- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alarikman
senior tag
Nagyjából ennyi. De próbálhatod frissíteni a kamera applikációt a beállításokban. Vagy próbálj ki egy alternatív kamera app-ot:
Google kamera: link
Amúgy ez a teló amiben jó az a fő kamera, a zoomja, a káva mentessége, kijelzője(jobb PWM), hardver, stb). Szóval ha jó szelfit akar, akkor 200-300k között válogasson. Meg mondhatod neki. -
huby80
senior tag
Üdv mindenkinek!
Asszonynak beruháztunk egy ilyen kis telefonra, de nagyon rossz minőségű szelfiket csinál. Sajnos én beszéltem rá erre a telefonra, és egyáltalán nincs megelégedve. Van esetleg valami jó beállítás vagy ötlet, vagy törődjünk bele abba, hogy ez ennyit tud. Kb a Samsung A21 jobbat csinált...
Köszi -
ktomcat
senior tag
Új, JYR tollából származó romok telegram csoportja
-
tusi_
addikt
Sziasztok. Van olyas valaki itt, akinek egy update utan eletlen lett a kameraja. Nalam a 2.0 utan lett ilyen. Mar toroltem az appot, kiprobaltam masikat is, frissitettem, de semmi, eletlen fos a kep.
Ezzel mit lehet tenni? -
gzoll
aktív tag
Nekem a második sim az csak internet, így ha utazom veszek egy esim-et amiről megy az adott országban a net. Nagyjából 3 percet vesz igénybe, és amikor megérkeztem már van internet a telefonomon. Plusz olcsó, pl Dubaiba 1500 forint 7 napra az 1gb ahol veszem (igen nem sok, de ilyenkor nekem csak chatre meg taxi rendelésre kell a net)
-
DraXoN
addikt
igen
a 2. sim lesz inaktív alapból ha az esim aktiválásra kerül. így abban lehet egy ilyen "néha kell kártya"
az 1. sim foglalat helyébe viszont nem lehet aktiválni az esim-et, csak a 2. foglalatot váltja ki, akkor is ha az 1. sim helyen nincs semmi fizikailag se. (akkor kb. mint ha 1 simes lenne a készülék, vagy 2. simfoglalatban levő kártya vagy esim) -
DraXoN
addikt
Mondjuk lehet "gyorsan váltani". akár több esim is fel lehet véve de csak 1 aktív egyidőben (ebben a telefonban sajnos nincs dual esim támogatás).
De a tapasztalataim alapján... ha nem utazgat az ember nem rohannék esimért, nem lesz attól több (vagy nagyobb élmény) a telefon semmivel.
-
mexel
veterán
Sziasztok. Rendeltem egy note 13 pro 5g-t.
Úgy tudom ez már kezel e-sim-et is.
Ha igen ezt hogyan klell érteni? Benne lehet 2 fizikai sim és pluszban 3.-nak egy e-sim? -
mobilizmo
addikt
Sziasztok!
Mit kellene beállítanom feleségem telefonján (szerintem legújabb HOS2 van rajta), hogy ne kapcsolódjon le állandóan a wifiről. Mesh hálózat van itthon és tétlenség után felveszi a telefont és szinte mindig az a helyzet hogy nincs internet elérése. Ilyenkor egy wifi ki/be segít (tehát nem is jó megfogalmazás hogy lekapcsolódik), de unja hogy állandóan ezt kell csinálnia. -
Alarikman
senior tag
Hát a 13pro-ra kb még egy fő verzió frissítés lesz: Android 16, meg talán plusz egy év security patch.
A 14t-re 3+1 év kb. Az x7 pro-ra 4+1 talán.
Ha ez számít neked.
A nejemnek van 13pro-ja. Azért vettük, mert kellett egy 100k körüli telefon ami mindenben jó és a fő kamerája rendben van. Nem voltak nagy elvárások egy Redmi 9 utan. És neki kellett a Jack kimenet. (Nekem X6pro van).
Szereti, és amit látok, hogy jó telefon. A 14t-t annó néztem én is, de nekünk drága volt akkor. A Poco-k meg általában nagyon erősek ár-értékben. De akkor még csak x6pro volt ami nem egy acélos kamerában(de nem rossz). -
Alarikman
senior tag
Ha a sebesség fontos, vagy a fő kamerán kívül a többi kamera minősége is akkor igen. Ha nem vagy nagy játékos, és csak alkalomadtán fotózol a fő kamerával főleg, akkor nem.
Jack csati van a 13pro-n még ha szamit. Meg persze az ár nem mindegy.
Alternatíva: Poco X7 pro - sebességben király, fotózásban inkább a 13pro-hoz van közelebb.
U.I.: ja és a szoftver támogatásban a 13pro van hátrányban a többihez képest, nem kicsit. -
Ferink
aktív tag
Sziasztok,
Egy Xiaomi 14T megéri a kb. 1,5 szeres árat a 13 Pro 5G hez képest?
Vásárlás előtt állok, kíváncsi lennék mások véleményére. -
kreg
aktív tag
Befutott a 2.0.6.0. valószínűleg nem csak biztonsági patch mert 0,94 GB a mérete.
(Bár nem írnak semmit hogy mi van benne) -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Teszt üzemmódba hogyan lehet belépni?
Kernel verzióra rákell tapintani 3-szor?
(Sajnos most nincs előttem a készülék.) -
draco31
veterán
Újabb tesztek, mindenhol mindig jól megy, kivéve a kezdőképernyőn, ott néha vacakol.
Letöltött téma van egyébként rajta, abban vacakol még, így nekem egyértelműen az a hibás. Pedig nem friss a dolog, már 1 éve ezzel használja.
Viszont még makacs a tulaj, nem akarja törölni, hogy biztosra kiderüljön, szóval akkor vacakoljon vele, amig meg nem unja.
Mert egyébként milyen nagy dolog utána leölteni ismét.... -
draco31
veterán
Most volt rá lehetőségem, tesztmódban többször is próbálva, hibátlanul érzékel mindenhol.
Kezdőképernyőn viszont vacakolgatott.
De most arra gondoltam, hogy van neki rajta valami launcher / téma, nem tudom mi, lehet az zavarodott volna meg? Na letöröltetem vele, aztán valami lesz. -
draco31
veterán
Hello!
Öcsémnek ilyene van. Most szólt, hogy a bekapcsoló gomb környékén az érintő nem érzékel. Volt már ilyen másnak is?
Este tudom majd megnézni élőben. -
EdStarK
tag
Sziasztok,
van a családban 3 db a fent említett telefonból, sajnos mind a 3 esetében olyan prolémát vettünk észre, hogy hívás (viber,messenger,stb) közben ha kihangosítjuk akkor elkezd visszhangozni recsegni és a másik fél nem ért semmit abból amit mondanak. Valaki találkozott már ilyen problémával?
-
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Nekem még az 1.0.22.0 van, még nem frissítettem 2.0.4.0-ra, van értelme? Nem lett semmi rosszabb?
Gyári visszaállítást szoktatok ilyenkor vagy felesleges? Nincs kedvem újratenni mindent, meg bejelentkezgetni. -
snooze
veterán
sziasztok!
nekem is feldobta a frissitést hyperos2-re.
2.0.6.0 vnrmixm a verzio..ez van csak,vagy van régebbi is?csak azért,mert itt panaszkodtak dolgokra,és az javitva lett? köszönöm! -
tyan
senior tag
A régi Poco X3 pro telóról költözök át a Redmi Note 13 Pro-ra, de a híváslista az istennek se akar átmenni google fiók szinkronizálással. Valami règi 2021-es mentést tölt vissza, holott ma volt a pocokról bizti mentés.
Mit rontok el? -
Szállító76
tag
sziasztok!
Aki One vagyis (volt Vodafone-s) annak jelzi a volte-t? sim menünél be van kapcsolva.. Ügyfélszolgálat szerint engedélyezve van, Yettel mutatja.
-
niklebi
senior tag
A reklámok eltüntetésére: [link]
-
niklebi
senior tag
Nálam igaz XiaomiEU 2.0.4 rom van a telefonon, de nálam minimum 40%-kal jobb lett az aku idő. Én 99%-ban ugyan úgy használom a telefont, és előtte 4-6 óránál jobb képernyő időt nem tudtam elérni. Most simán meg van a 10-12 óra.
-
v-man
őstag
-
gabor_01
senior tag
Akkor most a legújabb Hyper OS -el tényleg lecsökken az akkuidő?
-
Kiwictor
csendes tag
Hello!
Kikapcsolhatóak benne a reklámok, vagy ha minden almenüben kikapcs a hirdetések, akkor is tolja a temu stb őrületeket?
Thx! -
v-man
őstag
Megint van 85ezerért (kuponnal) emagon a lila redmi note 13 pro 5g, ha valaki venne
-
negroo
aktív tag
Sziasztok. Én nem vagyok megelégedve vele sajnos. A frissités után os 2 vagy micsoda. Veszti a blutooth eldobja mindig. Hogyan lehet vissza butítani, hogy legalább telefon módjára tudjam használni köszönöm.
-
v-man
őstag
A gyárilag rajta lévő fóliával napsütésben eléggé tükröződik a kijelző (emlékeim szerint a 8 pro egy matt fóliával teljesen ok volt), tudtok esetleg aliexpress v más forrrásból bevált darabot linkelni? Hidrogél v más kicsit erősebb védelmet nyújtó lenne a cél egyúttal
-
DraXoN
addikt
fura, én is type-c type-c kábelt használok adatkapcsolathoz a laptop és telefon között (összes usb A portom foglalt, csak a type-c szabad, pont samsungos az is).. működik vele nekem
ma reggel dobta fel nekem a 2.0.4.0 frissítést.
csak biztonsági javításról írt (2025 januári a security patch) -
kreg
aktív tag
válasz
Wanderlust #1739 üzenetére
Köszi,végül is sikerült,a Samsung type c-type c kábellel nem működött,a telefonhoz adott kábellel igen. Ezt spec nem tudom miért van,talán a laptopnál nem kóser v.mi.
-
Alarikman
senior tag
X7 pro. A fotózásban egy hajszállal jobb a 13pro+ , de minden másban az előbbi. Főleg szoftver támogatásban, sebességben.
Az F6-al gond, hogy nem sokáig bírja két feltöltés között. -
skt
tag
Sziasztok!
150 alatt az x7 pro / f6 / note13pro+ hármasból melyiket érdemes választani? Megéri bármelyik esetén a 12gb ram úgy hogy a nagyobb tárhely részét egyáltalan nem használnám ki? Játszani nem szoktam, csak mindennapi felhasználás lenne, semmi extra.
-
v-man
őstag
Hali, a héten én is 13 pro tulaj lettem
Ez a 3. Note Prom, eddig bő öt évig 8as, azelőtt pedig 3asom volt. (Következik majd a 18?)
A Mi remote eddig egész használhatóan vezérelte az öreg LG okos tv-met, ám a friss verzióval csak ki-be kapcsolás és a hangerő szabályzás működik, viszont a forrásváltás nem megy, míg a netflix és társai okosmenük egyenesen inaktívak is, esetleg valahogy rá lehet tenni egy régebbi verziót? -
Wanderlust
tag
1. A telefont csatlakoztatod a géphez (bekapcsolt kijelzővel)
2. A képernyő tetején megjelenik zöld betűkkel, hogy "Töltés" és az akksi töltöttsége %-osan.
3. Ha ez a kiírás eltűnik húzd le az értesítéseket fentről és ott lesz egy ilyen: "Az eszköz töltése USB-n keresztül", erre bökj rá
4. Itt tudod kiválasztani, hogy mire szeretnéd használni, ebben az esetben jelenik meg az előző hozzászólásban Pimpim által feltöltött képernyő, itt válaszd a "Fájlátvitel"-t -
OldMike
őstag
válasz
Wallenberg #1735 üzenetére
Ébresztés van, altatás állítólag csak a gyári téma esetén működik. Nem használok gyári témát, ezért nem tudom megerősíteni.
Én alul a "vissza" gombra állítottam be, hogy hosszabban nyomva aludjon el.
Amúgy nálam a felébresztés felemeléssel funkció van bekapcsolva, és működik is. Persze ez akkor nem jó, ha valaki felemelés nélkül (pl. asztalon hagyva) akarná használni. -
Wallenberg
senior tag
Redmi Note 13 Pro 5G telefonon van duplakoppos ébresztés és duplakoppos altatás, mint a Poco telefonokon?
-
kreg
aktív tag
Lehet hogy én vagyok a láma,sőt biztos de rohadtul nem vágom miért nem tudom a telefont laptophoz csatlakoztatni kábelen keresztül. Zenéket akartam rá másolni (már vannak rajta,tehát valamikor már működött ),de csak tölteni hajlandó (de azért is rinyál hogy lassú a töltés...),a laptop fájlkezelőjében sem jelenik meg.
Mit kell beállitanom vagy mókolnom hogy sikerüljön a dolog? Ciki de lövésem sincs és különösebb opciót se találtam. -
snooze
veterán
válasz
Corleone33 #1728 üzenetére
beállitások-mobilszolgáltatóknál lejjebb görgetsz,és ott e-sim használata..
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Corleone33 #1726 üzenetére
Nem a 4G-s verziót vetted véletlenül? Abban ugyanis nincs eSIM.
-
Corleone33
senior tag
azt tudja valaki véletlenül hogy EU-s redmi note 13 pro esetében hol találom az esim opciót? Alzáról vettem az enyémet, de sehol sincs
-
kreg
aktív tag
Pár napja reklamáltam,meg is jött az új biztonsági patch,117 MB.
-
deske76
csendes tag
válasz
Ba cy lus #1720 üzenetére
Basszus, és tényleg, eltéveszettem a topikot, egymás alatt nyitotta meg és én nem figyeltem és rossz helyen tettem fel a kérdésemet, igen tudom, hogy abban már nincs, kissé eltévedtem.... bocsesz... megyek is a jó helyemre...
Megkérnék egy admint, hogy törölje ezt a hozzászólásomat... Köszöntem...
További szépeket mindenkinek -
deske76
csendes tag
Sziasztok!
Nekem ma dobta fel a HyperOs 2 updatet , a Note13 5G-re, méghozzá egyből a 2.0.2.0-át, fel is telepítette rendben, lefrissítette a rendszert, ám az újraindítás után nekiállt panaszkodni a benne lévő 32GB-os Micro SDHC memória kártyára, hogy valamiért nem ismeri fel rendesen és felajánlotta, hogy formázzam meg a használata előtt...
Eddig nem a HyperOS 1.0.15 volt fent, nem volt bajom vele, de most erősködik, hogy nem tudja csatlakoztatni... Más telóba betéve kapásból megy az SD kari.. (most is)Találkozott valaki ilyen furcsasággal, vagy csak az én sd karimat nem szereti
Köszi a válaszokat
Ui: Most azt teszem, hogy lemásolom a tartalmát, formázom vele, azt vissza másolom ami rajta volt... csak kissé érdekes...
-
kreg
aktív tag
A biztonsági javítás szintje jelenleg 2024. decemberi. Nem lenne már itt az ideje egy frissitésnek?
-
Croft-21
őstag
Éjszaka felébredtem és ránéztem a telóra, egy érdekes értesítést láttam: a telefon 20%ot merült az elmúlt 10 percben.
Pedig én éjféltől reggel 6-ig nem nyomkodtam, szóval nem értem mitől merülhetett hirtelen ennyit. Mellesleg 10 perc alatt? 2 hónapja van meg a teló, kvázi még új. 🤔 -
törölt tag
Sziasztok!
13 Pro + -on akármilyen régiót állítok, nem talál frissebbet.
És bármit töltök le, próbálok helyi telepítéssel telepíteni:
Valaki tudna segíteni?
-
Repsol600
addikt
Ki van kapcsolva minden korlátozás.
-
twine
veterán
válasz
Repsol600 #1710 üzenetére
Energiafogyasztásnál be van állítva, hogy ne legyen korlátozás?
Az esetek többségében, a "hiba" az szokott lenni az üzenetküldő alkalmazásoknál, legyen az viber, messenger...stb...hogy azért nem jön értesítés, mert alapértelmezetten(akkumlátorkímélő) van hagyva az alkalmazás energiagazdálkodása, így aztán a rendszer látszólag random, bezárja egy idő után az alkalmazást, ezért aztán ,mivel nem fut a háttérben, nem is értesít...
érdemes ezeket az appokat "nincs korlátozás"-ra állítani...
ez legtöbbször megoldja a problémát androidon...
Ha ez be van állítva, akkor viszont nincs ötletem...
szerk:
vicces, mert én tudom, hogy beállítottam a saját viberemen ezt, és most hogy rákerestem a pontos megnevezések miatt azt láttam, hogy akkukímélő módban volt mégis....tehát vagy az app egyik frissítése....vagy valamelyik rendszer frissítés vissza állította alapértelmezettre -
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Másnál is volt, hogy a Messenger nem jelzi az üzenetet a lezárt képernyőn? Kb 1 hete ilyen, előtte jó volt.
Újratelepítettem a Messengert de az sem oldotta meg. -
bbubby00
őstag
Feltettem en is az uj sw-t, azota nem tudom mukodesre birni a rezgo billentyuzetet. Valami tipp? Kapcsolgattam ki/be a funkciot meg a telefont is, de semmi. Hivasra rezeg termeszetesen.
-
niklebi
senior tag
[link] Ebben a hozzászólásban írtad, hogy a lengyel srác linkelte. Megkerestem és le is töltöttem, de még nem mertem telepíteni. Talán a hétvégén neki állok. Nem szeretném ha megint 1 napig csak újra kellene telepítenem megint mindent. Így is elveszett az összes fotóm, a játékaim eredményei, (amikről csak áprilisi mentésem volt, több száz pályát vesztettem el).
-
törölt tag
válasz
tellurian.d #1705 üzenetére
Hali.
Valamit nagyon benéztél. Szerintem iPhone 13 Pro Maxokat néztél vagy nem tudom miket. De ez sose került annyiba.
A Note szó miatt lehet hoz Samsungokat is a kereső, a 13 miatt pedig iPhoneokat. Illetve a Note 14 eseket is lehet listázza már. Az nem jobb, de újabb és még drága.Az indulóára a Note 13 Pro 5G 8/256 GB változatnak 159 990 Ft volt.
Jelenleg újonnan olyan 107-110e Ft környékén már lehet kapni. 115e Ft az eMagnál pl.A Note 13 Pro+ 5G -nek pedig 12/512 GB változatban 199 990 Ft.
Jelenleg újonnan 140e Ft környékén kapni, Aquaban 154e Ft.Mindkét készülékkel találkozhatsz Hardveraprón, bontatlanul, garanciával még olcsóbban is.
Én páromnak a sima 13 Pro 5G-t 60 körül vettem bontatlanul.
-
tellurian.d
csendes tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni! Nagyon tetszik ez a telefon nekem, és rákerestem. Hogy létezik az hogy a szép állapotú 12/256 vassal fb marketplacen 18O ezer, és 240 e ft, én meg egy GSM bolt kínálatában -hetvenöt e Ft (!!) ért meglátom.
Túl nagy a különbség! Milyen olyan típusú baja, hátránya lehet ennek a modellnek, ami elsőre nem látszik, de valójában valami miatt jelentős hátrány a piacon lévő ikertesókhoz képest?( Pl. eszembe jutott hogy azok amik kínai romot kaptak global helyett, nem frissitenek rendesen.) Előre is köszönök szépen minden ötletet, és derűs napot kívánok minden fórumozó társamnak!
-
Alarikman
senior tag
válasz
Wanderlust #1682 üzenetére
Nekem x6pro van és mi hamarabb kaptuk meg a Hyperos 2-t és még ott is érződött kis akadozas, de pár újraindítás után és pár nap után beállt és már nem akad. Nejem új note 13 pro-ján nem látok akadast, de mivel egyből repült rá az új rendszer, nem is tudom mihez viszonyítani.
-
niklebi
senior tag
Ezt mindenkinek magának kell eldönteni. Nagy különbség nincs a hivatalos romokhoz képest. A legnagyobb különbség, hogy alapból van Hívás rögzítés, nincsenek felesleges szoftverek, [link] itt van egy lista miben különbözik a Globális romoktól. Én mióta Xiaomi (több mint10 éve) telefonom van mindig a XiaomiEU romot használom, mivel rootolom a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas felbontású OIS-es főkamera, eSIM, nagy tárhely, remek kijelző, jack csatlakozó, infra, gyors töltés és töltő. Az idei Redmi Note széria sztárja lehet az 5G-s Pro modell.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest