- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
feelurself #17244 üzenetére
Mert az LG nem szarja le a 4X-et, csodálkoznék, ha kijönne rá a 4.2-nél nagyobb frissítés, neadj Isten 4.3
-
atillaahun
veterán
válasz
Szívemből szóltál.
Kivéve persze, hogy nem tudom mi az az l9 meg l7. Bár gyanítom azok meg valami koreai szarok lehetnek. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Mit tennétek a helyemben? Még van 1 napom gondolkodni!
-
Mate
nagyúr
válasz
feelurself #16183 üzenetére
Nekem mindenhol megvan az óra, ahol eddig is volt.
-
TBG
senior tag
válasz
feelurself #16106 üzenetére
Az enyém hibátlan. Sőt, az előző is hibátlan volt, csak én hülye megfogtam az USB töltőnyílást akkusavas kézzel és bekrepált. Persze, szó nélkül cserélték.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
feelurself #16114 üzenetére
Már megint kezdjük előröl, amiről pár napja szó volt. Szerinted mégis hogy lehet, hogy nekem 3 darabból egyen sem volt az ismert hibákból, még másnak mindhármon ugyan az. Más is írta, hogy az otthoni WiFi-n pl. nem fagy, a munkahelyen mint a szemét. De kivétel nélkül mindegyik! Cserélhet bármennyit!
Ebből két dolog következhetne: vagy az összes rossz, kivétel nélkül, de csak egy adott dolog hozza elő a hibát vagy a hibákat, ami nincs meg mindenhol, vagy ha nem, akkor viszont meglepő módon mindig mindenki pont azzal a hibával kapja, amit előtte is tapasztalt. Akinek fagyott, annak fagy az új is, akinek rossz volt a hívásminőség, annál a következőn is rossz, akinek lilult, annál a másik is... Milyen érdekes: biztos válogatva vannak és direkt olyat kapsz a raktárból, aminek nem elég hogy hibás, de pont az a baja, mint a korábbinak.
Nem mondod, hogy te ezt el is hiszed?!
Nem: itt nagyon sok ember van, aki úgy hazudik, mintha könyvből olvasná. Fele hibának, ami fel van sorolva nem volt háttere és van, aki bele is kevert már a kamuzásba. Unatkoznak otthon: "Nosza, cirkusz kell a népnek! Kitalálok mára valami szaftos témát!".
Már mondtam: úgy fognak járni, mint a Blade tulajok: ott is jó világ volt, egyből csere. Most vidd be cseréltetni a két kisebb szolgáltatóhoz! Egyből bevizsgálás... Majd akkor lehet sipákolni, aztán megköszönni azoknak, akik megszívattak, mert hetente kellett újra menni valami miatt, hogy várhatsz két hetet, aztán ha kifogsz egy tahót, akkor a tényleg rossz készüléked is visszakapod, hogy semmi baja...
-
Mate
nagyúr
válasz
feelurself #16114 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek. És hagyjuk már, hogy a felhasználó a hibás.... Minden országban elégedetlenek az emberek. Vagy szinte minden GXIN tulaj sík hülye vagy SOK A HIBÁS GXIN. Felesleges kozmetikázni a dolgot. Ami meg pláne zavaró az a ZTE hozzáállása.
-
válasz
feelurself #16109 üzenetére
Már pedig nem bőven van hibátlan készülék! De egy elégedett mezei tulajnak eszébe sem jut keresni egy topicot az egyik fórumon, h beírja, h az övé király! Nyilván jobbára az keres ilyen topicot, akinek hibás a készüléke és kíváncsi is mások tapasztalataira (na meg itt van persze a törzsközönség is).
Szóval egy fórum (még ha a legnagyobb is) egy topicjából nagyon kár kiindulni, mert messze nem a valóságot adja vissza. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Akkor a statisztikába próbáld beleképzelni mi lesz a kicserélt készülékekkel és megkapod a válaszod a kérdésedre, amit burkolva feltettél.
Bezúzzák őket?! Nooormááálliis?!!!
Nem: szépen megveszed. Vagy ha nem te, akkor más. Mert átmennek a teszten, amin elsőre is. Újra és újra és újra és újra. Még olyan helyre nem kerülnek, ahol végre van rendes térerő, nem fos a WiFi (ma egész nap dobálja az én routerem is az összes telót: köszi Huawei...) és lehet nem T-s hálózat van, hogy kiérve a város szélére (Orfű szerpentin valaki? Na? Strand? Hmm?) nulla térerő legyen.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Nem tudom pontosan mennyi fogyott, ezt üzleti titokként kezelik, az említett példa egy általam gondolt eladott mennyiségre alapszik, pusztán spekuláció.
Nincs semmiféle mese, csak az éremnek két oldala van.
Nem egy világmegváltó készülék ez, de azért annyira nem is problémás, mint azt itt sokszor lehet olvasni.miért kapunk folyton ugyanolyan hibásat cserekészüléknek?
Mit jelent az ugyanolyan hibás, mi a hiba oka, szoftveres, vagy hardveres eredetű problémáról beszélünk?
-
kelzsoca
félisten
válasz
feelurself #16106 üzenetére
A készülékből csak itthon több ezer fogyott, ha tippelnem kellene 15-20.000 eladott darabot mondanék, persze ennél lehet jóval több is, ha ebből itt összesen jó ha 100 user (és lehet sokat is mondtam) panaszkodott, akkor meg lehet nézni, az hány százaléka az eladott készülékeknek.
A fórumok egyébként is mindig erről szólnak, tapasztalatcsere, panaszkodás, hibák jelentése (itt lehet user-error szintű és valós probléma is) és nem adnak valós képet vissza az adott termékről, legyen az bármilyen műszaki cikk, gyártótól és ártól függetlenül.
Akinek hibás a készüléke nyilván nem vigasztalja, hogy a másiknak hibátlan, de senki sem mondta, hogy a hibás készüléket el kell fogadni.
Vissza kell vinni a szolgáltatóhoz, és cseréltetni kell, ha a csere darab is problémás, megint cseréltetni, és a következő alkalommal másik készüléket választani, vagy eladni a garanciába kapott új modellt, és ezt elfelejteni. -
kelekyle
őstag
válasz
feelurself #15702 üzenetére
Mindenben jobb... egyedül annyi, hogy nem bővíthető.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
feelurself #15606 üzenetére
Mi a biztosíték arra, hogy fogja? Ez a második teló: szerinted mekkora az esélye, hogy mindkettő, kopra ugyan az a hibát "nyerte meg" magának? Hmm?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
feelurself #15039 üzenetére
Én nem vagyok viszonteladó, hogy győzködjelek, vagy én írjam meg a javított dolgok listáját. Letöltöd a zip-et, megnézed miket javítottak (az összes rendszeralkalmazás és a komplett framework frissült), aztán szíved joga kell-e neked.
A friss kernel meg nyilván a javított driverek miatt kell. Módosították ugyanis a kamera paramétereit is többek közt.
-
snyper990
őstag
válasz
feelurself #14565 üzenetére
van fólia a kijelzőn? mert százszor jobb az érzékenysége fólia nélkül. én vettem anno egy 3M fóliát, azzal konkrétan használhatatlan volt... szóval most egyáltalán nincs rajta semmi, és simán meg vagyok vele elégedve. annyi, hogy jobban vigyázok rá, ami amúgy is alap nálam, meg tokban tartom.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
feelurself #14184 üzenetére
Nem nyert. Nincs mobilnetem és elsőre jó lett.
-
TotO'
aktív tag
válasz
feelurself #14120 üzenetére
Same here, nagyon örülök neki, most akkor vissza kellene tenni a b04-et, ha szeretnék telefonálni ?
-
89BDave89
tag
válasz
feelurself #14113 üzenetére
Ok köszi, akkor nem indítgatom újra... nálam az aksi kivétel se segített
Hagyom had dolgozzon.
még egyszer kösz -
89BDave89
tag
válasz
feelurself #14108 üzenetére
amikor végre sikerült, mennyi idő alatt találta meg?
Csak hogy tudjam mennyi ideig érdemes hagyni keresni, és újra indítani.
Valamint... minden keresés előtt újraindítottad a telefont? Aksit kivetted? Vagy csak újra rányomtál a keresésre? -
Gabor777
aktív tag
válasz
feelurself #14056 üzenetére
"3, A képernyőn egy kis döglött robot látható"
Elvileg normális.
-
Gabor777
aktív tag
válasz
feelurself #14048 üzenetére
Sikerült...de nekem is ez a problémája. E:----binary_entry is null! Installation aborted
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
feelurself #14048 üzenetére
Mindjárt megnézem... kis türelmet kérek...
-
Gabor777
aktív tag
válasz
feelurself #14050 üzenetére
és gyakorlatilag?
megelőztél
akkor várok.
-
xtevo
őstag
válasz
feelurself #14036 üzenetére
Dettó...
@formengil
Jó ötlet, megpróbálom. -
formengil
tag
válasz
feelurself #14036 üzenetére
Elsőre nekem sem talált, csak futott. Újraindítottam a telefont, utána egy-két perc után megtalálta.
-
formengil
tag
válasz
feelurself #13856 üzenetére
Pl: netezésre, zenehallgatásra, filmnézésre, játékra, és navigációnak. Nálam csak legutolsó helyen áll a közösségi oldal, kb egy héten kétszer nézek fel rá telefonról.
-
ithomas
őstag
válasz
feelurself #13856 üzenetére
GPS-re?
-
Mate
nagyúr
válasz
feelurself #13843 üzenetére
Ha végigolvastad a hsz-t leszűrhetted, hogy elírtam.
-
Mate
nagyúr
válasz
feelurself #13813 üzenetére
Hát épp ez az, nyilván egy kétszer ilyen drága telefon nagyobb eséllyel lesz hibás. Itt továbbra is azt kell megnézni, hogy 1-2 esetleges bug+erős hardvert vesz az ember ennyi pénzért, vagy egy jóval gyengébb hardvert, de zökkenőmentesen, bugmentesen. (bár minden telefonnál van bug
)
-
w333
félisten
válasz
feelurself #13810 üzenetére
Hát pl. én sem jókedvemből adtam el a Grand X IN-t, hanem egyszerűen azért mert már nagyon belefáradtam ezekbe a kis aprócska bug-okba, amik egy idő után nagyon idegesítővé tudnak válni
Mivel minden telefonomat kb. 2 évre tervezek így most berendeltem akciósan egy "Galaxy S3 LTE" amiben már 2GB/RAM van, biztos ami tuti alapon, és elméletileg ma meg is kapom
Hozzáteszem hogy én eddig nagyon "Samsung és amoled" ellenes voltam, csak hát most a ZTE egy kicsit kiverte nálam a biztosítékot, és csak azért is Samsungot rendeltem
(#13811) mate3553:
Igazad van
nem az Android hibája, hanem a ZTE+Intel = hardver+software hibája, mert pl. én most a kis régi Blade 1 telefonomat használom ami 1 mag 600mhz és 512/RAM és a 2 nap alatt ilyen 2mp. késéssel még nem találkoztam.
-
sittes79
addikt
válasz
feelurself #13804 üzenetére
Ki szolta le? De abban amit írt mi a tököm volt a jó tanács, de tényleg kíváncsi vagyok!?
-
w333
félisten
válasz
feelurself #13804 üzenetére
Köszi
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
feelurself #13739 üzenetére
Nincs menügomb benne.
Minden app. a főképernyőkre kerül, mivel nincs app.drawer.
-
válasz
feelurself #13736 üzenetére
Sztem inkább a programozóknak gáz, h nem optimalizálnak több mindenre, nem a gyártónak...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
feelurself #13736 üzenetére
Az összes többi. LCD, TFT, AMOLED stb...
szerk:
A tévedés elkerülése végett: erre a procira nem kell semmit külön átírni, ami nem natív kód, ugyanis egy az egyben támogat egy ARMv7-es kódutat a VM a telefonban.
Az meg elég szégyen, ha egy PC-s platformra kiadott cím éppen azon a platformon nem fut. Pl. a Vice City, ami éppen x86-ról jött, most meg oda kéne vissza portolni...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
feelurself #13595 üzenetére
Én viszont megmutatom neked akár most vagy bármikor máskor is szívesen, hogy a sim-re logolja a legtöbb hibát. Az volt a kérdés, hogy a hibákhoz lehet-e köze az SD kártyának. Annak nem: viszont a sim-nek igen! Az, hogy sim nélkül is produkál egy hibát (fagyás) nem magyarázat a többire, amit sim-el együtt produkál!
Rossz hangminőség
Szakad a 3G
Hívásközben kikapcsolja a WiFi-t...
Nem lehet felvenni......folytassuk?!
-
kelekyle
őstag
válasz
feelurself #13419 üzenetére
Nem lehet, hogy betonszarkofág alatt laksz?
Előzővel milyen volt? -
kelekyle
őstag
válasz
feelurself #13417 üzenetére
Nekem van. Systemet tuti formáztad?
-
keep2000
tag
válasz
feelurself #13124 üzenetére
nekem és sok más felhasználónak nincs ilyen hálózat eldobás gond és én például a kijelzővel is elégedett vagyok. esetleg talán előfordulhat, hogy pont a te példányod hibás? ha ilyen van, szerintem első körben garancia lenne a megoldás.
magam részéről ez az eddigi legjobb telefonom, nincs vele több gondom, mint a korábbi gépekkel. Samsungot is beleértve -
agressor12
senior tag
válasz
Kár,hogy itt nem lehet "Like"-ni
-
TBG
senior tag
válasz
Akkor szabadulj meg tőle. Ennyi.
-
tlac
nagyúr
válasz
feelurself #12285 üzenetére
van ott egy videó is
t-mobile-ban mennyibe kerül?
-
tlac
nagyúr
válasz
feelurself #12273 üzenetére
hmm köszi
lehet akkor inkább egy félmattot kellene rá keresni?
pl. Golebo Semi-Matt screen protector for ZTE Grand Xmost mit használsz rajta?
-
w333
félisten
válasz
feelurself #12082 üzenetére
Teljes visszaállítás !!! vagy ha az sem segít, akkor ismét csere
-
Tomacko
őstag
válasz
feelurself #11999 üzenetére
Nem tudom, hogy a régi szabály él-e még. Anno úgy működött az általános garanciás cserélgetés javítás stb. hogy ugye megvolt a 14-15 nap javítási idő ezen felül idő esetén kellett az eladónak valami cseredarabot biztosítania aztán ha eltelt 30 nap akkor visszafizetés és egyebek is következhettek, legyen szó tv-ről autóról bármiről.
-
xtevo
őstag
válasz
feelurself #12011 üzenetére
Kb. 1 hónapja. A szervizes elmondása alapján én voltam az első, aki visszavitte garba... hihető, ugye?!
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
Én január 28án vittem vissza, pénteken betelefonáltam, jött a szöveg hogy nincs az országban meg nem válaszolnak az emailekre. Most következő hétre mindenképpen ígért valami változást a manusz.
-
xtevo
őstag
válasz
Aréna Plázában lévő T-ben, volt raktáron, azonnal cseréltek (mondjuk 3 napos is volt), hátrament raktárba, aztán hozta is, mondjuk papírmunka 30 perc volt... de sebaj, rögtön kaptam cserét.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Mondjuk az tényleg vérlázító... nekem 3. nap megvolt a cseredarab.
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
feelurself #11181 üzenetére
"Mellesleg a lock-screen fagyástól kezdve a kikapcsoláson át a halk videófelvételig minden apróbb hibája megvolt eddig is."
Akkor már rég vissza kellett volna vinned.
-
airwawes
tag
válasz
feelurself #11183 üzenetére
Én még anno ráléptem a zte bladem kijelzőjének a közepére a sarkammal. A képernyő fele eltünt, de nem tört be.
És kicserélték.
-
kelekyle
őstag
válasz
feelurself #11181 üzenetére
Vidd vissza mondd, hogy ilyen lett. Ha nincs komoly külsérelmi ok és az indikátor sem színeződött el akkor nem fogják visszadobni valószínűleg. Próba szerencse.
Amúgy tudnál képet mutatni erről a jelenségről ? Soha nem láttam még ilyesmit.
-
Winchester95
őstag
válasz
feelurself #10945 üzenetére
Igen.Nem sokat törtem magam rajta mert kb annyi energia volt benne mint a te hozzászólásodba.0.
-
Tomacko
őstag
válasz
feelurself #10890 üzenetére
ez nem felfogás kérdése, amerre mozgok mindenhol van pc és net, vagy wifi, ha meg éppen "lemegyek" a térképről arra az időre nem fogok eret vágni ha nem lóghatok a világhálón
-
Winchester95
őstag
válasz
feelurself #10890 üzenetére
Képzeld....Nekem is úgy van.......
Átfogalmazva helyes a kérdés:
Csak mobilnettel okostelefon? Érdekes felfogás -
xSide
őstag
válasz
feelurself #10546 üzenetére
Módosítás nélküli százalékos értesítési sáv akksikijelzéshez hozzájuthatsz pl. az erre alkalmas appokkal, a GSAM Battery-vel amivel nyomonkövetheted mi-mikor-mennyit fogyaszt illetve mi tartja ébren a telót, hogy haszna is legyen.
Amikor rámjön a telepitgetési 'roham' felrakom az alkalmazások tesztelése miatt, megelőzendően a nem várt akksimerüléseket. -
feelurself
aktív tag
válasz
feelurself #10403 üzenetére
Nem szóltam. Kiment a fejemből, hogy egy hete raktam újra a Windowst és nem raktam még fel az USB Driver packet..
Lehet hülye kérdés, de az nem számít bele az üzemidőbe, hogy miről van töltve ? (PC/Notebookról, vagy hálózatról ?)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
feelurself #10399 üzenetére
Pont a trükközés a téma: semmi értelme. Az enyém elmegy két napot, pedig használva van...
-
heidricha
őstag
válasz
feelurself #10297 üzenetére
Valaki szerint van összefüggés a "remegés" és a 2D hw gyorsítás közt? Ezt eddig nem hallottam,vagy nem figyeltem eléggé.
Ennek hatásához kell boot-olni? Akkor próbáltam utoljára, mikor a Blade-en megjelentek az ICS-ek. Rendszerint előbb-utóbb lefagyott tőle, pontosabban egyszer csak elfelejtett képet megjeleníteni. Vakon lehetett tapogatni, vagy a nagyon hosszú power gombbal kikapcsolni. Na azóta nem próbáltam.
+1 smart keyboard! Verhetetlen szerintem is! A skin teljesen ízlés dolga, de a bevitel gyorsasága, pontossága, az alakíthatóság, mind mellette szól! Viszont szubjektív, mindenki találja ki magának!
-
heidricha
őstag
válasz
feelurself #10287 üzenetére
Az érintőképernyő enyhe túlérzékenysége, ami a tapintási pont bizonytalankodását okozza - e-miatt tűnik olybá, mintha érzéketlen lenne kissé.
Legtöbb alkalmazás lekezeli, de nagy különbségek vannak. Még launcherek közt is jelentős eltérés van (pl. widget kihelyezés hosszú érintéssel). A legrosszabb talán a Play-ben a képernyőképek megjelenítése, az komoly vérnyomás emelkedést eredményez a legtöbb esetben!
-
jose999
senior tag
válasz
feelurself #10287 üzenetére
Ezt nekem is csinalgatja, a már említett Szókereső játéknál főleg.
-
kelekyle
őstag
válasz
feelurself #10263 üzenetére
Ezt olvasd el!
4.1-es pont ! -
kelekyle
őstag
válasz
feelurself #10259 üzenetére
Powersave 600MHz-en nem lagolnak a jobb játékok
Szóval játék válogatja... a CPU Governor faszán üzemel -
kelkaresz
csendes tag
válasz
feelurself #9937 üzenetére
Nekem viberrel olyan gondom van, hogy ha engem hívnak nem jelzi, csak, hogy nem fogadott hívásom volt.
ilyennel találkozott már valaki? van rá megoldás? -
junkpod
nagyúr
válasz
feelurself #8865 üzenetére
A keresés gomb azért vicces mert az összes google appban van szoftveres keresőgomb is...
-
heidricha
őstag
válasz
feelurself #7803 üzenetére
"be van kapcsolva a Hyper Threading" - ez mit is jelent pontosan? Mármint: ezek szerint ki/be lehet kapcsolni, de hol?
-
Tomacko
őstag
válasz
feelurself #7803 üzenetére
Szia !
Ugyan én nem tudom érdemben meg válaszolni sajnos a kérdésedet, viszont egy tanácsom máris lenne. Az ilyen jellegű kérdéseidet ne rakd fel mind2 fórumba, elég ha csak itt teszed fel ezeket, a másik fórumot hagyd meg te is a szakmai résznek.
Az akksi nálam alap beállításon fut, a HT miatt nekem ez teljesen elég, ha nagy ritkán játszok havonta egyszer talán, vagy a lányon elcsaklizza kis játékra akkor tekerem fel csak a procit, de csak azokhoz amik igénylik.
De erre az aktív üresjáratra én is kiváncsi vagyok mik a beállítások benne. Viszont ha rá keresel az akksi beállításokra itt a fórumba találsz róla sok infot, talán még az előző 7-n is volt téma
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest