- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
gonger #18465 üzenetére
Hát akkor sima ügynek tűnhet hogy lecseréljem ezt. Mert az enyémen még pixelhiba is van
Na ennek örülök, mert úgy is szeretnék túladni ezen a telefonon. Egyáltalán nem vagyok vele megelégedve.Amúgy ez a hívásprobléma olyan amit nem tudnak javítani, és helyette felajánlják hogy adnak helyette másik telefont?
-
Krysz74
tag
válasz
gonger #18446 üzenetére
Vinném én máshova de, itt csat 1T-ré van +1 partner. Ja jut eszembe nincs is nálam a telefon hanem „elküldték” a ZTE-nek. Visszatérve a jóemberhez, akinél voltam vele már volt máskor is bajom, amikor a feleségem xperia L-jét vittem vissza 3 napos cseregari miatt. X napon rendeltem megkaptam másnap a kézhez vétel utáni harmadik napon bevittem, hogy szar erre azt mondta nekem, hogy a számla alapján lejárt a három nap.
Közöltem vele hogy ez webshoppos és nem gondolja, hogy azon a napon megkaptam a készüléket. Erre ö hogy akkor adjam oda az átvételi elismervényt. Mondtam neki, hogy balf. sz volt a gyerek aki hozta és majdnem egy honnappal korábbi dátum van ráirva. de van sms az érkezésről a másik telomban. Erre elhúzott és már az új készülékkel jött vissza. Lehet hogy emlékezett rám? Kár hogy nincs szombaton szerviz vagy a ügyfélszolgálatosok is tudnak ilyenkor valamit csinálni? -
Mate
nagyúr
válasz
gonger #18345 üzenetére
A kérdés az, hogy samsung galaxy Express 2 vs. alcatel one touch idol s.
Nem gondolnám, hogy jobb a samung, kérdéses a megjelenése és kérdéses az ára. Jelenleg az alcatel a legjobb választás szerintem cserénél, utána a samsung galaxy Express 1.
Amúgy most nézegettem a papírt és jó pár dolog furcsán szerepel rajta.
Pl. a leadott készülékemnél csak telefon szerepel, én meg ott hagytam dobozt, töltőt, fülest mindent.
A cserekészülékként kapott Blade-nél meg csomag szerepel (töltő, adapter, kábel, akku, telefon), miközben csak a készüléket kaptam kézhez.Nem pánikolok, nem hiszem, hogy T átverne ilyesmivel, mindenesetre ha kis cégtől kapnék ilyen papírt eléggé kivertem volna a balhét.
-
kfz81
tag
válasz
gonger #18301 üzenetére
Hétfő óta várok a szervizesre hogy visszahívjon, mert rendelt új grand x-et, de már nem bírtam tovább várni és ma bementem, azt mondta hogy még nem kapott másik telefont, és valószínű hogy nem is fog kapni másikat, ezért nekem is adott egy kisker árlistát amit feljebb be is leinkeltek, és mondta hogy a telefonom 106414Ft volt az utolsó ára ezért ebben az összegben választhatok másikat , és bejelölte nekem hogy a legjobb ajánlat az alcatel idol s és mások is ezt szokták választani! Mondtam neki hogy az pont jó is lesz mert én is azt néztem ki magamnak! Valamelyik nap elmentem a Media Markt-ba hogy megnézzem , de ott csak sima Idol volt, és annak is meseszép tűéles kijelzője van és persze kisebb felbontású mint az idol s így az s-nek akkor még szebb képe lehet!Én is sajnálom ezt a telefont, azt ott rontották el hogy nem adták ki a forráskódot, meg nem csináltak rá szoftvert, hanem elhanyagolták, ez lett a veszte! Szerintem elég nagy veszteség ez a T-nek, lehet hogy többet nem is fognak forgalmazni ZTE készülékeket!
-
xtevo
őstag
válasz
gonger #18273 üzenetére
Épp ezaz, hogy amire vette az ember nem alkalmas, telefonálásra... Mindenki panaszkodik, hogy így, meg úgy nem/hallanak, én viszont őket so-so egész jól. A lockscreenfagyás nálam megszűnt, de cserébe eldobálja a hálózatot, és nincs térerő időnként. Én is baromi dilemmában vagyok, hogy most akkor mi legyen, mire cseréljem?! Nekem fontosabb a hardware, ezért Alcatel, fényképező, az úgyis van profibb. Ezért lenne jó, ha lehetne ráfizetéssel másra cserélni... akkor másik kategóriában már nincsenek ilyen visszajelzések...
-
reallalesz
csendes tag
válasz
gonger #18194 üzenetére
Nem mutattam be semmit. A menete az volt, hogy odamentem. Húztam sorszámot, vártam 2 órát, sorrakerültem és fogadott egy pultnál egy bunkó fickó.
Ott megkérdezte mi a baj, felsoroltam, azt mondta, hogy jegyzőkönyvbe veszi és azt mondta menjek vissza csütörtökön(azaz ma). Megtettem és az a bunkó már nem volt ott, de másik két fickó(akik kedden is) azok igen. Ők csak csodálkoztak, hogy minek küldött haza, hiszen a zte már nem gyárt és nem is küld csere készüléket, csak néhány üzletben akad még raktáron... Na és akkor elmodnta ,hogy vagy választok vagy megszívtam. Hát választottam. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
gonger #18002 üzenetére
Nem a szokással. Az enyémet nem így töltöm és az is merül. Szerintem szimplán az akku az egyik gyengéje a szériának. Mellesleg: B06? Ha jót akarsz maganak azon kapcsolt ki a WiFi-t ha nem kell, mert rossz a konfigurációja. Ha lesz egy kis ráérő időm és energiám rá, megpróbálom kijavítani. Talán akkor a jelszavakat is képes lesz megjegyezni...
-
Keeperv85
nagyúr
-
Mate
nagyúr
válasz
gonger #16676 üzenetére
A T-t mindenki tudja szerintem értelmezni egy készülék topicjában, ahol naponta 5x van megemlítve
Ebay szóba jöhet? Ott találtam párat, bár tesztelni még egyiket se teszteltem.
Hát ez az lszi
Először is azt hittem nagy i-vel van, vagyis iszi... Ha nem mondod meg mi az, hülyén halok meg
-
Mate
nagyúr
válasz
gonger #16669 üzenetére
Szia!
Először is nem kell félkövérrel írnod.
Másodszor nem Javasoljatok, hanem "Tudnátok javasolni"
Harmadszor "Nekem" kis n.
Negyedszer "Iszi" ? Ezt értelmezni se tudtam
Ötödször a telefon neve Grand X vagy Grand X In. Méretre mind a kettő ugyan olyan, így jelenleg tök mindegy melyikre gondolsz, mindenesetre ez az IN verzió topicja.
Hatodszor: Mi a normális ár?
Hetedszer: Csak univerzálisat tudnék ajánlani én is.Amúgy ma kikerült T kínálatából a telefon.
-
w333
félisten
válasz
gonger #11682 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom de szerintem a főzött romok-ban is megvan ez a hiba ...
És szerintem sajnos ezek hardveres hibák amiket frissítéssel sem lehet megoldani
De semmi értelme nincs annak sem hogy visszaviszed mert a cserekészülékben is benne van ugyanez a hiba
Szóval erre nincs megoldás vagyis van : telefoncsereTalán ha a ZTE kiadja a forráskódját és nem a hardverben van a hiba akkor ez a hiba egyszer majd javítható lesz ...
-
boxos23
aktív tag
-
w333
félisten
válasz
gonger #11671 üzenetére
Amíg nem lesz frissítés addig ne is számíts javulásra
Én is észrevettem hogy egyre többször van hívás megszakadás és valahogy mintha az internet is lefagyna és ilyenkor semmi nem működik... pl. telefon hívás és internet sem
Szerintem sokan megbánták már hogy ezt a telefont választották lassan én isHa egyenként visszük vissza a telefont akkor kicserélik de az miért is jó nekünk ha ugyan ilyen az összes példány ???
Globálisan kell itt gondolkodni kérem szépen
Beszéljünk meg egy időpontot és vigyük vissza egyszerre 30-an
Lássuk akkor mi történik -
szaszii
tag
válasz
gonger #10832 üzenetére
Tegnap bevittem a T-hez a telefont, mondván gyakran kikapcsol, lefagy a kijelző, főleg wifi mellett.. erre még 100x megkérdezte, hogy köthető-e valamihez a fagyás.. igen mondom a WIFI-hez.. pötyögött valamit a gépén, mondta, hogy elviszik bevizsgálásra.. mondom hány nap? erre a válasz: 15.. mondom akkor hagyjuk, majd legközelebb..
Most egy ismerősön keresztül próbálom elintézni, hogy beszéljen a másik szervízessel, akit ismer és okosabbnak is néz ki, mint ez volt..#atillahun:
Ha meg bevizsgálással meg szoftverfrissítéssel próbálkoznak, akkor mondja meg pontosan milyen szoftverre akarja frissíteni. Majd megmutatod, hogy nem szükséges, mert már most is az van rajta. Mondjon mást.Látod nekem is ezt kellett volna tennem.. akartam mondani, hogy nincs is szervize a ZTE-nek, cserélni szokták.. remélem sikerül cseréltetni.
-
Garry84
tag
válasz
gonger #10389 üzenetére
Nem a 3G zabálja ennyire az akksit, hanem a Regpon, de egyelőre nincs jobb megoldás. Már vagy másfél hete használom, azóta szó szerint egy fagyásom sem volt (régi és új telóval előtte is napi 3-4, főleg itthon, de néha munkahelyen is). Regpon előtt WiFi/3G kombóval különösebb gond nélkül megvolt a két nap, Regponnal egy nap, viszont nincs fagyás, ez nekem azért így jobb. Mondjuk nem csoda, hogy merül, akkustatban látszik, hogy bekapcsolt WiFinél szó szerint soha nem alszik. Ma ráadásul vettem egy SE LiveViewt (ajánlom amúgy mindenkinek, prostituált jó), így még a bluetooth is zabálni fog... :-) De mindegy, majd Llama-val optimalizálok kicsit.
Apropó Llama! (Off jön)
Érdemes róla Taskerre váltani? Megéri az árát?
Off vége
-
Canonfan
senior tag
válasz
gonger #10395 üzenetére
Nekem 3g-n van alapból, de minden plusz dolog (Wifi, mobilnet, bluetooth, gps) ki van kapcsolva nálam mindig ha nem használom, szóval mobilnet, wifi csak a netezés idejére, illetve naponta kis netezés, kevés beszélgetés, néha egy kis játék, app frissítések stb, éjszaka offline módba rakva kb 3-4 napot megy el, eddig 4.5 nap volt a legtöbb minimális használattal...
-
Peter_Pan
tag
válasz
gonger #10240 üzenetére
Nekem a 4 hónap alatt 1x volt képernyőfagyásom. Az úgy néz ki, hogy hiába érsz a képernyőhöz, semmi sem történik, azaz kezelhetetlenné válik a készülék. Kb. 20 másodpercig volt hozzá türelmem aztán kikapcsoltam. Azóta nem jelentkezett és így nem zavar. Ha hetente előfordulna, nyilván bosszantana és egyből kicseréltetném.
-
gonger
senior tag
erre tudtok esetleg javasolni valamit? "Lehet láma kérdés, de nincs valami megoldás(app) arra, hogy szükség esetén kapcsoljon 3G-re, de ha semmi nem használja ki, akkor váltson az energiatakarékos 2G-re"?
vagy technológia korlátai vannak?Ma már kétszer kapcsolódott ki a telefon zsebben tartva.(kikapcsológomb hosszan benyomódott)
Egyszer akkor mikor reggel indultam el itthonról és leguggoltam cipőfűzőt bekötni, majd délután egy ügyfélszolgálaton kellett várakoznom és egy kanapéra ültem le. Most mindkét alkalommal megéreztem a kikapcsolás során adott rezgést, de mindenképpen zavaró.
Öltönyben járok, nem szűk gatyát hordok, zsebben akarom tárolni a telefont.
Pl az átalakított ROM-okat nem lehetne úgy módosítani, hogy képernyőzár feloldása nélkül ne lehessen kikapcsolni a telefont? -
Winchester95
őstag
Kinek mi
Én egy karcot mikrokarcot, nanokarcot sem tűrök meg a telefonomon.Szép az az intel logó tény.Még a ZTE is szép lenne ha mondjuk HTC lenne helyette.
Viszont ha normális kinézetű tokot szerzel rá akkor még jobb lesz mint eredetileg.
Pl. én az előbbi tokot amit említettem először egy Iphoneon használtam 1 hétig.
Nagyon megtetszett.Anno huzamosabb ideig használtam Live With Walkman telefont de arra nem volt ilyen kinézetű.
Optimus 3D re felesleges volt.Mert az ICS-t vártam rá de még mindig semmi.Ezért eladtam.
Itt van most ez a telefon.Meg vagyok vele elégedve.Tokkal is és a fóliával is.Jóbban is néz ki tokkal mint nélküle.(Mindegy hogy van így is úgy is jól néz ki)
Továbbá később sokkal többért és sokkal gyorsabban is el tudod majd adni ha nem ütött kopott.
Bár valaki az ütött kopott készülékére is odaírja hogy karcmentes.....
Az a karcmentes ami ugyan olyan mint a bolti állapotú.
Az első ZTE Blade androidos telefonom óta (Ami összetört egy buli közben de működött utána is.) Megfogadtam hogy vigyázok a következő telefonokra úgy ahogy tudok.Keeperv85: Nekem nem melegszik.maximum ha egész este töltőn hagyom.Közbe egész végig megy a zene.+párna alatt van.
Ekkor volt egy kicsit meleg.De az is csak egyszer volt.Most már nem csinálja.
A tok az nem oszt nem szoroz a melegedésen. -
kelkaresz
csendes tag
köszi, ezt megpróbálom.
Valakinek van erről a Nillkin eladóról tapasztalata?
Megküldi rendesen? Nem átverés?
És tényleg 1800Ft? Nincs semmi plusz költség? -
Joe Cockroac
csendes tag
Szia!
Nekem általában a viber jó szokott lenni, maga a hangminőség valóban gyengébb mint a skype. Viberen nem szokott olyan lenni, hogy ha engem hívnak, akkor nem hallanak, skype-on meg nagyon ritkán hallanak ha engem hívnak, de volt már rá példa hogy működött rendesen, meg is lepődtem. -
callmeakos
veterán
Állok elébe. De mentségemre legyen hogy ~30 órája van nálam a készülék.
(#9749) ggeleven
Utána néztem, de semmi konkrét infót nem találtam. Gondoltam azért itt tudnak valamit.
Amúgy ezt szomorúan konstatálom. Technikai korlátja gondolom nincs ennek (intel proci ellenére sem). Reméltem hogy a ZTE nem veszi át az Alcatel botcsinálta updete szokásait, de tévednem kellett.Amúgy még 1 kérdés így instant: képernyőmentésre alapesetben van lehetőség? Találtam alternatívát, de azért jó ha tisztába vagyok vele.
-
heidricha
őstag
Nekem ilyen van, ez működik: http://www.protectionfilms24.com/article/vikuiti-dqcm30-screen-protector-zte-grand-x-in-123588.html?sf24=e27946f0b338f205f755034371bbc22b
Volt korábban olcsóbb változat, még a Blade-en (nem tudom, van-e köze ahhoz, amit találtál), de az pár hét után takaríthatatlanul elzsírosodott.
-
atillaahun
veterán
Nem nagyon van erre kényelmes megoldás. Sokunknak szarakodik a WiFi, aki nem akarja visszavinni cseréltetni, annak marad a factory reset-tel, vagy custom rom-okkal való próbálkozás. Szerintem told fel a Next v2-őt, hogy az alatt hogy viselkedik, aztán ha ugyanolyan, akkor CWM-ből simán visszaállíthatod a mostani állapotot.
Egyébként valóban jó kérdés, hogy mit jelent a szürke WiFi ikon, mert most így jobban belegondolva én sem jöttem rá. ICS előtt ugye azt jelentette, hogy csatlakoztatva vagy, de nincs adatforgalom, most viszont ennek a helyét már átvette a kék ikon, az adatforgalmazásra pedig bekerültek a kis nyilacskák a kék ikonra.
Szóval tényleg, mi a szürke ikon? -
andikaaa
aktív tag
Tényleg? Akkor meg megvetetik a vásárlóval... Az én telefonom zacskója nem volt lezárva, csak kicsúsztatta belőle az eladó, nem is kaptam meg, azt hiszem az nála maradt. Kijelzővédőfóliát a szervizesek is szoktak rátenni... Reménykedhetünk, hogy nem így van, de nem áll a ZTE mögött sem semmiféle szeretetszolgálat, hogy új telefonokat dobáljon hozzánk, a visszavitt több ezer darabot meg mind a laboratóriumokban vizsgálják valószínűleg szorgosan...
(Nem is volt új illata a telefonomnak!
)
-
golyós
addikt
A 2mp megvan de megszoktam, hogy várok vele nem szólok bele egyből.
Vibramotor nem bereg, nálam pont olyan mintha nem is lenne olyan gyenge.
Nekem nem voltak egyébként gondok vele lockscreen fagyás sem jelentkezett.
2-3 mp3 csengést nem hajlandó betenni a listába de megoldottam Ringtone Maker progival. -
Robbertho
aktív tag
Az OTG szabvány támogatja a HUB-okat, ezt Coolmat fórumtárs korábban már kifejtette (keress erre: OTG, on the go, MHL). A mappa neve sem véletlenül usb_drive1 szerintem
Próbáld ki mondjuk egy kölcsön HUB-bal, érdekes kérdés. Szerintem nincs akadálya.Kicsivel másabb: HDMI-vel és On The Go-val kapcsolatban -- révén, hogy a T-mobile ezekről hallgat, de itt többen is kipróbáltuk és van róla tapasztalatunk -- nem lenne érdemes pár szót említeni az első hozzászólásban? Mivel sajnos nekem a HDMI-t nem sikerült még osszehozni, arról nem okoskodnék, de egy OTG-s összefoglalót szívesen össze tudnék írni a jövő hét folyamán. Csak egy ötlet
Keeperv85: Próbálj meg egyeztetni andikaaa-val, hátha megengedi, hogy netezgess kicsit a munkahelyén. Nekem eddig az tűnt a leírtakból a legjobb helynek a hiba reprodukálására
-
heidricha
őstag
Én is a 4-esre szavaznék most is, pedig használni jobb a nagyobbat, ezzel a felbontással meg szebb is. Valahogy a tepsitelefon nem az én világom.
Az érintő tényleg nincs túl jól belőve, ezen kár vitatkozni. Használatban nem vigasztal senkit, ha tudja, hogy azért tűnik csak annak, mert az érintési pont izeg-mozog, pedig valójában nem érzéketlen egy kicsit sem! Évek óta ilyet használok, mégis elég sokat szenvedek tőle! Egy kézzel használva különösen, de ezt meg egy kézzel nem is fogom, mert vagy tartom rendesen, vagy nem érem el mindenhol!
Blade VoIP... A voice routingra gondolsz, hogy az asztali hangszóról szól a skype, meg a VoIP alkalmazások? Az CM-ben tényleg jó volt, a SvédHó, meg a többi gyári eredetű is gyógyítható volt talán valami libaudio cserével, ha jól emlékszem. CM-et használtam zömmel, viszont VoIP-ot alig.
-
t181
senior tag
Természetesen nem gondolom, hogy összehasonlítható a kettő, nagyjából tisztában vagyok a működésükkel.
Itthon egy FinePix S5600- as 5MPixeles gépünk van, ami nem mai darab, de lazán jobb képet készít a szép nagy objektív miatt(is).
Igazából ezt a 8Mpixeles dolgot már megvétel előtt elég nagy parasztvakításnak tartottam, mert hiába készít nagyobb felbontású képet, ha a szenzor/optika gagyi, vagy ha nem is gagyi, de kicsi. -
Coolmat
őstag
Most hogy mondod gyári ROM-al és arra épülő egyéb ROM-okkal tényleg voltak nyűgök ilyen téren, de CM-nél egyáltalán nem kellett semmit mókolni, alapból ott szólt a viber és a skype is ahol kellett neki.
GXI-vel valóban nincs ilyen gond, belső hangszórón szólnak ezek az appok.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem akarunk senkit rábeszélni a telefonra, akinek az Advance jobbnak tűnik, válassza azt, csak szerintem érdemes felhasználónál tapogatni mindkettőt, a T-pontokban inkább a méret és a külső nézhető meg csak, hiszen az nem normál felhasználás...
/kalibráció, beállítások stb. ../
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Androidos fejegységek
- Tenisz topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest