Hirdetés
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
formengil
tag
-
-
Canonfan
senior tag
válasz
piltom83
üzenetére
(#11987) Canonfan
Megdőlt a teóriánk: ma délelőtt kb. 11 óta ismét nincs net a telefonomon, pedig az adatkorlát továbbra is ki van kapcsolva.
Köszi az infót, sajnos akkor nem itt lesz a gond...

Bár nekem fent van a 3g Watchdog emellett, azzal mérem az adatforgalmat, és én azt vettem észre, hogy mióta fel illetve visszaraktam a 3g Watchdogot azóta nem szakadt meg a mobilnetem, pl, most megy kb 1 hete kikapcsolás nélkül a GXI (szóval eddig bevált az aksi kitámasztás) azóta nincs gondom a mobilnettel, korábban amikor az ICS gyári cuccát használtam, kb 3-4 naponta legkésőbb elszállt mindig az adatforgalom, és csak újraindítás után jött helyre...

Bár én csak szükség esetén használom a mobilnetet, szóval nincs állandóan bekapcsolva csak amikor használom hogy ne szívja az aksit, nem tudom hogy ez számít-e. Viszont mióta fent van a Watchdog nem volt mobilnet szakadásom legalábbis eddig nekem bevált az ICS-ben adatkorlát kikapcsolás, + adatforgalom mérésére 3g Watchdog megoldás...

-
-
gonger
senior tag
válasz
piltom83
üzenetére
No! És ezzel mit lehetne kezdeni?
Nekem nagyon tetszik a telefon, mindene bejön, de ez a használhatóságát számomra lecsökkenti.
Ha nem mindenkinél van ilyen, akkor elgondolkodom, hogy újra bepróbáljak egy garanciális cserét.Vagy lehet ez szofvteres kérdés? Elképzelhető, hogy egy jövőbeni frissítés megoldja ezt a megszakadó hívás hibát?
-
keep2000
tag
válasz
piltom83
üzenetére
Viber: érdemes beküldeni egy ticketet itt - http://helpme.viber.com/index.php?/Tickets/Submit/RenderForm/1
Én mostanában nem használom, de egy kitöltést azért megér.Más: ebayen nézegettem ezeket a 99 centes konnektoros töltőket. Van olyan, ami bevált ezek közül a filléres cuccok közül valakinek? Egy csomó kacatom van ebay-ről amik működnek, de pont az onnan rendelt töltőm nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Diablo IV
- Xbox tulajok OFF topicja
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Projektor topic
- Yettel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Hisense LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest