- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
levisboy
tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Coolmat #16843 üzenetére
Frissül -elvileg- akár OTA-n, akár zip-el rakod fel a B06-ot, de nálam nem váltott verziót...
------------GPS: nagy nehezen rábírtam, hogy offline is beinduljon a visszhang is, tehát adjanak pozíciót a holdak, de majdnem egy teljes órát játszottam vele. Valami nem 100 vele, az tuti...
-
szaszii
tag
-
boxos23
aktív tag
válasz
Coolmat #16574 üzenetére
A lockscreen fagyás nállam is előjőtt pedig eddig nem volt.Mondjuk az ithoni routerrel nekem nem fagy de a párom gxi je igen. Ruter a thome tól kapott Zte,pontos tipust nem tudom de majd leirom.
Hatótáv 30cm téglafalon át légvonalba még kb 25-30m és méghozzá nem kűlső antenás.Ezzel elégedett vagyok de ha van jobb akkor az jó lenne. -
szaszii
tag
válasz
Coolmat #16574 üzenetére
"Elvileg ennek a javítása lett beígérve 1,5 - 2 hónapja a ZTE-től, de azóta síri csend, most vagy megint a T-Mobile ül rajta hónapokat, vagy a ZTE sem erőlteti már meg magát ezzel kapcsolatban, mert inkább az utódra koncentrálnak."
Ebben igazad van, elég nagy a csend afelől a frissítés felől... kelzsoca, némi infót megpróbálsz kérni erről?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Coolmat #16560 üzenetére
Az egyiket eltaláltad, én is a 741ND-t néztem ki, de lett vna olcsóbban egy Wireless G 340GD. Ezért vacilláltam. Egy 40 nm"-es lakásba kell csak ehhez a telóhoz, másom nincs,csak egy asztali gép, a belső falak kb 10-12 cm szélesek, elégnek kéne lenniük. Köszi!
Másik.
Megint elkezdte a teló ezt a kernel használós dolgot, de nemtom kiszűrni sem gsam batteryvel, sem terminal emulatorba beírva a dumsys alarmot. Mit tudok még megnézni? Gsam-ban is az átlag akkuidőt 13 órának írja és tényleg annyira merül. -
Mate
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Coolmat #14788 üzenetére
Ha igaz a sejtésem, tökéletesen ugyan az a panel van rajta, mint a másik Grand X-en, ami IPS. Ha nem, akkor viszont S-LCD, nem TN, mert a TN egyáltalán nem kékül így. Ellenben az S-LCD igen.
@mate3553:
Szerintem viszont igen... Bár ehhez át kéne pakolni, amire semmi esélyt nem látok mostanában.
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
Coolmat #14788 üzenetére
Igazából lehetséges a lilulás de én nem figyeltem meg nem is vettem észre, nálam az N8 ilyen, vagyis az összes N8 ilyen, amikor szürkéből feketetébe vált akkor lilás a ''fekete'' szín az pedig biza' amoled és ez gáz de amikor bevittem a Nokiába úgy elhajtottak mint huzat és azt mondták, hogy 20.000...Nem tudom, hogy itt mi a helyzet ennél, én nem vettem észre és az N8 is meg van olyan lilán ''amilyennek a Nokia megálmodta''
Nekem leesett a Z betűm, szerintem tuti ez is hardveres hiba, szerintem vissza is viszem
-
csill4g
csendes tag
válasz
Coolmat #14687 üzenetére
A hibagyűjtéses táblázatban 321723-mal kezdődő sorozatszámok vannak. Lehet tényleg ennyivel jobbak lettek az újabb kiadásúak?!
Jó lenne még visszajelzés a 321730-as tulajoktól, ha vannak , mert akkor én is bevállalnék egy cserét.Sajnos az érintővel még nem sikerült október óta megbarátkozni.
-
Coolmat
őstag
válasz
Coolmat #14623 üzenetére
További tapasztalatok a kicserélt telóval: lockscreen fagyás eddig nem volt (igaz az előzőnél sem), ugyanúgy lilásodik a kép közvetlen napfénynél (nem panasznak szánom, mert jó szögben tartva nem lilás a kép és még olvasható nagyjából), a touch screen érzékenysége pedig klasszisokkal jobb mint az előző példánynak, gyanítom ezen csak hardveresen tudtak javítani. Összefoglalva öröm és boldogság van mostmár, eddig hibátlannak tűnik a készülék, egyedül a GPS-t nem próbáltam még rajta (ma este arra is sort kerítek), hétvégén pedig repül fel rá a NextV3.
-
kelekyle
őstag
válasz
Coolmat #14623 üzenetére
Én is most voltam Alleban eleinte a csávó kamuzott, hogy nincs cseretelefon meg hasonlók és, hogy nem tudja reprodukálni ott a wifi fagyást... hát mondom próbálkozhatsz mert elég random dolog. Aztán mondtam, hogy fos a mobilhálózat is meg a rezgő... (ezek ugye konstans hibák...) a rezgőre mondta, hogy szubjektív a mobilnetre meg ráfogta, hogy fos a lockscreen fagyást meg nem fogadta el... egy szemüveges Sándor nevű embernél voltam. De végül korrektül kicserélte (mégis lett cseretelefon) és nagyon rendes volt végig
Csere után még eszembe jutott, hogy töltőre dugva használhatatlan a telefon, szórakozik az érintő... (amúgy ez eddig nem volt, ma reggel fedeztem fel! )
Szóval nekem is új van... a ház sokkal fakóbb maga a fém rész meg a hátlap is fakóbb. A rezgő sokkal jobb és a hívásminőség azt mondta a párom, hogy évszázadokkal jobb. Az érintő is sokkal érzékenyebb pedig B04 van még...Többiről még nem tudok nyilatkozni
-
Coolmat
őstag
válasz
Coolmat #14592 üzenetére
Kicseréltettem ma a telót az Alleeban, megmutattam a szaggató kamerát a szervizesnek, helyben fel is vett vele egy próbafelvételt, és csúnyán darabos volt, úgyhogy szó nélkül hozta a cserekészüléket. A cserelapra ráírta azt is hogy "tap hiba", ami gondolom a touch screen érzékenységét akarja jelenteni, pedig ezt nem is mondtam neki ill. ő sem említette hogy szerinte az is hibás rajta, de mind1, úgy látszik ezzel viszik vissza a leggyakrabban
Az újnak egy árnyalattal világosabb a kijelző körüli kerete (erről más többen is beszámoltak akik cseréltették), a kamerát megnéztem ott a helyszínen, a többi általános hibában még nem volt részem, úgyhogy remélem mostmár ez már végleges készülékem
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
Coolmat #14568 üzenetére
Hogy szaggat a kamerád? Nekem skype közben az előlapi kamerámat hasznláva percenként csinált egy pislantást, elsötétült a kép egy pillanatra. Ezt csinálja neked is?
Engem a lilulás nem zavar, mert olyan napfénynél jön elő, amikor már alig lehet látni a kijelzőt. Egyébként ha ilyenkor nagyon kell a teló, akkor a kezemmel árnyékolok.
-
xSide
őstag
válasz
Coolmat #14268 üzenetére
Akadásmentes 1080p videó B06-tal
szerk.: mp4 formátumban mentve
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Coolmat #13919 üzenetére
Nem tudják. Annyit mondott, hogy valószínűleg a gyakran jelzett kifogások kerültek napirendre. Remélhetőleg a lock problémák és az érzékenység is ezekbe tartozik.
A ZTE-t meg kell várni. Ám azt mondta érdemes a T oldalát is figyelni, mert elvileg oda is ki kéne kerülnie. A B04 azért nincs kint, mert OTA-n (is) jön, illetve nagyon kevés a B03-as teló már. Pár tucat.
-
kelzsoca
félisten
-
apeelme
addikt
-
Keeperv85
nagyúr
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
Coolmat #10486 üzenetére
Könnyen lehet, hogy érkezik más nagy szolgáltatóhoz JB frissítés, de az nem a hazai T lesz (persze bízzunk a csodában) mert minden pénzbe kerül, és a hazai nem akkora piac, hogy megérje ezzel foglalkozniuk, ezért mondtam, hogy bízzunk mondjuk az Orange-ban, ők már tételeket vásárolnak a készülékből, egy példával élve, tegyük fel hogy a hazai T-Mobile berendel a készülékből ~10.000db-ot, ehhez képest egy Orange berendel ~100-200 ezer darabot, tehát ott már mennyiségről van szó.
A példa nem tartalmaz valós információt, csak az összehasonlítás, erőviszonyok alakulása miatt írtam le.
Sőt, az Orange azt is megtehetné, hogy alapból FM-rádióval, NFC-vel, fémházzal, dupla méretű akksival stb.. ruházza fel a készüléket, a kínai képes egyedi igényeket kielégíteni, de ehhez mennyiséget kell vásárolni, van egy stock alap és ezt lehet fejleszteni (bizonyos kereteken belül)
-
airwawes
tag
válasz
Coolmat #10444 üzenetére
Forrás nincsen, de az nagyon csúnya lenne ha FM rádió nélkül hagynák a telefont. Nagyon lejáratná magát a ZTE. A régi pengémre a 2.3 mas frissítés sem volt biztos, mégis elkérkezett. (igaz magyarországra nem)
Sőt azt is mondta mindenki hogy pengén sose lesz működő hardveres videólejátszás 4.0 fölött, mégis lett. (igaz nem hivatalos módon)So... I belive in magic
-
kelzsoca
félisten
válasz
Coolmat #10444 üzenetére
Erre a kérdésre szerintem még a ZTE sem tudja a választ, így ilyeneket ne jelentsünk ki (tudom hogy nem Te írtad) mert lesz koppanás ha nem lesz FM-rádió, persze Jelly Bean sem biztos hogy lesz.
.....
Szerintem:Majd a következő modellben a dual-core atomos készülékben belerakják a rádiót, NFC-t, meg megkapja a JB-t, azt a telefont is el kell adni, nem lehet mindent 1 készülék esetén ellőni.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Coolmat #8174 üzenetére
Egy kicsit kiegészíténém, mielőtt valaki tákol magának egy házi tápellátásos MHL adaptert.
Az adapter nem csak feszültésget ad a linknek, hanem előállítja az MHL kábel 5 pinjén megjelenő mindenféle különbségi vagy így-úgy összeadott jelből a 19 pines 'HDMI jelet'.
Mivel az enyém nem jó, szétkaptam, mikrokontroller is van benne.
Innentől viszont már nem vagyok abban biztos, hogy az újabb TV-k, amik az MHL-t is támogatják, észreveszik-e, ha nem HDMI hanem MHL jelet kapnak a bemenetükre, és ők állítják-e elő a számukra szükséges képjelet a tápforrás mellett. De a videóban amiben a kis kínai bácsi magyarázza, hogy milyen jó cucc is ez, nem volt adapter, csak egy sima microUSB-HDMI kábel volt a kezében.
-
gonger
senior tag
válasz
Coolmat #7594 üzenetére
Pedig Blade-en a VIBER csak 1-2 ROM-mal működik rendesen vagy pl a mostani Svéd RLS7-esen is csak úgy, hogy minden indításkor az FM rádiót kell elindítani, hogy ne külső hangszórón szóljon a VIBER hívás.(CM ROM-ot nem használtam. Skype-re volt valami mod amivel ezt kiküszöbölték
De valahol itt úgy olvastam, hogy GXI-n már nincs ilyen VIBER probléma sem, tehát ugyanúgy lehet vele telefonálni, mintha normál mobil hívás lenne és alapból a belső hangszóróra teszi a hangot, minden előzetes mókolás nélkül. -
miresz
veterán
válasz
Coolmat #7185 üzenetére
Hát ez csodás. Tehát akkor vidéken nem lehet vele telefonálni. Akkor hogy a francba,hogy a másik telefonokkal meg lehet? Akkor mégsem a hálózat hibája szerintem.
Nekem ez a legőbb hibám a telefonnal,HOGY NEM LEHET VELE NORMÁLISAN TELEFONÁLNI.A többi piszlicsáré hiba. Erre kellene valami megoldás a custom ROM-okban! Van rá lehetőség?
-
t181
senior tag
válasz
Coolmat #7164 üzenetére
Ezt nem hiszem el. Tudtam, hogy az ICS-ben van ilyen fícsőr, ez volt az első, amit kipróbáltam, csak Én mindig, szándékosan hamarabb nyomtam a vol-down gombot...aztán gyorsan bele is nyugodtam, hogy biztos a ZTE nem akarta ezt a dolgot.
Most meg elsőre valamiért direkt megpróbáltam egyszerre nyomni...és sikerült.
Szóval Köszönöm! -
csabsz13
aktív tag
válasz
Coolmat #6459 üzenetére
helló,
köszi a sok tanácsot! az x86os bővítmény már fent van. SD kártyáról simán viszi is a videókat, a hálózatról nem az igazi. a csatornaválasztás is megvolt már (iszonyat sokan vannak a környéken és szinte mindenki ugyanazt a 2 csatornát használja, szóval már beállítottam a routert, hogy ott ne is próbálkozzon) és a vargalex is szépen fut
szóval még keresem a hibát.
üdv! -
lalinux
csendes tag
válasz
Coolmat #5773 üzenetére
Sziasztok!
Néhány napja én is egy új GXI tulaj vagyok (Blade-ről váltottam). Sikeresen belaktam. Nálam minden rendben működik. Meg vagyok elégedve vele.
Ami miatt most írok az az MLH - HDMI - OTG kérdéskör. Találtam egy adaptert a neten. Az eszköz neve: MHL200
Ez elvileg egy komplett multimédia adapter MHL képes eszközökhöz és van rajta HDMI kimenet valamint normál méretű USB hub is a dokumentációja szerint. Arra én is kiváncsi lennék, hogy egyszrre megy-e a HDMI és az USB (bill+egér+HDD HUB-on keresztül)
Amit eddig találtam róla:
gyártó oldala: http://www.koutech.com/proddetail.asp?linenumber=569
és egy elérhetőség: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16812240025Én most nem tudom megvenni, de ha valakit érdekel, az tesztelhetné és megoszthatná a tapasztalatait.
-
kgbs67
csendes tag
válasz
Coolmat #5503 üzenetére
Kicsit tesztelgettem az MHl adaptert.
Álltható a felbontás egy általa megadott lista alapján.
Gondolom ez függ a HDMI-s kütyü képességétől is.
Nekem 1280x720-at engedett max beállítani.
Álló módban középre kb 1/3-ad arányban teszi a teló képét.Fektetve kitölti teljesen.
Sztem ez is függ a TV felbontásától.
MXPlayer-rel normál divx-eket korrektül lejátszik.
Lehet még egy két dolgot állítgatni, de ezek nem nagyon használható beállítások sztem.
Ha jó minőségű a film akkor a képe is szép.
Arra tökéletes, h így gyakorlatilag van egy mobil médialejátszóm
Játékokat nem nagyon tesztelgettem.
Klondike Solitaire jól mutat. -
pakkerpista
csendes tag
válasz
Coolmat #5429 üzenetére
Nem lehet, hogy a telefon helyzete okozza? Vagyis ahogy tartod?
Ez nálam is előfordul, de kizárólag akkor, ha a bal fülemnél van a telefon. Ha jól vettem észre, a mikrofon a telefon hátán van (javítsatok ki, ha az a kis lyuk nem az), ilyenkor van a legmesszebb a számtól. Mivel alapból sem kiabálok a telefonban, ilyenkor alig hallanak. Ha feljebb emelem, vagy átrakom a jobb fülemre, minden oké. -
Coolmat
őstag
válasz
Coolmat #5344 üzenetére
Úgynézki mégsem múlt el a problémám, és az őrületbe kerget: még mindig előfordul, hogy lehalkul a hangom a másik oldalon, és meg kell ismételnem amit mondok (közben én teljesen jól hallom a másik félt). Direkt visszaváltottam 2G-re, és még úgy is előfordult. Valaki okos mondjon valamit, mert az nem létezik, hogy a 2 napos cserekészülékem is szar. Hálózati hiba? SIM kártyám szar? Teljesen tanácstalan vagyok.
-
Robbertho
aktív tag
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Coolmat #4761 üzenetére
Én is a dib-bid től rendeltem MHL kábelt is, az sajnos még nem érkezett meg.
Az enyém annyiban más, hogy közvetlenül HDMI papa a vége, és 1,5 méteres.
HDMI-ről elvileg tud táplálni, csak DVI-ról nem, de jónak tűnik ez a megoldás is, amit linkeltél.
Igazából csak kipróbálás céljából vettem, mert csak a monitoromra tudnám kitenni egyelőre, DVI-on keresztül.Bár a jövőben egyszer biztosan hasznos lesz.
-
Peter_Pan
tag
válasz
Coolmat #3588 üzenetére
Kipróbáltam a DLNA-t
Köszi! A lényeg, hogy működik. Már többen írtátok, hogy HD videóhoz az MX Player kell.
Nekem a saját gyári lejátszóval is megy 1080x720pixeles, progresszív módú 30fps videó. Legalábbis mp4-ként biztosan. Ti milyen formátumot próbáltok, ami nem megy a gyárival? -
M0RGI
őstag
válasz
Coolmat #2947 üzenetére
Nekem a T-nél azt mondták, hogy ha webshopban vásároltam, akkor a T-pontban csak leadhatom a készüléket, amit ők küldenek vissza. Cserelehetőség ott helyben nincsen.
(#2949) kelzsoca: én is utólag szeretnék támogatni ha van rá mód, de még futom a köröket a telefonnal és még nem 100%, hogy ez a típus marad.
-
csill4g
csendes tag
válasz
Coolmat #2885 üzenetére
A hangrögzítős felvételeim nekem is teljesen jók. Én még azt vettem észre, hogy utazás során sokszor villog pirosan a státusz led, tehát sokszor nincs térerő. Annó a Bladenél nem tűnt fel, hogy ennyiszer nincs hálózat. Még az is lehet, hogy valamilyen térerő/antenna vagy hálózatkezelési gond van vele.
-
-
csill4g
csendes tag
válasz
Coolmat #2847 üzenetére
Én is először arra gondoltam, hogy eltakarom a mikrofont, mert elég szerencsétlen helyen van. Aztán direkt figyeltem rá és ha másképpen fogom is ugyanaz a hiba. Ez már kb. 1 hete ilyen. Érdekes módon ugyanazt az embert hívva, úgy hogy mindketten ugyanazon a (két különböző) helyen vagyunk kb. 50-50%-ban fordul elő a jó és a hibás állapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest