- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
Üdv mki! Elpasszoltam a telót. Az új tulaj rányomott a szoftverfrissítésre, de vmi gebasz lett mert vmi " issues"-t írkál neki. Gyári reco van fent B04-el. Ha elküldöm a B06-ot neki, h tegye fel a reco-ból, es elmagyarázom neki, akkor ezzel a módszerrel sikerülhet megoldani?
-
tonyqa23
senior tag
Nah, gép újraindítás után sikerült.
-
tonyqa23
senior tag
Nem tudom gyárira visszaállítani a telefont. Gyári reco installnál "device not found" jön be csak. Driver fent van, USB hibakeresés bekapcsolva. Mi lehet a gebasz?
-
-
tonyqa23
senior tag
válasz
szbazsi123 #19414 üzenetére
Megrendeltem agy 3200-as akksit, kíváncsi vagyok, mit tud üzemidőben majd....
-
tonyqa23
senior tag
válasz
szbazsi123 #19412 üzenetére
Ok,köszi,ki fogom próbálni én is.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
szbazsi123 #19410 üzenetére
az a kék színű,HSA felirattal?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
szbazsi123 #19408 üzenetére
Üdv!
Akksit hol vetted hozzá? Rendesen tudja mutatni a merülést? -
tonyqa23
senior tag
Nekem is kezdi fölqurni az agyamat ez a merülősdi. Ma délben levettem töltőről, este 9-kor elővettem egy 10 perces telefonálásra,már akkor 43%-on volt, mondom faxa. A 10 perc telefonálás alatt 29%-ra esett vissza. Este 10-re kikapcsolt állapotban találtatik a zsebemben. Máskor ilyen használat mellett 72-75%-kal megyek haza. Kb földhöz bírnám b@szni. Utolsó (és első) androidos genyóm volt.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Keeperv85 #19386 üzenetére
Mondjuk arrol nem is volt szo,hogy pl darabra mennyi jelszot kene megtartania. Mert nalam igaz,h csak 2t,de soha nem felejti el. Ellenben par napja en is elkezdtem genyozni a hirhedt Android OS akksizabalasos dologgal. Erre volt mar vmi megoldas? Ugy vettem eszre,h vmi szinkronizacios dologgal allhat kapcsolatban. Amig csak egy gmailes fiokom volt szinkronizalva,addig minden ok volt. Utana jött megegy gmail fiok,egy dropbox,meg egy facebook fiok. Igy mar volt 4 cucc a Fiokok es Szinkronizalas alatt. Azota az Android OS toronymagasan vezeti a listat 50-70%-al. Most kitöröltem 3at,csak a regit hagytam meg es meglatom visszaesik-e a 5-7%-ra. Vagy hülyeseg az elmeletem?
-
tonyqa23
senior tag
Real Racing 3 megy megint a telón.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Canonfan #19259 üzenetére
Azt írja ki, h nem sikerült a telepítés a háttértáron vagy sd kártyán? Vagy valami ilyesmit? Mert nekem sok ilyen játék nem megy fel, csak ha leválasztom a micro sd-t. De van olyan, ami meg utána azt írja, h külső adattároló egység kell neki. Szóval kompatibilis az intellel, de mégse lehet sehogy felrakni.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
pappbence96 #18743 üzenetére
Cseréld le Idol S-re, most az a divat...
-
tonyqa23
senior tag
Nemtom próbáltátok-e, de a Call Recorder kiváló minőségben tud felvenni...ha valaki vonakodna tőle, h műxik-e, mert eléggé borsos az ára.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
madkiller #18327 üzenetére
Jaaaa, lehet,h tényleg a nillkin tok miatt, mert azt írta,h hardveraprón vagy min írkáljak...pffff.
Én ingyen odaadtam volna a barátnődnek, ha kecskeméten vagytok, nem hirdettem semmit!!! Mikor megrendeltem, még azt hittem, h szép piros, de inkább rózsaszín, így már azóta van több másik is, egy fillér nem kellett vna érte, na mindegy.(#18328) Canonfan
Pár napja feltünt, hogy baromi sok akku %al megyek haza melóból, azelőtt ennyi használattal 40% körül mentem haza, most meg 70-75-tel. Valahogy azóta lehet, amióta a Play áruház frissült. De ugyanúgy a google play szolgáltatások ébresztget legtöbbször. de az is lehet, h mióta swiftkey helyett a swype-ot használom...
-
-
tonyqa23
senior tag
-
tonyqa23
senior tag
Említettetek valami play frissítést, amivel nem merül úgy a teló. Az már megjött? Mert én ma szarrá mobilneteztem magam és 12 óra alatt még 75%on van. Utóbbi pár napban egész jól tart az akkuidő.
A másik: ez az xposed framework bekavarhat-e a Nextv3-mal valamit, amit igazából meg sem tudok fogalmazni, de én mindig ha sok ramot zabált már a rendszer, akkor újraindítgattam és egyszer meghalt a cucc rendesen, újra kellett zipből telepíteni a nextv3at. -
tonyqa23
senior tag
Ilyenek ezek a barátnők...elkúrogatnak...
-
tonyqa23
senior tag
Lehet hülyeség, de az ilyesmi, hogy platina vagy aranykártyás vagy-e, nem szól bele abba, hogy esetleg ráfizess tényleg egy s4-re vagy komolyabbra?
-
tonyqa23
senior tag
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Tigryss76 #18119 üzenetére
De mindig csak ugyanannal a játéknál fordul elő? Az összes többi jól települ. Az a lényeg hogy egy játékon belül kell telepíteni több másikat ís, ami ugyanazé a fejlesztőé, így kapok benne pénzt. De az egyik nem akar települni. De azért majd kipróbálom, köszi az ötletet.
-
tonyqa23
senior tag
Nekem meg ma volt egy kis ijedelem a telóval...Lehet, h a szakik meg tudják magyarázni, h mi volt a gond, a lényeg az volt, h újraindítottam a telefont, majd észrevettem, h feltűnően sokáig világít az Intel felirat. Majd mikor betöltött, akkor meg az tűnt fel, h milyen fényes a képe, valamint a bal felső sarokban az értesítő sávban megjelent a fekete-fehér wifi jel, ami az első indítás után mindig eltűnik. Lehúzom az értesítő sávot és látom, h minden beállítás visszaállt a Nextv3 alapbeállítására.Fényerő automatán, gps bekapcsolva. Mintha factory reset lett volna, de nem, mert az összes alkalmazásom megvolt. Viszont nem működött a home gomb, csak rezgett egyet, de semmit nem reagált.Hosszú nyomásra sem jött elő a folyamat lista.Power gomb hosszú nyomásra a felugró ablakban csak kikapcsolás, újraindítás, meg recovery volt, a repülőgép üzemmód, meg a hangerő állítás eltűnt. Lehet köze ennek az xposed frameworkhöz?
-
tonyqa23
senior tag
Ja, biztos a 4.4 KitKat...
-
tonyqa23
senior tag
Újraraktam a Nextv3at. A Mindig TV alkalmazás valami errorral kilép. Eddig sose volt vele gond. MX Player+Codec fent van. Mi lehet a gond, nem tudjátok?
-
tonyqa23
senior tag
Rohadjak meg, ha értem, h hogy vannak ezek a LCD, kijelző, digitizer, touchscreen meg f.szom...
-
tonyqa23
senior tag
válasz
hugsnkisses #17909 üzenetére
-
tonyqa23
senior tag
Nekem is! Kösszcsi!
-
tonyqa23
senior tag
Az durva. Nemtom mi a gebasz van vele. Az adatkapcsolatot én hagynám bekapcsolva, lehet,h erölködik valami, aminek az is kéne, mégha csak olyan kevéske is, ami elmenne korlátozott nettel is.A nextv3 zip fájl rendben lejött, ahonnan leszedted? Mert én multkor úgy jártam,h hibásat raktam fel.Olyat másoltam felhőből az sd kártyára, ami még nem volt rendesen szinkronizálva. Full bugos lett, nem jött elő billentyűzet meg ilyeneket csinált. Biztos, h jó recovery-vel van felrakva? Én azt csinálnám, h recovery-ben wipe cache, aztán advanced menüben wipe dalvik cache, majd wipe data/factory reset, aztán az újraformázott microsd-ről install nextv3, amit újbólletöltenék és ellenőriznék, nehogy hibás legyen maga a rendszer. Az ilyen fagyasztás meg ilyenek nekem nem szimpik, nálam a nextv3ból csak a google+ és a google play music van törölve, de az is total commanderrel a system/app-ból.
-
tonyqa23
senior tag
Nem normális, az biztos. Használhatatlan. Próbálj ki egy Nextv3at, vagy már megvolt? Nekem appdrawerben 6 oldal van tele appokkal, mégis ma sok wifivel 94-68-ra esett 17 óra alatt. Szerintem az az Alarm manager mindig a lista elején lesz, nekem is 47,8 mp (693). nemtom mit jelent de ez van elöl. mire ezt megírtam már megint emelkedett. Ez az Android OS hol vezeti a listát? A Beállítások--->Akkumulátor?
Ilyen,h wifi, bluetooth... nem maradt bekapcsolva, igaz?
-
tonyqa23
senior tag
Úgy látom nem kell már Xposed Framework ahhoz, h a Greenify lássa a rendszeralkalmazásokat is x86 rendszernél, mint nálunk.Nem... Lóf.szt.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
89BDave89 #17653 üzenetére
L9. Szebb felbontás, Full HD videó rögzítés.
Én nem vennék a jelenleginél kisebb felbontású készüléket, mert tuti,h fel fog tűnni a különbség, ha már ehhez vagy szokva. Lumia 900 volt a kezemben, ugyanez a méret 800x480 és zavaró volt nekem. Szerintem másik teló is hasonló lenne ilyen szempontból. -
tonyqa23
senior tag
Várjál már, ez nem is B06-ra van...Ez lesz az szerintem
-
tonyqa23
senior tag
Dél óta kb 1500szor ébresztett a google szolgáltatások. Ez nem normális, eddig ilyen sok nem volt sose ennyi idő alatt. Meg a kernel 22 %ot zabál. Eddig 8 körül volt.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
k_imre #17529 üzenetére
Kutyát nem érdekli,h te hány százezret kültesz előfizura, "már ne is haragudj". Az a baj ezzel a merülősdivel, hogy amikor rájön a gebasz, akkor úgy merül,mintha használnád, mint állat.Pedig nem is használjuk,ha használjuk, akkor fél napot se bírna ki. Az nem normális, mikor nekem is kiírta régebben,hogy 13 óra mulva lemerül.Mert valami be volt akadva.mire végzek a műszakommal és hazaérek, addigra eltelik 14 óra.Nehogy ne bírja már ki ez a szar egy pár telefonálással meg pár perc wifivel.Meg szerintem idegesítő, hogy tudom,hogy eddig ha nyúztam meló közben is és 10 óra után pl hazamentem 72%-al, most meg kevesebb használattal még kevesebb %-al, akkor tudom,h valami gebasz van megint.
-
tonyqa23
senior tag
Ma olyat tapasztaltam a géppel, amit régebben is sejtettem,de még most sem vagyok biztos benne, h igazam van. Régebben Apexet használtam és ilyen-olyan témákkal volt megspékelve, meg ráadásul megnöveltem az ikonok méretét kb 120-130%-ra. Mikor ezt eljátszottam, akkor az "Android rendszer" volt az egyik fő ébresztgető Gsam Battery szerint. Aztán sokáig gyári launcher, pár hete pedig Nova és semmi probléma. Tegnap kipróbáltam,h megint felnagyítottam az ikonok méretét és megint megnőtt az Android rendszer ébresztgetéseinek száma, jobban is merült a telefon, ráadásul a beállítások-alkalmazások-futó menün belül ugyanaz a 6-7 cucc futott, mint máskor, de mégis csak 150-170 mega szabad volt, a régebbi 450-500-ból...létezik ez?
Épp valamelyik nap írtam,h 1 nap alatt 73%-ra merült, most meg kb 12 óra alatt kevesebb használattal. -
tonyqa23
senior tag
És az miért van,h hiába van a Handcent alapértelmezett sms programnak beállítva, ha pl a t-mobiltól kapok egy sms-t, hogy pl elértem az adatforgalmat, akkor a gyárival mutatja.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Canonfan #17233 üzenetére
Mostmár mehet fel a Greenify béta (Donation pár száz ft) meg Xposed Framework és akkor olyan appot is hibernálhatsz, amit egyébként nem látna a Greenify. Pl a Google Play Music vagy a Google+,stb. Ha nem használtad, akkor is rohadt jó ez az idő. Nekem ha fel se veszem az asztalról, akkor is 1% óránként legalább, pedig látszólag nálam is minden rendben ébresztés vagy ilyesmi nincsenek,csak ami szokásos és megkerülhetetlen.PL.:Google Play Szolgáltatások
-
tonyqa23
senior tag
válasz
golyós #17225 üzenetére
Igen, nekem is ez következett a sorban, amit linkeltél. És ez is megállt nálam is. Általában fél nap után, de sokszor pár óra mulva megállt az óra. Pedig ez a Sence ez jól néz ki, de vállalhatatlan, hogy megáll benne az óra.Az időjárást azt nem tudom, arra nem emlékszem már, hogy megállt volna, de az úgyis mindegy, ha már az idő megáll. Nextv3-ban átlátszó a widget tulságosan is, de én kimentettem a gyárit, így most az megy. Az óra még nem állt meg, de az időjárás... volt már, h hajnal 1 felé még full napos időt mutatott.Pedig óránkéntre volt állítva a frissítés.
-
tonyqa23
senior tag
-
tonyqa23
senior tag
Senkinek nem megy a Real Racing 3 Grand X In telefonon?
-
tonyqa23
senior tag
Üdv mki!
Régebben ment a Real Racing 3 alacsonyabb grafikával. Most el sem indult. Miért, tudja valaki? -
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Most állítanám be a routert ehhez a telefonhoz, meg egy asztali pc-hez. TP-Link 841N.
Valaki mondja már meg legyen szives, hogy mire kell állítani amikor kérdezi, hogy Dynamic IP vagy PPPe0 vagy mi, meg egy amibe nekem kellene beírni. Invitel kábelnetem van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Spórolós topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest