- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Robbertho #16724 üzenetére
"Az a baj tényleg, hogy millió dolog befolyásolhatja a merülést."
Vágom, de azért akartam kipróbálni ezt a B04-es visszatételt, mert írta,h az övé is az és nincs rootolva. Ergo nem tud kitörölni a system/app mappából semmi olyat, ami merítené az akksit. Pl.
acebook,Térkép,stb. Le sem tudja hibernálni, mert ahhoz is root kell. Tehát ugyanazok vannak fent most nálam is, mint nála. Ilyen ratyi cuccok, mint Budapest menetrend vagy QR Droid vagy evernote, ezek meg nem esznek semmit,ha nem használjuk. Gyári launcherem van semmi mókolás vagy téma...nem értem. ja, és ha van töltés közt különbség, akkor én mindig asztali gép hátsó usb-jéből töltöm,nem 220-ról.
-
counterbill
senior tag
válasz
Robbertho #15887 üzenetére
Rakd fel a TouchScreen Booster nevű progit playről lehet állítgatni szépen a kijelzőt.
Nálam csak két dolog baszta ki a biztosítékot de nagyon.
Egyik ,hogy szinte használhatatlan a mobil net (megérte előfizetni megint rá). Másik amikor vettem a telefont szépen oda volt írva mindenhol ,hogy rádió (nfc is de az lényegtelen tableten se használtam soha)erre rohadtul nincs és nem is lesz mint utóbb kiderült. Nekem fontos lenne.
Más gondom egyáltalán nincs vele. Lilásodig de fordulok 1 fokot és már jó(meg napfényeben amúgy se lehet látni kb). -
Coolmat
őstag
válasz
Robbertho #15887 üzenetére
A Wifi fagyás részhez: elég valószínűnek tartom én is azt az elméletet, hogy a Wifi-3G váltás között fagyhat, mert én csak akkor kapcsolom be a mobilnetet, ha tudom hogy nincs a közelben használható wifi (ilyenkor a wifi ki is van kapcsolva), és mivel csak 50MB-os csomagom van, ezért eleve nem szoktam bekapcsolva hagyni. Ilyen kímélő használat mellett egyszer fagyott csak a GXI mikor wifire csatlakoztam (valamelyik korábbi példány, mert ez már a 3. nálam).
Az új frissítésre biztos várnunk kell még pár hetet, de én nem reménykednék, hogy javítanának valamit a touchscreen driverében, mert ez a probléma is hardverfüggő. Az első és második készülékemnél nekem sem úgy működött a touchscreen ahogy szerettem volna, a ~1,5 hónapja csereként kapott 3. készülék viszont már príma ilyen szempontból is, nem "remeg" a kijelző ha egyhelyben rajtahagyom az ujjam lapozáskor, az érzékenysége abszolút megfelelő. Olvastam itt a topikban ilyen történetet, hogy valaki odaadta a GXI-t egy Iphone tulajnak, hogy próbálja ki, és nem tudta kezelni rendesen a touch screen érzékenysége/érzéketlensége miatt. Múltkor odaadtam én is egy I4 tulajnak, hogy próbálja ki a telómon a Carmageddont (nem giroszkópos, hanem touch screenen kell nyomni a gázt/féket és iránygombokat), semmi gondja nem volt a kezelésével.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Robbertho #15879 üzenetére
"Azért azon én nem tudom túltenni magamat, hogy értelmes emberként még mindig azt szajkózod, hogy nem egy adott telefontípusban vagy annak a szoftverében kellene keresni a hibát, hanem mindenféle gyártó mindenféle WiFi routerében, szerte az országban, a legolcsóbbtól a legdrágábbig, amiket a legkülönbözőbb user és szakember konfigolt."
Ne hidd, hogy a választék olyan nagyon széles. Nem azt szajkózom, hogy az ICS-nek nincs ilyen hibája, hanem azt, hogy itt és most ~150db userról van szó, akinél volt fagyási probléma, a maradék több 10 ezer vagy nem jelezte, vagy ha igen, akkor biztos nem jár semmi fórumra (...de még a nagyobbakra sem, mint pl. az XDA...) és egyből futottak a szervizben egy kört.
"Arról nem is beszélve, hogy hivatalos hír jött ki arról, hogy már a ZTE is dolgozik a hiba kijavításán, (nem, nem Magyarország összes routerét fogják lecserélni) azaz elismerte, hogy a készülékben van a hiba."
Link? Hol jött ki hivatalos hír?
Nem tudom milyen router beállításokra gondolsz, vagy, hogy egyáltalán hogy jön az, hogy rossz router beállítás miatt egy okostelefon kijelzője érzéketlenné válik (egyetlen egy modell, kizárólag csak ez).
A rossz router beállítás okozhatná azt, hogy nincs wifi, lassú a wifi, szakadozik a wifi, bármilyen szempontból rossz a wifi, de ezt nem.Már leírtam párszor, hogy nem a WiFi a közvetlen ok, az csak közvetett módon befolyásolja azt, hogy fagy a zárképernyőn. Nem megy az ICS alatt a WiFi-ről le-fel válogatás 3G-re. Ugyan így döglődik másik teló is. De még olyan is, ami ICS-t még hírből sem látott, pl. a Nexus 4...
Eleve a RIL-t kéne megcsinálni, mert főleg akkor fagy, ahol fagy, mikor ledobja a WiFi jelet és menne vissza 3G-re. (Ebből jön az, hogy ha nem dobja le, pl. fenn van a Regpon, akkor sokaknál nem fagy.)
"Én elfogadom az ész érveket, ha meg tudsz győzni, hogy én állítottam be rosszul a TP-Link routeremet (tudom, fos), ami gond nélkül szolgál ki akár 6-7 okostelefont és 4 számítógépet WiFi-n egyszerre már jó pár hónapos uptime-mal (bár nem tudom miért is fos...), akkor igazat adok neked, és elkezdem a telefonon kívül keresni a hibát. Amíg viszont te is (és tudom, én is...) alátámasztás nélkül beszélsz, addig nem fogom tudni ezt elhinni."
Nézd, nálam sorban a harmadik GXI, hoztak még kettőt is mások közben, ami elvileg fagy. Szívesen megmutatom neked, hogy itt nem fagynak, ha az meggyőz téged. Többnyire mindenki arról számol be, hogy lokálisan, tehát egy-egy helyen szét sz*pják maguk, máshol meg nem fagy. Valami csak van azon a helyen, ami befolyásolja....
-
Mate
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Robbertho #13049 üzenetére
Röviden és ez kicsit sem áprilisi tréfa:
1, A ZTE magasról tojik ránk (Nem a Magyar képviselet, az anyacég)
2, A Forrást nem adják ki
3, Jelen pillanatban egy érdemi modder próbál valamit kezdeni a meglévő semmivel, a többiek... nos... Nincsenek többiek... (Magam nem számoltam nyilván bele, az én tudásom a nulla felé közelebb van) -
kelzsoca
félisten
válasz
Robbertho #12264 üzenetére
Mivel a készülékek között nincs hardveres különbség (és ugye eddig is felment mindenféle külföldre kiadott szoftver némi módosítás után a Magyar GXI-re is) valószínű, hogy egy kis módosítással megoldható lehet.
Biztosat persze majd csak akkor, ha bárhol elérhetővé válik 4.1-es szoftver GXI-re.A hazai ZTE-vel beszéltem a Jelly Bean-ről, azt a választ kaptam hogy nem, nem várható, a hazai T-Mobile-nál a szoftver megjelenése, arról pedig nem tudtak információt adni, hogy globális szinten valahol van -e esély rá, hogy megjelenjen.
-
kelekyle
őstag
válasz
Robbertho #11634 üzenetére
Megvan rájöttem....
Tuti az üveg (már ha üveg) vagyis inkább egy együttes...
Off: Fizika óra:
Az üveg mint első fénytörő közeg majd alatta a kijelző panel, mint "tükör"... Az üvegre érkező napfény okozza ezt a jelenséget: Amikor a teljes fényvisszaverődés határán esik be a napfény az üvegre. És az ibolya alapszínt bontja le, az üvegre (fény -> energia, nem tud kitörni mint az optikai szálban ezért látjuk az egész kijelzőt lilának)
Egy lézer és egy üveg segítségével kitudjátok ezt kísérletezni. -
airwawes
tag
válasz
Robbertho #11593 üzenetére
Nekem fater régi Galxy 3hoz kapott töltőn remeg a legbrutálisabban. Gyári töltő gyári kábellell egy kicsit, Gyári töltő egy szerintem huaweis kábellel tökéletes. Viszont a fehért HTCs töltő bármilyen vezetékkel szuperál. Érdekes.
UI: A telefonhoz ha hozzáérek kb fél minimétert remeg kb 1 másodpercig, (csakis netezésnél lehet észrevenni) és ha a másodpercet túllépem akkor bbahagyja a remegést. Ez normális? Nem vészes, csak ha cserére szorulna eyszer, akkor készíthessek egy listát mikor beviszem. -
atillaahun
veterán
-
Robbertho
aktív tag
-
kelekyle
őstag
-
gonger
senior tag
válasz
Robbertho #11409 üzenetére
Már párszor le lettem ezért oltva, de nekem a GXI előtt ilyen tapasztalatom nem volt a Blade-el sem. Dühítő, hogy mellettem ugyanolyan céges T-s kártyával a kollégák 10000 Ft-os Nokiákon naphosszat beszélnek probléma nélkül én meg hívogatom vissza a hívó felemet.ha meg 3G hálón hagyom akkor estére nullára merül, haza sem érek vele...
De ráadásul nem is értem, még akkor sem ha a hálózat rossz...miért csak a GXI-ket dobálja le??? -
atillaahun
veterán
-
-
-
heidricha
őstag
válasz
Robbertho #8250 üzenetére
Blade-en sosem volt ilyen gyors-, vagy normál választás!
Valamikor tényleg felgyorsították, kivették belőle, hogy az épp feldolgozott file nevét teljesen feleslegesen kiírja. Viszont választani nem lehetett, én legalábis nem találkoztam ilyesmivel! És a felgyorsított is időigényes volt, nem gondolom, hogy itt lassabb lenne, bár eddig nem bootoltam a friss CWM-emre, előbb feltöltöm rendesen!
Az összesen 3 gomb elég gáz, nincs visszalépés, hacsak nem "szoft" változatban, minden egyes menüben!
-
Robbertho
aktív tag
-
bajaki
őstag
válasz
Robbertho #8091 üzenetére
Értem. Valahogy erre a válaszra számítottam az egyébként is hülye kérdésemre. Csak kicsit furcsa, hogy 600 a minimum egy 1600-as procinál.
Igazából most még csak tesztelgetem a telefont, úgyhogy holnap mindenképpen 600-on járatom, legalább hogy megtudjam mennyit is bír egy töltéssel. Aztán ha kell netán a kakaó akkor feljebb tekerem.
Torento: Köszi neked is, hogy írtál. Az jól hangzik. Túlhúzásban természetesen nem is gondolkodom... (mindek?!)
-
gonger
senior tag
válasz
Robbertho #7658 üzenetére
Szerintetek USB HUb-ra rakott 2 USB-s eszköz között tudna fájlokat mozgatni a GXI?
Pl ha külföldre utazok, mindig azért viszek magammal laptopot, hogy az elkészített videókat és fotókat le tudjam menteni. Míg ha a fenti dolog működne, akkor elég lenne csak egy ilyen USB-s HUB-ot vinni, maire rákötném a fényképezőgépet/kártyaolvasó és a külső vinyót aztán szépen mehetne a másolás, sőt! a telefonon keresztül még a fájlokat is meg tudnám nyitni.
Nem kéne magammal cipelni a laptopot is még pluszban :-) -
heidricha
őstag
válasz
Robbertho #7437 üzenetére
Hehe... eredetileg nem jelent meg a poszt, mondom, akkor menjen privátban. Aztán mégiscsak megjelent, még jó, hogy nem 4 példányban!
A helyzet ez, hogy egyetlen kapcsolatom jelezte (kivéve az első pár mp-et, amikor senki sem hall még), nem gondolom, hogy nála másképp tartom a telefont. Alul és fölül látok mikrofont, a fölső lenne a másodlagos?
Valami logban nem látszik, hogy a hívás miként is zajlott le? Vagy csak a szolgáltatónál látszik? Érdekelne, hogy mit szenvednek össze, amikor nincs hang, mert többnyire van... Legtöbbekkel végig, egy partnerrel össze-vissza. Persze az is lehet, hogy mindenki mással csak fél perceket beszélek, és nem jön ki a jelenség! Ez nekem sem túl valószínű, de sokat tesztelek dolgokat, így nemigen csodálkoznék ezen sem!
-
heidricha
őstag
válasz
Robbertho #7425 üzenetére
http://dl.dropbox.com/u/15307875/call_13-16-54_OUT_%2B36xxx792.mp3
Sok anyázást, vagy neveket nem találtam benne. A legeleje a releváns, illetve 2 perc és 2:30 körül van, amikor komplett elmegy a hangom. A partner Vodás, én Telenoron vagyok, ő indította a hívást.
Valszeg kicsit hangosabb lehettem, mint a felvételen, mert később olyan is volt, hogy a partner kedvese is hallotta a "nyekegést", ahogy minden 2. szótag kimarad... ettől akár a mobil hálózat is lehetne a hibás, főleg itt a határ közelében, de ugyanez a helyzet köztünk, ha Szegeden vagyok is, és korábban a Blade-del sosem volt itt sem gond!
Az a bizonyos hangminőséggel összefüggésbe hozható paraméter, amiről szó volt, be volt már kapcsolva, 3G engedélyezett (van is beltéri lefedettség), reboot is volt már a bekapcsolás óta.
-
tlac
nagyúr
válasz
Robbertho #6769 üzenetére
nyomj rá egy write tesztet, vigyázz ez törli az egészet, ezért nem csináltam meg
olvasás nekem ez lett, szép egyenletes(#6775) ko9:
szokásos Keeperv85 pesszimizmus
-
golyós
addikt
-
golyós
addikt
válasz
Robbertho #6639 üzenetére
Ez rendben is volna,de: nem hordom zsebben,munkaidőben a kertésznadrág mellzsebében van ahol állitva van igy esélytelen a véletlen nyomogatásra.Így ma 4szer kapcsolt ki.Hazafelé övtáskában hordom,itt az oldalán fekszik.2szer kapcsolt ki 20 perc alatt.Itthon az asztalra letéve hivásom volt,felvettem- beleszoltam 2-4 másodperc telt el ès kikapcsolt.Ezt rögtön megismételte újrainditás után amikor visszahivtak.Azóta eltelt kb 2 óra és azóta nem kapcsolt ki.Kb 1 hete ugyan ezt csinálta 5-6 órán keresztűl majd hirtelen megszünt ès azòta egyszer sem csinálta egèszen máig.Még egyébként a Pátyi levegőben lehet valami mert mindig ott kezdődik a melòhelyemen.
-
-
atillaahun
veterán
válasz
Robbertho #5774 üzenetére
Szóval ha jól értem még a hdmi kimenet se sokat ér magába, hacsak nem raknak mellé egy dokkolót.
De végülis igaza van, akarja a franc dugdosni a kábeleket bluetooth-os egér meg billentyű volna a legjobb.
Csak gondolom ilyennel még senki nem próbálkozott, nekem meg biztos sikerülne vennem egy olyan párost amit nem bírna a telefon.
Ötletek esetleg? -
keep2000
tag
válasz
Robbertho #5463 üzenetére
7 portos Trust, mehetne külső táppal is, de nincs bedugva, sima passzív módban van
-
kelzsoca
félisten
válasz
Robbertho #5463 üzenetére
az új lockscreen használatával is jelentkezik a fagyás a telefon felébresztése után
Szerintem nincs hozzá köze, hiszen nem történtek olyan szintű módosítások, de először nekem azután jött elő, hogy felraktam a Hope-ot.
Ez a két mondat erősen üti egymást, most akkor pontosan melyik custom rom van fent?
Hope, NeXt
-
-
spinkler
tag
válasz
Robbertho #4877 üzenetére
Nálam normálisan működik az érzékelő, amikor kell változik a fényerő, ill. híváskor is tökéletesen üzemel.
Kézügyesség kérdése. Elég precízen kell vágni a sarkoknál ollóval, az oldalát pvc vágó késsel vágtam. Így egyenes, de az oldalán nem tapad rá teljesen, feltéve ha nem simogatod eleget
Íme néhány kép (első próbálkozásra nem lett olyan rossz a fólia) : 1, 2, 3, 4
Innen rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Valorant
- Akciókamerák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest