Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Szeretném jelezni, hogy az új netplusz internet csomagokat semmilyen formában nem lehet aktiválni domino kártyás előfizetéshez. Sem neten, sem smsben, sem a 1430-on. Ráadásul most aktiválta nekem újra a relaxnet m díjcsomagomat, ami elvileg le van már zárva 1430 szerint. Valami magyarázat?
-
veterán
Nekem domino aktiv van. Nem értem milyen adatmennyiségnek kellene benne foglaltatnia. Egyik domino csomagban sincs adatmennyiség. Tudtommal. Eddig a relaxnet l volt 4050 ftért 4 gb (eddig relaxnet m-eket írtam, hibásan). Ezt aktiváltam. Most meg látom, hogy 3090 ftért 5 gb. A 6100-at nem érteném, mivel eddig 8 gb lett volna 6500. Ezek szerint a T árat emelt volna?
-
veterán
Meg azt sem érteném, hogy eddig gonet-el 1 gb 990 ft volt, most meg 2190 lenne? Ez több, mint 200%-os áremelés! Nem kellene a Té-nek az előfizető?
-
veterán
Nem tudok surf-re váltani. Díjcsomag váltásnál csak a domino 7-et és az alap dominot ajánlja fel. Vicc kategória. Akkor most hogyan is van ez? Drágább a net, ha meg olyan díjcsomagra váltanék, amihez olcsóbb lenne, akkor meg nem engedi?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz 313313 #41444 üzenetére
Tudom. Az aktívnak is volt havi díja. 590 ft. Mindent egybe véve, havi díjjastól, netestől, percdíjjastól, friends kedvezményestől jobban jövök ki anyagilag, ráadásul van plusz 1 gb netem. Beszélni pedig annyit nem beszélek, hogy a surf pár ftal drágább percdíjjai (ami nem is minden esetben van így) befolyásoljanak bármit is.
-
veterán
Sziasztok.
Most cseréltettem ki a sim kártyámat, mert olyan régi volt, hogy csak max a 3g-t tudta. Dominós vagyok, domino fix díjcsomaggal, maraton 4gb-os nettel, amit 4g-n is használhatok. Az új kártyával már csatlakozik is, tehát megvan a 4g-s sim, 4g-s net előfizetés és egy Galaxy s4-es telefonom van, ami tudja is a 4g-t 150/50-ig ha jól emlékszem. Szóval csatlakozik, működik, tökéletes, sokkal jobb a lefedettség is.
A kérdésem az lenne, hogy mennyinek kellene lennie a sebességnek, mert elvileg itt Oroszlányon (nincs 4g+ még) sima 4g-vel 150/50-nek kellene lennie. Nekem 30/10. Igaz az stabil, de mégsem annyi, mint írják. Végül is mennyinek kellene lennie? Ez normális, hogy ennyi? Nem vagyok ebben jártas ezért kérdezem. Nem gond, hogy nem 150, végül is nem akarok torrentezni, vagy mit tudom mit letölteni. De azért egy kérdést megér, mert többet vártam, ennyi volt 3g-n is. Igaz nem volt ilyen stabil a lefedettség.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
veterán
válasz radio100jozs #97873 üzenetére
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/domino-mobilinternet-csomagok/domino-maraton-csomagok/4gb
Ezzel nem tudok egyet érteni.
-
veterán
Már majdnem hívtam a 1430-at. Ugyanis a domino net díjcsomagoknál 30/10-et ír. De a domino maratonnál akár 300Mbit-et. Akkor ne hívjam őket? Felesleges? Mert ez akkor egy becsapás. Igaz a dominosoknak nemrég van egyáltalán 4g.
Hozzáteszem, hogy mivel általános használatra kell, ezért aztán hogy most 100mbiten jönnek az adatok vagy 30-on, nem különösebben oszt vagy szoroz, csak jó lett volna látni egy komolyabb sebességet, de már a lefedettség miatt érdemes volt megújítani a simkártyát. Talán a közeljövőben változtatnak ezen is és lesz gyorsabb sebesség is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz 4Grider #97882 üzenetére
Olyan domino előfizetés van csak, aminek ha van hozzá net kapcsolva, 30Mbit-es a letöltése (fix, surf). Tehát bármelyikhez is választok maraton opciót, az biztos, hogy annak is 30Mbit lesz a sebessége. Akkor miért írják a honlapon, hogy akár 300Mbit is lehet? A jó fenét lehet. Ez az ügyfelek megtévesztése. Nem nagy dolog, de ettől még átverés. Amúgy sem értem, miért kell büntetni a kártyás előfizetéseket, amikor kb fizetek annyit, mint egy előfizetéses, csak én határozom meg mikor töltök, mennyit, mikor mennyi netet használok. 9 Ft-ért telefonálok, ezért is maradtam kártyás.
-
veterán
válasz tsteve #97887 üzenetére
Hát igen. Lehet ezt magyarázni bárhogy, meg, hogy egy szolgáltató nem szeret bizonyos ügyfeleket. Luxus nem szeretni olyanokat, akik fizetnek. Bárhogy is teszik. Igen, ahogy mondod ez lenne a megoldás. Bosszantó, hogy évtizedek óta vagyok az előfizetőjük és így állnak hozzám. De a többi szolgáltató sem jobb.
-
veterán
Tegyük hozzá, hogy a 4g sebesség csak akkor realizálható, ha nem dominos vagy. Pár napja futottam bele, hogy a 4g dominosként azt jelenti, hogy jobb lefedettség, jobb hangminőség, de ugyanolyan sebesség, mint 3g-n. A honlapon a maraton opcióknál is kamu a szöveg, hogy akár 300Mbit. Sosem lesz annyi, 30/10 és kész.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Elég szomorú. Nem értem ezt a korlátozást. Nincs értelme. Amiket adnak a domino mellé net lehetőségeket, a legtöbb a 4Gb. Azt meg nem mindegy a Telekomnak, hogy 30 vagy 150Mbit-el forgalmazom le? Nem bírja a hálózat?😃
Ha meg elfogy a netem, veszek megint ha kell. Tehát fizetek érte.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz gyula38 #98130 üzenetére
És tényleg. Ezt eddig nem is figyeltem. Ráadásul korlátlan. Tehát a hálózat technikailag bírja. Rendes a Telekomtól, hogy ezt így megcsinálta. Kár, hogy holnaptól visszaáll a régi net. Legalább a sebesség megmaradhatna, a korlátot azért jobban megértem. Egyszer talán a dominosoknak is rendes sebességük lesz.
-
veterán
Akár maradhatna is a sebesség. Ha a korlátlanság nem is. A korlátlan adat azért még Magyarországon kuriózum és drága. Igazából szerintem nincs is nagy szükség rá. A sebesség sem létfontosságú, csak jó lenne, ha olyan lenne, mint az előfizetősöknek. Azért érezhető, ha 30/10-nél több. Talán valami fejes olvassa a Telekomtól ezt a forumot.😗
-
veterán
Szeretnék segítséget kérni, lehet, hogy rossz a forum, de egy próbát megér.
A google play áruházban eddig tudtam vásárolni a mobil számlám terhére. De most azt írja nem vagyok rá jogosult. Próbáltam kitörölni a fizetési módok közül és sikerült is, most viszont nem tudom visszatenni a lehetőséget. Van ugyan olyan, hogy Magyar Telekom használata számlázáshoz, de ha rámegyek azt írja Hiba
fiókjának használata kockázatos, próbálja meg 30 múlva. (OR-DVASA2-04)Persze 30 múlva sem történik semmi. Felhívtam a telekom ügyfélszolgálatot, de nem tudtak segíteni. Szerintük a google-nál van valami gond. De nem jöttem rá mi. Találkozott valaki már ilyennel?
-
-
veterán
Sziasztok.
A kérdésem az lenne, hogy eddig 30 naponta meg kellett újítani a domino most szolgáltatást. Jelzett, én pedig mindenkinek újraaktiváltam alkalmazásban. Most viszont nem jelez, bementem az alkalmazásba és maradt bekapcsolva, pedig a 30 nap eltelt már bőven. Szóval, tud erről valaki valamit?
-
veterán
Sziasztok.
A Volte hanghívást a Telekomnál hogyan lehet a legegyszerűbben aktiválni? Van Volte kapcsolóm, be is van kapcsolva. Egyelőre hívásoknál átvált 2g-re. Mi a legegyszerűbb megoldás? -
veterán
válasz kalanchoe #107781 üzenetére
Nálam már működik. Felhívtam a 1414-et, közelharcot vívtam a Vanda nevű robottal, semmire sem válaszoltam, amíg végül olyat kérdezett, ami alapján végre kapcsolt egy élő embert és sikerült bekapcsoltatni. Jó dolog ez a Volte, mert iszonyú gyorsan kapcsol a hívásnál és hívásfogadásnál is, plusz tényleg sokkal jobb a hang és engem is jobban hallanak.
-
veterán
válasz anglergab #107811 üzenetére
Jó dolog. Nem szakad meg a mobilnet, de ami tényleg fontos, hívásindítás után szinte azonnal kicseng. Semennyit sem kell várni, plusz tényleg jobb a hangminőség és engem is jobban hallanak. Csak kevés telefon támogatja. Én most cseréltem telefont és váltottam Samu A40-re, ez támogatja. Bekapcsoltam és felhívtam a 1414-et, Vandával megküzdöttem és sikerült egy élő emberrel bekapcsoltatni szolgáltatói részről is. Újraindítás és működik.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok.
Lehet volt már, de inkább megkérezem. Dominósként a Telekom alkalmazásban a netes opcióknál van négy db lehetőség, ami 0 forint. Idézem:
- Digitális Mindenkié 10 napos Ünnepi korlátlanság
- Gyerekek Jövője 10 napos Ünnepi korlátlanság
- Egyenlő lehetőségek 10 napos Ünnepi korlátlanság
- Minőségi Szabadidő 10 napos Ünnepi korlátlanságEzek mind bekapcsolhatóak. Mit jelentenek ezek pontosan, illetve ha egyet bekapcsolok, akkor a többit majd a 10 nap lejárta után külön bekapcsolhatom megint és így tovább? Tehát 40 napig korlátlan lehetek? Vagy ez álom?😁
Köszönöm ha valaki tájékoztat...😉Szerk.: Már világos, olvasni is meg kellene tanulnom... Írja az alkalmazásban, mi micsoda.😜😁
Az álom pedig szertefoszlott... De azért a 10 nap is 10 nap...🙂[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kakuk.tamas #126591 üzenetére
Köszönöm neked és Kabának is! Meg azt is, hogy nem küldtetek el melegebb éghajlatra...😁
-
veterán
Sziasztok.
Ebben az új böngészős nézetben, ha bejelentkeztem, hol lehet megnézni az adott sim kártya pin illetve puk kódját? A régiben egyértelmű volt. Itt viszont nem találom.
Zárójelben jegyzem meg, hogy tabletről, mobil böngészőben jelentkeztem be. Lehet, hogy pc-ről kellene? -
veterán
válasz totron #127139 üzenetére
Most szúrta ki a Telekom, miben használod azt a kártyát, amit nem arra terveztek, hogy modemben használd...
Nem tudom pontosan mik a Telekomnál a követelmények beszédcélú simkártyák esetében, de pl Diginél biztosan tudom, hogy le van írva, miben használhatod. Aztán ott van olyan simkártya típus, ami kimondottan netezésre van, beszélni nem is lehet rajta, na azt használhatod olyan modemben, készülékben, amivel beszélni nem lehet.
Amiért általában nem "szólnak" pl azok a tabletek. Van amelyiken nem tudsz beszélni, de mégsem korlátoznak. Be tudják azonosítani, miben használod a simkártyát.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz totron #127143 üzenetére
Ha jól rémlik, minden készüléknek van valami egyedi azonosítója, ami alapján a torony azonosítja, talán a mac címe???
Majd egy nálam okosabb kijavít, de az adott torony, ahová csatlakozol, a sim kártya és a készülék egyedi azonosítója alapján azonosít téged. Ezért van az is, hogy ha a szolgáltató letilt egy bizonyos telefont (mert mondjuk nem fizették a készülék vételár részleteit), onnantól az adott szolgáltató bármelyik simkártyáját belerakhatod, többé nem fogod tudni használni a telefont, modemet. Bannolják egyszerűen.
Mikor telefont veszel használtan, akkor vagy ilyen szempontból veszélyben... -
veterán
válasz zichie #127186 üzenetére
Biztosan nincs bekapcsolva a volte? Azért kérdezem, mert ugye a telekom nem jelzi ki ikonnal fent, mint a többi szolgáltató, viszont simán kipróbálható, hogy ha be van kapcsolva a mobilnet, 4g-t ugye mutatja és ekkor ha telefonálsz, a mobilnet nem tűnik el, nem vált le 3g-re, 2g-re. Plusz ha olyat hívsz, akinek van volte és 4g-n telefonálhat, iszonyú gyorsan felépül a hívás és ahogy rányomsz a hívásra, azonnal már ki is cseng a másiknál, a búgó hang gyorsan hallható, szinte semmi várakozás nincs.
-
veterán
Ha igényeltem az 5 Gb-os maraton netet dominósként, akkor mennyi idő múlva igényelhetem megint?
Ugye most, hogy bekapcsoltattam, eltűnt a lehetőségek közül, ha ismét szeretném igénybe venni, mennyi idő után tehetem meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen