- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rothfb #141020 üzenetére
Ja még annyit akartam, hogy az úgy zajlik, hogy inaktiválom a régi készülékben és kérek egy újat az új készülékhez? Magyarul ha inaktiváltam, töröltem a régi készülékben a régi esimet, akkor alkalmazásban tudok újat igényelni az új készülékhez?
Köszönöm neked és másoknak is a válaszokat! -
4Grider
félisten
válasz
rothfb #141012 üzenetére
Minimálisan csökken az energiafelvétel és elveszett/lopott készülék esetén nem vehető ki a készülékből a sim, a készülék megtalálására jóval nagyobb az esély (főleg azokéra, amik nem indíthatóak újra, állíthatóak le zárolt állapotban).
Kontra:
Tönkremegy/elveszik a készülék, fizetős lesz az új kártya újraaktiválása, hiszen nem tudod az előző készülékben azt inaktiválni. -
válasz
rothfb #141012 üzenetére
Szia!
A jelenlegi SIM kártyád típusától is függ, de lehet jobb kicsivel az akkumulátoros üzemidő az eSIM használatával.
A térerő nem térhet el elvileg, a stabilabb működés meg akkor lenne releváns, ha például a fizikai SIM kártya nem minden esetben érintkezne jól, mert elkoszolódott, vagy sok ki- és behelyezéstől annyira megkopott az érintkező, vagy esetleg más meghibásodása van. -
martonl
senior tag
válasz
rothfb #138558 üzenetére
Én mindent is elhiszek.
Sajnos van egy olyan érzésem, hogy ez szolgáltatófüggő is. Ha találsz valamit, ne tartsd magadban. A Digis lista egy nem hivatalos, teszteken alapuló dolog. De egyébként szerintem is sanszos, hogy már tudja a T-Mobile US hálózatán, legfeljebb a kisebb lefedettség lehet majd gond. Ott a Domino miatt nem fog menni, hogy az eredeti kérdésre utaljak.
Nekem egy dzsunka(Ule-)fon elhasalt Ausztriában, kiváncsi lennék, egy Digis kártyával mit kezdene Vodán.
-
vence
aktív tag
válasz
rothfb #138470 üzenetére
Szerintem meg, ha nem tudják az emberek, h mennyire átvágják őket, akkor mitől változna bármi is?!
Sosem az elfogadás vitte előre a dolgokat!
Ha pedig még ugyanarról a multiról/ bocs multikról is van szó, akkor miért ne lenne jogos az összehasonlítás?!
Csak - úgy tűnik - sokan nem szeretnek szembesülni a valósággal.Egyébként lehet nézni a szomszédot is - nem nagyobb ország - mégis működnek náluk is a dolgok.
Élelmiszer vonalon is akkor fordultak meg az árak, amikor elegük lett az embereknek és elkezdtek kőkeményen büntetni.
Nem egy ismerős a vásárlási szokásait is megváltoztatta.
Tehát hosszabb távú hatása is lett a dolognak. -
-
vence
aktív tag
válasz
rothfb #138158 üzenetére
Kezdem azt hinni, h ezeket szándékosan csinálják!
Az adatforgalom jelzésében olyan késés/ késleltetés van, h szinte semmit sem ér.
Nekik persze így az előnyös!Fentieket elég egyértelműen igazolja, amit a T-s app-ban a nyilatkozatokkal, ill. a kezelő gombok kialakításával - abszolút a megtévesztésre játszanak !!! - csinálnak.
-
4Grider
félisten
válasz
rothfb #137940 üzenetére
Ez nem így működik. Magyar nem emelt díjas szám felhívásával nem tudsz semmire előfizetni, ha igen, megüti a bokáját a szolgáltató az NMHH által és teljes kártalanítással tartozik az ügyfél felé.
Magyarországon emelt díjas csak külön számtartomány lehet, ez nem választható földrajzi és mobil operátor előhívó számával kezdődő tartományból. -
gabor9991
addikt
válasz
rothfb #137940 üzenetére
Az mondjuk alap nálam hogy az ilyen szolgáltatások le vannak tiltva, de egy egyszerű teljesen normális nem emeltdíjas szám visszahívásával ha tényleg regisztrálni lehet egy nehezen lemondható nem szándékosan igénybe vett emelt díjas szolgáltatásra akkor ezzel érdemes lenne futni egy kört a szolgáltatónál és a felügyeleti szerveknél is.
Az emelt díjas szolgáltatásokhoz tartozó számok ha jól emlékszem fel vannak sorolva az ászf-ben, nem emlékszem pontosan hogy láttam-e ott sima normál számmezőhöz tartozó 30/70-es előhívóval számot de szerintem nem. -
válasz
rothfb #137907 üzenetére
Egyetlen különbség köztük a havidíjon felül, hogy az "okosórás" típuson 1/1 Mbit/s le- és feltöltési sebesség az engedélyezett:
Adatot, percdíjat nem tartalmaz egyik sem, mivel a főkártya csomagját (adatkeretét) használják, tehát annyi adatod van összesen, amennyi a díjcsomagodhoz jár. -
pourri
aktív tag
válasz
rothfb #137907 üzenetére
Korlátlan mobilnetes csomagoknál, ingyen jár 2 multisim amelyet bármilyen eszközbe helyezhetsz tablet, másik telefon, okosóra. Ha jól tudom ezekre semmilyen korlátozás nincs. Nekem így van egy másik telefonban és az Apple watchomban 1-1 multisim. Annyi, hogy simán az okosóra multisimre van le-feltöltési limit, amelyet egy nálamnál tájékozottabb kolléga tud neked leírni, pontos értékeket nem tudok.
-
lipido
senior tag
válasz
rothfb #137907 üzenetére
Szia. A aebesseg. Az okosoraba eleg lassu. Ahhoz az elofizuhoz 2 multisim jar. Nem 2 okosora multisim. Nalam itthon egyik a routerben van, masik az okosoramban. Felesegem es edesanyam elofizujan 2-2 egyeb multisim van. Sebesseguk megegyezik a fo kartyaeval, az oraba valo pedig nagyjabol 1-2 Mb. Tehat semmi kul, csak a sebesseg
-
yogibear
addikt
válasz
rothfb #137773 üzenetére
Tkom is azért tud ilyeneket... tegnap feltöltöttem a dominót meg a yetis kártyát is és a yetitől azonnal jött sms a feltöltésről, a tkomé meg sehol, azt csak ma reggel küldte... ami szintén vicc...
A Tkomot persze weboldalon keresztül, yetist simán csak direktben a bankszámláról...Még küszködöm majd velük később...
Boldog karácsonyt mindenkinek.
-
4Grider
félisten
válasz
rothfb #137645 üzenetére
Nincs olyan, hogy társkártya. Vagy fizikai sim-en van a hívószám, vagy eSIM-en. Multisim van, aminek önálló hívószáma van, de mindenféle cseles átirányításokkal és paraméterezéssel elérik, hogy a főkártya számáról menjen ki róla a hívás. De az sms a saját számmal fog csak menni és érkezni.
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
rothfb #133167 üzenetére
Még úgy tudom nem. Indítsd újra a telefont. Azt is amire be akarod kapcsolni és azt is amelyikről az alkalmazásban be akarod kapcsolni.
Ha nem történik semmi akkor várj vele. Nálunk is valami hasonló volt legutóbb: jött egy üzenet, hogy lejárt a 30 nap megnyitom az alkalmazást és ott nem volt a bekacsolási opció, majd talán egy óra múlva megint próbáltam és akkor már ott volt az opció és be is kapcsoltam. -
törölt tag
válasz
rothfb #133087 üzenetére
Elfogadom, hogy az EU nem tud csóró kelet-európai fejjel gondolkozni. Meghozták ezt a döntést a "minden bit egyenlő" elv alapján. Viszont akkor amikor nem fogy el a díjcsomagban lévő netem, akkor ne vesszen el fordulónapon.
Ha veszek kiegészítő adatkeretet, akkor annak se legyen véges a felhasználási ideje. 1 GB adat nem egy 1 L tej hogy felbontás után megromlik és igyam meg lejárat előtt. Ki van fizetve az 1 GB egység, akkor az ne vesszen el, hiszen "minden bit egyenlő" amire hivatkoztak a döntéskor. -
pitiless
senior tag
válasz
rothfb #130731 üzenetére
Nekem iPhone 13-ason teljesen stabil, bár ma egy kis időre átment 4G-re, amúgy általában megy a VoWifi. A Mi 11 Lite 5G meg eléggé hektikusan működik, naponta többször ledobálja egy kis időre, majd visszacsatlakozik. A feleségem 11 Lite 5G NE-je két kártyával teljesen stabil.
-
viktorhu
veterán
-
válasz
rothfb #127242 üzenetére
Nem a lehetőséget cáfolom... a tényszerű info forrásán akadtam ki...
#127241 MadMancs Hát ja, csak pl itt fórumon keresztül nem tudom a számomat névjegyzékből kivetetni (online szerődéskötéskor nem merült fel ez a kérdés, hogy akarom-e, szerződésen ott van "hogy én azt nyilatkoztam hogy igen". Üzletben kérdezem, hogy mi is az, "jaj mi itt nem látjuk a szerződést, nem tudjuk mi van", t-fórumán 9-én feltettem a kérdést, 21-én jött, hogy "kérdésed továbbítjuk" "chat" nem jön be az oldalon, emailben meg azt mondták hogy "az a tudakozó, és ott tilthatom a számom megjelenítését" miközbe arra kérdezek, hogy miért van ott az igen, és hogy kivehető-e abból amibe bekerült bármi is.., így meg akkor mi értelme van "belekeríteni az embert"?
A "A forgalmi adatokon kívüli helymeghatározó adatok" ugyanígy: nem szerepelt a kérdés, "nyilatkozat" ott áll hogy "igen", nem mondanak többet, hogy az mi és mikor használódik -a szerődésesen túli infót-, és nem tudom, hogy tiltható-e...
-
totron
addikt
válasz
rothfb #127145 üzenetére
IMEI, de nem hiszem, hogy termékenként van listájuk. Soknyitott portos tevekénység, pl. torrentezés ténye forgalomfigyelés közben már reálisabb lehet, mint szűrési eljárás, de az sem így néz ki, amennyire tudom. Továbbra is azzal hozom összefüggésbe, ami most új, aztán ki tudja. Korlátozott kapcsolat fantázianév ebben az esetben azt takarja, hogy zéró forgalmazási lehetőség, se előre, se hátra.
-
Tompika777
senior tag
válasz
rothfb #127140 üzenetére
Elég régóta nem lehet már kérni sima adatkártyát a Telekomnál, ha nem csal az emlékezetem... Sőt, a Telekom csomagban is árult 4G routert sima sim-el... Azt már rég eltörlék, hogy csak kijelzővel rendelkező készülékbe helyezhető és használható a mobilnet elérésére is alkalmas sim kártya. De lehet én tudom rosszul, és újra betették az ÁSZF-be? Mintha ezért büntették is volna őket..
-
Kaba
veterán
válasz
rothfb #127111 üzenetére
A kártya sorszámát tudod csak megnézni.A PUK kódot igényelni kell.
Chat,
1414,
vagy email.
A PUK kód igényléséhez tudnod kell az öt számjegyből álló jelszavadat.
Amennyiben ezt sem ismered,akkor csak üzletben személyesen készíthetsz egy új jelszót és kaphatod meg a PUK kódot. -
válasz
rothfb #107836 üzenetére
Délelőtt ugyanezen a folyamaton mentem végig, kivéve a "és már működik is." részt, de valami porszem bizonyára akad még.
Hozzáértő, rendrs ügyintézőt fogtam egyébként ki, nem akadékoskodott, állítása szerint bekapcsolta a Volte-t a feltöltőkártyámon, SMS is megjött róla, telefont is újralőttem utána, de azóta se jelent még meg a Volte ikon fent a térerő mellett, de amúgy elengedem a dolgot.
Pocophone amúgy, táblázat szerint elvileg működnie kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest