- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszii
tag
válasz
sil3ntbeatz #18681 üzenetére
Azért bízok benne, hogy ha valami hiba lépne fel több készülékben, az javításra kerülne.
Mondd a szokásos dolgokat, wifi mellett fagy a lockscreen, rossz a hívásminőség, spontán kikapcsolgat napjában többször, és fontos hívásokat vársz!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #18674 üzenetére
A kérdés csak az, hogy mekkora a probléma. Nyilván ha olyan mértékű, mint pl. a tiéd, hogy nem tudsz telefonálni vele, akkor megértem (nem is konkrétan rád céloztam). De pl wifi fagyással, vagy képernyő lilulással visszavinni... hát, határeset. Tudom, a hiba az hiba, de meglepő módon akkor ugrott meg a cserék száma, amikor kiderült, hogy miket lehet kapni helyette.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #17735 üzenetére
Melyik másik? Egyetlen Grand X forrsá van kint. Ez. Egy darabbal sem több.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #17733 üzenetére
Nem mondod?! Tényleg? Az van a linkben...
-
TBG
senior tag
válasz
sil3ntbeatz #16868 üzenetére
Wow
Még több ilyet
-
golyós
addikt
válasz
sil3ntbeatz #16868 üzenetére
Köszi!
A telefonom úgy néz ki beijedt, hogy ismét visszaviszem mert csütörtök óta nem kapcsolt ki magától.
Hétvégén felteszem végre a V3-at és vele együtt próbálom a te módosításodat is. -
heidricha
őstag
válasz
sil3ntbeatz #16860 üzenetére
Ebben lehet valami. Akkoriban, mikor a Nokia telefonhoz használtam külső BT GPS vevőt, amiben ugye semmi NET kapcsolat nem volt - bár fel tudtam tölteni az D-GPS adatokat PC-ről - az kellett, amikor indult, hogy hagyjam békén egy helyben jó kilátással. Ha egyszer magára talált, utána nem volt vele semmi gond, de az első fix eltartott 10-15 percig is. Ha nem túl rég volt aktív, akkor kevesebb.
Viszont ez nem életszerű egy telefonnál, ahol mondjuk autóban izzítanád, mert egyszercsak kiderült, hogy olyan helyre kellene menni, amihez GPS kell. Nem tarthatom a tetőn egy helyben állva negyed órán át... Ettől még lehet az a helyzet, hogy maga a GPS technika ilyesmire képes, aztán jónapot. Örülhetünk, hogy ha van NET, akkor mennyire frankón működik!
Volt a jelenlevőknél már GLONAS képes vevő? Azzal mi lehet a helyzet? Van annyival jobb, ahogy sejteni lehet?
Másik:
Ez az audio-out ébrentart kérdés engem is foglalkoztatott már, ez mégis mi a csoda lehet. Sosem hallgatok zenét a telefonon!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #16856 üzenetére
Kipróbáltam ma: 37 percet akart fixálni... Nem köszönöm! annyi idő alatt magától is észhez tér... Mindjárt kimegyek a Sygic-el, csak közben vacsi, meg fürdés jött közbe...
-
andikaaa
aktív tag
válasz
sil3ntbeatz #16515 üzenetére
Nem sok utómunka van, de macro lencsét használtam, egy CD-t megvilágítottam, vizet cseppentettem rá...
Még a végén kiderül, hogy nem is rossz a telefonunk kamerája! -
andikaaa
aktív tag
válasz
sil3ntbeatz #16470 üzenetére
Köszi, örülök, hogy tetszik!
-
gorogtibor
csendes tag
válasz
sil3ntbeatz #16232 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #16219 üzenetére
Tudom, a típushibákra reagáltam ezzel.. Hogy azt a Samsungot sem kerülte el, mert annak meg ez volt a gondja.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #16039 üzenetére
Nincs olyan app. amivel Sense lesz a GXI-n. Az nem csak egy felület. Sokkal több annál.
-
kelekyle
őstag
válasz
sil3ntbeatz #15790 üzenetére
Feladatát ellátja...
-
Canonfan
senior tag
válasz
sil3ntbeatz #15689 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Jelenleg most a DW Contacts free-t tesztelem eddig nem tűnik rossznak, és eddig erre sem jelzett a Avast, úgyhogy most ezt próbálgatom pár napig aztán ha nem jön be (eddig viszont jobban tetszik mint a GO Contacts EX) akkor visszarakom a Touchpalt és ha riaszt akkor jelentem és meglátjuk...
-
kelzsoca
félisten
válasz
sil3ntbeatz #15440 üzenetére
Ne is álmodozzatok.
-
kelekyle
őstag
válasz
sil3ntbeatz #15346 üzenetére
Az is.... de itt egy: Ultimate NÚB GÁJD
Időigényes...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #15258 üzenetére
Restart volt, kozveteln utanna is elojott. Faszantos.
[ Módosította: philoxenia ]
-
spinkler
tag
válasz
sil3ntbeatz #15258 üzenetére
Tegnapi fényes napsütésben megtapasztaltam, hogy igenis lilásodik a kijelző a cserélt készülékben is
Pedig már kezdtem örülni, hogy jót fogtam ki. No mindegy, ezzel együtt kell élni.
Szerk: Bocsi, nem neked akartam
-
formengil
tag
válasz
sil3ntbeatz #15161 üzenetére
Mielőtt megvettem a GXI-t én is gondolkodtam hogy megvárjam-e az L9-et (akkor még nem lehetett kapni), de örülök hogy nem vártam meg. Nem cserélném le a GXI-t az L9-re. Gyengébb a hardvere, gyengébb (?) a kamerája. Az én esetemben a nagyobb kijelző is hátrány. Én úgy vagyok vele, hogy ezen a 4,3.mason mindent látok, gyönyörűen, de még átérem egy kézzel is. Ennél nagyobbat szinte csak két kézzel tudnék használni, ami sokszor nem megoldható. Szóval nem kéne nagyobb.
-
kelekyle
őstag
válasz
sil3ntbeatz #15159 üzenetére
Se
Bár mondjuk ZTE és Intelnél hallottak már a Cyanogen csapatról nekik lehet
Amúgy ahogy néztem ezt a lengyel fórumot régebben írtak GXIsként a fórumba mostani profiljuk mellett már L9 van szóval ott is ugyanaz van mint nálunkÉn is szívesen cserélném L9re... csak nem tudom hogyan...
-
kelekyle
őstag
válasz
sil3ntbeatz #15157 üzenetére
WTF ?!
Lengyelek már erre hivatkoztak... Ami nem nagyon 100%
-
formengil
tag
válasz
sil3ntbeatz #15137 üzenetére
Nálam sem világít bele.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Kipróbáltam, felmentem a play-re és görgettem oda fehér részt, de nem láttam hasonló feketedést. (Meg valaki feliratot se
)
-
kelekyle
őstag
válasz
Nálam nincs ilyesmi!
-
heidricha
őstag
válasz
sil3ntbeatz #15112 üzenetére
Neked szurkolok, de jelenleg nem vagyok ennyire optimista! Mondjuk annyira nem érzem sürgetőnek a dolgot, bár tény, hogy az én használatomban a jelenlegi rendszer meglehetősen instabil. A CM persze - főleg eleinte - nem ezen szokott segíteni!
-
heidricha
őstag
válasz
sil3ntbeatz #15073 üzenetére
Nincs fenn FB. Fast for Fb az van. Könnyebb, lágyabb, jobb. Értesítés kikapcsolva.
-
xSide
őstag
válasz
sil3ntbeatz #15075 üzenetére
-
formengil
tag
válasz
sil3ntbeatz #15075 üzenetére
Értem.
Hát én nagyon ritkán használok facebook-ot szóval nem zavar a dolog.
-
formengil
tag
válasz
sil3ntbeatz #15073 üzenetére
Ha már mindenképp kell facebook, akkor inkább használj Friendcaster-t. Sokkal gyorsabb, és nálam eddig nem fagyott tőle semmi. Bár nem is használom sokat...
-
kelekyle
őstag
válasz
sil3ntbeatz #14880 üzenetére
Aktív wifi kapcsolat nélkül de bekapcsolt wifivel is fagyott nekem jó párszor.
Amúgy észre vettétek, hogy nextV3ban (és B06ban??) a TALK képes hang és videó csevegésre ? -
Mate
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #14794 üzenetére
Láttam képet a nokia lilásodásról. A lila szón kívül több közös nincs bennük. Teljesen más a jelenség.
-
Mate
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #14791 üzenetére
Az kéne megérteni, hogy:
1. Van akinek nem lilul
2. Van akinek kicsit lilul, szűk szögben
3. Van akinek szinte már feketére lilul és mindegy milyen szögben tartja. Kivéve ha hátat fordít, de valószínű, hogy hátramenetben fogok sétálni csak azért, hogy meg tudjak írni egy sms-t vagy valami....És mint mondtam előző példány nem volt ilyen, ebből is tudom, hogy ez nem technológiai adottság, ez simán szar.
Keeperv85: Elvileg nem ugyan az a panel van a két grand-ban.
-
formengil
tag
válasz
sil3ntbeatz #14696 üzenetére
Mi nem megy?
-
illes.bence
tag
válasz
sil3ntbeatz #14686 üzenetére
Ennyi. Kelzsoca topictárs, gondolom, nem vezet félre. És ha jól hajtom végre az általa leírt instrukciót akkor nem lesz baja a telefonnak és én elérem a célom. A gond ennyi, volt, hogy az r/w nem volt r/o-ra állítva. Most már letudom szedni az összes pipát és menteni. Kelzsoca tisztában volt azzal, hogy esetleg nem gyári szoftver van fent a telefonon.
-
formengil
tag
válasz
sil3ntbeatz #14582 üzenetére
Ha felteszem a CWM-t, attól még a gyári B06-os rom nem módosul ugye? És recovery-ben el tudom menteni egy az egyben a mostani rendszert, ha esetleg nem jön be a NextV3, akkor vissza tudom állítani a régit, igaz? (bár szerintem be fog jönni
)
-
TotO'
aktív tag
válasz
sil3ntbeatz #14556 üzenetére
Mitől néz ki így az akksi kijelző? (százalékosan)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Mi az a sok fosh azon a stat.bar-on?
Ez után már meg se lepjen, ha valamitől merül, mint a Titanic...
-
curtis2
aktív tag
válasz
Ez most B06 vagy n_3?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #14518 üzenetére
Totál feleslegesen görcsöltök a wipe miatt, ugyanis full automatikus az egész. Mindent wipe-ol magától (A cache kivételével, amit töröl, ha üres a data, tehát azt kár is).
-
válasz
sil3ntbeatz #14516 üzenetére
Na akkor király, ha ötödszörre összejött és minden megy!
Most akkor élvezd ki a jó kis rendszert!(#14517) Jano_023
Jól értelmezem, hogy most a Next v2 van fent?
Ha igen, akkor ezek a lépések röviden:
1. mindenek előtt készíts backupot az alkalmazásaidról tetszőleges progival (gyári is meglepően jó)
2. az itt leírtak alapján tedd fel a CWM reco-t: link
3. az itt leírtak alapján tedd fel a ROM-ot: link
4. állítsd vissza az alkalmazásaidat! a korábbi rendszeralkalmazásokat viszont hagyd ki, mert nagyon bekeverhet a rendszernek!Kész is vagy, lett egy root-olt, B06-os, nagyon jó kis custom ROM-od!
-
Jano_023
őstag
válasz
sil3ntbeatz #14518 üzenetére
A recoveryben benne van a B06? Az frissülni fog magától ??
-
válasz
sil3ntbeatz #14501 üzenetére
Pedig az a legegyszerűbb módja a névjegyek backupolásának. A gugli-nál biztos helyen vannak!
Nem tudom, hogy mi lehetett a baj, hogy így szarakodott Neked, nekem sem ennél, sem másik telefonnál nem okozott problémát. Gond nélkül költöztem rom-ról rom-ra, telefonról telefonra.De ez a hiba még az előző ROM-nál volt nem?
Akkor ebből hogyan jön az, hogy ezzel az update-tel van a hiba? Nálam hiba nélkül települt a Next v3 és másztak vissza fel az alkalmazások.Csak TB-vel csináltál backupot még az előző rendszernél?
-
callmeakos
veterán
válasz
sil3ntbeatz #14492 üzenetére
Erre én is kíváncsi volnék. Inkább vissza teszem a B04et ha lehet. Mert eddig semmi olyan problémám nem volt amit ez a frissítés javított volna, inkább csak rosszabb lett a cucc.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #14479 üzenetére
A NeXt_v3 nagyom NEM kéne visszaállítani a korábbi rendszerek alól semmit!
-
válasz
sil3ntbeatz #14481 üzenetére
A kontaktok szinkronizálása nem volt bekapcsolva az előző ROMban?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #14432 üzenetére
Nem színesek és nem, a B04 patchek nem működnek.
-
pakkerpista
csendes tag
válasz
sil3ntbeatz #14410 üzenetére
Egyik sem segített, próbáltam. Sőt, végigdugdostam az összes USB portot, annak ellenére, hogy mint háttértárat látja minden formában. Csak a recovery nem megy.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #14362 üzenetére
Csak az új CWM alól. Semmi mással nem fog menni jelenleg.
-
Mate
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #13584 üzenetére
jb önmagában szerintem felesleges. Elég lenne, ha javítanák a meglévő hibákat ics-vel.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #13584 üzenetére
"ha lesznek forráskódok akkor majd más lesz"...
Mielőtt még valakinek bilibe lógna a keze: olyan itt nem lesz... hivatalosan biztos nem.
-
kelzsoca
félisten
válasz
sil3ntbeatz #13581 üzenetére
Sajnos úgy néz ki, globálisan sincs sok esély rá, ami vélhetően azt jelenti, nem tudtak olyan eladásokat produkálni, mint amit megálmodtak.
-
Mate
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #13581 üzenetére
5%
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #13310 üzenetére
Dehogy lehet. Csak azok is itt vannak összes-vissza minden felé.
Hogy jön ki a 4 rom? B03, B04, van egy német, amiből a Shazam telepítőt szedtem ki és nem töröltem és végül de nem utolsó sorban a Macedón.
A verziószám és a kiadás dátuma nem függ össze. Le szokták nullázni, ha más országnak megy.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #13307 üzenetére
Fogalmam nincsen!
GXI-re magában van itt négy rom, Blade cuccok, stb...stb. Ha a száma stimmel, akkor ez....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #13283 üzenetére
SCL_XA242_100 # 1
Nov 19
Szerintem ez a Macedón stock...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #13281 üzenetére
Igen. Macedónom van fenn. Nekem megfelel így. Bár a kernelt a 4 közül most nem tudom pontosan melyik kiadású romból szedtem elő...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #13278 üzenetére
"Ja meg egy fontos kérdésem lenne: mik azok a folyamatok teljesen kilőhetek és mivel lőhetem ki végleg vagy mivel fagyaszthatom úgy, hogy csak akkor csináljon bármit amikor megnyitom? Valami még mindig eszi a akksit de nem tom mi"
Gyorsan felejtsd el ez a kilövöldözős, fagyasztós témát és semmi baja sem lesz. :n
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #13259 üzenetére
Nekem már mindhárom lenn van róla. Sajnos az nem az erőssége...
-
Mate
nagyúr
válasz
Lett egy TE grand x In-ed?
Örülj, legalább egyedi
Jelly bean nem hiszem, hogy visszarakja a Z betűt
-
bubi92
őstag
válasz
jól kicseszel velük
-
bubi92
őstag
válasz
sil3ntbeatz #10934 üzenetére
én két tp-linket, egy dlinket, és egy belkint próbáltam egyiken se volt probléma. gps-t ma volt alkalmam kipróbálni szerintem fél perc se kellett neki és talált jelet.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #10857 üzenetére
Macedón stock, vagy a custom? (Egyébként nekem az utóbbi fent ragadt, mert nincs időm másikat csinálni azóta.
)
-
szaszii
tag
válasz
sil3ntbeatz #10857 üzenetére
Jelly Bean várható a ZTE elmondása alapján. Cynanogen forrás hiányában nincs (még?).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Borderlands 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest