-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
yogibear #140129 üzenetére
Logikus, hogy a bankszámlák visszaigazoló sms-einek lenyúlását még mindig nem támogatják a szolgáltatók. Így az is logikus, hogy a régi előfizetés új sim kártyájához igyekeznek csak a régi előfizetőt hozzáengedni, vagy ellenjegyzett (közjegyző, ügyvéd) meghatalmazást kérnek.
-
adika4444
addikt
válasz
yogibear #140017 üzenetére
Pontosan így csinálom. Domino SIM, akit tudok neten hívok, akit nem, Dellmont klónnal. Az önfeledt netrádiózásokat mobilneten vissza kellett fogni, de havi max. 200--300 MB az átlagom és amilyen áron kapom ezt, úgy bőven megéri a kompromisszum. Főleg úgy, hogy Yettel-nél most bizonytalan a flották helyzete. Havidíjat fizetni eddig is maximum korlátlan adatkártyára láttam értelmét, ha ez már nem lesz megoldható, akkor vagy a Vodafone korlátlan megoldása marad 6000 körül, vagy Telekom domino SIM-re 10k-ért havonta a korlátlan. Az biztos, hogy mindegyik fájdalmasabb mint a Yeti flotta. előbbi megoldás azért, mert lassabb és rosszabb a lefedettség, utóbbinál meg az ár magasabb és a hálózat túlterhelt sokszor...
-
Masato
tag
válasz
yogibear #140017 üzenetére
Nyomattam én is ezzel anno. Sokszor túl nagy volt a latency, meg a hangminőség is pfosch. Ezt az utat nem ajánlanám, ennél még a szokásos VoIP-képes appok is jobbak. Ha faék egyszerű app kell kevésbé hozzáértőknek, arra talán a Meet a legalkalmasabb. Vagy nem kell annyit telefonálni, vagy ott van valóban a Domino Day, vagy egy 24 órás korlátlan pofázás 490-ért.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
yogibear #139969 üzenetére
... el van, mint a befőtt alapon, és feltételes mód... de mindegy
A yettel ÁSZF meg sem említi az éves adategyeztetést... hacsak nem a 12.3.2.2. D d nem erre vonatkozna... De az is furi, hogy a szerződés évfordulója viszont tolódik a feltöltésekkel... és eredeti szerződéskötési dátum sehol sem szerepel...
-
nfsu17
veterán
válasz
yogibear #139969 üzenetére
Valóban nem túl magyaros.
De talán kihámoztam.Szerintem arra akar utalni (vagy nem), hogy szinte másfél év is lehet így az egyeztetés valós időtartama, mikor papíron évente kellene ugye. Tehát feltételezik, hogy 365 naponta 1x kell ezzel foglalkozni.
Na most nekem aug. 26 az időpont a Y-nél, de már megcsináltam.
Tehát 2025. aug. 26-ig jó vagyok.
Ugye 02.26-tól nyílt az ablak (idén), és onnantól nézve én MAX 1,5 évig nem fogok ezzel foglalkozni.
Gondolom erre gondolt, hogy éves egyeztetés, aztán valóságban meg 1,5 év is lehet.
Persze csak akkor, ha jövőre várok aug-ig, mert ha megint sietős vagyok és megvagyok febr-ban, akkor úgyis 1 év lesz a valós.Zsolt,72
Majd megírom úgyis az eredményt. Sztem jövő héten.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
yogibear #139963 üzenetére
Mennyire felel meg a törvénynek, szabálynak, hogy +6 hónapot is el lehet egy éven túli egyeztetéssel bíró szerződés?
Mondjuk nálam adategyeztetésből kifutó voda szerződés is dátum+5 napig működött, majd jött egy üzenet, hogy azért még 60 napig ha egyeztetek egy kóddal, akkor minden maradhat a régiben!
-
Cs1csó
titán
válasz
yogibear #139935 üzenetére
Totál felejtős. Mivel a maraton 800ft/GB ezért legalább 500ft/GB áron kellene adni hogy versenyképes legyen, és ellensúlyozza azt, hogy 30 nap van az elhaaználására különben elvész.
Ez is jobb a Maratonban, hogy erre sem kell figyelni.
+ jelenleg a Yeti hálója az amire Telekomról vagy Telekomra érdemes váltani, a Digisekkel feldúzzasztott Voda nem lett jobb. -
Cs1csó
titán
válasz
yogibear #139813 üzenetére
Viccea, bár nem szép dolog a vékonypénzű (vagy nagy/korlátlan adatot tartalmazó csomagért havi 7-9k HUF-ot kipengetni nem akaró) emberekből viccet csinálni.
Nekem havi 5-10GB elég lenne de direkt nincs olcsón ilyen (a maraton 5GB is 4k HUF azaz 800ft/1GB ami a mai 4G-5G sebességel akár percek alatt leforgalmazható na ez vicces.A DIGI indult el egy optimális ár/érték arány mellett, de persze a NER kinyírta és felfalta őket a maradványokat pedig most öklendezi fel: antennahungária-4IG-vodafone-upc-digi
-
vence
aktív tag
válasz
yogibear #139692 üzenetére
Megkímélhetnél a használhatatlan ötleteidtől ...
Gondolom, nem használod rendesen, csak más mellett, azért jössz ilyen szuper ötletekkel ...
Ja, a T. hosszú évek alatt sem tudta megoldani, hogy az ügyfél döntse el, hogy melyik adatot szeretné fogyasztani először ...
Nem beszélve, a rendszeresen nem nulláról induló számlálókról!
Szóval ... -
Cs1csó
titán
válasz
yogibear #139675 üzenetére
Lehet félrebeszélünk, tehát pl. a Postán vagy egy újságosnál 5 ezer forintért töltöttem pénzt a telefonszámomra (azt igazoló SMS is megjött) majd ezután akartam belépni az alkalmazásba, ahol ugye ha kap netet akkor már látható, hogy van elég pénz ahhoz, hogy tudja aktiválni a Domino Maraton 5GB-ot 4 ezer forintért. DE nem töltődik be az app.
-
zelikocc
senior tag
válasz
yogibear #139454 üzenetére
Félre értesz. Nem a hordozás idejét kérdeztem, hanem a szolgáltatás működését.
Már többször hordoztam az elmúlt 10 évben valamilyen számot (kivéve a T-hez) és mindig élt a SIM kártya és a szolgáltatás már a számhordozás előtt is egy ideiglenes telefonszámmal.
Itt nincs ilyen?ebben a néhány órában előfordulhat, hogy időszakosan nem fogod tudni használni a szolgáltatásodat
Akkor csak kellene legyen előtte itt is… -
vence
aktív tag
válasz
yogibear #139117 üzenetére
Jajj !!!
... hát WiFI-ről persze, hogy működik, mert ott fogyaszthat adatot!
betöltheti az irreleváns és elkerülhetetlen (saját-) reklámokat!! ... stb.Csak ugye a mobilnetnek, nem az lenne elméletileg a célja, hogy csak WiFi-ről tudjuk indítani !!!
Mi van, ha ez a szitu a természetben, távol mindentől jön elő ???
Vagy vki épp WiFI helyett használná a mobilnetet?Az említett szinkron gondokat most nem említve.
És a min negyedóra időigény sem igazán "up to date tech".A fenti kérdéseket persze a termékekért, szolgáltatásokért felelős személyeknek kellene átgondolnia, leginkább még a fejlesztési szakaszban ...
Mert ez így egy kicsit selejtes termék. -
válasz
yogibear #139041 üzenetére
Te online indítottad el a számhordozást? Mert én elkezdtem, kiválasztottam, hogy nem vagyok telekom ügyfél aztán csak a számlás csomagok közül választhatok...
"Feltöltőkártyás csomagodat is át tudod hozni Domino csomagra, ezt személyesen, üzleteinkben tudod elintézni, foglalj időpontot üzletünkbe a gyors és kényelmes ügyintézés érdekében."
ehh...
-
Top cat
addikt
válasz
yogibear #139031 üzenetére
Pedig úgy csinálják. Ez a mail jött, egyeztetés után.
Sikeres adategyeztetés!
Köszönjük, hogy megadtad az adataidat! Az adategyeztetés sikerességéről SMS-t küldünk a megadott +3630******* telefonszámra. Sikeres visszaigazolás esetén, 1 év múlva szükséges az adategyeztetést ismét elvégezned.Tavaly szeptember 4-én csináltam.
Következő adategyeztetés: 2024.09.08-igA kártya valamikor régen, márciusban lett véve.
-
vence
aktív tag
válasz
yogibear #138863 üzenetére
Mennyi ideje is van Yettel?
És mikor zárult le (került jóváhagyásra az átvétel) a tranzakció?
Szerintem az jóval később volt, de mind1"2022. március 1-től kezdődően Yettel Magyarország Zrt. (röviden Yettel) néven folytatja a Telenor Magyarország"
De ezt nem itt kellene megbeszélni!
Állandóan off-ba húztok! -
vence
aktív tag
válasz
yogibear #138810 üzenetére
"Figyelem!
Egyes bankok kártyás fizetésénél problémát tapasztalhatsz, ez esetben kérjük, válassz másik bankhoz tartozó kártyát a fizetés során. ..."Tényleg nagyon életszerű, képben vannak rendesen!
Az a probléma, hogy ilyen dolgok napi szinten jönnek.
--------------
Előtte nem akart menni az App se, (legalábbis nem győztem kivárni).A műszakiaktól kérdezném, azt nem lehet megoldani, hogy az app adategyenleg nélkül is normálisan menjen?
-
Cs1csó
titán
válasz
yogibear #138763 üzenetére
Ez így nagyon rossz akkor. Gyakorlatilag még drágább is sőt a T-nek is van napi nete olcsóbban.
Remélem marad ez a szint, mert sokan vannak akik nem egész nap mobilneten pörgetik a jutub és tiktok videókat. Munkahelyen nem érnek rá telefonozni vagy nem az ilyen videók érdeklik hanem pár cikk vagy pl. mint engem a PH fórum, vagy emailek stb.
otthon meg ugye van wifi meg asztali pc nagy monitorral. Plusz egyre több helyen van ingyenes wifi amin szerintem biztonságban lehetsz ha végpontok közötti titkosítással forgalmazod a tartalmat. (aki figyeli a wifit csak a forgalmat látja a tartalmát nem) -
Cs1csó
titán
válasz
yogibear #138755 üzenetére
Nem lenne ördögtől való ez a 30 napos lejáratú feltöltős net HA:
ugye a maraton 5GB-ot 4k Ft-ért ad tehát 1GB-ot 800Ft-ért, akkor a havi lejáratú GB-okat Ft-áron jóval olcsóbban adnák pl. fele áron. Nem tudom mennyiért adja a jeti vagy a voda de nem hiszem, hogy annyival jobb. -
-
nfsu17
veterán
válasz
yogibear #138492 üzenetére
Én is jobban aggódnék a T fiók miatt, főleg ha más oldalon is van ilyen felh. Névvel, jelszóval acc-ja.
Egy utcán talált bankkártyával simán lehet feltölteni, 3000-nél majdnem biztos megerősítés sem kellene.
Abban az esetben kb vállvonogatás lehetne csak az ügyből.
A fiók 'feltörése' már gázosabb. -
EmberXY
veterán
válasz
yogibear #138492 üzenetére
Egyetértek, de arra céloztam, hogyha az adott illetőnek, akinek a nevén a kártyák vannak, tényleg köze van/lenne ehhez, akkor nem ő a legélesebb kés a fiókban.
Ez kb olyan, mintha úgy mennék be valahova rabolni maszk nélkül, hogy még a személyimet is mutogatnám a kamerának, nem? -
cszoltaneger
kezdő
válasz
yogibear #137802 üzenetére
Most is pkntosan lett megadva, a Magyarország is ki lett jelölve,és hiába.
Ahogy be lett regisztrálva a sim kártya sms is jött, hogy minden ok.
Csak azt nem értem miért jó ez igy, hogy üzletben szerepel rajta helyesen, online viszont nem.Ilyenkor nézi egy Telekom dolgozó az új regisztrációkat és ha gond van akkor jelez ilyenkor az ügyfélnek? Hogy kell ezt elképzekni?
-
ggabor02
aktív tag
-
Panthera
őstag
válasz
yogibear #137637 üzenetére
Ok, értem, ez csak az én esetemben igaz. Hogy ha kezdettől fogva mindig a lejárat előtt pár nappal "hosszabbítottam" 1 évvel, akkor lehet az egyenleg lejáratát figyelembe venni. Mivel olyan technikai számról van szó, aminek megmarad az egyenlege (nem forgalmaz semmit), így hamarabb nem fogom felölteni, csak az érvényesség hosszabbítása a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest