- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
zannor
tag
válasz
snyper990 #18942 üzenetére
Nem teljesen.
Hétfőn voltam benn, a Westendben mondták, hogy csere (de előtte kérnek még egy GXI-t).
A Dunában (aznap) újrarakták a B04-es szoftvert (az is szar volt, visszavittem még aznap), mondták, hogy szerdára rendelnek GXI-t, ha nem lesz akkor csere. Erre kijöttek nekem az ACE 3-al és majdnem lebasztak, hogy mit akarok a 30-40 eFt-ért vett szar telefonommal. (Megjegyzem többért vettem és még 2 év hűséget is vállaltam - platinakártyásként - az amúgy nem éppen olcsó csomagomra...) Majdnem elküldtem a bús pi**ába.Szerintem már unják ezt a sok hibás készülék cseréjét... De ebben vastagon benne van a T is, mivel nem kérték a szoftverjavításokat a ZTE-től. Az legalább egy részét orvosolhatta volna.
-
TBG
senior tag
válasz
snyper990 #17111 üzenetére
Szerintem nem túl sanszos.
Kb. 2014 tavaszára érik be a projekt. Akkor meg a GXI már csak egy kósza fuvallat sem lesz a tavaszi szélben.
Ha megnézed, hogy milyen hardver kell majd ideálisan alá, akkor rájössz, hogy a GXI egyszerűen gyenge ehhez. Jövő tavasszal meg már ezért a pénzért, amiért GXI-t vettünk kb. dupla ilyen vasak lesznek. -
Canonfan
senior tag
válasz
snyper990 #16487 üzenetére
1 nap 9 óra alatt 40%-ra merülni szerintem nem vészes...
Ha alapból ilyen lett volna, vagy a szokásosnál sokkal jobban használnám a telefont, pl állandó net youtube, zene, játékok stb, akkor még el is fogadnám ezt az állapotot, mert aktívabb használattal teljesen elfogadom hogy jobban merül, hiszen egy ekkora kijelző kér enni.
A gond az, hogy úgy merül jobban, hogy a felhasználó szokásaim, a használat módja nem változott, mert ugyanilyen használattal mint ahogy most is használom, (kevés telefon, kevés net, nagyrészt készenlét, ill. este offline) korábban naponta kb 30%-ot merült egy nap, és fogalmam sincs hogy most miért a duplája indokolatlanul, főleg offline módban, ahol ugye pár százalékot kéne max merülnie egy éjszaka alatt...
Szóval most vissza szeretném hozni a régi állapotot, mert így hogy tudom hogy korábban kb kétszer annyi ideig kihúzta egy töltéssel így szerintem vészes, + idegesítő is hogy hogy nem tudom megoldani a dolgot mert nem tudom hol van a gond...
-
Mate
nagyúr
válasz
snyper990 #15855 üzenetére
Tudtommal nem ígértek semmit.
89BDave89: Teljesen egyetértek veled. ZTE lassan 1 hónap elteltével se válaszol az emailre amit küldtem nekik, telefonon még nem sikerült elérnem őket.
Ezzel szemben Samsung (Telefonon kívül szinte minden tőlük van. Monitor, tv, porszívó, hűtő, mikró, mosógép stb.) ügyfélszolgálatának van rendes, könnyen kezelhető, visszanézhető levelezése. Írtam nekik korábban, mikor telefont akartam venni, hogy Advace-re elérhető-e a JB. 1,5 óra múlva kaptam is a választ, hogy egyelőre nem elérhető, de lesz és azonnal értesítenek, ha fejlemény van. Ez meg is történt.
Legközelebb vagy gyengébb hardverű telefont veszek, vagy mélyebben nyúlok a zsebembe. Ami biztos, hogy kerülni fogom a kisebb gyártókat. Másodjára fürdök be velük. (Tisztelet a kivételnek, mert vannak kis gyártók, akik előtt le a kalappal.)
-
heidricha
őstag
válasz
snyper990 #12582 üzenetére
Sztem tényleg jó a 3m. Kevesen használják az ára miatt, és tényleg nehéz feltenni. Viszont mosható, csak folyékony szappanmentes anyaggal tisztitsd. Nem kicsit probléma a száritás sem sajnos... pedig maga a folia jó. A Blade-en 2.5 éve karcmentes, de még a Pulse minin is az első van, pedig az pálcikás érintő!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
snyper990 #12232 üzenetére
Persze hogy nem látod, mert pont nem csinálnak vele semmit. Készen megkapják a szoftvert, a szintetikus teszteken túl azzal semmi sem történik. Azaz most már azt sem szerintem, mert december óta annak igencsak idejétmúlt állapotban kéne lennie.
Ám ne nagyon várjátok: semmi érdemi haszna nincs a meglévő rendszer piszkálásnak. A JB meg nem várható...
-
TBG
senior tag
válasz
snyper990 #12230 üzenetére
Elvileg. A saját módosításaikat is tesztelni kell. Meg szerintem van ZTE-s audit is a módosítások után. Szóval, nem védeni akarom őket, de szoftverfejlesztő vagyok, tudom, hogy a teszt legalább olyan fontos és időigényes feladat, mint maga az implementációs rész. És ahogy írtam is a multi jellegből adódóan lassabban is működnek, mint azt egy egyszerű halandó elképzeli
-
TBG
senior tag
válasz
snyper990 #12227 üzenetére
Egyrészt ezek a multik úgy fordulnak, mint a toronydaru. Másrészt meg alaposan tesztelni kell, ami nem azt jelenti feltétlenül, hogy nyomogatják 10 percig. Mindenesetre a 4-5 hónap semmiképpen nem indokolt, de ne legyen igazam.
Főleg úgy, hogy itthon hivatalosan csak T-s Grandx IN létezik...legalábbis a ZTE Hungary ezt állítja...minden egyéb szürkeimport. És ahogy észrevettem, a többi ország is csak szolgáltatón keresztül kapta meg. -
Tomacko
őstag
válasz
snyper990 #9453 üzenetére
Egy kis nosztaligia régi blade rajongóknak , szerintem egész pofásan néz ki így.
A gyári fülest ki próbáltad ? Ugyanis bármilyen meglepő, azon felül, hogy 3,5 mm-s a jack szabvány mérete ezen felül nagyon sok mindenben eltérhetnek. Éppen ezért lehet az is, hogy a te hiper szuper über nagyon király tökéletesen jó füleseid is zajt produkálnak. Szóval azon felül, hogy bizonygatod mennyire okos vagy (nem kell mert én elhiszek mindent), próbáld ki a gyári fülest is végre. Ha zajos akkor szervíz, ha nem akkor füles csere, mivel hiába nagyon király füleseid vannak, nem ehez a telefonhoz valók.
És mondom a legnehezebb megoldást is, mégpediglen azt, hogy megpróbálod elfogadni azt ami van a mostani füleseiddel.
(tényleg kiváncsi vagyok, hogy mit produkál nálad a gyári füles zaj téren)
-
Tomacko
őstag
válasz
snyper990 #9361 üzenetére
Azért mert valaminek "márkája, neve" van nem jelenti azt, hogy mindennel kompatibilis lesz és 1000%-s élményt fog adni. Szóval hiába Denon meg Sony vagy Sennheiser vagy bármi....most épp ezek jutottak eszembe, mindegyik cégnél tudnak selejtet gyártani, ne is menjünk ebbe a részbe bele, felesleges és nagyon nem ide tartozik. Nálam a gyári füles is és a Sennheiser fülesem is teljesen jól hozzák amit kell. Amit viszont fontolóra kell venned, hogy kipróbálod a gyári fülest is, és ha avval is van vastagon alapzaj, amit te már soknak találsz és nem tartod elfogadhatónak , akkor kell azon gondolkodni, hogy mi okozhatja. Úgy már viszont akár csere is lehet belőle ha annyira zajos a dolog.
-
snyper990
őstag
válasz
snyper990 #9360 üzenetére
bocsánat, mire eszembe jutott, már nem lehetett szerkeszteni az előzőt
a gyári zenelejátszó nem annyira nyerte el a tetszésemet, a google play-es meg 1-2 előadót összekever. (gyári visszaállítás után is. konkrétan a RHCP Greatest Hits albuma mellé rakja be a Foo Fighters Greatest Hits albumát, és nem vágom, miért. A tagek rendben vannak) A PowerAmp viszont nagyon bejött, meg is vettem, annyit simán megér. És az nem keveri az albumaimat, és jól szól. Csak ajánlani tudom.
Egyébként elég "nagy" a zaj fülessel, ha nem szól semmi. (Annyira azért nem vészes, de lehet hallani, meg azt is, hogy mikor kapcsolja le a hangchipet, mert akkor tényleg csend lesz) De a zene nagyon szépen szól rajta (Denon agybadugós fülessel és alap Sony fülessel is), így megbocsátom neki azt a kis zajt, és remélem, nem lesz rosszabb. Vagy esetleg ez is hardveres gond, és ki kéne cseréltetnem? -
89BDave89
tag
válasz
snyper990 #5633 üzenetére
Egyetértek az előttem szólóval, még annyit tennék hozzá, hogy nekem Blade-em volt, rohadt halk volt, minden fülessel, és a Grand ehhez képest iszonyatosan szól. És jól. Van hangszínszabályzó, szóval kedved szerint alakíthatod a hangzást, és én pl nem bírom full hangerőn használni agybadugós fülhallgatóval, mert egyszerűen már fáj
Én nem észleltem semmi kattogást, sistergést, stb... zajt. (Most próbáltam ki Trust fejhallgatóval) -
Robbertho
aktív tag
válasz
snyper990 #5633 üzenetére
Szerintem a hangminőség teljesen jó, ezt többen is mondták már.
Az előző ZTE-khez képest szerintem még jobb is, én egy Sennheiser CX-200 fülhallgatóval használom.Nincs semmiféle kattogás számváltáskor és ha nincs kimenet (nem játszol éppen le semmit) "kikapcsolja a telefon a jack-et". Ez az energiagazdálkodás szempontjából is fontos.
FLAC-ot gyárilag támogat a telefon (csengőhangnak, értesítésnek betehető, a két gyári lejátszó lejátssza).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Family Link
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robogó, kismotor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest