Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi mindenkinek, sajnos a vonalon ahol közlekedem a T-nek a legjobb a lefedettsége,de korábban olyan szàmot kaptam,hogy inkabb nem hasznàlom…
-
zzola
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Fél év után.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Itt megint a reggeli hibaüzenet...
-
1995M
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Számítógépen a Telekom honlap is eléggé "érdekes" hogy finoman fogalmazzak. Óriási üres fehér területek, HATALMAS betűtípus, scrollozni kell sokat, almenü almenüjébe elrejtett dolgok. De mindennel ez a divat manapság. Spotify web player és egy 13 dalos album nem fér ki a monitorra, scrollozni kell. 10+ éve régi Spotify felülettel kétszer annyi sor kifért. Vagy emlékezzünk a 2010-es facebook felületre.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azt nem mondtam, hogy annyira jó is az új felület
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az előfizetések sorrendjének módosítási lehetősége nekem is hiányzik.
-
Top cat
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Akkor ez még rosszabb mint az előző?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szokásos. Elcseszett igényeket mondhattak a fejlesztőknek, azok megcsináltàk, aztán valami marha jóva is hagyta.
Sokkal átláthatóbb, kezelhetőbb volt a régi. -
Top cat
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Pár hónapja? Nekem még ez a felület volt. Ma jelzett, hogy van frissítés.
Annyi az előnye, hogy a moments-nél lapozva, nem rezgeti végre a telót.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hoppá, erre gondoltam, mégiscsak van!? Lehet anno olvastam is a HyperOS topikban, de már annyira belekavarodtam a 15T finomhangolásába, hogy ezt a lehúzómenüt még nem cserélgettem!
Köszönöm az infót!
ez elég hasznos dolog és könnyű megszokni is! Remélem a lassan beízzított HyperOS 3-ban is benne marad.Update
Sajna nem tudok változtatni az Irányító központ stílusán...vagy eltűnt vagy bénázok.
-
remetelvtars
junior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az adategyeztetes nagyon jo tipp, ha a kartyat meg nem ellenoriztek. Utana mar bizonytalan, de ha a yeti nem segitene, egy probat mkepp meger.
-
remetelvtars
junior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A kep szt itthonrol EU-ba is... 😯
-
bp15
junior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A telekom kapcsolja le a 2G-t, és a yettel fogja roamingban szolgáltatni a 2G-t a telekom ügyfeleknek. [link]
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, köszi, csak ne felejteném el mindig, hogy van ilyen lehetőség
-
headhunter
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Perc helyett nem lehet +netet aktíválni?
-
Top cat
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azt hittem már próbáltad, hogy ajánlottad.
Most tegnap pl. 40 perc volt az ajánlat. Kétlem, hogy adnának 60-at ezzel a kóddal.
-
Top cat
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hogy mi van?
Azt akarod mondani, hogy minden szerdán ezzel be lehet kapcsolni 60 percet, függetlenül attól hogy mit adnak?
-
Bubaaa
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm!
Pár hete hoztam át a számom a vodafone/one-tól,és ott a feltöltéssel automatikusan aktíválódott 1Giga net 1 napra.. Az itteni jobban tetszik! -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi, ez teljesen elment mellettem.
-
Đusty
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, kb. sz@,,rt sem ér kategória.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
72 óra
-
1995M
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sőt, elmulasztott adategyeztetéskor is még 60 napig visszaszerezhető a szám. Nem adják ki rögtön másnak.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Erre emlékeztem tehát.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A NÚSZ-on keresztüli, regisztrált vásárlás azért is jobb, mert figyelmeztet, hogyha lejár, simán veszed az újabbat az új évre extra adat megadása nélkül, látod a korábbiakat, amit náluk vettél, stb... Ezeket a lehetőségeket jelenleg nem nagyon nyújtja más szolgáltató.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szerencsére már nem sokáig kell ezt az értelmetlen díjat megfizetni.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szeptember 1-től matricavásárlásra már nem számíthat majd fel senki kényelmi díjat
-
Nikaré
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Üdv!
Aludni azért sikerült!
És ismét itt.
-
blueye
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Pontosan így gondolom én is, ezértis volt a "HA". Erre is kéne egy jogszabály

-
bp15
junior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az általad felhozott érvet még értelmezni sem tudom: a szolgáltatóval szerződik az ember, nem fizet havi/évi flotta tagdíjat, ugyanúgy intézhet mindent (hiszen ahogy írtam a szolgáltatóval szerződik).
De ha valakinek sok pénze van.... -
zzola
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Van aki szeret kidobni 5-10k-t havonta én pont nem. Az Auchan flotta meg a létező legegyszerűbb megoldás, ügyintézés szempontjából.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kombinálhatjátok a netet, megújuló 5 GB + Maraton 10 GB. Elvileg a megújuló net fogy először, a Maraton pedig arra jó, ha esetleg elfogyna idő előtt a megújuló.
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tényleg! Nem szeretem az időkorlátosokat de 2,4k HUF/5GB sem rossz 30 napra (magyarisztáni viszonyok között)
(480ft/1 GB) -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, elég furcsa lett a felület.
Szeretem a sötét módot, de ez más
-
mano660
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sötét módban használom, nekem bejön.
-
Nikaré
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szívesen!
A színek össze párosítása nem sikerült túl jól

Kapják a visszajelzéseket ezzel kapcsolatban. -
4Grider
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azért nem, mert az előfizető halálának pontos időpontja kiderül a halotti anyakönyvi kivonatból. Még egyszer: Az előfizető halálával az előfizetői szerződés megszűnik.
Értem én, hogy a szolgáltatók abban érdekeltek, hogy ha jelentkezik valaki, akkor lecsaphassanak rá, de az eht-ban megfogalmazottak miatt minimum kérdéses, hogy ezt így most hogyan teheti meg bárki is (szolgáltató/rokon/más). -
PedroPascal
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szerintem is így van, de pont, hogy ezt a dolgot a szolgáltató nehezíti meg. Ha van ilyen lehetőség akkor az előfizető miért nem dönthet önkényesen, hogyan akarja használni a saját előfizetését.
-
PedroPascal
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kipróbálom, köszi. Ha a telefon tud ilyet nem értem a szolgáltató miért szól ebbe bele alapból.
-
Pipi75
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem írtam,hohgy régi! Nálam 14-es! Nem kéne a hibát a felhasználóra terelni....köszi!
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Véleményem szerint A "numberOfDays" változó helyére nem kapja/találja meg az adatot, pl. mert már átnevezték valami másra és ezért nem cserélődik ki. Lehet amúgy, hogy itt is szerveroldali frissítés történik, mint a Facebooknál szokás, és nem minden fiókot érint még.
#144393: Vagy ez
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szerintem lemaradt egy $ jel a numberOfDays elől.
-
MadMancs
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
Cs.Tibor
junior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha te és akiknél jó, be vagytok jelentkezve régebben, és azóta cseszte el a T, akkor titeket nem érint a hiba.
Én mindig frissen jelentkezek be, és nem kapja meg az app hibátlanul az adatokat... -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az imént megtettem pontos adatokkal, meglátjuk...
Régebben szoktam így bejelenteni hibát, mostanában nem kellett.
Én is az Android verzióra tippelek egyébként. -
Cs.Tibor
junior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azon gondolkodom, hogy talán attól függ, hogy valaki be van jelentkezve állandóan vagy nem..??
Én mindig kijelentkezem, és csak akkor lépek be, ha intézni akarok valamit. -
Cs.Tibor
junior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nálam sem jó.....
Szerintem nem a régi Android verzió okozza...
Nálam Android 15, One UI 7.0
A Telekom barmolhatott el valamit, mikor legutóbb piszkálták.. -
Bferibörs
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
15- ös droidon sem jó nálam,2 telón.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
De az egyértelmű, hogy nincs olyan, hogy nem az előfizetőtől veszi el, a wifi csatorna csak közös...
-
PedroPascal
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem, ezért is mondtam, hogy kvázi vendég wifi. Ennek akkor van értelme, ha a forgalmas helyekre pl plaza ilyesmi is telepítenek és ha mesh wifiként működik akkor valóban hasznos lenne. Gondolom egyik ONT-ról a másikra vándorolva nincsen mesh hálózat. Szerintem van olyan helyzet amikor ez majd gondot okoz, idegesítő lesz nem, hogy hasznos lenne.
-
nfsu17
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tavaly áprilisi a telefon.
És azelőtt decemberi a SIM.
Tehát a régi telón kb 5 hónapot ment az app. Nem tűnt fel, hogy ennyi gondom lett volna.Szóval tavaly április óta használom, és akkor sem tűnt fel, hogy ez ilyen lenne.
Max 1-2 hónapja ennyire gáz szerintem.
Mivel korábban nem írtam róla, nem is foglalkoztam vele, így csak nem lehetett ilyen rossz.
Türelmes vagyok, de azért annyira mégsem. Kibukott volna, ha korábban ilyen lett volna.
De annyira azért nem használom az appot, bár pár naponta azért ránézek.
Most ez úgy néz ki, hogy kb minden appmegnézés = egy bejelentkezéssel.Ami viszont fura, és gáz, és talán bizonyítja, hogy nem nálam van a hiba*, hogy beállítottam appban ujjlenyomatot.
Majd egyszercsak eltűnt ez, hogy beállítottam és azóta se kéri. Pedig 1-2 belépésig kérte.
Olvastam ilyet is play-en, hogy vkinek volt ilyen. Nem én írtam oda.
meg többen írtak ilyen kiléptet gondot is.
*nem nálam=valami inkompatibilitás a teló, meg a szerverük között. Mintha nem bízna meg a telefonomban a szerverük és inkább kidob. -
nfsu17
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
enginev3.0
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ennyire nem mélyültem bele, de akkor még hátha lesz valami csökkentés, vagy lehet kijátszák azzal, hogy több mobilnetet adnak és akkor úgymond többet kapsz ugyanannyiért, lehet ezt is elfogadja a 133 bátor
Na de meglátjuk
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Pedig mindegyik felületen ő választhat a feltöltési összegek közül...
-
remetelvtars
junior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A webes feluletrol meg eltuntek az elofizeteseim, uh ott meg se tudom nezni, milyen hataridot ir 😯
Hulyeseget kerdezel... Tobb okbol is. Es ha gondolkodsz egy sort, ra is johetsz. Erre is, meg a miertre is...
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az utolsó 2 számra, amit még nem töröltem, nincs bejegyzés.
Az egyikre írja, hogy már 14-en keresték, de senki nem írt be semmit.
@Landsmann
Te ismersz valakit , aki valóban visszahívott ilyen számot és valóban gigászi lett a következő telefonszámlája? -
Demokatona
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Engem sem léptet ki.Nem lehet,hogy annak akinek be van állítva a két lépcsős azonosítás azokat kilépteti?
-
jack982
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Add ide a DD-t
A DD-t add ide
Én a DD-t oda nem adom!!
( DD == didi) -
UHHH
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Van, aki a percnek örül. Én is.

-
Dilikutya
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hogy klasszikust idézzek:
Engem gyíkká változtatott. De már elmúlt.
Semmit sem állítottam át még. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Telefonban az ügyintéző azt mondta, hogy legyen bekapcsolva (és az ügyintéző azt is mondta, hogy a hívástartást kapcsoljam be, mert csak így fog működni)!
Most kikapcsoltam és végre foglaltat jelez, köszi.
De, a hívásértesítő sms nem jön meg, pedig be van kapcsolva (1414-re küldtem +HIVASERTESITO-t, válaszban írták, hogy be van kapcsolva). -
thomas77
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Na igen. Én még nem találkoztam olyannal, hogy a 4G elérés rossz, de ugyanott az 5G jó. Nyilván azért, mert a 4G alapú N28-as vagy N1-es cellák ugyanazon a kapacitáson osztoznak.
Az N78-cal más a helyzet. Ott tud hasítani az 5G, de azon a cellán, ahol van N78-is, ott általában a 4G is mérhetően gyorsabb. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem ügyfélként az is jó, hogy bármikor fel tudom tölteni az egyenlegem. A Dominonál pont nem lenne célszerű minimumösszeghez kötött automatikus feltöltést választani, mivel akiknek készenléti jellegű az adat, annak megtévesztő lehet ez az opció, lévén így is lejárhat a SIM érvényessége. Az ügyfél meg elvárná, hogy az automata feltöltéssel neki mindig működő kártyája legyen és azt gondolhatná, nem kell odafigyelni rá.
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
prsq
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mobilnet csak akkor megy róla, ha nincs vezetékes.
Ez egy router failover-rel, a riasztó és a kamera csatlakozik hozzá. A Telekomos vezetékes netről megy, ha az nincs, akkor vált mobilnetre. Eddig mindig jól működött. Ma hajnalban párszor újraindítottam, míg rá nem jöttem hol a hiba, szóval a logoknak szerintem lőttek.
Frissítést nem csinál. Ha nem lett volna vezetékes netünk (addig, hogy pár giga adat elmenjen, amihez órákat kell nézni a kamera korábbi felvételeit pl.), azt biztosan észrevettük volna.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jelentkezhet olyan is aki dolgozott ott, nekem az is jó de ebben a munkakörben.
Amúgy nem azért nem azért de kicsit vicces.
-Hol dolgozol?
-A Magyar Telekomnál.
-Aha, az király és mit csinálsz ott?
-Ha elmondanám meg kellene, hogy öljelek. -
mjuti
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem, nagyon köszönöm hogy rendberaktad ezt a kérdést, így már egyértelmű
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Kíváncsi vagyok, hogy ki, hogyan oldja meg a gyerekek előfizetését.
-
Oliverda
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ok, akkor azt, hogy beszéltél az ügyfélszolgálattal és ide küldtek be, mert látják, hogy ebben az üzletben van raktáron.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Meg lehet szüntetni a dominó számom/kártyám az kérésemre? Inkább azt tenném.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hiba bejelentve a T felé.

-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Teljes a térerő.
Most ugyintezohoz tovabbitottam, appon keresztül. -
Fecó88
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ebben nincs vita persze mindenkinek más az igénye. Nekem kell a gyors net mer szeretem ha már ott a 4k tv akkor 4k ba is nézni a dolgokat az nekem telekomal felejtős volt mer az a 10 mbs az arra kevés volt a yettel meg hozza aszt a színvonalat amit elvárok tölle.
-
Fecó88
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az igaz hogy maraton net meg multi sim nincs a többi szolgáltatonál de a yetteles nettel 4g mérek 80mbs meg 150mbs közt míg a telekomal 5g mértem 10mbs körül. A hozzászolásom lényege csak az volt hogy nagyon gyenge lett a telekom.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Plusz MultiSIM, de jelenleg egyedül itt van eSIM gyors költöztetés két iPhone között, vagy a Magentához hasonló lehetőség se nagyon van másutt. Kicsit sarkos lett az, hogy “csak az utalás miatt jó a Telekom”.

-
glaci
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hidd el, ha nem "virágnyelven" próbálnám leírni, hanem kerek - perec beírnám simán, ami érdekel, akkor egyből lenne vagy 4 - 5 ember, aki lehurrogna miatta.
(Moderálási szempontból nem is lenne vele semmi probléma, a "kényessége" egészen máshonnan ered.)
Mindenesetre az megnyugtat, hogy már kaptam egy PÜ -t, amiben leírta egy illető, hogy Ő pontosan érti mi is az, ami engem érdekel, így a megfogalmazásommal elvileg nincsen gond. (A választ sajnos Ő sem tudta, de Őt is érdekelné ...) -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Lehet éppen unja már valaki a munkát a T-nél

-
Narxis
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem követtem egyáltalán az árakat mert nem volt rá szükségem, lehet nem is fog kelleni csak gondoltam megnézem mi a helyzet viszont ilyen áron biztos nem veszek mert a lebeszélhető perceket, sms-t, multisimet, maxot, netflixet meg ilyeneket nem használom ki. Talán majd a yettel-nél a yepp(új előfizetés, jelenlegi számom T-nél marad mindenképp dominoban), de még korai, tényleg csak szétnéztem és ledöbbentem milyen előfizetéses árak vannak.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
pl. azért, mert dominóval 10 ezerért is tudják adni
-
Nikaré
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Lehetne ez a kombó nagyobb kiszerelésben!

-
Avayasoft
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én csak akkor hiszem el, ha Nikaré kolléga írja be

-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hállelúúja, áldassék a neve!
(Én, egy szegény domino károsult) -
Nikaré
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nagyszerű, köszi!

-
EmberXY
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Akkor az biztosan átjön, mert a webes belépésnél megjött onnan a kód. Akkor a telóval lesz a gond, futok vele még pár kört, aztán összehajtogatom.
-
EmberXY
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
"Hiba történt! Kérjük, pár perc elteltével próbáld újra!"
Net van, térerő van, szolgáltatás van...
-
TomPack
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nincs sehol semmi tartozásom. Másik MT-számra sem tudta. Ők sem értették.
Annyit tanácsoltak, hogy próbáljak meg visszamenni hétköznap, amikor majd feltudják hívni a központban a számhordozós kollegákat!
Az adatok pontosan egyeztek, a napokban voltam pontosítani egy Yettel üzketben. (Szemig. számot kellett átírni) -
Nikaré
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Még azt használom én is

-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
10 nap alatt se birtam 5 gigat se elhasznalni, pedig direkt extran toltam neki 😆
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
~
500MB-ot a 10 nap alat
Dettó.
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem havi 100-200GB az igényem, de 8GB körüli okés lenne de az 6400Ft.
-
headhunter
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
TomPack
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mit írt a hibaüzenetbe?
Emlékeim szerint már én is vettem egyszerre több Maratont is. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Furcsa.
Nekem meg az evekkel ezelotti, aremeles miatt betarozott, 2p alatt megrendelt 3 maraton fut az egyik tartalekkartyan. Akkoriban meg eleg volt a havi 50mega is 😂😂😂 -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szerintem napi 1x(talán 24 óránként, nem naptari nap) aktiválható a maraton
-
Narxis
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez érdekes, lehet a korlátlan felhasználhatóság miatt nem akarják, hogy valaki évekre betározzon. Azért szemét egy húzás.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Felhívtam őket és sikerült .
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
donjohnson & Intruder2k5
Köszönöm szépen a segítséget .
-
feri78
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi!
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Top cat ötlete alapján meg is van a pontos válasz a kérdésre!
Ez az un. call barring - magyar szolgáltatóknál nincs használatban sehol (egyébként szolgáltatási PIN kell(ene) nem a SIM PIN).
De jó irányba indultál!
Amit PH fórumain nem lehet megtudni, az nincs is...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez elég hasznos dolog és könnyű megszokni is! Remélem a lassan beízzított HyperOS 3-ban is benne marad.

Amit PH fórumain nem lehet megtudni, az nincs is...
dptrsk