- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
zzola #144583 üzenetére
„Nem tudom a Telekomnál mi a gyakorlat, de a One-nál (ex Vodafone) 2 lehetőség van:
1. Ha bizonyítja, hogy elhunyt az illető, akkor megszűntetik az előfizetést, szolgáltatás megszűnik, nem kell fizetni.”Saját, közelmúltbeli esetem alapján ez pontosan így van a Telekomnál is.
A kettes pontra nem volt igényem, így nem is került szóba. -
4Grider
félisten
válasz
zzola #144583 üzenetére
Hogy dönti el a szolgáltató, hogy éppen egy örökös nyúlja le az elhunyt számát? Mert kezében van a halotti? Mi van ha 2-3-5 ellenérdekelt örökös van, aki mind le akarja nyúlni az örökhagyó bizniszéhez tartozó számot?
És még hasonló kérdések merülhetnek fel egy ilyen ügylet kapcsán, szóval nem véletlen lett az eht szövege anno egyértelműen megfogalmazva az előfizető halálával kapcsolatban.
A behajtócéget el lehet hajtani, ha bizonyítható (ez mondjuk halottival pont nem nehéz), hogy a távközlési tartozás az elhunyt halála után keletkezett. Persze ezt a tortúrát mindenképpen jobb megelőzni. -
zoli62
addikt
válasz
zzola #143229 üzenetére
Hát úgy látom, ez elég macerás, lehet, hogy megvárom a hűség leteltét, mert a belépési 5000 Ft-ot sem szeretném kifizetni, ugyanis az előző állapot visszaállítása azt jelentené, hogy visszakerülne a szám a Yettelhez, ahonnan a Telekomhoz hordoztam, de a Yettelnél levő tarifába már nem lehet belekerülni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
zzola #142078 üzenetére
Ezt én értem, csak esélyesen ezeket a mobilokat nem azoknak kéne felvenni akik a több 100 ezres telefon mellé akarnak valamit, hanem igen legyen lecserélve annak akinek ez a fő telefonja és nem tud másikat venni.
Gondolom neked is meg Zsombenak is beleférne venni egy ilyen 10-20e forintért.
-
törölt tag
válasz
zzola #141871 üzenetére
Csak egy kérdés: fogadjuk el, hogy a telekomos boltoknak nincs fizikai SIM-jük.
DE !!
1. akkor miért nem teszik lehetővé, hogy online felületen kezdeményezzen az ember számhordozást, és a központi készletről futár vinné ki a SIM-et.
2. miért nem teszik lehetővé, hogy online felületen kezdeményezzen az ember számhordozást, és eSIM-met kapjon szintén onlineUgye-ugye ....miről szól ez az egész móka: terelés. a havi díjas előfizetés felé. Sem több, sem kevesebb.
UI: nem azzal kell bemenni a boltba, hogy számot akarok hordozni dominósra...hanem azzal, hogy a jelenlegi dominós kártyának ugrál a térerő...sim cserét kérek. Amikor kihozza a kártyát, akkor meg közölni: meggondoltam magam, nem is olyan fontos az a szám, inkább használjuk fel a sim-et hordozásra.
-
zzola
titán
válasz
zzola #138642 üzenetére
1 nap híján 2 hónapba telt, míg számhordozást követően a Domino egyenleget visszautalta a Telekom, amire egyébként 30 nap kötelezettségük van. Ha nem jár utána az ember, simán meglopnak és hazudnak az alkalmazottak. Mondjuk ahol ilyen kormánya van egy országnak, ott mi mást is várhatna el az ember. Ezek után többször meggondolom, hog nekem kell-e ezektől bármilyen szolgáltatás.
-
vence
aktív tag
válasz
zzola #138642 üzenetére
Egyik kutya, másik eb!
Ez az ország problémája és sajnos napi tapasztalat szinte mindenhol!
Ha nem rutin ügyet intéz az ember, akkor ez van.
Nem tudják, nem néznek utána, simán félrevezetik az embert stb.Nagyon rossz az ügyintézők felkészítése, de sokszor túl is vannak bonyolítva a dolgok.
Ilyen környezetben pedig sok szolgáltató visszaél a helyzettel, van ahol már az ÁSZF-ben is benne van, hogy a maradék összegek nem járnak vissza ...
Mert nekik így kényelmesebb és sok kicsi sokra megy, avagy nem rossz a semmiért kapni, megtartani valamit!A díjak, feltöltések persze tudatosan úgy vannak alakítva, hogy mindig maradjon vmi! (Ezt a T-nél is sokszor tapasztaltam.)
Hogy ez a dolog polgári jogi szempontból több, mint aggályos, az nem igazán zavar senkit, főleg nem az illetékes hatóságokat és felügyeleti szerveket.
Az egészben egyébként a legszomorúbb az emberek hozzáállása ...
-
Cs1csó
titán
-
-
zzola
titán
válasz
zzola #138425 üzenetére
Megtörtén a telefonszámok (Domino) elhordozása február 12-én. Ma bementem egy Telekom üzletbe visszaigényelni a kártyákon maradt összegeket, Pistike közölte velem, hogy számhordozás esetén erre nincsen lehetőség.
Most felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy panaszt tegyek. Az első kettő ügyintéző levágta a telefont, majd egy harmadiknál sikerült berögzíteni erre az ügymenetre egy panaszt.
Számomra furcsa, hogy az elhordozott számon kívül semmilyen adatot nem kértek.Ez a szolgáltató egy szégyenfolt a magyar piacon, ahol azt hinné az ember, hogy a Vodafone-nál nincsen lejjebb, de úgy látszik van.
-
válasz
zzola #138425 üzenetére
Elméletileg mindegyiknél kikérhető!
Én váltáskor a telekomnál és a vodánál is kérdeztem, 2-2 külön emberke instant nem az üzletben, személyesen. Jogszabály szerint viszont minden további nélkül. (gondolom, ha paragrafusra pontosan kikeresed, nem mondhatnak semmit!
Itt bármikor is kérdeztem igen-t kaptam vissza! -
válasz
zzola #123049 üzenetére
Sok a hibalehetőség a "másodlagos" szolgáltatóknál, ha például valamilyen kiegészítő szolgáltatás kellene, vagy hibát kell vizsgáltatni...stb.
Na meg csak sok az a netfone féle 8990 Ft, ha a Telekomtól olcsóbban kapnám a privát előfizetésemre - nem flotta, tényleg saját minden szempontból - és tényleg korlátlan lenne, nincs behetárolva az SMS-ek száma és hasonlók.
Igaz, nem kell a privátomra a teljes korlátlanság, mert a céges az és egy telefonban van a kettő. (A privátomon még a 4 GB adatkeret is érintetlenül vált általában a fordulónapon...)Biztos van persze olyan, akinek jó önmagában és adott feltételekkel is 8990 Ft-ért a netfon szolgáltatása.
-
válasz
zzola #122753 üzenetére
Nekem a laptop kajálja a netet és nincs vezetékes internetem már több éve (kb. 6 éve). A laptopomban van SIM kártya és a 2 mobiltelefonomban van SIM kártya. A másik mobiltelefonomban csak Domino kártya van. Ezért én 3 SIM kártyával 1 mobil előfizetéssel használom a mobilinternetet folyamatosan minden nap. Tök mindegy, hogy hol vagyok éppen. Nekem fontos, hogy bárhol, bármikor tudjak internetezni a nap 24 órájában korlátlanul. Engem még nem tiltottak és nem problémáztak azért, hogy vezetékes internet helyett a mobilinternetet használom. Játékokat is szoktam letölteni a Steam segítségével, de ez sem volt eddig gond a Telekomnak.
-
Lacpac
őstag
válasz
zzola #122741 üzenetére
Nekem kábeles elérhetőség kellene, de nincs, hiába vennék azt.
Routerbe bármi való, amit be lehet tenni. még a havi 2GB csomaggal lévő előfizut is. De nincs értelme.
Ha nem korlátlan, akkor mi a korlát?
Vodás a család, nekik nem jó itt a lefedettség.
Havi több TB az kb 5-600GB, van netflix, hbogo, youtoube.
Megnéztem a telenort.
150GB nappal és 150GB éjszaka.... -
törölt tag
válasz
zzola #122734 üzenetére
Na oké, de pl. sűrűn közlekedsz 2 iroda közt.....mert túlnőtte a céged az egyiket, és kibérelt még egyet (csakhogy azt 2 emelettel feljebb, átlósan 100m)...és amikor a wifi jelből kiléptél elnémul a hívás....mert átvált volte-ra/3G-re.
Tudom xar a telefonom (sam. S9).Már újkorában is ilyen volt.
-
Landsmann
addikt
válasz
zzola #122701 üzenetére
Én Telenoron nőttem fel, (22 éves a telefonszám) ott alap a számküldés kártyásoknak is. Kellett egy Vodás káértyát vennem, ott is alap a számküldés. Emlékeztem, hogy a Telekomnál volt/van valami kavarás a számok küldésével/kijelzésével, de konkrétumot nem tudtam. De sikerült rendszerszinten beállítani, így nem a telefonnal kell mókolni, ha esetleg kártya csere történik.
-
válasz
zzola #122647 üzenetére
Nem mindent korlátoz és még az is több tényező függvénye, hogy hol, mikor és mit.
Régebbi felállásban is a csak a P2P (2/0.2 Mbps) és a VPN (10/5 Mbps) volt korlátozva, de én a leírtak ellenére VPN korláttal sosem találkoztam, pedig sokszor használtam arra a céges kapcsolathoz, néha néhány óra alatt nagy adatforgalommal. A Torrent és társai korlát passz, az nálunk nincs használatban még vezetékes neten sem. -
m1lan
őstag
válasz
zzola #122560 üzenetére
Nem feltétlenül csak annak, én pl. 2 éve ki tudtam volna fizetni egyben a Note9-et, mégis inkább részletre vettem. A végösszeg ugyanannyi lett így is, viszont havi költségként sokkal biztonságosabb volt letudni, mint egyszer megszabadítani magamat egy nagyobb összegtől, amire mondjuk egy váratlan kiadás miatt bármikor szükség lehetett volna. És akkor tegyük hozzá, hogy két éve ugyanekkor még "csak" 280-at kellett volna kiadnom a Note9-ért, a Note 20 Ultra most 470.000 forintért lehetne az enyém...
-
r4z
nagyúr
válasz
zzola #122496 üzenetére
Ah valoban, koszi! Telefonon nem tekertem lejjebb, amikor mar keszulekeket ajanlgatott. Utalom, hogy minden erdemi info aprobetus, es hogy evrol evre minden csak dragul es jobban korlatozodik
Legalabb a dupla mobilnetemet nem vettek meg el, uj Magentahoz mar az se jar.
-
-
AnonymusX
őstag
válasz
zzola #120108 üzenetére
Szia!
Aktiválni kell, mellékelve lesz egy papír a teendőkről (nekem legalábbis legutóbb így küldték).
Lefedettségi térkép szerint Pécsett még nincs 5G.
-
-
Winne
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford topik
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest