- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Joe Cockroac #19561 üzenetére
Leírás van, de sajnos a linkek azóta "elmúltak". A topicban kell keresgélni, még nem lesz megoldás rájuk. Ha lesz még egyáltalán...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Joe Cockroac #19559 üzenetére
Szia!
Újra lehet.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Joe Cockroac #19554 üzenetére
Akkumulátor menüpont alatt nyomj egy "menü" gombot és ott van a Power Tool! Abban lehet állítani a proci viselkedését! Tedd ondemand-ra, ha nem ott lenne!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Joe Cockroac #19500 üzenetére
Az enyém is külsőleg hibátlan. Kivéve a fényes betűket a hátlapban, mert azok kiestek már korábban. A wifi hibát nem lehet javítani. Egyszerűen nem lehet kikapcsolni, hogy a szerinte rosszminőségű hálózatokról ne csatlakozzon le. Visszafelé meg elfelejti a jelszót. Ha jó a routered, akkor várhatóan nem csinálja ezt. Ám a teló elég finnyás: nálam 3 routerből kettő nem tetszik neki..
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Joe Cockroac #19497 üzenetére
Az enyém is megvan. rendszeres wifi gondokkal küzdök sajnos vele...
-
Keeperv85
nagyúr
Megszűnő tárhely... remélem nem kell részletezzem...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
quailstorm #19431 üzenetére
Ha az lett volna, nem lenne rá abszolut semmi custom rom. Ellenben ha MTK-s lett volna, akkor nem lenne ilyen gáz...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
quailstorm #19429 üzenetére
Szia!
Nincs hozzá szoftver. Onnan többé nem fog kijönni... Ha a droidboot nem megy, márpedig nem megy, ha ezt csinálja, akkor az útja nálatok végetért.... Sajnálom!
-
Keeperv85
nagyúr
Nálam pont jó az akku (...ha éppen fel tudom tölteni.. ez egy hosszú történet) szóval akku időben nem tudom összemérni a B05-öst, a B06-ossal...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tonyqa23 #19389 üzenetére
Több fiók >> több szinkron >> érthetően több fogyasztás.
Ám magában az, hogy maga az OS fogyaszt a legtöbbet teljesen normális, mivel a legtöbb folyamatot ebbe a kategóriába sorolja be.
Érdekességképpen megjegyezném, hogy a Blade G-men éppen egy nagyon alfa verziós KitKat fut, csaknem készenlétben van a teló, mert pl. a wifi és a kamera nem megy egyáltalán, illetve hang is csak a felső kis hangszórón van, gapps pedig nincs telepítve >> nos, most kerülte el reggel a 7. napot töltés nélkül, pedig azóta ~1,5 órát telefonáltam is vele...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tonyqa23 #19384 üzenetére
Valóban? Nálam is elfelejti, pedig ha nem vagyok skizofrén, én töltöttem fel, én csináltam a Nextv3 romot...
@Samus:
Nekem megvannak még a cuccai, csak fel kéne valahová töltenem. A JB stílusú állapotsáv konkrétan az óra megjelenítését érintette. Az ikon mező nem lett módosítva, azon felül, hogy az ikonok sorrendje át lett rendezve a konténerben.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tonyqa23 #19375 üzenetére
Publikus verzió soha sem jelent meg belőle, ám mivel a GXI-re nem valószínűsíthető új verzió érkezése LEHET hogy össze fogok rakni belőle egy kipucolt változatot. Igazából az a meglátásom, hogy inkább a JB vonal felé kéne orientálódni, mert a Motorola Razr I-re elég kiforrott fejlesztések történtek, de nekem erre nincsenek erőforrásaim... Intel kódúton még tovább tart forgatni egy-egy romot, mint ARM-re, mert egyszer ARM-re fordít egyszer még mellé Intel kiszolgálókat és Intel alapot is készít mellé.
-
Keeperv85
nagyúr
Hivatalosan igen. a B05-öst visszadobta a T még a teszt alatt, fogalmam nincs miért. Elég hamar B06 lett így ti már azt kaptátok meg. Nem szabadott volna őket békén hagyd: valószínű akihez került,az nem nézte meg szinte sehogy a készüléket. Másnak meg itt bevizsgálás nélkül cserélgettek. Magánvélemény: ha nem szeretném megtartani ezt a számom, már felbontottam volna a szerződésem velük...
-
Keeperv85
nagyúr
"A random hálózateldobás típushiba, ami csak a T-Mobile szervizeiben NEM jelentkezik (tapasztalat), akárcsak a hívás közbeni hangproblémák. "
Kezdődik előröl úgy látom a történet. Nem: nem típushiba. Nálam pl. nem dobálja el a hálózatot és már vagy 5 hónapja nem indult volna újra, ha néha nem venném ki az SD kártyát, hogy rátegyek ezt-azt...
"Közel két éve szenvedek ezzel a készülékkel. Ott rontottam el, hogy..."
...helyette ott, amikor nem vitted vissza a hibás példányt, inkább szívatod magad vele és elméleteket gyártasz a magad menyugatására arról, hogy azért ilyen mert mind ilyen. Hát nem: nem mind ilyen... Egy bosszantó hiba volt nálam: elfelejti a wifi jelszavakat. Milyen meglepő: ezt pont az idézi elő, amivel a wifi hibáit akarták orvosolni >> B06-os szoftver. Mivel én a B05-öst használom, így köszöni szépen a készülékem, de ő boldog nyugdíjas korába lépve is elég jó egészségnek örvend!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
#40993792 #19350 üzenetére
Lehetséges. Csak éppen újra kéne építeni a komplett romot az Intel SDK-val és egy BCM4330-as FM támogatást beletenni a framework-be és az audio hal-ba. Lehetséges... csak hogy tisztán lássuk, ehhez az akaraton kívül erőforrások és elég magas szintű ismeretek kellenek. Akinél az megvolt, annál az akarat teljes hiánya is.
-
Keeperv85
nagyúr
Ha valakinek gondja van még és a Next v3 van fenn: szedjétek le, tegyetek fel BÁRMI mást! Rá kellett jönnöm, hogy a b06 elég sok hiba forrása...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Canonfan #19219 üzenetére
"Én is már egy ideje kacérkodok a gondolattal annak ellenére hogy én is szeretem a gxi-t, de ha gariidőn túl elromlik akkor a a javítási lehetőségek elég korlátozottak ha jól tudom.
"
Én ismerek olyat, aki kisebb hibákat meg tud javítani rajta. Nem lehetetlen. Viszont ha valami külső sérülése van, akkor a garidnak annyi, szóval még időben vidd cserélni, ha akarod...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19204 üzenetére
Az a szerencsésebb eset. Viszont ezeket nem nagyon lehet roncsolás mentesen szerelni és itt most nem az előlapi keretre gondolok. Én csak belenéztem az enyémbe és már szétesett darabokra az lcd csatlakozó...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19202 üzenetére
Szia!
Lehet. Kb. 20 ezer magyar Ft az ára. Már ha az LCD is szétment persze...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
darthsmoke #19191 üzenetére
"Az a kérdésem, hogy a fülesben a hangerőt lehet valahogy növelni, illetve meg tudom buherálni, hogy ha bedugom, akkor ne figyelmeztessen a halláskárosodás veszélyére?
"
Kétlem. Már próbáltam kiszedni, de rendszerint nem volt utána hang...
"Még valami: a ROM-ban lévő Trebuchet launcher frissíthető a CM11-ben lévő verzióra?"
Még nem próbáltam soha, de szerintem nem menne...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
darthsmoke #19186 üzenetére
Csak a másik recoveryvel lehetne rátenni, de ne tedd: az a szoftver valószínűleg jobb, de legalább annyira jó, mint a B06-os...
-
Keeperv85
nagyúr
Két év a készülékre, egy tartozékaira. Egyre érdemes figyelni: külsérelmi nyom ne legyen semmi rajta: azonnal megvonják a garid, ha pl. elpattan az USB csatid vége, mint az enyém...
Ja és nincsen itthon hozzá alkatrész utánpótlás, szóval ha két év után megy bármi tönkre: kuka...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
pappbence96 #19103 üzenetére
Nem gond. Itt marad az utókornak...
-
Keeperv85
nagyúr
Tegnap valaki kérte, itt a gyári b06-os rom: [link]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19100 üzenetére
Ha hazahoztam a telóm, megnézem én ezt a root csomagot újra...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19094 üzenetére
Ha a factory resetet érted a teljes visszaállítás alatt: nem, az nem bántja. Unrootolni kell, vagy az egész romot visszatenni alapra.
Azt tudom, hogy az x86-os bináris su nem volt még kész, mikor a root csomagok készültek ide. Tehát béta. Nem kizárt, hogy ezek a hibák tőle kerülnek csak elő. Tehát nem maga a root okozza, de csak akkor jelentkeznek, ha root jog is van...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19092 üzenetére
Szerintem még a wifi eldobálást is az okozza. Mivel mióta nincs rootolva, azóta nálam sem dobálta...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
pappbence96 #19090 üzenetére
Ez a ZTE szerverre mutató link... fel fogom tenni máshová most, miután lejött.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
pappbence96 #19088 üzenetére
Megtennéd hogy megosztod azt a linket? Fejből nem tudom merre kéne javítanom, ha nem jó...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #19084 üzenetére
Nem vonta meg, de nem csinálják meg, ami nekem pont elég. Majd megcsináltatom máshol és legközelebb olyan hibával viszem, amivel nem tud lerázni. Nem azért mert a telefon rossz, nem, azért mert meg akarnak szívatni és nem leszek jó fej olyan bandával, akik ezt elkövetik. Cserélni fognak, akkor is, ha ez nekik nem tetszik. Vagy megyek a fogyasztóvédelemmel együtt... Nevetséges, hogy másnak kitalált hibák miatt cserélik szó nélkül, nekem a tényleges hibával máshova kell vinnem, mert nekik nem derogál dolgozni...
-
Keeperv85
nagyúr
Nem menjetek a pécsi szervizbe, ha nem akartok komolyan szívni... itt nem fognak cserélni... Ennyi volt a garanciám, mondván direkt eltörtem az alaplapi csatit... Még jó hogy vigyáztam is rá és nem is látszik rajta törés. 3000 Ft egy ilyen csatlakozó csere máshol..
-
Keeperv85
nagyúr
Na jó.. most úntam meg. Holnap ismát megyek a szervizbe: ezúttal nem ráznak le. Ma ugyanis szereztem egy tök új USB kábelt. Nem meglepő módon NEM tölt a készülék vele...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19067 üzenetére
Igen, erről van szó, csak ezt nem úgy kéne hogy:
"Srácok, rajuk össze a legerősebb egymagost... annyira hogy legalább elinduljon... megnézzük veszik-e..."
"Oké Főnök, meglesz..."
"Veszik mint a cukrot... jöhet a következő!"
"...de Főnök: ez még nincs is kész..."
"Nincs apelláta...a következő majd behozza ennek az árát..." -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19065 üzenetére
Félreértés elkerülése végett: imádom ezt a sz.rt, mert annyira jó, hogy módszeresen ki kellett irtania még a gyártónak is, hogy legyen helye az utódnak is. Minden hibája ellenére semmiért sem adnám oda, amit most így elő tudnak vele szembe állítani. Most is csak azért vittem vissza, mert olyan hibába futottam, amitől komolyan nem lehet használni sem. Szeretnék helyette ilyet, de már nem lehet... szóval most hogy visszadobták, valahogy megoldom inkább a hibát, de nem cserélem le úgy döntöttem...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19063 üzenetére
Mert nincsen hozzá SEMMI, amiből el lehetne indulni. Legalább a kernel forrás meglenne... de nincs. Ráadásul kéne hozzá egy rakás másik tool is... de nincs...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19060 üzenetére
Erről inkább nem fejtem ki a véleményem... vagyis röviden: más országokból is segíthettek volna... de soha sem tették...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #19052 üzenetére
Bagyusz kitartóan és lelkesen csinálja a CM-et az OT995-re és készséggel segít, ha valamiben tud., de neki nincs Grand X In-je, így nem tud ide besegíteni. Nézz be a megboldogult mélyvíz topicba és meglátod, hogy ko9 pl. előadta, hogy nála volt bootolható JB verzió... persze mikor arra kértük, hogy akkor tegye közzé, vagy vonjuk össze a fejlesztéseket, csináljuk együtt, hogy hátha akkor mégis többre jutunk, akkor többek közt én lettem a szar, hogy majd én a saját nevem alatt viszem tovább az ú munkáját... soha sem látotott senki még csak egy képet sem abból a JB-ből, ahogy elindul GXI-n...
-
Keeperv85
nagyúr
Nem tudom mikor lesz belőle valami... sajnálom! Túl kevés vagyok egyedül két telóra és a Blade G-re sincs kész a használható CM...
Ez pedig bazi nagy munka. Az egész dev.tree-t át kéne írni, ráadásul úgy, hogy kell bele legalább egy nem működő Intel MID kernel, mert arra épül fel az új rom, aztán azt vissza kéne váltani a gyárira kézzel... és nem megy ám még sok rész nekik sem, pedig a Moto ugye anno elég sok forrást kiszórt. Nem tudom ki tudna segíteni vagy kinek tudnék segíteni, ha nekilátna, egyedül pedig nekem így meredek. Fél éve kínlódok a Blade G-vel és nem jutok tovább bizonyos hibákon. Miért hitegetnék itt bárkit is, hogy ez menni fog?
Volt itt ember, aki anno ezt megtette, látjátok hogy szépen átvert mindenkit....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Jano_023 #19046 üzenetére
Jól érted. A töltő és a töltőkábel nem garis. Állítólag másikkal hibátlanul tölt. (Jelzem: most frissen kibontott USB kábellel sem tölt rendesen...). Nem a saját töltőfejét vittem, mivel van még jó pár ugyan ilyen és nem tudom melyik volt az övé... tehát ugyan ez a ZTE töltő, csak más a sorszáma, így ebbe is bele tudott kötni....
Minden rosszban van valami jó... találtam valami érdekeset ugyanis:
Ugye tudjuk mi ez? CM10.1 a Razr I-re... na most ha ott megy...Bár ide már késő, szinte senkinek sincs már meg a készüléke...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #19044 üzenetére
Visszaadták.
Azt mondta: sérült a gyári töltőkábel, ezért amúgy sem lenne garis, le is járt a töltőre az egy év, azért pláne nem, harmadrészt összekevertem a gyári töltőfejet egy másikkal (LOL... van 4 db számomra egyforma...).
Gyári USB kábel: magától szétesik, mindenki tudja, ők is... de így nem garis
Másik USB kábelek: ezekkel nem vihetem be, mert nem gyáriak...Közröhej....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Canonfan #19042 üzenetére
Én köszönöm, hogy használtátok és sajnálom hogy csak ennyire futotta. Szerettem volna többet kihozni belőle, mert a készülék képes volna rá. Tele van tartalékkal... sajnos ezt alapjaiban ásta alá az üzletpolitika.
Megkaptam amúgy az SMS-t: holnap mehetek érte. Lehet visszaadják ahogy volt...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Jano_023 #19034 üzenetére
Fogalmam nincsen. Igazán nem az enyém lesz, mert nálam itt van a Blade G és nekem kettő nem kell. Anyum használta eddig is a GXI-t, így hozzá kerül a csere teló is. Nem vagyok túl bizakodó az Alcatelek felé, viszont az SP-től is félek, mivel valószínűleg zárt BL-re hozza ki a T és nem is nyitható, azzal pedig a mókolásnak lőttek is....
-
-
Keeperv85
nagyúr
Kifogtam azt a szervizest, aki ragaszkodik a bevizsgáláshoz...
Ráadásul csere (kölcsön) teló sem volt éppen, szóval remélem nem bonyolítják túl... persze azzal kezdte: "másik kábellel biztos jó.." Igen mondom... perszehogy... a másik néggyel tölt, ha erőből húzom őket felfelé...
-
Keeperv85
nagyúr
Itt hagylak benneteket (nem) valamilyen szinten, ugyanis kénytelen vagyok megválni a készüléktől, mivel az USB csatlakozó nem javítható szoftveres úton és az enyém bizony nem tölt rendesen...
Ezen felül meg fogom említeni, hogy eldobálja a WiFi-t...szóval valószínűleg kicserélik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest