Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Tudok Budapesten olyan szervizt, ahol foglalkoznak torott kijelzo javitassal?
A kepernyon latszodnak a dolgok, az erinto resze is mukodik, csak az uveg repedt be.Kb. mennyibe szokott fajni egy ilyen csere?
Koszi elore is.
Udv.
-
tPedro_
őstag
Van esetleg koztetek valaki aki Samsung-ra valtott gxi-rol?
Igazsag szerint nincs kulonosebb baja a telonak, de a 1.5GB belso tarhely kikeszit.
Illetve most nezem, hogy papiron 4GB-nak kene lennei. Ezek szerint a rendszer elviszi tobb mint a felet? -
tPedro_
őstag
válasz
tPedro_ #19469 üzenetére
Gondoltam azert leirom a tortenet veget is:
Tegnap napkozben csak melohelyen tudtam kiprobalni es megelegedtem annyival, hogy miutan ujra kipipaltam a mediaeszkoz opciot, a win felismerte, hogy csatlakoztatva lett valami.
Otthon probalom ma reggel, telefon radug, win-ben felugrik az ablak es ki is irja, hogy az illesztoprogram telepitese sikertelen, ismeretlen eszkoz.
Probalom masik usb csatiban, ugyanez...Kivancsisagbol atallitottam a telon, hogy ne mediaeszkoz legyen, hanem kamera. Erre megint uj eszkoz telepitese, Grand X In felismerve, pipa. Par mp alatt. Igy viszont csak 1-2 mappa latszik a tarhelybol, ahol a kepeket tarolja.
Ezutan visszaallitottam mediaeszkozre, megy hibatlanul, latok minden mappat es masolni is lehetett.Itt a vege fuss el vele.
-
tPedro_
őstag
válasz
Repsol600 #19468 üzenetére
Sikerult, sima beallitas hiba, de jol el volt rejtve.
Jol emlekeztem, hogy eddig mikor csatlakoztattam, feljott egy ertesites, hogy adathordozokent vagy kamerakent akarom-e hasznalni. Ez most hianyzott. Kerestem mindenhol de nem talaltam.
Google lett a baratom: Rendszerbeallitasok > tarhely (miert pont itt?) azon belul pedig a telefon menu gomb lenyomasara (mashogy nincs is jelolve, vagy hogy itt kene keresni) jon elo a "szamitogepes USB-kapcsolat" ful. Itt volt kiszedve a pipa a mediaeszkoz (MTP) elol.
Ez egyebkent fogalmam sincs, hogy tortent, tekintve hogy csak arra hasznaltam eddig is, es fogalmam se volt, hol keressem.
Vegre mukodik.
-
tPedro_
őstag
válasz
Repsol600 #19466 üzenetére
Eddig is a monitoromon levo usb-vel hasznaltam, de onnan megy pendrive is, nem volt gond a masolassal. Most direkt kiprobaltam masik usb-ben is (ahonnan egy kulso winyot hasznalok), semmi.
Radugom, es a windows semmit nem erzekel belole. Fizikai kapcsolat van, a telefonon kigyullad a led, tolti is, ha engedelyezve van az usb hibakereses, akkor az is aktivalodik, tehat a telefon erzekeli, hogy ossze lett kotve valamivel, de ennyi.
Sikerult masik kabelt/PC-t szerezni:
Az en kabelem mas telefonjaval jo volt, az en telom mas kabelevel, mas PC-n se csinalt semmi. -
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Eddig rendszeresen másoltam adatokat a telefonban található SD kártyára, minden simán ment.
Most viszont egyik napról a másikra, rákötöttem a telót a gépre és nem ugrott fel a szokásos tallózos ablak.
Nézem a telefont, az értesítő sávban megjelent egy USB hibakereső csatlakoztatva felirat. Erre bökve ki ill. be tudom kapcsolni ezt a szolgáltatást, de nem történik semmi. Korábban ez sosem jelent meg.Korábban csatlakoztatás után volt egy olyan opció, hogy kameraként akarom-e használni vagy adathordozóként, most ez nem jelenik meg és nem is találtam sehol a menükben.
A Megosztás és hord. csatl pont. alatt azt írja, hogy nincs USB kapcsolat.
Mi állítódhatott el?
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Nem tudom hogy a telefon vagy az android hibaja, de elso korben megkerdezem itt:
Talalkoztatok olyannal, hogy hiaba van kb 280MB ures hely a belso tarhelyen, de az alkalmazasokat nem engedi frissiteni?
Kiirja, hogy hiba tortent, nincs eleg hely az eszkozon. Van amikor mar a letoltes elkezdese elott felugrik az uzenet, van hogy csak a letoltes utan, telepites kozben.
Es nem kell nagy meretu appokra gondolni:
Pl. eBay - 9MB - megprobaltam athelyezni a telora, de szinten kiirja, hogy nincs eleg hely.Probaljak ki valami karbantarto programot?
Olyannal mar egyebkent talalkoztam, hogy egy adott programot ami az SD kartyara volt athelyezve, nem tudott frissiteni, csak ha visszaraktam a belso tarhelyre.
(A rendszerbeallitasok alatt 168MB ures helyet ir, az alkalmazasok kezelesenel pedig 288-at. Mindkettonek elegnek kene lennie egy 9MB-os programnak.)
Masik erdekes hibajelenseg, ezert a telo a ludas: Eldobja a halozatot, villog a piros led, aztan ha egy jo ideig nem tud ra visszalepni, akkor ujraindul de nem ker pin kodot.
Utana hasznalod tovabb, mig nem random ido utan fel nap, 1 nap egyszer csak keri a pin-t, aztan mukodik tovabb mintha mi se tortent volna. -
tPedro_
őstag
Nekem is megvan meg a telo. Igaz neha rakoncatlankodik, de eddig nem futottam bele olyan hibaba, ami miatt cserelnem kene. Remelem meg kitart egy ideig.
Igaz, ez mar a masodik peldany, az elsot kikapcsolgatas maitt visszavittem. Tokre meglepodtek, mikor mondtam, hogy itt a tolto es a doboz is, mondtak, hogy akkor adjam le azt is, es akkor egy dobozost kapok. Pont jol jott mert a regi tolto burkolata nekem is megrepedezett.
-
tPedro_
őstag
Mar masodszorra fordul elo, hogy hasznalat kozben egyszer csak keri a pin kodot.
Elso alkalommal egy random ujraindulast kovetoen nem kerte, csak vagy fel nappal kesobb, ezt felirtam a telefon hibajanak.
Most viszont eloszor eldobta a halozatot, aztan nemsokkal kesobb mar kerte is a kodot.Lehet ez a sim hibaja? Nem regirol van szo, a telo vasarlasakor kaptam ujat.
-
tPedro_
őstag
Tegnap epp hasznalom a telefont, at akartam valtani wifi-re mikor is ujraindult a telo. Meglepetesemre ujraindulas utan nem kert pin kodot.
Erre ma, kb 12 oraval kesobb epp jatszok rajta, mikor felugrik a pin kod bekero kepernyo.Jobb kesobb mint soha.
-
-
tPedro_
őstag
Egyik pillanatrol a masikra megszunt az adatforgalom. Terero van, sms is megerkezik.
Gyari, legujabb szoftver, mokolva nem volt. ujrainditas nem segitett.Ami feltunt, hogy a terero jelzo csikok szurkek es nem kekek.
Lehet ez telefon issue vagy a szolgaltatonal erdeklodjek? (Sajat oldalra belepve minden okenak tunik, tartozas nincs, adatforgalom sem erte el a limitet.)
kerxy: Kb. nekem is akkor kezdodott. T?
-
tPedro_
őstag
Par napja nem igazan akar helyet talalni a gps. Mult heten/hetvegen meg jo volt, de most nagyon nyogvenyelosen megy.
Van valami mod/progi amivel le lehetne tesztelni, hogy hol van a hiba? Esetleg a telo gps resze halt-e el vagy a szolgaltatas/terero szorakozik?
Koszi.szerk.: pedig terero/adatforgalom van, nem ertem, hogy mert nem tudja meg az assisted gps segitsegel sem meghatarozni a poziciot, mar 15 perce keres. telefon restart is volt.
Mikor elindultam otthonrol meg jo volt, mire beertem meloba, semmi.
Holnap megprobalom vegig nezni, hogy hol veszti el a jelt, bar ha jol sejtem, ha folyamatosan keri le akkor nem fogja.
-
tPedro_
őstag
-
tPedro_
őstag
válasz
89BDave89 #17615 üzenetére
Ha jol sejtem ez a havi 3-4 darab mar nem uj, hanem refurbished.
Ha mar itt tartunk, van valakinek otlete, hogy milyen alkalmazas, pakol kepeket a kulso SD kartyara egy Uploads nevu mappaba?
Valamelyik nap bongesztem a galeriat, es eszrevettem, hogy tele volt random kepekkel, minden kep kulon mappaban (a mappak elnevezesei szamok voltak, volt belole vagy 15-20 db).
Volt egy-ket semmitmondo kep is, de volt amelyiken emberek voltak, mintha valakinek a szemelyes kepei lettek volna.
A telefon uj, mikor megkaptam nem volt rajta. Datum szerint mult het szombaton kerult ra, de a mai napig nem ertem, hogy hogyan es honnan. -
tPedro_
őstag
Masnak nem akadozik a scrollozas a legujabb (3.6 )FB app-ban?
(Mashol nem olvastam panaszt, ezert gondolom megint telefon specifikus lehet.)Mas programok eseteben nem tapasztaltam ilyet.
-
tPedro_
őstag
válasz
gorogtibor #17423 üzenetére
Nekem volt mikor az asztalon fekve is kikapcsolt, ugyanakkor direkt probaltam razni, forgatni es nem tortent semmi.
-
tPedro_
őstag
válasz
lackok #17280 üzenetére
Ha jol sejtem az a 3.6-os verzio?
Csak azert kerdezem, mert jelentkeztem a beta programba, viszont leiratkozni mar nem lehetett, ezert nem tudom, hogy most epp a beta-t vagy a rendes verziot tolti-e le.
A FB Messengerrel kapcsolatban nincs valtozas? 2.2.3-as verzional frissebbel nem lehetett eddig kepet kuldeni.
-
tPedro_
őstag
válasz
andikaaa #17023 üzenetére
Gondolom akkor ez is ugyintezotol fugg, en dobozosat kaptam.
eloszor csak a telefont vette ki, de mikor latta, hogy visszavittem a dobozt a tartozekokkal egyutt, akkor mondta, hogy csereljuk az egeszet.
Amugy is igy akartam, mert ugye a tolto kabel vegei megrepedeztek. Az uj kabel strapabirobbnak tunik egyelore, remelem igy is marad. -
tPedro_
őstag
válasz
philoxenia #16978 üzenetére
Marmint arra gondolsz, hogy nem a telefon hangero gombjaval, hanem a kepernyot taperolva?
Egyik modszer se mukodik.Kulon menuben egyiknel se talaltam hangero allitast,
-
tPedro_
őstag
Az mitol lehet, hogy nem tudok hangerot allitani video nezese kozben?
Probaltam az MX playert es a VLC playert is, egyik se mukodik rendesen.
A hangero latszolag allitodik, de valojaban valtozatlanul szol, akkor is ha 0-ra veszem le. -
tPedro_
őstag
válasz
andikaaa #16951 üzenetére
Ugyanez a helyzet nalam is, az ujabb verzioknal valami hiba van, vissza kell tenni a regebbit:
FB app: 3.2.1-es verzioval mukodik, de felette (3.3, 3.4, 3.5) nem.
FB messenger: 2.2.3 mukodik, 2.2.5 nemMenu gomb > alkalmazasok kezelese - ott tudod eltavolitani
A regebbi verziokat en a www.androiddrawer.com oldalrol szereztem be, az osszes regebbi verzio elerheto.
Nem tudtam meg rajonni, hogy csak ezzel a telefonnal van-e gond, mert nem talaltam a neten mast aki hasonlo miatt panaszkodott volna. A FB app beta verziojanak csoportjaban is azt hiszem csak 1 ember panaszkodott rajtam kivul.
-
tPedro_
őstag
Elofordulhat olyan hibaja a telefonnak, hogy 3G kapcsolat eseten az adatforgalom baromi lassu?
Vagy szolgaltatoi hiba?Mult heten csereltem a telot, de akkor mar le voltam korlatozva.
Viszont most mar julius van, es meg mindig tetu lassu, mintha nem oldottak volna fel a korlatot.
Ennek latszolag ellentmond, hogy tesztelesnel az upload stream egyaltalan nem megy, illetve hogy 2G eseten gyorsabb a kapcsolat.3G-re beallitva, a Speedtest az alabbit dobja ki:
ping 71-80ms DL 30kbps UL meg se nyikkan, egy ido utan Network Comm Error (pontosabban 5 tesztbol egyszer lett 106)
Erdekes modon a letoltes mindig pont 30kbps
2G-re beallitva:
ping 201-580 DL 47-55 UL 122-165
-
tPedro_
őstag
(Mellenyomtam, nem valasznak ment.)
Csere megtortent, jo 45 percet alltam sorba.
1-2 kerdes (mit csinalok mikor kikapcsol, bekapcsol-e utana, akksi mennyit bir stb.) es kaptam is egy uj telot.Rezgo jo, erintes jo, kamera jo, mast meg nem probaltam ki.
Lilasodast majd letesztelem ha sut a nap.Dobozostul csereltek, igy a repedt tolto is cserelodott.
(Mondjuk eloszor mintha csak a telefont akarta volna cserelni, de mikor eszrevette, hogy itt vannak a tartozekok is akkor mondta, hogy akkor mehet egyben a csere. Legalabbis nekem igy tunt.)Eddig meg nem kapcsolt ki, remelem nem is fog.
-
tPedro_
őstag
Telefon cseréhez gondolom nem elég az ügyfélszolgálat, hanem a szervízre van szükség.
Kár, hogy nincs olyan T-Pont, ahol hétvégén is lenne szervíz, ez a H-P 10-18 nyitvatartás elég szűkös. -
tPedro_
őstag
Vissza szeretnem allitani a gyari beallitasokat, lementegettem mindent a telorol, amire szuksegem van.
Egy dologra nem tudtam rajonni, megpedig, hogy az sms uzeneteket hogyan tudnam elmenteni.
Tudja valaki a megoldast?Elore is koszi.
-
tPedro_
őstag
A random kikapcsolasrol jut eszembe: kapcsolt mar ki valakinek ugy, hogy toltore volt dugva?
-
tPedro_
őstag
válasz
voktor #16099 üzenetére
En is nemsokara viszem vissza kikapcsolas miatt.
Oktoberi telefon, de csak mult heten kezdett kikapcsolgatni. Van, hogy egy nap egyszer sem, van hogy csak egyszer, de mult hetvegen kb fel oran belul 4x is.
Teljesen random, hogy mikor kapcsol ki. Egyszer volt hivas kozben, hangero allitasakor, scrollozas kozben, ebreszto kinyomasakor, programinditaskor, zsebben.Latom meg mindig ajanljak az akksikitamasztos megoldast, de nem hiszem, hogy segitene.
Proba keppen forgattam, raztam a telot egy jo ideig, de nem kapcsolt ki. Ezek utan ketlem, hogy egy kis papirdarab megoldana a problemat.Tobbiekhez, visszavitellel kapcsolatban:
Torlom a belso hattertarrol ami privat es nyomok egy gyari visszaallitast. Ez eleg ahhoz, hogy minden torlodjon?
Kellenek a T-s papirok, vagy ki tudjak nezni a rendszerbol amire szukseguk van?
Olvastam regebben, hogy volt akinek csere eseten a hatlapot (wtf) es az akksit nem csereltek.
Ennek van valami alapja? -
tPedro_
őstag
Na ma megint kikapcsolt, meg tegnap is egyszer. Ebbol visszavitel lesz.
Eleg ha mindent lemasolok ami kell es nyomok egy gyari adatok visszaallitasat?
(Rendszerbeallitasok > Biztonsag... > Gyari adatok.... )
Ez leszed minden szemelyes informaciot? -
tPedro_
őstag
válasz
89BDave89 #15671 üzenetére
Ma mar ugy se megyek a T-be, varok par napot, de ha ujra elofordul akkor kicsereltetem.
Pedig eddig nem volt vele olyan komoly bajom, ami miatt cserelni szerettem volna, remeltem, hogy nem is lesz ra szukseg.
Bar a toltokabel miatt lassan mennem kellett volna amugy is, a vastagabbik felet mar szertinem csak a szentlelek tartja ossze, akkora repedesek vannak rajta.Jol tudom, hogy csere eseten az akku es a hatlap marad? Vagy ha jol olvastam ez is cserenkent valtozo?
-
tPedro_
őstag
Na ugy latszik engem is elert a veg: most az elobb ketszer egymas utan is kikapcsolt a telefon, magatol, eddig ilyet sosem csinalt.
Eloszor visszakapcsoltam, kerte a pin kodot, megjelent a hatter, de minden ures volt. Jo 3-5 mp-be telt, mire megjelentek az ikonok, a lapozas meg egy ideig akadozott, az egesz telefon lassabbnak tunt, aztan perc perc utan rendbejott.
Epp a hangerot akartam beallitani, erre ujra kikapcsolt.
-
tPedro_
őstag
Eleg bosszanto tovabbra is ez a GPS.
A B04-et gondolom alapbol nem tudom visszarakni, csak ha megbuheralom a telot?
Letezik valami GPS tesztelo alkalmazas, amivel meg tudnam nezni, hogy hol lehet a gond? -
tPedro_
őstag
Lehet hogy csak veletlen egybeeses, de miota a B06 van fenn, a GPS kb 50%-ban nem kepes beloni a poziciot. Regebben ez 2 hetente fordult elo 1x.
Melo kozben (Petofi hid budai hidfo kozeleben) folyton a Corvin negyedre lovi be a poziciot.
Legalabbis oda ugrik a kis jel, amint megnyitok egy alkalmazast amiben a poziciomat mutatja.
(Mikozben az ertesito sav szerint a GPS csak keres, keres es keres, de nem irja ki hogy meglenne a hely.)Ma pl. teljesen mas iranybol jottem, mint ahogy szoktam, feluton meg jo volt, mire ideertem, megint a Corvin negyedre ugrott.
Vagy csak itt van valami terero problema? De akkor regebben miert nem volt vele gond? -
tPedro_
őstag
Ablak mellet ulok meloban, direkt kiprobaltam, a telefont vizszintesen tartva, billegtetve:
Csak akkor lilul, ha a telefon teteje felol kapja a fenyt.
(Mikor videot neztem rajta a buszon ulve, akkor is ugy tartottam fektetve, hogy a telo teteje nezett az ablak fele, ahol a nap sutott be).
Ha oldalrol, vagy alulrol eri a feny a telot akkor nem lilul.(Az eros feny miatti olvashatatlansag termeszetesen minden esetben fellep, fuggetlenul attol, hogy hogyan tartom.)
-
tPedro_
őstag
Az uj rommal is szorakozik neha a gps: nem talalja a poziciot, hagyhatom a keresest percekig. Aztan a telo ujrainditasa utan kb 1 mp alatt megtalalja.
Azt meg regebben is eszrevettem, hogy a "bekapcsolaskor kell a PIN kod" feature eleg erdekesen mukodik.
Bekapcsolom, megjelenik a bill. zar, feloldom, mar tudok lapozgatni az oldalak kozott is, latom milyen progik vannak kirakva stb. (erre van kb 2 mp-em), aztan majd csak ezutan jelenik meg a PIN kod bekero ablak. -
tPedro_
őstag
En szotrim a T-vel:
Akkor lepodtem meg, mikor telefonvasarlas elott altam es az egyik T-pontban erdeklodve kiderult, hogy nem latnak ra a masik uzlet arukeszletere.
Halal komoly, egyik legnagyobb szolgaltato (raadasul telekommunikacio/informatika), csilliardos uzlet, stb. es nem tudja megmondani az egyik boltban, hogy a masik boltban mi kaphato. WTFMikor telefonon hivtam fel az egyik T-pontot (boltonkent eltero a telefonszam, legalabbis az utolso 1-2 szamjegy), akkor az elso kerdesuk az volt, hogy melyik uzletuket hivtam... Mert mind kiderult, mindegy melyiket hivom, egy helyre futnak be a hivasok (szam alapjan akkor sem ertem miert nem tudja, hogy melyiket hivtam vagy csak figyelmetlen volt). Szerencsere itt latjak az osszes T-pont arukeszletet.
-
tPedro_
őstag
Vegulis internet nelkul is lehet boldogulni a vilagban, van meg telefon, TV, radio, ujsag, arany oldalak stb.
Csak internetet hasznalva nyilvan egyszerubb, gyorsabb, praktikusabb, stb.Hasonlo a helyzet a FB-kal. Nem igazan ertem azokat akik ennyire utaljak. Rendesen be kell/lehet konfiguralni, es akkor nincs vele gond.
Ugyan meg nem probaltam, de ha leiratkozol minden ismerosodrol, akkor valszeg updateket se fogsz kapni.
Beallitod, hogy az adataidat csak te lathasd, sose postolsz meg likeolsz semmit es kesz is van a chat/email kliens kapcsolattartasra. -
tPedro_
őstag
válasz
Keeperv85 #13688 üzenetére
A hibak nagy "resze" szerintem is biztosan fugg a felhasznalotol. Igy vagy ugy fogja, recseg a hatlap vagy nem, gyenge/eros vibra, nehezebben erzekelo kijelzo (nem a fagyas). Ez mind mind attol fugg, hogy ki hogyan, mennyit, milyen modon hasznalja, mik az igenyei, miket szokott meg.
-
tPedro_
őstag
válasz
sittes79 #13549 üzenetére
Ez a lilasodas nem a kijelzo fajtajatol/tipusatol fugg?
Vagy volt mar aki kicserelte es olyat kapott ami nem lilasodott?
(Szerintem az enyem is lilas egyebkent, de eddig csak egyszer tapasztaltam par masodpercre, nem szoktam tuzo napnal mobilozni, a tukrozodestol ugy se latnek semmit.)
-
tPedro_
őstag
Tegnap volt rola szo asszem: Hol talalom, hogy egy app hanyszor ebresztette fel a telot? En csak azt latom, hogy hany %-ot fogyasztott ill. az ebren tartas hosszat.
Vagy kulon app kell hozza, hogy meg tudjam nezni? -
tPedro_
őstag
-
tPedro_
őstag
Velem egyszer fordult elo, hogy a varoson atutazva tovabbra is az otthoni cimemre allt ra a GPS. Frissittem tobbszor is de nem akart atallni. (utazass kozben folyamatosan ment a mobilnet es a GPS is.)
Telo ki/be kapcsolas utan kb 1 mp alatt megtalalta az uj koordinatakat. -
tPedro_
őstag
válasz
bubi92 #11531 üzenetére
Nekem egy Linksys WRT54GL routerem van, valtozatlan beallitasokkal.
Ha otthon vagyok, mindig wifirol megy a telefon.Eddig kb 2-3 alkalommal fagyott a telefon, de akkor csak sokszori probalkozasra oldott fel.
(Ha jol emlekszem okt/nov magassagaban vettem, azota otthon wifi, beallitasok valtozatlanok.)
-
tPedro_
őstag
válasz
atillaahun #11497 üzenetére
Veletlenul kerdeztem toled, uj hozzaszolas akart lenni.
@hodostamas: Pont hogy a tapados reszre kerult szosz.
Akarhogy portalanitottam es odafigyeltem, mindig kerult ala valami, szep nagy buborekot kepezve. Aztan ez csak egyre rosszabb lett.
@heidricha: A lemosassal probalkoztam, de nem igazan sikerult. Alkohollal is megprobaltam attorolni, nem hasznalt. Ma meg egyszer megprobalkozok vele, hatha.
Aztan lehet tenyleg megy a kukaba. Jovo heten erkezik meg egy tok, foliaval, akkor ujra nekifutok, aztan ha az se megy, hagyom a fenebe es hasznalom folia nelkul.
-
tPedro_
őstag
válasz
atillaahun #11491 üzenetére
Addig szenvedtem a pormentes felrakással, míg sikerült jól összeszöszözni a fóliát.
Le lehet ezt még valahogy tisztítani? Vagy vehetek egy másikat? -
tPedro_
őstag
Vegre megjott a Nilkin tok. Kb 1 hetbe telt, nem rossz.
Viszont arra elfogadnek valami tippet, hogy hogyan lehet feltenni a foliat buborekmentesen.
Mar egy ideje szorakozok, de csak nem sikerul.Volt meg a csomagban egy ilyen kek szinu folia/lap/valami.
Az mire jo?(Az viszont nem tetszik benne, hogy nem annyira tapados az anyaga mint maganak a telefonnak, hiaba van hasonlo texturaja.)
Koszi elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest