Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Hirdetés
-
Nyugodtan viheti az AI-szakembereket a Microsoft
it A Microsoft átvette az Inflection embereinek zömét, valamint a társalapítókat – de az EU trösztellenes hatósága nem piszkál bele a folyamatba. A hollandok elégedetlenek.
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
-
Megérkezett a Crucial P310 SSD M.2 2280-as kiadása
ph A PlayStation 5-tel is kompatibilis, költséghatékonyságra fókuszáló tároló olvasásban hozza a 7 GB/s körüli szintet.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz rothfb #41427 üzenetére
Nekem is csak azokat mutatta. Bejelentkezés után menj erre az oldalra, és onnan rendeld meg. Én így csináltam, bár a korábban 1430 által kifejtettek miatt nekem máig GPRS Net Pluszt ír a My T-n, mint aktív mobilinternet-csomag.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
legenda
válasz rothfb #41432 üzenetére
két kategória van; link
Még több netre van szükséged? és a Nincs még net a díjcsomagodban?
mind a kettőnek más az árazása, és ahozz képest kell kattintással kiválasztani a neked megfelelő kategóriát, hogy milyen díjcsomahoz akarod aktiválni, tehát bővítéshez (ez az olcsóbb), mert van már bennefoglalt adatkeret, vagy önálló díjcsomagnak (ez a drágább), mert alapban nincs adatkereted.
tehát nem kifejezett áremelés, hanem használati mód függvénye (is) a dolog.
mindegy, hogy mennyi bennefoglalt adatforgalom van a díjcsomagban, amennyiben van valamennyi, úgy az olcsóbb bővítős ár érvényes, amennyiben semennyi sincs, úgy a drágább, önálló mobilinternetes díjcsomag ára fizetendő.
van olyan domino díjcsomag, ami tartalmaz bennefoglalt adatmennyiséget, de az akítv nem tartozik oda.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz rothfb #41434 üzenetére
ne az időszakos akciós árakat nézd, és ne a nem megfelelő kategóriákat, úgy nem jutsz majd téves következtetésekre!
a domino go!net l 500 megabyte 2000 ft volt; link, most meg rosszabb esetben is csak 1790 ft az 500 megabyte; link
vagy 2490 ft a domino go!net xl 1 gigabyte; link, és rosszabb esetben is csak 2190 ft az 1 gigabyte netplusz l; link
hol itt az áremelés? pont ellenkezőleg, olcsóbb lett!
amennyiben az akciós árakat nézed, úgy 990 ft volt a régebbi domino go!net l, most meg 190 ft a netplusz m.
amúgy igen, érdemes díjcsomagot váltani, amennyiben fontos a jó/jobb ár/érték arányú adatforgalom, úgy annak megfelelő díjcsomag kell a bővítés alá.[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz rothfb #97878 üzenetére
Próbáljátok ki az online chatet, nekem eddig mindig gyorsabban és szakszerűbben segítettek, mint a telefonos ügyfélszolgálaton + nem kell a zenéjüket hallgatni amíg kezelőhöz jutsz. Hallgathatsz amit akarsz
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen 55-75.000Ft jóváírás. Ajándék 500Ft PARKL meghívókód kupon parkoláshoz. Revolut regisztrációhoz 11.000Ft(!). Privát üzenetben küldöm
-
4Grider
nagyúr
válasz rothfb #97885 üzenetére
A "csak" után írtad le, hogy miért nem szeretik a szolgáltatók a prepaid előfizetőket. Üzleti tervet ui. "én határozom meg mikor mennyit használom/fizetek" hozzáállásra elég nehéz alapozni. És pont ezért egy átlag hazai prepaid előfizetés nem közelíti meg egy átlag postpaid előfizetés EBITDA-ját.
Maraton adatbővítő opciót pedig bármilyen netcsomagra lehet igényelni. Tehát már lezártra is. -
tsteve
senior tag
válasz rothfb #97888 üzenetére
állj te is így őhozzájuk.. az én kb. 2 évtizedes folyamatos bejelentéseimet kb. féltucat szolgáltató közel 500 milliós eddigi összbüntetése bánta a különböző felügyeleti szervek részéről... nekem sincsenek már rég illúzióim egyik céggel kapcsolatban sem
[ Szerkesztve ]
-
legenda
-
legenda
válasz rothfb #98160 üzenetére
Maradhatna, olyan nagy adatcsomagok nincsenek Domino csomagban, bár tippem több is lenne, hogy miért van még korlát (például viszonylag sokan VPN trükközhetnek még olyan Domino opcióval, ami havi díjas előfizetésekre már nem elérhető, vagy egyszerűen csak a Domino rendszer technikai háttere ilyen és nem éri meg most változtatni rajta).
Korlátlan mobilinternetem van, még a tavaly aktivált, ami így csak 8898 Ft, bár az az igazság, hogy nem mindig használom ki, sokszor elég lenne a 15 GB, néha még a 6 GB is, de nem éri már meg leváltanom, mert akkor utána ha kell ismét a korlátlan (nyáron pláne esélyes a nyaralás...stb. miatt), akkor már csak a 10.000 Ft-os lenne aktiválható.
Annyiban jó a korlátlan, hogy sosem kell aggódnom és nézegetnem a keretet, nem kapcsolgatok át még itthon sem a wifi hálózatra, meg a mobilinternet a lakásban is gyorsabb, mint a 120/10 Mbps vezetékes net.
Mobiltelefonon is vannak olyan helyzetek, amikor netezés közben is érezhető és látható a különbség a 30/10 Mbps és a többszöröse között, még ha általában utóbbi, lomhább sebesség is elég jó szinte mindenre.[ Szerkesztve ]
-
-
Roleq
csendes tag
válasz rothfb #98212 üzenetére
Közben sikerült elérnem a T-t. Nem volt sikeres a márciusi adategyeztetés valamilyen hiba folytán. A rossz hír az, hogy annak ellenére, hogy az előfizetésemhez csatoltam, még így is el kell végezni az adategyeztetést minden évben. Nem is keresek benne logikát, mert minden ilyesmit nélkülöz...
-
-
-
addikt
válasz rothfb #107836 üzenetére
Délelőtt ugyanezen a folyamaton mentem végig, kivéve a "és már működik is." részt, de valami porszem bizonyára akad még.
Hozzáértő, rendrs ügyintézőt fogtam egyébként ki, nem akadékoskodott, állítása szerint bekapcsolta a Volte-t a feltöltőkártyámon, SMS is megjött róla, telefont is újralőttem utána, de azóta se jelent még meg a Volte ikon fent a térerő mellett, de amúgy elengedem a dolgot.
Pocophone amúgy, táblázat szerint elvileg működnie kéne.[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
válasz rothfb #127111 üzenetére
A kártya sorszámát tudod csak megnézni.A PUK kódot igényelni kell.
Chat,
1414,
vagy email.
A PUK kód igényléséhez tudnod kell az öt számjegyből álló jelszavadat.
Amennyiben ezt sem ismered,akkor csak üzletben személyesen készíthetsz egy új jelszót és kaphatod meg a PUK kódot.[ Szerkesztve ]
-
Tompika777
senior tag
válasz rothfb #127140 üzenetére
Elég régóta nem lehet már kérni sima adatkártyát a Telekomnál, ha nem csal az emlékezetem... Sőt, a Telekom csomagban is árult 4G routert sima sim-el... Azt már rég eltörlék, hogy csak kijelzővel rendelkező készülékbe helyezhető és használható a mobilnet elérésére is alkalmas sim kártya. De lehet én tudom rosszul, és újra betették az ÁSZF-be? Mintha ezért büntették is volna őket..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- i7 PC , i7 6700 , RX 590 , 16GB 3000MHz , 250GB SSD , 500GB HDD
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen