Hirdetés
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Még egy kosár One UI frissítést összeszedett a Samsung
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
-
57949 - 57801
57949 - 57801 57800 - 57701 57700 - 57601 57600 - 57501 57500 - 57401 57400 - 57301 57300 - 57201 57200 - 57101 57100 - 57001 57000 - 56901 56900 - 56801 56800 - 56701 56700 - 56601 56600 - 56501 56500 - 56401 56400 - 56301 56300 - 56201 56200 - 56101 56100 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:08 Téma összefoglaló
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
volt valami event a mostani előtt ahol ki lehetett venni talán 15-öt, így nem kellett olyan sok. ha szerencsés vagy elég 60 is összesen.
a 90 az akkor kell ha nagyon peches vagy...80 általában elég. nekem majdnem megvan az összes hajó meg rengeteg prém is, szal még a szovjet kirakó is ki fog jönni...elvileg.
a spanyol bb biztos durva lesz, ha hűek akarnak lenni a spanyol flotta hírnevéhez.
sub meg cv az biztos nem mostanában lesz, ami neked kéne.
Én is a kirakósra megyek, a T9 ruszki BB állítólag nem rossz, normál BB dispersionja van, nem orosz. Plusz hasznosabb cuccok jönnek azokból a kontikból (nem elméletileg, gyakorlatilag)
-
Djuree
félisten
volt valami event a mostani előtt ahol ki lehetett venni talán 15-öt, így nem kellett olyan sok. ha szerencsés vagy elég 60 is összesen.
a 90 az akkor kell ha nagyon peches vagy...80 általában elég. nekem majdnem megvan az összes hajó meg rengeteg prém is, szal még a szovjet kirakó is ki fog jönni...elvileg.
a spanyol bb biztos durva lesz, ha hűek akarnak lenni a spanyol flotta hírnevéhez.
sub meg cv az biztos nem mostanában lesz, ami neked kéne.
-
Plata
titán
Hát ez az,ha bármire rakható lett volna kellene,spanyol hajó nem nagyon izgat.
Na és ehhez minimum 90 konténert kellett nyitni,annyi hajóm nincs. -
Djuree
félisten
na én kiszedtem az öreget.
értelmes hajó nincs hozzá, ez a spanyol tect tree hiányos nagyon még...castilla megvan de az nagyon fos.
jöhet a szovjet kirakós... -
Djuree
félisten
-
Plata
titán
-
Djuree
félisten
-
Plata
titán
Hááát a WG tényleg brutál nagy s.ggfej.
Még 10 szuper kontit nyitottam.
-
Plata
titán
Még 10 konti.
Meglepő egy hajó is van,nem meglepő low tier kutyagumi,még nem meglepőbb naná hogy cruiser.
Véleményem meg az hogy b+ Wg a cruisereket,nekem csak ilyen kell.
-
Djuree
félisten
-
dokee78
félisten
-
Djuree
félisten
kb. a szuperkonti a legrosszabb amire el lehet költeni. egyik évben vettem asszem 80-at, kb. semmi értelmeset nem adott...ami jó lenne acél meg dublony az nagyon ritka benne, hajó meg kb. esélytelen, ha ad is kis tierűt fog adni. esetleg ha kell kék bónusz, de mostanában állítottak valamit mert az is ritka.
a kapitány a legjobb, mert az csak dublonyos ládában lesz, ha bekerül, de az is kb. évek...meg az orosz konti. -
subaruwrc
félisten
én is azokra fogok rámenni, red titan v miatosz konténer után
nem rossz az a t9 ruszki amcsi hibrid
próbát megér
meg mellé 90 szuperkonti
ha jön belőle egy halom kék booster nekem már megérte -
Plata
titán
-
subaruwrc
félisten
-
dokee78
félisten
Van oldal ahol meg tudom nézni,mennyi tokent szerezhetek?
Mit kapok érte? -
subaruwrc
félisten
-
Plata
titán
-
subaruwrc
félisten
-
Plata
titán
Húsz szuper konti és sömmi igazán jó.
-
Plata
titán
Hát most nem dobott le a szerver.
Nyolc hajóra elég izét kaptam.
-
d1d1
csendes tag
Köszönöm.
-
subaruwrc
félisten
-
Plata
titán
Minden hajóddal kell játszani egyesével, hogy megkapd a tokeneket.
Nem kell.
Én Libertad-al játszom,mentem két jó csatát és kiváltottam 12 hajót.
Viszont most volt valami gebasz,egyedül megynertem operationst libertad-al kiírta hogy victory majd kijött egy felirat egyből hogy a szerverem karbantartás miatt nem elérhető másik szerverre át leszek rakva.
Át is lettem,de nincs csata jelentés,pedig baromi jó csatát mentem és egyedül nyertem.
-
Djuree
félisten
attól függ hány hajód van összesen. asszem ha pl. van 200 hajód, akkor játszol egyet és 5 hajóra való tokent kapsz. szal így elég csak minden 5. hajóval menni és megkapod mindre. de ha csak 50 alatt van a hajóid száma akkor minddel kell menni egyet.
-
GeneraL_XTX
veterán
-
d1d1
csendes tag
Sziasztok! Ez a 11th Anniversary hogy működik? Minden egyes T5-T10 hajóval kell játszani hogy kapjak tokeneket, vagy tierenként kell egy hajóval? Köszönöm.
-
Plata
titán
Ma asszimetrikusban láttam hogy a Bot hajók milyen okosak.
Two brothers vagy mi a fene pálya,két nagy sziget közt van egy csatorna,1 bot hajó kivételével mind abba ment bele és összeakadtak a bejáratnál.
Csapattársak pillanatok alatt szarrá lőtték őket,összesen négy raj repülőt tudtam felküldeni mert vége is lett.
Az utolsó raj épp csak felszált és kampó. -
Plata
titán
Malta nem rossz,de nem is a legjobb.
És szenes.
Marha lassúak a repcsijei. -
scyllarus
veterán
Az AI-t faggattam kicsit az acélos hajókról, és volt egy ilyen válasza, amikor azt hitte, elírás a Mahtaga:
"a cirill betűs áthallás és a gyors olvasat miatt ugrott be elsőre a Malta, de a CV-mentes életért maximális tisztelet! 🫡)." -
Plata
titán
-
Plata
titán
-
subaruwrc
félisten
-
Plata
titán
Mára elég volt asszimetrikus.
Volt négy jó csata meg ez.Sliff elment a térkép sarkába és ott afkolt.
Agir Los Andes indulás után szinte egyből meghaétak,mert egyenesen bele az ellenségbe.
Igen gyorsan vége lett foglalással. -
Plata
titán
Ok.
Végül is mindenkinek más a játék stílusa.
De én ma asszimetrikusban nyertem egyedül CV-vel.
Egy BB maradt élve a végére de kevés hp-val,ha van 20 másodpercem még akkor kampec.
De lejárt az idő,a bázist nem tudták elfoglalni mert szemétül spameltem a repcsiket. -
scyllarus
veterán
-
Plata
titán
Az AI egy dolog, de tényleg buffolt az átütésüktől kezdve a fire chance-ig minden. Még így is verhetők persze, ha nem 4 részeg makákó van a csapatodban, csak sajnos sokszor az van. Elég egy-két kevésbé fogalmatlan csapattárs, és hozhatók a meccsek. Tény, hogy az elmúlt egy hétben volt a legtöbb olyan csata, amit a végén egyedül hoztam le. Egyszer 8 ellen, az már vicces volt.
Jó tudom meg fogtok kövezni.
De próbáld ki CV-vel.
Lehozhazhatod egyedül is ha csak egy bázis van,mert a foglalást lehet resetelni ha sok repcsid van.
-
scyllarus
veterán
Az AI egy dolog, de tényleg buffolt az átütésüktől kezdve a fire chance-ig minden. Még így is verhetők persze, ha nem 4 részeg makákó van a csapatodban, csak sajnos sokszor az van. Elég egy-két kevésbé fogalmatlan csapattárs, és hozhatók a meccsek. Tény, hogy az elmúlt egy hétben volt a legtöbb olyan csata, amit a végén egyedül hoztam le. Egyszer 8 ellen, az már vicces volt.
-
Djuree
félisten
Igen sztem ugyanaz, 12 km talán. Brutál, dmg rekordom is vele van randomban, yueyanggal, majdnem 300k. a torpedó hatótáv lehetne nagyobb, de mivel jó az álcája még éppen elmegy. akkor már túl op lenne. főleg hogy radart is lehet neki választani.
-
Plata
titán
T10 Jinan vagy mi a manó megvan.
Nagyon fun ahogy kidob egy tonna torpedót elnyomom a töltésgyorsítót és még egy adag kimegy.
Gondolom a DD is ilyen csak nagyobb a torp hatótávolsága? -
Djuree
félisten
-
Plata
titán
-
Djuree
félisten
Nekem volt szerencsém látni ahogy a nyolc ledobott torpedót angol cruiser le manöverezi,majd ugyanez amcsi BB-vel.
Viszont amikor idióták és egymásba mennek az vicces,Jáger-el volt ilyen dupla killem,yamagiri-vel meg három hajót lőttem ki egy salvo-val.
Kár hogy a yamagiri olyan rohadt sok pénzt elnyel.
Szeretném ha nem pénznyelő izé lenne.Fejleszd ki a yueyangot, nagyjából ugyanazt tudja, annyi hogy dd-kre nem hatnak a torpjai.
-
Plata
titán
Nekem volt szerencsém látni ahogy a nyolc ledobott torpedót angol cruiser le manöverezi,majd ugyanez amcsi BB-vel.
Viszont amikor idióták és egymásba mennek az vicces,Jáger-el volt ilyen dupla killem,yamagiri-vel meg három hajót lőttem ki egy salvo-val.
Kár hogy a yamagiri olyan rohadt sok pénzt elnyel.
Szeretném ha nem pénznyelő izé lenne. -
Djuree
félisten
sajnos ezt csinálják, torpedóval messziről nem lehet őket ellőni.
ezt javíthatnák igazán mert faxság... -
subaruwrc
félisten
hát a torpedó kikerülésük vicc
yodoval ellövöm a torpokat úgy hogy takarja a sziget és a north carolina egyből elkezd fékezni meg fordulni
annak ugye sok hydroja van ........ -
Plata
titán
Nem tudom,szerintem a játékosok nagyon nagyon agyatlanok.
Ma kora reggel 3 Bb 1 cruiser és én CV felállással egyedül megnyertem, P Ruprecht meg Des Monies dísznek sem volt jó,egyből bele mentek a tömegbe.
Pius prior meg úgy gondolta hogy megkeresi az ellenséges CV-t,na és hogyan? Át vág az egész ellenséges hordán.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hülye barom,sliff birta a legtovább ő a bázisról lövöldözte amit spotoltam.
De ős is meghalt végül,de nyertünk mert az idő lejárt és közel voltam a bázishoz,spameltem a repcsiket és mindig sikerült a bázisfoglalást resetelni.
Másik asszimben ketten nyertünk egy triumfrancossal,annapolis instant halt,meg két BB.
Szintén bázisvédés volt,triumf nagyon ügyesen tolta,de a többi hulladék volt. -
Djuree
félisten
Nem gondolnám. Viszont az biztos, hogy sokkal erősebb az ai mint coop-ban. Konkrétan erősebb mint nagyon sok random játékos...
-
dokee78
félisten
Olyan retek módon el kezdett csalni a játék Assymetric módban,hogy már ez sem szórakoztató számomra.
Mernék rá fogadni,hogy ezeknek a botoknak manipulálva van a töltés időtől kezdve minden.
-
Plata
titán
-
subaruwrc
félisten
-
Plata
titán
Operationsban minimap bugos volt,Von Zuckerhoff csapattársat néha sliff-nek írta ki.
-
Plata
titán
Kár hogy nem jön valami T10 prém amcsi sub.
Kellene még egy a német mellé.
Tech tree sub-okat nem szeretem.
-
Plata
titán
-
Plata
titán
-
Djuree
félisten
Na ma megint kifogtam egy okos játékost.
Az észlény libertad-al egyenesen oda ment ahol spawnolnak a hajók,na ná rá spawnoltak. 
Próbáltam segíteni neki de hát akkora túlerővel szemben nem volt esélye.
Persze én voltam a hülye mert nem lőttem le róla az összeset,miután meghalt végig minket szidott,az volt az érdekes hogy valamelyik játékost CV-nek nézte,mivel azt is mondta hogy useless Cv.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak hogy nem is volt CV.
Francba,nvidia megint szivat,két képet készítettem és mind a kettőn ugyanaz van.
Mert megszokta hogy te cv-vel szoktál lenni.
-
Plata
titán
Na ma megint kifogtam egy okos játékost.
Az észlény libertad-al egyenesen oda ment ahol spawnolnak a hajók,na ná rá spawnoltak. 
Próbáltam segíteni neki de hát akkora túlerővel szemben nem volt esélye.
Persze én voltam a hülye mert nem lőttem le róla az összeset,miután meghalt végig minket szidott,az volt az érdekes hogy valamelyik játékost CV-nek nézte,mivel azt is mondta hogy useless Cv.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak hogy nem is volt CV.
Francba,nvidia megint szivat,két képet készítettem és mind a kettőn ugyanaz van.
-
Plata
titán
-
Djuree
félisten
-
Plata
titán
-
Plata
titán
-
KJ82
senior tag
-
Djuree
félisten
-
Norbi8712
csendes tag
Bronz ligában jelenleg t6-van.
Ott csak az ingyen acél miatt szoktam játszani. -
Djuree
félisten
-
Plata
titán
Nekem mázlim volt a víz alatt voltam,csak valamelyiken volt nem radar hanem a másik,aminek most nem jut eszembe a neve.
Ha tudok játszani majd megnézem.
Lentebb mentem és megsoroztam a BB-t. -
Djuree
félisten
én már torpoztam ki subot egyszer, pont a felszínen volt szerintem észre se vett hogy mellé értem. vicces volt. nekem legalábbis.
-
Plata
titán
Hermes operationsban sub-al sikerült megzavarnom egy DD falkát,amikor spawnol 1 Bb 4 DD én már ott voltam,észrevettek és az összes torpedót el lőtték rám.
Tényleg ilyen süket a programjuk hogy egy Sub-ra el lövik az összes torpedót?
-
scyllarus
veterán
Ha asymbe subbal jön valaki, vagy top xp-s lesz vagy riportolom a csata végén.
Mármint nem ez a kettő szokott előfordulni, mindig így csinálom. Viszont ha első lesz, akkor megy a compliment is. Szóval valamit mindenképpen kap
-
Plata
titán
Én is azt szoktam csinálni,Sliff vagy Libertad-al beállítom hogy menjen egyenest át a szembeni oldalra az ellenséghez és nem is kell a gépnél lenni.
Másodlagos meg úgyis dolgozik. -
Djuree
félisten
Igen a coop az küldire jó, néha én is csak belépek coop csatába, W-t megnyomom aztán megyek a dolgomra.
Volt hogy még killem is lett így, véletlen pont lerammoltam valamit.
-
Plata
titán
Co-op nagyon jó a mostani eventre,napi 5 bármilyen csata,ha tudom hogy nehéz napom lesz,tolok 5 co-op csatát és kész.
De ha van időm operations.
Annakidején mikor csak random volt abba is hagytam a játékot és évente toltam kb 10-20 csatát.
Most meg nincs nap hogy ne játszanék a francba.
-
Djuree
félisten
mire is jó csak ilyen módban lubickolni?!
csakhogy értsem... oké, random agyhalál, ez tény... xp farm nem sok, kredit esetleg?!én se értem, de elfogadom. olyat is láttam akinek 20000 körüli coop csatája van. az mondjuk durvább mert ott kihívás sincs.
én csak randomot nyomatok.
rankedeznék is ha nem csak 7-es hajók lennének, ha 8 vagy 9-es is menne akkor tolnám ezerrel. de 7essel nem vagyok hajlandó menni. -
Plata
titán
mire is jó csak ilyen módban lubickolni?!
csakhogy értsem... oké, random agyhalál, ez tény... xp farm nem sok, kredit esetleg?!Szórakoztató.
Nincs annyi játékos,ha full kreténbe tolják is van esélyem nyerni.
A képen látszódik is a Will to Win achi,vagyis egyedül fejeztem be.
Operationsban a sub kap egy vicces képességet,szóval szerintem kikapcsolódásnak jó.
Néha persze van itt is aki anyáz ész nélkül,de kissebb az esélye.
Plusz egy ideje operationsban random események vannak amiktől nehezebb.
Főleg ha csak úgy random a játék genyóságból rád spawnol 3-4 cruisert.
Sub-al igazán szórakoztató élmény.
De a köv peccsben jön a low tier operations is.
-
- = Zk = -
félisten
-
Plata
titán
Megkaptam a kedvenc öcsim egy sub-al.
-
Djuree
félisten
persze hogy utálják, ahogy a cv-ket is.
jó sub játékossal nagyon ritkán találkozok randomban, a legtöbb lehal hamar. én direkt vadászok rájuk, meg a cv-kre is. saját magamnak kis kihívás, ha már unom a banánt... -
subaruwrc
félisten
-
Plata
titán
-
subaruwrc
félisten
Na ezért nem megyek én randomba,operationsban voltam és szerintem nem csináltam rosszul. Sub-al rámentem a másodlagos feladatokra is amit a többiek le sem tojtak. Még is a kedves csapattárs szerint én voltam a béna,na jó nem ezekkel a szavakkal írta le,csak azok a szavakat nem szabad ide leírni.

9 killel meg 388k dmg-vel valószínű nem te vagy a helikopter
-
Plata
titán
Na ezért nem megyek én randomba,operationsban voltam és szerintem nem csináltam rosszul. Sub-al rámentem a másodlagos feladatokra is amit a többiek le sem tojtak. Még is a kedves csapattárs szerint én voltam a béna,na jó nem ezekkel a szavakkal írta le,csak azok a szavakat nem szabad ide leírni.

-
jocee777
tag
Nálam csak a freexp boostert hagyta átváltani, a többi piros mintha nem is lenne.
Köszi wg!
-
AzŐsgén2
tag
-
subaruwrc
félisten
-
AzŐsgén2
tag
Hol lehet ilyen tokent konvertálni? Nem találom sehol.
-
Plata
titán
-
Plata
titán
Szerintem valamikor akkor,reggel voltam fent,mintha azt írta volna hogy 16 óra múlva reset.
De ha gondolod felugrom és megnézem.
Vagyis kb 10 perc,még van három deep space encounterem.
-
dokee78
félisten
Mikor szokott küldetés újra indulás lenni hajnalban?
Ma nem tudom le játszani az öt csatát a tokenekért. -
subaruwrc
félisten
-
Plata
titán
Ugyan WoT-ban írtak rám,de állítólag WoWs kód.
NHPDWOWS
Nekem működött de nem tudom mit adott,mert a WoT napi lószart tolom épp.
-
Djuree
félisten
-
subaruwrc
félisten
Akinek nincs kreditje annak megérheti, de amúgy sztem is értelmetlen azt venni.
amúgy sc-t is eléggé az, tavaly vagy mikor vettem 100-at, semmi hasznos nem volt benne. Kék bónuszok voltak de abból amúgyis van szarásig nekem. Hajót nem is dobott, ha dob is kis tierűt fog először. Némi RP meg acél is volt talán, de minimális. Szal megbántam hogy arra költöttem.
A kapitányos ládikót lesz sztem érdemes, utána csak dublonyért lesz igencsak. Már amikor majd beteszik...akkor inkább a red steel v milyen kontit és rámenni a collectionre?
nem hangzik jól ez a superconti arány se, bár gyanítottam -
Djuree
félisten
Akinek nincs kreditje annak megérheti, de amúgy sztem is értelmetlen azt venni.
amúgy sc-t is eléggé az, tavaly vagy mikor vettem 100-at, semmi hasznos nem volt benne. Kék bónuszok voltak de abból amúgyis van szarásig nekem. Hajót nem is dobott, ha dob is kis tierűt fog először. Némi RP meg acél is volt talán, de minimális. Szal megbántam hogy arra költöttem.
A kapitányos ládikót lesz sztem érdemes, utána csak dublonyért lesz igencsak. Már amikor majd beteszik... -
Plata
titán
Nekem kiszámolta hogy mennyi idő a CV ha napi 5 küldit letolom ès aranyat kiveszem.
-
subaruwrc
félisten
-
Plata
titán
-
Plata
titán
-
subaruwrc
félisten
itt ki lehet számolni mennyi lesz az annyi
-
scyllarus
veterán
Nagyon látszik már a csata elején, ha nem nyerhetsz. Minden, de tényleg minden kapott lövés rögtön gyújt is, full broadside hajókba rendes pen, de 1750 sebzés.
Tegnap az első asszimetrikus után mentem coopba a küldiért. Mire kettőt pislogtam, egyedül maradtam 8 bot ellen. Mondjuk, lehoztam, de ez tényleg izgalmas volt, nem sima győzelem vagy vereség. -
subaruwrc
félisten
én tegnap felmentem randomba
hát kár volt
háromból három steamroll
nem a jobbik végén voltam -
Plata
titán
-
Djuree
félisten
De operationsban néha nagyon hülyék,japcsi hajós operationsban Yamato és Satsuma egymásnak ment és még toltak egy bungo-t vagy mi a fenét és egy Yodd vagy Yodo-t,sosem jegyzem meg a nevét.
Yamagiri-vel egy full torpedó salvo-val brutálisat sebeztem beléjük.
Egyébként az új super cruiserről mi a véleményetek?
Meg veszeritek ha kijön?
Elfelejtettem a nevét,de valami kuroszava szerű japcsi crusier.kuroszava
-
Plata
titán
-
subaruwrc
félisten
De operationsban néha nagyon hülyék,japcsi hajós operationsban Yamato és Satsuma egymásnak ment és még toltak egy bungo-t vagy mi a fenét és egy Yodd vagy Yodo-t,sosem jegyzem meg a nevét.
Meg veszeritek ha kijön?
Elfelejtettem a nevét,de valami kuroszava szerű japcsi crusier.kurama
-
Plata
titán
A botok idiótaságát azért köményen tudja ellensúlyozni a játék, de kell is.
Érdekes mikor ellövöm a torpokat, már el is kezd irányt/sebességet változtatni az ellen hajója, pedig még észlelési távon bőven kívül van. Távolról esélytelen ellőni őket torp-al, max néha 1-1-be belemennek véletlen, közel kell menni. Meg ilyen és hasonló dolgok...De operationsban néha nagyon hülyék,japcsi hajós operationsban Yamato és Satsuma egymásnak ment és még toltak egy bungo-t vagy mi a fenét és egy Yodd vagy Yodo-t,sosem jegyzem meg a nevét.
Meg veszeritek ha kijön?
Elfelejtettem a nevét,de valami kuroszava szerű japcsi crusier. -
Djuree
félisten
-
subaruwrc
félisten
Érdekes mikor ellövöm a torpokat, már el is kezd irányt/sebességet változtatni az ellen hajója, pedig még észlelési távon bőven kívül van. Távolról esélytelen ellőni őket torp-al, max néha 1-1-be belemennek véletlen, közel kell menni. Meg ilyen és hasonló dolgok...ja
rendes okosabbak mint randomba az emberek -
KJ82
senior tag
Érdekes mikor ellövöm a torpokat, már el is kezd irányt/sebességet változtatni az ellen hajója, pedig még észlelési távon bőven kívül van. Távolról esélytelen ellőni őket torp-al, max néha 1-1-be belemennek véletlen, közel kell menni. Meg ilyen és hasonló dolgok...Én sosem lövöm bot ellen a torpedót a szürke vonalra teljesen, hanem mögé valamivel, mert lelassítanak rögtön. Általában működik. Illetve ha leveszem róla a kijelölést a kilövés után, akkor sem nagyon váltanak irányt.
-
Plata
titán
Legtöbb csatában a rohadt drága prém hajók szinte azonnal meghaltak,volt egy csata amiben volt 3 fős divizió,vagy mi a szösz.
Két T10 prém bb és egy T10 prém crusier,én marha örültem hú de jó ezek legyalulják a térképet is.
Kétt BB egy oldalon kezdett a cruiser túloldalt, a cruiser elindult a társai felé ott hagyta a másik BB-t,aki behalt,mire átért a többiekhez a két prém BB szintén meghalt..
Na és ott van az hogy nem védik a bázist,egy bázis van arra jön az összes ellenség,négy idióta a térkép két szélén elmegy az ellenség bázisára én meg egyedül egy szar DD-vel harcoljak 12 hajóval akik pillanatok alatt befoglalják a bázist,nincs időm se újra tölteni mert hat hajó hamarabb elfoglalja. -
Djuree
félisten
Érdekes mikor ellövöm a torpokat, már el is kezd irányt/sebességet változtatni az ellen hajója, pedig még észlelési távon bőven kívül van. Távolról esélytelen ellőni őket torp-al, max néha 1-1-be belemennek véletlen, közel kell menni. Meg ilyen és hasonló dolgok... -
dokee78
félisten
Sok esetben csal a játék szerintem.
Mindig megnézem vereség esetén,hogy kikkel játszottam.
Mostanában volt elég sok bukta,amikor is 53-57% WR-os játékosok haltak ki villámgyorsan,mert olyan OP botokat dobott be a játék,hogy rendesen ésszel játszottak! -
Plata
titán
Ma este öt asszimetrikust mentem,hihetetlenül szánalmas csapatokat kaptam.
Szerintem azért jönnek asszimetrikusba csatahajóval meg cruiserrel hogy bele menjenek tömegbe és meghaljanak,egy csatának jó az eventhez.
-
subaruwrc
félisten
Az. Nekem megvan a normál, a dockyardja után kb. 2x mentem vele a snowflake miatt, aztán azóta se. Azért nem adtam csak el hogy nehogy véletlen visszakapjam valamiből.
Nekem kellene hogy fizessen WG hogy megcsináljak ezért egy dockyardot.
De itt egy régi PQ videó róla, mondjuk nem tudom buffoltak-e rajta az évek során :
rákereshettem volna
köszi az infokat
hát akkor nem várom húde nagy izgalommal -
scyllarus
veterán
-
KJ82
senior tag
Az. Nekem megvan a normál, a dockyardja után kb. 2x mentem vele a snowflake miatt, aztán azóta se. Azért nem adtam csak el hogy nehogy véletlen visszakapjam valamiből.
Nekem kellene hogy fizessen WG hogy megcsináljak ezért egy dockyardot.
De itt egy régi PQ videó róla, mondjuk nem tudom buffoltak-e rajta az évek során :
-
Djuree
félisten
-
dokee78
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
Plata
titán
-
subaruwrc
félisten
-
Plata
titán
-
Djuree
félisten
-
dokee78
félisten
-
Djuree
félisten
-
KJ82
senior tag
-
dokee78
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
Plata
titán
-
dokee78
félisten
A Holiday hajók közül melyikben láttok potenciált?
A 2 drágán kívül! -
Djuree
félisten
-
dokee78
félisten
-
Djuree
félisten
-
dokee78
félisten
Mennyi Dublonba kerültek a BF ládák emlékszik valaki?
9.000 dublonom lesz addigra csak! -
Plata
titán
-
scyllarus
veterán
-
Djuree
félisten
-
Plata
titán
Ma viszont lehetetlen játszani,operationsban folyton vesztünk.
-
Plata
titán
Pan America.
Azt mondják a 10-es nagyon durva,olyan combat instruction van rajta amitől az ágyúja 50%-al többet sebez.
-
Djuree
félisten
pan-american lesz az.

én is próbáltam, sztem nem nagy cuccok. de majd kiderül milyen a 10-es...valamit gondolom csak tudnak, mindig az új cuccok opok. -
scyllarus
veterán
A Pan-Asian? A kicsiket (3-4-5) próbáltam, azok meglepően durvák voltak, pedig nem szoktam DD-zni. Majd megjön a T7 a második sorból, az már relevánsabb tapasztalatot ad.
-
Plata
titán
Azt mondják az új DD iszonyúan op,a combat instruction képességével egész sorozat citadellát lő egy cruiserbe vagy BB-be,szinte nincs is cd az ágyúin és lő mint egy elvetemült őrült.
-
Plata
titán
-
subaruwrc
félisten
-
KJ82
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
57949 - 57801
57949 - 57801 57800 - 57701 57700 - 57601 57600 - 57501 57500 - 57401 57400 - 57301 57300 - 57201 57200 - 57101 57100 - 57001 57000 - 56901 56900 - 56801 56800 - 56701 56700 - 56601 56600 - 56501 56500 - 56401 56400 - 56301 56300 - 56201 56200 - 56101 56100 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Még mindig tud új asztali Ryzeneket hozni az AMD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Még egy kosár One UI frissítést összeszedett a Samsung
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Horgász topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr titán hibátlan, karcmentes
- AKCIÓ! Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Intel Core I5 13600K - 14mag/20szál - Új, Bontatlan - Gari 2028.02.22. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700F - 16mag/24szál - Új, Bontatlan - Gari 2028.05.25. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700 - 16mag/24szál - Új, Bontatlan - Gari 2029.02.14. -ig - Eladó!
- 27% - Lenovo Legion R27qe Gen 2 IPS Monitor! 2560x1440 / 0.5ms / 200Hz / FreeSync
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- PEAQ PET 10980-F628E 6/128 GB Tablet 6 hó garancia, számlával!
- Honor Magic 7 Pro, 12/512GB, Újszerű 12 Hónap garanciával

Véleményem meg az hogy b+ Wg a cruisereket,nekem csak ilyen kell.
Nyolc hajóra elég izét kaptam.

Volt négy jó csata meg ez.