- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonorrea
senior tag
Elköszönök a topiktól, telefonomat megörökölte asszonykám!
Mindenkinek kívánom, legalább annyira legyen megelégedve a telefonjával mint én voltam (ill van most az asszony) az enyémmel!
Szerintem ez még mindig egy nagyon szerethető telefon!
További problémamentes használatot mindenkinek! -
gonorrea
senior tag
Nekem is megvan még a telefon, és nem is vágyom másra lecserélni! (max dual sim-re, mobilnet miatt)
Minden nap olvasom ezt a topikot is (többi teszttel és hírrel együtt itt a MA-n), azért más telefonnál is megy a sírás rendesen, csak itt sokan sztem kihasználták az azonnali cserét! Igaz, hogy nem lehet ezerrel ROM-olgatni, de mindennapi használatra tökéletes a NEXT v3. Még én sem mondtam köszönetet érte, így most bepótolom:
Köszönöm, hogy a szabadidődet arra fordítod, hogy mi még elégedettebbek legyünk! -
gonorrea
senior tag
válasz
philoxenia #18827 üzenetére
Kop-kop-kop...még nekem is jó, lassan lejár az egy év, és néha előjövő f*s hangon kívül minden faja, ja meg talán az ICS de az meg szerintem alapból sz*r minden telefonon, amivel eddig találkoztam!
-
gonorrea
senior tag
Kíváncsi vagyok mennyien vinnétek vissza, ha szerviz lenne, és nem azonnali csere
A többi telefonnak is lesz baja, max arra van custom rom! Ahogy én láttam eddig az ICS magábanszarminden telefonon (pár sony van a családba, meg 1-2 samsungot is fogtam már ICS-vel), de majd a hozzáértők megcáfolnak! -
gonorrea
senior tag
válasz
tibyke #17925 üzenetére
Igen, rá 2 napra szólt rajta minden, és azóta is! Igaz nekem akkor éppen Next V3 volt fenn, először factory reset volt, majd visszaállítottam gyárira (garancia miatt), de a helyzet egyikkel sem változott, majd 2 nap múlva visszajött minden hang
nyomtam is vissza a v3at, és azóta is megelégedéssel használom a telefont (igaz odaadnám asszonykámnak, nekem már egy dual simesre fáj a fogam Kínából), itthonira már nem is nagyon cserélném le, sok nyerészkedő, haszonleső, kihasználó....de inkább hagyjuk csak felhúzom magam
-
gonorrea
senior tag
válasz
tibyke #17923 üzenetére
Valamikor nyár elején írtam én is hasonló problémáról: azt vettem észre hogy van nem fogadott hívás, de nem hallottam, hogy hívtak! Végigzongoráztam minden hangot, és csak a belső hangszóró és a füles szólt!
Vissza is vittem, mondták hogy jelenleg nincs, rendelnek egy cseredarabot (lehet nem lesz akkor adnak másik típust)! Ez egy keddi nap volt, azt mondták péntekre vagy legkésőbb kövi keddre itt lesz! Csütörtökön du hívott a tesóm és először le sem esett, hogy van csengőhangazóta is minden ok a telefonnal, ja és f..sz szolgáltató AZÓTA SEM HÍVOTT, hogy megvan a cseredarab
hát ennyit róluk
-
gonorrea
senior tag
Azért a nagy cserélgetések előtt olvassatok bele a többi topikba is (L9, sony), van gond bőven
Ismeretségi körömben van 3 sony, 1 sgs2, hát azok sem sokkal frankóbbak, másabb de ugyanolyan kiábrándító hibáik vannak! A félreértés elkerülése végett, aki már sokadjára cseréltetné az válasszon másikat, szerencsére az én telefonomon a hang megjavult, és a T-ből sem szóltak hogy megjött a csere -
gonorrea
senior tag
válasz
Keeperv85 #16844 üzenetére
Nekem a GPS mobilnettel kb 5-10 mp alatt fixál, utána kb 1 napig net nélkül is nagyon gyorsan talál jelet, és rá is áll, de azután már sajnos "elfelejti"! Bár nekem ez nem okoz gondot, kb erre van a havi 30 Mb, meg hogy melóhelyen ebédszünetben megnézzem a dolgaimat
-
gonorrea
senior tag
Írtam 2 napja, hogy elment a külső hang a telefonomon (csengő, videó, zene stb., fülessel meg megy), visszamentem szervizbe, srác már mondta, hogy nem forgalmazzák, és lehet már cserélni sem tudják, ha nem tudnak küldeni a központból! Már nézegettem milyen legyen az utód, de hála istennek van még raktáron, így keddre meg is jön a másik! Erre..... ma visszatért a hang
de így meg már nem akarom cserélni, mert ezen kívül még nem volt nagyobb problémám (vagy lesz egy új telóm)
-
gonorrea
senior tag
Most arra lettem figyelmes, hogy nem csörög a telefon ha hívnak, csak rezeg! Elment a hang mindenről se videó se ébresztő, se csengőhang!!
Ha bedugom a fülest akkor szól a zene! Azt hiszem megdöglött a hangszóró
-
gonorrea
senior tag
Csak az online rendelés szűnt meg, kínálatban még ott van, a weblapon legalábbis!
Én már a kezdetek óta használom a Next V3-at, semmi gondom vele, bár nem lógok folyton wifi és mobilneten, csak ha szükségem van rá! Használattól függően 2-4 nap az akksi, legtöbbször 3. nap végén töltöm este, de akkor még általában 15-20 % körül mozog
-
gonorrea
senior tag
válasz
Keeperv85 #15536 üzenetére
De miért csak a filmek-videók-képek tűntek el, miután másolta rá, többi érintetlen maradt, és azóta amit fényképeztem az megint megvan faszán! Tudom lehet nem azokat a "szektorokat" használta, de én inkább http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=261&t=547 erre gyanakszom! Most csináltam egy rendszerújratelepítést!
Más: napfényben egyre rosszabb a kijelzőm, most már lassan bármilyen szögből süti a nap kajak lila lesz!
Tudom, hogy van akinek nem és eddig nekem sem volt vele gondom, viszont ebben az egy-két napban nagyon bedurvult, pl elég gáz, hogy kocsiban nem látom a gps-t -
gonorrea
senior tag
Tegnap felmásoltam 2 filmet sd-re látta is rendesen, ma reggelre sd lévő alkalmazás nem indul "nincs telepítve", az összes fénykép és videó eltűnt nem tudom semmivel sem elővarázsolni!
Betettem sd másik telefonba az sem látja, csak a könyvtárakat! Többi dokumentumom elvileg megvan, de a szabad hely 8 GB-ről 13,5 GB lettnagyon mérges vagyok
-
gonorrea
senior tag
válasz
gorogtibor #15519 üzenetére
Nekem simán másolt usb 2.0-ról 1,8 GB-s filmet, viszont nem lehet NTFS-re formázni a kártyát, mert akkor azt mondja ismeretlen formátumú vagy formázatlan SD kártya! Másnál is ez van, vagy csak engem sz.pat?!
-
gonorrea
senior tag
Nekem nem működik ez a hívásfogadós call delay patch! Már a sima B04en sem ment.
Más! Astro file manager nem hülyült meg nálatok! Próbáltam pc-ről hálózaton keresztül másolni de nem engedte, sőt a mappaszerkezet is úgy nézett ki hogy Lan/Users/public/public/public
Minden mappának a publikon belül publik volt a neve, és nem engedett belőlük másolni!
Ment is a kukábamost Es-t próbálgatom, ez megy hibátlanul
-
gonorrea
senior tag
Na gyorsan mentem egy kört itthon! Kicsit először üldögéltem a kocsiban, végig kint volt a töltés ikon, majd bekapcsoltam a nem hivatalos navit, akkor is kinn volt a töltésjel, de nem ment feljebb a %, gondolom azért mivel maxon volt a fényerő és végig be volt kapcsolva a képernyő! Akkor mégis csak Keeperv gondolata lesz a jó
mint legtöbbször
-
gonorrea
senior tag
válasz
Keeperv85 #14540 üzenetére
Nem érdemes megfeszülnöd Keeperv! Csináld meg úgy ahogy neked testszik a rom, akinek meg nem tetszik nem fogja használni ennyi! Én azért mondtam, hogy még nem rakom fel a v3-at, majd a végleges verziót úgy 3-4 hét múlva, ha addigra lesz! Nem értem sokan miért sietnek ill siettetnek!
-
gonorrea
senior tag
az szerintem csak a gyorsindítót tudod személyre szabni, ha az ujjad nem rajta hagyod, hanem elhúzod valamerre, akkor 6 lehetőséget ajánl fel, hogy mit szeretnél csinálni, és nem kell külön felnyitni a képernyőt, és elindítani az app-ot!
Zsolt: Az lesz, csak várom a színes ikonokat, amúgy frissítés már megvan! Nem lenne baj a spremással, csak hogy rezeg egyet felnyitáskor, idegbaj kapok az ilyentől! Nálam csak ha hívnak, akkor rezegjen a telefon
-
gonorrea
senior tag
Ennek a sperma kinézetű lockscreen feloldónak mi a neve, apk szinten?
le tudom törölni a telefonról root explorerrel?
Azt tudom hogy lehet felrakni másikat, de néha felébresztéskor mégis ez fogad -
gonorrea
senior tag
Bocs, hogy ezt írom, de nekem ment minden elsőre!
Custom macedon rom volt fenn, visszatettem B04-et, majd letöltötte a frissítést, megvan a root, kigyomláltam ami nem kell!
Szerencsés vagyok, ahogy itt olvasom a hozzászólásokat tegnap óta! (ezért is nem álltam neki eddig)!
Ahogy eddig néztem a hangrögzítés és a videórögzítés hangja még mindig f*sAmúgy szerintem egy nagyon király telefon! Sógor fia kezébe vette Sony arc S után és ezt mondta rá:
Bazdmeg ez milyen gyors!!??Ja és touch érzékenységre nem tudok mit írni, mivel nekem a macedónon is tökéletes volt
-
gonorrea
senior tag
Sajnos ezt benéztük (nekem eddig 2,5 hónap alatt csak wifi fagyás jött elő
), hogy nem jön frissítés, sem pedig JB, de ha a telefonom így marad azért megtartom még 1-2 évig
-
gonorrea
senior tag
Akkor nem tud senki ilyen "csúszkás-hívásfogadásos" appot?
-
gonorrea
senior tag
Valaki esetleg tud olyan app-ot ami a hívás fogadásnál mondjuk csúszkára állítja a "gombokat"?
Ez a körkörös akármi már nagyon nem tetszik, eddig elnézegettem, de egyre inkább hányingert kapok tőle!
Az a csúszkás dolog nagyon tetszett a GB-ben! -
gonorrea
senior tag
válasz
kelekyle #12383 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, ha pl fullra nap felé fordítom nem látszik a lilásodás, vagy ha a beesési szöget megtartom de átfordítom a telefont (hangszoró-mikrofon csere) akkor sem
tehát ha csak a "tetejénél" esik rá bizonyos szögben a napfény!
De ha jól emlékszem akkor ezt már egyszer kivesézték, fénytöréssel magyarázva (remélem tényleg így van) -
gonorrea
senior tag
válasz
pappbence96 #12324 üzenetére
Nem értem én ezt a LS fagyást! 2 hónapig nem volt semmi, most meg állandóan fagy, pedig csak itthon használok wifit
, de ez a regpon megoldotta nekem is
-
gonorrea
senior tag
válasz
atillaahun #11588 üzenetére
Én használtam egy régebbi nokia adatkábelét töltésre (izmosabbnak tűnik mint a gyári), az esetleg jelenthet gondot? Bár elvileg ugye az összes egyben adatkábel is!
Tegnap meg asszony xperia u töltőjével használtam, remegés utána is megvoltEgy kis off és tudom hogy nem is idevaló: xperia u van hogy hívás közben restartol az baj?
Ez lehet régi sim-től (kb. 7 éves)? Kártya csere nálunk nagyon bonyolult azért van benne még mindig a régi!
Bocsánat a nem ide tartozó kérdésért!! -
gonorrea
senior tag
Üdv!
Ez a képernyő remegés mikor pl böngészőben görgetés után rajta hagyom az ujjam és még 1-1,5 mp ig remeg az mindig meg volt, mert én csak most vettem észre?!
Megvan a gmail alatt is mikor a levelek között görgetek és az alap böngésző alatt is chorme alatt viszont nem tapasztaltam -
gonorrea
senior tag
Most próbáltam a gyári hangrözítőt, hát valami bitang sz*r
háttal felém szájtól 10 cm-re nagyon fasza a hang, messzebbről már nagyon visszhangos, megfordítva pedig alig lehet hallani amit felveszek
Gps ma Bp oda-vissza fasza volt (kb 400 km), jelet egyszer sem veszítette el, igaz ott nehezen talált jelet, itthon falun meg egyből (pedig még 3g sincs nálunk, lehet a térképen sem szerepelünk
)
Ma ennyi..
-
gonorrea
senior tag
válasz
Winchester95 #11273 üzenetére
Én nem válnék meg, de mondom ez én vagyok!
Fogtam a kezembe, és valahogy nem éreztem jól magam
Nekem eddig bevált a ZTE, kop-kop-kop! -
gonorrea
senior tag
válasz
Winchester95 #11265 üzenetére
Peti: melóban havernak SG SII van...hát pf
Random fagyás, restart (van hogy csak ébresztőt akar beállítani), volt hogy lefagyott neki, 1 óra múlva vette észre, akksi ki-vissza, telefon bekacs, 90ről 12 %ra esett a töltöttség. És ezek csak amiket hirtelen elmondottGps: nekem van, hogy házban felhős időben (tegnap és hó is szakadt) 10-12 mp alatt talált jelet, máskor meg 1-2 perc is eltelik, azért gondolom elég sok minden közrejátszhat ebben!
Ettől szerintem nem nagyon kell parázni, max ha tényleg nem talál már jelet hosszú ideje! -
gonorrea
senior tag
válasz
Winchester95 #10820 üzenetére
Peti198506
Milyen xperia u lett volna az, mert én csak 4 Gb használható tárhelyeset ismerek, asszonyéban is annyi van
És ugye nem bővíthető!Amúgy ott is ugyan így meg vannak ezek a problémák, sokszor szétkapcsol hívás közben, illetve restartol a rendszer
Nem hiszem hogy jobban jártál volna az u-val
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest