Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
Mintha nagyon rá lennének szorulva az ilyen visszajáró pénzekre ..

Amikor valójában annyi van, hogy azt sem tudják, hogy hová tegyék.
A hálózat pedig még 2 számjegyű főutak mellett is lukacsos ...
a GSM idők óta változatlanul!Ilyenkor nemcsak a visszajárót kell kérni, hanem egyéb kárpótlást is, mert az is jogos!
@ #146355 kl122
Egyébként nem csak a T, hanem elég sokan így gondolkoznak ebben az országban ... Sajnos! -
vence
aktív tag
válasz
Kbali
üzenetére
A napokban - már az új dizájnnál még azért sikerült belépni és aktiváltam valamit ...
Tegnap este már ki voltam léptetve és nem is engedett be tel.számmal .... a "nem működik ... Try again" angol hibakép jött állandóan!
Azt gondoltam karbantartanak ... de még a normális hibajelzést sem tudják megoldani, mert reggel is ugyanez volt/lett a vége ...De reggel már egy változásismertető (pop-up) fogadott, már belépés előtt ... de az sem ment végig, hanem idő előtt magától eltűnt.
És utána megint nem ment a tel.számos belépés.
Az email-es pedig nem ismeri az elfelejtett jelszót ...Folytassam ... ?!
És ezt a béta-állapotú vackot nyomták - szokás szerint - kényszerfrissítéssel !! FY
És évente sem új dizájnt szeretnék ...
sokkal inkább versenyképes és működő szolgáltatásokat.
Mert az már nem kis szégyen és a pofátlanság csúcsa, amennyivel minden környező országtól drágábbak !! -
vence
aktív tag
válasz
vence
üzenetére
Telekom app !!
Most tényleg, ahelyett hogy normálisan szolgáltatnának, hetente dizájn változtatnak ??
Ami ráadásul nem is működik ... ill. úgy-ahogy...Gondolom, a legtöbb ember nem azzal szeretné tölteni az idejét, hogy az új app dzsungelében tévelyegjen - ahol el vannak dugva a fontos dolgok, beállítási, de még a megrendelési lehetőségek is ...
Hanem használni szeretne egy megbízható és stabil, nem állandóan változó szolgáltatást!
És most szinte hetente ...
kényszerfrissítéssel rányomják a béta-állapotú vackaikat a nem keveset fizető ügyfelekre.Rejtvényeket nem a Telekomnál és az elcseszett appban szeretnék fejteni és nem leginkább akkor, amikor nincs időm !!
FYKöszi!
mint ebből a hsz-ből láthatod,
nagy nehezen sikerült.
De a D -day természetesen már nem fért bele,
mert azt másodperc pontosan ki tudták venni ...
FYAmi pedig bent fogadja az embert az a következő katasztrófa !
-
vence
aktív tag
Mást sem enged tel számmal belépni ez a vacak új app ??
-
vence
aktív tag
válasz
mazsiii92
üzenetére
A tapasztalatok szerint pedig csak az a jó, ha lehet választani!
Mostanában azért rettentő gyakoriak a "karbantartások",
(valójában leginkább felesleges, az alap szolgáltatói-tevékenységhez nem tartozó +"lehetőségek, ajánlatok" beépítése)
és egyéb üzemszünetek.
És akkor ilyenkor mi van/lesz ?!Ha már elvileg vannak párhuzamos lehetőségek, akkor azokat ne kavarják, vagy kössék keresztbe, mert annak sok értelme nincs.
-
vence
aktív tag
Köszi!
Akkor ez is csak a szokásos átláthatatlan kavarás ...
ja és az egyre jellemzőbb "zavarosban halászás" !
És ha valaki félreérti, akkor még véletlenül sem lesz igaza!
Mert, ha valami, akkor itt az ügyfélelégedettség nem igazán számít
- legalábbis inkább beleállnak a necces esetekbe is, a tapasztalataim szerint.
Csak a bullshit, automata elégedettségi teszteket tolják állandóan,
de ha leír az ember valamit, megköszönni már elfelejtik ...
ha egyáltalán nézi is ezeket valaki.Érdemben nem túl sokat tesznek érte - a gáláns (ügyfélbarát)
megoldások pedig nem errefelé jellemzőek. -
vence
aktív tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Ez csak a szokásos!
Az már hihetetlen (és véletlen) szerencse, hogy olyan ügyintézőt fogjon ki valaki, aki képben van, vagy egyáltalán érdekli is a munkája.
Leginkább nevetséges hazudozással próbálják elkenni a felkészületlenségüket, persze nem feltétlenül ők tehetnek róla,
hanem legalább ennyire az állandó és leginkább értelmetlen változtatások, kavarások.
2 ÁSZF változtatástól biztos nem engednék többet ...
és max 10 old. mellékletekkel együtt.Ja és egyébként teljesen le vannak építve az ügyfélszolgálatok.
A technikai felügyelet is. -
vence
aktív tag
Klassz, hajnalban kiléptetett a T a webes felületen ...
utána egy ideig nem ment semmi,
majd különböző hibaüzenetek (belépni nem lehetett)utána pedig hurrá,
már ők is rákényszerítik az emberre a Gooooogli carait !
Ja és ez a híres képválogatós védelem leginkább nem működik a gyakorlatban, de legalábbis jó sok időt el lehet vele tölteni, mert szinte lehetetlen jól választani !Grat, Telekom! FY
-
vence
aktív tag
-
vence
aktív tag
válasz
Cs.Tibor
üzenetére
Ez ugyanolyan lehúzós ajánlat, mint a többi!
Máshol - mint már többen is írták - ennyiért simán van 50 GB is.
mellette pedig ott van a korlátlan hívás is.Ami már nagyon illene, hogy elérhető legyen elfogadható áron, ebben az összevissza számhordozott katyvaszban.
A számhordozás lehetőségét egyébként eredetileg a verseny elősegítésére találták ki.
És a szerencsésebb helyeken azóta folyamatosan nőtt, min. megtízszereződött az ilyen szerződésekben adott havi adat.forgalom-rész. -
vence
aktív tag
Telekom fiókkal vannak másnak is problémái?
Webes felület:
Valamikor kiléptetett, a belépéshez nem küldte az SMS kódot ...
helyette valami Gooogli feltételeket kellett volna elfogadni ...
WTF ??Most már jött kód, de belépve csak az egyik előfizu van meg.
FY!
Ilyen újításokat inkább nem kérnénk!
És régi ügyféltől/használótól miért is kérdezi, hogy elmúlt-e 18 ???Akik ezeket a fejlesztéseket "engedik" taníthatnák repülni!
Az App most úgy-ahogy megy.
Persze tolják a bullshit reklámot a leginkább elérhetetlen 5G -ről ...
+ AI
amikor alapvető dolgokat sem tudnak normálisan megoldani. -
vence
aktív tag
válasz
Narxis
üzenetére
Semmi (szokásos és trükkös megoldás) sem segített ...
csak az újratelepítés !!A kétfaktoros be sem volt kapcsolva ...
És az akár-mikori engedély nélküli frissítés után is ment még,
csak egyik éjjel (gondolom akkor is mókoltak valamit ...)
kiléptetett és utána már nem engedett be.
(Igen SZ este még bekapcsoltam a D-Day-t ...)A tetű felugrókat persze még a hibaüzenet fölé is "szépen" tolta!
(web persze ment, csak ugye ott sok funkció nem elérhető.)
300-400 MB rámehetett erre a játékra és kb két nap bosszúság,
inkl. jó pár óra kisérletezgetés,
+ felesleges tel support. -
vence
aktív tag
Van /volt valakinek ilyen belépési problémája a T app-nál?
Mostanában, az új dizájnos frissítés után ...Az éjjel (valamikor ..., este későn még ment)
kiléptetett és most nem tudok tel. számmal belépni,
mert az SMS kódot már nem küldi ...
%1$@ -- kóddal hibát jelez.Mail címnél pedig nincs elfelejtett jelszó lehetőség!
-
vence
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nyilván igazad van több dologban is ...
de ez nem feltétlen jelenti még azt, hogy másoknak nem lehet más dolgokban igaza!Az egyik kőkemény cáfolhatatlan és publikus adatokkal alátámasztható tény, hogy akármilyen plusz-terhektől függetlenül,
a Telekom-nak pl. évek óta (extra) rekordnyeresége keletkezett/keletkezik.Az pedig a mostani hírben is tényként szerepel és több internetes fórumból is kiderül, hogy sokkal drágább a telefon/internet nálunk,
mint a környező országokban ...
De nyugodtan idevehetünk, sok jóval magasabb bérszínvonalú
( >>> a telkóknál is komoly költségtényező !!) országot is. -
vence
aktív tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
-
vence
aktív tag
Mai hír:
Kormányzati elvárás, hogy a szolgáltatók csökkentsék az áraikat ...
"Túl drágák a szolgáltatások a környező országokhoz képest."Pár napon belül várjak a javaslatokat az önkéntes árcsökkentésre, egyébként lépnek ...
Jó reggelt!
Magenta AT ( = Telekom
= 1-2 Ft-nak megfelelő percdíjak + nem kevés net
átlagos feltöltős csomagokban is! -
vence
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Persze, hogy kikerülöd a választ ...
Emlékszem korábban (még a "00 garantált" előtt voltak garantált sebesség értékek ... !!!
Csak azt kellett volna megoldani, hogy - indokolt esetben - a kisebb értékeknek ne legyen anyagi stb. következménye.De, mint írtam, az itt mantrázott indokokkal - kibulizták maguknak,
hogy normál esetben se legyen semmi kötelezettségük.Nem a megkérdőjelezhető kifogásokat kell ismételgetni, hanem egy adott problémára, mindkét szerződő fél számára elfogadható és számonkérhető megoldást kell kitalálni.
Egyébként egyoldalú szerződések születnek, ami elméletileg a polgári jog szerint, alapból semmis.
(Mint, ahogy elméletileg az is elfogadhatatlan lenne, hogy az egyik fél kénye-kedve szerint állandóan módosítgassa a szerződéses feltételeket > havi ÁSZF módosítások.)
Az ÁSZF -ben meg 0 van/lesz és problem solved!
Ennyi!Egyébként német fórumokon még soha nem láttam még ilyen ÁSZF -fel kapcsolatos, dolgokat, problémákat, mintha nem is lenne ...
-
vence
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Szerintem te tudod, hogy a mobilhálózati sebességek mérésére/ellenőrzésére is van egységes/szabványos? módszer ...
Csak ezt is kibulizták maguknak, mert így sokkal kényelmesebb.
Ok, hogy minden hol nem lehet garantálni, de elfogadható irányértékek kellenének.
Ez kb. hasonló, mint a nullára korlátozás ...
ami máshol nem szokás még olcsóbb árak mellett sem.Ahol pedig az átlagtól jóval alacsonyabbak a sebességek,
nos, ott egyértelműen fejleszteni kellene.
De, mint írtam, a mostani helyzetük ettől kényelmesebb és
lehet rekordnyereségeket produkálni és elsíbolni. -
vence
aktív tag
válasz
joey04
üzenetére
Ezeket szoktam emlegetni ...
Nagyon nincsennek szinkronban a rendszereik, szóval ilyen meglepetések bármikor jöhetnek.
Nem beszélve arról, hogy az ügyintézők is sokszor képtelenek eligazodni a kesze-kusza rendszerükben.
Nem beszélve az érdektelenségről.
De állítólag zavarosban lehet jól halászni.Most sem jött meg nekem se egy visszaigazoló sms!
De majd jönnek az okosok és megmagyarázzák, hogy a T-nél minden olyan facca.
-
vence
aktív tag
Egy fontos dolog lemaradt!
Én mostanában sose kapok figyelmeztető jelzést 80% adatnál.
Lenne ez még?Néha, arról se, hogy elfogyott ...
Szerintem, munkahelyi stb. WiFi mellett használjátok, azért nem érzitek, vagy nem jönnek ezek a problémák.
Persze, direkt gyártom ezeket a problémákat ...
Légyszi, Ti is gyártsatok már nekem elfogadható tarifákat,
ja, 1 is elég lesz! -
vence
aktív tag
válasz
yogibear
üzenetére
Megkímélhetnél a használhatatlan ötleteidtől ...

Gondolom, nem használod rendesen, csak más mellett, azért jössz ilyen szuper ötletekkel ...
Ja, a T. hosszú évek alatt sem tudta megoldani, hogy az ügyfél döntse el, hogy melyik adatot szeretné fogyasztani először ...
Nem beszélve, a rendszeresen nem nulláról induló számlálókról!
Szóval ... -
vence
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Persze, én is megszoktam oldani a problémáimat, csak az a gond, hogy nem ilyen működést, szolgáltatást ígértek/-nek.
És, mint említettem én is otthagytam náluk 1,5 GB-ot a haviból ...
(mert ugye azt még véletlenül se lehet görgetni, pedig ki is lett fizetve jó magas áron).
Mások is említették már itt az ottmaradó GB-os nagyságrendű adatokat.Szóval ezekből bőven telne több sávszél a T App-nak,
ez elég egyértelmű úgy gondolom.Nekik persze nem, mert bármit jelez az ember, vagy kap minimális jóváírást, vagy megy a mellébeszélés, ködösítés, nem ritkán hazudozás, de a probléma a legritkább esetben oldódik meg.
Miért nem lépek ... ?
Mert a többi sem jobb semmivel!
Nincs valós alternatíva ...
Sajnos ez van.
-
vence
aktív tag
válasz
csaszi75
üzenetére
Nem lassabban, hanem olyan lassan, hogy ember legyen, aki kivárja és azt is lehet látni, hogy vannak helyek (a reklámok helye) ahol akadozik.
Egyébként tudod ezzel az alapvető gond, hogy a felhasználók kifizetett Gigabájtokat hagynak náluk esetenként, ők meg a saját érdekükben sem tudnak normális sávszél-t biztosítani a c@ros applikációjuknak !!!
És a közel nullára korlátozás is csak nálunk szokás egyébként!Az állandó ingyen tanácsadás meg unalmas, mert leginkább még a saját érdeküket se tudják értelmezni, lásd fenti példa.
Nem túl sok logika kellene pedig hozzá, ugyanúgy, mint felérni ésszel, hogy nem blokkolom az applikációmat, mert lehet pár ügyfél olyan helyzetben, hogy épp nem tud frissíteni.
És van pár dolog, ami csak az app-ban megy és a fizetés, feltöltés is más a webes felületen, adatkeret nélkül pl. leginkább time-out.
Ez is csak azt mutatja, h nincsennek normálisan tesztelve a dolgok.De egyesek szerint itt minden facca.
Gondolom neked az autód is mindig kevesebbet fogyaszt legalább 1 literrel, mint másoknál ugyanaz a típus ...
Ismerős sztori!
-
vence
aktív tag
A T sajnos elég sok mindent kulturálatlanul és nulla körültekintéssel old meg.
A múltkor néztem, a T. app frissítése nagyobb, mint Y orig letöltési mérete.
Az pedig csak a nuilla tovább gondolást, körültekintést igazolja, hogy szerintük rendben, van, h a frissítés jelzésével blokkolják, azaz full használhatatlanná teszik az app-ot.Mindezt csak azért, hogy a legújabb reklám ötleteiket beépíthessék, ill teríthessék.
Az pedig nyilvánvaló mese, hogy nem fogaszt adatot az App.Akkor mégis, miért nem működik normálisan adategyenleg nélkül?!
Ez is kb. olyan, mint a Domino roaming volt anno, az se működött sose az elvárások szerint ...
Szóval, akkor örülök, amikor nem látom az appjukat!
-
vence
aktív tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Éa más dominósoknak miért is kell több, mint a dupláját fizetnie?!
FY Telekom!
-
vence
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Csak úgy mellesleg, ha estleg nem tudnád ...
ugyanarról a cégről, ill. az irányítása alatt álló leányáról van szó!!!Szóval, véletlenül teszed magad is off-ba a személyeskedésen kívül semmi másról nem szóló hsz-aidat?!
Nem én tehetek róla, ha egyesek el sem tudják képzelni, hogy máshogy is lehet, mint erre ...
És csak a struccos játékban érzik a megoldást. -
vence
aktív tag
válasz
-Solt-
üzenetére
Erre kíváncsi leszek ...
Az a probléma, hogy az állandó változtatgatás közben legtöbbször nem gondolják tovább a dolgokat, egyáltalán nem készülnek fel a várható problémák kezelésére.
Néha én is sajnálom az ügyintézőket, szerintem gyakran cserélődhetnek, mert ilyen környezetben normális ember nem bírja sokáig ...
Szóval, elég sokszor tapasztalom a felkészületlenséget, ami már, nem feltétlenül azon szint felelőssége, akikkel mi beszélünk.
Az évek során számtalan "mérkőzésem" volt már a Tré-vel
(és ide most méltán kerül be, ez a kedves becenév)
változó sikerrel, szóval ez is random dolog.
De az nem kicsit frusztráló, h egyértelmű dolgokat sem mindig ismernek el.
Az ügyek - sajnos - leginkább nem jutnak el a megfelelő szintekre és mellébeszélni, kibúvókat keresni, félretájékoztatni nagyon tudnak.Rendes helyen pl. nem szokás hazudozni, ügyfeleket lerázni, ha nem tud vki valamit. És az ügyfél elégedettsége nagyon fontos, tehát bizonytalan helyzeteket igyekeznek elkerülni és egyben rugalmasan, nem ritkán nagyvonalúan kezelni dolgokat, mert tudják, hogy a PR mennyire fontos.
Az emberek ilyen ügyekben támogatják is egymást, nem az a jellemző, amit egyesek itt is előadnak ...Szerintem jól érzed, h a szerződés szerint mi jár neked, legyél határozott és céltudatos és csak nyugodtan! (Y)
Sajnos, az állandó változtatgatás mellett nem igazán érzik, hogy mi jogos és mi nem és most még egyre jobban fog kavarodni minden.
Az IKÁ kapcsán pedig félő, hogy egy-két kevésbé felkészült ember azt gondolja, h bármit lehet ... és ebben ne nekem legyen igazam, de a meséskönyv szerint ...
(Ja és már több szolgáltató is, egyre neccesebb dolgokat csinál!)
Az baj, h a legtöbb ember megunja az egyenlőtlen küzdelmet ...
és szerintem középszinten erre rá is játszanak.
Az előző kanyarban én sem csináltam végig ...
mert úgy gondoltam, h fontosabb a nyugalmam, nincs arányban a tét. Csak így jutottunk oda, ahová ...Egy apró tanács, próbálj a felkészületlen embereken, szinteken mielőbb túljutni! (Y)
-
vence
aktív tag
"Sikertelen betöltés" stb.
"Jelenleg karbantartást végzünk.A munkavégzés ideje alatt az online shop és az önkiszolgáló egyáltalán nem, vagy csak korlátozottan érhető el."
Ezek szerint nem volt tökéletes a múltkori "Action",
vagy csak állandóan variálnak.
Holnap majd kiderül, ki mit vesz észre ... -
vence
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szerinted ez "ingyen" van?
Utána mit is kapunk max, a pénzünkért?!
Szóval, mint utaltak rá vastagon megvan ez az "ingyen adom" fizetve,
főleg, hogy még ki tudja mennyit félreszámolnak belőle, mert a mérésük az egyre .... -
vence
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ettem már belőle!
Nem kell meggyőznöd ...
-
vence
aktív tag
válasz
AnonymusX
üzenetére
Hasonló esetben (hibás ár) Németben, éppen a Telekomnál,
mindenki megkapta a megjelent áron a készüléket!
(Vmi erős középkategóriás Samu volt, ha jól emlékszem, nem mostanában történt az eset ... Egy hétvégén, amikor rekord forgalmat bonyolított az online shop.
)Persze mindenki csak egyet, a rendelt db-tól függetlenül.
És elnézést kértek, hogy kicsit időbe telik, amíg beérkezik a nagyobb mennyiség. Gondolom elszámolták a "veszteséget" a marketing költségek között.
Itt ugye ilyesmi még egy vacak reklámajándék esetén sem merül fel.
Abszolút más a szemlélet, még ha a cég valahol ugyanaz is!
(Persze a magyarok sokkal "eredményesebben" vezetik a céget.) -
vence
aktív tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Annyira le lett már tiltva minden, h a Play-en keresztül, még akkor sem tudtam, épp a Tré appot mobil-neten frissíteni, amikor akartam.
Szóval a frissítések gondolom, csak WiFi-n mennek.
(Persze a Kugli ma már azt csinál, amit akar, nem mindig és mindenben kérnek engedélyt, de mégsem erre gondolok.)Mint írtam, ez az "adateltűnés" nem csak DD- nél merül fel, csak ott és az 50MB-osnál rögtön kibukik:
Szóval, szerintem nem véletlenül nem mutatják normálisan a keret, egyenleg fogyását, itt is írták már, h adatkupacokat engedélyez, kezel a rendszer, de a tapasztalatok alapján nem kicsit furán és nem feltétlenül korrekten.Én is írtam, hogy miközben az App- karikázását (háttérfolyamatok jelzése) nem győztem kivárni.
Ugyanezt a netet megosztva, desktop nézetben, böngészőből simán és gyorsan meg tudtam venni a maratont, (vissza is igazolta (csak onnan nem volt tovább ...)
még az igazoló SMS is gyorsan jött.
Csak utána voltak a leírt gondok az indulásnál.Ebből teljesen egyértelmű, h az app nem tud az elvárható módon működni a jelenlegi körülmények között,
vagy nem mindenkinél
és nem mindig ...
ki tudja, h ez mitől függ ...
Volt már, h nekem is átment így - igaz nagy nehezen - feltöltés is.A többieknek:
Ezek annyira életszerű helyzetek, h többen már unják itt, csak nagyon más, ha valaki nem állandóan wifi-közelben van.
Leginkább mindig a T-nél voltam, tehát elég sok problémát jeleztem már, (amikor már nem tudtak kibújni, többször is kaptam jóváírásokat) és bőven több, mint kellene és leginkább negatív tapasztalatot sikerült már begyűjteni.
Hiába jelez valamit az ember, meg se próbálják értelmezni a problémákat és a jelzések a legritkább esetben jutnak el azokhoz, akik értelmezni is tudnák.
Sajnos ez a szomorú tapasztalat ... a napi rutinokon túl, kb. meg áll az élet.Amikor pl. leírtam ezeket az app-blokkoló frissítésével kapcsolatos problémákat, a semmitmondó válaszukat egy olyan sablon kisérő-levéllel küldték el, amiben a használhatatlan Appot ajánlgatták. WTF
Még szerencse, hogy így elég nevetségessé vált a szitu ...Szóval ennyi az odafigyelés, a problémák megfelelő egyedi, értő kezelése, ill. ez adódik a kényelmes bebetonozott piaci pozíciókból.
-
vence
aktív tag
válasz
snooze
üzenetére
A "várhatóan"-t, minden valószínűség szerint - úgy értették, hogy
= "legkésőbb" !!
(Csak ugye mostanában sokaknak nem megy a magyar ilyen szinten.)Amikor, semmi se működött, szerinted,
hol kellett volna látszódnia?Egyébként van, amikor tovább megy a net, mint azt normálisan gondolná az ember ...
Gyanítom, h ezeket a túlfutásokat veszi le néha a rendszer fura módon ...
Nekem, mostanában, többször azonnal eltűntette pl. az 50MB-os vész-pakkot.
Ill. a héten sem nulláról indult a DD 600 MB ...
(hanem 528 MB-ről, azért az nem kis eltérés!
Van kép róla, csak nincs kedvem szerkesztgetni,
maszkolni a privát részt.)Szóval vannak itt fura dolgok bőven, mindenesetre nekem nem úgy tűnik, h ezek megoldódtak volna a nagy karbantartással,
de ne nekem legyen igazam!
-
vence
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Az, h leírod, h nálad minden oké, túl sokat nem segít.
Az App aktuális, mert frissítés nélkül el sem lehetne indítani, az utóbbi időben alkalmazott és full dilettáns szokásuk szerint ...
(Gondolj csak bele, ha egy ilyen frissítést a prérin kapsz be, elfogyott adattal és mondjuk Ft egyenleggel?!)Egyébként közben szerkesztettem, kiegészítettem az előző hsz-t
is még. >>> -
vence
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Most - szerinted - technikailag,
mi a különbség az 50MB és egy maraton bekapcsolása között?!
vagy szabadna-e különbségnek lennie??De - ezek szerint - akár hálózat és helyfüggő is lehet a dolog ...
És a leírtak többi része?!
Miért nem a valós helyzetet mutatta a desktop felület,
ha már ott a kapcsolat elméletileg megvolt?!"A(z) Maraton 5 GB nevű kiegészítő szolgáltatást, a(z) Domino +36 30 xxxxxx előfizetésre sikeresen megrendelted.
Pár percen belül megjelenik az egyenlegek között."Gondolom, amúgy nem véletlenül írják a pár percet ...
De - szerintem - az SMS igazolást a mindenért felelős és döntő "back"-rész produkálja ... az a döntő!Tehát onnantól elméletileg működnie is kellene ...
feltéve persze, hogy a back és a front-end között megfelelő (és elépg gyors) a szinkronizáció.
Nos úgy tűnik, ezzel lehetnek a gondok.Egyébként arra a múltkor is "elfelejtettél" reagálni, h miért nem tudja adatkeret nélkül megoldani az App. elfogadható működését?!
Mert, ugye Te is csiga-tempót szoktál emlegetni.
Szóval ... ???? -
vence
aktív tag
válasz
yogibear
üzenetére
Jajj !!!
... hát WiFI-ről persze, hogy működik, mert ott fogyaszthat adatot!
betöltheti az irreleváns és elkerülhetetlen (saját-) reklámokat!! ... stb.Csak ugye a mobilnetnek, nem az lenne elméletileg a célja, hogy csak WiFi-ről tudjuk indítani !!!
Mi van, ha ez a szitu a természetben, távol mindentől jön elő ???
Vagy vki épp WiFI helyett használná a mobilnetet?Az említett szinkron gondokat most nem említve.
És a min negyedóra időigény sem igazán "up to date tech".A fenti kérdéseket persze a termékekért, szolgáltatásokért felelős személyeknek kellene átgondolnia, leginkább még a fejlesztési szakaszban ...
Mert ez így egy kicsit selejtes termék. -
vence
aktív tag
Próbálta valaki egyenleg nélkül használni a Tel. applikációt?
Vagy nem működik, vagy még az eddigiektől is lassabb lett!
Mindenesetre nem győztem kivárni, hogy jussan valamire a meddő karikázásával ...
pedig még a karbantartás előtt - mindenre felkészülve - megcsináltam a feltöltést.Ami érdekes, az App számára elégtelen netet megosztva - desktopos ügyfélfelületen minden gond nélkül sikerült egy maraton netet aktiválni, amit a felületen is igazolt.
Viszonylag gyorsan megjött az igazoló SMS is.
Csak a sikeres aktiválás felületről sehová nem lehet lépni.Újra belépésnél pedig megint azt jelezte, hogy - SZERINTE - elfogyott az adatkeretem (miután előző kanyarban már jelezte a sikeres aktiválást !!!
Többszöri rep. módba kapcsolgatás és több, mint 10 perc után lett net is, amivel persze már a szuper app-juk is be tudta tölteni a
működéséhez nélkülözhetetlen saját reklámokat ... FYSzóval, nem tudom, de ha lehet ez még rosszabb lett.
A front és a back rendszerek között pedig valahogy nincs szinkron és elég nagy késés lehet.
Egyéb gyanítható problémákat most nem kevernék ide, de az app-ban, még akkor se töltött be a chates bejelentő, amikor már a netet sikerült elővarázsolni.
Mondanom se kell, h a minőségi szolgáltatás nem erről szólna ...Másnak milyen tapasztalatai vannak az ünneprontó karbantartás után??
-
vence
aktív tag
válasz
skroy
üzenetére
Természetesen a saját "reklámok"-ra, promókra gondoltam, csak most kivételesen lemaradt a jelző.
Szerintem semmi nem indokolja - a "marketing rémuralmon" kívül -
hogy az érdemi részek közé tegyenek ilyen dolgokat,
főleg, hogy eltávolítási lehetőség nélkül.Miközben minden vonatkozó adattal rendelkeznek, miért kell az előtörlesztési lehetőség reklámját néznem, amikor nincs is fizetendő részletem.
Ilyen "megoldások" is csak azt igazolják, h nem azzal foglalkoznak, amivel kellene, ill. a tevékenységük színvonalát minősíti. -
vence
aktív tag
válasz
Landsmann
üzenetére
Ez lehet telefonfüggő is,
de nálam köszönő viszonyban sincs a teló által kijelzett,
ill. az app., vagy a fiókban webes felületen mutatott adat.Az utóbbi kettő egyébként legtöbbször egyezik, egyértelműen egy helyről van az inputjuk és ugyanazzal a használhatatlan késéssel.
Szóval tényleg ez is a "szolgáltatás" nevetséges része,
ami persze szerintük jó és más nem is lehetséges.
-
vence
aktív tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Ezzel csupán annyi problémám van, hogy
akkor, hogy lehet az, hogy pl. a DD adat aktiválása után
már rögtön nem nulláról indult a számláló ?!
(Már előre tudták, h 6 óra múlva,
majd aktiválni fogom a DD adatot?!) WTFKözben semmi más nem volt megnyitva, a telón nem túl sok dolog van eleve és minden automatikus dolog, frissítés le van korlátozva.
(A Play pl. még engedéllyel sem indult el a múltkor, csak WiFi-n.)Nyilvánvaló, h ez a hat óra sem felel meg a valóságnak, mint ahogy az is teljesen rapszódikus, h mikor kapok értesítést a fogyóban lévő keretekről, leginkább szökőévente.
Az is elég egyértelmű, hogy semmi sem indokolja, az érdekeiken kívül, hogy GB-okban mutassák az egyenleget!
Mint ahogy az sem normális, hogy telepakolják az appot reklámokkal, amikor az alapfunkciók sem működnek normálisan.
Szóval, valahol saját maguknak is kárt okoznak és még ezt sem veszik észre !!!Az is elég tanulságos, h sosincs a playre, hogy mit tartalmaz a fejlesztés, mi annyira fontos, hogy blokkolják a használatát.
Ez valahol az ügyfelek iránti tisztelet hiányán túl, az abszolút fogalmatlanság jele is, mert nem úgy tűnik, h tisztában lennének vele, hogy ez mit is jelenthet egyes ügyfeleknek, ill. pl külföldön.Szóval egyrészről röhej, másrészről pedig tragédia ez az egész, amikor itt 50 MB-okról beszélgetünk ...
Amikor Németo.-ban pl. most is "12 hét ingyen"
( norma-connect Smart S 5G - 12 Wochen kostenlos )
akciót hirdet a T egyik értékesítője, 1 éves havi + 5 GB adattal megspékelve, prepaidben, azaz minden kötelezettségség nélkül (az ott már magától értetődő, hogy szinte minden, a legolcsóbb csomagoknak is része a korlátlan hívás és SMS, valamint a díjmentes 5G használat).
De még ezeken túl is van vmi hűség kedvezmény, csak azt már meg sem néztem.
És akkor még nem beszéltünk a diszkontált feltöltési lehetőségekről,
vagy hogy mindez éves csomagban 100 Euróból is kijön.Ha valaki esetleg nem lenne képben, végső soron a két ennyire eltérő szolgáltatást ugyanaz a cég nyújtja.
Ez lett a mi EU-nk !!!
Ill. a keleti EU, a hülyének nézett ügyfelekkel, emberekkel. -
vence
aktív tag
válasz
martonl
üzenetére
Elméletileg, ha még nem használtad el, az áttekintésnél rákattintva, minden net-nél mutatja a lejáratot!
Ha elfogyott, akkor már csak a visszaigazoló SMS-ből tudhatod, hogy mikor jár le. Illetve amikor eltűnik az "aktív szolgáltatások" közül
a "semmi".Mostanában szerintem gyakorlatban már nem igazán használható semmire, mire bármit megnyitottam volna a T app már egyedül is eltüntette!
És net nélkül nem igazán működik a T app se, tehát nagy valószínűséggel, nem áll, hogy nem fogyasztja a keretet.
Ha más nem, a rengeteg kikapcsolhatatlan reklám kb. ezt okozhatja.Ilyen problémába már sok évvel ezelőtt is belefutottam, akkor se tudták megoldani a forgalom szűrését, ill. aktív keret nélkül nem működtek az elméletileg ingyen elérhető webhelyek.
Szerintem ezen okokból nem mutatják a pontos forgalmi adatokat se, mert egyébként gyorsan kiderülnének ezek a dolgok.
-
-
vence
aktív tag
válasz
gyulaszu
üzenetére
Szerintem ezt a böngésződ is áttenné érthetőre ...
Egyébként már a leírás első két szavában ott a válasz:
"Ohne Vertragsbindung ..." azaz
Szerződéses kötöttség nélkül ...Tehát akár 4 hetente is válthatsz (vagy nem, ill. kevesebbet töltesz fel előtte és alap tarifába kerülsz) és egyébként is logikus minden.
Hasonló, mintbármelyik, minden normális prepaidnél.
(A Yettel miatt kellett átírnom !!!)De kérdezz nyugodtan ...
Egyébként sok jobb ajánlat van, még a T hálózatán is.Most is van 3 Euróért 10 Eurós kártya a Kauflandnál
és online is rendelhető ingyen szállítással.
De csak szét kell nézni állandóan vannak akciók ...
számhordozásért akár 100 €-t is lehet kasszírozni.
és akkor ingyen van félév, egy év !!! -
vence
aktív tag
válasz
yogibear
üzenetére
Mennyi ideje is van Yettel?
És mikor zárult le (került jóváhagyásra az átvétel) a tranzakció?
Szerintem az jóval később volt, de mind1
"2022. március 1-től kezdődően Yettel Magyarország Zrt. (röviden Yettel) néven folytatja a Telenor Magyarország"
De ezt nem itt kellene megbeszélni!
Állandóan off-ba húztok!
-
vence
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Ezen kár vitatkozni, én sose hallottam róla, pedig érdeklődő ember vagyok ...
Inkább azt mondd meg nekem légyszi, hogy miért nem tudják megoldani, h adatkeret nélkül is elfogadható szinten fusson a T-app ??
És ha már ígyvan, miért rakja tele reklámmál?Ezeket senki nem teszteli üzemi körülmények között?!
-
vence
aktív tag
válasz
kl122
üzenetére
Évek óta??
Úgy tudom mostanában vették át a Yetit ...
és vele együtt a Barion-t.Biztos van vmi összefonódás a háttérben és a Yetin keresztül tudott megkapaszkodni.
Lehet egyesek ismerik, de talán, ha ezer emberből egy hallott róla, ja kicsit talán több, mert a yetisek rá lettek kényszerítve.
Nem kimondott meggyőző volt, amit a kereső dobott róla.
Az pedig nyilvánvaló, h egy ismeretlen cégnek nem adunk kártyaadatokat még a Y. kedvéért sem.Közben meg még mindenféle, 3rd party sütit is rátolnának az emberre ... WTF ??
Elég érdekes dolgaik vannak a telkóknak ,,,
ilyenekkel foglalkoznak, miközben alapvető dolgokra "nincs idejük" ill.
nem tudják megoldani! -
vence
aktív tag
válasz
nfsu17
üzenetére
A Telekom-tól online rendelt Domino csomagban
2 GB + 40 perc van, 990 Ft-ért, díjmentesen szállítva.@ Marci112233
Tényleg nem érdemes itt felesleges köröket futni ...
Ha a T-nél nem mered használni a kártyát, akkor mit mondanál a Yetire, aki egy ismeretlen céget von be a fizetésbe ?!
-
vence
aktív tag
válasz
mjuti
üzenetére
Simán kamuból, vagy tévedésből (?) került oda a 15-ei lejárat.
Persze itt egyesek szerint mindent olyan facán csinál a Tré.
@ regisztráció
Nem rossz!
Ettől jobb ajánlatok csak németben vannak, amikor akár fél évig, vagy akár kettőig is ingyen jön egy nagyon elfogadható előfizu vagy a készülék ajándék, ahogy épp nézzük.Persze ugye a valamikor nagyon rossz pénz Lei is a 80 Ft-os szintet ostromolja, de lehet a pénzváltók már nem is adnak annyiért, a tesó
Zloty meg már 90 Ft fölött van.
Gyenge pénz mellett nem nagyon lehetnek jó árak! -
vence
aktív tag
válasz
mjuti
üzenetére
Én is épp ezen tanakodom ...
Lehet hosszabbították a problémák miatt, vagy majd ebből lesz a márc. közepi korlátlan ??
De azt meg nem kell aktiválni ...
Szóval, nem tudom, de állandóan feladják a leckét!
Lehet csak elírás ...Mindenesetre a még futó és érvényes DD-t simán lenyelte.
Végülis mindegy, a problémák miatt nem hagytam az utolsó percekre az aktiválást. -
vence
aktív tag
Domino-nál még ott van!
Kieg szolg > Belföldi és EU-s netbővítők menü alatt
a lista közepén.Aktiváltam ...
és megjött az sms igazolás is. -
vence
aktív tag
válasz
glaci
üzenetére
Nyugodj meg, a chat leginkább semmire sem használható,
csak ilyen fölös terelő ötleteik vannak, mint amit írtál.Szóval, ha valaki nem Vandával csetelne, akkor simán felejtős

@ Tompika777
Ugye -ugye!Pedig még nekem is most kellene majd bekapcsolni ...
Szóval, írjatok a fejleményekről!Bezzeg majdnem 2 GB maradékot simán "lenyúltak" a múltkor !!!
-
vence
aktív tag
válasz
yogibear
üzenetére
"Figyelem!
Egyes bankok kártyás fizetésénél problémát tapasztalhatsz, ez esetben kérjük, válassz másik bankhoz tartozó kártyát a fizetés során. ..."Tényleg nagyon életszerű, képben vannak rendesen!
Az a probléma, hogy ilyen dolgok napi szinten jönnek.
--------------
Előtte nem akart menni az App se, (legalábbis nem győztem kivárni).A műszakiaktól kérdezném, azt nem lehet megoldani, hogy az app adategyenleg nélkül is normálisan menjen?
-
vence
aktív tag
válasz
btudos
üzenetére
Ha már vagy olyan kedves, hogy felvilágosítasz bennünket, akkor linkelhetted volna, h hol van ez leírva??
Eddig úgy tudtam, h azért univerzális, mert nem csak T-s szolgáltatások vásárlására használható!
És ha így van, ennek mi az indoka??
(azon kívül, h nekik így jobb?!)Döbbenet, h napi szinten találkozik az ember olyan dolgokkal, ami jogi szempontból aggályos ...
Ettől csak az a megdöbbentőbb, h az emberek simán lenyelnek mindent!Tudod, egy normálisan működő rendszer, piacgazdaság ott kezdődik, hogy, ami nem tilos, azt szabad!
Így illene hozzáállni, nem pedig kiskirályoskodni az ügyfelek felett. -
vence
aktív tag
-
vence
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Az átutalás jelentős tétel?!
Én se fizetek érte ...
ha egy ilyen cég fizet, akkor meg is érdemli!
Egyébként kifizethetik kp is.Ilyen esetekben csak a közvetlen költségeket lehet/illik felszámítani.
Az említett általános költségekhez már hozzájárult a polgár, amíg ügyfél volt.
Most arra gondolsz, h a lehúzós árakat eddig nem emelték tovább?!
Várjuk ki a végét ...
A Yeti már tapossa/kitaposta az utat.Szerintem térjünk vissza a témára a nagy leállás után, de
nem lehetetlen, h már előbb is aktuális lesz. -
vence
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
És szerinted milyen költségeik merülhetnek fel?
És miért is kell ilyen ötleteket adni?!
Nem elég lehúzós ez az egész rendszer így is?!Most fog csak szépen látszani, milyen brutális emelést is jelent már ez a kétszeri 15% IKÁ.
(Ez már alapból se 30 %, hanem több mint 32 %
áremelést jelent ...
az könnyebb követhetőség miatt a tizedeket elhagytam.) -
vence
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Valahová külön fel vannak rakva, csak a változó részek,
mert egyébként ki tudja ezt követni?!
Egyébként ők se igazán, hogy mit csinálnak ...
Kis túlzással, szinte naponta derül ki, hogy valami nem működik, vagy nem úgy működik, ahogy kellene.
Szóval állandóan levelezhetne velük az ember ...
és kapná a mellébeszélő és semmitmondó válaszokat.
Azért elég kiábrándító ez az egész.Persze lehet örülni a DD-es dolgoknak, csak valójában ez többszörös áron már meg lett fizetve, ha nem is minden használó fizeti ezt.
Az is elgondolkodtató, hogy az egyszer már kifizetett adatok maradéka miért nem gördül ??!!
(A válasz persze egyszerű ... FY)Azért rengeteg munkát lehetne itt adni a felügyeleti szerveknek.
-
vence
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
A számhordozás nem extraszolgáltatás, hanem az ügyfél törvény által biztosított joga!
A régi szolgáltató max. az felmerülő külön költségei megtérítésére tarthatna igényt.Amikor ez a rendszer kialakult, kértek vmi "díjat" (~10€),
amit az új szolgáltató általában jóvá is írt, h ez ne vegye el egyesek kedvét a váltástól.
Ebből alakult ki a hozott számért járó bónusz-rendszer, ami mára, a verseny hatására, akár a 100 Eurót is elérheti.Mivel így a felszámítandó díjnak tényleges visszatartóereje nem volt, a számot kiadó szolgáltatók szépen leszoktak bármi extra díj felszámításáról.
Nem kívánván ezzel rontani a róluk kialakult képet.
Kb. ez a dolgok menete egy működő versenypiacon. -
vence
aktív tag
Másnak is ott van az App-ban az első előfizu után a részlettörlesztős reklám?
Ráadásul kilőni sem lehet ...
Udvariatlanság, nem oda figyelés stb.Mondani sem kell, h az app ezzel a "frissítéssel" is csak lassult!
és egyre zsúfoltabb a felesleges dolgokkal.
---------
És hogy engedheti meg magának a T. hogy még mindig nem elérhetőek a kb. 1 hét múlva érvényes árai?! -
vence
aktív tag
válasz
üzenetére
Mert rájöttek, hogy nekik sokkal jobb így,
azaz hogy maradjon szabad egyenleg ... amit ők használhatnak.Sok kicsi sokra megy, tudod ...
Sajnos, nem kevés ilyen "okos" megoldással találkozik az ember mostanában,
pl, a 150 grammos felvágott bliszterében is már csak 130 van,
(a méret még a régi és csak lötyög benne!)
-
vence
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Jó lenne, ha megpróbálnád kerülni a személyeskedést ...
ha pedig nem értesz v.mit, kérdezni sokszor célszerűbb.Elnézést, ha félreérthető voltam, de nem véletlenül volt off-ba téve a hsz. azon része, szóval itt nem a tel-szolgáltatókra gondoltam !!!
(Más területen is létezik ÁSZF, vagy lényegtelen, h h nevezik.)Más szolgáltatások is vannak a neten, ahol feltöltéses, ill. egyenleg rendszer üzemel és szerintem nem véletlenül olyan feltételekkel, amit vázoltam.
Amit írtam, tapasztalatból írtam.Az pedig most is kiderült az előző hozzászólásokból, hogy a szolgáltatók csak a számukra kedvező törvényi rendelkezéseket szeretik betartani, lássd IKÁ!
A költségoldali érvelés pedig pontosan ebben az esetben nagyon nem illő, mivel a szolgáltatók rövidebb-hosszabb ideig ingyen használják, rendelkeznek az ügyfelek pénze felett, így kamatoztathatják, más célokra használhatják stb.
-
vence
aktív tag
válasz
zzola
üzenetére
Egyik kutya, másik eb!
Ez az ország problémája és sajnos napi tapasztalat szinte mindenhol!
Ha nem rutin ügyet intéz az ember, akkor ez van.
Nem tudják, nem néznek utána, simán félrevezetik az embert stb.Nagyon rossz az ügyintézők felkészítése, de sokszor túl is vannak bonyolítva a dolgok.
Ilyen környezetben pedig sok szolgáltató visszaél a helyzettel, van ahol már az ÁSZF-ben is benne van, hogy a maradék összegek nem járnak vissza ...
Mert nekik így kényelmesebb és sok kicsi sokra megy, avagy nem rossz a semmiért kapni, megtartani valamit!A díjak, feltöltések persze tudatosan úgy vannak alakítva, hogy mindig maradjon vmi! (Ezt a T-nél is sokszor tapasztaltam.)
Hogy ez a dolog polgári jogi szempontból több, mint aggályos, az nem igazán zavar senkit, főleg nem az illetékes hatóságokat és felügyeleti szerveket.
Az egészben egyébként a legszomorúbb az emberek hozzáállása ...
-
vence
aktív tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ezt rosszul tudod, ritkán használok WiFi-t,
ezt pedig már párszor eljátszották az utóbbi időben.
Régebben ez nem volt jellemző!Amióta használom már párszor csináltam helyet a frissítésnek és olyan Appokat is be kellett áldozni, amit még használtam volna.
Cserében leginkább reklám stb. dolgokat építettek be.
Meg még ki tudja mit, mert hízott az App rendesen.
Új érdemi funkció szinte semmi, leginkább csak minimális átalakítás az érdemi dolgoknál.A lényeg, persze nem kötelező frissíteni, csak akkor nem tudod használni, mert a kezdőképernyő helyett csak a frissítés ablaka látszik, amit még kicsukni sem lehet közvetlenül.
Bizonyos funkciók pedig csak az appban érhetők el!
(Mert az appot tolnák ezerrel, mert az a menő. )
Pl. a fizetés is bonyolultabb a webes felületen.Az egésszel az a probléma, hogy a kétes céljaik sokkal fontosabbak, mint az ügyfelek tisztességes korrekt kiszolgálása.
Mind ez csillagászati árakon, még akkor is, ha az egyébként nem olcsó anyav. (D. Telekom) árait nézzük.Abszolút nem izgatja őket, h a mostani átmeneti időben nem lehet elfogadható módon új szerződéseket kötni. Tolnak egy sablonos választ, mint szinte a legtöbb nem általános problémára és el van intézve.
Itt szó nincs egyenlő felek szerződéses kapcsolatáról ...
ami az alap kellene legyen.@ enginev3.0
Gondolom, ez az Android verzióval is összefüggésben lehet! -
vence
aktív tag
válasz
vence
üzenetére
Az, hogy jelzi a frissítést és akkor engedem, amikor nekem alkalmas, az szerintem nagyon más ...
mint, amikor úgy jelenik meg, hogy blokkolja az App-ot, ami egyébként működne és használható is lenne.
Nem minősítem most, aki csinálta, vagy még inkább, aki rábólintott.
Régebben ez nem így működött, egyes helyeken talán még most is, voltak különböző kategóriák: időszaki, kritikus stb. frissítés.Nem beszélve arról, hogy leginkább felesleges dolgokat szeretnének felrakni, soron kívül, hogy az adatgyűjtögetésüket ne is említsem!
Elég gyakran használom, használnám az Appot, de sajnos a telón már nincs hely.
(Már többször csináltam, de ez hosszú történet lenne ...
engedély nélküli frissítések stb.)
Egyébként már nincs is mit levenni!
Új telefon pedig pont emiatt az inflációs rablás miatt tolódott el.
De nem is kell nekik az új szerződés, mert nem foglalkoznak a problémával.Persze nem csodálkozom, amikor ennyi +bevételt kapnak ajándékba!
(Erre az évre 3% körüli gazdasági növekedést várnak Mo-on,
mai hír ...)
Ehhez kell viszonyítani az IKÁ-t! -
vence
aktív tag
Másnál is frissített az Telekom App?!
És kényszerként jön?!
Nem frissítesz > nem tudod használni.
-
vence
aktív tag
Ezért nem értem, hogy a népek miért rajonganak ennyire a frissítésekért.
Én PC-n mindig késleltetve frissítettem.De a T apja
is akkor volt a legjobb, amikor feltettem.
És nagyon imádtam, amikor már többször is eljátszották a kényszerfrissítést. WTF -
vence
aktív tag
Nem igazán értem, miért nem alkalmazzák a bankok a legegyszerűbb megoldást a netes vásárlásokhoz ...
amit már rég kitaláltak!Anno a CIB-nél lehetett alszámlát nyitni, ami csakis internetes fizetésre szolgált.
Erre csak vásárlás előtt van a szükséges összeg átvezetve, vagy minimális összeget lehet rajta tartani, akinek kell.
Virtuális kártya is elég lenne hozzá, ill. régen egy vékony műa. kártyát adtak chip nélkül.
Úgy rémlik más banknál is van ilyesmi, de sajnos nem mindenhol, pedig nagyon praktikus és biztonságos lenne. -
vence
aktív tag
válasz
rothfb
üzenetére
Szerintem meg, ha nem tudják az emberek, h mennyire átvágják őket, akkor mitől változna bármi is?!
Sosem az elfogadás vitte előre a dolgokat!
Ha pedig még ugyanarról a multiról/ bocs multikról is van szó, akkor miért ne lenne jogos az összehasonlítás?!
Csak - úgy tűnik - sokan nem szeretnek szembesülni a valósággal.Egyébként lehet nézni a szomszédot is - nem nagyobb ország - mégis működnek náluk is a dolgok.
Élelmiszer vonalon is akkor fordultak meg az árak, amikor elegük lett az embereknek és elkezdtek kőkeményen büntetni.
Nem egy ismerős a vásárlási szokásait is megváltoztatta.
Tehát hosszabb távú hatása is lett a dolognak. -
vence
aktív tag
Mi lenne, ha itt is 250, 500 ojrós kesbekekre lehetne hajtani, mint máshol?!
Vagy 80+k-ás telót bekínálnának 19.999,- Ft-ért prepaidben?
(T Phone Pro 5G)Vagy adnának 15, 25, 50, 80, 100 Euró bónuszt hozott számért?
?????
-
vence
aktív tag
Ezt a buciságot!
A mai D D -s élmények:
Nekem ma reggel is (v.mikor 9 körül aktiváltam)
kevesebbről indult a DD.Most ránéztem és ugyanúgy 289 MB-nél áll, szinte
folyamatos használat mellett.
Ennyit a T méréséről.
De legalább ugyanezt mutatja a webes felületen is a fiókban!Mérés, ki tudja milyen ...
de lett új reklám a fiókban, amit
NEM LEHET KICSUKNI!Nyomod az X-t és újabb és újabb jön a helyére szépen sorban ...
Úgy tűnik a maguk reklámozása sokkal fontosabb, mint a megbízható működés! WTF :s
Nálam még megjelenik az adategyeztetés is, de nem léptem bele,
mert a múltkor is kéretlenül küldte az SMS-t és félek elfogy mire meg akarom csinálni!
Egyébként amikor letöltöttem, akkor volt a "legjobb" ...
Minden (kényszer!!) frissítéssel csak rontani tudtak rajta, ill jöttek a felesleges dolgok. -
vence
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
És szerinted, akkor
hogy adhatnak
- szerencsésebb helyeken sokkal több adatot, sokkal olcsóbb előfizukhoz ...- Pl. korlátlan prepaid-kártyát 6 GB adattal ingyen házhoz és
még nem kevés EU-os perc, hívás is van benne, ha jól rémlik;
(de ugyanehhez a PP-csomaghoz egy független kereskedő/csúnya multi! is hozzányúl, nevetséges 1 Euróért!)
- akár 50-100 Eurót hozott számért;
stb.
A lista végtelen és ha nem látnám, lehet én sem hinném el.És igen ...

olvastam már 1TB mobil adatforgalomról ...
( amiért persze járt a figyelmeztetés!)De van, ahol ez is belefér valahogy ...
itt meg megetetik az IKÁ-át.Ja, és még nem kevés viszonteladó, közvetítő (és forgalmazó üzletlánc) is megél azon a működő piacon, ami végülis nekik köszönhető.
Az a probléma, hogy a szolgáltatók itt - a rabláson kívül - semmiben nem érdekeltek, mert megtehetik ...
és amíg lehet, meg is fogják! -
vence
aktív tag
válasz
bostone
üzenetére
Arra azért vigyáznak, hogy az ügyfél sehogy ne járhasson jól ... WTF
Tablet/Laptop MultiSIM
2990 Ft/hó/SIMVálts Gigaerős Korlátlan Net Okosvilág csomagra melyhez 2 MultiSIM-et adunk, így díjmentesen lehet a tiéd a Tablet/Laptop MultiSIM!
12.580 Ft/hó
+ Ehhez jön még a hívás-rész ára!- - Ebből azért máshol 2 nagyon jó előfizetés lazán kijön ...
korlátlan hívásokkal és leginkább bőven elegendő/korlátlan nettel.
(Adott esetben 3-4, T-nél jobb előfizu sem ördöngősség.)Tehát, elvileg ...
az 50 GB-os csomag (8.110 Ft/hó) jöhetne szóba oszthatóként, de ...
ezzel is ugyanott vagyunk, mint most írtam!Akinek nincs mindenféle kedvezménye (és/vagy nem fizet más szolgáltatásért is) elfelejtheti az egészet.
Egyformán rossz
(és felháborítóan túlárazott) az összes ajánlat!!! -
vence
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
A 4G/LTE se ment régi SIM-mel ...
És a telefonok is épp ilyen generációk szerint mennek, amennyire én tudom és tapasztaltam.
Szóval ugyanoda jutottunk ...És ha nem így van, akkor miért írják így?!
Vagy ezek szerint 5G sincs?!
Mondjuk az elérhető sebességekről leginkább hallgatnak az 5G-nél, ill. ha nem akkor alig több a 4G top értékénél ...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Apple iPhone 6/6 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

FY

dptrsk