- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
89BDave89 #17746 üzenetére
Persze, hogy nem akarják visszafizetni a pénzed, de azért rájuk is vonatkozik a szabályok mindegyike. Tehát nyugodtan hivetkozz a fogyasztóvédelemre és a fogyasztóvédelmi jogszabályokra. Szóval innetől mindegy, hogy nekik milyen belső szabályaik vannak, a jogszabályokat, rendeleteket, törvényeket ezek a kis belső szabályok-szabályzók sem léphetik át, mert ezek nem csak magánszemélyre, hanem a cégekre, szolgáltatókra is egyformán érvényesek.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
89BDave89 #17653 üzenetére
L9. Szebb felbontás, Full HD videó rögzítés.
Én nem vennék a jelenleginél kisebb felbontású készüléket, mert tuti,h fel fog tűnni a különbség, ha már ehhez vagy szokva. Lumia 900 volt a kezemben, ugyanez a méret 800x480 és zavaró volt nekem. Szerintem másik teló is hasonló lenne ilyen szempontból. -
tPedro_
őstag
válasz
89BDave89 #17615 üzenetére
Ha jol sejtem ez a havi 3-4 darab mar nem uj, hanem refurbished.
Ha mar itt tartunk, van valakinek otlete, hogy milyen alkalmazas, pakol kepeket a kulso SD kartyara egy Uploads nevu mappaba?
Valamelyik nap bongesztem a galeriat, es eszrevettem, hogy tele volt random kepekkel, minden kep kulon mappaban (a mappak elnevezesei szamok voltak, volt belole vagy 15-20 db).
Volt egy-ket semmitmondo kep is, de volt amelyiken emberek voltak, mintha valakinek a szemelyes kepei lettek volna.
A telefon uj, mikor megkaptam nem volt rajta. Datum szerint mult het szombaton kerult ra, de a mai napig nem ertem, hogy hogyan es honnan. -
-
Canonfan
senior tag
válasz
89BDave89 #17010 üzenetére
Én amikor az első cserét kaptam, mondták hogy olyanokat adnak vissza, amiket elküldtek szervizelni, és visszakaptak. Én is olyat kaptam, hogy nem dobozban volt, hanem egy kis nejlon csomagban, és van egy matrica a hátlap alatt a fődarabon, (asszem egy csavaron keresztül) amit akkor láttam először amikor a Blade-et szervizeltettem,
Köszi az infót!
-
zeg
őstag
válasz
89BDave89 #17035 üzenetére
Szvsz ha tüzetesebben megnézed, és/vagy nekiesel nagyítóval, hamar kiszűrhető hogy használt/visszavitt a készülék. Nekem ez volt az első reakcióm még az üzletben
, átvétel előtt elkezdtem sasolni a készüléket a fólia és az új doboz ellenére.(Jó a szemem, azonnal kiszúrom a legenyhébb mikrokarcokat is).
-
counterbill
senior tag
válasz
89BDave89 #17033 üzenetére
nekem is a 3. telom van közel hete..hát egy darab sz**r.első úgy volt agyhalott ahogy volt.majd csere. tök jó rezgő hibátlan érintő stb. de 2 hónap után elkezdett kikapcsolgatni.rom csere. újra rakás gyári rom fel stb. de folyamatosan napi 15-20x kikapcsolt random, szóval csere lett a vége..na kaptam egy csodás készüléket(dobozosat minden tartozékkal).de nem tudom h jártam jobban.eszméletlen rossz az érintője(touchscreen boosterrel is ) másra nem cserélném mert imádom szeretem szép okos gyors stb. de kivagyok tőle.nem nagyon játszok rajta max asszony . nekem net telefon sms (ebook ritkán arra ott a tablet) na de h még ezekre is szenvedősen tudom használni mikor erre való....öcsém vett egy lg l9et.szép nagy stb. pontok alapján lassabb de erősen gondolkozom h kiverem a balhét h adjanak egyet (10 év hűség platina kártya stb után).pedig hát papíron rosszabb. Lehet maradni kellet volna a bladenél
sose volt bajom vele imádtam
-
boxos23
aktív tag
válasz
89BDave89 #16993 üzenetére
Egyet értek 14k nem mindenkinek kis kiegészítés.
Mondom nektek én kértem az L9-et és nem akarta adni, lehet még erőteljesebbnek kellet volna lennem így jártam
De újra GXI tulaj vagyokNeki adtam a páromnak az LG L7 II-őt és enyém a GXI-je.Neki bőven elég az LG, és még jól is áll a kezében
Valahogy mégis ehez húz a szívem. -
boxos23
aktív tag
válasz
89BDave89 #16976 üzenetére
Igen az LG L7 II-ről van szó, nem pedig a sima L7 ről.
Én is akartam az L9-et de nem adták. sajna.
És igen mint fentebb irják ügyintéző függő a dolog.Akárki akármit mond erre tutam cseréltetni és szerintem nem rossz a ketyere, tudom hardveresen a gxi erősebb, de mást nem adtak
-
válasz
89BDave89 #15798 üzenetére
Pár napja raktam fel a b06-os frissítést, előtte is, és most utána is ilyen hamar lemerül, arról már nem is beszélek hogy a kábellel a gépre kötve a gép nem látja a telefont. Azt az air droiddal orvosoltam, így wifin keresztül küldöm rá a cuccokat, de ez a gyors akksi lemerülés kicsit zavar.
Volt hogy fullra feltöltöttem, nem csináltam vele semmit, 2 nap alatt lemerült, még csak a képernyőzárat sem oldottam fel
-
golyós
addikt
válasz
89BDave89 #15683 üzenetére
Én is kicseréltettem random kikapcsolás miatt még februárban, nem is bántam meg.A 2 sec eltűnt a b06 szoftal.
(#15682) moriak
Szerintem akko is hiba (már ahol ki lehet venni az aksit) mert ha le van zárva a telefon akkor az azért van lezárva mert nem akarom, hogy például kikapcsoljon véletlen.
-
tPedro_
őstag
válasz
89BDave89 #15671 üzenetére
Ma mar ugy se megyek a T-be, varok par napot, de ha ujra elofordul akkor kicsereltetem.
Pedig eddig nem volt vele olyan komoly bajom, ami miatt cserelni szerettem volna, remeltem, hogy nem is lesz ra szukseg.
Bar a toltokabel miatt lassan mennem kellett volna amugy is, a vastagabbik felet mar szertinem csak a szentlelek tartja ossze, akkora repedesek vannak rajta.Jol tudom, hogy csere eseten az akku es a hatlap marad? Vagy ha jol olvastam ez is cserenkent valtozo?
-
Mate
nagyúr
válasz
89BDave89 #14395 üzenetére
Tegnapi nap folyamán egyetlen egy kezdőképernyő fagyás sem volt, viszont hosszabb ideig ha nem nyúltam hozzá lecsatlakozott a wifiről.
Ma feltettem egy programot, amit ébren tartja a wifit. Rá 10 percre már túl is voltam az első fagyáson... Pont mint régen, fagyás, majd utána wifi eldobás.
-
feelurself
aktív tag
válasz
89BDave89 #14112 üzenetére
Az indítástól számítva kb 10perc, de ha az összes indítást nézem, elég sok ideje próbálkozok, ez már majdnem a 20. volt. Nem vettem ki az akksit, nem indítottam újra csak folyton rányomtam a keresésre. 10-15perc után úgyis leáll magától, fogod újraindítod.
Kitartás és sok türelem kell hozzá -
-
-
-
Robbertho
aktív tag
válasz
89BDave89 #4592 üzenetére
Ezzel a magyarázattal mi a probléma?
A színkódok feltehetően a adóteljesítménynek felelnek meg, minél sötétebb, annál nagyobb (és annál többet fogyaszt). Arra írtam, hogy nem tudom, hogy pontosan hány dBm-et jelentenek az egyes színek.
-
spinkler
tag
válasz
89BDave89 #4590 üzenetére
Köszi! Folyamatos 2g-n használom a telefont. De rájöttem (mivel ritkán telefonálok), hogy a telefonálást jelzi. Volt egy 9perces hívásom azt jelezte a folyamatos barnás jelzés. Most volt egy 3perces és azt is így jelezte.. De, hogyha azt jelzi, akkor miért van elszórva ilyen jelzés amikor nem is telefonálok.
Lehet hülyeség amit írtam, de ezt következtettem ki.Kérdésedre válaszolva, igaz nem próbáltam a Soundhound-ot, de a Shazam elég jó, eddig minden külföldi számot megtalált, és tárolja is az eredményeket, a magyar zenékből is ismer sokat, de nem mindet (amiket próbáltam).
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
tonyqa23
senior tag
válasz
89BDave89 #4116 üzenetére
Azt furcsálottam, mikor megjött a teló, h a doboz alján csak egyik oldalon volt egy kis darabka átlátszó ragasztócsík vagy mi. Azt hittem fóliában lesz az egész doboz. Vagy ennek ilyennek kell lennie? Lehet fóliában volt és valaki már kibontotta, mert visszavitte és nekem csak kis ragasztócsíkkal kiküldték újra, mert végülis van olyan hiba rajta, amiért vissza lehetne vinni cseréltetni...
-
Peter_Pan
tag
válasz
89BDave89 #874 üzenetére
Én 1 éve kacérkodtam az okostelefonokkal, ami kapható mindent végigtapiztam. Erősen gondolkodtam ezeken:
- Arc S (a ház minősége és picit lassabb reakció miatt ott maradt),
- Galaxy S II (a vas jó volt, lagalacsonyabb a SAR-ja, de a szoftver csak sebességben jó, egyébként elavult),
- Galaxy S III (túl nagy tepsi, pedig nem kicsi a kezem),
- Xperia P (képen tetszett, kézben rideg és kellemetlen volt fogni)
Minden más készülékkel sokkal több fenntartásom volt.A Grand X IN-t kipróbálva nagyon hamar felismertem, hogy nekem ez tökéletesen megfelel. Szerintem egyedül a kamerája lehetne közelebb a csúcsmobilokéhoz, bár szégyenkeznie így sem kell a képei miatt. Ár/érték arányban pedig bizonyosan bajnok.
-
rizso
addikt
válasz
89BDave89 #914 üzenetére
Ahogy írod: ha mégsem tetszene, még mindig ott a 8 nap, hogy visszaadd - de szerintem meg fogod tartani
Öcsém pedzegette a témát, hogy szeretne egy nagyobb kijelzős telefont a SE ray helyett. Lehet őt is átcsábítom a ZTE táborba
Az a videó egyébként nem GXI, hanem Galaxy Nexus tesztvideó. Csak a ma délután rögzített videómban is megfigyelhet 1-2 helyen az az érdekes stabilizálás...
-
rizso
addikt
válasz
89BDave89 #874 üzenetére
Uhh, ne...ne hasonlítsuk a 995-höz
Ma direkt megnéztem egyet, hogy mégis milyen, és hát ég és föld a kettő. Mikor várakoztam a T-nél, nyomogattam mindent (nem csak a 995-öt). Nagyon agyaltam, hogy adjam vissza, és inkább rendeljek egy Xperia P-t, vagy esetleg S2-t, de nem vitt rá a lélek, hogy lemondjak GXI-ről. Minőségre tényleg ott van a nagyok között. Pl. P-vel összehasonlítva: GXI fogása sokkal jobb, és bár nem fém, mégis minőségibbnek hat. A rendszer folyamatosságában is nyert a GXI (P a menüben és böngészés közben meg-megakadt), de talán még a kijelzője is szebb (még ha nem is olyan fényes). Viszont a könnyem eleredt, mikor nyomkodtam a P-n oldalt lévő feloldógombot (kameragombról már nem is beszélek). Ezeket el tudnám viselni a GXI-en is. Mint ahogy a P szép sárgás vakuját is, ami videózás közben is bekapcsolható...
Én azt mondom, hogy a GXI-nél jelenleg komolyabb gép nekem nem kell. Nem játszok (ha mégis, akkor valami kisebb erőforrásigényű, "lekötős" játékkal teszem), így ha van is 1-2 játék, ami nem kompatibilis, akkor annyira nem izgat. Telefonálni tudok vele, kijelzője nagyon szép, a kamerája bőven a használható szint felett van, a rendszer nagyon gyors, akadásnak nyoma sincs, minőségi is, és nem utolsó sorban a rövid használat során az akksi is nagyon jól szerepelt nálam.
-
rizso
addikt
válasz
89BDave89 #863 üzenetére
Mivel a vaku, fm rádió, gombok világítás-vezérlése mindegyik GXI-ben megegyezik, így igen, mondhatni csak a zörgés miatt cseréltettem ki. Gondolkodtam rajta, hogy élek a 8 napos elállással, de nem tudnék ennyi pénzből ennél jobbat venni, és nem akartam most több pénzt telefonra áldozni (meg még a drágábbaknál is vannak hibák, amik miatt azokat is vihettem volna szervizbe), meg hát amúgy is nagyon tetszik, meg akartam tartani. Csak zavart, hogy gagyi zörgése volt rezgés helyett. De most már okés, megnyugodott a lelkem
dnorb: Nyelv és bevitel - Android billentyűzet beállításai - Speciális beállítások - Gombnyomás rezgési időtartamának beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged