-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
Intruder2k5 #145058 üzenetére
Pontosan így gondolom én is, ezértis volt a "HA". Erre is kéne egy jogszabály
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Intruder2k5 #144987 üzenetére
Kezdésképp azért lenne más, mert vannak, akik nem telefonról akarnak belépni a telekom fiókba, hanem mondjuk asztali számítógépről. Viszont nem akarok ebbe most belemenni, ez már off topik lenne szerintem.
Én tudok létezni az SMS megoldással is, de szerintem a hitelesítő alkalmazás az jobb.
-
Landsmann
addikt
válasz
Intruder2k5 #144987 üzenetére
Azért az utóbbi időben rendszeresen kidob az app. Az előtt valóban ha egyszer beléptem, bent is voltam, még az app frissítése után sem dobott ki. Most meg gyakorlatilag pár nap után.
-
bp15
kezdő
válasz
Intruder2k5 #144892 üzenetére
Az általad felhozott érvet még értelmezni sem tudom: a szolgáltatóval szerződik az ember, nem fizet havi/évi flotta tagdíjat, ugyanúgy intézhet mindent (hiszen ahogy írtam a szolgáltatóval szerződik).
De ha valakinek sok pénze van.... -
zzola
titán
válasz
Intruder2k5 #144892 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Van aki szeret kidobni 5-10k-t havonta én pont nem. Az Auchan flotta meg a létező legegyszerűbb megoldás, ügyintézés szempontjából.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Intruder2k5 #144731 üzenetére
Kombinálhatjátok a netet, megújuló 5 GB + Maraton 10 GB. Elvileg a megújuló net fogy először, a Maraton pedig arra jó, ha esetleg elfogyna idő előtt a megújuló.
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #144728 üzenetére
Tényleg! Nem szeretem az időkorlátosokat de 2,4k HUF/5GB sem rossz 30 napra (magyarisztáni viszonyok között)
(480ft/1 GB) -
válasz
Intruder2k5 #144541 üzenetére
Igen, elég furcsa lett a felület.
Szeretem a sötét módot, de ez más -
mano660
tag
válasz
Sötét módban használom, nekem bejön.
-
Nikaré
őstag
válasz
Szívesen!
A színek össze párosítása nem sikerült túl jól
Kapják a visszajelzéseket ezzel kapcsolatban. -
4Grider
félisten
válasz
Intruder2k5 #144533 üzenetére
Azért nem, mert az előfizető halálának pontos időpontja kiderül a halotti anyakönyvi kivonatból. Még egyszer: Az előfizető halálával az előfizetői szerződés megszűnik.
Értem én, hogy a szolgáltatók abban érdekeltek, hogy ha jelentkezik valaki, akkor lecsaphassanak rá, de az eht-ban megfogalmazottak miatt minimum kérdéses, hogy ezt így most hogyan teheti meg bárki is (szolgáltató/rokon/más). -
csacsi67
addikt
válasz
Intruder2k5 #144533 üzenetére
Kb a halála után 8 honappal történt. ez egy ma is müködő állami cégnél történt 98 ban
-
PedroPascal
őstag
válasz
Intruder2k5 #144422 üzenetére
Szerintem is így van, de pont, hogy ezt a dolgot a szolgáltató nehezíti meg. Ha van ilyen lehetőség akkor az előfizető miért nem dönthet önkényesen, hogyan akarja használni a saját előfizetését.
-
PedroPascal
őstag
válasz
Intruder2k5 #144412 üzenetére
Kipróbálom, köszi. Ha a telefon tud ilyet nem értem a szolgáltató miért szól ebbe bele alapból.
-
Pipi75
tag
válasz
Intruder2k5 #144382 üzenetére
Nem írtam,hohgy régi! Nálam 14-es! Nem kéne a hibát a felhasználóra terelni....köszi!
-
válasz
Intruder2k5 #144392 üzenetére
Véleményem szerint A "numberOfDays" változó helyére nem kapja/találja meg az adatot, pl. mert már átnevezték valami másra és ezért nem cserélődik ki. Lehet amúgy, hogy itt is szerveroldali frissítés történik, mint a Facebooknál szokás, és nem minden fiókot érint még.
#144393: Vagy ez -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5 #144392 üzenetére
Szerintem lemaradt egy $ jel a numberOfDays elől.
-
MadMancs
veterán
válasz
-
Cs.Tibor
junior tag
válasz
Intruder2k5 #144387 üzenetére
Ha te és akiknél jó, be vagytok jelentkezve régebben, és azóta cseszte el a T, akkor titeket nem érint a hiba.
Én mindig frissen jelentkezek be, és nem kapja meg az app hibátlanul az adatokat... -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Intruder2k5 #144380 üzenetére
Az imént megtettem pontos adatokkal, meglátjuk...
Régebben szoktam így bejelenteni hibát, mostanában nem kellett.
Én is az Android verzióra tippelek egyébként. -
Cs.Tibor
junior tag
válasz
Intruder2k5 #144385 üzenetére
Azon gondolkodom, hogy talán attól függ, hogy valaki be van jelentkezve állandóan vagy nem..??
Én mindig kijelentkezem, és csak akkor lépek be, ha intézni akarok valamit. -
Cs.Tibor
junior tag
válasz
Nálam sem jó.....
Szerintem nem a régi Android verzió okozza...
Nálam Android 15, One UI 7.0
A Telekom barmolhatott el valamit, mikor legutóbb piszkálták.. -
Bferibörs
addikt
válasz
15- ös droidon sem jó nálam,2 telón.
-
válasz
Intruder2k5 #144183 üzenetére
De az egyértelmű, hogy nincs olyan, hogy nem az előfizetőtől veszi el, a wifi csatorna csak közös...
-
PedroPascal
őstag
válasz
Intruder2k5 #144183 üzenetére
Értem, ezért is mondtam, hogy kvázi vendég wifi. Ennek akkor van értelme, ha a forgalmas helyekre pl plaza ilyesmi is telepítenek és ha mesh wifiként működik akkor valóban hasznos lenne. Gondolom egyik ONT-ról a másikra vándorolva nincsen mesh hálózat. Szerintem van olyan helyzet amikor ez majd gondot okoz, idegesítő lesz nem, hogy hasznos lenne.
-
nfsu17
veterán
válasz
Intruder2k5 #144133 üzenetére
Tavaly áprilisi a telefon.
És azelőtt decemberi a SIM.
Tehát a régi telón kb 5 hónapot ment az app. Nem tűnt fel, hogy ennyi gondom lett volna.Szóval tavaly április óta használom, és akkor sem tűnt fel, hogy ez ilyen lenne.
Max 1-2 hónapja ennyire gáz szerintem.
Mivel korábban nem írtam róla, nem is foglalkoztam vele, így csak nem lehetett ilyen rossz.
Türelmes vagyok, de azért annyira mégsem. Kibukott volna, ha korábban ilyen lett volna.
De annyira azért nem használom az appot, bár pár naponta azért ránézek.
Most ez úgy néz ki, hogy kb minden appmegnézés = egy bejelentkezéssel.Ami viszont fura, és gáz, és talán bizonyítja, hogy nem nálam van a hiba*, hogy beállítottam appban ujjlenyomatot.
Majd egyszercsak eltűnt ez, hogy beállítottam és azóta se kéri. Pedig 1-2 belépésig kérte.
Olvastam ilyet is play-en, hogy vkinek volt ilyen. Nem én írtam oda.
meg többen írtak ilyen kiléptet gondot is.
*nem nálam=valami inkompatibilitás a teló, meg a szerverük között. Mintha nem bízna meg a telefonomban a szerverük és inkább kidob. -
nfsu17
veterán
válasz
Intruder2k5 #144130 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
válasz
Intruder2k5 #144113 üzenetére
Ennyire nem mélyültem bele, de akkor még hátha lesz valami csökkentés, vagy lehet kijátszák azzal, hogy több mobilnetet adnak és akkor úgymond többet kapsz ugyanannyiért, lehet ezt is elfogadja a 133 bátor
Na de meglátjuk
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Intruder2k5 #144092 üzenetére
Pedig mindegyik felületen ő választhat a feltöltési összegek közül...
-
remetelvtars
kezdő
válasz
Intruder2k5 #144092 üzenetére
A webes feluletrol meg eltuntek az elofizeteseim, uh ott meg se tudom nezni, milyen hataridot ir 😯
Hulyeseget kerdezel... Tobb okbol is. Es ha gondolkodsz egy sort, ra is johetsz. Erre is, meg a miertre is...
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Intruder2k5 #143946 üzenetére
Az utolsó 2 számra, amit még nem töröltem, nincs bejegyzés.
Az egyikre írja, hogy már 14-en keresték, de senki nem írt be semmit.
@Landsmann
Te ismersz valakit , aki valóban visszahívott ilyen számot és valóban gigászi lett a következő telefonszámlája? -
Demokatona
tag
válasz
Intruder2k5 #143839 üzenetére
Engem sem léptet ki.Nem lehet,hogy annak akinek be van állítva a két lépcsős azonosítás azokat kilépteti?
-
jack982
senior tag
válasz
Intruder2k5 #143809 üzenetére
Add ide a DD-t
A DD-t add ide
Én a DD-t oda nem adom!!
( DD == didi) -
UHHH
őstag
válasz
Intruder2k5 #143760 üzenetére
Van, aki a percnek örül. Én is.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Intruder2k5 #143628 üzenetére
Hogy klasszikust idézzek:
Engem gyíkká változtatott. De már elmúlt.
Semmit sem állítottam át még. -
vacs
veterán
válasz
Intruder2k5 #143543 üzenetére
Telefonban az ügyintéző azt mondta, hogy legyen bekapcsolva (és az ügyintéző azt is mondta, hogy a hívástartást kapcsoljam be, mert csak így fog működni)!
Most kikapcsoltam és végre foglaltat jelez, köszi.
De, a hívásértesítő sms nem jön meg, pedig be van kapcsolva (1414-re küldtem +HIVASERTESITO-t, válaszban írták, hogy be van kapcsolva). -
thomas77
senior tag
válasz
Intruder2k5 #143512 üzenetére
Na igen. Én még nem találkoztam olyannal, hogy a 4G elérés rossz, de ugyanott az 5G jó. Nyilván azért, mert a 4G alapú N28-as vagy N1-es cellák ugyanazon a kapacitáson osztoznak.
Az N78-cal más a helyzet. Ott tud hasítani az 5G, de azon a cellán, ahol van N78-is, ott általában a 4G is mérhetően gyorsabb. -
válasz
Intruder2k5 #143430 üzenetére
Nekem ügyfélként az is jó, hogy bármikor fel tudom tölteni az egyenlegem. A Dominonál pont nem lenne célszerű minimumösszeghez kötött automatikus feltöltést választani, mivel akiknek készenléti jellegű az adat, annak megtévesztő lehet ez az opció, lévén így is lejárhat a SIM érvényessége. Az ügyfél meg elvárná, hogy az automata feltöltéssel neki mindig működő kártyája legyen és azt gondolhatná, nem kell odafigyelni rá.
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #143333 üzenetére
-
prsq
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #143310 üzenetére
Mobilnet csak akkor megy róla, ha nincs vezetékes.
Ez egy router failover-rel, a riasztó és a kamera csatlakozik hozzá. A Telekomos vezetékes netről megy, ha az nincs, akkor vált mobilnetre. Eddig mindig jól működött. Ma hajnalban párszor újraindítottam, míg rá nem jöttem hol a hiba, szóval a logoknak szerintem lőttek.
Frissítést nem csinál. Ha nem lett volna vezetékes netünk (addig, hogy pár giga adat elmenjen, amihez órákat kell nézni a kamera korábbi felvételeit pl.), azt biztosan észrevettük volna.
-
válasz
Intruder2k5 #143213 üzenetére
Jelentkezhet olyan is aki dolgozott ott, nekem az is jó de ebben a munkakörben.
Amúgy nem azért nem azért de kicsit vicces.
-Hol dolgozol?
-A Magyar Telekomnál.
-Aha, az király és mit csinálsz ott?
-Ha elmondanám meg kellene, hogy öljelek. -
mjuti
tag
válasz
Intruder2k5 #143144 üzenetére
Értem, nagyon köszönöm hogy rendberaktad ezt a kérdést, így már egyértelmű
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #143087 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Kíváncsi vagyok, hogy ki, hogyan oldja meg a gyerekek előfizetését.
-
Oliverda
titán
válasz
Intruder2k5 #143083 üzenetére
Ok, akkor azt, hogy beszéltél az ügyfélszolgálattal és ide küldtek be, mert látják, hogy ebben az üzletben van raktáron.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Intruder2k5 #142965 üzenetére
Meg lehet szüntetni a dominó számom/kártyám az kérésemre? Inkább azt tenném.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Intruder2k5 #142930 üzenetére
Hiba bejelentve a T felé.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Intruder2k5 #142928 üzenetére
Teljes a térerő.
Most ugyintezohoz tovabbitottam, appon keresztül. -
Fecó88
tag
válasz
Intruder2k5 #142909 üzenetére
Ebben nincs vita persze mindenkinek más az igénye. Nekem kell a gyors net mer szeretem ha már ott a 4k tv akkor 4k ba is nézni a dolgokat az nekem telekomal felejtős volt mer az a 10 mbs az arra kevés volt a yettel meg hozza aszt a színvonalat amit elvárok tölle.
-
Fecó88
tag
válasz
Intruder2k5 #142906 üzenetére
Az igaz hogy maraton net meg multi sim nincs a többi szolgáltatonál de a yetteles nettel 4g mérek 80mbs meg 150mbs közt míg a telekomal 5g mértem 10mbs körül. A hozzászolásom lényege csak az volt hogy nagyon gyenge lett a telekom.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Intruder2k5 #142906 üzenetére
Plusz MultiSIM, de jelenleg egyedül itt van eSIM gyors költöztetés két iPhone között, vagy a Magentához hasonló lehetőség se nagyon van másutt. Kicsit sarkos lett az, hogy “csak az utalás miatt jó a Telekom”.
-
glaci
őstag
válasz
Intruder2k5 #142889 üzenetére
Hidd el, ha nem "virágnyelven" próbálnám leírni, hanem kerek - perec beírnám simán, ami érdekel, akkor egyből lenne vagy 4 - 5 ember, aki lehurrogna miatta.
(Moderálási szempontból nem is lenne vele semmi probléma, a "kényessége" egészen máshonnan ered.)
Mindenesetre az megnyugtat, hogy már kaptam egy PÜ -t, amiben leírta egy illető, hogy Ő pontosan érti mi is az, ami engem érdekel, így a megfogalmazásommal elvileg nincsen gond. (A választ sajnos Ő sem tudta, de Őt is érdekelné ...) -
válasz
Intruder2k5 #142847 üzenetére
Lehet éppen unja már valaki a munkát a T-nél
-
válasz
Intruder2k5 #142838 üzenetére
Nem követtem egyáltalán az árakat mert nem volt rá szükségem, lehet nem is fog kelleni csak gondoltam megnézem mi a helyzet viszont ilyen áron biztos nem veszek mert a lebeszélhető perceket, sms-t, multisimet, maxot, netflixet meg ilyeneket nem használom ki. Talán majd a yettel-nél a yepp(új előfizetés, jelenlegi számom T-nél marad mindenképp dominoban), de még korai, tényleg csak szétnéztem és ledöbbentem milyen előfizetéses árak vannak.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #142838 üzenetére
pl. azért, mert dominóval 10 ezerért is tudják adni
-
Nikaré
őstag
válasz
Intruder2k5 #142828 üzenetére
Lehetne ez a kombó nagyobb kiszerelésben!
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #142701 üzenetére
Én csak akkor hiszem el, ha Nikaré kolléga írja be
-
Cs1csó
titán
válasz
Hállelúúja, áldassék a neve!
(Én, egy szegény domino károsult) -
Nikaré
őstag
válasz
Nagyszerű, köszi!
-
EmberXY
veterán
válasz
Intruder2k5 #142676 üzenetére
Akkor az biztosan átjön, mert a webes belépésnél megjött onnan a kód. Akkor a telóval lesz a gond, futok vele még pár kört, aztán összehajtogatom.
-
EmberXY
veterán
válasz
Intruder2k5 #142668 üzenetére
"Hiba történt! Kérjük, pár perc elteltével próbáld újra!"
Net van, térerő van, szolgáltatás van...
-
TomPack
őstag
válasz
Intruder2k5 #142107 üzenetére
Nincs sehol semmi tartozásom. Másik MT-számra sem tudta. Ők sem értették.
Annyit tanácsoltak, hogy próbáljak meg visszamenni hétköznap, amikor majd feltudják hívni a központban a számhordozós kollegákat!
Az adatok pontosan egyeztek, a napokban voltam pontosítani egy Yettel üzketben. (Szemig. számot kellett átírni) -
Nikaré
őstag
válasz
Intruder2k5 #141933 üzenetére
Még azt használom én is
-
törölt tag
válasz
10 nap alatt se birtam 5 gigat se elhasznalni, pedig direkt extran toltam neki 😆
-
Cs1csó
titán
válasz
~
500MB-ot a 10 nap alat
Dettó. -
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #141887 üzenetére
Nem havi 100-200GB az igényem, de 8GB körüli okés lenne de az 6400Ft.
-
headhunter
addikt
válasz
Intruder2k5 #141888 üzenetére
-
TomPack
őstag
válasz
Intruder2k5 #141625 üzenetére
Mit írt a hibaüzenetbe?
Emlékeim szerint már én is vettem egyszerre több Maratont is. -
törölt tag
válasz
Furcsa.
Nekem meg az evekkel ezelotti, aremeles miatt betarozott, 2p alatt megrendelt 3 maraton fut az egyik tartalekkartyan. Akkoriban meg eleg volt a havi 50mega is 😂😂😂 -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Szerintem napi 1x(talán 24 óránként, nem naptari nap) aktiválható a maraton
-
válasz
Ez érdekes, lehet a korlátlan felhasználhatóság miatt nem akarják, hogy valaki évekre betározzon. Azért szemét egy húzás.
-
válasz
Intruder2k5 #141299 üzenetére
Felhívtam őket és sikerült .
-
válasz
Intruder2k5 #141299 üzenetére
donjohnson & Intruder2k5
Köszönöm szépen a segítséget . -
feri78
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #140843 üzenetére
Köszi!
-
válasz
Intruder2k5 #140784 üzenetére
Top cat ötlete alapján meg is van a pontos válasz a kérdésre!
Ez az un. call barring - magyar szolgáltatóknál nincs használatban sehol (egyébként szolgáltatási PIN kell(ene) nem a SIM PIN).
De jó irányba indultál!
Amit PH fórumain nem lehet megtudni, az nincs is...
-
válasz
Intruder2k5 #140749 üzenetére
Én meg köszi a blacklist app tippet, párszor már volt eszemben, hogy keresni kéne egy ilyet...így már meg is van!
-
válasz
Intruder2k5 #140744 üzenetére
Hát sajna nem vagy előrébb...
De ki tudja ezt a kódot vajon? Nyilván szolgáltató, de kérésre megadja vajon?
-
válasz
Intruder2k5 #140734 üzenetére
-
4Grider
félisten
válasz
Intruder2k5 #140734 üzenetére
Nincs.
Android tárcsázóban ott az ismeretlen számú hívások blokkolása. Így csak azok maradnak, akik benne vannak a címjegyzékben. Vagy az is sok? -
atosan
veterán
válasz
Intruder2k5 #140608 üzenetére
Köszönöm szépen!
Neked is Zeki!
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Intruder2k5 #140579 üzenetére
Hát legalább a mobilnet hasítson mindenütt, ha más infrastruktúrák mennek gallyra csodás országunkban
-
Landsmann
addikt
válasz
Intruder2k5 #140528 üzenetére
Még nem aktív.
-
rushty
őstag
válasz
Intruder2k5 #140522 üzenetére
Csak ha valaki lemaradna ma éjfélig (vagy reggel 6-8-ig?) az aktiválással, akkor nem kell izgulnia, ha van másik sime is.
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #140353 üzenetére
Mindegy szombaton nem kell szersldán aktiválom aztán majd kiderül hogy a harmadik meccsnapon is engedi e.Plusz majd én is elolvasom részletesen az alkalmazásban, ha más véleményre jutok akkor megírom.hogy ezeken a napokon aktiválod a díjmen
tesEz alapján mindegyik nap lehet majd aktiválni
+1 a teóriádra
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #140351 üzenetére
A 3-ból csak egyszer lehet vagy mindháeomra?
-
HoaryFox
őstag
válasz
Intruder2k5 #140277 üzenetére
Kapaszkodj meg, ipv6 is NAT-olt. Legalábbis amíg a fő internetem a mobilnet volt, én is kipróbáltam, hiszen gondoltam én is, tuti nem NAT-olják.
De igen, NAT-olják...
Gondolom ez inkább ilyen ügyfélvédő mechanizmus. -
válasz
Intruder2k5 #140275 üzenetére
IPv6 sem publikus?
-
BB9000
senior tag
válasz
Intruder2k5 #140191 üzenetére
Köszi!
Aktiváltam a kódot és mostmár nekem is ott van a VoLTE használat a menüben. Bekapcsolva hagyom és jön egy teszt időszak, hogy lesz-e ledobálás így. Remélem ez megoldja.
-
válasz
Intruder2k5 #140191 üzenetére
-
BB9000
senior tag
válasz
Intruder2k5 #140189 üzenetére
Poco F5, Xiaomi Hyper OS 1.0.5.0-tel.
-
BB9000
senior tag
válasz
Intruder2k5 #140169 üzenetére
Kösz a tippet. Sajnos az én telómon ugyanezen a beállítóképernyőn nincs ott a VOLTE - használat sor, tehát kapcsolgatni nem tudom. Akkor majd megyek a SIM csere irányába a céges mobil-ügyintézőhöz.
-
4Grider
félisten
válasz
Intruder2k5 #140163 üzenetére
Telekomnál nincs rá kapcsoló. Gondolod, hogy központilag kikapcsolták neki? Általában ahol van VoLTE, ott 2G is szokott lenni...
-
EmberXY
veterán
válasz
Intruder2k5 #140148 üzenetére
Ahogy Zsolt,72 írta, SIM beállítások és a Titkos számot bepipálni, rövid átfutási idővel életbe lép a módosítás.
Van még néhány lehetőség, pl online felületen is meg lehet tenni: [link]
Dominonál jelentősen meg van bonyolítva. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Intruder2k5 #140148 üzenetére
App
Ráböksz a hívószámra
jobb szélén: SIM -
Dare2Live
félisten
válasz
Intruder2k5 #139895 üzenetére
köszi!
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #139886 üzenetére
Húhhhh, ez most nagyon gyenge lett.
-
Nikaré
őstag
válasz
Intruder2k5 #139886 üzenetére
Dejooo
Köszi -
esbii22
őstag
válasz
Intruder2k5 #139695 üzenetére
Köszi!
-
btraven
őstag
válasz
Intruder2k5 #139696 üzenetére
Köszi, az alkalmazásból sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest