Hirdetés
- iPhone topik
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Egyre kevesebb marad a képzeletre az Oppo Find X8-cal kapcsolatban
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
-
Metaphor: ReFantazio teszt
gp A névnek ugyan nem sok értelme van, de ezt megbocsáthatjuk, hiszen a Personákért felelős kreatív csapat most is egy pörgős harcokkal és meghökkentő történettel csábító RPG-t készített el.
-
Szenved a Samsung 3 nm-en
ma A Business Korea szerint nem az igazi az Exynos 2500 kihozatala, fogynak a kliensek.
-
Élethű videót gyárt a Meta AI, célpontban Hollywood?
it Az OpenAI ellen olyan AI-modellt vet be a Meta, amely élethű videókat generál, hanggal.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Intruder2k5 #87707 üzenetére
Nekem sem mutatja ott.
A telekom app-ban és a weben ott van, szóval számomra nem baj.(#87709) Intruder2k5: Ha nem akarsz telepíteni, megpróbálhatod böngészőből is a telekom weboldalt mobilon.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
k-adi
nagyúr
válasz Intruder2k5 #87709 üzenetére
Telekom profilodba nem mutatja neten?
-
veterán
válasz Intruder2k5 #87711 üzenetére
Egyetlen profilja mindenkinek van, a telefonszámhoz tartozó, viszont ha még nem hoztál létre jelszót, akkor a 1777-en tudsz.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
anadroid
senior tag
válasz Intruder2k5 #103848 üzenetére
Reggel fél 9 körül játszotta velem ugyanezt, aztán egy órával később már jó volt. 5-6 csengetés, de utána nem foglalt, hanem bont..
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Soulfly842
addikt
Hangposta biztos ki van kapcsolva?
Nem volt csomag váltásod?
Díjcsomag váltás automatikusan visszavágja rá azt is...
-
Soulfly842
addikt
válasz Intruder2k5 #103853 üzenetére
Javaslom, hogy a hívásátirányításokat ellenőrizd ("ha nem válaszol" esetén), hogy mi van beállítva. Dominónál sokszor kalandos... Ott lehet a kutya elásva
Lekérdezés:
Itt nincs leírva, de úgy emlékszek talán, hogy a *#21# -vel lehet lekérdezni, ha van átirányítás erre az esetre, akkor töröld a link alapján, vagy a beállításokban.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Intruder2k5 #103855 üzenetére
Repülőgép üzemmód be és kikapcsolása, vagy telefonok újraindítása nem segítene?
-
prozodus
őstag
Olvasd vissza, par napja volt bajom ezzel, vegul megoldottam. A rendszer disznolkodott, es atiranyitast nelkulem bekapcsolt...
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Mára megoldódott, valami központi hiba lehetett.
-
Atomantiii
őstag
válasz Intruder2k5 #108860 üzenetére
Nekem ingyen cserélték múltkor t-pontban.
-
Díjmentes.
Nekem 2x is cserélték, de nem SIM kártya hiba volt, mint kiderült.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Megvolt a kártya csere, nem kellett fizetni semmit.
-
válasz Intruder2k5 #108872 üzenetére
Mondtuk mi.
Jó használatot az új kártyához!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz Intruder2k5 #108874 üzenetére
All's Well that Ends Well
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Salamander
tag
válasz Intruder2k5 #136552 üzenetére
Nem, ez a független attól. Nyugodtan kapcsold be és a hangminőség is jobb lesz.
iPhone 13 Mini + SE3 + SE1 + 7 + 4S | #StopPutin
-
4Grider
nagyúr
válasz Intruder2k5 #136552 üzenetére
A VoLTE hívásnak nincs köze a mobilnetes apn-hez, a szolgáltatás máshova regisztrál be.
-
tibor23
senior tag
válasz Intruder2k5 #138285 üzenetére
Nálam is ugyanígy csak pörgött az app, pc-ről csináltam az egyeztetést, akkor ezek szerint így semmiképp nem jár a bónusz.
-
ubyegon2
nagyúr
válasz Intruder2k5 #138383 üzenetére
Nem keseredtem el nagyon, amikor én ránéztem ez volt a neve. De igazad van, miért nem láttam, hogy Te épp azelőtt nevezted át!? Szégyellem is magam látóasszonyként. Mondjuk amiket írsz, az nyilván moderátorként talán látod is, gratulálok, hogy szememre hányod, hogy mezei topiklakó ennyire idióta...
(#138382) 4Grider
Hanem mikor? Mert látom a nagymellényű hsz benned is ott puffad, előbb-utóbb nagybetűs leszel.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
veterán
válasz Intruder2k5 #138453 üzenetére
És tényleg nem jelzi. Gondolták, ha úgysem működik, nem megcsináljuk, kivesszük.
-
ubyegon2
nagyúr
-
ubyegon2
nagyúr
válasz Intruder2k5 #138459 üzenetére
Azt látod nem tudom, nekem is március végén esedékes. Addig még akár javíthatnak is rajta. Néhány hete viszont notebookon pikkpakk megvolt, régebben ott sem volt egyszerű végigvinni...
-
ubyegon2
nagyúr
válasz Intruder2k5 #138461 üzenetére
...azért próbálkozik az appban, mert korábban még adtak érte egy gigabyte mobilnetet. Aztán lehet, hogy már az sincs, akkor se, ha sikerülne az egyeztetés.
Annak már rég nyoma sincs, elég rövid ideig élt novemberben. Decemberben kellett egy SIM-et egyeztetnem és akkor kerestem ezt a promót, de totál eltünt a honlapról is minden erről szóló infó, még ÁSZF-ben sem találtam. Csak tippelni lehet, mi az ok...
-
Ma pont jött frissítés a T-s progira, nézz rá, lehet nálad is updatel és aztán tudsz egyeztetni.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz Intruder2k5 #138474 üzenetére
Akkor az egy ilyen bug lehet
Gépen weben keresztül pár perc.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
szabonagyur
félisten
válasz Intruder2k5 #138597 üzenetére
Pedig elvben ez lenne a lényege.
-
gyulaszu
senior tag
válasz Intruder2k5 #138595 üzenetére
Igen, csak félreérthető az "Érvényesség: február 15"
Közben cseteltem egyet és szintén azt mondták, hogy hibásan/félreérthetően van az appban kiírva.
A weboldalon már helyesen szerepel (február 13-29)gyulaszu
-
polonic
félisten
válasz Intruder2k5 #138679 üzenetére
Ez mondjuk igaz. Figyelmetlen voltam.
-
yogibear
addikt
válasz Intruder2k5 #138702 üzenetére
Alig 4 napja raktam be ugyanezt, még itt van ezen az oldalon, de az olvasás az manapság már nem divat... még pár év és mindenki csak írni fog tudni.
Az összefoglalóba sem érdemes betenni, mert azt sem olvassa szinte senki...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz Intruder2k5 #138704 üzenetére
Inkább a lustaság. 4 napja ezt a linket uszkve 10 másodperc alatt találtam meg. Másnak sem tartana hosszabb ideig.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
mzso
veterán
válasz Intruder2k5 #138702 üzenetére
És a gyakorlatban mennyi díjat számol fel a Telekom?
Vajon milyen "költségek jelentkeznek"? Kattingat meg gépel egy percet az ügyintéző az nem lehet olyan sok...
-
mzso
veterán
válasz Intruder2k5 #138709 üzenetére
Én tapasztalatra voltam kíváncsi.
-
Landsmann
addikt
válasz Intruder2k5 #138757 üzenetére
Nem is tudom nekem hány hónapja küldtek utoljára ilyen jellegűt.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
vence
tag
Valahová külön fel vannak rakva, csak a változó részek,
mert egyébként ki tudja ezt követni?!Egyébként ők se igazán, hogy mit csinálnak ...
Kis túlzással, szinte naponta derül ki, hogy valami nem működik, vagy nem úgy működik, ahogy kellene.
Szóval állandóan levelezhetne velük az ember ...
és kapná a mellébeszélő és semmitmondó válaszokat.
Azért elég kiábrándító ez az egész.Persze lehet örülni a DD-es dolgoknak, csak valójában ez többszörös áron már meg lett fizetve, ha nem is minden használó fizeti ezt.
Az is elgondolkodtató, hogy az egyszer már kifizetett adatok maradéka miért nem gördül ??!!
(A válasz persze egyszerű ... FY)Azért rengeteg munkát lehetne itt adni a felügyeleti szerveknek.
-
ledgeri
nagyúr
Azért ez picit tulzás... Ha hetente jönne, azért tenné, mert hetente változna majd 1-1 hónapok multán... de az havi esetleg valami beékelt ad-hoc, így minek küldenének róla hetente üzenetet... na .
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
aktív tag
válasz Intruder2k5 #138912 üzenetére
Az igen , persze, egy céges kártya az tud ilyen csodás lenni.
-
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #139053 üzenetére
Pontosan de ha január 1-jén vásárolt 5GB-ot és alig használja de közben telefonál és a pénz elfogy és újra tölt rá pénzt akkor az 5GB-ot tovább használhatja hiába már akár több mint egy éve vásárolta azt az 5GB-ot. Ahogy írtad a rendelkezésre állás számít.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
A rendszerük még mindig nincs a helyzet magaslatán. Körülbelül két hete sikerült megcsinálni az adategyeztetést az alkalmazásban, amiről meg is jött a nyugtázó SMS, hogy sikeres volt, és nincs további teendőm. Erre tegnap megint jött az elsődleges kártyámra egy SMS, hogy a Telekom alkalmazásba felvett másik számomra adategyeztetés szükséges. Már nem fogom újra megcsinálni, remélem nem kapcsolják ki hónap végén, mert ha igen, akkor bemegyek a tényekkel a kezemben és asztalt borítok.
-
vence
tag
válasz Intruder2k5 #139251 üzenetére
Szerinted ez "ingyen" van?
Utána mit is kapunk max, a pénzünkért?!
Szóval, mint utaltak rá vastagon megvan ez az "ingyen adom" fizetve,
főleg, hogy még ki tudja mennyit félreszámolnak belőle, mert a mérésük az egyre .... -
azbest
félisten
-
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #139389 üzenetére
Nem értem ez hogy jön ide? A kérdező netszolgáltatót kérdezett, nem mobilról.
Amúgy ez a kis cég akinél MÉG vagyok
SZIP (SZupergyors Internet Program ez egy EU-s pályázat volt biztos hallottál már róla)
keretében épített ki optikát ami mögött már akkor is a DIGI hálózata volt (arra kapcsolták rá magukat)
Nyáron myergelek át Telekom-ra (optika) ott ha jól tudom IPv6 az alap de ha kér az ember adnak dinamikus publikus IPv4 címet. -
bolic
őstag
válasz Intruder2k5 #139433 üzenetére
Uhh tényleg, legalább olvasnak. 🤪
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Nikaré
őstag
-
Nikaré
őstag
válasz Intruder2k5 #139481 üzenetére
Domino Day
300 MB és 30 perc (lesz) -
válasz Intruder2k5 #139512 üzenetére
Így sikerült, köszi!
ledgeri
Van az a pénz amiért megválok tőle.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #139684 üzenetére
-
vence
tag
válasz Intruder2k5 #139684 üzenetére
Persze, én is megszoktam oldani a problémáimat, csak az a gond, hogy nem ilyen működést, szolgáltatást ígértek/-nek.
És, mint említettem én is otthagytam náluk 1,5 GB-ot a haviból ...
(mert ugye azt még véletlenül se lehet görgetni, pedig ki is lett fizetve jó magas áron).
Mások is említették már itt az ottmaradó GB-os nagyságrendű adatokat.Szóval ezekből bőven telne több sávszél a T App-nak,
ez elég egyértelmű úgy gondolom.Nekik persze nem, mert bármit jelez az ember, vagy kap minimális jóváírást, vagy megy a mellébeszélés, ködösítés, nem ritkán hazudozás, de a probléma a legritkább esetben oldódik meg.
Miért nem lépek ... ?
Mert a többi sem jobb semmivel!
Nincs valós alternatíva ...
Sajnos ez van. -
btraven
őstag
válasz Intruder2k5 #139696 üzenetére
Köszi, az alkalmazásból sikerült.
-
esbii22
őstag
válasz Intruder2k5 #139695 üzenetére
Köszi!
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Nikaré
őstag
válasz Intruder2k5 #139886 üzenetére
Dejooo
Köszi -
Avayasoft
tag
válasz Intruder2k5 #139886 üzenetére
Húhhhh, ez most nagyon gyenge lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kupon kunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az utóbbi évek leginnovatívabb mini PC-je készül
- Gaming notebook topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ThinkPad P52 15.6" FHD IPS Xeon E-2176M Quadro P2000 16GB 512GB ujjolv gar
- ÚJ HP 250 G10 - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - 2+ év Garancia
- iPhone X 64GB Silver Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3705
- HP Pavilion x360,14",FHD,i3-10110U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN10
- Cisco router-ek, switch-ek, tűzfalak (2x 2811, 2x ASA5520, 3x 3750)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen