- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBG
senior tag
válasz
counterbill #17370 üzenetére
1. Elfogytak a felhasználók
2. Elfogytak a hibák
3. Elfogyott a türelem
4. Nyár van, nyaralnak -
pudingstyle
tag
válasz
counterbill #17332 üzenetére
Nem a listaárat nézik, hanem, hogy te pontosan milyen összegért vetted. Nekem úgy ment, hogy a helyi T-be bevittem gariztatni, de nem tudtak rendelni másikat, se cseredarabot, se dobozosat. Az ügyintéző sráccal megbeszéltem, hogy hogyan is működik a csere más típusra. Felküldtek pestre, egy hivatalos T-pont-ba (Duna pláza). Erre azért volt szükség, mert ilyen esetben visszavásárolják a készüléket, azon az áron, amilyen áron te vetted, és ezt csak hivatalos üzletben tudják kezdeményezni, partner üzletben nem. Odavittem a szervízes pulthoz, elkezdtem sorolni a gondjaimat, erre megszólalt a srác, hogy jó jó, csak azért kérdeztem, mert valamit kell írnom a papírra.
Kaptam egy lapot, rajta a visszavásárlás tényével, elküldtek az ügyintéző pulthoz, lepapírozták a dolgokat, ráfizettem
egy keveset, és a boltot már egy Xperia SP-vel hagytam el. -
Logeeen
senior tag
válasz
counterbill #17344 üzenetére
Esetleg majd pár nap múlva tudnál egy kisebb összehasonlítást mondani róla?
Ha túl off itt, akkor pm-ben is jöhet! -
Canonfan
senior tag
válasz
counterbill #17338 üzenetére
Köszi!
-
spinkler
tag
válasz
counterbill #17323 üzenetére
Elméletileg az aktuális listaárat kellene nézni, ott meg több mint 10e-el többe kerül az SP. Remélem sikerül elhoznod, de ha mégsem, az L-ben sem fogsz csalódni.
-
Canonfan
senior tag
válasz
counterbill #17328 üzenetére
Én is imádom ezt a telót, és amíg van rá mód hogy elkerüljem nem fogom cseréltetni. Viszont ha már mindenképp csere és nem tudnak dobozosat adni, akkor egyértelműen inkább egy másik fajta de teljesen új teló, mint egy használt cseredarab GXI, egyetértek veletek.
-
formengil
tag
válasz
counterbill #17323 üzenetére
Ha nem túl bizalmas, megkérdezhetem hogy mennyit fizetsz rá?
-
KicsiDawe
csendes tag
válasz
counterbill #17117 üzenetére
Értem. Azt láttam, hogy supportja nincsen, de így tényleg el fogok gondolkodni a dolgon.... Lehet hogy maradok a Samsungnál, az S Advance is jó kis teló, ebben az árkategóriában még az a nyerő a ZTE mellett.
Azért remélem, hogy akik itt összegyűltek, és a problémákat írogatják a készülékről, csak egy kis töredéke a tényleges használóknak, ha pedig nem, akkor nem a ZTE béna munkásaival van a gond, hanem a konstrukcióval.Sajnos a T-mobilnál nem volt lehetőségem megnézni, ezért kérdeztelek titeket, és köszönöm is a választ!
KicsiDawe
-
89BDave89
tag
válasz
counterbill #17060 üzenetére
Én is nagyon sajnálom, hogy ennyire kifogom a hibásakat, még az Ügyintéző is teljesen egyet értett abban, hogy ár érték arányban is nagyon jó telefon, és mellesleg nagyon jó felszereltségű, csak hát elég sok hibás van. Most ezzel a 3. készülékkel eddig egy napja semmi baj. Csak lockscreen fagyás volt egy, de az nem érdekel, mert én általában nem hagyom bekapcsolva a wifit, mert ha itthon vagyok, megy a gép, és azon netezek. Nekem mind a 2 előző telefon a random kikapcsolgatást csinálta, elkezdte hogy 1szer 1szer, aztán meg ahogy mondtad a napi 20. vagy több... sőt olyan is volt hogy utána nem tudtam bekapcsolni: Nyomtam a bekapcs gombot, kialudt ugye a led, majd zölden pislákolt egyet megint, és semmi. Ilyenkor csak aksi ki, aztán be, és megjavult. Vagy nem.
Ha ez is ilyen lesz, én is megyek és másik típust kérek. A jelenlegi lista és ár arányok mellett, én is az L9 et választom. Igazából csak a processzor gyengébb, ami a nagyobb kijelzővel valszeg gyengébb telefont eredményez, és a kamera az csak 5 Mpixel nem 8. Ez engem nem zavar. De ezen kívül mindenben egyeznek, vagy jobb az L9.
Ja és tök jó lenne ha lenne fehérben, mert nagyon vágyom már egy fehér telefonra.
-
Mate
nagyúr
válasz
counterbill #16602 üzenetére
Röhej...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
counterbill #15533 üzenetére
Nézd meg a naptárat
-
golyós
addikt
válasz
counterbill #15413 üzenetére
Ez elég meggyőzőén hangzik, azt hiszem megvan a befutó.
Köszönöm a segítséget. -
golyós
addikt
válasz
counterbill #15410 üzenetére
Köszi!
Könnyű felrakni?Amit most kidobtam könnyű volt de a bubukat nem lehetett kitolni alóla annyira ragadt.
Én is a fényesebbet raknám mert így fólia nélkül nagyon tetszik csak féltem a kijelzőt. -
formengil
tag
válasz
counterbill #15404 üzenetére
Nekem még mindig a promo verzió van fent és.minden nap játszok vele. Eddig nem kérte hogy fizessek. Persze tényleg nem sok annyi pénz érte, de amíg a promo működik addig nem veszem meg.
-
golyós
addikt
válasz
counterbill #15352 üzenetére
Ezt vágom, reggel letöltöttem.A kérdésem arra irányult, hogy ha van ingyenes (1 napig) akkor miért vette meg?
Elvileg nincs különbség a két verzió között.? -
formengil
tag
válasz
counterbill #15352 üzenetére
Az oké hogy törlik, de aki letöltötte annak működni fog nem? Tehát ma nem érdemes megvenni.
Amúgy remélem lesz majd Droidra a 2. része is, az nekem jobban bejött.
-
Mate
nagyúr
válasz
counterbill #14751 üzenetére
Enyém szerintem még régi típusú. Aksi is régi dátumú, serial is.
-
Mate
nagyúr
válasz
counterbill #14745 üzenetére
Nálad. Én hiába döntögetem mindenképp lila. Legalábbis addig, míg készülék mögül süt rá a nap.
-
heidricha
őstag
válasz
counterbill #14705 üzenetére
Köszi, akkor nálam lesz a baj. A Plantronics az esetek 99%-ában nagyon jó, és stabil, egyszer volt már, hogy valamit szerencsétlenkedtünk így együtt!
-
agressor12
senior tag
válasz
counterbill #14610 üzenetére
A gyári mentés az nem opció ,nem fogok mindig rendszermentést csinálni,amit csak arra a rendszerre lehet visszaállítani,ez a program jó volt mert 1-2 naponta mentette a dolgokat gmail accra.
-
heidricha
őstag
válasz
counterbill #14223 üzenetére
Jó kérdés... egyelőre nem fagyott, viszont csak fél nap telt el, egy része alvásban (nekem). Ellenben épp az imént kikapcsolva találtam, ami meg korábban nemigen volt jellemző.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
counterbill #14064 üzenetére
A gyári T-s rendszer felrakásához előtt kell egy gyári recovery, abban nyomsz egy wipe datát, majd felrakod vele a gyári frissítőt. SEMMI köze a rendszer visszaállítás menüponthoz!
-
boxos23
aktív tag
válasz
counterbill #13642 üzenetére
Most felrakom én is a 3D Markot, az ujjat.
Majd megirom hogy fut-e vagy nem, csak 283mb kis idő mig lejön.ui: ti is ezt a verziót szedtétek le?? Ami 283mb? pontosabban ezt 3D Mark
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
counterbill #13642 üzenetére
Ugyan ez, szerintem alkalmazáshiba, minden más tökéletesen lejön, és települ is.
-
heidricha
őstag
válasz
counterbill #13176 üzenetére
Érdekes... lényegében alig villog, csaknem folyamatos a fény. Ha tényleg gond lehet a folyamatos üzemből, akkor ettől is lennie kellene valaminek!
Köszi, szerintem hasznos. Azért éjszakai ládázásra viszek másik lámpát, de ha megszorulok, jól jöhet!
-
formengil
tag
válasz
AVG antivírus szerint adware ez az app.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Aztán csak óvatosan, mert ha leolvad a led a helyéről még a garanciát is elveszted.
-
TBG
senior tag
válasz
-
kerxy
őstag
válasz
counterbill #12320 üzenetére
Wifi fagyásra annak a programnak a linkjét be tudnátok másolni? Mert én nem találtam meg!
-
kelekyle
őstag
válasz
counterbill #12322 üzenetére
Ismerem, voltam már párszor de az rohadt messze van
Westendben megpróbálom majd... -
kelekyle
őstag
válasz
counterbill #12320 üzenetére
Hova mentél ?
-
kelekyle
őstag
válasz
counterbill #12317 üzenetére
Óóóó ha én beviszem, hogy rezgőmotorom szar meg wifi fagyás van akkor cserélik, meg szar hangminőség ?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
counterbill #12171 üzenetére
Az már a rosszabb eset, ilyenkor a fejlesztőket kell nógatni. Személy szerint én a Gameloftot rühellem a legjobban, csinálják a játékaikat, jók is, de alig volt olyan készülékem ami kompatibilis lett volna velük. Próbaképp leszedtem GXI-re a Six Guns-t (ingyenes) és láss csodát megy. Miért nem állították be megvehetőként? Nekik is érdekük lenne szerintem.
apeelme: Nem értelek, miért kell egyből a warezra gondolni? Vannak más járható utak is, amivel ugyanúgy meg lehet venni. És ameddig nem tudni a kedves fórumtárs hogyan szerezte be, addig kár nekiesni, lehet nem nektek van igazatok ebben. Build.prop átírás, meg a másik az meg pont nem illegális.
-
apeelme
addikt
válasz
counterbill #12167 üzenetére
Azért mert warezol a fórumtárs, de addig csinálja amíg repülni fog...
-
kentucky
őstag
válasz
counterbill #12121 üzenetére
nem csak ott van probléma, nálam S3-al is néha szórakozik a Tré 3G
-
bognar110
őstag
válasz
counterbill #12103 üzenetére
Jól van nyugalom. Telefon vásárlása előtt állak, be vagyok izgulva,,,
-
bognar110
őstag
válasz
counterbill #12101 üzenetére
Értem real racing3 mat nem próbáltátok rajta ?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
counterbill #12062 üzenetére
Nemtom nektek hogy van ingyen, már többen írták, h ingyen cserélték neki.. én is bementem,miután vettem a telót,h akkor most újat teszek az új telefonba. De 4500 pezót akartak érte. Mondom akkor marad a régi. Pedig erősködtem,h úgy tudom,h ingyen van a csere, ők meg erősködtek,h 4500.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
counterbill #12060 üzenetére
Az én sim kártyám 2001-es, hibátlanul műxik a telefonnal, pedig már volt 1-2-ben azóta. Még víz alatt is
Szerintem ha a telefon rakoncátlankodik és a sim kártyára fogják, az már régen rossz.
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
counterbill #10133 üzenetére
aha ismerős, engem is frusztrál :S
-
xSide
őstag
válasz
counterbill #9523 üzenetére
- 785 picture
- 1 picture every 25 second
- played back is 28 picture per secondAz egyénileg állitott fenti paraméterek, 720p felbontás és hozzáadott aláfestő zene miatt a Lapse It lehetett az app...
-
kelekyle
őstag
válasz
counterbill #9240 üzenetére
Nekem a gta3 folyton kilép kb. 2perc után...
-
atillaahun
veterán
válasz
counterbill #9240 üzenetére
Igen, több mint valószínű. Akkor tényleg marad az órajel emelgetés a hc játékosoknak.
Szerencsére nálam a sakk még eldöcög 600-on is.(#9241) atillaahun
ó, jajj, neh, véletlen volt(#9244) w333
Jah hogy az. Igen. Csak aszittem még a nemnémításnál tartunk.(#9243) andyTM
Éste most hogy is állsz vele? Cserére vársz? -
andikaaa
aktív tag
válasz
counterbill #9092 üzenetére
Teljes megosztás volt a neve. Lehet, hogy a Picasa szinkronizációhoz is az kell? :
-
Coolmat
őstag
válasz
counterbill #9092 üzenetére
DLNA app: [link].
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
counterbill #8895 üzenetére
Még abban sincs, hogy a procit melyik frekvenciára teszed. 11 ezer körül van mindig SD nélkül. Ez meg kifejezetten a kikapcsolt képernyős üzemmódra vonatkozik.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
counterbill #8893 üzenetére
Sajnos hiába kerestem, én sem találtam róla semmi használhatót, pedig be akartam szerkeszteni a Mélyvíz topic első hsz.-ba.
-
szaszii
tag
válasz
counterbill #8507 üzenetére
Next v2 alatt arról számoltak be, hogy megszűnt a vödör hang.
-
feelurself
aktív tag
válasz
counterbill #8122 üzenetére
A mappa duplázódás nálam is volt, sőt Powerampban is megduplázóttak a zenék
Mindenből az elsőt töröltem, azóta semmi.
A probléma okát sajnos nem tudom.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
counterbill #7496 üzenetére
Kedves (#7363) counterbill, (#7433) counterbill és (#7496) counterbill
Kérlek legközelebb, ha ütemezve teszed fel ugyanazt a kérdést, amire senki se válaszol (ugyanígy ütemezve), legalább javítsd ki az elírást a kérdésben! Mert, bár igaz, hogy a ,,Ha minden igaz a következő telefonon egy GXI lesz´´ egy értelmes magyar mondat, de érdekes jelentése van.
Apropó: ,,mellet´´
Miért nem válaszolnak? Mert kb. kérdezhetted volna azt is, hogy "A játékok elfutnak a telefonon?", "Elfut rajta egy zenelejátszó?","Elmegy egy szövegszerkesztő?" stb.
Amire tudtunk is volna válaszolni: EZ és EZ az app megy, vagy nem? Mi honnan tudjuk, te melyik emulátort szereted használni?Én sem tudtam, de azért, hogy hasznos legyen valamennyire ez számodra, leírtam néhány appot, ami a Play szerint feltelepülne és gond nélkül futna. Kipróbálni nem tudtam, nem is akartam, mert nem játszom ilyesmivel, úgyhogy azt se tudom mit kéne várnom:
FPse for android kompatibilis
Mupen64Plus kompatibilis
N64.emu kompatibilis
GENPlusDroid kompatibilis
Mojo NES lite kompatibilis
Gameboy Color A.D. kompatibilis
My Boy! - GBA emulator kompatibilis -
toka85
csendes tag
válasz
counterbill #7369 üzenetére
hálás köszönet a zedget használom én is és azenelejátszón belül sikerült a másik amit irtál ahoz nem értek kellet nekem ilyen okos teló de hogy minek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bluetooth hangszórók
- HP notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hyundai, Kia topik
- Drum 'n' bass
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest