- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
counterbill
senior tag
Hát búcsúzok a fórumtól. Tegnap kicserélték a telefonom egy sony xperia sp-re. Érdekes módon ragaszkodtak hozzá h ne a lista árat nézzük hanem h csomagban mennyibe került. Szerencsémre a 4g-s készülék akciósak most
-
-
counterbill
senior tag
válasz
formengil #17326 üzenetére
Nincs rá fizetés nem is engedik. Összevissza beszéltek. Egyik kolléga mondja h persze nyugodtan lehet cserélni semmi gond megérti menjek a szerviz pulthoz. Az meg kb leugat h ezt a baromságot kimondta és veszi elő a zacskós GXI-t. Bezavartam a főnökhöz 10sec múlva jött is ki h persze lehet stb stb. Telefon választás megint érdekes. 3 helyen voltam ,2 telefonossal beszéltem illetve chaten a t oldalán több emberrel és mindenki azt mondta h a telefon aktuális listaárát kell nézni. Erre itt a hölgy közli h azt kell nézni h én mennyiért vettem ebben a csomagban. Amivel nekem nincs gondom, legyen így mert olcsóbb a xperia sp mint a gxi és alapból az spt hoztam volna el szívem szerint nem az L-t. Erre közlik h olyat nézzek ami pontosan forintra megegyezően annyiba kerül mert olcsóbbat se drágábbat nem lehet. Hát jól kinevettem őket h mondom sok sikert mondom nyomtasson már egy listát. Ő se talált olyat ami ennyibe kerül pont. Erre elkezdi ajánlgatni nekem a samsung galaxy advancet. Mondom az gyenge csúnya stb tuti nem kell illetve rávilágítottam ,hogy az kb dupla áron van jelenleg az én csomagomban. Úgy ,hogy jelen állás szerint a sonyt viszem holnap ha csak ki nem találnak vmi baromságot megint. De az biztos h minimum egy xperia L-t fogok elvinni. Szeretem ezt a telefont mert tetszik sebességgel sincs gond csak arra nem tudom használni amire való.Telefonálásra. Vicc h a boltból kifele menet kikapcsolt és amíg leértem a parkolóba megint kikapcsolt egyszer.
-
counterbill
senior tag
Voltam ma europarkba telefont cseréltetni más típusra. Vernem kellet az asztal mert egyik kolega szerint van csere másik szerint hülyeség honnan vettem végül a főnök mondta h igen van rá mód. A menetéről már megoszlottak a vélemények a boltok között illetve az ügyfélszolgálat is mást mondott. De ha minden igaz és jól megy holnap megyek egy xperia sp-ért.
-
counterbill
senior tag
na mint látod vannak akik tökéletes telefont fogtak ki mint én 2.nak. gps egyből fogott jelet nem volt fagyás stb. erre elkezdett kikapcsolgatni. nem is akartam visszavinni mert az elsőhöz képest ez egy csoda volt de hát hiába raktam újra akár gyárit akár custom romot kikapcsolt napi szinten. Ez egy ba**ott jó telefon ,,lenne" hardveresen kinézetre stb. De nyilván első intel procis stb. Akkor is zsákba macska volt amikor én vettem. Lehet azért egy gxi2 re benevezek csak előtte végig nyálazom a fórumot
-
counterbill
senior tag
válasz
KicsiDawe #17116 üzenetére
hát jb nem lesz rá. aksi nálam nem rossz(nem is volt soha) átlagos. Proci bika nem akad a rendszer. Viszont vannak gondok. Nekem ez a 3.--első úgy volt rossz ahogy volt( érintő rezgő motor kikapcsolt fagyott stb). 2. hibátlan volt amíg el nem kezdett kb 2 hónap után napi 15x kikapcsolni csak úgy akár bekapcsolás közbe. Most a 3. van nálam de ennek az érintője kegyetlen. Megfognak kövezni de szerintem ne vegyél ilyet. Szép gyors fölég ennyiért csak gyengébb van. De h telefonálásra se lehet használni mert kikapcsolgat pl...Bladem volt ez előtt azt imádtam azért maradtam a márkánál de nem volt jó választás szerintem. Ha csak nem derül ki h minden hiba oka szoftveres és adnák rá egy jó frissítést
-
counterbill
senior tag
válasz
89BDave89 #17033 üzenetére
nekem is a 3. telom van közel hete..hát egy darab sz**r.első úgy volt agyhalott ahogy volt.majd csere. tök jó rezgő hibátlan érintő stb. de 2 hónap után elkezdett kikapcsolgatni.rom csere. újra rakás gyári rom fel stb. de folyamatosan napi 15-20x kikapcsolt random, szóval csere lett a vége..na kaptam egy csodás készüléket(dobozosat minden tartozékkal).de nem tudom h jártam jobban.eszméletlen rossz az érintője(touchscreen boosterrel is ) másra nem cserélném mert imádom szeretem szép okos gyors stb. de kivagyok tőle.nem nagyon játszok rajta max asszony . nekem net telefon sms (ebook ritkán arra ott a tablet) na de h még ezekre is szenvedősen tudom használni mikor erre való....öcsém vett egy lg l9et.szép nagy stb. pontok alapján lassabb de erősen gondolkozom h kiverem a balhét h adjanak egyet (10 év hűség platina kártya stb után).pedig hát papíron rosszabb. Lehet maradni kellet volna a bladenél
sose volt bajom vele imádtam
-
counterbill
senior tag
Nekem sose volt gondom gxi-n a facebook appal. Benne vagyok most a béta csoportban de sose állt le meg a feltöltés is stb.
-
counterbill
senior tag
Ne az első usb-t használd hanem a hátsókat ha netán nem oda lenne bedugva.
Laptopon mind1 ugye.
Hátha segít -
counterbill
senior tag
-
counterbill
senior tag
Annyit beszéltek itt a lencsékről telefonhoz ,hogy adok egy tippet akkor. Én szét kaptam egy régi rossz dvd írót illetve egy lézerceruzát. Azoknak a lencséje tökéletes makró képek készítésére. Fókusz távolságuk szerintem az 1 centi alatt van kb
-
counterbill
senior tag
válasz
Robbertho #15887 üzenetére
Rakd fel a TouchScreen Booster nevű progit playről lehet állítgatni szépen a kijelzőt.
Nálam csak két dolog baszta ki a biztosítékot de nagyon.
Egyik ,hogy szinte használhatatlan a mobil net (megérte előfizetni megint rá). Másik amikor vettem a telefont szépen oda volt írva mindenhol ,hogy rádió (nfc is de az lényegtelen tableten se használtam soha)erre rohadtul nincs és nem is lesz mint utóbb kiderült. Nekem fontos lenne.
Más gondom egyáltalán nincs vele. Lilásodig de fordulok 1 fokot és már jó(meg napfényeben amúgy se lehet látni kb). -
counterbill
senior tag
Nekem is merül mint állat. Bár én a launcher-re tippeltem de ezek szerint nem csak nekem tűnt fel úgy hogy ezt kizárom.
-
counterbill
senior tag
válasz
formengil #15353 üzenetére
PROMO VERZIÓ tehát csak 1 napig van ingyen. Egy napig próbálhatod ki aztán meg kell venni. Van free verzió de az nem a teljes.Kevesebb autó stb. Úgy h érdemes volt megvenni már pénteken. Pár pályán már túl vagyok teljesen élvezhető mint anno gépen. 400 forint nevetséges ár egy ilyen játékért. Rég nem találkoztam droidon ilyen jó gamel.
Már csak egy RTS-t szeretnék mint anno windowsos pdamon az Age of Empires -
counterbill
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #14830 üzenetére
T-nél van ,,bicikli" tartó de az telibe jó a motorra elvileg. Tartozékok közt keresd hátha még fent van.2-3 ezer forint volt kb.
-
counterbill
senior tag
Rájöttem mért lilul . A napelemeknek pont ilyen a színe. Kínaiak megoldották a kijelző alatti töltő panel problémát
-
counterbill
senior tag
érdekes..nekem ez a 2. GXI-m .Ez már az ,,újabb" fajta ami fakóbb színű stb. Előző is lilult. Egyszer vettem észre amikor bejött az első napsütés. Ez meg tegnap is belilult utcán de csak ha tényleg egy bizonyos szögbe esik be a nap neki. Amint fordultam egy picit vagy döntöttem a telefont egyből jó lett. Lehet a fóliám megszüri az uv-t stb
-
counterbill
senior tag
Nem baj az a lilulás. 1 fokot eldöntöm a telot és már nem is lila.
Viszont most jött meg a Nexus 7 em végre. Jb 4.2.2 ide vagy oda +tegra3 ,menüben semmivel se gyorsabb mint a GXIJó ez az Intel.
-
counterbill
senior tag
válasz
heidricha #14704 üzenetére
nekem van egy nokia bt fülesem azzal vígan megy .tegnap este használtam is. van egy nokia bt-s hangfalam azzal is tökéletesen ment órákon át. illetve a kocsiban lévő nokia kihangosító szett is tökéletesen ment.
Nekem v3 alatt a vlc direct és minden más stream progi haldoklik..mennek egy 20-30 másodpercig azt leállnak a streamel sajnos. -
counterbill
senior tag
válasz
agressor12 #14606 üzenetére
gyári mentés és helyreállítás is menti az smseket. Titanium helyett is ezt használom már.
-
counterbill
senior tag
Nekem sikerült végre
este sörözés közbe 3gn mondom rányomok már hátha és egy sec alatt megtalálta és kb 5 perc volt mire lekapta( korlátozták a netem 32k ra).
-
counterbill
senior tag
Na nekem már tovább lépet a frissítés de 30 perce annyit ír h szoftverfrissítések ellenőrzése. De ez is haladás
-
counterbill
senior tag
válasz
Keeperv85 #14065 üzenetére
ohh istenem tudom jól .. mint írtam is NEM KEVEREM. Csak nem hajlandó gyári visszaállítást csinálni (adatok törlése+programok törlése stb.) Illetve rányomok h sdröl az update.zipet rakja fel és nem csinál szart sem.
De mint írtam megoldva gyári recoveryből. Mivel az volt az első ,hogy visszaraktam. -
counterbill
senior tag
válasz
Keeperv85 #14063 üzenetére
Nem keverem. Csak megpróbáltam gyárira visszaállítani h után a next2 helyet felrakjam a gyári t-s rendszert mivel nem hajlandó feltelepíteni a gyárit. Csak fura volt h az állapot visszaállítás se működik .
De gyári recoveryvel megoldottam mint ha customot telepítenék.
-
counterbill
senior tag
Na feladtam várom az ötleteket. Gyári állapot visszaállatási nem csinál semmit.Szépen megmaradt mindenem. Nem hajlandó felrakni a gyári romot hiába megyek rá. Már vagy 50x letöltöttem újra majd felmásoltam sdre de semmi. Ez cserélt készülék de régin párszor megcsináltam minden gond nélkül.
Nem szaroztam gyári recobol felraktam .
-
counterbill
senior tag
Kezdek kiakadni. Felraktam a gyári recot szépen. Sdre a gyári update.zipet. Belemegyek a frissítésbe és annyit ír h másoljam az sdre a frissítést és áll
nem hajlandó csinálni semmit. Párszor megcsináltam már pedig.
-
counterbill
senior tag
Valakinek sikerült felerőszakolnia a 3dMarkot a telefonra? Letölti market-ről majd kiírja h nem sikerült telepíteni az sd kártyára. Sajnos elég sok programnál irja ezt ki mostanában. Sd kártya leválasztása esetén el se kezdi tölteni. Belső sd tök üres külsőn 6 giga szabad.
-
counterbill
senior tag
válasz
kelekyle #12319 üzenetére
Nekem a hangminőségre/3gre ajánlotta h akkor ad egy új simet. Rezgő halott volt de nem említettem mint hiba. Az állandó újra indulást untam meg. Wifi fagyásra van program ugye linkelték itt és működik is. De én bementem megkérdeztem h tudnám elintézni a cserét esetleg meg mikor és a srác minden ellenőrzés nélkül megrendelte és ma meg is jött az új. Ráadásul dobozosat kaptam nem csak készüléket hátlap/aksi nélkül
Gondolom nem így kellet volna kapnom. De cserébe oda adtam az én cuccaimat.
-
counterbill
senior tag
Majdnem elfelejtettem.
Ma jött meg az GXI-m gariztatásra.
Más a keret színe tényleg egy picit.
Még nem fagyot meg semmi. A rezgő motor végre tökéletes. Gyönyörűen rezzen nincs hangja és érzem végre. Érintő panel is tökéletes lett. Playen első érintésre megnyitja a képeket videókat stb.
3g gondomat a sim kártya cseréje tökéletesen megoldotta( 11 éves kártya volt). -
counterbill
senior tag
válasz
callmeakos #12120 üzenetére
Írtam ma a tsek facebook oldalán és ha már ott voltam bele olvasgattam az emberek kérdéseibe stb. Nagyon sokan panaszkodnak a 3g-re. Nokiákon Samsungon stb is szakadozik 3gben a hálózat/ marha lassú a net stb. Páran írtak ,hogy a sim kártya a ludas kicseréltették és jó lett. Nem feltétlen hiszem el de hétfőn kiderül akkor kapom az új telefont az új kártyával.
-
counterbill
senior tag
Tegnap bementem T pontba érdeklődni csere miatt mert elkezdett újraindulgatni de vagy napi 6x. Rendesek voltak mert nem is kértem de telibe megrendelte a telefont nekem ami hétfőn meg is jön. Illetve a srác megkérdezte h nincs e gondom a hívás minőségével. Azt mondta h új sim kártya kell mert azok kezelik jól a mostani hálózatot stb enyém meg még westeles. Remélem nem lesz gond már az új telefonnal.
-
counterbill
senior tag
Nem tudom kinek volt Dreamcast a tv előtt anno de a Jet Set Radio hibátlanul fut a GXI-n. Most vettem marketen 216 forintért
-
counterbill
senior tag
válasz
ZTE_luky #10101 üzenetére
Nekem mikor megjött hibátlan volt
aztán beraktam a simet meg az sd-t és többször nem is kaptam szét...erre pár napja elkezdett recsegni a bal alja...nem vészes meg akkor érezhető halható h ha direkt nyomkodom csak irritál a tudat h ilyen
Pedig úgy örültem neki blade után h végre nem recseg a telefon...(kiderült h a blade-nek felpúposodott az aksija azért nem feküdt fel rendesen a hátlap )
-
counterbill
senior tag
asphalt vígan fut. gta3 wild blood is megy simán. psx emuk (fpse,epsx) is hibátlanok. A vicc h egyes snes és gba emunál fel kell venni a procit 1600ra mert különben szaggat a kép és a hang. Sajnos működő Nintendo 64 emut nem találtam még pedig ölnék egy kis zeldáért a telefonon
Ha valaki tud valami megoldást nyugodtan szóljon.
Interractiv és ondemand között én nem vettem észre kb semmit játékok alatt. Viszont a 600ról 1600mhz állítót proci viszont sok változást hoz. Gondolom néha leveszi a procit és nem tudja időben megemelni az óra jelet 600mhz-ről ezért lehetnek gondok.
-
counterbill
senior tag
2 napja raktam fel a next gen 2-t és pár perce bekapcsolt wifi mellet megint volt egy fagyásom...nem tudtam fogadni egy hívást. most nem a lock screen feloldásával volt gond..szimplán nem tudtam a zöld telefonra húzni a kört. Lehet megpróbálom kicseréltetni lassan. Van valami hír arról ,hogy tényleg a 925xxx végződésű készülékek a rosszak?
-
counterbill
senior tag
Felraktam tegnap a Next gen 2-öt és nagyon elégedett vagyok vele. Viszont hiányolok egy gyári appot.
Konkrétan a DLNA programot szeretném valahogy visszacsalni. Valamilyen megosztás volt a neve ha jól emlékszem.
Ha valaki eltudná küldeni vagy esetleg jobbat ajánlani( fizetős se baj) megköszönném -
counterbill
senior tag
Aktív üresjáratról valaki tud valamit? Pontosan mit állít és melyik 3 betűs micsoda?
Olvasgattam fórumot és látom többeket érdekel de nem találok róla semmit se itt se neten. -
counterbill
senior tag
táblázat kitöltve.
enyém s/n-je is 952xxx végződésű és produkálja a hibákat. Telefonálgatok T-be hátha találok egy csere darabot. -
counterbill
senior tag
ha a mobil netre gondolsz akkor simán lehúzod az értesítő sávot ott is kilehet.vagy beállítások/adahasználat
-
counterbill
senior tag
ha tényleg a sim okozza a gondot az jó lenne. bár nekem eddig egyszer fagyott meg és nekem még westeles a simem
remélem lassan érkezik a jb és javítja a vödör hangot stb .
-
counterbill
senior tag
Szia!
Biztos kibírja hogy ha figyelsz rá picit. Én eddig minden telefonomra vettem fóliát biztos ami biztos alapon.legtöbbször a gyári leszedése után egyből megkapta az újat így igazából levegő se érte kb a kijelzőt
A gxi-m pont tegnap kapta meg. Tmobilba vettem 1990ért méretre vágva. Jó vastag és kétféle van benne. Van egy crystal nevű ami tökéletesen átlátszó a másik kicsit mattabb de nem gyűjti a koszt illetve nem csillog. Megéri ugyan ilyen volt/van a blademen 2 éve és tökéletes.
-
counterbill
senior tag
thx a gyors választ mindenkinek
megprobálom
-
counterbill
senior tag
Megjött a GXI-em szerdán.
Azóta egy lock screen fagyás volt bekapcsolt wifi mellett.
Vödör hangra nem panaszkodtak, egy barátom mondta ,hogy kicsit halk vagyok(lehet környezeti zajok).
Van egy darab döglött pixelem de a bal sarok legszélén és csak pixel tesztben látható.
A pc mint hordozható eszköz érzékelte úgyhogy másolni tudok rá ,bár néha lefagyott másolás közben az intéző.
Meglepően kompatibilis mindennel a processzor. Minden marketen vásárolt programom/játékom elindul. Még a gameloftosok is!
Nagyon gyors nincs döccenés.
Egy idegesítő problémám van. Sd kártyán duplázódnak a mappák. Néha eltűnik a 2. mappa néha visszajön.
A gond az ,hogy nem tudom melyiket kéne törölni mert megnyitom és méretre egyformák. Vajon dupla helyet is vesz el a kártyából?
Nem találtam erről a hibáról túl sok infót.
Esetleg valami megoldás? -
counterbill
senior tag
Sziasztok!
Ha minden igaz a következő telefonon egy GXI lesz viszont nem túl sok infót találok róla neten ami nekem fontos lenne.
Konkrétan arra lennék kíváncsi ,hogy elindulnak e rajta a különböző emulátorok. Fpse Mupen64 sega nintendo és gameboy emuk? Azt láttam hogy az n64oid nem indul illetve egy gba emu megy.
Ha játszok akkor emulátorokon csak így ez elég fontos szempont lenne mert ezt leszámítva minden a telefon mellet szól.
Válaszokat előre is köszönöm -
counterbill
senior tag
Sziasztok!
Ha minden igaz a következő telefonon egy GXI lesz viszont nem túl sok infót találok róla neten ami nekem fontos lenne.
Konkrétan arra lennék kíváncsi ,hogy elindulnak e rajta a különböző emulátorok. Fpse Mupen64 sega nintendo és gameboy emuk? Azt láttam hogy az n64oid nem indul illetve egy gba emu megy.
Ha játszok akkor emulátorokon csak így ez elég fontos szempont lenne mert ezt leszámítva minden a telefon mellet szól.
Válaszokat előre is köszönöm -
counterbill
senior tag
Sziasztok!
Ha játszok akkor emulátorokon csak így ez elég fontos szempont lenne mert ezt leszámítva minden a telefon mellet szól.Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest