- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
bajaki #17027 üzenetére
Nem hát
Gőzük sincs semmiről. Múltkor úgy fogalmaztak, hogy nem tudják még mi lesz, arról ZTE dönt
Mondom okés, hát ZTE Hungary néven gondolná az ember, pár infot tudnak mondani, de nem
De korrektek olyan szempontból, hogy nem törlik a bejegyzéseket, pedig minden nap oda-oda szúrogatok nekik, amíg nem lesz válaszuk a kérdésemre
-
tonyqa23
senior tag
válasz
bajaki #16778 üzenetére
Amit én észrevettem és tuti, h így van az az, hogy javult a képernyő érzékenysége, valamint a feloldás. Most,,h visszaraktam a B04-et,feltünt, h néha kicsit belassul a feloldás meg lezárás. Néha csak a hangja késik.Kicsit stabilabb ez a B06-ban.
B04 rootolt-ban lehet változtatni a zárképernyő feloldást amúgy?
-
andikaaa
aktív tag
válasz
bajaki #16509 üzenetére
A enyémet nem karcolja. Azért jó, mert így pillanatragasztóval is fel tudtam ragasztani a lencse gyűrűjét a tokra, mert egyébként csak olyan matricaszerű ragasztó van rajta, az a nagy melegben nekem azonnal elengedte a lencsét, le is esett. Igen, a többi tok nem jó erre a célra, mert nem kör alakú a kamera körüli nyílás.
-
andikaaa
aktív tag
válasz
bajaki #16484 üzenetére
Macro lens
Telefontípust is be lehet írni, ZTE-re pont nincs, ezért én ilyet rendeltem, a gyűrűméret passzol. Ha széttekered, akkor nagyít. Ja, és egy ilyen tokra ragasztottam pillanatragasztóval a gyűrűt, hogy ne telefon legyen ragasztós.Tok.
-
Canonfan
senior tag
válasz
bajaki #15329 üzenetére
Szia!
Én már használom a V3-mat mióta publikálva lett és azt kell hogy mondjam, hogy nem vettem észre hogy jobban merülne. Sőőt...szerintem tovább is bírja nálam. (ehhez hozzátartozik ahhoz hgy V2-t rendesen belaktam akkor már és lehet hogy volt valami ami húzta az akksit). Szóval szerintem nem merül jobban, legalábbis én így tapasztaltam.
A másik kérdésedre sajnos nem tudok választ adni.
Köszi a válaszodat,
sajnos viszont úgy látom többeknél jobban merül B06 után, illetve nekem most B04-el is jobban merül az utóbbi időben, (valami megint eszi az aksimat
) szerintem én egyelőre maradok a B04-nél...
Az ES Root Explorer problémára viszont van egy tippem.
Nekem még a gyári B04-es rom van fent Nextgen-es módszerrel rootolva, és a napokban vettem észre hogy az új, 3-as ES File Explorernél nekem sem megy a Root explorer ("A teszt nem sikerült, az önt telefonján ez a beállítás nem működik.") viszont a régi ES-el biztos ment, mert a massstorage appot azzal másoltam be a helyére és adtam neki jogokat. Szóval lehet nem a B06 miatt nem megy hanem a 3-as ES nem szereti a telefonunkat ki tudja,
csak sajnos letesztelni nem tudom B04-es romon úgyhogy csak tipp...
-
heidricha
őstag
válasz
bajaki #15333 üzenetére
Milyen fagyás pontosan? Lockscreen fagyás?
Nekem azóta nem volt egy sem, hogy a WiFi alvás nem "soha". Eddig "Fast for FB" volt, most megint Friendcaster. Régebben csak ezt használtam, amikor a FB egyszer nekilendült, akkor sokáig az volt fenn, de egyszercsak meguntam.
Egyik sem tökéletes:
Fast nem mindent jelenít meg, néha nem mennek el a post-ok,
FC állandóan "Invalid response" üzeneteket dobál - bár ettől amúgy működik.
FB meg az állandó GPS piszkálással őrjít meg!Amúgy fagyni nem fagy egyiktől sem semmi. Legalábbis nálam.
Viber-t használ valaki? Abban is van olyan, hogy tartsa a WiFi-t bekapcsolva. Aki szereti az ilyesmit, az próbálkozott vele esetleg? Mivel nekem csak üzenetre kell, teljesen felesleges ezzel szenvedni, az a naponta 3 üzenet elmegy mobil neten is! Korábban IMO volt, de főleg a skype miatt, ami alkalmazásként szerintem dráma, de az üzenet része meg jól jött. Viszont a jelenlegi IMO-ban nem megy a skype kapcsolat.
Ráadásul a család egy része ragaszkodik a FB üzenetekhez, mert a havercsajok azt az egyet ismerik. Mondjuk ilyesmire is jó lehet a Viber, mert speciel ezt tudja - elvileg... Még csak beállítottam, de sosem kaptam semmit!
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
bajaki #12770 üzenetére
Én ezért nem hallgatok rájuk. PC-s boltban is tudtam olyat mondani a pult mögött lévő fickónak, hogy azt se tudta miről is van szó. Pedig mezei hardverekről volt szó.
Én is így vagyok, nem hallgatok már az eladókra. Azt mondják ami számukra fontos, és amiből több pénzük lesz
-
cs0csi
csendes tag
válasz
bajaki #11847 üzenetére
Én is csináltam egy kis videót: http://www.youtube.com/watch?v=qXQPuiEYZXs
-
spinkler
tag
válasz
bajaki #11733 üzenetére
Én már jeleztem korábban, azt hiszem én voltam az első... Elég rég volt, de írtam a problémáról. Nekem is elég gyakran jön elő a hiba, de eddig annyival tudtam orvosolni, hogy a feladatkezelőben bezárom a kamera appokat (már, ha több fut egyidőben) és újra indítom a kamerát.
-
atillaahun
veterán
válasz
bajaki #10382 üzenetére
Ráadásul nem is akármilyen szervizt kell keresned, hanem hivatalos T-pont szervizt. Én már próbálkoztam partnerüzletekben is, onnan elhajtottak, hogy kizárólag a központ cserél ZTE-t. Szóval gyanítom ilyenek inkább csak a megyeszékhelyeken lesznek.
Attól tartok esetedben ez vagy Szekszárdot vagy Kecskemétet jelent, ami tényleg nem 2 km. De azért nézz szét előtte a Tré honlapján az üzleteknek, hogy hol találsz legközelebb.Egyébként, úgy rémlik mintha tegnap nem írtam volna; a Tré visszaadta a GXI-m árát különösebb zaklatás nélkül, úgyhogy lehet próbálkozni, aki nem akar heteket várni - már nem példátlan a dolog. Dobozos darabok egyébként vannak, és azt akkor újból meg lehet venni. Persze nem így kell indítani a beszélgetést a szervizessel, hanem hogy fagyogat meg újraindulhat a telefon, és így nem lehet vele dolgozni...
-
Peter_Pan
tag
válasz
bajaki #10307 üzenetére
Egyelőre rejtély, hogy néhanyatoknál miért indul újra. Rizso fórumtárs példánya őnála egyszer sem produkálta, majd miután másnak adta, hirtelen gyakori jelenséggé vált, amelyet legutóbbi információ szerint egy akkumulátor csere orvoslni látszik. Lehet érzékeny a feszültségingadozásra. Ha szoftveres helyreállítás után is ismétlődne érdemes lehet levenned a hátlapot és megnézni nincs-e valamilyen piszok/szösz az akku érintkezősorán?
-
atillaahun
veterán
Egyszer velem is előfordult, hogy kikapcsolásnál megmaradt a kép valami minimális háttérfénnyel.
Most már én is tudom, hogy nem képzelődtem.(#9449) Robbertho
Értem.(#9421) k_imre
Berosálok, de tényleg működik. Lefagytam, benyomtam a power-t hosszan, és elegánsan kijöttem belőle, ahogy terveztem.
Ezt magyarázza meg valaki. -
Robbertho
aktív tag
-
counterbill
senior tag
Szia!
Biztos kibírja hogy ha figyelsz rá picit. Én eddig minden telefonomra vettem fóliát biztos ami biztos alapon.legtöbbször a gyári leszedése után egyből megkapta az újat így igazából levegő se érte kb a kijelzőt
A gxi-m pont tegnap kapta meg. Tmobilba vettem 1990ért méretre vágva. Jó vastag és kétféle van benne. Van egy crystal nevű ami tökéletesen átlátszó a másik kicsit mattabb de nem gyűjti a koszt illetve nem csillog. Megéri ugyan ilyen volt/van a blademen 2 éve és tökéletes.
-
heidricha
őstag
Pixelesnek látod??? Túl jó a szemed, szerintem jelentkezz mesterlövésznek, vagy várj pár évet, elmúlik magától!
A fóliának ehhez szerintem nincs köze, miért hiszik azt többen, hogy a csomagolást rajta kell hagyni a telefonon? Ennek a fóliának van egy fix lehúzó füle, ez eléggé mutatja, hogy nem szánták arra, hogy használatra fenn hagyja bárki is!
Mondjuk amíg nem jött meg a másik, én levágtam a fület, viszont eszembe nem jutna emlegetni, hogy van ennél jobb fólia!
-
Torento
tag
Igen.Onnan skáláz felfelé ahova beállítod.Én pl 1.2-őn használom.Újraindítás után vagy ki-bekapcs után újra be kell állítani mindig mert visszaáll 600-ra.Ott marad a pipa ahova te beállítottad de nem úgy használja,rá kell nyomni minden újraindítás után a kívánt min. órajelre....
Nem károsítja az sem ha folyamatos 1.6-on megy (ez nem oc) csak jobban veszi lefelé az aksit
(+ én a vezérlést "conservative"-on használom) -
Robbertho
aktív tag
1600 MHz-re van hitelesítve a processzor, akkor nehogy már károsodjon, ha véletlenül mindig ezen az órajelen jár. A túlhúzásnak van olyan káros következménye, hogy szükséges hozzá magfeszültség emelés, aminek járulékos következménye az átlaghőmérséklet emelkedése. Emiatt károsodhat a proci, de itt ugye ilyenről szó sincs
Tegyük fel, hogy mindig 900 MHz-en járatod a procit. Akkor se fog az ahhoz az órajelhez tartozó legnagyobb teljesítményt felvenni, mert nem lesz csutkára járatva.
Valamennyivel talán fog csökkenni az akkudiő, de kétlem, hogy ezt észrevennéd.
Nekem kb. 24 órai statisztika, hogy kb. 3 órát van ébren a telefon, 16 órát alszik, és 5 órát van 1600 MHz-en. Ez mondjuk elég poweruser statisztika (gép nélkül voltam 3 napot). Ennél jóval többet alszik a proci, szóval egy nap kb. 3 órát lesz a kiválasztott frekvencián. Az a 300 MHz emelés megkockáztatom akkustatból se fog majd kitűnni
Ja igen, elvileg az lesz a minimum, de nekem Quick System info-val nézve mégsem ez volt mindig a tapasztalatom. (Főleg mivel a HT miatt eleve érdekesen mutatta..)
-
gonger
senior tag
Én ma 13:00 előtt adtam le neten a rendelést(ez a határidő) és holnap 12-17 közé kértem a szállítást. Jött is a mail pár perc múlva, hogy szállítás alatt van a készülék :-)
egyébként a westendben pl T pontban van kirakva, ha szerencséd van és nem áll a pultok előtt 10-20 iskolakerülő gyerek akkor odaférsz... (én vasárnap délelőtt voltam ott, akkor pangás volt)
-
szaszii
tag
Elég sok T üzletben ki van rakva, meg lehet nyomkodni. Viszont lehet kissé lassú lesz a sok nyomkodás miatt, szóval szerintem egy teljesen új akár gyorsabb is lehet.
Teljesen megéri onnan rendelni, annyi, hogy a futár előtt bontsd fel a csomagot és nézd át, hogy megvan-e minden. Nem fog szeretni, mert az összes siet állandóan, de hát jogodban áll.
-
ggeleven
őstag
Jó döntés!:-)
Ha webshopból rendeled, akkor online vásárlás révén 8 napod van elállni a szerződéstől, akár indoklás nélkül is (javítsatok ki, ha tévednék)! A srácok rendesen kivesézték a témát még a topic elején, sztem keress rá.
Valamint ott van a kedvezmény is és hogy meg sem kell mozdulni érte... :-D
Csupa haszon! -
k_imre
tag
A panaszosok száma az itteni panaszosok számával egyenlő. Az a helyzet, hogy ennyi pénzért ennyit kapsz. Persze vannak gyerekbetegségei a rendszernek, de együtt lehet vele élni. Olvasgatok itt 1 db pixel hibáról, rossz zenelejátszásról, rossz fényképezésről, telefonálásnál hanghibáról, wifi gondról és a zárképernyő időleges fagyásáról.
Ezekből ismétlődő kb. az időleges fagyás. Ez nálam is volt, ha sokáig ment a teló. 2-3 naponta újraindítom és nem igazán jelentkezik. Persze, ha mégis, akkor a telefonfelvételt zavarja, de legfeljebb visszahívom a hívót. Ennyi.
Én bízok abban, hogy az újabb rom verziók megjavítják ezeket, netán Zsoca, Keeper, Ape és a többiek kitalálnak valamit.
A készülék nekem 50-be fájt, ezért tudtam, hogy mit és milyen minőséget kapok. Épp ezért vettem a fiamnak is, és a cégnél is ez lesz a policy. Nem aggódok, ha leesik, elázik stb., legfeljebb veszek egy másikat. Megjegyzem a bladet kompromisszumokkal két évig használtam, majd egy beosztott kapta meg, aki mai napig vigyorogva gyötri valamelyik Apeelme rommal.
(Ja kb. 10-12 állandó panaszos van itt, vagyis ennyi a hibás készülék. Persze semmi gond, csak a jövendő vevők/nem vevők ne vinnyogjanak emiatt. Igazából azt sem tudják miről van szó. Javaslom a téma végigolvasását az 1. hsz-től. Nagyon idegesítő tud lenni az, aki így kezdi: nem volt időm végigolvasni, mi a pálya...?)
Senkit nem akartam megbántani, előre is sorry. -
ggeleven
őstag
Nekem lassan egy hónapja megvan a teló és nálam nem fagyott még a kijelző egyszer sem, nem dobálja el a mobilnetet, nincs "vödörhangú" hívásom, a GPS pedig 10-20 mp-en belül talál fix jelet!
Sztem sokan vagyunk még, akik teljesen hibamentes készüléket használunk, de nyilván mi nem fogjuk ezt több száz hsz-en keresztül kibeszélni, mint azt a többiek teszik( persze valahogy meg kell fejteni a hiba okát).
Szóval sztem bátran megveheted a készüléket!
Ilyen áron nem hogy hasonló tudású, hanem teljesen más ligában játszó telefonokat tudnál csak venni!Amiket kiemelnék:
- nagy, de még kényelmesen használható kijelző
- erős processzor és bőven elég erős GPU
- nagyon aktív használat mellet is minimum 30% szufla marad az akksiban estére (szóval kímélő módban könnyen megvalósítható a 2-3 napos üzemidő)
- több, mint elég tárhely a programok telepítéséreA mindennapokban megbízható, gyors és szerethető telefon!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest