- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3aN
senior tag
válasz
golyós #19214 üzenetére
Van benne valami amit mondasz.
Számomra a ZTE mindenben megfelelt, mondhatni. Volt néhány idegesítő dolog, például a fentebb említett késlekedése a telefonnak, illetve a vaku korlátozott működése, de egyébként meg voltam vele elégedve.
Az általad említett készülékeket én drágának érzem, nem szívesen szánok 50e Ft-nál sokkal többet egy készülékre (a Geek is 40e Ft-nyi deviza + míg rányomják az áfát a vámon)Ez a készülékcserés dolog hogy működik? Még van garanciám kb. szeptember közepéig, azért kérdezem. Tapasztalatok szerint milyen hibák miatt cserélik, illetve ajánlják fel a levásárlás lehetőségét?
-
zeg
őstag
válasz
golyós #18837 üzenetére
Merülésügyileg nekem is hasonlóak a tapasztalatok. Ha használom 1 napot bír, mint a többi okosteló.
Battery Booster meg memory optimizer és a task killerek egy kalap szamócát sem érnek. Aztán ott vannak a cpu frekiállítók, kijelző érzékenységének a növelése és tunerek, backup programok, root uninstaller és fagyasztók, fájlkezelő, takarító programok, induló programok beállításai, alkalmazások hozzáférési jogai és ébresztései, wifi ébrentartó blabla, meg ezek ezerféle widgetjei, mindegyik egy külön program, mind pénzbe kerül, mind fut és zabálja az erőforrásokat, miközben a fene tudja mihez miért férnek hozzá, a végeredmény meg rosszabb lesz, mintha semmi 'okosító' sem futna. Részemről feltettem az előbb említett android tuner alkalmazást, az meg elvégezte mindezt egy helyen, egy kattintásra. Amúgy is újraindítom a telót legalább hetente, így induláskor (is) rendbepakolja magát, így már a második grandX-em működik kifogástalanul.
Egy próbát megér mielőtt kiad érte valaki ~3ezrest, hátha másnál is beválik. -
callmeakos
veterán
válasz
golyós #18597 üzenetére
A Dead Triggert fel se mertem rá tenni. Az Iron Man 3 Official Game alatt láttam nagyon ilyesztő különbséget. A telfonon sokszor átment a játék diavetítésbe, holott egy szutyok 20 ezer forintos Tableten 2 magos überratyi Rockchip alatt meg ahhoz képest megváltás. De lehet feltolom majd, pusztán kíváncsiságból.
-
tonyqa23
senior tag
-
gonger
senior tag
válasz
golyós #17997 üzenetére
Ez esetben nem szeretném hibernálni a FB-ot.
Mai adat: reggel 7-kor levettem a töltőről,most 18:00-kor 33%-on áll.
A fogyasztás így állt össze:
Képernyő 27% (minimál fényerőre vettem 11:00-től)
Andorid OS 25 %
Cella készenlét 16 %
Hanghívások: 7%
Android rendszer 5%
Google szolgáltatások 4%
Telefon - tétlen 4%
Facebook 3%
Go SMS Pro 2%
Chrome 2%
Ha megnézem a FB egyáltalán nem eszik sokat. Ami dúrv az a képernyő+Andorid OS.
Érdemes lenne megnéznem a futó appokat és egyenként leszedegetni őket? -
tonyqa23
senior tag
válasz
golyós #17225 üzenetére
Igen, nekem is ez következett a sorban, amit linkeltél. És ez is megállt nálam is. Általában fél nap után, de sokszor pár óra mulva megállt az óra. Pedig ez a Sence ez jól néz ki, de vállalhatatlan, hogy megáll benne az óra.Az időjárást azt nem tudom, arra nem emlékszem már, hogy megállt volna, de az úgyis mindegy, ha már az idő megáll. Nextv3-ban átlátszó a widget tulságosan is, de én kimentettem a gyárit, így most az megy. Az óra még nem állt meg, de az időjárás... volt már, h hajnal 1 felé még full napos időt mutatott.Pedig óránkéntre volt állítva a frissítés.
-
voci
tag
válasz
golyós #16944 üzenetére
Neked ok, hogy ha használod, akkor 1 napot bír. De én ahogy használtam, akkor mikor jó volt (nem merítette valami) akkor simán kibírt 4 napot. Most, hogy van másik (céges) telefonom, még kevesebbet használom, és így nem bír ki 2 napot. Erre varrjál gombot. Gyári B06...
-
Mate
nagyúr
válasz
golyós #16614 üzenetére
Sokszorosan vicc az egész. Ezek a mai hírek eléggé mellbe vágtak. Mit várunk egy cégtől, aki kb. 2 hónappal egy frissítés hivatalos megjelenése után se tudja, hogy létezik. Mit várunk egy szerviztől, aki szintén nem tud róla semmit?... Nincs egyetlen egy ember sem, akik használnák a telefont és jelezte volna nekik, hogy hahó frissítés érkezett?. Nincs egyetlen egy kínai ZTE-s, aki szólna a magyaroknak, hogy kiadtak egy frissítést? És egyáltalán ki adja oda T-nek a frissítést? Kínai ZTE?
Egyáltalán mi történik a szervizben leadott készülékekkel? Hozzá se nyúlnak magyar ZTE szervizben?
Nem tűnt fel senkinek, hogy csomó telefonon B06-van? Nem kapcsolják be rajtuk a wifit, ami jelezné, hogy frissítés érkezett? Ha be se kapcsolják várhatjuk, hogy lefagyjon nekik...Az egészet nem értem úgy, ahogy van. Arról már nem mondok semmit, hogy törlik a hozzászólásokat és a bejegyzéseket....
6 órája ezt válaszolta ZTE:
"A Grand X In support-tal kapocsolatban igazatok van, természetesen dolgozunk a mielőbbi megoldáson, amit a jövőben a többi készülékünk esetében is alkalmazni szeretnénk. Elnézéseteket a kellemetlenségekért és köszönjük a türelmeteket! "
Kíváncsian várom mit lépnek...
-
tonyqa23
senior tag
válasz
golyós #16571 üzenetére
Igen, úgy szoktam megoldani. Bár a Nextv3-ban egyébként sincs benne a facebook meg a térkép se. Felraktam ma őket is, meg alapból benne van a google+ is. A greenify-t még nem raktam fel, mérgemben márcsak azért se...úgyh most szabadon vannak az appok,ráadásul nem is tudom,h mi történik a háttérben, mert mérgemben még a gsam battery-t se tettem fel, mert akkor 10 percenként azt nézném. Ja és nincs kint most widgetem se, kb egy órája néztem az akksi volt 92%-on, most is annyi...
(#16569) mate3553
Merülés miatt cseréltetted?
-
heidricha
őstag
válasz
golyós #16496 üzenetére
Ez tényleg vicces, hogy meglehetősen régi és olcsó Nokiákban egész használható kamera bírt lenni.
Persze akkoriban még nem dúlt a pixelháború ilyen komoly mértékben, inkább beletettek egy normális 3MP kamerát, mint egy 8MP-nek nevezett agyon "digitalizált", ki tudja milyen fizikai felbontású cuccot.
Ugyanakkora felületen SOKKAL jobb 3MP CCD létezik, mint 8MP, ezt nem nehéz belátni, és hiába nőttek meg a telefonok fizikailag, a kamera részt nem tudom, hogy növelték-e bármennyivel. Persze a spec modellekre hivatkozni most nem ér!
Az tényállás, hogy viszonylag drága, és márkás (?) Androidos telefonok esetében is többnyire lehúzták a kamerát, és nem feltétlenül fényképezőgépekhez képest, hanem inkább csak a korábban hasonló kasztba sorolt telefonokhoz képest. Nyilván a kamera költsége viszonylag kicsi az egészhez képest, ráadásul a hagyományosabb telefonok esetében a vége felé már nem nagyon volt mit fejleszteni, maradt a kamera...
Reggel vettem észre, hogy tegnap délután óta tök ratyi képeket lehet csak csinálni... aztán megtisztítottam a kamera ablakot...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
golyós #16496 üzenetére
Ha nagyon rossz képek készíthetők csak vele, akkor hibás lehet a kameramodulban valami, bár, ha a videó amit csinál jó, akkor szoftvergond is lehet. Mennyire jó a videó? Ha eléri az itt már párszor linkelt minőséget, akkor valószínűbb a szoftvergond, a kamera beállításait könnyű elrontani szoftveresen, mivel itt gyakorlatilag dedikált beállítások alig vannak.
-
formengil
tag
válasz
golyós #16491 üzenetére
Szerintem telefonhoz képest nagyon szép képeket csinál.
Természetes fényben gyönyörűek, élesek, még ha kicsit ránagyítok akkor is elég élesek maradnak.A videofelvétel szerintem is nagyon jó, persze ez is csak természetes fényben.
Az egyetlen amit nehezményezek, hogy a gyári kamera app-ban nem lehet kikapcsolni a stabilizátort.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nem jön be, ha egy helyben állok, és alig mozgó dolgot videózok, akkor jó, de ha én mozgatom a telefont, vagy a felvétel alanya kicsit gyorsabban mozog, máris elnyújtja az alakokat.Tud valaki egy olyan kamera appot ahol a video stabilizátort ki lehet kapcsolni? :-)
-
-
89BDave89
tag
válasz
golyós #15681 üzenetére
Én akkor vittem el cserére, amikor már az is előfordult, hogy bekapcsolás és pinkód megadás után azonnal kikapcsolt, de egymás után 5ször, aztán telefonálás közben is. Az aksit is kitámasztottam akkor is, ha nem támasztottam ki, és üütöttem a tenyeremhez, akkor meg nem. Szóval ezt kizárnám. Sajnáltam hogy vissza kellett vinnem mert amúgy teljesen jó telefonom volt (2sec késést megszoktam, a lilulást meg megoldottam elfordulással)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
golyós #15629 üzenetére
Ennek egyedi romja van, nem a stock. Pl sokkal újabb benne az IFWI, mint a "mezei" kiadásban. Na ná: nem elérhető, vagyis nem találom...
Greenify: akkor közben már megdolgozták hozzá, mert amikor én néztem kb. hónapja, magasan tojt rá, hogy melyik root van használatban. Ahogy teszi azt most az ES File Explorer is. Mindegy: egy gonddal kevesebb.
-
Keeperv85
nagyúr
-
Mate
nagyúr
válasz
golyós #15437 üzenetére
Nekem dobálja a hálózatot mostanság néha, de nem zte a ludas, hanem T. 4 T-mobilos készülék van a családban és pl. hétvégén mind a 4 szarakodott. Valamit buherálhatnak a környéken. Ami mondjuk vicces, hogy még így is megbízhatóbb mint vodafone vagy telenor, mert azok aztán.... Nagy nulla mind a kettő.
kelzsoca: Képernyőfagyás is közte lesz?
Tudni, hogy mi okozta a gondot?
-
formengil
tag
-
formengil
tag
válasz
golyós #15405 üzenetére
Nekem a sz@r telefonkarcolós tokomhoz adtak fóliát, ami viszont fantasztikusan jó. Olyan volt, hogy mindkét oldalán a fóliának volt védőfólia, meg két papír címke ami megkönnyíti a lehúzást. Először a tapadós feléről kellett lehúzni, de mivel a külső felén még fenn volt a másik fólia, ezért elég merev marad ahhoz hogy buborékmentesen fel lehessen rakni. Aztán miután bankkártyával vagy valamivel az esetleges bubikat kinyomkodtad, le kell húzni a külső védőfóliát és kész is.
Nagyon karcálló, mert kb egy hónapja van fent és hajszálkarc sincs rajta. Az előző márkás fólián egy hét után már sok karc volt.
-
ggeleven
őstag
-
zeg
őstag
válasz
golyós #15350 üzenetére
Amikor először megjelent ez a játék valamikor a 90'-es években, nem volt lehetőségem megvásárolni. Mire megvehettem volna, már csak használtan voltak dobozos változatok, aranyáron. Néhány hónapja külön P1-es retro notit vettem csak ezért a játékért, 3dfx patch-el nyomtam mindenféle konfigon, és a készítőknek szerettem volna ezzel a molyfing nagyságú összeggel megköszönni a munkájukat. Ha 3 ezresért adták volna, annyit sem sajnáltam volna érte. Nem tudom hogy a promo változat a jövőben frissítésügyileg eltér-e a megvásárolttól, de kábé lesz@rom
-
zeg
őstag
válasz
golyós #15212 üzenetére
Nálam is az S3 mini volt a másik kiszemelt, de amikor a T-ben elém rakták azt a kék izét drágábban mind a grandX, majd kézbe fogva olyan érzésem volt mintha egy csúszós, csillogó pehelykönnyű műanyag lapátot tartanék a kezemben, gyorsan elment tőle a kedvem
A pontot a döntésemre a párom tette, aki még meg is jegyezte hogy az a teló nem túl férfias jelenség, és nagyon hülyén mutat a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged