- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Idén nem várható a Grand X IN 2 megjelenése az országban, tehát aki esetleg erre várt volna, az ne várjon a készülékre.
-
kelzsoca
félisten
A Google szolgáltatások alkalmazás (automatikusan frissül) is folyamatosan piszkálja a rendszert, az hogy kap netet, vagy sem nem számít.
-
kelzsoca
félisten
válasz
tonyqa23 #17257 üzenetére
Annyi változott, hogy már nem az a kínai lüke válaszolgat hülyeségeket, hanem valaki átvette a facebook-os kommunikációt, igaz a Jelly Bean helyzete már lefutott dolog, de azért páran még futnak vele egy kört.
ui: a tortát szeljük fel egyenlőre, de a kínai írt ennél vadabbakat is
-
kelzsoca
félisten
válasz
k_imre #17147 üzenetére
Mivel a készülék kifutó termék, ha nem már ki is futott, így elképzelhető, hogy már kártyafüggetlenül is megvásárolható, viszont Keeperv85 kollega is jól írja, a T-Mobile kizárólagossággal rendelkezett, és csak a ZTE-t megkerülve tudott kártyafüggetlen készülék bejutni az országba (vagy legálisan, szolgáltatónál unlockolt készülékből szaladgált eddig pár darab az országban) ezeket a csatornákat a gyártó igyekezett megszüntetni korábban.
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Aki rá van zizegve a készülékre, és folyton a fórumot bújja (~10%) az így értesül róla, a mezei felhasználó (a többség) meg root és minden nélkül gyári állapotban használja a készülékét.
Az átlag emberek a gyártó weboldalát sem nézegetik, meg nem követik őket facebookon sem.
-
kelzsoca
félisten
válasz
feelurself #16109 üzenetére
Nem tudom pontosan mennyi fogyott, ezt üzleti titokként kezelik, az említett példa egy általam gondolt eladott mennyiségre alapszik, pusztán spekuláció.
Nincs semmiféle mese, csak az éremnek két oldala van.
Nem egy világmegváltó készülék ez, de azért annyira nem is problémás, mint azt itt sokszor lehet olvasni.miért kapunk folyton ugyanolyan hibásat cserekészüléknek?
Mit jelent az ugyanolyan hibás, mi a hiba oka, szoftveres, vagy hardveres eredetű problémáról beszélünk?
-
kelzsoca
félisten
válasz
feelurself #16106 üzenetére
A készülékből csak itthon több ezer fogyott, ha tippelnem kellene 15-20.000 eladott darabot mondanék, persze ennél lehet jóval több is, ha ebből itt összesen jó ha 100 user (és lehet sokat is mondtam) panaszkodott, akkor meg lehet nézni, az hány százaléka az eladott készülékeknek.
A fórumok egyébként is mindig erről szólnak, tapasztalatcsere, panaszkodás, hibák jelentése (itt lehet user-error szintű és valós probléma is) és nem adnak valós képet vissza az adott termékről, legyen az bármilyen műszaki cikk, gyártótól és ártól függetlenül.
Akinek hibás a készüléke nyilván nem vigasztalja, hogy a másiknak hibátlan, de senki sem mondta, hogy a hibás készüléket el kell fogadni.
Vissza kell vinni a szolgáltatóhoz, és cseréltetni kell, ha a csere darab is problémás, megint cseréltetni, és a következő alkalommal másik készüléket választani, vagy eladni a garanciába kapott új modellt, és ezt elfelejteni. -
kelzsoca
félisten
A személyeskedés helyett, visszatérhetnénk a szakmai topic témájára a ZTE Grand X IN készülékre.
-
kelzsoca
félisten
Sziasztok!
Némi kárpótlásul a Veletech kiállításon elszenvedett hiányunkért szerveztünk Nektek egy rendhagyó ZTE készülék bemutatót, a május 30.-án, az Akvárium Klubban 18 órakor kezdődő Telenor Okostelefon Akadémia keretében. Megmutatjuk nem rég bejelentett Okostelefon újdonságainkat, megoszthatjátok velünk tapasztalataitokat, továbbá igyekszünk válaszolni minden kérdésre - természetesen csak a ZTE készülékekkel kapcsolatban :-)
Az Akvárium Klub címe: Budapest, V. kerület, Erzsébet tér
Regisztrálni az zte-event@mailbox.hu e-mail címen tudtok, a részvétel ingyenes. A tárgy mezőbe kérlek írjátok bele: ZTE Showroom. A regisztrálók között különböző, ZTE-s ajándékokat sorsolunk ki. Akik pedig megírják azt is, hogy miért választották, szeretik a ZTE márkát / készülékeinket, kisorsolásra kerül egy kártyafüggetlen ZTE okostelefon is.
Várunk Benneteket!
-
kelzsoca
félisten
(#15647) Ed3r_X
(#15648) bubi92Korábban ugye, vagyis a megjelenés körül, szinte minden nap többször előjött a turbosim-es téma, akkor került ez megfogalmazásra, és került be az első hozzászólásba, de ugye ez nem számít függetlenítésnek, hiszen még a turbosimnek mint olyannak saját topicja is van itt a Prohardveren.
-
kelzsoca
félisten
válasz
illes.bence #15488 üzenetére
Ugye az ilyen dolgokat nem egy nyilvános fórumban kellene megbeszélni, ahol a szolgáltató, és a gyártó is olvasgat...
-
kelzsoca
félisten
válasz
sil3ntbeatz #15440 üzenetére
Ne is álmodozzatok.
-
kelzsoca
félisten
Friss infó:
Úgy néz ki hamarosan érkezik az a csomag OTA-n a készülékre (héten-jövő héten várható) ami kijavítja a már régóta fennálló problémákat.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85 #15043 üzenetére
Az a helyzet, hogy két másik problémáról beszélünk, én a touch érzékenységét mondtam, te pedig a "Fagy a touch" példával jöttél.
A következő frissítésnél kiderül minden, mivel nincs changelog, még "házon belül" sem valóban felesleges találgatni.
Részemről zárhatjuk is a témát. -
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85 #15037 üzenetére
Nem volt. Akkor a B03-as kernellel meghalna az egész érintés.
Mivel nincs config fájl, azt sem látni, hogy hány féle touch driver lett alapból beforgatva, így működhet egy másik touch is például.
Rengeteg dolgot javítottak, frissítettek benne.
Lényegtelen, hogy milyen egyéb változások vannak (még ha hasznosak is) mikor a fő problémákat nem orvosolja, így értettem, és az átlag usert nagyon nem érdekli mi folyik a "háttérben" csak menjen úgy a készülék, ahogy az elvárható.
-
kelzsoca
félisten
Szerintem touch panel csere volt az újabb szállítmánynál, és ha ez igaz lenne, mindjárt ki is derülne, hogy hardveres probléma (gagyi touch panel) volt a touch érzékenység, bár még a kis sárgák dolgoznak ezen, hiszen az OTA-n érkező szoftver február végi, az nehezen javítja ezeket a problémákat, amit ~2 hete azonosítottak.
Mondhatnám azt is, hogy a B06 nem jó semmire, csak van.
ui: egyébként lehet menni lázadni is, nem csak a pozitív visszajelzéseket várják.
-
kelzsoca
félisten
Közlemény!
A ZTE Hungary a közeljövőben, várhatóan Május végén Budapesten, egy még nem fixált helyen (valószínűleg kávézó-kávéház stb..) nyílt napot tart, és szívesen vár minden érdeklődőt.
A rendezvényen a jövőben megjelenő készülékekkel lehet ismerkedni, illetve a ZTE-t is lehet kérdésekkel bombázni. A látogatók között ajándékokat sorsolnak ki.Erről hamarosan hivatalos közlemény is megjelenhet a ZTE Hungary weboldalán, illetve facebook oldalukon, továbbá a várható érdeklődés/helyszín megválasztásának érdekében, az esetleges részvételt előre kell majd jelezni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Garry84 #14767 üzenetére
Pedig, ő is csak a Ti érdekeitek védi, hiszen az senkinek nem lesz jó, ha tömegesen indulnak a userek cseréltetni a készüléket, aminek a következménye az lesz, hogy a valódi hibás készüléket sem fogják a jövőben senkinek kicserélni.
Jelzésképpen mondanám, hogy a múltban volt már példa, amikor a ZTE bekeményített ez ügyben.Tehát ne essetek egymásnak, mert nincs értelme.
-
kelzsoca
félisten
válasz
A_ScHuLcZ #14742 üzenetére
Üdv!
A nyílt hozzáférési pontok használhatósága erősen megkérdőjelezhető, még a felsőkategóriás készülékek esetén is, így ez talán nem a telefon hibája lesz.
XP-vel nem is fog menni, egy 12 éves operációs rendszer nem támogatja az MTP módot, amit a készülék használ.Szoftvert frissíteni hivatalos módon, a leírás alapján lehet, illletve B04-es szoftver esetén, amennyiben az teljesen érintetlen, lehetőség van OTA frissítésre is, ekkor mobilnet vagy wifi segítségével letölthető a friss szoftver.
===================
A lilásodás miatt visszahordott telefonok valószínűleg csak tovább fogják erősíteni azt a közelgő eseményt, ahol többet senkinek nem fogják kicserélni a készüléket, hanem bevizsgálás után döntenek a készülék sorsáról.
Lassan már minden tulajdonos túl van 2-3 készülékcserén.
-
kelzsoca
félisten
válasz
illes.bence #14675 üzenetére
Root Explorerben: Ráböksz hosszan az adott fájlra, majd Permissions, leszeded az összes pipát, majd mented.
ui: teljesen gyári szoftver esetén az alkalmazások többnyire odex formában találhatóak meg, tehát a rendszeralkalmazásokból kettő van: fájlneve.odex, fájlneve.apk, erre majd figyelj.
-
kelzsoca
félisten
válasz
illes.bence #14671 üzenetére
Törlés helyett, ha benne van a pakliban, hogy idővel vissza is szeretnéd állítani őket, egyszerűbb lenne a jogokat elállítani a fájlokról, amit adott alkalom esetén, akár vissza is lehet állítani, és minden menne tovább.
-
kelzsoca
félisten
A B06hoz való ROOT csomag mit csinál?
Mondjuk rootol?
A művelet végére a boot partíció teljesen gyári állapotba kerül.
Root Browser, Root Explorer, Total Commander stb..
ui: a root folyamat azonos a régivel, de már a friss kernel-el (Keep-nek köszönöm a feltöltött kernelt) történik mindez.
-
kelzsoca
félisten
válasz
pudingstyle #14436 üzenetére
Nem, semmi nem használható a b06-hoz ezek közül.
-
kelzsoca
félisten
válasz
tonyqa23 #14385 üzenetére
Igen, választható, hogy melyik recovery menjen fel.
Gondolom, ha lesz módosított rom, akkor a cwm recot érdemesebb?
Nem biztos, ezért csináltam meg a módosított 3e recovery-t, de ahhoz, hogy ezt használni lehessen kell custom rom is, ezt Keeperv85 kollegára bízom, illetve azt is, hogy melyik recoveryvel szeretne majd dolgozni.
Ez a root jobb, mint amit a multkor linkeltél GR-X-Root_supersu?
Ez nem a binary féle megoldás, szerintem egyszerűbb.
-
kelzsoca
félisten
ZTE GRAND X IN B06-os szoftverhez okosságok:
Az alábbi csomagokat csak abban az esetben használd, ha sikeresen frissítettél a B06-os szoftververzióra!!
MD5: a3e2668b2c911c6fe4cca344cef629ec
MD5: b2625eff0f6fa48d7aeba49e5921bc8b
A csomagban:
- módosítatlan gyári 3e recovery
- módosított 3e recovery
- clockworkmod recovery -
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85 #14358 üzenetére
Bocs, nem fejtettem ki bővebben, tehát akkor újra fel kell tenni a b04-et, lefrissíteni b06-ra, és így root.
ui: ha lenne a b04-ből patchelt b06-os kernel, az exe módszert lehetne frissíteni nem?
Persze olyat is lehet, hogy cwm-et felhuzatni a userekkel, majd onnan egy csak system-et piszkáló kis patch csomag, ami a root/unroot-ot elvégzi, és akkor nem kell kernelt piszkálni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
tonyqa23 #14301 üzenetére
A nextgen-es root-ot lehetőleg ne használjátok már a friss verzióhoz, mert ott kernel cserével van megoldva a root, azt meg most itt nem kéne erőltetni...
Van ez a másik módszer, azt használjátok.
-
kelzsoca
félisten
válasz
illes.bence #14297 üzenetére
Opera mini-t használva szerintem nem érzed meg különösebben a lassítást, kivéve youtube videók betöltése.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85 #13992 üzenetére
Más készülékek esetén a cache-ben tárolja az ilyen frissítést.
mod: már látom megvan.
A csomag a cache/update.zip fájlba kerül, DE csak miután újra lett indítva a teló, addig nem.
Valahol a kettő között, amikor bootol, de már adb hozzáférés van, nem lehet kiszedni?
(#13999) TBG
ZTE-től olyat, mint changelog ne várj, még a hazai ZTE sem kap arról információt, hogy miben történt változás.
Mind1...végül is az érintőképernyő mintha jobb lenne
Ha erősen hiszel benne, meg is javul, nyilván hozzá se nyúltak még ahhoz a részhez, eleve a kernel is ~2 hónapos, a hibát pedig talán múlt héten fedezték fel.
-
kelzsoca
félisten
válasz
boxos23 #13936 üzenetére
Mióta megjelent, sőt még forgalomban sem volt, csak a mintapéldány volt a kezemben ez volt az első kérdésem, hogy lesz -e forrás, a többit ki lehet találni, nem soha nem lesz semmiféle forrás kiadva a készülékhez.
A ZTE az Intelre, az Intel a ZTE-re mutogat, de forrás nem lesz.
Kértük szépen, és másképp is, próbáltuk a hazai kapcsolatot "kihasználni" de semmi nem vezetett eredményre.(#13937) mate3553
Üdv!
Próbáld a következőt:
Menj be valamelyik szolgáltatói boltba, majd vedd elő a SIM kártyát, és kérd a cseréjét, indoklás: 3G hálózaton nem működik megfelelően, dobálja a hálózatot, sokszor alig van térerő, és így nem tudod használni a szolgáltatást.
Hozzá lehet még tenni, hogy több készülékkel is jelentkezik a probléma, illetve frissebb SIM kártyájával nem.Olyan 99% hogy ez esetben ingyen ki kell cserélniük a SIM kártyát.
-
kelzsoca
félisten
válasz
tonyqa23 #13923 üzenetére
Miért lesz B05 meg B06 is? Mi lesz a különbség köztük?
Igazából lényegtelen is, hiszen a fő problémán még csak most kezdtek dolgozni, tehát ez nehezen lehet a T-Mobile-nál elfogadva (régebbi szoftverek vannak náluk, ami ha javít is valamit, a fő problémákat nem oldja meg) ebből is következik, hogy majd a jövőben (remélhetőleg nem jövőre) fut be a friss szoftver, ami megoldást nyújthat a kellemetlen problémákra.
-
kelzsoca
félisten
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
ggeleven #13675 üzenetére
Akkor ennyit arról, hogy hanyagolva lenne a telefon!
Sajnos addig nem hiba a hiba, amíg a kínaiak a saját teszt készülékükön nem tudják előidézni.
(#13679) mate3553
Sajnos csak az a hivatalos, ha a saját készüléken (labor körülmények közt) jön elő a probléma.
Gyártásból kiadott, egyéb helyről származó készülékre rá se néznek.Keeperv85 kollega tudna erről mesélni, ő látott már sok szép dolgot.
-
kelzsoca
félisten
Hírek vannak!
Imént beszéltem a ZTE-vel, végre kínában az anyacégnél a saját TESZT készülékükön is előjött a kijelző érzéketlensége/fagyása, és dolgoznak a javításon, ami globálisan fog megjelenni, hogy pontosan mikor azt nem lehet tudni.
4.0.4 alapon természetesen, tehát nem Jelly Bean formájában érkezik. -
kelzsoca
félisten
Ennek?
Itthon nem valószínű hogy látni fogod, a ZTE nem rúg labdába a nagyok mellett, ezekre a drága kínai telefonokra nincs igény, a szolgáltatók nem fognak kockáztatni 100k+-os ZTE-vel, mikor ebben az ársávban már mindenki a Samsung, SONY, HTC esetleg Apple gépei között válogatnak.
Még azt is mondom, hogy a GXI tömeges problémái miatt, a jövőben a T-Mobile is jobban meggondolja mit forgalmaz.
-
kelzsoca
félisten
Érkezik az utód, nem meglepő módon Jelly Bean 4.2-vel a fedélzetén, remélem így már érthető, hogy miért is hanyagolják a GXI JB kiadását.
-
kelzsoca
félisten
válasz
sil3ntbeatz #13581 üzenetére
Sajnos úgy néz ki, globálisan sincs sok esély rá, ami vélhetően azt jelenti, nem tudtak olyan eladásokat produkálni, mint amit megálmodtak.
-
kelzsoca
félisten
Mai napon ismét kardoskodtam a friss szoftverért a ZTE-nél, mint tudjuk Jelly Bean nem várható, de mint feljebb is látni, valami megmozdult, mert már konkrét csomagnevet tudtak mondani, ráadásul frissnek néz ki, persze olyan ez mint a kinder tojás, belül van az ajándék.
-
kelzsoca
félisten
válasz
boxos23 #13249 üzenetére
Attól hogy nincs meg a telefon, még amiben tudom (főleg ha lenne időm) abban segítem Keep. kollegát, tehát senki nincs magára hagyva.
Illetve amíg tudom, addig hajtom a ZTE-t a forrással, frissítéssel kapcsolatosan, hogy Nektek ne legyen kidobott pénz a készülékért kiadott összeg.
Viszont én több Androidos készülékre is dolgozom, azt már hozzá se teszem, hogy még a saját készülékem (SGS3) is el van hanyagolva romozás szempontjából.
Én is bíztam már sok mindenben, főleg a forrás kiadásában, de ehhez a ZTE nem volt partner, reméljük észhez kapnak, és a jövőben ez a hozzáállás megváltozik.
-
kelzsoca
félisten
válasz
bubi92 #13240 üzenetére
Nyilván ez is kényelmes, hogy cserélik, és aki valamilyen szinten elégedett, az kitart az adott modellnél.
A történet akkor kezd érdekes lenni, ha a T-Mobile a ZTE nyomására majd nem a csere mellett dönt (itt azért tudni kell, hogy a ZTE bevizsgálja a visszahordott készülékeket, és nem fogja a T-Mobile helyett benyelni, hanem azt leverik a szolgáltatón)
-
kelzsoca
félisten
Lehet nem olvastad el, de már korábban leírtam, hogy nem lesz se most, se máskor forrás.
(#13236) TBG
Nem vitás hogy jó ár/érték aránnyal rendelkezik a GXI, és ami megmenti még a készüléket az elégedetlen userek "haragjától" az a T-Mobile miatt van, hogy cseréli a telefont, és nem javítja, így akinek elege lett, és ki tudja cseréltetni, az jó eséllyel már fel is dobja valahová eladni, majd tovább áll.
(#13238) TBG
Így igaz, nem látok a jövőbe, viszont az eddigi tapasztalatok alapján a kínaiak soha nem fognak forrást kiadni, mint ahogy eddig se tették, (felrúgva ezzel minden szabályt) ebben az árkategóriában biztos nem, lásd a jóval drágább Motorola készülékre azért kikerült valami.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Ed3r_X_ #13224 üzenetére
Jó ez az Intel proci, de alig van főzött ROM, én meg szeretek romolgatni.
Ez biztos hogy nem fog változni, a gyári romokból minden értelmes módosítás ki lett hozva, forrás nélkül minden további módosítás értelmetlen és időpazarlás.
Lényegében a külföldiek (xda, modaco stb..) is hozzánk járnak át a módosított romok miatt, illetve ugye a külföldieknek is mi készítettük el a gyári recovery-t, hogy egyáltalán ki tudják próbálni a custom romokat, és ha szükséges vissza tudjanak állni gyári állapotra.Időközben már én is megszabadultam a GXI-től, és teljes mértékben megértem azt is, aki szintén így dönt.
A kijelző érzéketlensége, és a többi szoftveres probléma biztosan orvosolható lenne, ha ezzel foglalkozna a gyártó.
-
kelzsoca
félisten
válasz
counterbill #13176 üzenetére
Aztán csak óvatosan, mert ha leolvad a led a helyéről még a garanciát is elveszted.
-
kelzsoca
félisten
válasz
csill4g #13144 üzenetére
Győr - Budapest vasútvonalon végig van hálózat, és megy a mobilnet is, Vodafone hálózat, és Samsung Galaxy S3.
Ez a vonal, szintén Vodafone hálózat, de GXI-vel borzalmas, alig van hálózat, mobilnet csak mutatóba ugrik be.
Természetesen mindkét telefon azonos SIM-el használva.
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #13103 üzenetére
Amennyiben nem kéri a szolgáltató az FM-rádiót, az nem kerül bele, nyilván egy feláras opció, a T meg csak sunnyog, mert nem akartak erre pénzt kiadni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85 #13080 üzenetére
Természetesen bárki indíthat "lázadást" egyedül, vagy csoportosan, én biztos nem fogom megakadályozni, csak jeleztem, hogy ezt a kört már párszor lefutottuk.
A ZTE azt mondja az INTEL-től kell kérni a forrást, az INTEL azt mondja a ZTE-től, megy az egymásra terelés, de végül forrást soha nem fognak adni.
ui: ez persze nem Neked mondom, hiszen tudod milyenek a kínaiak.
-
kelzsoca
félisten
válasz
boxos23 #13075 üzenetére
Halóóó!!!
SEMMIT se ér, ha a hazai képviseletnek irkáltok, persze ha a külföldinek akkor se...
A lényegen az se változtat, ha a T-Mobile-nál veritek az asztalt.
Azt kell megérteni, hogy a ZTE-INTEL egy külsős cégtől megrendelte a szoftvert, amihez a szükséges drivereket természetesen kiadták, majd ez a cég (Borqs) elkészítette a szoftvert, nyilván nem fillérekért.
Ezért semmiféle forrást nem fognak kiadni, mi már kértük szépen, durván, hazai ZTE ráhatással-mindenhogy, de semmi.
-
kelzsoca
félisten
Pénteken ismét jeleztem a ZTE felé, hogy szükség lenne egy friss szoftverre, ha nem is várható Jelly Bean, legalább a 4.0.4 szoftveres hibáit javítsák ki, mert a userek jogosan vannak felháborodva, és ha ilyen támogatása van egy flagship modellnek, az nem túl szerencsés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest