- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
válasz
szaszii #16616 üzenetére
Nekem is kellene infó memóriakártyáról, mert nemrég meghalt a noname 8 gigásom.
Samsung microSDHC Plus 16GB jó lehet? Mintha olyasmi rémlene, hogy többen is használtok Samsungot.
-
bajaki
őstag
válasz
formengil #16286 üzenetére
Nekem is vannak hasonló gondjaim a kamerával. De csak random jönnek elő...én sem értem miért csinálhatja. Bár amit te írtál olyat nekem mostanában nem csinált, inkább azt, hogy amikor csinálok egy 2-3 perces videót és leállítom a felvételt vagy fél percet kell várni mihez magához tér és újra használni tudom a kamerát.
-
bajaki
őstag
Körülbelül 1 hete letöröltem a Facebook-ot és helyette a Friendcaster-t használom. Azóta nem volt egyetlen fagyásom sem.
-
bajaki
őstag
válasz
Canonfan #15328 üzenetére
Szia!
Én már használom a V3-mat mióta publikálva lett és azt kell hogy mondjam, hogy nem vettem észre hogy jobban merülne. Sőőt...szerintem tovább is bírja nálam. (ehhez hozzátartozik ahhoz hgy V2-t rendesen belaktam akkor már és lehet hogy volt valami ami húzta az akksit). Szóval szerintem nem merül jobban, legalábbis én így tapasztaltam.
A másik kérdésedre sajnos nem tudok választ adni.
-
bajaki
őstag
Nálam is elég jól teljesít akkuidő szempontjából a NeXt V3. Valamint nem tapasztaltam az általatok leírt lassulásokról/fagyásokról leírtakból sem. Szerintem érdemes felhúzni teljesen az egészet és nem a B04-re rárakni. Nálam legalábbis bevált.
-
bajaki
őstag
Csak nekem hal meg a feladatkezelő Next V2_A_ alatt, ha az erőforrás fülre megyek?
-
bajaki
őstag
NeXt_V2_A_ alatt nincs valami módja, hogy a lock screen hátterét lecseréljem?
-
bajaki
őstag
Én sem látom sok értelmét annak a launchernek... Igaz sokszor felmegyek én is facebookra de aztán rájövök, hogy feleslegesen nyitottam meg, mert nincs semmi olyan dolog ami nagyon érdekelne. Egyedül az osztályon belüli kommunikáció ami miatt azt mondom, hogy nekem hasznos a face...
-
bajaki
őstag
válasz
mikersz1 #12769 üzenetére
Sajnos ez nem csak a telefonoknál van így. Nagyon sok más boltban - legyen az elektronikai, számítástechnikai - hozzá nem értő emberek állnak a pult mögött és mondanak sokszor olyan dolgokat rosszul, melyeket még egy mezei user is tud. Sokszor jártam már meg....
Ed3r_X_: Mármint nem azzal jártam meg, hogy félrevezettek, csak sok helyen tapasztaltam ezt. Ritka az olyan boltos akinek megfogadom a tanácsát. Ha valamit nem tudok nem informálok félre embereket, hanem inkább utánanézek....mondjuk itt.
-
bajaki
őstag
Szerintem már nem bírjátok ki, hogy ne találjatok valami "hibát" a telefonban.
-
bajaki
őstag
Ez lesz az.
Köszi mindkettőtöknek.
-
bajaki
őstag
Régebben láttam itt a topikban egy olyan videót, ahol körülbelül olyan 1 órányi fényképes/videós anyag volt felgyorsítva. Ilyesmit hogyan tudnék csinálni? Gondolok itt arra, hogy van például egy program ami félpercenként lő egy fényképet, azokat sd-re elmenti és meg aztán egymás után rakom őket és felgyorsítom.
-
bajaki
őstag
válasz
Keeperv85 #11700 üzenetére
Ugyanez volt nálam is néhány napja. Csodálkoztam is, mert még senki nem írta korábban. Kivettem a memóriakártyát akkor jó volt, aztán vissza és megint rossz. Nyomtam egy factory resetet megformáztam a kártyát, azóta jó.
Bár a 8 gigás noname kártya amit vettem bele elég érdekesen viselkedik. Volt hogy 2 napig tökéletesen megvolt benne, majd harmadnap kiadta, hogy nem található memóriakártya....az előző 2 gigás kártyámmal nem csinált ilyeneket. A kamera hibája is csak a kártyacsere után jött elő.
-
bajaki
őstag
válasz
atillaahun #11584 üzenetére
Nem volt jó másik progival sem. Leformáztam a kártyát, meg nyomtam egy factory resetet. Eddig jó. Most működik rendesen.
-
bajaki
őstag
Lenne egy kis problémám. Pár napja vettem a telefonba egy noname micro sd (8 GB) kártyát és a mai nap elég furcsa dolgot produkált.
Fényképezés után, mikor még benne vagyok a kamera szoftverben és onnan ki akarom törölni az elkészített képe, akkor megfagy az egész szoftver. Utána ha újra megnyitom a kamerát már nem is hajlandó elmenteni a képet. Ki-és bekapcs. ilyenkor segít, de ha újra törölni akarom, megint megfagy.
Van ötletetek miért csinálhatja ezt illetve mi lenne a megoldás? Nyomja neki egy factory resetet?
-
bajaki
őstag
válasz
Canonfan #11559 üzenetére
Szia!
Nekem is volt ilyen problémám a telefonnal. Sokadszor vettem elő a zsebemből úgy, hogy kikapcsolt állapotban fogadott és már én sem hittem azt hogy véletlenül benyomódott a gomb a zsebemben és azért kapcsolt volna ki. Még aznap, amikor elkezdett kikapcsolgatni (azon a napon kb. 4-szer) újrahúztam az egészet, vissza gyári állapotba minden. Azóta nem jött elő újra a probléma. Ez körülbelül két hete volt. Én bízom benne, hogy ez a dolog lezártnak tekinthető.
Ha van egy kis időd, akkor próbáld meg újrahúzni, hátha segít neked is a probléma megoldásában.
-
bajaki
őstag
válasz
pappbence96 #11550 üzenetére
Mostanában nekem is sok alkalmazásnál írja ezt...elég idegesítő.
-
bajaki
őstag
válasz
atillaahun #11489 üzenetére
Én is keresgéltem már, de látatlanban nem akartam nagyon semelyiket megvenni.
Lehet, hogy beruházok egy ilyenre.
Köszönjük az infókat!
-
bajaki
őstag
válasz
bognar110 #11372 üzenetére
Szia!
Szerintem nem, mert ahogy nézem van külön részletfizetés választott díjcsomaggal, csak az 12 X 3006 Ft + az elúfizu. Ki van ez találva.
Mondjuk én a részletfizetésből már megjöttem, elég jól ki van találva a dolog. Gyakran cserélgetem a telefonjaimat, csak ezt még mikor az első komolyabbat vettem nem kalkuláltam bele, és úgy voltam vele, hogy úgysem veszek másik telót amíg le nem jár a hűség. Hát nem így lett.
-
bajaki
őstag
Halihó!
Én is itt vagyok, folyamatosan olvasom a topikot, csak nem sokat írok ide mostanában. Valóban úgy van, ahogy ti is írtátok régebben, hogy főleg azok írnak a legtöbbet akiknek valamilyen bajuk van a telefonnal, vagy a szakik aki minden kérdést megválaszolnak.
Szerencsére elmondhatom, hogy az utóbbi időben elég jó barátok lettünk a telefonnal. Kezdetben engem is idegesített a gyakori képernyőfagyás, de amióta használom a Regpon-t azóta nem jött elő. Egy kicsit talán jobban merül így a telefon, de nem vészes, mert az egy napos üzemidőt így is tudom vele tartani.
A random kikapcsolgatások nekem a Next V2-vel jöttek elő, aztán visszaállítottam a telefont gyári állapotába és azóta az sem jelentkezett.
Egyszóval egyelőre - lekopogom - jól megvagyunk egymással.
-
bajaki
őstag
Ma nekem is megérkezett végre a Nillkink tok. Nagyon tetszik, meg vagyok vele elégedve. Képet nem rakok fel, mert mát sokan megtették előttem.
Én is bátram ajánlom a tokot!
-
bajaki
őstag
Ezt most azoktól kérdezném akik jártasak garanciáztatás ügyben:
Mi van ha olyan T-be viszem a telefont ahol nincs szerviz? Akkor elküldik bevizsgálni? Csak azért kérdezem, mert a városomban lévő T-ben tudtommal nincs szervizelés és előre látom, hogy az agyonképzett ügyintéző - aki kb. azt sem tudja mi az az android - azt fogja mondani, hogy elküldik és bevizsgálják, aztán 3 hét múlva szólnak hogy szerintük nincs baja.... -
bajaki
őstag
válasz
Joe Cockroac #10366 üzenetére
A tiédnek milyen problémája is van?
-
bajaki
őstag
Na, skacok...
A mai napom nem indult túl kellemesen, legalábbis ami a telefont illeti. Suliban elővettem és kikapcsolt állapotban fogadott. Szerintem benyomódhatott a gomb a zsebemben.
Aztán volt egy kis szokásos lock screen fagyás...ezen már meg sem lepődtem, de aztán olyat csinált amit eddig még nem. Netezés közben egyszer csak újraindult az egész abban a formában amit már mások is leírtak itt a fórumon. Utána helyreállt a rendszer és ment minden tovább ahogy én akartam, eddig a pontig, mert most ismét kifagyott egy youtube videó megnyitása közben.Szóval a lock screen fagyáson mellett most már nálam is jelentkezik a kikapcsolgatás...
-
bajaki
őstag
válasz
atillaahun #10157 üzenetére
Én is pont ma akartam írni ide ilyen ügyben. Nekem sem tetszik a gyári, kényelmetlennek találom.
Valami "agybadugós" mikrofonosat nem tudtok?
-
bajaki
őstag
válasz
Winchester95 #10077 üzenetére
Szerintem nem sok köze van hozzá. Nálam például a ugyanúgy mint a Next V2-vel, a gyári rom alatt is előfordult a lock screen fagyás...
-
bajaki
őstag
Sajnos a Subway Surfer a frisssítés után nem indul és ahogy olvasgattam nem csak nekem.
Tudtok rá valami megoldást? -
bajaki
őstag
Ma megjött az ebay-ről rendelt neopren tokom. Egész gyorsak voltak, mert múlt hét kedden rendeltem meg.
A Nillkin amit már lassan két hete rendeltem még mindig nincs itt. Remélem nem keveredett el a levél.
-
bajaki
őstag
Ma is fagyott egyet a telefon a Next V2-vel. Azt figyeltem meg, hogy amikor megfagy és lezárom akkor nem tűnik el teljesen a kép. Éppen, hogy csak észrevettem, mert pont olyan szögben esett rá a fény.
Értitek nem? Lezárom a képernyőt, kialszik a háttérvilágítás, de mégis látszik halványan a lock screen. Aztán mikor helyreáll a teló és újra fel lehet oldani akkor már eltűnik.
Csak gondoltam leírom, hogy ma ezt tapasztaltam.
-
bajaki
őstag
Ma rászántam magam és rádobtam a telóra a Next V2-t. (Nem mintha azért nem tettem volna meg eddig mert nem bírom megcsinálni, csak vártam hátha előjön más hiba is a lock screen fagyáson kívül)
Eddig jó minden, tetszik a gyári launcher is. Szerintem gyorsabb mint a sima T-Mobile-os szoft alatt lévő.
Arc alapú feloldást hol találom? Hogy lehet bekapcsolni? Igazából nem hiszem hogy használni fogom, de kíváncsi vagyok rá.
-
bajaki
őstag
válasz
Carathorys #9058 üzenetére
Nálam eddig csak a suliban jelentkezett. Ott nem tudom milyen router lehet. Itthon egy TP-LINK W340GD van és itt még nem fagyott.
-
bajaki
őstag
Ma megint volt egy lock screen fagyásom. Tegnap is, és ma is a suliban történt.
Wifi be volt kapcsolva, csatlakozva volt, de gyenge volt a jel. Azt vettem észre, hogy mind a kétszer volt 3G lefedettség és akkor fagyott. Itthon nincs 3G és nem is fagyott még egyszer sem. Most beállítottam, hogy csak a 2G hálózatokat használja...meglátjuk mi történik.
-
bajaki
őstag
Egy hete használom a telefon. Ma megvolt az első lock screen fagyásom gyári rommal, adatátvitel kikapcsolva. Wifi az be volt kapcsolva, de nem volt csatlakozva semmilyen hálózatra.
Egyébként nagyon jó kis telefon eddig meg vagyok vele elégedve.
-
bajaki
őstag
válasz
alien19 #8733 üzenetére
Nem tudom mi ez, vagy mitől van, nem is igazán befolyásolja a mindennapi használatot, csak megijedtem, hogy valami nem oké. De ezek szerint ez ilyen. Mondjuk az az érdekes, hogy más ilyen teszt progiban nem csinálta ezt...lehet hogy nem teljesen kompatibilis. Na mindegy is....
Köszönöm!
-
bajaki
őstag
Hali!
Leszedtem a Dead Pixel Test nevű progit és amikor váltok a színek között akkor ilyen zavaros a kép. (nem tudom megfogalmazni..olyant mint amikor a tv-ben nincs adás). Ezt tapasztaltam a Pou nevű játékban is.
Valaki meg tudná nézni, hogy neki is ilyen-e vagy ez egyedi eset...
Köszi!
-
bajaki
őstag
Ma raktam volna be a telefont a zsebembe és közben a gyári fólia sarka felgyűrődött és aláment egy csomó szösz...
Kénytelen voltam leszedni.... Van aki fólia nélkül használja? Szerintetek van rá esély, hogy amíg rendelek rá fóliát addig kibírja karc nélkül a kijelző?
Itt jön a következő kérdés: tudtok rá jó fóliát akár innen hardverapro-ról vagy akár Vateráról? (én is rá tudok keresni, csak nem tudom melyik lehet a jó minőségű)
-
bajaki
őstag
válasz
Robbertho #8091 üzenetére
Értem. Valahogy erre a válaszra számítottam az egyébként is hülye kérdésemre. Csak kicsit furcsa, hogy 600 a minimum egy 1600-as procinál.
Igazából most még csak tesztelgetem a telefont, úgyhogy holnap mindenképpen 600-on járatom, legalább hogy megtudjam mennyit is bír egy töltéssel. Aztán ha kell netán a kakaó akkor feljebb tekerem.
Torento: Köszi neked is, hogy írtál. Az jól hangzik. Túlhúzásban természetesen nem is gondolkodom... (mindek?!)
-
bajaki
őstag
Ha a processzort 900 MHz-re állítom akkor az lesz a minimum órakel és szükség esetén onnan tekeri feljebb?
Úgy érzem, hogy jobb lenne 900-on, egyes alkalmazásoknál nagyon jól jön, sokkal folyékonyabbak. Ha 900-on használom az akkuidő csökkenésén kivül történik bármi? Hosszútávon károsodhat a proci?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DOOM - The Dark Ages
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest