- Bemutatkozott a Realme 14x
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
csaszi75
senior tag
válasz ledgeri #141914 üzenetére
Konzuli meghatalmazással esetleg átirathatod, de alapból a személyes megjelenés szükséges mindkét fél részéről a Telekom üzletben. Kivéve, ha prepaid, Domino, mert akkor a te adataiddal lehet újra egyeztetni.
A VoLTE nem fogyasztja az adatkeretedet, az IMS APN adatforgalmát nem számlázzák ki, csakis a VoLTE hívást / SMS-t.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz ledgeri #141735 üzenetére
Csak éppen rcs képes üzenetküldő alapból van az összes nem túl öreg androidos telefonon és alapból aktív is, ha van mobilnet vagy wifi. Az összes többihez az kell, hogy a két oldal azonos appot futtasson. Vajon melyikre nagyobb az esély?
Nyilván ha valakivel előre letárgyalsz egy közös platformot, akkor nem észlelsz különbséget, ha viszont a címjegyzékedben szereplő x kontaktnak kell hirtelen írni, akkor bőven lesz különbség az rcs javára. Főleg ha a szifonosok is végre megkapják... -
vg
addikt
válasz ledgeri #141372 üzenetére
Passz. Felhívtam 1414, tíz perc múlva meguntam a AI-al a beszélgetést. Mi a fasz ez 1, mióta van ez a szar? Aztán írtam app-on chatnek, azok meg azt akarták utaljak... Persze, majd appos csevegés után utalni fogok bárkinek is... Mi a fasz ez 2? Kértem, h küldjenek csekket. Annak legalább bizonyító ereje van, ha 3 év múlva már milliókat követelnek majd. Hozzáteszem, hogy aki szerint ez normális, annak tudok egy jó orvost... nem tudni, hogy mit követelnek, nem nyomon követhető sehol mi ez... hát.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz ledgeri #141144 üzenetére
A trenel? Miota?
Nalunk egyszer tortent rosszhelyre toltes, ott bizony fel kellett hivni az illetot, aki volt olyan rendes, h visszakuldte a penzt: feltoltotte a helyes szamra, a ceg nem foglalkozott vele.
Szamhordozaskor visszautaltak. Felnemtoltos megszunesnel szinten utaltak. Nemegyeztetos megszunes nem volt, az a Vodanal van most, de egyelore csak tiltas ala kerult, de el a fiokban, ott virit mai napig.
Penzt atvinni a Vodanal is csak egyszer lehet szamonkent, es tudtommal csak ott, jelentsen ez bmit is, a kuldo v a fogado szamot, meg logikus az, h csak akkor tudod ezt, ha legalabb a kuldo szam a tied.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
-
martonl
senior tag
válasz ledgeri #141098 üzenetére
Ezt is nézi a rendszerük. A vowifi topikban korábbban többen is próbálták, ha jól tudom. Ha repülő módban hagyod és úgy mész el, hogy a honos hálózat volt az utolsó, amit látott, akkor sanszos, hogy menni fog VPN-en. Nyilván megsérted az ÁSZF-et, de nem hinném, hogy szankcionálnának emiatt.
-
félisten
-
félisten
-
-
yogibear
addikt
válasz ledgeri #139972 üzenetére
De az is furi, hogy a szerződés évfordulója viszont tolódik a feltöltésekkel
Ezt nem tudom, honnan veszed...
20plusz évig volt a számom a Pannonnál/ Telenornál/Yetinél sosem volt ilyen...eredeti szerződéskötési dátum sehol sem szerepel...
Dehogynem... az eredeti szerződés papírján, legalul. Csak nem kéne kidobálni az embereknek mindent, mint a használt wc papírt...
A Yeti fiókban viszont valóban nem szerepel, (a xaros appjuk be sem engedett, csak weben) és az adategyeztetés után emailben küldött pdf-en sem, holott nem kerülne nekik sokba odaírni, hogy a következő adategyeztetést eddig és eddig kell majd megtenni...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz ledgeri #139966 üzenetére
Mennyire felel meg a törvénynek, szabálynak, hogy +6 hónapot is el lehet egy éven túli egyeztetéssel bíró szerződés?
Nem érteni madzsar
Ha a Yetire gondolsz, az nem plusz 6 hónap, hanem a kártya kötelező aktiválási időpontja előtt 6 hónappal már lehet adategyeztetni, de a következő évi időpontja ugyanaz lesz minden évben, azaz az aktiválás időpontja hónap, nap...
A Trénél, meg az említettek szerint ha korábban adategyeztetsz mondjuk 2 hónappal, akkor a következő évben az előző évi adategyeztetésed időpontja plusz 5 nap lesz a következő aktuális... vagyis korábbra tolódik... ami nettő faxság...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Marci112233
addikt
-
félisten
-
user112
senior tag
válasz ledgeri #138540 üzenetére
Csodálkoztam, hogyan hivtak erről a számról, amit csak a net miatt vettem és senkinek nem adtam meg. Azt látta az üi, hogy be vagyok jelentkezve, hisz akkor kérte hogy lépjek be. Nem értem, miért kellene még ezen kívül beazonosítani magam és azt se, hogy miért nem tudom a telefonköny megjeleniést én állitani. Egyébként se kértem, alapból állitották be. Ez nem egy bankszámla, amit ennyire kell védeni. Az oldalukon rengeteg minden van, csak épp az nincs, amire szükség lenne. Szoval hiába app, web meg (semmit tudo) vanda, majd bemegyek ezért is személyesen.
-
Cs1csó
félisten
válasz ledgeri #138426 üzenetére
Jogszabály szerint vissza kell adni ha kéri az ügyfél.
Megjegyzem ez is egy olyan "titkolt" dolog mint amikor egy boltban kiírják:"bankkártyás fizetést csak 500Ft feletti vásárlás esetén van módunkban elfogadni"
Nem lehet ilyen megkötést tenni, akár egy doboz gyufát is vásárolhatok bankkártyával vagy a pékségben egy darab zsemlét.A kereskedők menjenek tüncizni a BANKOK ellen, hogy ne vágják meg őket olyan sokra a kártyás tranzakciókért, persze ez büdös nekik jobb az embereknek hazudni, és megpróbálni átverni őket.
-
Bogyi007
veterán
válasz ledgeri #138270 üzenetére
99%-ban biztos hogy a születési helynél a városnév megadása után a (Magyarország) odaírása...
Mindegy. A lényeg hogy sikerült. 16. délután kezdtem neki és 25.-én estére sikerült, ez azért még jónak számít azért.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Cs1csó
félisten
válasz ledgeri #138267 üzenetére
Nem értem az oldalakat. VAN 10db SIM amihez mindhez tartozik egy telefonszám amit még sosem használtak, ezt tudják hogy a terroristákhoz került ezért FIGYELIK hogy mikor és hol jelentkezik fel egy hálózatra. Ennyi a történet, nem értem hogy ezen mit nem értesz. Mi olyan nehéz ebben.
HIÁBA "cserélgetik" a kártyákat, ha a "szervek" (NSA stb.) már VÁRJÁK hogy azokat a kártyákat használják. Ennyi. Akár hívást indítanak akár hívást fogadnak a figyelt kártyákkal megtudják hol használták, talán bele is hallgathatnak a beszélgetésbe.
A rosszfiúk még persze ettől nem lesznek meg, főleg ha egy zsúfolt helyen csak rövid időre kapcsolja be és indít róla hívást, ha a tetejébe szintén egy "eldobható" mobilt hív és azt is hasonlóan zsúfolt helyen használják és saját kódrendszerük van akkor nyilván ez még édeskevés az elfogásukhoz, de támpontnak jó (pl. hol mozog az aki ezeket a hívásokat fogadja vagy indítja) -
Cs1csó
félisten
válasz ledgeri #138244 üzenetére
Ezt a részét nem értem, a hatóság figyeli az "éterben" feltűnő SIM-eket a sorszáma alapján tehát olyan mint ha tudnál a terroristák telefonszámát mielőtt azok még az első hívást elindítanák arról a kártyáról.
Egyszerűbben van mondjuk 50 telefonszám ami ha feltűnik rögzítik a hívást, ezt úgy, hogy ezekről a számokról lehet korábban még nem is indítottak hívást. -
Cs1csó
félisten
válasz ledgeri #138239 üzenetére
Mert olyan mint ha már tudná a hatóság előre, hogy milyen új SIM lesz a telefonban mert pl. a 1111123-as-tól a 1111129-ig sorban mind a 6 SIM náluk van. Tehát amikor kukázza a 1111125-öst akkor tudod, hogy jön a 11111126-os mert kb. egymás után ami jön pattintják ki és teszik be.
(a Homeland c. sorozatban volt ez benne ha jól emlékszem , amikor a Pakisztáni USA nagykövetség elleni támadásnál kommunikáltak egymással a támadók) -
mzso
veterán
válasz ledgeri #138197 üzenetére
Nem volt egy egyszerű menet...
Az adategyeztetés dec 15, a másik meg vagy január 10-envalamennyi.
Természetesen SMS kód ami kellett az adategyeztetéshez nem volt, vagy törölve lett (nem hinném, mert nem ért hozzá nagyanyám), vagy nem is jött.
Úgyhogy szóban kellett engedélyeztetni feltöltést, meg ismét szóban adategyeztetni másik ügyintézővel. A második eseteben torz, szaggatott volt a vonal, úgyhogy csak ritkán értettem...Ugye jól tudom, hogy ha elhordozom a számot egy másik szolgáltatóhoz, akkor simán vissza lehet utaltatni?
A Vodánál, bármennyi feltöltéssel egy évvel nő a rendelkezésre állási idő, legalább nem kéne azzal annyit szopnom más miatt.
-
HellGreg
őstag
válasz ledgeri #138062 üzenetére
Próbálgattuk ma a telekomos kártyát vowifivel és anélkül, jobbnak tűnik, persze még fogjuk is. Ami viszont érdekes, hogy a vodafonos simre nem lehet vowifit beállítani, telekomosra be lehet (ugyanabban a beállításban dual simes telefonban a vodafonos kártyára nem dobja fel sem a volte sem a vowifi opciót, míg a telekomos kártyára feldobja).
Néztem én is a jelerősítőt 150K körül, ha minden kötél szakad... de remélem jó lesz telekommal. -
EmberXY
veterán
-
félisten
-
veterán
válasz ledgeri #137496 üzenetére
Létezhet.
Én rokon (gyerekek)-nek rendeltem domino simeket, a rendelést használt email címből Telekom fiók lett, de telefonszám nincs hozzárendelve.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
4Grider
nagyúr
válasz ledgeri #137457 üzenetére
Nincs ilyen, csak az alkalmazásban van lehetőség bekapcsolni.
"A Telekom alkalmazásban bárki, akár családtagod, barátod is bekapcsolhatja számodra a Domino Day ajánlatokat, ha Telekom Fiókjába felveszi a Dominodat. Az előfizetés hozzáadását a Telekom alkalmazás "Áttekintés" menüjében lehet elindítani." -
4Grider
nagyúr
válasz ledgeri #135754 üzenetére
Ne aggódj, attól hogy valamit leírnak az ÁSZF-ben, még nem lesz kevesebb reklamáló ügyfél. Ebben az esetben csak több. Ha pedig saját hibás problémáról van szó, az ügyfelek eleve magasabb vérnyomással érkeznek az ügyfélszolgálatra, mert érzik hogy veszett fejsze nyele, max. nagy pofával érhetnek el valamit.
-
veterán
válasz ledgeri #135746 üzenetére
1, https://mobilegyenleg.hu/
2, https://etopup.hu/online/
3, https://telefonfeltoltes.hu/
Bónusz. Szinte mindegyik bank biztosít rá lehetőséget netbankban.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
törölt tag
válasz ledgeri #135721 üzenetére
Hova mentél helyileg?
Ha pesti vagy: a Duna Plázában nekem simán intézték a pénzvisszaadást.
Pontosabban nem is simán, hanem meghatalmazással. Teljesen flottul felvette a srác a visszaigénylést, és 10-15 nap alatt visszautalták a pénzt. Csak a neveden lévő számla kell hozzá, más nevére nem mehet.[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
-
ledgeri
nagyúr
válasz ledgeri #135654 üzenetére
Második pult: újfent NEM.... hát akkor majd ASZF-fel, és NMHH rendelettel felfegyverkeze kell verni az asztalt!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
Par hete inteztem ilyet.
Nos...
Nem jar vissza automatikusan, akkor sem, ha kered... Csak "meltanyossagbol"...
Viszont vmi 10-15 nap alatt visszautaltak.
(Kb 11-12000 volt.)
De en normalis ugyfelszolgat fogtam ki, segitokesz volt, pikkpakk intezte, ellenorizte, stb. Duna Plaza.
(Ebben a Yeti sokkal normalisabb, ott helyben a kezembe adtak, kb uekkora osszeget, utalasra se kellett varni, mert nem erte el a limitet.)[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
30 napon belül kérheted vissza az egyenleged… Az ügyintéző ellen meg nyugodtan tegyél panaszt, mert kizárt, hogy ezt nem tudta.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
4Grider
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
válasz ledgeri #130262 üzenetére
Fejlemény: meg lett oldva! Nálam a szám.
Már alapból ezt mondta az aktuális helyi pultos emberke, de rákérdezett, és ez is volt a menete. kb 20-40 perc alatt:
-Mondtam a kiválasztott számot, a 10k-s kiválasztott számkérés csak előfizuhoz kérhető, dominóhoz nem, szóval indult egy előfizu.
-Az előfizu át lett alakítatva dominóssá, ennek ha hűségidős, ha nem, 5k ilyen vagy olyan kültsége van. (helyben fizetős).
-Lett egy dominós sim kérve, aktiválva (2k, szintén helyben)
-Majd jön a számla talán 1 nap előfizuról, és biztosan a fentebbi 10k-ról , postán.Szám aktív, minden ahogy kell.
(Ha belecsúsztunk volna -esetünkben- októberbe, akkor veszhetett volna visszavonhatatlanul minden, 6. hónap is lejár, és nyomtathatóvá válik a szám, mint új sim.)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
RoyBatty
aktív tag
válasz ledgeri #130258 üzenetére
Nincs elkülönített szám mező. Technikai okokból (saját régi fejlesztésű prepaid rendszer a Domino, amit nem váltottak le és nem is fognak várhatóan lecserélni) az IMSI számmező nem átjárható a Telekomnál, ezért Domino -> előfizetés és előfizetés -> Domino váltásnál MINDIG kell SIM kártya csere. A jó hír, hogy a hívószám nem változik egyik esetben sem.
Régóta lejárt Dominos vagy előfizetéses hívószámot (6 hónap azt hiszem) újra hasznosítanak, ha szerencséd van, akkor még nem adták ki másnak, ebben az esetben "visszakérheted" a régi számod. Az újrafelhasználásnak 2 oka van:
1) véges a számmező
2) a számmező használatáért a hatóságnak fizetni kell, ezért a telkók érdekeltek a régi számok újrahasznosításában[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ledgeri #130258 üzenetére
Nem így van.
Én pl. kértem választott hívószámot, és konkrétan megmondtam "EZ" a szám kell nekem.
A választott hívószám igénylésének feltétele: hogy ne legyen legyártva a fizikailag megfogható SIM kártya, mert ugye hogyan adják ki, ha már csomagolva ott figyel az auchan polcán.Azt kellene megtudni, hogy mikor lett kikapcsolva a szám, mióta mondja a géphang, hogy "ezen a számon előfizető nem kapcsolható", mert onnantól van egy bizonyos idő, amíg csak a régi tulaj tudja kikérni a számot. Ha az lejárt, akkor azonnal ki kell kérni.
-
félisten
-
osonte
őstag
válasz ledgeri #128148 üzenetére
Egy kis pozitív tapasztalat. Sikerült telefont venni a mai napon hosszabbítással és nem kért mobilelőleget (csütörtökön szállítják), pedig még május 27-ig tartana az előfizetés. Illetve chat-en kb. 10 perc alatt sikerült a telefonszámomat is lecseréltetnem. Korrekt és gyors volt az ügyintézés, még március 15-én is. Ja és nem Vandával intéztem, valós ember volt.
-
-
RoyBatty
aktív tag
válasz ledgeri #127240 üzenetére
Az üzletben hallott információkra nem érdemes alapozni több okból sem:
1) Az értekesítést kiemelten kezelik, az eladók jutalékot kapnak az eladásokért, tehát az ő érdeke az, hogy minél drágább cuccot/hosszabb hűségidőt sózzon rád, nem pedig az, hogy a számodra logolcsóbb/optimális megoldást találja meg
2) Nem minden T logós üzlet a T tulajdona, vannak szerződéses partner üzletek, ott az 1-es pont fokozottan érvényes, mert a cégtulaj még közvetlenebbül érdekelt a több eladásban
3) Mint minden multinál, a T-nél sem zökkenőmentes a belső kommunikáció/tréning, ÁSZF változásokról sokszor a vevők előbb tudnak, mint az ott dolgozók
4) Lehet hogy az illető előző héten még műkörmös volt -
btudos
nagyúr
válasz ledgeri #127243 üzenetére
A tudakozóban megjelenést a webshop kosár képernyőjén lehet előfizetésenként állítani, az kerül rá a szerződésre, ahogy ott beállítottad az adott előfizetésre vonatkozóan. Ha kéred a titkos szám szolgáltatást, onnantól kezdve nem lesz elérhető a számod az online tudakozóban.
A forgalmi adatokon kívüli helymeghatározó adatokra vonatkozó nyilatkozatot a szerződéses nyilatkozatokkal együtt tetted meg, de hogy az pontosan mire vonatkozik, azt én sem tudom.Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
veterán
Volt már példa, hogy 3 napon belül kétszer kapcsoltam be a maraton 5Gb-ot és akkor 10Gb-ot jelzett ki, hogy annyim van, 1 évig felhasználható.
Most azért kérdeztem, hogy mennyi időnek kell eltelnie minimum a következő aktiválásig, mert tegnap éjjel bekapcsoltam és most ránéztem este és nem volt 5Gb-os aktiválható maraton netem. Mint kiderült 24 órának kell eltelnie. Viszont ilyen időközönként aktiválgathatnék kitudja hányszor 5Gb-ot, csak fizessem ki. -
veterán
Itt a topicban 99,5%-ban tapasztalatból írnak, üzletben meg többnyire (tisztelet a kivételnek) olyanok ülnek akik azt csodálom azt tudják milyen üzletágban tevékenykedik munkaadójuk.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kaba
veterán
válasz ledgeri #127128 üzenetére
Amennyiben még nem volt,akkor a Telekom fiókodban is megtudsz adni egyet,amennyiben elfelejtetted,akkor csak személyesen az üzletben tudod megadni.Az üzletben minden esetben meg tudsz adni személyesen egy új jelszót a megfelelő dokumentumokkal való azonosítás után(ha volt,ha nem volt).
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz ledgeri #127087 üzenetére
Egy kis olvasni való:
Mi a MultiSIM? - TelekomDe röviden egy hívószám több SIM-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Bemutatkozott a Realme 14x
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ZTE A31 dual SIM telefon, új állapotban
- Limitált Xbox one X project scorpio eladó!
- NinkBox Raspberry Pi 4 Model B 4GB RAM + 64GB SD starter kit (ház, táp, hűtés, SD kártyaolvasó...)
- 3db Norstone Jura hdmi. Újszerű állapotban eredeti fém dobozában várja új gazdáját,az Oktogonnál.
- ESR GEO Wallet mágneses kártyatartó / Lokátor kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest