Hirdetés
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
ma Nem tudjuk biztosan, de az Ulefone Armor Pad 4 Ultra Thermal pont ezt kínálja azoknak, akiknek szüksége lenne rá.
-
Megjelenési dátumot kapott a DROVA: Forsaken Kin
gp A PC-re és konzolokra szánt pixel-RPG a tervek szerint október közepén debütál.
-
Már meglévő dizájnra épül az Acer PC-s kézikonzolja
ph A Nitro Blade 7 feltűnően hasonlít a Terrans Force Handle 5-re.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Landsmann #37021 üzenetére
Mikor volt a legeslegelső aktiválása az adatcsomagnak?
Mert ha pl juni 26, akkor minden hó 26án 00:00tól következő hó 25én 23:59ig tart a te adatciklusod.
tehát ha te nem használtad hónapokig a kártyát és nov 25én elkezdted használni, akkor levont az okt 26-nov 25 időintervallumra 500ft-ot a 100 megáért
Aztán nov 26án is használtad, amikor levont 500 forintot a nov26-dec25 közötti 100mb-ért.
Tehát ha hónapokig nem használja valaki, attól még a fordulónap FIX marad (a legeslegelső használat napja)!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Landsmann #37026 üzenetére
"A ciklus első napja a szolgáltatás első igénybevételétől számítódik. Ha nem használja előfizetését egy 30 napos ciklusban, akkor nem vonjuk le az adatforgalmi díjat."
Itt te is leírtad, hogy a szolgáltatás első igénybevételétől számítódik. Ha kihagysz x napot az első aktiválás után, akkor az már a többedik aktiválás lesz. Szerintem egyértelműen van fogalmazva.
A beállítások részben pedig a Domino Web szolgáltatás újul meg. Ez azt jelenti(habár tényleg furán van fogalmazva), hogy 30 naponta (használattól függetlenül) megújul a kereted. Ebben sincs benne, hogy 30 naponta levonnak pénzt, csak 30 naponta megújul a keret.
Az, hogy mitől vontak le pénzt nem tudom, sok minden lehet, pl ha telefonban használod és van engedélyezve az adatkapcsolat, már a bekapcsolás pillanatában forgalmazhat a teló. Ha PCn automatikus csatlakozásra van téve a beállítás, ha belépsz a programba elindul a forgalmazás. És ez a 2 eset elegendő ahhoz, hogy habár te nem neteztél, az eszköz használta az adathálózatot és jogosan levonták a pénzt.
-
napocska2
senior tag
válasz Landsmann #37040 üzenetére
Az első aktiválásod az a nap, amikor legeslegelőször elkezdted használni a Domino Web kártyádat. Ha ez mondjuk a hónap 25. napja, akkor következő hónap 24-ig tart ideális esetben a 30 napod. Következő hónap 25-én, ha elkezded használni ismét a kártyádat, akkor két sms-t kapsz, az egyik a meghosszabbításról szól, a másik pedig a pénz levonásról. Ha egyáltalán nem használod, akkor nem fogsz sms-t kapni.
Te azért vagy félreértésben, mert azt gondoltad, hogy onnantól számítódik a 30 nap, amikortól elkezded használni a netet, pedig ez nem így működik. Ezért nem árt észben tartani a határnapot, hogy ne vesszen el pénzed. Ezt a napot egyébként megtudhatod a My T-Mobile-ban.
-
napocska2
senior tag
válasz Landsmann #37045 üzenetére
Van igazságod abban, hogy nehéz fejben tartani így a ciklus megújulásának dátumát, de például androidon ennek nincs olyan nagy jelentősége. Beállítottam anno a 3G Watchdogot és szépen nyilvántartja ezt nekem, nem kell fejben tartani.
Hátha tud valaki ehhez hasonló csudaságot asztali gépekhez is és akkor az rajtad is segítene. -
MadMancs
veterán
válasz Landsmann #122481 üzenetére
Ahogy írták addig ameddig el a kártya.
Egyébként ha nem szólsz Vandához kb fél-1 percig akkor kapcsolja a régi hagyományos gombos menürendszert ami után már lesz élő ember.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz Landsmann #122486 üzenetére
Erre valóban maraton a legmegfelelőbb választás. :) Nekem egy flottás eSIM volt munkahelyi net címén, de osztottam szoroztam, jobban járok dominóval. YouTube music tud letölteni, minden másra meg elég munka közbenre (pár Messenger/Viber üzenet, néha ph app) 1gb/hónap kijövök. Szóval beszereztem egy domino simet, flottás eSIM et meg lemondtam következő számlazárással.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Landsmann #122597 üzenetére
A kiválasztottak után a mentés gombra kellett volna nyomni, nem pedig mindent elfogadni. Amúgy utólag is ki tudod kapcsolni amit nem szeretnél.
Menü - > Beállítások - > Testreszabás - > ...
Amíg a kötelezőt nem fogadod el, hanem mindig csak kilépsz az app-ból, logikus, hogy újra feldobja. -
ElektrikusDE
senior tag
válasz Landsmann #122672 üzenetére
Szia!
Igy van!
Nekem is bekellett mindig állitanom, amig cserélgettem a domino SIM-meket (a küldést).
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
MadMancs
veterán
-
Marci112233
őstag
válasz Landsmann #122977 üzenetére
Ez biztos dátum? Ha igen akkor még várunk a váltással, mert addig még van idő és addigra tuti lesz más alternatíva is hogy 4G-re váltással, de kedvezőbben meg lehessen oldani a dolgot.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
tomy86
addikt
válasz Landsmann #124169 üzenetére
Jelenleg egy kártyát használok, de majd erre is figyelek. Most csak az volt a gond, hogy egy általam olvasott leírás sem említette, hogy csak mobilneten működik a dolog. Eddig úgy látszik szerencsém volt és korábban pont mobilnetet használtam a vásárláskor, így nem futottam bele.
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Landsmann #124856 üzenetére
Ha van Simple fiókod, akkor töltsd le az appot a telefonodra, és abba mentsd el a kártyát. Két katt az egész fizetéskor. Nekem is csak emiatt van fent a telómon az app.
(Nekem így mindig elsőre megy a fizetés és semmi plusz azonosítás nincs ((miért is lenne, hisz FaceID-val oldom fel az appot )))De webes felületen is kellene működnie a dolognak, ha belépsz a Simple fiókodba, és van mentett kártyád.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
-
pitiless
senior tag
válasz Landsmann #125036 üzenetére
Telekom - Vodafone kártyák egy Nord 2 5G-ben. Ha a vodás kártya bent van, akkor 2-3 óra maximum és a Telekom VoWIFI megy a levesbe. Reboot vagy sim kártya ki/be segít csak. Repülőmód, a kártya letiltása nem. Egy telenoros kártyával mellette nem jelentkezik ilyen sűrűn (ott olyan 30 óra után fordult elő).
-
Tompika777
senior tag
válasz Landsmann #127655 üzenetére
Na pont ilyenről beszélek.. Kapcsoló nálunk is van a telefonokon, szolgáltatás is "elméletileg" aktív, mégsem működik... Telefonok híváskor leváltanak 4g-ről, tehát a VoLte sem megy, és a VOWIFi sem működik, bárhogy állítjuk... Két routerrel is ugyanez... Sőt még ha a mobilnetet osztom egy harmadik routerrel, akkor sincs VOWIFi.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iPad Pro M2 wifi 128GB 2026.03.30. Apple garancia
- Western Digital SN740 512 GB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5000-4900 MBs - Eladó!
- IPhone 11 Pro 64GB gyári független Silver új akku!
- Thinkpad T14 Gen4 27% ÁFA 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB DDR5 256GB NVMe ujjlolv gar
- Kedvező ár! HP 820 laptop (12/i5-G5/8GB/256SSD/MagyarVil/AkkuX) - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen