- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
sil3ntbeatz
tag
Köszönöm az eddigi segítséget! A Székesfehérvári T-Pontal van valakinek tapasztalata csere ügyben?
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
Csapoati #18675 üzenetére
Nekem csak a wifi jelszót dobálja el ezen kívül de az nem hardveres gond, ez nem is érdekel mert megunom aztán visszarakom rá a B04-et amivel megjavul de az, hogy már egy éve nem tudok telefonálni sehogy se kihangosítva de simán az azért idegesítő tud lenni de csak a csere játszik itt akkor meg inkább egy Idol S mint egy Desire 500 ami gyengébb.
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
Csapoati #18673 üzenetére
Na de most komolyan.. csak cserélik a készüléket Te bekockáztatnád azt, hogy beviszed és egy hibásat kapsz vissza? Nekem semmi bajom sincs vele direkt írtam de mivel más lehetőség nagyon nincs ezért inkább cseréltetnék egy jobbra minthogy küzdjek hónapokig a T-vel mert egy rosszat kapok vissza! Inkább az a szánalmas, hogy nem lehet egy telefonnal telefonálni
-
sil3ntbeatz
tag
Gondolkozom én is az Idol S-re váltáson viszont nekem csak a rossz hívás hangminőséget produkálja vagyis szar a mikrofon..Ha szervizbe viszem tuti, hogy semmit sem érek el vele mert vagy rosszabb készüléket kapok vagy ha netán javítanák akkor sem lenne jó de ugye ezt cserélik...A kérdésem az azokhoz akik cseréltették, hogy mit mondjak a szervizben? Nekem csak ez az egy hibám van de már rohadtul idegesít.. Ki és mit ajánl? Mit mondjak a T-nek?
-
sil3ntbeatz
tag
Üdv! Nekem az lenne a kérdésem, hogy én tavaly vettem a telóm és ugye 2 év gcia van rá akkor meddig cseréltethetem?lül vagy csak amíg az teljeskörű garancia le nem jár? Valahogy ez még mindig nem tiszta számomra
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
Joccc07 #17871 üzenetére
Még nem is lesz! Írtam a fejlesztőnek és válaszolt, hogy egy emberke dolgozik rajta de a processzor architektúra miatt nem tud még semmit kezdeni vele és úgy néz ki, hogy mostanában nem is lesz Xposed Framework x86-ra, vagyis van de az pont nem ehhez a procihoz, én már kipróbáltam, máshogy felraktam de az app.process inkompatibilis pedig x86-os...
-
sil3ntbeatz
tag
Meddig cserélik a telefont? Úgy értem a két év alatt letydom cserélni vagy ameddig a készülék garancia él vagyis 1 év?
-
sil3ntbeatz
tag
Aki még nem próválta annak üzenem, hogy az Asphalt 8 nem megy
-
sil3ntbeatz
tag
Tessék ide benézni egy kis újdonságért!
Remélem volt értelme dolgoznom vele
-
sil3ntbeatz
tag
Akiknek nem megy offline a GPS azoknak itt egy tuti megoldás!
Én is sok GPS fixet kipróbáltam de semmit sem értek csak ez az egy:a-GPS nélkül indítsátok el és miután fixálja hidegindítás után is 5 percen belül lesz jel!
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
andikaaa #16467 üzenetére
Nagyon szépek a képek! Azért a makrón le vagyok döbbenve, brutál jó lett mind de van ahol a fókusz ''elcsúszott'', ettől függetlenül, nem hittem volna, hogy valaha meg jön a kedvem ahhoz, hogy ezzl a telefonnal fényképezzek mert hát azért nem a legszebb képeket csinálja de most ez meglepett tényleg !
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
gorogtibor #16229 üzenetére
Szia! Nekem volt, hogy 45 percig nem talált jelet de megoldódott.
Playen keress rá a GPS fix nevű progira ( ilyen szürke pötty izés ikonja van ) Rakd ki a szabad ég alá és amint fixálta a jelet utána restart után is jó lesz! Nálam a többi gps fixes program csúnyán csődöt mondott -
sil3ntbeatz
tag
Na jó, hülye kérdésem lenne
Tud mondani valaki olyan alkalmazást erre a csuda rossz ( xD ) telefonra amivel a statusbart olyanra tudom módosítani mint a HTC-knek ami van? Akksi, térerő stbre gondolok
-
sil3ntbeatz
tag
Mondjuk én érdekesnek találom a hibákat, nálam a NextV3 van fent amióta a ''sorstárs'' megcsinálta és nem fagy egy dekát sem sőt még jobb mint a B04-el mind az akku idő mind az érintés is! Szerintem akinek gondja van és a B04 van fent az cserélje lea Nextre egy tök tiszta installal és semmit ne állítson vissza csak a névjegyeket meg az smseket hátha megszűnik a gond.
Nekem is sok akksi zabáló cucc van fent és Keeper meg is jegyezte, hogy ( wtf? )ne fusson annyi minden mert zabálja az akksit de így is bírja simán egy napig
-
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
kristi78 #15527 üzenetére
Nekem is dettó ez volt de többször fordult már elő és ide is beírtam emiatt , meg van olyan ember aki azt mondta, hogy kicsörgött de nem vettem fel közben mindig be vagyok kapcsolva! De volt /van olyan ember i aki el sem ér.. a wifi nagyon ritkán felejti el a jelszavam mondjuk de a másik érdekes
-
sil3ntbeatz
tag
Fórumlakók!
Csesztessük má "Ciánékat" hátha összehoznak valamit a nagy közönségnek!Itten "belehet szóni"
-
sil3ntbeatz
tag
Köszönöm az eddigi ''észrevételeket'', amikor a Samsungnál dolgoztam akkor ezt hivatalosan ''backlightnak'' hívták és ez hibának számított. Az a lényeg, hogy nem a.gombok hanem a kijelző háttérvilágítása világít be a ''képbe'' vagyis ez hiba, hogy kapná be...és a kijelző jobb oldala még mindig vibrál..ez szerviz lesz..
-
sil3ntbeatz
tag
Valaki legyenszives nézze meg már nekem azt a jelenséget ami remélem nem csak nálam jelentkezik!
Szóval aki megtenné nekem az fogjon egy fehér hátteret vagy egy Google+-t vagy bármit ami alul teljesen fehér és nézz már meg, hogy a gombok háttérvilágításai ""belevilágítanak-e"" a képbe feketén mondjuk így:
A "valaki" feliratnál látszik miről beszélek..
Nyugtassatok meg, hogy nem csak nálam ilyen, nem akarok szervizbe menni mert a végén még egy rosszat kapok...
Ja és vibrál a kijelzőm jobb fele szóval...
-
sil3ntbeatz
tag
Azt elfelejtettem írni, hogy úgy csinálja ezt, hogy a Beállításokban az USB csatlakozásnál az SD kártya van kiválasztva
-
sil3ntbeatz
tag
Erre varjatok gombot... Amióta fent van a B06 azóta olyat csinált a telefon, hogy gépen ferakom usbre, átmásolok cuccot, leszedem usbről a telefont és nem látja amit ráraktam semmilyen fájlkezelővel! Valakit tud erre valami tippet, hogy mi a rákfene van vele? Vagy cseréltessem? XD
-
sil3ntbeatz
tag
Nekem ma olyat produkált, hogy hívott valaki, felvettem, beszéltünk, leraktam és a status baron meg jelzett egy nm fogadott hívást ugyanettől a személytől
Nem volt lenémítva, nincs kikapcsolva a rezgés és a telefon egésznap a zsebembe volt, szóval érdekes
Amúgy nekem megszűnt B06 alatt a lockscreen fagyásom bár nekem eleve ritka volt
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
Coolmat #14788 üzenetére
Igazából lehetséges a lilulás de én nem figyeltem meg nem is vettem észre, nálam az N8 ilyen, vagyis az összes N8 ilyen, amikor szürkéből feketetébe vált akkor lilás a ''fekete'' szín az pedig biza' amoled és ez gáz de amikor bevittem a Nokiába úgy elhajtottak mint huzat és azt mondták, hogy 20.000...Nem tudom, hogy itt mi a helyzet ennél, én nem vettem észre és az N8 is meg van olyan lilán ''amilyennek a Nokia megálmodta''
Nekem leesett a Z betűm, szerintem tuti ez is hardveres hiba, szerintem vissza is viszem
-
sil3ntbeatz
tag
Mééé nem megy a ?
A Play nem látja de leszedtem máshonnan és vakerta''hééééééé az rendszeralkalmazás he''! De hol? menübe nincs csak az apk systemben
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
illes.bence #14681 üzenetére
A többieknek igazuk van, ha nem értesz hozzá ne szarakodj vele de azért segítek hogy tanulj abból ha elrontod..Belépsz a Root Explorerbe és bal felül a program ikonja alatt van egy ilyen szöveg: ''Mounted as r/o és van mellette egy gomb amin ez : r/w, ha erre rányomsz akkor r/o-ra vált és akkor tudod módosítani a rendszeradatokat vagy inkább fájlokat! De ha nem értesz hozzá ne piszkáld..csak egy jó tanács nem piszkálás
-
sil3ntbeatz
tag
Hogy tudom törölni az APN-eket? Sehogy sem engedi
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
Keeperv85 #14560 üzenetére
Whatsapp, eWeather, Ram Booster, Google+ és Usage Timelines meg a Super Backup csesztet, hogy nem mentettem fél hónapja el az smseimet, jó, hogy ennyire tudja amikor alig 9 órája raktam fel
Mindegy, szeretek informálódni úgy, hogy nem lépkedek túl a lockscreenen, tudom, hogy hülye vagyok
-
sil3ntbeatz
tag
Helyzetjelentés!
GPS fix nélkül megjavult, a hívás hangminősége kifele és befele is sokkal jobb lett, fagyás nem volt, akadozás minimális de az csak a launcherem miatt. Akksi idő durván jó, egésznap nem nyüstöltem de azért használtam és most járok 72 %-nál, most fagyott ki mondjuk a Facebook és nem jön vissza a kép maradt a restart de ez nem a rom hanem a Facebook szarsága szóval mindjárt le is cserélem
Első fagyás!
Na mindegy
Az alkalmazások gyosabban megnyílnak és jobban vagy inkább gördülékenyebben mennek, gyorsabban bootol és tölti be a Launcheremben lévő dolgokat ami nem kevés
Összességéban megérte küzdeni veleSzerintem pöpec lett! És köszi Keeper! Remélem a jövőben is számíthatunk a munkádra! Vagy munkáitokra!
-
-
sil3ntbeatz
tag
Na, jelentem itt vagyok
Egyenlőre minden oké, a WidgetPicker megy rendesen, a Wifi hozzáférésipontok is rendesen visszaállítódtak az appjaimmal a kontaktokkal és az üzeneteimmel együtt! Nem fagyott még, a rezgés lágyabb, a gördülékenyebb a menü ( is ) és talán én is placebózok de jobb az érintés összességében minden frankó, gondoltam, hogy user error volt amit eljátszottam de azt, hogy ennyire be tud kavarni a TB azt nem hittem volna
A gpst még nem próbáltam, nekem azzal volt bajom de egy fix megoldotta!
Ettől függetlenül érdekes, hogy mindenkinél mást produkál felrakás után, amikor tegnap este felraktam akkor a legelső pillantban amint bebootolt összeomlott a Címtár pedig akkor még a menüben sem jártam egyszer sem
Szerintem kifárasztottam a ge..t, feladta a harcot!
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
ggeleven #14504 üzenetére
Igen, csak a TB-vel, most Super Backuppal sikerült lementenem a kontaktokat és az üzeneteket. Nem a Next v3-at szidom hanem magát a szoftvert, megint megpróbálom újrahúzni immáron ötödszörre..Az előbb amikor felraktam visszaállítottam a wifi hozzáférési pontokat hátha benyeli aztán nem ismerte fel a wifim, csatlakoztam és tök szürke volt az ikon, azóta megy! Az érzéketlenség mintha eltűnt volna egy picit az akksi rosszabb lett viszont úgy néz ki,.hogy a rezgőmotor egy fokkal lágyabban működik..na de megyek flashelek, majd írok mi lett
-
sil3ntbeatz
tag
Downgrade lehetséges?
-
sil3ntbeatz
tag
Picker nélkül is meghal és a kontaktjaimat sem tudom visszaállítani
-
sil3ntbeatz
tag
Én Titaniummal visszaállítottam az adataim és azt vakerja, hogy a "Címtár össze f..ta magát" de folyamatosan
A másik, eddig ment az AppWidgetPicker most az .com.process.android.acore leáll folyamatosan vagy mi, szóval az acoreValami tipp?
-
sil3ntbeatz
tag
Csak kérdés...ugye színesek a beállításokba az ikonok?
Ha nem akkor ami fent van hundroidon patch azzal fellehet rakni vagy az kifejezetten B04-hez van?
-
sil3ntbeatz
tag
Keep' ezért nem válaszoltál
Már dobom is fel, köszi!
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
pakkerpista #14409 üzenetére
Indítsd újra a gépet és ( vagy ) a telefont hátha
-
sil3ntbeatz
tag
Faca, és valaki már dolgozik rajta?
Lehet ilyen infót tudni?
-
sil3ntbeatz
tag
Tehát akkor ha felteszem a B06-ot akkor sehogy sem tudom visszarakni mondjuk a Macedónt? Vagy a reco csere megoldja?
-
sil3ntbeatz
tag
Keep', mikor várható custom rom?
Nem akarom felrakni a gyárit azz akssi kijelzés miatt
-
sil3ntbeatz
tag
#Najlahu:
Isten király vagy, minden gps fixes programot kipróbáltam, hogy találjon jeley ez a ..ar () de eddig egyik sem jött be de ez igen! Már azt hittem szerviz lesz belőle
Ezer köszönet és hála!
-
sil3ntbeatz
tag
No, nekem olyan kérdésem lenne, hogy milyen módon lehet a statusbaron a "memóriakártya benne van a készülékedbe" ikont?
-
sil3ntbeatz
tag
Én mindenesetre nem írom le őket, valaki kifogja a forráskódokat előbb de inkább utóbb, vagy meg jön az esze a Ztenek
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
Keeperv85 #13309 üzenetére
Na várj, értetlenkedek egy picit
A Blades cuccokat is fel tolni? Melyikeket? Mi az, hogy 4 rom, van a Next a Hope meg a Macedon még? Miről maradtam le?
Az én kernel verzióm ugyanaz de a vége #5 és szeptember 29.-edikei, honnan tudom beszerezni az újabb kernelt, hogy tudom felrakni és hogy-hogy kisebb a verziószáma?
-
sil3ntbeatz
tag
Nem idézgetek mindenkitől
Zelly Bean mi? Ha lesz Next v3 abba csinál valaki egy hotfixet a Z betűmre? XD Amúgy Modderek, valaki alkotásban van valami rommal? a Mélyvizet de olyan érdekelne ami adott, tehát van vagy lesz valami új mod vagy rom? Ja meg egy fontos kérdésem lenne: mik azok a folyamatok teljesen kilőhetek és mivel lőhetem ki végleg vagy mivel fagyaszthatom úgy, hogy csak akkor csináljon bármit amikor megnyitom? Valami még mindig eszi a akksit de nem tom mi
-
sil3ntbeatz
tag
De ki vagyok akadva...kifizetek 60.000 forintot és a telefonom hátuljáról leesik a ZTE Z betűje...xD Jó tudom óccsó de soha egyik telefonomnál sem fordult elő ilyen és ez idegesít..Remélem egy Jelly Beannel kiengesztelnek minket mert ha nem nem veszek új hátlapot!
-
sil3ntbeatz
tag
Üdvözletem! Eddig csak csendes hallgató voltam de mostmár én is kérdeznék egy nagyot
Valaki tud valami pontosabb infót a Jelly Beanről vagy pedig Cyanogenes romról? Igazából ez az első androidos telefonom és nagyon komoly, én szerencsére jó készüléket fogtam ki, bár volt december óta kb 5 ls fagyás meg egy restart de azon kívül minden jó!
Amúgy, a Next rom marha jó de van egy bibje:
A gyári t-s szoftvernél mindig kikapcsolta a wifit amikor le volt zárva a képernyő amiről itt már volt szó és ugyanezt csinálta a Next mindegyik verziójával is! Nalám most a macedón van fent már jó ideje és hibátlan!
Tudom, hogy a Next v2-be a macedon kernele van de mégsem olyan mint a sima macedón cucc.. ennek aki tud azért nézzem utána szerintem mert lehet, hogy több embernél is megoldódna pár gond!
És mielőtt megköveznétek én is a Nextet használtam és jó is volt a macedónig és nem leszólni akarom a romot hanem csak a tapaszatalatom osztom meg!
A fenti kérdésemre valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest