Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ASRMartyn
tag
válasz
Canonfan #18667 üzenetére
A szervizesnek mondtam, hogy két nappal ezelőtt voltam a kollégájánál, és mondta, hogy produkálnom kell a hibát, ami hard reset után is fennáll, erről csináltam videót. Nem kérte el, hanem egyből mondta a választható telókat egy kis cetliről, ami az asztalára volt ragasztva.
Emeleten a bal oldali pultnál, igen a Baross útiban.
-
ASRMartyn
tag
Na én ma mentem vissza a szervizbe a fentebb említett elkészített videofájllal. A másik szervizeshez kerültem, nem kérte a felvételt, elhitte, sőt már volt az asztalában egy kis post-it, amire ki voltak neki írva a lehetséges cserekészülékek. Sony Xperia M-et és Samu Galaxy Ace 3-at ajánlott. Kérdeztem Nokia? Mondja van, Lumia 625, de hogy nem ajánlja android után a windows phone-t, mert hogy más, meg zártabb. Segíteni próbált, de én már döntöttem, hogy oprendszert váltok, szóval hozta nekem egyből!
Bár 820-t szerettem volna, de mivel nem volt neki felírva, nem akartam kekeckedni. Garanciáról annyit, hogy mondta, elvileg nem indulna újra, de mivel neki nem fáj, ezért állított ki nekem egy újat, szóval ez szervizestől függ. Szóval ma én is sikerrel jártam!
-
ASRMartyn
tag
válasz
csill4g #18541 üzenetére
Csodás..Megcsináltam a gyári visszaállítást, szívtam vele legalább egy órát, mire megcsináltam olyanra amilyen volt, pedig használtam a gyári Mentés és helyreállítás appot is. Ha holnap vagy holnapután előjön a hiba, levideózom részletesen, szerinted így van esély arra, hogy igazat adjon nekem?
-
ASRMartyn
tag
Ma voltam a győri szervizben, ahol egy teljesen korrekt szervizeshez kerültem, elmondtam, hogy a készülékem gyakran produkál wifi fagyást, néha nem értenek a vonal másik végén, van amikor a kijelző feloldásánál kéri a pin kódot, illetve ritka esetek egyike, hogy magától leválasztja az sd kártyát, és csomót kell szarakodni vele, míg újra felismeri. Azt mondta, hogy mindenképpen látnia kell a hibát, hogy előtte is produkálnom kell, de megrendeli a cserekészüléket, és szerdán menjek vissza a hibával, de csináljak egy gyári visszaállítást, hátha az segít. Ha nincs cserekészülék, más típus, eddig oké, de nem tudom, hogy tudnám előhozni a hibát náluk, mert néztem a Telekom wifit, kékkel csatlakozik fel rá, mármint a wifi jel kék, és én szürkéknél szoktam tapasztalni általában.
-
ASRMartyn
tag
Sziasztok. A csere listan csak androidos telokat irtatok, pedig kisker listan kereten belul van egy-ket lumia is. Nem tudjatok esetleg, hogy wpre is lehetne-e csereltetni?
-
ASRMartyn
tag
Sziasztok!! Utóbbi 3 napban kétszer tapasztaltam azt, hogy valahogy lezárolt a sim kártya, és amikor fel akartam oldani a telót, kérte a pint, utána minden oké volt. Most az előbb meg fura dallamhangot adott magából és leválasztotta az SD kártyát, kiírta, hogy adatvesztés történhetett a hirtelen lekapcsolás miatt, de az a poén, hogy nem is tudtam visszacsatolni, mert a beállításokban nem tudtam rámenni a tárhelynél, hogy csatolás... pedig hozzá sem nyúltam, ki-bekapcs megoldotta. De mindenesetre azért érdekes.
-
ASRMartyn
tag
Korábban panaszkodtam arra, hogy két-három naponta megszakad a mobilnet és csak újraindítással lesz újra adatforgalom. Nos ez a problémám egyszer csak megszűnt, és már közel hatszáz órája fut folyamatosan. Azt hiszem Canonfan írta, hogy neki valamilyen progi oldotta ezt meg, nekem nem kellett hozzá semmi
Egyéb érdekesség, hogy Play Zene progival buszon minden egyes nagyobb zökkenőnél megállítja a zenét, ám ezt a gyári zenei programnál nem tapasztaltam. (gyári...mondjuk play-es is előre volt telepítve..)
-
ASRMartyn
tag
válasz
kelekyle #11600 üzenetére
Igen, sajnos Riotól nem indul el, viszont ha már így tudod verziószámra pontosan, esetleg nem tudsz tanácsot adni nekem, hogy rá lehet-e rakni a new yorkos verziót valahonnan?
Sajnos ráfrissítenek, eddigieket nem hagyták meg :S
Más: remegéshez én azt tenném hozzá, hogyha pl böngészőben zavar titeket, akkor engedjétek fel a lecsúsztatás után és ha még egyszer ráböktök gördülés közben, akkor ott megállítja. Ezzel engem így nem nagyon zavar a remegés.
-
ASRMartyn
tag
Hmm..tegnap ismerősömnél voltam, megpróbáltam felcsatlakozni wifire, elmentette a jelszót, de meg sem próbált kapcsolódni. Rámentem a kapcsolódásra, de ugyanúgy nem csinált semmit. Már alapból az furcsa volt, hogy a név alapból "szeretnéd?!" volt, nekem pedig úgy jelenítette meg, hogy "szeretn" és utána egy kínai írásjel. Ez mitől lehet? :S
-
ASRMartyn
tag
321723204463, nem fagy
-
ASRMartyn
tag
A napokban előfordult témáktól eltérve egy kicsit kérdezném, hogy az normális-e, ha bekapcsolt mobilnettel éjjel 14%-ot merült? (Nem ébresztette fel semmi) Normál esetben ez megáll maximum 4%-ban.
Én dec. 18-a óta a gyári fóliával használom, mert még nem sikerült rá fóliát vennem. Maradandó károsodása úgymond nem lesz a telónak miatta, ugye? Mert annyira szidjátok, de csak az érzéketlenségben mutatkozik meg gyengesége, nem??
-
ASRMartyn
tag
Az én kártyám még Westeles dominós és hiba nélkül fut minden - még :-)
-
ASRMartyn
tag
Igen, dominós és volt rajta 144 Ft. Szóval akkor ez az ok, köszönöm a segítséget, bár nem teljesen értem mire jó ez. 106 ft-s hívásindítást írt, fogadás még annyi sincs, akkor miért 500-zal számlázná?
Ráadásul a teló nem jelzett ki semmit, miután hazaértem akkor se, hogy kerestek volna, a hívó fél azt mondta, mintha ki lettem volna kapcsolva.
Más: A mobilnetes adatforgalomhoz telót kb 3-4 naponta újra kell indítanom, mert egyszer csak elveszik az adatforgalom és nem vált át szürkéről a térerő...fura. Ez hardveres vagy szoftveres hiba lehet?
-
ASRMartyn
tag
válasz
atillaahun #8163 üzenetére
Nem tudom, előtte Nokia E51-en működött, kártya ugyanaz. GPS még határ előtt volt belőve pár percre, kint nem. De akkor majd megérdeklődöm T-nél, köszi.
-
ASRMartyn
tag
Minap Ausztriában voltam (GXI-vel első út külföldre), a határt átlépve megkaptam az ilyenkor szokásos SMS-t, a roaming kiírást...Szóval minden rendben, ám hazaérve számon lettem kérve, miért nem reagáltam a hívásokra...Kerestek többször is kint tartózkodásom alatt, de nekem nem jelzett ki semmit a teló. SMS-t viszont megkaptam. Hívni nem próbáltam, SMS-t sem próbáltam küldeni, szóval az nem tudom működik-e.
Valaki nem tapasztalt esetleg ehhez hasonlót? Mi lehet a gond? -
ASRMartyn
tag
Én tegnap vettem észre, hogy egyszer csak ledobott mobilnetről, ma is próbáltam és semmi, nem tölt be semmit, nem frissít semmit, a térerő jele szürke, a H vagy 3G vagy E jel, pedig minden esetben zöld. Nem értem miért van
A Wifi témához én azt tenném hozzá, hogy dec 18-a óta, mióta megvan GXI, lock screen fagyás nekem sem jött elő, wifi itthon be van kapcsolva, és nem fagy, viszont mindvégig ébren van a "Soha (növeli az adatforgalmat)" funkció alatt. Egyébként router, ha ez számítana: tp link WR542G
-
ASRMartyn
tag
Ski Jump Giants 13-mal én is nagyon szerettem volna játszani, sajnos kidobott, így a Ski Jumping 12-vel tolom
Az autósok közül jelenleg a Drag Racinggel játszom, az tökéletesen fut
Nálam a SongPop nem indul el, pedig ez nagyon kéne
Fifát pedig inkább játszom PS-en, mint telón
-
ASRMartyn
tag
Meghitt, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
ASRMartyn
tag
A Flow Free nevű játék szépen húzza lefele az akksit. Kb 40 perc játék után 50-ről 15%
Nem tudjátok lehet-e már fóliát kapni rá Magyarországon?
-
ASRMartyn
tag
Feltettem a SongPop Free nevű játékot, de azt írja, hogy az alkalmazás sajnos leállt.
-
ASRMartyn
tag
Mától én is GXI tulaj vagyok!
A rendszer tényleg megoldja maga az alkalmazások bezárását? Mert bepillantottam feladatkezelőbe és máris elfoglalja kb a RAM felét. Ez normális dolog?? Majd még lesznek kérdések.
-
ASRMartyn
tag
köszönöm mindenkinek
-
ASRMartyn
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem volna, hogy ha váltanék egy ilyen telefonra, nagy baj-e, hogy rajt hagynám a gyári szoftvert? Mert ahogy olvasom, mindenki felrakja a custom romot, de én nem vagyok nagy zseni, meg nem is tudom mitől lesz igazán jobb. Nem volt még androidos telefonom - teszem hozzá. Mennyire lesz bosszantó a rendszer, ha gyárival hajkurászom napról napra? Illetve kb 2 éves távlatra hűséges szolgálóm képes-e lenni ez a készülék?
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest