- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
ez alapján könnyen lehet, hogy valakinél volt a buszon akivel együtt utaztál. ha nem észleli aktuálisan a telefon valószínű nincs a közeledben (hiába keresed)
-
Croft-21
őstag
Köszi, kereshetném ott ahol az észlelés időpontjàban voltam reggel 6-kor, de az a helyzet, hogy nehéz lenne, mert reggel 6-kor indulok munkába és elmegyek a közeli buszmegállóba.
Ilyen alapon bárhol lehet. -
Panthera
őstag
-
Croft-21
őstag
És mit lehet ezzel kezdeni? Próbáltam megkeresni a követőeszközt, de nem találja, mert valószínűleg nincs a közelben. A hangjelzés lejátszása sem sikerült.
-
DraXoN
addikt
én anno mikor utánfutót béreltem, az utánfutón volt elrejtve valahol egy apple féle airtag (androidos telefon szólt róla, hogy lehet követnek).
igazából ez érthető is volt abban az esetben. -
Croft-21
őstag
Ti kaptatok már ilyen értesítést? Állítólag valaki követ.
Az a vicces, hogy azt írja, a követőeszköznek nálam kell lennie ahhoz, hogy kikapcsolhassam. Na de mégis miért lenne nálam, ha engem valaki követ? Akkor nyilván nála van.
-
aelod
veterán
-
[lAyCsI]
addikt
-
aelod
veterán
Valakinek van linkje honnan lehetne beszerezni eredeti akksit a telefonhoz? Szerinte ez most elhasalt. Napjában 2x töltöm már, merül mint egy U-boot.
-
xuldar
addikt
Srácok, sima Note 13 telefonom van. Pár napja nem lehet bekapcsolni rajta a Bluetooth-t. Megnyomom, látszatra bekapcsol, de ha elhúzom a képernyőt, már kikapcsolt állapotot mutat. Ennek megfelelően nyilván semmilyen BT eszközt nem tudok használni. Próbáltam a szervizmenüt, szerinte megy normálisan. Kipróbáltam a soft resetet (hangerő növelés + kikapcsoló gomb), de nem segített. Szervizgyanús, ugye? Köszi!
Szerk: HyperOS 2.0.207, és nem az elmúlt 1 hétben frissítettem.
El is felejtettem megírni, mi volt a probléma. Véletlenül jöttem rá pár héttel később, amikor a felesleges appokat akartam törölni az appkezelőben. Az appok között van a Bluetooth is, és le volt tiltva. Nyomkodhattam én bármit is, a hardverre azt írta a szervizmenü, hogy rendben van, de az istennek nem akart bekapcsolni. Hát emiatt. Azért írtam le, hátha más is így jár. Hogy ki kapcsolta ki, nem tudom. Talán a kislányom, amikor a kezébe kaparintotta a telefonomat, mert én biztosan nem voltam.
-
aelod
veterán
Eddig ez nem volt gond. Én ki is kapcsolatam az állandó 5g adatkapcsolatot mert nem érzem előnyét csak hátrányát mivel sokkal jobban merül tőle.
Ahol járok eléggé leárnyékol minden épület és ott amúgy is alig van térerő néha. -
boborján2
őstag
Az a baj nincs tapasztalatom az 5G modellel. De ettől függetlenül biztosan nem kellene neki annyira nelegedni,hogy azt zsebben hordva rendesen megérezd.
-
Panthera
őstag
-
aelod
veterán
zsebben hordva is érzem a gatyán keresztül, hogy meleg, pedig csak a spotify megy...
csak nem pörgeti valami app a háttérben.. -
boborján2
őstag
Nekem 4G modell van.
Semennyire. Abszolút nem veszek észre változást.Egy helyen lehetne nagyon melege , az autóban navi+töltés közben a szélvédő mögött, de ott meg fújja a klíma (ahogy az elmúlt években az összes telefonom)
-
aelod
veterán
-
Panthera
őstag
-
aelod
veterán
Nektek most a nagy melegben mennyire forrósodik fel a telefon a napi használat során? Én azt vettem észre, hogy az enyém nagyon. Lehet emiatt is vannak lassulások. Kamera használat után mindig újra tölti az app drawert...
-
draco31
veterán
Hello!
Új szórakozása a telefonnak, hogy ha bejövő hívás van, felvétel után nem hallani a másik felet. Ki kell nyomni, és visszahívni, akkor már minden oké.
Ötlet? -
aelod
veterán
Nekem van, hogy ha fotózok/ videózok és háttérbe rakom a kamera alkalmazást akkor újra rajzolja az egész kezdő kijeljőt, mocsok mód belassúlva.
A feloldás bug nálam is volt már.
-
draco31
veterán
Öcsémnek ma azt csinálta, hogy egyszerűen nem lehetett feloldani a telót.
Levettük már a fóliát, tokot, akkor sem.
Többször csináltam újraindítást is.
Annyit csinált csak, hogy az always on kijelző megjelent.
Bekavarhatott a zseb mód valahogyan? -
snooze
veterán
sziasztok!
találkozott valaki olyannal, hogy hiváskor a hangszóró hangereje automatán teljes hangeröre megy fel, ezt hol lehet állitani, hogy maradjon a beállitotton? -
boborján2
őstag
-
[lAyCsI]
addikt
-
snooze
veterán
ma jött a 3.0.301.0 frissítés 1.1g..
-
[lAyCsI]
addikt
-
boborján2
őstag
-
Zwodkassy
senior tag
-
[lAyCsI]
addikt
-
Zwodkassy
senior tag
Nekem úgy tűnik, mintha a 3.0.x.y sorozattal gyorsabban merülne az akksi.
-
niklebi
senior tag
-
Zwodkassy
senior tag
Nekem valamelyik nap frissített 3.0.5.0-ról 3.0.6.0-ra.
WNOEUXM -
Siriusb
veterán
-
snooze
veterán
köszönöm.. megjelenitésben valami változás? beállításokban?
-
Siriusb
veterán
Biztos vannak benne hibák, én nemigen találkoztam velük, de nem is használom intenzíven a telefont. A mindennapi egyszerű dolgokkal jól megy, sőt még automatizáláskor Tasker, Foldersync sem találkoztam problémával.
-
snooze
veterán
-
Siriusb
veterán
-
snooze
veterán
Sziasztok!
A 3.0.5.0 ez az elsö sw a hármasban? Vagy már javitás? -
MÚMIKA
csendes tag
Én is hiába vártam, sehogy sem akarta az igazat. Az segít csak ezen, ha nem akarsz tovább várni, hogy bootloadert ki kell nyitni, letölteni a fastboot romot, flashelni rá, aztán visszazárni. Nekem is csak így lett meg a HOS3.
-
kishoris
tag
kiderült hogy régebbi a security patch a 3-asban.
Szerintem ilyen nem lehetséges.
Milyen verzión vagy most?
Illetve esetleg nem Telekom vásárlású a készülék?Év elején nekem emiatt nem ment fel a global 3.0.302 a 2.0.206-ra.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
kiderült hogy régebbi a security patch a 3-asban.
Szerintem ilyen nem lehetséges.
Milyen verzión vagy most?
Illetve esetleg nem Telekom vásárlású a készülék? -
gzoll
aktív tag
Hát én még mindig nem kaptam meg a HyperOS 3-at, és sehogy nem sikerült felvarázsolni. Próbáltam régiót váltani, letöltöttem a fastboot romot de azt mondta a telefon hogy nem tudja telepíteni, kiderült hogy régebbi a security patch a 3-asban. Sehogy nem sikerül :-/
Valakinek valami tipp? -
Demokatona
tag
Sziasztok! Ismerősömnek Redmi Note 13 Pro 5G telefonja van. A frissítés kicsit beragadt, Hyper OS 2.0.208.0 van a telefonon és azóta sem lát frissebbet, bármelyik régióra állítjuk is. Hogyan tudnánk rá feltenni a Hyper OS 3-at? Úgy tudjuk, az már március elején kijött, de az ő telefonja abszolúte nem lát frissebb verziót a 2.0.208-asnál. Várjuk javaslataitokat.
Szia!Ez a [link] videó alapján próbáljátok meg manuálisan.Értelemszerüen Redmi Note 13 Pro 5G re rákeresve a romok közt.
-
Wallenberg
senior tag
Sziasztok! Ismerősömnek Redmi Note 13 Pro 5G telefonja van. A frissítés kicsit beragadt, Hyper OS 2.0.208.0 van a telefonon és azóta sem lát frissebbet, bármelyik régióra állítjuk is. Hogyan tudnánk rá feltenni a Hyper OS 3-at? Úgy tudjuk, az már március elején kijött, de az ő telefonja abszolúte nem lát frissebb verziót a 2.0.208-asnál. Várjuk javaslataitokat.
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Sikerült elfelejtenem az alkalmazások zárolásához használt mintát. Csak néhány esetben volt beállítva reklámok miatt (így szerencsére alig korlátoz valamiben). Alapból ujjlenyomatot kért. Valakinek ötlet a gyári visszaállításon kívül?
-
snooze
veterán
Mire gondolsz?
Nem tudom elképzelni.
szóval.. kiraksz wigetet.. azon belül van mondjuk egy ikon... rányomsz hosszan, majd átméretezés, megjelenik egy kék "rács" amit tudsz nagyitani, de a benne lévö ikonok maradnak az eredeti méretnél.. igy stimm? 🙂
-
Croft-21
őstag
Próba szerencse
- wifi frekit valami stabil (szomszédoktól nem zsúfolt/szennyezett) közép tartományba kell tenni
-wpa3 helyett (ha az van), inkább wpa2
-jelszóban ne legyen spec karakter vagy szóköz , csak angol abc kis/nagybetűi és számok
Ha ezek megvannak wifit elfelejtetni , majd újra csatlakozni.
Találtam a wifi beállításokban egy ilyet: hálózatgyorsítàs - váltás mobiladatra, ha a wifi jel gyenge vagy a hálózat nem elérhető. Ez be van kapcsolva, akkor lehet ez okozza a váltakozást.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
sziasztok!
az uj hiperosel lehet már nagyitani a widgeteken belül az ikonokat?? nem az összeset, csak amit kiválasztok! köszönöm! -
boborján2
őstag
Próba szerencse
- wifi frekit valami stabil (szomszédoktól nem zsúfolt/szennyezett) közép tartományba kell tenni
-wpa3 helyett (ha az van), inkább wpa2
-jelszóban ne legyen spec karakter vagy szóköz , csak angol abc kis/nagybetűi és számok
Ha ezek megvannak wifit elfelejtetni , majd újra csatlakozni.
-
Croft-21
őstag
Az mitől lehet, hogy felcsatlakozok wifire és pár perc múlva úgymond eldobja és átvált mobilnetre, aztán megint felcsatlakozik wifire? Miért nem tartja stabilan a wifit?
-
[lAyCsI]
addikt
ha működik az jó ... play áruházon kívüli alkalmazásoknál sajnos ez se segít miui-n
(szerintem valami statisztika alapján szűrnek az app fontosságával kapcsolatban (ott meg nem igazán van régiós szűrés, hanem szerintem csak egy global lista van, így a kínai appok elnyomják a régióban fontos dolgokat).. a play alkalmazáson kívüli telepítéseknél meg még valami bug is lehet ebben. (én Mihon appal szívtam miui-n így... 5perc háttérben tartás után kilőtte a ramból, bármit is tettem vele).én egy külsős music player-t használok már jópár éve, az már a telepítésnél odadob a akksi ptimalizációhoz és kéri hogy kapcsold ki... szerencsére működik is
-
DraXoN
addikt
ha működik az jó ... play áruházon kívüli alkalmazásoknál sajnos ez se segít miui-n
(szerintem valami statisztika alapján szűrnek az app fontosságával kapcsolatban (ott meg nem igazán van régiós szűrés, hanem szerintem csak egy global lista van, így a kínai appok elnyomják a régióban fontos dolgokat).. a play alkalmazáson kívüli telepítéseknél meg még valami bug is lehet ebben. (én Mihon appal szívtam miui-n így... 5perc háttérben tartás után kilőtte a ramból, bármit is tettem vele). -
[lAyCsI]
addikt
-
Panthera
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Linux felhasználók OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 512GB silver független, 6 hó Apple garancia + extrák
- Xiaomi Redmi Note 12, 4/128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Google Pixel 8a, 8/128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Google Pixel 7 Pro, 8/128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Google Pixel 10 Pro, 8/128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- 1TB, 750GB, 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 7300,13.3",FHD,i5-8265U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Dell Latitude 5320 2-in-1 i5-1145G7 16GB RAM 512GB NVMe SSD Full HD Touch LTE 2 ÉV GAR.

(szerintem valami statisztika alapján szűrnek az app fontosságával kapcsolatban (ott meg nem igazán van régiós szűrés, hanem szerintem csak egy global lista van, így a kínai appok elnyomják a régióban fontos dolgokat).. a play alkalmazáson kívüli telepítéseknél meg még valami bug is lehet ebben. (én Mihon appal szívtam miui-n így... 5perc háttérben tartás után kilőtte a ramból, bármit is tettem vele).