Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 17 - alap
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubii
senior tag
válasz
btraven
üzenetére
Egyelőre csak a terméket fizettem ki, megírom majd miután beérkezett a kínai raktárba.
Alap ügyintézésre nincs extra költség. Ha jól vettem ki maga a termék lehet kicsit drágább, illetve a nemzetközi szállításon keresnek valamennyit. Utóbbihoz mondjuk friss regisztrációval kaptam rengeteg kupont.
A saját belső egyenleget használva szintén nincs extra költség, bankkártyás fizetésre rászámol 3-4%-ot. -
chubii
senior tag
válasz
btraven
üzenetére
Pont most tettem próbát a Taobao/Superbuy párossal (konkrét linkkel, nem akartam a véletlenre bízni. Van elég zuhanyfej itthon
).
Családtagoknak és közeli ismerősöknek többször ajánlottam ajándékba flathead füleseket, de mindenki csak nézett rám furán... Egy valaki fogadta el, de pénzt mernék tenni rá, hogy azt se tudja merre van most... Inkább TWS vagy olcsóbb vezetékes IEM-eket használ mindenki a környezetemben. -
btraven
őstag
Múltkor tettem képet egy flathead-ról a Hi-Fi topikba. Azt hitték zuhanyfej. De nem csak emberek esnek ilyen tévedésbe:
"Unluckily, the image search does not work perfectly all the time – for example, earbuds get recognised as shower heads….. "
Taobao/Superbuy vásárlás -
btraven
őstag
KZ EDX PRO X Dynamic Drive Earphone HIFI Bass Earbud Sport Music Cancelling Headsets 2PIN Cable KZ ZSTX ZSN PRO X EDC EDA ZVX [link]
Nem a zajt, hanem a zenét szűri ki?
-
btraven
őstag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Nagyon meg fogsz haragudni rám, de ezekről nekem a vérnyomásmérő meg lázmérő jut eszembe, totál úgy néznek ki.
-
btraven
őstag
Tegnap megint sorra került a FAAEAL Iris 2.0. Van valami nagyon jó a hangjában. ABBA, Boney M, Goombay Dance Band, AC/DC, Iron Maiden.
Érdekes hogy tök másképp szól mint a Traceless, mégis mindkettő jó másszemhalláspontból. -
Don't Panic
őstag
Hétvégi setup
-
FőDudu
veterán
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Most mar tufjuk, hogy o nem az atlaghoz tartozik.
Mert a Kunten az atlag hallagato igenyeihez van hangolva.Nekem bejon. Biztosan az atlagba tartozom.
-
bostone
addikt
válasz
FőDudu
üzenetére
Ez itt ő:

Nem nagy kaland. Levált az oldala vagy ketté vált a héj, nem tudom melyik a pontosabb kifejezés. Behelyezéskor úgy éreztem a csatlakozó kicsúszott a foglalatból, de a foglalat csúszott ki a helyéről.
Talán egy kis ragasztó anyag segíthetne rajta, de nem tudom milyen összetételű a munkadarab, hogy ne marja meg a felületet, de a ragasztás is tartós legyen.
Érdekes kalandok landoltak a múlt hónapban a postaládában. A kunten nem kapott elég figyelmet vagy törődést a részemről, nekem nem hozta el a megváltást, ahogy itt legtöbben írtátok az első pillanatban szerelem állapotot. Képtelen vagyok megérteni a rajongást, ami ezt a fülhallgatót körbeöleli, talán már nem is fogom soha.
-
gaben22
őstag
válasz
FőDudu
üzenetére
Gyerekkoromból jobban kedvelem Coté de Pablo prezentációját az NCIS-ből
. -
FőDudu
veterán
válasz
bostone
üzenetére
Hogy esett szet?
Dobj mar be egy fenykepet. Enyemen semmi nyoma a hasznalatnak - igaz csak napi 1 orat ha hallgatom.
En nem tudok ennel jobb fulest - a hangolasa szerintem tokeletes.
Lehet hibakat keresni benne, de ez az elso aminel nekem nem kell semmilyen EQ.
Ugy szol jol ahogy kiveszed a dobozabol. -
bostone
addikt
Azon gondolkodtam, hogy miután szétesett a kunten egy hónap alatt, maximum 2-4 aktív óra után, mitévő legyek? Az a kevés idő is nehezen jött össze, pedig próbáltam megtalálni szinergiát.
Az Ali visszafizette a teljes vételárat.
Rendeljem meg újra? -
FőDudu
veterán
-
btraven
őstag
NiceHCK Traceless van soron nálam. Ez is milyen jó flathead. És rögtön jó, amikor megvettem akkor is nagyon tetszett, most meg több hónapos állás után elő véve is rögtön nagyon jó. Fülbemászó hangja van.
-
Don't Panic
őstag
A Linsoul a hongkongi CanJamre bedobta a Monarch MKIV-et!
Finomítottak az elektrosztatikus (EST) meghajtók integrációján, hogy még több levegőt és teret kapjon a hangkép. Úgy tűnik, ez lesz 2026 új "arany standardja" az 1000 dollár feletti kategóriában.Kiwi Ears Halcyon bemutatásra került....
Megerősítették, hogy a MEMS meghajtóhoz szükséges plusz feszültséget (bias voltage) a mellékelt aktív USB-C kábel szolgáltatja.
Ez azt jelenti, hogy a Halcyon egy komplett kis audió-állomás: a kábelben van a DAC és az erősítő is, ami pontosan a MEMS igényeihez lett kalibrálva. -
FőDudu
veterán
válasz
-NoVa-
üzenetére
A lezer trimmelt ellenallas letra mar osoreg tortenet. Gyakorlatilag barmilyen pontossagura be tudjak loni.
(Az ellenallast ado, keramiara felvitt reteget lezerrel le tudjak egetni - kozben pedig tudjak merni az oszto valos ellenallasat. Aztan mar csak tokozas, vedo reteg es kesz. )
-
osonte
őstag
válasz
szaki58
üzenetére
Köszi a lehetőséget, de nekem teljes mértékben végállomás a DX270 DAC része és a PB6 csöves módban, kiváló szett. Egyedül a jövő héten több fejessel esetleg kipróbáljuk, réz és ezüst fejhallgató kábellel, illetve a PB6 csöves módját összemérjük az A&K PA10 A osztályú AMP-al.
Amúgy inkább még majd kényeztetem a rendszert, elsőnek egy ilyen összekötő kábellel: [link] , kell majd egy rövidebb Forza fejhallgató kábel, meg egy olyan lineáris táp, ami nem érzékeny az elektromos hálózatra (ami gyárilag kapcsoló üzemű táp van hozzá, azokat bárhova dugom, mindenhol jól teljesítenek, de állítólag nagyon nagy potenciál van egy lineáris tápra cserélésben). Ja meg az iBasso füles is jöhetne ágyban zenét hallgatni csak a DAP-ról, amiről Te írtál: [link] .
Havonta, 2 havonta majd haladok...#95917 -NoVa- : Kíváncsi lennék ha egyszer találkoznál egy ilyen DX270 + PB6 kombóra mi lenne a véleményed, mert Te azért elég sok mindennel IS találkoztál, de szerintem tetszene.
-
-NoVa-
veterán
válasz
FőDudu
üzenetére
Azért némi implementációs eltérés akad az Adlib óta :) A HiBy RS2-vel nagyon jól belenyúltam az egyik legjobban sikerült lejátszóba, de nagyon nehéz szavakba foglalni, mitől is jó pontosan az R2R. Hallva egyértelműen az.
Épp Koperben, de csak átutazóban, kellemes ilyenkor a kikötő.
-
szaki58
senior tag
Lemaradt az 'osonte'.
-
szaki58
senior tag
Jó, hogy felhívtad a figyelmemet a DX270-re. Nem kapkodom el, (pedig azt akartam
), átolvasok minden összehasonlítást róluk. Ami bosszant, az a DX340 súlya, ami nem számít, ha az asztalon van össze dugva LHY táppal és Power bank-al, de ágyban forogni már nehéz (de nagy a kín rajtam!
).
Szóval ezért is, és természetesen az R2R élmény megtapasztalása miatt is keresgélek, de nem sürgős. át rágom magam rajta. Elolvasom az összevetéseket. Ha meglesz valamelyik, szívesen elküldöm, és meghallgathatod.
Meghallgatás. Van csomagszállítás. Ha be van csomagolva rendesen, és nem baromnak küldöm, akkor miért ne adnám oda. Nem fog elkopni, és így több teszt kerülne ki a fórumra. -
osonte
őstag
válasz
szaki58
üzenetére
Azt tudom a cuccaid alapján, hogy maximalista vagy, talán nem sokat tévedek.
Amennyiben jól emlékszem már van egy DX340-ed, szóval az M33-as második DAP-ként fog teljesíteni. Így arra tényleg a 200 ezer Ft körüli ár a reális. Amennyiben fő DAP-ként használnád, akkor megemlíteném a DX270-et, ami az M33-hoz képest jóval drágább, de annyira természetes, hogy valaki még a DX340-et is ritkán hallgatja, amióta megvette a DX270-et, attól is természetesebb (kicsit kevesebb részletességgel). Nagyon durva az R2R DAC megvalósítása a DX270-nek, sokan írják, hogy ennyire precíz, de zenei hangot nem hallottak még R2R DAC-nál. A FiiO még asztali R2R DAC-nál is 0,1%-os pontosságú és 30 ppm alacsony hőmérsékleti együtthatójú ellenállásokat használ, ezzel szemben a DX270 nagy pontosságú 0402 film ellenállásokat használ, 0,01%-os pontossággal és 25 ppm alacsony hőmérsékleti együtthatóval. Ja és ez mellett a FiiO alacsonyabb teljesítményt hoz 1%-os torzítással, a iBasso nagyobb teljesítményt 0.1% torzítással.Ennek ellenére második DAP-nak én se "lőnék" el 516 ezer Ft-ot, ahhoz képest nagyon jó ára van az M33-nak. Mindenesetre majd írja ha megvan és hallgattad többet (akár a DAP-os topikban), biztos nem fog rosszul szólni. Adj neki bőven időt a bejáratásra, az R2R-nek kell. Közelebb laknánk egymáshoz össze lehetne hasonlítani a kettőt, bár a Head-Fi DX270-es topikjába már többen megtették.
-
szaki58
senior tag
válasz
osonte
üzenetére
Én meg feltettem a kívánságlistámra a Fiio M33 DAP-ot, ami alig két hónapja jelent meg, és viszonylag jó árban kapható (215 ezer). Kíváncsi lettem a híres R2R DAC-ra. Nagyon jókat írnak róla, és a súlya is sokkal könnyebb, mint a DX340, ami ágyban forgásnál, számkeresésnél néha gondot jelent. Valamikor a jövő héten megrendelem, ha meg nem gondolom magam.
-
Ezen a héten szombaton fejhallgatós találkozó!
Minden érdeklődőt szeretettel várunk.
INFÓ
-
osonte
őstag
válasz
szaki58
üzenetére
Köszi a beszámolót. Volt/van sok drága terméked, ha tetszik akkor nagy gond nem lehet vele és nem a világ pénze (sokszor egy 10cm-es kábel kerül ennyibe...). Megtetszett ez az iBasso füles, feltettem kívánság listára.
Jól illeszkedne az iBasso DAP + AMP mellé. Valamiért a mostani fülesem, ami eddig mindennel jól szólt, az nem illik most a rendszeremhez (egy olcsó JBL, atól csak jobb lehet). -
Decus Trivet
kezdő
Ezzel, hogy benne maradt a formázás, nagyon AI-s válasznak tűnik.

Első blikkre én is azt mondanám, hogy igen, de még soha nem volt semmi planár cuccom, így passz.. Amit olvastam tesztet, ott inkább a Maxra koncentrálnak, mert abban aztán van kakaó. -
t256
őstag
Sziasztok,
Elkezdtem nézegetni a bullet type IEM füleseket, hogy legyen egy tartalék a Tin Hifi T2 Evo mellé.
Kínában már nem nagyon erőltetik ezt a vonalat. Lehet még találni, de inkább a "bulky" nagy házú (shell) fülhallgatók mennek. Na ezek nekem baromi kényelmetlenek.
Manapság érdemes még venni Soundmagic (E80C) vagy Final Audio (E3000) fülhallgatót?
Idővel ezek elavulttá váltak vagy nem jelent semmit, hogy 10+ évesek? -
Don't Panic
őstag
válasz
Decus Trivet
üzenetére
A számok alapján igen.
Mivel a Devastator Pro képes akár 148\,\text{mW} leadására is a Luna 27\Ohm ellenállásán, miközben még a rendkívül dinamikus, 115\,\text{dB}-es csúcsokhoz is csak 80\,\text{mW} kellene, így a DAC:
Bőven kétszeres tartalékkal rendelkezik -
Decus Trivet
kezdő
Hello!
Az Sgor Lunat egy devastator pro meg tudja hajtani ? -
Mardel
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Most hallgattam vele Spotifyon Queen Greatest hits 2011 Japan remaster albumot.
Szinte tökéletes rock/metal/hip-hop vonalon.
DiViNUS Velvet eartip van rajta Tripowin Amber kábellel mert több dacom van és tudom váltogatni kábelcsere nélkül őket.
Tanchjim Lunaval a legjobb, (S25 Ultra volume 100%, Luna low gain 91% volume Class AB, filter Slow descent with phase compensation, DRE Optimization:OFF)
Rockhoz Fast descent with phase compensation filter jobb, a slow akkor kell ha nagyon csilingel. -
btraven
őstag
head-fi-s fickó rendelt egy Iris 2.0-át az official boltból is, nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz
Most nálam a Faaeal Iris Ancestor van soron. Ezt a túltolt basszust, tisztára arra emlékeztet amikor a Tabánban a színpad előtt középen voltam és ott megszorult a hang a színpad és a domb között. Pár perc múlva menekülnöm kellett, én nagyon nem bírom. Ancestor tök ugyanazt az érzést adja. Jó, tudom hogy csak illúzió, de nagyon adja.
-
FőDudu
veterán
válasz
btraven
üzenetére
Nekem van ilyen.
Meg a Traceless idejeben vettem - az elso peldanynak az egyik oldala halkabb volt.
Aztan megreklamaltam, kuldtek masikat.Karaktere hassonlo a Traceless-hez, elvezheto hangja van. Harmanra 'kieqzva' nekem bejon.
Szoval a minoseg biztositasi gondokat kiveve szerintem renben van mint termek.
Traceless eseten is ugyanattol az eladotol vettem meg egy marekkal, itt is ugyanattol rendeltem meg belole.
-
válasz
btraven
üzenetére
Már megbarátkoztam vele. Szívesen használom. Melóhelyen, ahol azért másra is figyelni kell, ott inkább ezt használom, mert nem izolál semennyire kb. Utcán is inkább ezt használom, hogy ne üssenek el. Jól hallom vele a környezetemet. Tananyagot, podcast-et hallgatni rendben van. Bírom a kábelét, kényelmes. Helyén kezelve oké a dolog. Pl zenét nem szabad vele hallgatni, arra alkalmatlan.
-
Don't Panic
őstag
Mivel jelenleg nem volt single dd fülesem ezért rendeltem egy
Kiwi Ears x B_Media: Chorus t remélem hozza az Inawaken dawn MS szintet
-
btraven
őstag
Valaki a head-fi-n azt írta vett egy Faaeal Iris 2.0-át egy nem hivatalos eladótól és borzalmas, szerinte fake. [link] Lehet ilyen?
nLali hol vette az övét? A Faaeal boltból vagy máshonnan?
Megnéztem nekem a 2.0 és az Ancestor is a Faaeal hivatalos boltból van. -
szaki58
senior tag
Ismét iBasso JR Cookie Ti. Ha valaki nem sajnálja rá a pénzt, vegye meg. Ezt a hangot hallani kell. El vagyok varázsolva tőle. Aki megveszi, sok öröme lesz benne, az biztos. Rendkívül tiszta közép-magas, nagy tér, hangszerhű hangok, és nagyon gyors, ütős mély, ami a pincébe lemegy. Nagyon kényelmes!
-
mzso
veterán
válasz
-NoVa-
üzenetére
Most ilyen házi szilikonos CIEM-et teszteltem. De kipróbáltam eredeti haranggal is. Hasonló az eredmény de kicsit más a helyzet különböző frekvenciákon
Egyébként Ha pl vissza akarom fogni az éles magas hangokat akkor kisebb átmérőjű lyukra hajtsak? Hosszabb vagy rövidebb a jobb?
Amúgy közepesen katasztrofálisan sikerült most a szilikon gyurmázás. A youtube-os videókon valahogy senkinek sincs vele gondja. Az elsőnél nem gondoltam rá, hogy letakarjam valahogy a kimenetet, úgyhogy szépen belement a szilikon. Az egyik ki is tépte a rácsot úgyhogy mindkét feléből ki kellett piszkálni és úgy lehet leszedni, meg volt egy vékony réteg a szivacs a és a rács között, ez is megpusztult valahogy, nem engedte át a hangot.
A másodiknál már gondoltam erre egy kis celluxot raktam és körbevágtam. De ennél meg gyenge volt a rács a jelek szerint, mert behorpadozott. De legalább a hangzást nem befolyásolja. -
-NoVa-
veterán
Sok fülesnél botrányos a gyártási minőség channel balance szerint, de illeszkedés, fülzsír pillanatnyi állapota, fülgyulladás, hallás úgy általában is sokat befolyásol ezen. És akkor a visszhangkörnyezet, azaz ha nem egy tiszta szinuszfrekit játszol be, hanem egy adott területen párszáz hz-es szórásban kiadott zajt, akkor valósabb képet kapsz, mint a direkt frekitől, ami képes beillesztésfüggően pontszerűen kiugróan hangosabb/halkabb lenni, mert épp úgy verődik vissza a hallójáratodban.
-
mzso
veterán
Helló!
Az illesztékekben a lyuk hossza és átmérője kb mennyire befolyásolja a hangzást?
Olyan létezik hogy egy frekvenciák bal v jobb oldalt hangosabbak, vagy csak az én hallásom ilyen nyomorult?
Pl Foobarban nézve a 6000 Hz határozottan baloldalt hangosabb, 8000 pedig jobb oldalt.
10000 jobb, 12000 bal. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
UM-től ez a modell szódával elmegy kategória (kezdésként a kapcsolókat a faceplatere tenni maximum egy prototípus esetében elfogadható). A kiegészítők kapcsán a kritika jogos, mivel ársávtól függetlenül szinte mindegyik fülhallgatójuk ugyanazt kapja.
Szintén a kiegészítők kritikájának maradva az UM-nél szerintem nem annyira jó, hogy nagyon sok esetben PW Audio kábeleik vannak, amik túlárazottak és lényegesen jobbak is vannak tőlük, viszont több bolt is kínálja kábel nélkül is a fülhallgatóikat + a head-fi classifieds itt is segítség.
Ha valaki még nem hallotta a cuccaikat náluk a piac legjobb BCD implementációja és általánosságban fantasztikus a térerzet fülhallgatóikban. Ezen felül összeszerelési minőség, anyaghasználat és tartósság kapcsán nagyon erősek, plusz a gyártó minden tavasszal (idén is) ad egy olyan lehetőséget, hogy elküldheted a laborjukba az IEM-et és teljesen ingyenesen felújítják/megjavítják (az sem baj, ha nem te vagy az eredeti tulaj és az sem, ha már nem garis a fülhallgató).
Szó szerint mindent megcsinálnak rajta, amit csak kérsz, nekem is járt náluk a Mest MKII a japán laborjukban 2025-ben, nagyon elégedett voltam a munkájukkal és pontosságukkal.
Amit tőlük viszont érdemes mindenképpen meghallgatni, ha esetleg valaki audio expon jár:
- Mest MKI/MKII/MKIII, meg talán a Mest Jet Black
- Multiverse Mentor
- Mason FS (ez utóbbi elég ritka, de több elég erős tagja is van a szériának) -
Don't Panic
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
UM Unique Melody x MusicTeck - Pentara?
A csomagolás az árához képest borzalmas minimalista
-
EmThor
addikt
Megjött a GK Kunten, árához képest bitang jól szól, öröm hallgatni! (Van kz prx, sgor, luna stb)
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
Ez megint egy so-so próbálkozás lett.
Lee-nek tradícionálisan nagyon erős oldala az EST implementáció, meg a komplex driver konfigokkal egészen jól tud tervezni, de a szokásos hibák még mindig megvannak, amiket ezért az árért cserébe már szerintem nem férnek bele:
- Pentaconn IEM csatlakozó: gyakorlatilag csak a Lee-hez köthető márkák (Elysian Acoustic Labs, Mysticraft Acoustic Research) és a Hercules Audio használja a komplett IEM gyártásban, az élettartama ezeknek a forgó csatlakozónak sem jó sajnos (ezt a Hex közvetlen szellemi elődjének számító Annihilator 2021/2023, Dio és X darabokból tudhatná).
- Műgyanta ház: ez alapvetően nem akkora probléma, ha teljesen töltött darab, de ezen az árszinten már egy teljesen titán héj alap kellene, hogy legyen, még úgyis, hogy én személy szerint kedvelem az átlátszó shelleket, amik betekintést nyújtanak az IEM belsejébe.
- Terméktámogatás hiánya: ez az Elysiannál is probléma a mai napig, hogy semmilyen szinten nincs felépítve az eladást követő terméktámogatás. Nagyon nehéz őket elérni, szállítási útvonalak nincsenek felépítve, javításokkal közel lehetetlen előre tervezni, időszakos karbantartás nincs. Itt rengeteg tanulnivalója lenne pl. a Unique Melody vagy a hasonló alapokon nyugvó Subtonic-tól, mert mindkettő példásan jó benne.A faceplate ezen felül szerintem pocsék lett, de ez utóbbi a fentiekkel ellentétben teljesen szubjektív.
-
bostone
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
Gyorsan elkapkodták.
-
Don't Panic
őstag
Egy kis érdekesség
elkerülte a figyelmemet 25 Augusztusában már volt teszt róla head-fi.n"A Mysticraft HEX a világ első "hex-brid" fülmonitora (IEM), amely összesen 13 meghajtót és 6 különböző technológiát ötvöz egyetlen eszközben. A luxuskategóriás audioeszközt Lee (Elysian Acoustic Labs) alkotta meg, és a legmagasabb szintű hangzást képviseli (végülis lehet , hogy igaz )

Összesen 13 nagy teljesítményű meghajtót tartalmaz, amelyek 6 típust képviselnek: Dinamikus (DD), Csontvezetéses (BCD), Lengőnyelves (BA), Planár mágneses, Elektrosztatikus (EST) és Piezoelektromos meghajtók.
Kifinomult belső szerkezet: Egy speciális, 10-utas keresztváltó rendszer koordinálja a különböző típusú meghajtók együttműködését."havi 10 db készül belőle
kb. 3,3 millió Ft
-
mzso
veterán
Kösz a tippeket!
-
FőDudu
veterán
válasz
szaki58
üzenetére
Nekem meg pont a memoria habos jo bizonyos fulesekre.
Masikra meg sima szilikon. Almas Airpods Pro2 meg kb mindegy mivel van, jo.Pl. Tin Hifi P1 csak a Tin T2 melle adott kek szinu memoria habos szivaccsal jobb.
Nem jo, mert attol messze van (keves a basszus), de azzal a legjobb amit elertem. -
szaki58
senior tag
Nekem -NoVa- ajánlotta a Divinus Velvet tipust, és valóban "bársony". Nagyon ajánlom. [link]
Amit most használok, az is nagyszerű, ugyanúgy velvet érzés. [link]
Van egy rakás SpinFit-em. Ezek mellett szóba sem jöhetnek.
Még ez is jól viselhető, és jó hangú. [link]
Ezek az én ajánlataim.
A memória habos nekem a legrosszabb. Szelel. Van egy rakással, ha kell, neked adom. Még a postát sem kell fizetned
-
pulutodurumo
őstag
Tehetsz egy próbát valamelyik SpinFit dugóval, asszem nekem cp100 van, M-es. Az ilyen kicsit hosszabb, kicsit nagyobb. De sajnos nem úszod meg a próbálgatást. Van nekem is olyan fülesem, amire már raktam vagy tíz féle tipet, de sehogy sem az igazi. Egyszerűen a fülhallgató háza, meg a vetőcső nem az én fülemhez való.
-
mzso
veterán
Helló!
Nincs valami tuti tipp Alin, vagy egyéb könnyen beszerezhető helyről valami hosszabb távon is kényelmes harang.
Memóriahabos, vagy ilyesmi. Nekem általában egyik sem kényelmes a közepes túl nagy a kicsivel meg eltűnnek a mélyek vagy rendesen ki is csúszik.
Valami formázható nem létezik?
Két komponensű szilikonnal próbálkoztam ilyen házi készítésű módszerrel nem sok sikerrel most. Eltűntek a mélyek és nem lett jó a hangja. Lehet, hogy zsugorodik ahogy teljesen megszilárdul, vagy valami. -
szaki58
senior tag
iBasso JR Cookie Ti kezdeti benyomás.
Eredeti tip-eket nem vettem elő, soha nem vállnak be. Az új JVC illesztékkel próbáltam néhány órai járatás után.
Kellemes, kissé basszusos hang. Tidal számgyűjteménnyel hajtottam, többnyire ismeretlen számok. Jól szólt. Aztán jött a hideg zuhany. Cassandra Wilson - Red Guitar. Rám tört egy régi emlék, az, amikor először volt a fejemen egy Meze Empyrean, és ugyanezt a számot hallgattam. Egyetértettem a tulajdonosával, aki sürgősen eladta. Tök ugyanaz a hang: basszus több a kelleténél, az akusztikus gitár csak néha követhető, a finom kasztanyetszerű ütésekből egy-kettő hallatszik. Kiábrándító!
Dózni csere. A réz lekerült, az acél ment a helyére. A változás óóóóóriási. Minden a helyére került. Ugyanúgy minden részlet hallható, mint az Unveileden. Nagyon tetszik. Visszafogottabb a basszus, de van elég belőle. A meghajtó miatt elég gyors, ütős, nem teng túl, de határozottan ott van. A magas és közép maximálisan rendben van.
Még illesztékkel lehet kísérletezni (pl Divinus Velvet a JVC helyett, ami nagyobb lyukú). Szerintem a Divinus még fentebb tolja a hangképet.Természetesen nem vagyunk egyformák, ezért a réz csőnek is van létjogosultsága. Én is vissza tenném néhány zenénél, műfajnál.
Még annyi, hogy nagyon tetszik a Kunten, de azért nem egy kategória!
-
szaki58
senior tag
válasz
bostone
üzenetére
A Svanart már régen eladtam. Szépen szólt, de két hibát fedeztem fel benne. Az egyik, hogy olyan rövid volt a vetőcsöve, hogy akármilyen hosszított illesztéket (SpinFit...) tettem rá, időnként igazgatni kellett. A másik pedig az, hogy ugyan audiofil a hang, de hiányzott belőle az izgalom. nem ragadott magával, csak hallgattam. Ilyen volt az Oriolus Isabellae is. A tere kiemelkedő. Aztán az is probléma volt, hogy hosszabb időnek kellett eltelnie ahoz, hogy a nyitott planár után megszokjam a bedugaszolt fület. Mára már kb sikerült.
Most a bluetooth-os körutam (Technics AZ100, Sony WF-1000 XM6 és Final Audio Tonalite) után mégis csak a madzagos agyba dugós mellett tettem le a voksom. Azért a Technics-et kár volt eladni, nézegetem is a Kleinanzeigenen, de nem enged az oldal fel. Dolgozok rajta, míg el nem viszik!
Tv-re marad a clip [link] , zenére a meglévő meglepetés füles GK Kunten mellé vettem egy iBasso JR Cookie Ti-t [link] . Ma érkezett meg, most megyek érte. Majd kiderül, hogy mit tud. Itt nem ér véget, mert egy véglegeset előbb-utóbb fogok venni, de megrágom alaposan a dolgot.
Rovid kérdés, hosszú válasz, bocsi! -
t256
őstag
válasz
btraven
üzenetére
Igen, illetve nem tudom mennyi driver van benne. Én általában háton fekve halgatok zenét, de leggyakrabban ülve.

szaki58:
Mindenkinek meg kell találni azt, ami neki kényelmes és minden más szempontból is megfelel.
btraven:
Valami hasonló Sony nekem is volt. Egyszer benne maradt a kabátom zsebében, amikor kimostuk. Simán kibírta!
-
szaki58
senior tag
Aliról rendeltem ezt az illesztéket, és úgy tűnik, hogy bevált.
[link]
A Divinus Velvet után több mélyet és ugyanolyan tiszta közép-magasakat kaptam. Kényelmi szempontból megegyezik a Velvettel. Ajánlom! -
FőDudu
veterán
válasz
btraven
üzenetére
Meg szerencse, hogy vettem egy marek Traceless-t meg Iris Ancestort.
GK Kunten is erkezett par darab, mert ennyiert, ilyet nem kapni (jelenleg).
Vezetekesnek azt hasznalom.Kabel van, BTR3/BTR15 van, de jelenleg mindenre is az Airpods Pro 2 van hasznalatban.
Kompromisszum mentes es ugy szol ahogyan en szeretem. Nem tudom hogyan csinalja az AAC kodekkel ami kozel sincs az LDAC altal atviheto informaciohoz - de rohadt jol szol.(mondjuk ehhez az almas cuccaimat kell hasznalni - Razer es ceges laptopokkal nem is probaltam meg parositani. A nagy dobas a B&W fele USB-DAC tok megoldas lenne (amikor a tok egy USB DAC es barmire radugva van egy TWS a zsebedben egy USB-DAC megoldassal))
-
t256
őstag
válasz
szaki58
üzenetére
A bullet type fülhallgatóra a legjobb példa ez a Sony:

Ez a klasszikus hallójáratba helyezhető kialakítás. Csak a hallójárattal érintkezik. Kényelmes viselet. Persze valaki frászta kap tőle.
Ez pedig egy modern IEM :

A képen szerintem nagyon jól látszik, hogy egy része a hallójárattal érintkezik, egy másik része pedig a fülkagylóval. Na az én fülkagylómat ez kifejezetten nyomja, kényelmetlen, sőt fárasztó viselet.
Ezért nézegetem most a modernebb bullet type IEM füleseket.
Néhány példa:
Tin Hifi T2 Evo (ezthasználom 3 éve): Ránézésre IEM, de igazából egy modern bullet type:

Számomra kényelmes, nem fárasztó és nagyon jól szól. Persze mindig lehetne jobb. -
szaki58
senior tag
t256 neked szántam, de rosszul nyomtam. Természetesen -NoVa- válaszát is elfogadom, sőt megköszönöm.
Szégyen, nem szégyen, de nekem teljesen homály ez a bullet type-nem bullet type. Elmagyaráznád, ha megkérlek rá? Nekem egy kutya volt mindkettő be kell dugni, és kész. a füllel a tip érintkezik, ha valami nyom, akkor az nyom, de mindkettőn ugyanúgy kell tip.
-
t256
őstag
válasz
-NoVa-
üzenetére
Valami hasonlò a tapasztalatom nekem is. Hosszú èvekig Sony “agybadugòs” fülhallgatòim voltak. Az a bullet type, ami mèg a SonyEricsson walkman mobilokhoz járt.
Amikor felfedeztem az IEM nevű nyúlüreget, akkor egy Dunu Titan S-t rendeltem. A hangzása jò volt, de rettenetesen nyomta a fülemet. Hamar eladtam.3 ève használok egy Tin Hifi T2 Evo-t.
Nagyon kènyelmes, jò a hangzása.
Hogy ne kelljen melòba cipelni ès ne felejtsem ott vagy otthon vèletlenül, ezèrt vettem egy Kiwi Ears Cadenza-t. Kicsit nyomja a fülem ès rettenetesen kènyelmetlen. Kisebb utánajárás után rájöttem, hogy a Tin Hifi fülesem a bullet type kategòriába esik, tehát nekem errefelè kell keresgèlnem.Már arra is gondoltam, hogy adok esèlyt egy nagyobb márkának ès veszek inkább egy Sennhesiser IE200-at vagy egy Shure 205-öt.
A kulcs a bullet type, nekem ez jön be.
-
-NoVa-
veterán
Az eartip a fülkagylódba feszülve felveszi és közvetíti a hangokat, a véráramlásodét és a csontzajokat is. Mint amikor simán víz alá merülsz, és eartip helyett a víz teszi ugyanezt. A fejes inkább egy sapka, jóval nagyobb kamrában zár el, és kevésbé légmentesen, plusz jóval nagyobb membránfelület enged mozgásteret.
A megoldás egy sekélyebb, de még izoláló fülesforma és egy hozzád illő eartip. Nincs ultimate univerzális mindenkinek jó forma, csak ismerd fel a céljaid, igényeid, olyat próbálj, ami arra jó, ne olyat, amin nagy a hype. Nekem a fülformám a rövid apró IEM-ekkel adja, Tin P1, BL03, Xelento, Sennheiser IE vonalon találom meg az egész napos kényelmes cuccokat, vagy a klasszik original Mangird Tea mkI, meg az újabb G7 még teljesen kényelmes, de a G7 már úgy izolál, hogy zenével csodás, csenddel nem.
B tervként meg egy tényleg jó ANC-s TWS, mert az aktívan kioltja a monoton véráramzajt. XM6, AZ100, Bose, Apple kifogástalan, alatta olcsóbbért meg elég sokféle egész jó kompromisszum akad.
-
btraven
őstag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Zárt fejhallgató eleve nem is szigetel/izolál. Legalábbis nekem behallatszik minden. Nyilván jobb egy fokkal mint egy nyitott.
-
mzso
veterán
Van/volt valakinek CCA Polaris fülhallgatója? Van rajta 4 kapcsoló. Ezeknek mit kéne csinálnia elvileg? A gyakorlatban én nem hallok semmi különbséget akárhová is kapcsolgatom őket.
-
mzso
veterán
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Hm. A zárt fejhallgatóknál nincs ilyen probléma. Vajon fülhallgatóval miért van?
-
mzso
veterán
Léteznek olyan fülhallgatók amik nem erősítik fel a belülről jövő hangokat, és még izolálnak is? (És emellett jó hangot adnak) Gondolom a nyitottak (ha vannak ilyenek) ilyenre immunisak, de azok a füllhallgató egyik lényegét veszik el.
Van pl egy 7HZ Zero füllhallgatóm, egész jól szól. Felmerült bennem, hogy esetleg itthon is használjam néha. De elég zavaró, hogy a saját szívdobogásom is hallom, a lélegzetem is, meg szerintem a véráram zubogását (vagy nem tudom), ha épp nincs hang, vagy halk. -
Imilenni
addikt
Sziasztok
Fejhallgatóról váltanék füllhalgatóra, leginkább játékra és zenehallgatásra kéne.
40k a max összeg.
Amit kinéztem: IEM Kiwi Ears - Quartet Hybrid
Valamint fontos, hogy Lightningos telefonom van, létezhet értelmes átalakító, amivel értelmes hangot kitudok préselni a fülesből telefonnal? -
chubii
senior tag
válasz
gretzky77
üzenetére
Studio: [link] . Sajnos már nem kapható újonnan, 1000 darab készült csak belőle.
Mindkét fülest szeretem Cayin RU7-tel hallgatva. Néha a Hiby RS2-re is rádugom. Elég jó áron lehetett megcsípni aliról nemrég, szerintem DAC topikban olvastam. Használtan is volt/van aprók között. Ha csak DAP, akkor megfontolnám bitrograde ajánlását a fejes topikból. Próbáltam a Hiby R6 III lejátszóját és majdnem le is cseréltem rá az RS2-t. Olcsóbban pedig egy használt DX170-re neveznék be valószínű én (DX160-om volt). -
gretzky77
veterán
-
bostone
addikt
válasz
btraven
üzenetére
Ilyen cuccom még nincs, nem ismerem, nem jártam utána.
Azt hiszem nálad láttam leggyakrabban említést az eszköz felől.
Előbb-utóbb megjön a vásárlási kényszer, de több remek IEM lakik már a házban, amelyek jól szigetelnek és mint egyszeri felhasználó azt gondolom, hogy nem találom el a megfelelő behelyezési módot és elszökik a hallójárat mellett a zene, ha egy nicheck yuandao-val próbálkozom. Nem akarom, hogy csalódás érjen. -
btraven
őstag
Most vadítóan néz ki a NiceHCK Yuandao
-
szaki58
senior tag
válasz
Maddrive321
üzenetére
Én sem hallottam róla, de szuper hangja van, (vettem egyet!) még úgy is, hogy több százezres füleseim voltak. Régóta vásárolok Aliról, egy gombnyomás a fizetés, és soha nem volt problémám.
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy 25-ig mindössze 2005.-Ft a GK KUNTEN !!!! [link] -
FőDudu
veterán
válasz
-NoVa-
üzenetére
Squig link EQ oldal aljan is ott a hang generator.
Csak egymas melle kell tenni a 2 ablakot (generator, mert ertek) es megvan a gorbe.
Felveve eleg latvanyos lehet. -
Blackhole13
senior tag
Tudtok ajánlani füles rock/metal zenéhez? A PRX-nek nagyon jóll áll az akusztikus gitár és a lágyabb zene, de szerintem túl világos a sűrűbb számokhoz.
Tippre kell a DD, lehet valami hibrid megoldás a nyerő.
Büdzsé legyen 100€ (használtan akár), TNR Black Pearl-ről menne. -
-NoVa-
veterán
válasz
smbrdk
üzenetére
Room eq wizard appal tudsz freq gráfot csinálni, ha nem igényeskeded túl, akkor egy notebook mikrofonjához odatéve is lehet egy-egy oldallal mérést csinálni. De egyszerű sound recorderben is tudsz operálni, youtube-on beraksz egy 20Hz - 20KHz videót, egy-egy oldal hangját felveszed külön-külön, a sound recorder appban látszani fog a freq gráf kinézetű hang. Anno a Tea garanciát ilyen screenshotokkal sikerült elfogadtatni a linsoulnál.
-
smbrdk
újonc
Sziasztok,
nem tudom lesz-e itt bárki, aki tud segíteni, de vagy tíz magyarországi szerviz végighívása után megpróbálom: tud valaki (vagy valaki valakiről, aki tud) IEM-en frekvenciamérést végezni?
Van egy AFUL Performer 5+2 fülesem és pár hete azt vettem észre, hogy a baloldali fülesben nem szól a basszus alsó fele. Cseréltem oldalt, kábelt és forrást is, de ugyanaz a tanulság. Hallgattam teszthangot és kb 80-100 Hz körül érkezik meg a baloldali fülesen. Internetes öngyógyító diagnózisom szerint az egyik DD driver szállt el.
A Hifi-Passion nevű német oldalról rendeltem tavaly nyáron, akikkel nagyon furán alakul a kommunikáció és elkezdtem azt gondolni, hogy jobb lenne, ha visszaküldés és bevizsgálás előtt készíttetnék egy mérést, amin látszik a probléma. Időközben utánaolvastam és többeknek volt rossz tapasztalata ezzel az oldallal.
Megköszönöm, ha valaki tud segíteni vagy van tippje, merre lehet még tovább indulni.
Üdv,
s. -
bostone
addikt
válasz
Maddrive321
üzenetére
Ha mindenképp az általad vázolt összeghatár felé szeretnél közelíteni, talán nem is a KZ felé kellene elindulni.
Eddig nem említetted a feltételek között, hogy csak utánvéttel lehetséges a vásárlás.Miért nem nézel szét a muzix.hu kínálatában? Talán percek alatt előkerülne a megfelelő termék.
-
bostone
addikt
válasz
Maddrive321
üzenetére
Picit nézelődsz a témában, több helyen felbukkan, nagyon népszerű termék.
No, de mégis mi az elképzelés? Merre nézelődtél? Mit használtál eddig? Miről hajtanád? -
bostone
addikt
válasz
Maddrive321
üzenetére
Miért akarsz annyit költeni, amikor a gk kunten mindent is visz? Vezetéket kell hozzá másikat keresni.
-
Maddrive321
tag
Sziasztok, vezetékes fülhallgatót keresek mikrofonnal, 20-30k körül, mit ajánlanátok?
-
-NoVa-
veterán
válasz
Lajmund
üzenetére
Jah, aptX HD miatt meg többet hallgatom DAP-ról, mint telefonról (ami csak sima aptX-et tud), de ez apróság. Maga a neckband formátum amúgy is inkább esti ellazulva kidőlős hallgatós, vagy irodai, nem nagyon aktív közegben működik jól, utcán ANC TWS, természetben meg nyitott, Bose féle.
-
Lajmund
őstag
válasz
-NoVa-
üzenetére
Néztem én is a beyernek ezt a nyakbaakasztósát de nem tud LDAC-ot ami számomra érthetetlen ebben a kategóriában. Samsung fold 7-el a hajamra kenhetem sajnálatomra. Mert kimondottan fontos a mobilitás nekem hogy ne logjon kanoc és ne kelljen elrakni valahova a dolgokat. Ez is visszatart hogy szintet lépjek. Másik hogy nincs 2 pin-es csatija se. Amúgy biztos jó..
Beépített távirányító se adja hogy a "madzagon van. Többi cucc meg 1000+ euro nálam nem játszik. Marad a csájná vonal.
Szóval marad a nyál csorgatás egy darabig és a fiio lc bt 2
-
-NoVa-
veterán
válasz
Lajmund
üzenetére
Részemről az mkI és mkII Beyerdynamic Xelento mellett még Tulku újabb generációs, tantálkondis G7-ese teszi a dolgát, high-end IEM vonalon felé érdemes nézelődni. Persze lesz mindig valami kimemeledőbb basszussal, vagy szórakoztatóan intenzív magasokkal, vagy valami egyéb dologban nagyot nyúltó cucc, de olyan koherens, kerek egészet, élő, teljesen arányos, fáziskorrekt preciz előadást mástól nem hallottam még.
A Xelento 1 intenzívebb, a 2 meg lényegesen teltebb, súlyosabb hang, de főleg a kényelme, az apró mérete ezzel a hanggal együtt adja meg a lényegét. Mintha semmi sem lenne a fülemben, apró, súlytalan, ideális.A Beyer-hez a hozzá tartozó BT neckband magasról alázott minden más BT donglét az RU9 alatt, szóval ezen a szinten a FiiO már nem téma. A BTR-eket rég eladtam, a Q15 még megvan, de hiába a teljesítmény, hiába az is dupla AKM, nem ilyen jól implementált, mélységgel, magassággal bőven rendelkező koherens egész.
Az RU9 az jó, csak egyfelől a mérete, másfelől vissza kéne postázzam garanciát intéztetni, mert az egyik Korg cső elment pihenni.
A bolt már reagált, várják szeretettel, csak nem volt időm postát intézni.Ha tisztán a hangot nézném a kényelmet figyelmen kívül hagyva, akkor csak a kábeleket váltogatnám a G7-en hangulatfüggően. Ezüsttel vividebb, rézzel reális, zenefüggően mindenfélét ki lehet belőle egyensúlyozni.
-
Don't Panic
őstag
válasz
Lajmund
üzenetére
Néha néha bele lehet futni itt aproban is pl volt Kiwi/HBB punch is és Punch Audio Martilo is ami azért érdekes mert közel áll egymáshoz a két szett iem ranking szerint
volt most egy Mangird tea pro is.
Jómagam az olcsó jó szetteket is élvezettel hallgattam. Akkor sem éreztem hiányát semminek csak a kíváncsiság hajtott és léptem pár lépcsőt felfelé nem bántam meg. -
Lajmund
őstag
válasz
Lajmund
üzenetére
Nem hiszem, hogy egy 300+ dolláros kiwire ne szentelnének elegendő figyelmet a gyártás előtt. Mivel elég sok a konkurenciája így nem tehetik meg hogy beleszarnak. Milyen szervizelés? 5 éves IEM-et hajtok, és makulátlan állapotban van. Örülnék, ha elromlana, mert akkor nézhetnék másikat.
Nem is olvastam még, hogy ezek megadnák magukat úgy általában mondjuk 50k fölött. -
Lajmund
őstag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Csak a lengyel márkának találtam árat, felületesen ránézve a nevekre. Ennyiért én biztos nem fogok venni. Még a Kiwi Ears HBB Punch is az az ár, amiről pont emiatt lebeszélném magam. Ha az EU-s árak 1000 eurótól kezdődnek, akkor kb. soha nem fogok EU-sat venni. Egy átlag zene kedvelőnek szerintem egy 300 dolláros IEM is bőven elég, pl. egy BTR15-tel. Biztos jók ezek a milliós cuccok egy bizonyos rétegnek.
-
Don't Panic
őstag
válasz
Lajmund
üzenetére
Hát a Gemini azt mondta abszolút van élet iem fronton az EU ban. Szóval érdemes ott is szétnézni. Bár jómagam most erre az új Kiwi Ears HALCYON MEMS tribrid fülesre leszek kíváncsi.
Ezt a Német Vision nevű manufaktúrát és a
InEar markát említi mint
Professzionális stúdió monitoring, StageDiver sorozat.
Aztán ott vannak a Lengyelek is Lime Ears ,Craft Ears Modern 3D nyomtatási technológia, remek ár/ érték arány.
A Franciákat is megemlítette EarSonics
Zárásnak a szokásos összegzése
"Míg a Kiwi Ears és társai gyakran havonta adnak ki új modelleket (a „hype-vonat” részeként), az európai gyártók lassabbak: egy-egy modellt évekig fejlesztenek, és a szervizelhetőségük is sokkal jobb. Cserébe az áruk is borsosabb, de cserébe nem „tucatterméket” kapsz."
-
Lajmund
őstag
[link] NoVa majd ha lesz időd és kedved erről írhatnál pár mondatot.
Hogy értve hazai vagy német? Csinálnak europába hasonlót mint pl Kiwi HBB punchot Kiwi Astrál árba? Csak azért mert most ezekre kattantam rá de legyőzöm a vágyat és hogy vegyek melléjük egy btr17-et. Vagy elég lenne a btr15 is? Nem akarom rohadt drága. Megprobálom kiheverni. 
-
Lajmund
őstag
-
bombibmw
veterán
válasz
Lajmund
üzenetére
Szia!
Nekem a ZAR a daily fülesem, egy Hidizs S9 Pro Plus hajtja.
Brutális hangerő, kissé túltolt mélyekkel, de én azt szeretem.
Az elején megijedtem, mert azt hittem, ez is a szokásos KZ magaskiemelt hangzás, de ez megváltozott és idővel gyönyörűen letisztult.
Rengeteget javult a hang a járatással, a magasból pedig visszavett.
Kell neki vagy 50-60 óra, úgyhogy kitartás!
Van itthon ZS12 Pro X is, de azt már nem is használom mellette.
Abból nem lehetett kiölni a magaskiemelést. -
Sziasztok!
Engedjetek meg egy kis reklámot. Nem termék, hanem esemény.
Aprilis 11-én fejhallgatós találkozót tartunk és minden érdeklődőt sok szeretettel várunk. -
ReSeTer
senior tag
Helló!
Szeretnék venni egy vezetékes fülhallgatót. Nincsenek nagy igényeim most, ezért inkább a kockázatmentesebb utat választanám.
Apple EarPods 3.5 mm jack (MNHF2ZM/MD827ZM)Ez használható PC-vel, ha csak a hang érdekel, a mikrofon nem? Ha jól olvastam, ha esetleg kellene a mikrofon is, akkor vennem kell egy jack to usb-c apple adaptert, de egyenlőre nem kell, hacsak valami probléma lenne szimplán jack a pc-be dugással?
-
Lajmund
őstag
[link] veszélyes vegyi anyagok.. füles fejes. Ezen elindulva kérdés hogy a chi-fi alis csincsung cuccok mennyire vannak beszabályzozva?
Nekem is jön jövőhéten a KZ ZAR. De legalább használt szóval remélem már nincs rajta annyi cucc..azt hiszem az 3D nyomatott de már nem emlékszem. Azt tudom a Seeaudio Bravery az orvosi gyanta. -
-
Lajmund
őstag
Több éve hallgatom a Seeaudio Braveryt ami elég semleges és egy kis brummogásra vágyok ha olyanom van.
Egyik forumtárstol megvettem 10-ért az övét a gyűjteményből. Majd jövőhéten érkezik. Ennyit nekem megér hogy legyen egy kis változatosság. Ha másnem arra jó lesz hogy újra évekig imádjam a Seeaudiot amivel igazából semmi bajom csak kell valami újdonság. 
-
btraven
őstag
válasz
FőDudu
üzenetére
Akkor a technicalities csak egy összefoglaló kategória? Tök felesleges.
Tonality-t akkor félregondoltam, azt hittem hogy azt jelenti milyen jól szól.
Közben csak annyi hogy mennyi benne a mély/közép/magas aránya?
Persze tudom az átlag hifistának csak az a fontos mennyi benne a basszus. Minél több annál hifibb.
-
-
válasz
Lajmund
üzenetére
Hááát, én vettem KZ ZAR-t. Ez a Második KZ-m és picit csalódás az első után. KZ ZS10ProX volt előtte, azt jobban szerettem. Részletgazdagabbnak is hallottam, de lehet, hogy csak az idő megszépítette. Szintén jókat hallottam a KZ ZS12 Pro-ról. Vagy Pro X, nem tudom.
Tényleg könnyű hajtani a ZAR-t. -
Lajmund
őstag
válasz
FőDudu
üzenetére
Köszi a tartalmas válaszokat és tesztet. A jelenlegi állás szerint a KZ ZAR van porondon.
Hétfőtől 15 lesz az alin lekuponozva. Van rendes basszus és jól izolál aránylag. És a 1DD+7AB hangszóró kombináció is kíváncsivá tett. Könnyű meghajtani és akkor a Fiio lc-bt 2 is könnyen megbírkozik vele. -
FőDudu
veterán
válasz
FőDudu
üzenetére
Besetaltam a szerver szobaba.
Hangos helyiseg. Vagy 10 szerver, 20db switch, telefon kozpont, dupla klima, stb.A legjobban a H3 szuri ki a zajt - az kb. nemara redukalja. Utana meg szolhat a zene.
Az Aiprods Pro2 nem annyira jo ebben, marad valami nagy frekis visitas benne. (nyilvan ott a fulkagylomhoz zarassal lesz valami gebasz)(lehet ezert erzem azt, hogy kurva jo a tere).A Kunten kb alig csillapit - foleg nalam a Kbear 4540 Coffee szilikon tippel, ami kb gumi ovszer vastagsagu/lagysagu. Lehet, hogy memoria habos illesztekkel mas lenne.
Frekvencia menetben nem sok kulonbseg lesz a 2 fules kozott.
Talan a 7Hz meg tobb magasat nyom - de a gyari illesztkkel nekem a Kunten meg tul sokat is adott magasbol. A Coffee az vissza vesz a magasakbol es igy nem sok kb sehol.Minden esetre erdekes talalat - kivancsi leszek a velemenyedre.
-
FőDudu
veterán
válasz
Lajmund
üzenetére
Ilyen iranyban nem neztem.
Altalaban zart szobaban hallgatok zenet.Esetleg megnezem a Soundpeats H3 es az Airpods Pro2 zajszuros modja ellen egy zajos szerver szobaban.
Passziv csillapitas vs ANC.Masik, komolyabb zajforrast hirtelen nem tudnek prezentalni.
Hacdak nem az asztali hangforrast mint zajkelto eszkozt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Elektromos autók - motorok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Horgász topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).

.

), átolvasok minden összehasonlítást róluk. Ami bosszant, az a DX340 súlya, ami nem számít, ha az asztalon van össze dugva LHY táppal és Power bank-al, de ágyban forogni már nehéz (de nagy a kín rajtam!

kemcso