-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
formengil
tag
-
-
Canonfan
senior tag
válasz
piltom83 #12110 üzenetére
(#11987) Canonfan
Megdőlt a teóriánk: ma délelőtt kb. 11 óta ismét nincs net a telefonomon, pedig az adatkorlát továbbra is ki van kapcsolva.Köszi az infót, sajnos akkor nem itt lesz a gond...
Bár nekem fent van a 3g Watchdog emellett, azzal mérem az adatforgalmat, és én azt vettem észre, hogy mióta fel illetve visszaraktam a 3g Watchdogot azóta nem szakadt meg a mobilnetem, pl, most megy kb 1 hete kikapcsolás nélkül a GXI (szóval eddig bevált az aksi kitámasztás) azóta nincs gondom a mobilnettel, korábban amikor az ICS gyári cuccát használtam, kb 3-4 naponta legkésőbb elszállt mindig az adatforgalom, és csak újraindítás után jött helyre...
Bár én csak szükség esetén használom a mobilnetet, szóval nincs állandóan bekapcsolva csak amikor használom hogy ne szívja az aksit, nem tudom hogy ez számít-e. Viszont mióta fent van a Watchdog nem volt mobilnet szakadásom legalábbis eddig nekem bevált az ICS-ben adatkorlát kikapcsolás, + adatforgalom mérésére 3g Watchdog megoldás...
-
-
gonger
senior tag
válasz
piltom83 #11417 üzenetére
No! És ezzel mit lehetne kezdeni?
Nekem nagyon tetszik a telefon, mindene bejön, de ez a használhatóságát számomra lecsökkenti.
Ha nem mindenkinél van ilyen, akkor elgondolkodom, hogy újra bepróbáljak egy garanciális cserét.Vagy lehet ez szofvteres kérdés? Elképzelhető, hogy egy jövőbeni frissítés megoldja ezt a megszakadó hívás hibát?
-
keep2000
tag
válasz
piltom83 #11214 üzenetére
Viber: érdemes beküldeni egy ticketet itt - http://helpme.viber.com/index.php?/Tickets/Submit/RenderForm/1
Én mostanában nem használom, de egy kitöltést azért megér.Más: ebayen nézegettem ezeket a 99 centes konnektoros töltőket. Van olyan, ami bevált ezek közül a filléres cuccok közül valakinek? Egy csomó kacatom van ebay-ről amik működnek, de pont az onnan rendelt töltőm nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Netfone
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged