- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
tonyqa23
üzenetére
Másik.
Megint elkezdte a teló ezt a kernel használós dolgot, de nemtom kiszűrni sem gsam batteryvel, sem terminal emulatorba beírva a dumsys alarmot. Mit tudok még megnézni? Gsam-ban is az átlag akkuidőt 13 órának írja és tényleg annyira merül.Nekem is ez a problémám már több hete,
épp ma reggelre is lazán lemerült pedig 40% körül volt az aksiban előző este és offline-ban volt a teló, és ez nem az első eset, eddig 2-3* is előfordult most mióta van ez hogy az éjszaka közepén rá kellett dugnom tölteni, mert lazán lemerült volna... 
Sajnos nekem is ez a helyzet nem tudtam kideríteni hogy mi eszi, a hét elején Factory Resetet is csináltam már, de tegnap megint elkezdett merülni magától, bár most kíváncsi vagyok hogy mi a bűnös, mert a gyári (frissített) appokon kívül nem sok van fent más pont emiatt (Apex, Nova, 3G Watchdog, Avast, Gsam, Home switcher)
Szóval ha valaki tudja mitől van ez, akkor engem is érdekelne az infó...

Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

épp ma reggelre is lazán lemerült pedig 40% körül volt az aksiban előző este és offline-ban volt a teló, és ez nem az első eset, eddig 2-3* is előfordult most mióta van ez hogy az éjszaka közepén rá kellett dugnom tölteni, mert lazán lemerült volna...