- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
feelurself
aktív tag
Srácok !
Egy törött GXI-t mennyiért lehet eladni ?
Kijelző nem sérült, csak az üveg.
Üdv. -
-
feelurself
aktív tag
Ööö srácok, csak nekem tűnt el az óra a főképernyőről ?
Mármint a jobb felső sarokból.. -
feelurself
aktív tag
válasz
kelzsoca #16110 üzenetére
Épp ez a lényege, hogy mindegy milyen hibája van, meg mennyit gyártottak le, ha ugyanúgy hibásat kapunk cserekészüléknek.
Azt próbálom elmagyarázni, ha tényleg nem mérvadó ez a fórum statisztikailag és a készülékeknek csak a töredéke hibás, akkor miért kapunk folyton valami hibával rendelkezőt cserének ? Mert talán mégis elég nagy százaléka(szerintem nem kizárt, hogy több mint a fele) a készüléknek hibás ? Igen, a legyártott Grand X In-eknek nagyon nagy százaléka hibás.
Ezen nincs mit ragozni, ez saját- és majdnem minden ember tapasztalata, aki cserélte már ezt a készüléket. Ha megnézitek, hányan mondták azt, hogy cserélték és egyből jót kaptak? Naugye.. -
feelurself
aktív tag
válasz
kelzsoca #16107 üzenetére
Fél százalék, ami azt takarja jelen esetedben, hogy kb. minden 150. készülék hibás. De legyen csak 100.
Ezt remélem senki sem gondolja komolyan, már ha csak abból indulunk ki, amiket cseréltetünk -> hány cserére van szükség úgy átlagban, hogy normálisat kapjon az ember? Megsúgom, nem egyre, tehát már borul a szisztéma(ergó, ha tényleg csak minden 100. lenne hibás, miért kapunk folyton ugyanolyan hibásat cserekészüléknek ? akkor sokkal nagyobb eséllyel kéne hibátlant kapni, SŐT majdnem minden cserekészüléknek jónak kéne lennie, mégsem ez történik !!!)
Nehogy jöjjön a mese, hogy a cserekészülékek selejtek, vagy azok mások, mint amiket forgalmaznak, mert hanyatt vágom magam. -
feelurself
aktív tag
Probléma probléma hátán. Kezdem hihetetlennek tartani, hogy létezik ebből hibátlan példány.
-
feelurself
aktív tag
válasz
Keeperv85 #15871 üzenetére
Nézd, én is leírtam már jópárszor mi a gondom a telefonnal. Az átlag usert nem érdekli, hogy épp fut-e rajta a legújabb gta vagy hogy 20000 benchmark pontja legyen. Megveszi, megfogja, működjön és kész -> ne kelljen a routerrel szarakodni, ki-be kapcsolgatni a telefont, visszavinni cserélni, stb.. Arról nem is beszélek milyen idegesítő, amikor eldobja hívás közben a mobilhálózatot. Ez egy hülyegyereknél elmegy aki a haverjával beszél, de egy felnőttnél nem, aki épp a főnökével beszél, vagy valami fontos ügyet intéz. És ez csak egy a sok közül.
Száz szónak is egy a vége, akinek ez megéri, szarakodjon vele. Ha épp hibátlan a telefonod, örülj neki, de én(és szerintem még sokan mások) nem fogok cseréltetni szaladgálni, mert épp 5 telefonból 1 hibátlan.
Megveszek egy szalonautót, majd azt is visszaviszem, mert épp 10 indításból 2x nem indul ? Na, ilyet nem játszunk..Valami vagy működjön, vagy ne ! Ennyi. -
feelurself
aktív tag
válasz
Keeperv85 #15037 üzenetére
Akkor mondj nekem légy oly kedves csak egyetlen egy olyan konkrét dolgot, amiért megéri frissíteni B06-ra.
"Ha már csak magában az egyik legfrissebb kernel állapotot veszem alapul, azért is megéri frissíteni rá."
Kifejtenéd pl. ezt (mert nem mindenki érti mire jó az, ha kernelt frissítenek) ?
-
feelurself
aktív tag
Jó, akkor beszálltam én is csak hogy örüljetek. Nekem is lilásodik, méghozzá kib@szottul. Akárhogy tartom, szinte minden szögben és olyan mocskosul szemcsésre és sötétre, hogy ma majdnem földhözvágtam.
Ez már tényleg mindennek a teteje, sőt nekem ismerőseim közül egyetlen egy ember nem panaszkodott ilyenről, hogy lilásodna, pedig van közöttük xperia P-től kezdve(tudom ez pl ledes..hurrá) Htc Desire-ön át lumia 720ig minden.Nekem ez BIZONY HIBA. Van Pesten nem is egy olyan járat, pl Soroksáron a 66-os, ami bizony elindul az M0-s hídtól és Határ út vonaláig NYÍLEGYENESEN MEGY(kb 10megálló vagy több és ~6 km.) Ugyanez a 2-es villamos, valamint a Ráckevei hév(na ez aztán pláne.. Vágóhídtól Harasztiig majdnem nyílegyenesen megy..)
Úgyhogy igen is számít, mert ha csak a napsütötte oldalon van hely és 20kilo batyuval vagy, akkor bizony le kell ülnöd.
Amúgy hogy gondolják egyesek ? Majd nekiállok trükközni, hadonászni a telefonnal, vagy valamit felragasztok az üvegre, hogy árnyék legyen ?Ja, arról nem is beszélve hogy nem kell nagy ész hozzá, ha van olyan telefon akinek nem lilásodik, és van olyan akinek igen, akkor hogy a merev f@szba ne lenne hiba ?
-
feelurself
aktív tag
Tök jó, hogy mindenkinek jobb lett a kijelző, az enyém meg egy rakás f.s
Remélem mihamarabb jön erre is valami frissítés, mert ez így nem állapot. -
feelurself
aktív tag
Bejön a frissítés, eddig olyan hű de számottevő hibája nincs a telefonnak, egyedül egy dolog van ami b@ssza a csőröm, de az nagyon. Az iszonyat érzéketlen kijelző...néha olyanokat csinál, hogy az agyam eldobom tőle.
Tudom, szar minőségű videó, de a lényeg 20 másodperc után remélem átjön.
link -
feelurself
aktív tag
Na lefrissítette, most meg nincs mobilhálózat....röhej
DDDDDDDD
-
feelurself
aktív tag
válasz
89BDave89 #14112 üzenetére
Az indítástól számítva kb 10perc, de ha az összes indítást nézem, elég sok ideje próbálkozok, ez már majdnem a 20. volt. Nem vettem ki az akksit, nem indítottam újra csak folyton rányomtam a keresésre. 10-15perc után úgyis leáll magától, fogod újraindítod.
Kitartás és sok türelem kell hozzá -
feelurself
aktív tag
Megyek pezsgőt bontani, végre megtalálta a frissítést(már vagy 20. próbálkozásra), downloading..
-
feelurself
aktív tag
Igen, sajnos ez a telefon lutri. Vagy kifogod, vagy nem, és ha nem, akkor csak cumizol vele.
Ha fiatalabb korosztály vagy, aki ráér elszórakozni a telefonnal és nem gáz ha épp eldobja a mobilhálózatot hívás közben(mert a haverod hív, nem a munkahelyről hívnak), akkor nyugodtan vedd meg. Minden egyéb esetben NE ! Inkább egy gyengébb hardverrel rendelkező, de használható(stabil) telefont keresgélj. -
-
feelurself
aktív tag
válasz
bsanzika #13896 üzenetére
Ahhhh detto..nálam is legtöbbször ez a hihetetlen ratyi kijelző bassza ki a biztosítékot. Főleg böngészéskor: hát rendesen ég a pofám buszon netezni..a fószer mellettem a szerencsetlen galaxy minijével elhadonászik normálisan startlapon meg hasonló oldalakon én meg mobilarénán olvasok egy cikket, erre zoomoláskor meg fel-le görgetésnél olyanokat ugrál, a körülöttem lévők hülyére röhögik magukat.....
-
feelurself
aktív tag
Egy nexus 4 nagyobb eséllyel lesz hibás ?
Ezt te sem gondoltad komolyan. Pont hogy fordítva: alig kétszer ennyi pénzért bivaly hardvert jó eséllyel bugmentesen kapsz, vagy ~60k-ért gyengébb hardvert jó eséllyel tele buggal. Mindenkinek úgy dönt, ahogy jónak látja(meg ahogy a pénztárca engedi).
Volt szerencsém nyomkoni pár óra erejéig egy nexus 4-et, mellette ott volt a gxi-m, de egy napon nem lehet említeni a két készüléket, annyira ég és föld. -
feelurself
aktív tag
válasz
sittes79 #13806 üzenetére
"Viszlát" Más telefonja van, de lehet hogy figyelemmel fogja kísérni a topikok..
Aki meg van elégedve a telefonnal, valószínűleg meg is lesz. Hibátlan telefonod van? Örülj neki. Ha az enyém is az lenne, eszem ágában se lenne megválni tőle, mert ennyi pénzért bestbuy. Ma hasonlítottam össze pl egy Xperia P kijelzőjével, hát..mind fényerőben mind képminőségben köröket vert rá. Tényleg jó telefon LENNE, HA..
Azért beszélek le másokat, mert ennél a telefonnál sokkal nagyobb az esélye, hogy sz@rt kap, mint pl egy nexus 4nél(vagy mondhatnék bármilyen értelmes telefont).
-
feelurself
aktív tag
válasz
sittes79 #13802 üzenetére
Nem hinném, hogy így le kéne szólni, mert bizony igaza van. Sok a szenvedés a telefonnal, ennek ellenére nem kibírhatatlan, de köze nincs a hibátlanhoz. Én pl. minden olyan ismerősömet, aki ilyen telefont tervez venni, lebeszélem róla.
Azért nem cseréltem eddig le semmi hasonlóra, mert sajnos nem produkál olyan hibát amire cseréltetni tudnám. De, tűkön ülve várom hogy valami besz@rjon rajta. -
feelurself
aktív tag
Lehet lama kérdés, de hol a menügomb MiHome launcherben?
Eskü nem találom.. -
feelurself
aktív tag
válasz
reallalesz #13463 üzenetére
Bármelyik T-mobilban.
-
feelurself
aktív tag
Nálam ma b@szta ki a telefon a biztosítékot. Oké, hogy fagyogat a wifi miatt, újraindul néha, meg a kijelző egy érzéketlen sz@r, de hogy hívás közben eldobálja a mobilhálózatot...nevetséges komolyan. Ezt a telefont a 14 éveseknek találták ki, akik el szórakoznak vele reggeltől estig, nem egy felnőttnek aki normális helyen dolgozik(nem a sarkon havat lapátol) és a telefon neki munkaeszköz.
Köszönöm a részvételt, meg a telefont is de elég volt ebből a kínai szerencsétlenségből. -
feelurself
aktív tag
Nálam mostanában az b.ssza ki a biztosítékot, hogy a kijelző valami eszméletlen gagyin reagál az érintésre. Böngészésnél pl ha zoomolok olyanokat ugrál, hogy valami iszonyat. 1 hete még nem csinálta ezt..
-
feelurself
aktív tag
Fél matt ? Hát, van elképzelésem milyen lehet és szerintem egy egész elfogadható alternatíva.
T-mobilban lehet kapni GXI-re fóliát. 2 db van a dobozban: egy fényes és egy full matt amik közül most épp a fényeset használom, de nem eszi a koszt. tehát nekem egyelőre megteszi. (azért kipróbálnám a félmattot is)
(#12280) apeelme: Ezer hála !
-
feelurself
aktív tag
Végre..immáron a harmadik telefonom, de ez legalább működik
Leszámítva, hogy épp most sikerült 2 lockscreen fagyást produkálnia 2 percen belül
-
feelurself
aktív tag
No, mai nap végre kicserélték a telefont. Eddig semmi gond vele, csak mobilhálózatot nem igen akar találni. Néha-néha talál de az idő 80%-ban csak segélyhívás. Érdekes..
-
-
feelurself
aktív tag
Üdv újra !
Nem tudjátok véletlenül, Pesten melyik szervízben van cserekészülék ? -
feelurself
aktív tag
Urak !
Sikerült ma úgy leejteni a telefont, hogy a képernyő immáron elég szemcsés(mintha 320-240 lenne a felbontás..fura) és néha ilyen pirosas-bordós a kép..a menüben és főképernyőn nem jön elő a bordósodás, csak ha egy alkamazást elindítok, akkor se mindíg és nem tart sokáig.
Gariban esélytelen a javítás/csere vagy mélyen a zsebembe kell nyúlni ? Mellesleg a lock-screen fagyástól kezdve a kikapcsoláson át a halk videófelvételig minden apróbb hibája megvolt eddig is. -
feelurself
aktív tag
válasz
Winchester95 #10891 üzenetére
Értem, de az átfogalmazott kérdésed értelme közelebb van a nullához, mint a kettőhöz.
(#10892) Tomacko: Csak a kapcsolattartás miatt van nekem is mobilnet, nem azért hogy Facebookozzak vagy Böngésszek. Meg valahogy nem is tudnék úgy mozogni hogy nonstop találjak wifit.(Nem sokat vagyok itthon, társasági emberként pedig autóban se szokott wifi lenni, ezért marad a mobilnet).
-
feelurself
aktív tag
válasz
feelurself #10403 üzenetére
Nem szóltam. Kiment a fejemből, hogy egy hete raktam újra a Windowst és nem raktam még fel az USB Driver packet..
Lehet hülye kérdés, de az nem számít bele az üzemidőbe, hogy miről van töltve ? (PC/Notebookról, vagy hálózatról ?)
-
feelurself
aktív tag
Újabb problem(vagy ha már meglévő, akkor sry): Amikor szerkesztek egy képet, az arcfény és vörösszemre koppintva az alkalmazás leáll.
(#10388) Keeperv85: Amúgyis merül, mint a titanic.. az elején még úgy voltam vele, hogy I dont care, de már kezd idegesítő lenni, hogy a nap végéig sose húzza ki. Egy ilyen képességű telefon pedig azért van, hogy nyüstölje az ember, nem azért hogy a számologép fusson rajta és kész. Hiába trükközök a képernyővel, 2G-3G-vel vagy bármilyen powertool beállítással az eredmény ugyanaz=örülök ha hazaérek vele.
-
feelurself
aktív tag
-
feelurself
aktív tag
Meg olyan kerdesem is volna, hogy mi okozhatja a kepernyo remegest? Ertem ezalatt pl. amikor bongeszek es rajthagyom a kepernyom az ujjam, remeg par masodpercig a kep majd abbahagyja..roppant zavaro:S
-
feelurself
aktív tag
válasz
kelekyle #10256 üzenetére
Nem nagy játékélmény valóban, szal lehet kuka lesz a vége
Am azt elfelejtettem hozzátenni, hogyha manuálisan feltornászom az órajelet 1400 vagy akár csak 1200 MHz-re, szaggatásnak semmi nyoma. Lehet hogy sok játék optimalizálatlan, de szerintem ez az "Ondemand" üzemmód sem működik normálisan. Ugyanez igaz a "Convervative"-ra is.
-
feelurself
aktív tag
Nálatok nem volt olyan, hogy Pouban Sky Jumpnál hajlamos olyan szaggatásokra, amik már-már a röhely kategóriába sorolhatók ? Ugyanez Virtua Tennisben. Egy ilyen hardverrel rendelkező masinának azért nem kéne így megdöccennie..
-
feelurself
aktív tag
Nektek milyen a hang Viberen? Nálam förtelmes..
Skype-pal viszont tökéletes. -
feelurself
aktív tag
Szóval lockscreen fagyásért is vissza lehet vinni és cserét kérni ? Valamint bármelyik T-mobilban vagy csak ott cserélik ahol vettem ?
-
feelurself
aktív tag
JB-ről tudunk már valami újat ?
-
feelurself
aktív tag
Olyan probléma lépett fel Next v2 alatt, hogy ha a hang beállításokra szeretnék menni, a beállítások alkalmazás leállt című műsor fogad.. Ez annak a következménye, miután megpróbáltam egyéni hangot beállítani csengőhangnak, de az is félbeszakadt a beállítások alkalmazás leállásával
Hmmm..pedig eddig semmi baja nemvolt. Avastot futtattam, szerinte minden rendben.
Valakinek ötlet ? -
feelurself
aktív tag
válasz
eastsider #8853 üzenetére
Üzemidőről annyit, hogy nem valami izmos. Masszív használat mellett esélytelen nekifutni a második napnak. Értek ezelatt: Facebook, Viber, kis böngészés, pár óra zene, némi játék 1-2 sms és pár telefonhívás.
A 4 kapacitív gombbal személy szerint semmi bajom, sőt hasznosabbnak találom mint a hármat. Pl. böngészésnél ha bármilyen új webhelyre szeretnék menni egyszerűen megnyomom a keresés gombot és kész.
Többiről nem tudok nyilatkozni, talán még annyit hogy nem találtam még olyan alkalmazást, ami ne futott volna rajta -
feelurself
aktív tag
Nem hinném hogy a sim okozza a problémát. Egy hónapig használtam a telefont kb simkártya nélkül és volt lockscreen fagyásom wifivel, anélkül valamint gyári rommal és next v1-el is. Immáron Next v2-vel is volt egy fagyásom a 2nap alatt mióta fennt van.
-
feelurself
aktív tag
válasz
counterbill #8122 üzenetére
A mappa duplázódás nálam is volt, sőt Powerampban is megduplázóttak a zenék
Mindenből az elsőt töröltem, azóta semmi.
A probléma okát sajnos nem tudom.
-
feelurself
aktív tag
Sziasztok !
Boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen telefonnak, ámde olyan kérdésem volna, hogy van ugye az akkumlátorbeállításoknál ez a "proci piszkálása". Namost alapjáraton (legalábbis nálam) bevan kapcsolva a Hyper Threading, az órajel 600-on, valamint Ondemand és s0ix az aktív üresjárat és azt tapasztaltam, hogy a Pou pl. sky jumpingnál hajlamos belagolniVagy pl a Virtua Tennis mégjobban hajlamos erre.
Fogtam magam, és átállítottam a proci órajelét 1400 Mhz-re és voálá, sehol egy lag.
Örülök nagyon, de:
-gondolom nem tesz jót a telefonnak, sem az üzemidőnek ha huzamosabb ideig így használom a telefont.
-a userspace, ondemand stb beállítások közül melyiket javasoljátok (gondolom itt a két nagy esélyes az ondimand és a conservative a kérdés csak az hogy melyik és miért), valamint az órajelet mennyin hagyjam, hogy ne is legyen lag és a készüléket se hajtsam ki?Másrészről érdekelne ez az aktív üresjárat kicsit bővebben, mert konktétan fogalmam sincs mit takar.
Ja, am a Next féle cfw van a telefonon ha ez mondana valamit, de a lag a gyári rommal is ugyanígy fenn állt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NBA és kosárlabda topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest