Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
nem..sima videohivásra..mintha rendesen telozok csak videoval...
az én telefonom tudja(nem grand) de grandot akartam hivni és azt nem tudtam....ellenben a nokiámat ami szintén elölapi kamerás gond nélkül felhivtam videoval...
nálam van is gomb a kamerával hivás bekapcsolására de a grandon nem találtunk iylet.. -
Gabor777
aktív tag
Hát, 2-3 mm hosszú 1mm széles karcolás van a keret alján. Ez a legnagyobb probléma rajta...kiesett a zsebemből, de szerencsére tok volt rajta, szóval csak ott sérült.
Van bajom vele...kamera app nem működik, szoftveres hibája van, amit egyelőre nem tudtam megcsinálni. Teljesen gyári minden, frissítés óta nem működik. Ha nem sikerül megcsinálni, viszem vissza.
-
Gabor777
aktív tag
Ez a telefon csere pontosan hogy működik? Mit érdemes bent mondani nekik, illetve milyen papír kell nekik, hogy biztosan ne pattogjanak és hozzák a zsír új telefont? A telefon keretén baloldalon alul van egy kis karcolás, mert leejtettem...illetve a fólia cserélve volt, mert a zsebemben karcolódik, de gondolom ezekbe nem fognak belekötni.
-
Mate
nagyúr
-
TBG
senior tag
Itt nem maradt ki:
Miért szenvedtek ennyit ezzel a telefonnal ?
Én örülök hogy végre eladtam, de ti miért nem viszitek vissza és kértek helyette valami másik készüléket pl. Galaxy S Advance- re ebben a kategóriában ?Nem szenvedünk. És örülj neki, hogy eladtad. Én is örülök, hogy eladtad és nem kell napjában kétszer +1 ember sirámait olvasni.
Ez most egy ilyen nap.
-
Keeperv85
nagyúr
Jup.
Most jöttem a szerviztől. Jó fej srác volt, gyakornok lehet, mert eddig nem láttam. Vagy egy órát ült a szopórolleren, mindent elkövetett, hogy mentse a menthetőt. hát nem ment persze.
Közben még a papírokat csinálták, elbeszélgettem vele:
A T jóváhagyta a B05-ös és a B06-os szoftvert is. Meg is mutatta, ott van a szervizes gépeken, ám sajnos nem telepíthető formában. Mondtam neki, hogy jó lenne, ha véletlen rajta felejtené az SD-n, de sajnos nem merte.
Ezen kívül megmutatta, hogy tud olyat a szoftver, amit a Samsung telók: van benne számláló. Sőt! nem csak ebben van. Szinte minden más típushoz is jó. A ZTE-nél nem kell nézni -még-.
Elmondta, hogy most hónap végéig még cserélnek, DE utána nincsen csere. Ugyanis valószínű addigra kijön a B06-os szoftver, amivel egy időben kiveszik a cserélhető telók közül.
Továbbá a csere folyamatot is megmutatta. A visszavitt telók a következő kört járják be: T mérnökség, itt kap egy szakvéleményt, ZTE mérnökség, újabb szakvélemény, ZTE magyar szerviz (Gondolom ez az E-Care, nem volt megnevezve..), ZTE mérnökség, újabb szakvélemény. Ha javítható valahol, akkor vissza T mérnökség, ha nem akkor irány Kína, meg a repo-ba.
Egyébként ecte original B03-as szoftverrel kaptam az új telót. Érdekes, hogy itt még megvan az időzítő a Settings menüben.
-
gole69
csendes tag
Szevasz!
Nos...........a cégnél ahol melózom most osztottak ki 168 db Galaxy S Advance-t,nagy cég (VELUX)
Hát kb a fele felhasználó már most nyavajog hogy naponta többször ujjra indul, fagy és ehhez hasonló problémák............akkor????????
Az én GXIN-em meg megy mint a szél!!! -
Keeperv85
nagyúr
Pont tőlem kérded? Az enyémnek nincs baja! Eddig egyetlen egyszer fagyott le. Egyáltalán nem szenvedek vele!
Galaxy S Advance? Jól vagy?! Az egy.... khm...
1, Nincs rajta kontroll led, nekem ez hiba és ezt soha sem fogja semmi rom megoldani
2, Ha véletlen lemeríted, nem kapcsol vissza
3, JB az van rá, de merül tőle, mit az állat
4, Pont az AMOLED kijelzője miatt NEM kell!(#13812) w333:
De bizony, hogy az Android "hibája" az a 2mp. Annyira az, hogy szabvány az EU-ban a 2mp-es késleltetés. Már az iOS tulajok is elkezdtek sírni miatta, csak ott láthatóan nagyobb a tolerancia szint. Én is nehezen sütném rá arra a gépre, hogy ez nem feature, hanem bug. Egyébként direkt.
Szoftveresen kezelhető. Volt rá anno külön alkalmazás, ami kiiktatta!
-
kelzsoca
félisten
Ennek?
Itthon nem valószínű hogy látni fogod, a ZTE nem rúg labdába a nagyok mellett, ezekre a drága kínai telefonokra nincs igény, a szolgáltatók nem fognak kockáztatni 100k+-os ZTE-vel, mikor ebben az ársávban már mindenki a Samsung, SONY, HTC esetleg Apple gépei között válogatnak.
Még azt is mondom, hogy a GXI tömeges problémái miatt, a jövőben a T-Mobile is jobban meggondolja mit forgalmaz.
-
-
piltom83
csendes tag
Nekem ugyanez volt a jelenség SIM csere és két készülékcsere után is. Számos hibabejelentés és az előzőek figyelembevételével tegnap sikerült elintéznem a T-nél, hogy más készülékre cserélhessem. LG L9-re váltottam némi ráfizetéssel és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
Más. Köszi a válaszokat a vonal és net szakadás helyét illetően. Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy van-e olyan tulaj, aki nagyvárosban használja a telefont, ahol - hasonlóan mint vonatozás közben - sűrűbben kell tornyot váltani és mégsem észlelt ilyen hibát.
-
Mate
nagyúr
Köszönöm
Még van rá 1 év 9 hónap garancia, úgyhogy, ha bármi gond lenne vele már cseréltetem is ki
Össze lehet kötni valahogy a telefont tv-vel? Mármint wifi segítségével, TV-m DLNA képes. Van egy program, amivel youtubot ki lehet tenni, de annak a programnak a youtube keresője elég gyenge.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hát már nem, Pandawillen láttam már a ZTE Grand Memo-t forgalmazni, igaz csak elővételben.
-
-
Keeperv85
nagyúr
Mielőtt valaki eltámadna, mint anno, itt és most szeretném megjegyezni, hogy teljes egészében az úriember munkájáról van szó, amihez nekem az égvilágon semmi közöm azon kívül, hogy esetleg valami hülyeséget ugatok hozzá néha. Ugyanis volt már rá utalás nem egyszer, hogy mi kihasználva más munkáját magunkat fényezzük, vagy direkt úgy állítjuk be, mintha mi csináltuk volna. Úgyhogy én ettől már most elhatárolódom. Ha sikerül valamit segítenem, természetesen nem fogom magamban tartani, de ez NEM az én érdemem!
Én még eddig más segítsége és munkássága után nem felejtettem el feltüntetni, hogy érdemeben köszönhetem neki/nekik is, ha kész lett valami, ellenben néha kapom az ívet rendesen...
-
heidricha
őstag
A gyárival nekem sem csinált ilyet
Persze vissza is térhetek, de addig is érdekel, hogy ki mit tapasztal!Lehetne még egy factory resetet tolni, de ha nem tehetem vissza a cuccaimat a mentésből, ahogy a jelenlegi változattal tettem, akkor elég sok gondom lesz a visszatelepítésekkel!
-
airwawes
tag
Nekem is gyári van, én minden számomra fölösleges appot letiltottam: Facebook, google talk, gyári zenelejátszó stb stb. Már több mint egy hónapja nem volt se újraindulásom, se képernyőfagyásom se semmi. A regpon telepítve van, de nem használom gyakran, mert zabálja az aksit.
Nem a NextV2-vel van a gond, gyári alapon van, semmi olyan módosítást nem csináltak a készítők ami ilyen bajokat okozna...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest