-okat adni egy telóért, ami akár pillanatok alatt elromlik.

(és azért a huawei fő kamerája a korrekt blendével stb. elég vonzó, meg nem minden a specik, valahogy a huawei cuccok outputja jó)
-
-
ROBOTER
addikt
-
ROBOTER
addikt
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Remélem inkább lefelelé viszik a zoomot a főkamerához képest és nem felfelé.
-
Elit3Zotya
addikt
1/1,3"-es teleobjektív
Na az durva lenne, bár a Huawei simán meg lépheti.
-
ROBOTER
addikt
Igen, láttam ezeket a megoldásokat, és szinte minden működik. Csak ami a "szinte mindenen" kívül esik, nekem pont abban van egy érzékeny téma. Többen beszámoltak róla, hogy a hitelesítő alkalmazások nem tökéletesek. Nekem Microsoft Authenticator kötelező az EU-s rendszerekhez, egyes alrendszerek csak azt fogadják el. És pont ezzel kapcsolatban számoltak be problémákról.
-
joey04
titán
független fotós szakoldal

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- BestBuy ruhás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest