-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz nfsu17 #142719 üzenetére
Nekem is jött valami ilyesmi, d enem is néztem pontosan mit írt ki spamre állítás és tiltás után, mert közben másik telefonon telefonáltam. Nekem Yetteles számra jött, de maga az üzenet nem tartalmazott semmit.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
félisten
-
zichie
senior tag
válasz nfsu17 #141803 üzenetére
Nagyvárosban lakom, neve Budapest. Először pénteken voltam a Shopmark-ban, akkor nem volt sim, de kaptam időpontot hétfőre, hogy akkor menjek, mert akkor lesz. Hétfőn (tegnap) mentem, de ennek ellenére nem volt. Ezután mentem át a KöKi Terminálba, ott el is kezdték intézni a számhordozás folyamatot, közben jelezte a hölgy, hogy akkor hozza a sim kártyát, de aztán mondta, hogy mégsem, mert nincs. Mondta, hogy a KöKi-re ne is menjek, mert reggel nyitás előtt már ott várakoznak a kínaiak sim kártyáért, akik jönnek a reggeli géppel. Elmondása szerint reggel 40 kártyát vittek el, így el is fogyott, de ez ott mindennapos.
Ezek után a Shopmark-ba és a KöKi-re nem megyek többet, pedig 5 éve még a Shopmark-ban intéztem egy yettel-telekom számhordozást, akkor nem volt ilyen gond, de sajnos változik a világ.Hiába foglalok időpontot, az még nem jelenti azt, hogy lesz épp sim kártya.
Végül arra jutottunk, hogy lehet, hogy hagyjuk a számhordozást, így elveszik az 50-es szám. Kár, hogy faternak még nem esimes a telója, a neten annyi esim szolgáltatót találni, mint égen a csillag, egy mobilmatter (sparks) esim is jó lenne neki, mert csak a mobilnet a fontos, abból is keveset használ. Egyszer feltölteném neki (39,99$) és egy évig lenne 40GB mobilnete. -
4Grider
nagyúr
válasz nfsu17 #141803 üzenetére
Partnereknél érthető hogy nincs Domino sim, mert az érte kapott jutalék nem fedezi a bolti dolgozók rezsióradíját. A számhordozásért meg egyik szolgáltató sem szeretne díjat kérni, amíg a másik szolgáltatóknál sincs. Megoldás lehetne a ráhordozás lehetősége, de pont a Telekomnál a leginkább háttérbe sorolt a feltöltőkártyás rendszeren bármilyen fejlesztés végrehajtása.
-
borges7
aktív tag
válasz nfsu17 #141661 üzenetére
Oké, de olcsósítani csak azt lehet, ami van ha nulla sms-em van, azt hiába olcsósítom,
akkor se küldhetek. Mikor megvettem ezt a kártyát, volt hozzá x db sms, azt elhasználtam,
akkor ezek szerint innentől kakukk, sehogy se tudok venni hozzá?Mondjuk nem létfontosságú, mert ez a másodlagos kártyám, amit nem sűrűn használok,
de néha jól jönne. -
4Grider
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
válasz nfsu17 #140705 üzenetére
Milyen megerősítést? Hogy betartják a törvényt? Csak mert egy ideje jogszabályi helye van a hordozást követő egyenleg visszaigénylésnek. Mondjuk arra ügyelni kell, hogy nincs rá egy év, mint a megszűnéskor, hanem csak 30 napig lehet igényelni a számhordozást követően.
-
válasz nfsu17 #140442 üzenetére
A képekre két dolog miatt szoktak harapni, legalábbis ezt mondják indoklásként:
1. Fogyasztja a havi mobilinternet kvótájukat, ez 10 éve is érdekes érv volt.
2. Sokat kell a képek miatt görgetni. Erre már csak annyit mondok, hogy ez benne van a pakliban.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz nfsu17 #140436 üzenetére
Ott tudnak is 4G-nél jobbat produkálni, és nemcsak az 5G üres vagy teli ikonja kerül ki a státuszsorra.
Ez nem N28.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz nfsu17 #140120 üzenetére
"A "Ft" összeg mellett balra (a hordozott számom mellett) van egy narancsszínű pötty."
Most jöttem rá, miről írsz.
Az appban két számnál látom ezt a narancsszínű pöttyöt, az egyik egy perc egyenlegnél, a másik egy net egyenlegnél látszik, mindegyikből kevés maradt.
Vagyis a kevés megmaradt egyenlegnél jelenik meg, talán 20% alatt, azt hiszem figyelmeztető sms is ilyenkor szokott jönni. Az egyenleget mutató vonal színe is narancsszínű ilyenkor.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz nfsu17 #140117 üzenetére
Nem tudom a jogszabályi hátterét, de az én szemembern ha egyszer kikerült akkor már kint van. Zavaró.
A másik meg hogy 10 millió számból is megtalálhatnak.Nekem is a szerződésben szerepel egy olyan "igen" amire nem kérdezett rá egy kérdés sem online reg-nél, ha hallom/látom, "nem"-et választok, de mégis a szerződésben úgy van benne, mint ha az én szövegértő válaszom lenne, és persze csak a végén generált változatban lett benne. Mentem ugyfélszolgálatra miatta, jaj ők nem tudják megnézni, biztos félrenyomatam... (nem..) Kérdeztem a fórumukon, "utánanézük és majd visszajövünk a válasszal"... ennek már két éve kb...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
EmberXY
veterán
válasz nfsu17 #140117 üzenetére
Ez a szám titkosítás egyébként egy különös dolog számomra is. Én soha nem szerettem a tudakozóban benne lenni, de pl legutóbbi készülék váltásnál - és az ehhez kapcsolódó szerződések megkötésekor - valamiért visszakerültem ismét, és ez csak később tűnt fel, amikor egyszer kíváncsiságból rákerestem magamra... Ezután az applikációban én is letiltottam, azóta tiltva is van.
Szóval nem kizárt, hogy időnként valami felülírja ezeket a beállításokat.Up the Irons!
-
yogibear
addikt
válasz nfsu17 #140023 üzenetére
Lehet ennél rosszabb is.
Számhordozás: Dominora... első SIM kártyát nem engedi hozzáadni a rendszer... hoz másikat, azt nagy küzdelem árán hozzáadja... 3 nap mire élesít... semmi... második kör, másik szügyintéző.... 20 perc telefonálgatás a központba... kiderítették, hogy a SIM kártyát a rendszer 10:44-kor engedélyezte, 10:45-kor letiltotta... indítsa újra a folyamatot... megtette... 3 nap múlva dettó semmi... 3. kör, 3. szügyintéző... kb 30 perc telefonálgatás az okosokhoz... törölni kell az egész folyamatot, hogy újra lehessen indítani nulláról... ehhez felvesz hibajegyet... azt majd valamikor az egyik IT-s 2 pizza közt hajlandó lesz nullázni a dolgot... jó mondom a fiókhoz megadott értesítési telszámra küldjék az értesítést, ne az áthozandó másikra... na ezt sem sikerült megugrani... kb 1,5 hónap után jött az sms persze hogy az áthozandó számra, hogy de most aztán már nagyon sikerülni fog... kösz a 4. kört már kihagyom az először befizetett 990 forintot meg költsétek gyógyszerre vagy az IT-sok pizzájára...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz nfsu17 #140016 üzenetére
Felrakod a MobilVoip-ot, beregelsz mondjuk a VoipBusterre, befizetsz 13,47 eurót
és akkor a befizetéstől számítva 4 hónapig ingyen hívhatsz hazai vonalast, és kb 7,5 forintért bármely hazai mobilt, amíg el nem fogy a pénzed... csak persze kell hozzá a mobilnet (vagy wifi net), de DD-ben szokott lenni ajándék net egy napra, a maraton 5Gb csak 4ezerbe fáj...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
aktív tag
-
addikt
válasz nfsu17 #139532 üzenetére
Köszi, a Telekom kapcsán találkoztam ezzel a problémával először, ezért érdeklődöm. Egyébként nincs valami infó arról, hogy akkor mit léptek esetleg ilyen ügyekben a szolgáltatók, illetve mit tehet egy mezei felhasználó, hogy elkerülje ezt a problémát?
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
MaxxDamage
félisten
válasz nfsu17 #139232 üzenetére
Nálam nem fogy a net, mert 0-24-be WiFi-n vagyok.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Narxis
nagyúr
válasz nfsu17 #139077 üzenetére
Nem, szerintem látták rajtam, hogy nem vagyok bizonytalan vagy passz. Én nem zárom ki a számlás csomagokat a jövőre vonatkozóan de ahhoz az kellene, hogy többet utazzak, akkor pl. lenne értelme részemről.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
yogibear
addikt
válasz nfsu17 #139034 üzenetére
Hordozott szám esetén lehetnek olyan galibák, hogy xy sms pl nem jön meg? Banki, stb?
Vagy
Nem sikerül a hordozás és buktam a számom?Ha a hordozás sikertelen, maradsz az eredeti szolgáltatónál...
Ha sikeres simán megjön minden sms banki is...
Mindkettőben volt részem... május elején 2-t hoztam át, simán ment minden... megjön minden sms, ahogy kell...
Utána volt még egy, na azzal voltak gondok erősen, mert már az első kártyát se tudta a fickó berakni a hordozásba... mint kiderült később, a rendszer aktiválta és egy percre rá inaktiválta... másodjára újraindították az egészet nem ért semmi, harmadjára várni kellett 1,5 hónapot, mire vmi IT-s ráérrt és az egész beragadt számhordozást törölte, hogy nulláról lehessen ekezdeni, de akkor már a fene sem ment vissza 4-edjére is, marad az a szám a yetinél...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
vence
tag
válasz nfsu17 #138857 üzenetére
A Telekom-tól online rendelt Domino csomagban
2 GB + 40 perc van, 990 Ft-ért, díjmentesen szállítva.@ Marci112233
Tényleg nem érdemes itt felesleges köröket futni ...
Ha a T-nél nem mered használni a kártyát, akkor mit mondanál a Yetire, aki egy ismeretlen céget von be a fizetésbe ?! -
Marci112233
addikt
válasz nfsu17 #138801 üzenetére
Robotkormányba menne amihez csak net kell. Ugyanis folyton kommunikál szerverrel hogy tudja tartani a fix 2,5 cm-es pontosságot.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Cs1csó
félisten
-
Cs1csó
félisten
válasz nfsu17 #138765 üzenetére
Az átváltás macerás, hiszen 1 bájt 8bit és ez azért megkutyulja a matekot a mi 10-es számrendszeres fejünkben.
A többi szolgáltató agresszívebben hajtja az embereket a havi díjas opciók felé. Ezért volt jó a DIGI még eredeti állapotában és az irány ahová fejlődött volna mert ott a HAVI díjas opciók is simán versenyképesek lettek volna a kicsit netező, kicsit beszélő feltöltőkártyások elszipkázására.
Talán 1500-2000Ft havidíjért adtak volna bazi sok percet és bazi sok netet na ennek harangoztak. Ez az a havi díj lett volna ami még engem is megmozgatott volna persze vártam, hogy kicsit fejlesszék a hálójukat stabilizálódjanak (ugye 2019 május-júniusában indultak) gondoltam 3-5 év alatt stabilizálódik de ugye kartelleztek velük szemben sőt a kormányzati kapcsoltaikat is bevetették és szó szerint kicsinálták a DIGIT, ha egy NORMÁLIS ország lennénk akkor úgy kb. "most" (5 évvel az indulás után) már korrekt egész országos lefedettségük is lenne korrekt havi díjért, optimális sebességgel (számomra az optimális sebesség azt jelenti, hogy nem sebesség bajnok de minden akár nagyobb hálózatigényű dologra is alkalmas pl. FHD (vagy akár 4K) videók streamelésére is, ennél több nem kell)Az a 3GB 2500Ft-ért nagyon gáz még 800Ft/1GB-nál is kicsit drágább, mint amit a Maraton kínál sőt ugye ez elvész ha nem használod el ami borítékolható ha nem akarja az ember túllőni a havi keretét, vagy még az utolsó napra is tartogat pár MB-ot biztos ami biztos alapon.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz nfsu17 #138750 üzenetére
Én jobban szeretem a netet nem beszélek sokat
Ma aktiválom ezt a DD-t, holnap az ingyen korlátlan egy nap netet...I agree. én is holnapra akarom azt a Valentines egy napos netet aktiválni...
18 éve van meg a számom onnan, de lehet hamarosan áthozom ide. Semmi értelme a maradásnak.
Tavaly ezért hoztam át tőlük a prepaideket, mert itt van nem időkorlátos mobilnet (maraton), ami máshol nincs csak 30 naposak... plusz az online feltöltésért is adnak valamit, így az 5Gb maraton meg elég majdnem 1 évig, mert a frissítéseket wifiről csinálom, mikor ráérek, plusz van a DD net is néha, így lassabban fogy a maraton...
Ha meg nagyon dumálni akarok hosszabban, fent a MobilVoip és a régi Voipbuster reget használom ott csak kb 7 forint a percdíj...
[ Szerkesztve ]
-
mano660
tag
válasz nfsu17 #138625 üzenetére
Rendszeresen használom (több éve) parkolásra, illetve autópálya matrica vásárlásra, eddig azt mondhatom tökéletesen működik. Az egyenleg terhére tudod használni (úgy tudom), én is így használom, akár dominóval, akár havidíjas előfizetéssel.
"God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
MODERÁTOR
-
AnonymusX
senior tag
válasz nfsu17 #138625 üzenetére
Én már a Mobilvásárlás appot használom a Simple helyett. Megelégeltem utóbbinál, hogy egyre gyakrabban elérhetetlen. Egyetlen egy hátránya van a Telekom megoldásának: a QR kódot sokkal nehezebben olvassa le, mint a Simple app. Állandóan macerázni kell vele felszálláskor, amit a Simple pillanatok alatt lekap úgy, hogy még teljesen rá sem irányítod a kamerát.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz nfsu17 #138498 üzenetére
Aliexpressen a legeslegelső fizetésemnél sem kért semmit.
Ali nem EU-s így rájuk eleve nem érvényes/kötelező a 2FA... ezért nincs is...
Digi, vagy Zéerté sem kéri a 2FA-t mert a bank rendszere a megbízhatók közé sorolja... Zéerté régebben pl kérte ha kell, ha nem befizetésnél... de már ők is leszoktak róla...konkrétan a bank nem adja be a megerősítési ablakot... de ott sem, ahol rendszeresen vásárolsz...
[ Szerkesztve ]
-
Merlini
tag
válasz nfsu17 #138420 üzenetére
Dominó SIM-et pénteken vettem át postán és beüzemeltem. A múlt héten rendeltem, nem kellett kódot megadnom.
Régebben a 1777-en 5 számjegyű kódot kellett megadni (amit felírtam a csomagolására) és utána tudtam beállítani a hívószámom kijelzését. Most - hívószámom kijelzését - be lehet állítani telekom oldalán és az applikációban is.
Hívószámom jelenleg Voda Tuti 100+ -ban van + VOIP és egy MIFI-ben Yetel flottás korlátlan internet. (Évenként rendelt Dominó tartalék internetre van, ha nem vinném vagy lemerül a MIFI.)[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz nfsu17 #138205 üzenetére
Most nyílik az időablak az adategyeztetés fázisa végre sikerült - az online ügyintéző szerint a célegyenesben van a történet...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
yogibear
addikt
válasz nfsu17 #137638 üzenetére
Én meg direkt írtam, hogy ott az appban lópikula adat sincs, sajnos...
Használhatatlan sok mindenre... pedig nem lenne nagy dolog, ha ez is megjelenne benne és még célszerű is lenne, de hát a Tkom útjai kifürkészhetetlenek.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz nfsu17 #137635 üzenetére
Te vagy helikopter, de nem ezért.
Az appban nincs odaírva, de ha weben belépsz a tkom oldalára, a fiókodban az előfizetés részletei alatt ott lesz a dátum, például:
"adategyeztetés 2023.12.22-ig#137636 Panthera
Azzal semmire sem megy mert az egyenleg az utolsó feltöltéstól számított fél év (1500 huf) vagy egy év (3000 huf és felette), így nem egyezik az egyeztetés dátumával...[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz nfsu17 #137525 üzenetére
Mivel nálunk itthon ugye említésre méltó térerő nincs, a mobilnetet csak akkor használjuk, ha úton vagyunk. Ami mostanság nagyon kevés, különösen ha az előző két évtizedhez hasonlítjuk. Lényeg a lényeg, hogy váltás után a legkisebb flottás csomag is 4 GB adatot tartalmaz, aminek néha csak a fele, máskor a 80 %-a “megy veszendőbe”. Összeségében azonban nem ez számít, hanem hogy mennyit fizetek az egész családnak egy hónapban, illetve hogy abban milyen mennyiségi és minőségű szolgáltatás van benne. Nem csak hogy megspórolok majd 8-10e Ft-ot havonta, de sokkal kevésbé kell figyelni arra, hogy merre mennyit telefonálunk és netezünk.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
aktív tag
válasz nfsu17 #137525 üzenetére
Kár, hogy mindenki dobbant
Eszem ágában sem lenne “dobbantani”, család, baráti kör, munkatársak 99%-ban itt vannak, a Magenta nekünk nagyon bevált, mindenünk is Telekomos.Teljesen megértem, ha valaki szolgáltatót vált pl lefedettsegi vagy bármely egyéb okból, látom én is, hogy mennyi negatív változás történt a Westel ideje óta, de amíg ez nem lép át egy bizonyos határt, addig számomra ez a legjobb telkó cég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PlayStation 4
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Digitális Állampolgárság Program
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Steam topic
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest