- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
formengil
tag
-
-
Canonfan
senior tag
válasz
piltom83 #12110 üzenetére
(#11987) Canonfan
Megdőlt a teóriánk: ma délelőtt kb. 11 óta ismét nincs net a telefonomon, pedig az adatkorlát továbbra is ki van kapcsolva.Köszi az infót, sajnos akkor nem itt lesz a gond...
Bár nekem fent van a 3g Watchdog emellett, azzal mérem az adatforgalmat, és én azt vettem észre, hogy mióta fel illetve visszaraktam a 3g Watchdogot azóta nem szakadt meg a mobilnetem, pl, most megy kb 1 hete kikapcsolás nélkül a GXI (szóval eddig bevált az aksi kitámasztás) azóta nincs gondom a mobilnettel, korábban amikor az ICS gyári cuccát használtam, kb 3-4 naponta legkésőbb elszállt mindig az adatforgalom, és csak újraindítás után jött helyre...
Bár én csak szükség esetén használom a mobilnetet, szóval nincs állandóan bekapcsolva csak amikor használom hogy ne szívja az aksit, nem tudom hogy ez számít-e. Viszont mióta fent van a Watchdog nem volt mobilnet szakadásom legalábbis eddig nekem bevált az ICS-ben adatkorlát kikapcsolás, + adatforgalom mérésére 3g Watchdog megoldás...
-
-
gonger
senior tag
válasz
piltom83 #11417 üzenetére
No! És ezzel mit lehetne kezdeni?
Nekem nagyon tetszik a telefon, mindene bejön, de ez a használhatóságát számomra lecsökkenti.
Ha nem mindenkinél van ilyen, akkor elgondolkodom, hogy újra bepróbáljak egy garanciális cserét.Vagy lehet ez szofvteres kérdés? Elképzelhető, hogy egy jövőbeni frissítés megoldja ezt a megszakadó hívás hibát?
-
keep2000
tag
válasz
piltom83 #11214 üzenetére
Viber: érdemes beküldeni egy ticketet itt - http://helpme.viber.com/index.php?/Tickets/Submit/RenderForm/1
Én mostanában nem használom, de egy kitöltést azért megér.Más: ebayen nézegettem ezeket a 99 centes konnektoros töltőket. Van olyan, ami bevált ezek közül a filléres cuccok közül valakinek? Egy csomó kacatom van ebay-ről amik működnek, de pont az onnan rendelt töltőm nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Formula-1
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest