-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Canonfan #19378 üzenetére
Én követem a Hongmi 1S topikját. Felejtsd el. Nem néhány embernél. MINDENKINÉL van ez a ramkezelési hiba. Ez bug. Gyakorlatilag nem tudsz memóriaigényes alkalmazásokat futtatni, mert kirántja alólad (böngésző és zene, ami teljesen alapvető, nem megy). A böngészőt is, ha túl sok (3+) lapot próbálsz megnyitni. Jó páran most szabadulnának tőle. Ennyi hibája van, de ez taccsra is vágja a telefont. Frissítés. Elvileg MIUI, gyakorlatilag ez a hiba a kezdetek óta fennáll. Ami vicces, hogy a sima MTK-s Hongmi nem produkálja ezt. A Redmi Note sem (utánaérdeklődtem).
A B05 volt akkor az, amit a T-Mobile visszadobott, mert nem tartalmazta a sokak által utált szöveget, ha a hangerő 80% fölé kúszna, feldob egy ablakot (Halláskérosodás veszélye, Uniós előírás), amit vagy okézol, vagy nem, de addig semmit nem csinálhatsz.
-
Rimuru
veterán
válasz
Canonfan #19323 üzenetére
Addig nem cserélném amíg nincs semmi olyan korlát ami zavaró lenne, főleg úgy hogy alapvetően elégedett vagy vele. Én cserlétettem januárban, de ha vásárlásól lett volna szó már akkor se tudtam volna olyan telefont mondani ami annyira megérte volna (most se tudnék mit ajánlani). Szerintem megvárnám a következő Android verziót és/vagy kínai telefont vennék szolgáltató nélkül.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Canonfan #19259 üzenetére
Azt írja ki, h nem sikerült a telepítés a háttértáron vagy sd kártyán? Vagy valami ilyesmit? Mert nekem sok ilyen játék nem megy fel, csak ha leválasztom a micro sd-t. De van olyan, ami meg utána azt írja, h külső adattároló egység kell neki. Szóval kompatibilis az intellel, de mégse lehet sehogy felrakni.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Canonfan #19219 üzenetére
"Én is már egy ideje kacérkodok a gondolattal annak ellenére hogy én is szeretem a gxi-t, de ha gariidőn túl elromlik akkor a a javítási lehetőségek elég korlátozottak ha jól tudom.
"
Én ismerek olyat, aki kisebb hibákat meg tud javítani rajta. Nem lehetetlen. Viszont ha valami külső sérülése van, akkor a garidnak annyi, szóval még időben vidd cserélni, ha akarod...
-
voci
tag
válasz
Canonfan #19078 üzenetére
Sajnos ez nálam sem jön be. Ha a háttérben fut a szolgáltatás, akkor már pörgeti is a rendszert. Ma reggel elég volt az is, hogy átirányítottam a cégesre a telefonomat, és utána már el is indult a merülés. Csak a megfelelő szolgáltatások kilövése - a gyorsítótárból is törölni kell őket - oldja meg a merülést. Erre kellene nekem valami app ami megoldja, hogy ne is induljanak el ezek a szolgáltatások (mondjuk letiltás) ha nincs rá szükségem. Aztán ha kell, akkor mondjuk egy widgeten keresztül lehetne ki/be kapcsolni a tiltást.
-
voci
tag
válasz
Canonfan #19075 üzenetére
Hát, megmondom őszintén, nekem nem javította meg teljesen. Ha elindítom a Play-t a telefonon, és miután befejeztem a használatát, nem lövöm ki a hozzá tartozó szolgáltatásokat, akkor ugyanúgy pörgeti a rendszert, mint előtte. Ha kilövöm a hozzá tartozó szolgáltatásokat (Play Áruház, Google Play Szolgáltatások, GCMService, stb.) akkor mondható normálisnak a fogyasztás, és az akkuhasználatnál is hátrébb sorolódik a listán az Android OS. De ha valami miatt elindul újra a háttérben, akkor kezdődik minden elölről.
Ezzel összefüggésben, nem tud valaki olyan alkalmazásról, amiben be lehetne állítani, hogy az általam megjelölt szolgáltatásokat, appokat blokkolja, aztán amikor kell (mondjuk Play Áruház miatt), akkor egy widgeten keresztül lehetne kapcsolgatni a blokkolást? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Canonfan #19042 üzenetére
Én köszönöm, hogy használtátok és sajnálom hogy csak ennyire futotta. Szerettem volna többet kihozni belőle, mert a készülék képes volna rá. Tele van tartalékkal... sajnos ezt alapjaiban ásta alá az üzletpolitika.
Megkaptam amúgy az SMS-t: holnap mehetek érte. Lehet visszaadják ahogy volt...
-
ASRMartyn
tag
válasz
Canonfan #18667 üzenetére
A szervizesnek mondtam, hogy két nappal ezelőtt voltam a kollégájánál, és mondta, hogy produkálnom kell a hibát, ami hard reset után is fennáll, erről csináltam videót. Nem kérte el, hanem egyből mondta a választható telókat egy kis cetliről, ami az asztalára volt ragasztva.
Emeleten a bal oldali pultnál, igen a Baross útiban.
-
formengil
tag
válasz
Canonfan #18264 üzenetére
Nekem a Samuval csak egy a bajom, az hogy Samsung.
Miért kell minden Samsungnak ugyanúgy kinéznie? Már csak ezért sem vennék Samut soha, mert nem elég, hogy tucat telefon, de még a különböző típusok is ugyanúgy néznek ki.
Ezt ne vedd kritikának, csak a te hozzászólásodról jutott eszembe a dolog.
-
kfz81
tag
válasz
Canonfan #18228 üzenetére
Sziasztok 1 éve van meg a telóm de belefáradtam abba, hogy mindenre jó csak telefonálásra nem, mert a másik fél nagyon rosszul hal engem, ezért ma visszavittem, a szervízbe , elsoroltam nekik hogy rosszul hallanak, wifi-t ha nem használom akkor lefagy, illetve magától kikapcsolgat! Mondta a szervizes, hogy azonnal rendel egy másikat, de lehet hogy nem fognak küldeni, és ha nem küldenek, akkor ebben az árkategóriában mutat pár telefont és azok közül lehet választan! Mondom neki ha nem tetszik egyik sem akkor rá lehet fizetni egy drágább telóra? Azt mondta az kizárt csak azok közül lehet választani amit ő mutat!Pedig én egy alcatel one touch Idol S-re szeretném lecserélni! Valakinek van valami tapasztalata a szegedi szervízzel kapcsolatban?Meg miért nem lehet ráfizetni? Kérjem a panaszkönyvet?
-
gonger
senior tag
válasz
Én is megvagyok vele, de a hangminőséggel olykor vannak problémák. Nem találom az összefüggést, van, hogy én hallom recsegősen a másik felet, van, hogy Ők nem értenek egy-egy szót, mintha szakadozna a hang (azt mondják) persze a térerő mindkét oldalon tökéletes.
Egy Galaxy Express csere így ismeretlenül akár nekem is megfelelhetne, nem vagyok hajlandó ráfizetni és több pénzt adni telefonért.
Ha lesz időm egyszer be is megyek a Duna plaza szervízbe rákérdezni, hogy milyen opciók vannak. -
Benyo0210
csendes tag
válasz
Én szívesen megtartanám de mostanában sajnos az enyém is elkezdett újraindulgatni. Első gxi sosem kellett cserélni és nem is szívesen tenném, de ha ezt továbbra is csinálja kénytelen leszek bemenni a pécsi szervízbe. Van itt esetleg pécsi aki vitte már vissza, milyenek a tapasztalatok?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Canonfan #18113 üzenetére
CWM alatt is lehet töltésvezérlést csinálni, az nem nagy gond. A bootloder amúgy is a fő kernelt indítja el, ha tudja, azzal csinálja a töltést kikapcsolva. Ha mégis pont akkor merül le, mikor éppen azt írja, akkor tégla...
A Blade S-en volt olyan, hogy átkapcsolt már a preloader (MTK platformról van szó ugye) a VCOM módba és úgy maradt. Meg kellett várnom még üresre merül, mert nem lehet visszakapcsolni.
-
Keeperv85
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Canonfan #18005 üzenetére
Az gondolom, hogy egy belakott rendszerrel keresd meg a T-Mobile-t és mond meg nekik, hogy szokatlanul gyorsan merül, akkut kéne cserélni. Akadékoskodni fog a szervizes, hogy be kell vizsgálni... stb.. Mond meg neki, hogy te már próbáltad másikkal és azzal jó volt (Nyilván nem így van, de a cél szentesíti az eszközt)! A friss akkuval újabb "teszt" veheti kezdetét és a fő "gyanúsított" kiesik a körből.
@babu87:
Sajnos úgy látom ez a kijelzés jobb lenne, ha nem lenne. Az, hogy a te telefonod 48%-ban a kijelzőre használja fel az akkut csupán annyit jelent, hogy éppen nem használ mást szinte, így a kijelző a fő fogyasztód. A háttérfény nem sokat számít. Ha most rányomsz egy WiFI-t, akkor az fog előre ugrani a listában, mert jobban fogyaszt az átlagnál.
-
Coolmat
őstag
válasz
Canonfan #17969 üzenetére
Úgy emlékszem Keeper próbálkozott már ezzel, és utána is zabált a kernel valamiért, én a Google Playre tippelek, ami kérdés nélkül lefrissíti magát. Én már belenyugodtam, hogy este úgyis töltőre kell tennem, de azért még kicsit fáj a szívem, hogy előtte még két napot is elketyegett némileg visszafogott használattal.
-
89BDave89
tag
válasz
Canonfan #17770 üzenetére
Ez elvileg opció.
Ha megrendelik az új csere Grandot, és nem érkezik 72 órán belül (asszem) akkor cserélhetsz másik típusra, de ne várj semmi jót, korábban leírtam mit ajánlanak fel a Tnél csere gyanánt (pár hsz-sal feljebb).
Elvileg a pénzt vissza tudod kérni, és rá tudsz fizetni, én amikor legutoljára ezt kérdeztem, a szervizes csávó vadul bólogatott, és azt mondta hogy nem adnak vissza pénzt, mert tudnak adni másik telefont. -
-
heidricha
őstag
válasz
Canonfan #17348 üzenetére
Hali!
Nekem van a gyári email alatt két IMAP és egy exchg fiók, és nincs velük semmi gond. Egyik sem a Google fiók, én direkt nem akartam keverni. V3 természetesen.
Más. Most remek volt a GPS mindenre, viszont be lehetne írni a telefon gepkönyvébe, hogy klímás autó is kell hozzá. Egyáltalán nem lehet tölteni, órákkal azután sem, hogy mindent leaállítottam. Szerencsére nem igazán kellett a navi, viszont a szufla így 0-ra fogyott a táp ellenére, pedig a telefon azért kellett volna. Jelenleg ezt tartom a legbosszantóbb jelenségnek.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Canonfan #17233 üzenetére
Mostmár mehet fel a Greenify béta (Donation pár száz ft) meg Xposed Framework és akkor olyan appot is hibernálhatsz, amit egyébként nem látna a Greenify. Pl a Google Play Music vagy a Google+,stb. Ha nem használtad, akkor is rohadt jó ez az idő. Nekem ha fel se veszem az asztalról, akkor is 1% óránként legalább, pedig látszólag nálam is minden rendben ébresztés vagy ilyesmi nincsenek,csak ami szokásos és megkerülhetetlen.PL.:Google Play Szolgáltatások
-
-
89BDave89
tag
válasz
Canonfan #17009 üzenetére
Én amikor az első cserét kaptam, mondták hogy olyanokat adnak vissza, amiket elküldtek szervizelni, és visszakaptak. Én is olyat kaptam, hogy nem dobozban volt, hanem egy kis nejlon csomagban, és van egy matrica a hátlap alatt a fődarabon, (asszem egy csavaron keresztül) amit akkor láttam először amikor a Blade-et szervizeltettem,
-
lackok
csendes tag
-
zBass
csendes tag
válasz
Canonfan #16904 üzenetére
Ezzel az appok összeírásával csak az a gond, hogy nekem teljesen szűz gyári B04-gyel és szűz B06-tal is csinálta, tehát nálam csak a gyári appok voltak fenn amíg teszteltem. Sőt miután ugyanúgy merült, Titaniummal fagyasztottam a gyárikat is, természetesen hiába, tehát itt szerintem már valami más gond lesz.
-
Mate
nagyúr
válasz
Canonfan #16736 üzenetére
Nova launcher
Battery widget Reborn
AirdDroid
Hol egy trafik?
Trafikvadász
Facebook
Youtube
Quadrant
Antutu
Viber
2-3 játék
Google+, bár nem használom
Gmail
Moon+ Reader
OfficeSuite Pro
Smart Tools
Unified Remote toolés még pár apróság.
Widget csak aksis+zte időjárás.
Gyári cuccok közül csak a billentyűzetet töröltem, így gyári androidot használok.
-
Mate
nagyúr
válasz
Canonfan #16567 üzenetére
Én múlthéten cseréltettem a telefont. Mindent visszaraktam rá, ami eddig is volt. Míg korábban egy este 30-40%-ot merült, addig most este 22-órakor húztam le a töltőről és 10-kor néztem rá a telefonra, vagyis 12 óra alatt (igaz nem volt piszkálva) merült 4-5%-ot. Azért ez nem kis különbség.
-
tonyqa23
senior tag
-
Tomacko
őstag
válasz
Canonfan #16261 üzenetére
Náunk a családba majd 3 éve fut az alarm clock, volt egy-két frissítés ami nem volt éppen felhőtlen használhatósgú, de ezeket ha jól emlékszem viszonylag hamar javították mindig. Én most is ezt használom a teljes verzióját. Ébresztésen kívül másra nem használom, elsődleges döntési szempont nálam (és mindenkinél a családban) az volt, hogy teljes képernyőn lehessen a szundit "nyugtázni" és ne full hangerőn kezdjen ébreszteni. A GXI-n is ezt használtam abba a 4-5 hónapba amíg volt hiba mentesen. Most is ez megy a Motorola-n is és fog ujra a SXS-n is ha találok hozzá donort végre. A 3.3.3 verziót használom, mivel stabilan fut megbízhatóan, nem ébresztgeti a telefont ezért nem is fogom frissíteni sem.
-
tonyqa23
senior tag
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Canonfan #15768 üzenetére
Üdv!
Nekem ugyanez volt. Az Android Rendszer volt a listavezető ébresztgető Gsam Battery Monitorban. Kb olyan eltérések voltak,h 2000 ébresztéssel vezetett, míg a második helyen pl a google szolgáltatások vagy a facebook 150-nél járt. Minél több ilyen ébresztgetős app van a telón, annál inkább megugrik az Android Rendszer a listában. Nálam ekkor ilyenek voltak fent, h Google+, Imo messenger, Facebook, Térkép, Youtube,Appsales,Rise Fm,Handcent SMS, valami képkeret widget, Shazam widget....ezek eszik rendesen... -
-
t181
senior tag
válasz
Canonfan #15551 üzenetére
A facebbok szerintem egyre jobb.
Még régebben Zuckerbeg megmondta a fejlesztőknek, hogy akkor lehet szépen újraírni az egész appot.(nem tudom igaz-e)
Ez még abban az időben volt, amikor vállalhatatlanul gagyi, lassú volt.
Akkor egyik verzióról a másikra kaptunk egy (szerintem) teljesen korrekt appot.
Azóta sebességben nem nagyon van változás. -
bajaki
őstag
válasz
Canonfan #15328 üzenetére
Szia!
Én már használom a V3-mat mióta publikálva lett és azt kell hogy mondjam, hogy nem vettem észre hogy jobban merülne. Sőőt...szerintem tovább is bírja nálam. (ehhez hozzátartozik ahhoz hgy V2-t rendesen belaktam akkor már és lehet hogy volt valami ami húzta az akksit). Szóval szerintem nem merül jobban, legalábbis én így tapasztaltam.
A másik kérdésedre sajnos nem tudok választ adni.
-
w333
félisten
válasz
Canonfan #12358 üzenetére
Szolgáltató miatt ígyis-úgyis elszáll az adatkapcsolat sajnos
Majd nézd meg Gtalkon hogy általában mindig ki van jelentkezve mert valamikor megszakadt az adatkapcsolat
Én ezzel szívok 2 hónapja hogy amikor valakinek írnék Talk-on mindenki szürke és olyan mintha mindenki ki lenne jelentkezve, közben pedig csak az adatkapcsolat szált el valamikor és b@szott a Gtalk vissza bejelentkezni ... -
piltom83
csendes tag
válasz
Canonfan #12127 üzenetére
Én mondjuk állandóan fent vagyok 2G-n, tehát itt van egy felhasználásbeli különbség. Lehet, ha néha "pihentetném" akkor nálam is ritkábban jelentkezne.
De ez a kisebbik gondom, az sokkal jobban zavar, hogy az elmúlt napokban már a hívásaim ~70%-a megszakadt, két alkalommal úgy, hogy utána vagy másfél percig térerő sem volt.
-
-
GvFh
csendes tag
válasz
Canonfan #11559 üzenetére
December közepe óta van meg a készülék, azóta olvasom a fórumot (és a másikat is), illetve mindent visszaolvastam már akkor is (volt energiám több ezer hsz-t átnézni...
)
Tul.képp amikor beugrottam a telefonba, nem is tudtam a várható gondokról (akár ZTE viszonylatban, akár Intel oldalról), sürgősen kellett egy készülék, ez volt a legjobb ár/érték arány. Első ZTE-m, első Android-os telefonom.Azok közé tartoztam, akiknek tökéletes telefon jutott. Rengeteget telefonálok, mobilnet, wifi, GPS viszont csak akkor van bekapcsolva, ha szükség van rá (inkább wifi-n netezek, de van, hogy hirtelen kell egy wifi hotspot a laptophoz, akkor mobilnet). GPS van a kocsiban, így max. kíváncsiságból próbáltam ki, párhuzamosan a két készüléket. Értetlenül olvastam a lock screen fagyásokat, a gps gondokat, az akkum volt, hogy 2 napot is kibírt (persze, az én felhasználói szokásaimmal - hangsúlyozom, tényleg sokat telefonálok).
Aztán beütött a krach. Egy hétvégén felraktam 3 új app-ot, majd hétfőn 2x kikapcsolt a telefonom. Kedden újra 2x. Majd két napig semmi gond, csütörtökön viszont vagy 20-szor! Volt, hogy a kezemben. Volt, hogy bekapcsolás közben el se jutott az elindulásig, volt, hogy pl. PIN kód beírásakor, vagy közvetlenül az után... Pénteken ismét, vagy 10 kikapcsolás. Leszedtem a 3 app-ot, és minden megnyugodott. Egy hétig minden OK. Már majdnem megírtam ide a fórumra, hogy a 3 app valamelyike a ludas tuti, amikor újra kezdődött. Ekkor factory reset. Közvetlen a reset után kikapcs... Ekkor kezdtem kiakadni... Újabb kikapcsolások... Ekkor olvastam az akku "kitámasztásáról". Ezt egy hete csináltam meg (kis papír behajtogatva az akku "talpa" és az akku háza közti részbe - hogy jobban befeszüljenek az akku érintkezői - azóta egy hete tünetmentes a készülék! Direkt teszteltem egy hétig, nem változtattam semmin.
Ma visszaraktam a 3 app egyikét, amelyiknél a legtöbb
fagyásomkikapcsolásom volt. Még mindig tökéletes... Akinek ilyen gondja van, bátran próbálja ki, vélhetően sok bosszúságtól megszabadul... Ha másnál is beválik, akár az első hsz-be is bekerülhetne... Bocs, ha hosszú voltam...Félreértések elkerülése végett: rengeteg mindenre gyanakodtam, rengeteg mindent kipróbáltam... Volt, hogy kocsiban kapcsolt ki a világ végén - térerő gondra, torony váltásra is gyanakodtam. Volt, hogy a zsebemben volt - megnyomódásra is gyanakodtam. Volt, hogy a kezemben volt - amikor az akku gondról olvastam, volt, hogy direkt lóbáltam, rázogattam a kezemben - persze nem sikerült direkt előidézni sosem...
-
kelzsoca
félisten
válasz
mert én újonnan vettem a telefont (kb 4hónapos most) és nem szeretném azt hogy hogy egy más által már leadott, használt (refurbished) telefont kapjak cserébe...
Amennyiben nincs csere készülék, vagy a sajátod kapod vissza javítva, vagy rendelnek be készüléket.
Ez esetben előfordulhat, hogy csak fődarabot cserélnek, de ez közel sem biztos, hogy refurbished (gyárilag javított-ellenőrzött-felújított darab)
A refurbished darabok jellemzően akkor kerülnek elő, ha az adott készüléket már nem gyártják, GXI esetén erről még nincs szó.Még a gyártás leállítása után is egy jó ideig azok a készletek fogynak, amit a gyártó előre beraktároz éppen ilyen okokból.
(#11563) Peti198506
Én a refurbished, vagy annak gondolt fődarabról beszéltem, és nem azokról a készülékekről, amit 72 órán belül, és vagy 8 napon belül visszavisznek, és a T-Mobile ennek ellenére új készülékként értékesít.
-
bajaki
őstag
válasz
Szia!
Nekem is volt ilyen problémám a telefonnal. Sokadszor vettem elő a zsebemből úgy, hogy kikapcsolt állapotban fogadott és már én sem hittem azt hogy véletlenül benyomódott a gomb a zsebemben és azért kapcsolt volna ki. Még aznap, amikor elkezdett kikapcsolgatni (azon a napon kb. 4-szer) újrahúztam az egészet, vissza gyári állapotba minden. Azóta nem jött elő újra a probléma. Ez körülbelül két hete volt. Én bízom benne, hogy ez a dolog lezártnak tekinthető.
Ha van egy kis időd, akkor próbáld meg újrahúzni, hátha segít neked is a probléma megoldásában.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Canonfan #11282 üzenetére
Hasonló jelenségről én is beszámoltam már anno, azóta is felváltva "halott" és "jó" az akkumulátor állapota a kijelzés szerint.
Ennek ellenére:
- Az MX Player 15-ös fényerő skáláján 5-ösön egy kb. 2 órás fullHD film pendrive-ról (!) kb. 50%-ot szív le az akksiból.
- Síeltem tegnap, s ezt rögzítettem Cardio Trainerrel. 4 órán át folyamatosan ment a GPS, kikapcsolt kijelző mellett, fél percenként beszélt hozzám, hogy eddig mit produkáltam. 20% ment le összesen. Nem szabad elfelejteni, hogy max. 7-8 °C volt a telefon eközben.Véleményem szerint ez is valami rosszul megírt kód vagy az akksi elektronikájának hibája (de maga az akkumulátornak nincs baja), mint ahogy mindig USB Töltést ír, akkor is, ha hálózatról megy.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Canonfan #11282 üzenetére
Szia!
Szedd szét és a középső érintkezőt nézd meg tüzetesebben a telóban! Aztán hagyd, hadd töltse fel teljesen magát. Nincsenek töltési ciklusai, nem tudja az előző állapotokat sem, szóval ha ez után is "halott" marad, akkor a belső elektronika szerint megérett az idő a cserére, de mivel telóval együtt cserélik, így jobb, ha készíted a biztonsági mentést. Ahhoz CWM kellene. Ha viszont a CWM fent van, abban már lehet törölni a batterystats.bin-t, hátha megkergült a droid csak. Ha nem segít, akkor marad a szerviz sajnos...
-
kelzsoca
félisten
válasz
Canonfan #10865 üzenetére
Semmi nem oszlott fel egyébként, de ez csak egy készülék a sok közül, amivel foglalkozunk.
Modderek jönnek-mennek, ez egy ilyen világ, van aki csapatban, van aki egyedül folytatja, de ettől függetlenül mindenki egyedül, és néha összedolgozva dolgozik különböző készülékeken.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Canonfan #10798 üzenetére
Őszintén szólva meg lennék lepve, ha nem lehetne vele unrootolni, bár a mostani verzióban Zsoca lehet nem cserélte vissza a kernelt, ami azt jelenti, hogy hiába unrootolod, mert azon lebukik. Meg kell próbálni. Jobb, mint egy komplett rendszer visszaállítás.
@airwawes:
Az, hogy még hírből sem azonos a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Magisk
- Óra topik
- Renault, Dacia topik
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mini PC
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest