-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
t181
senior tag
válasz
callmeakos #18843 üzenetére
Nincs cseredarab.
Nekem megmondta kerek-perec a nő, hogy már nem forgalmazzák, másikat kellene választani.
Én meg örültem, mert nagyon reméltem, hogy ezt fogja mondani.
Az SP-re nekem azt mondta, hogy nem fér bele, az Idol S viszont igen. Lassan egy hónapja használom és nagyon komoly. Sőt... volt szerencsém SP-t is a kezemben tartani.. hát az Idol S sokkal szebb, minőségibb darabnak tűnik, bár ez szubjektív.Nem itt kellene megkérdeznem, de 'amott' nem kaptam választ.
Miért nincs az idol s-nek supportja?
A SoC szokott a buktató lenni, de ez (amennyire Én tudom) teljesen rendben van. -
t181
senior tag
Jó estét!
Készülök cserélni a telót, mert elegem lett belőle(most már úgy az egész ZTE-ből...).
A problémáim: újraindul; nem tudok hívni(engem tudnak), ezen két-három reset/repülőgép üzemmód segít; mobilnet elmegy, ezen is reset/repülőgép segít.
A legújabb pedig, hogy beakad a zene, ami azt jelenti, hogy kb két másodpercig ismétel egy ~0,1 mp-es részletet, ami nagyon idegesítő/ijesztő, ha csendes helyen vagyok. Próbáltam két kártyát, két lejátszót.
Más hirtelen nem jut eszembe...Több, mint valószínű, hogy ha bemegyek a T-be, egyik problémát sem akarja majd produkálni. Ettől függetlenül cserélik, vagy elküldenek? Ha cserélik és esetleg egy másik GrandX-et akarnak adni, Én mondhatom azt, hogy köszönöm, de ZTE-t ne?
A másik pedig, hogy ugye mire.. Több mint valószínű, hogy Idol S lesz, de hol tudnám megnézni a fentebb már említett listaárakat?Szerk.: + képes GPS jelet keresni negyed órán keresztül, eredménytelenül, ott ahol máskor fél perc alatt is talált.
-
t181
senior tag
Üdv!
Gyári állapotra állítanám vissza a telót.
Elkezdtem tölteni a ZTE szerveréről a 2013050710092932.zip nevű fájlt, de a 17 kB/s-s letöltési sebesség, ami jó eséllyel meg is szakad, nem meggyőző...
Ez esetleg nincs meg valakinek? -
t181
senior tag
Akkor még egyszer...
Az Asphalt 8-at (ami ingyenes...), kompatibilissá lehet tenni a build.prop szerkesztésével, vagy bármilyen más módon? -
t181
senior tag
válasz
Tommyka18 #18282 üzenetére
Valahonnan netről szedtem le APK-t+.obb fájlt, mert a play azt írja, hogy nem kompatibilis.
Bemásoltam, felraktam, nem indult. Teló újraindít elindul. De nekem csak akkor jó, ha mobilnetet/wifit kikapcsolom. Így nem tudok neten játszani.
Haverom átküldte S4-éről, az licenc problémával már el sem indul.Ezzel kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy van-e értelme build.prop-ot szerkesztgetni, vagy csak ilyen 'bután' fog működni?
-
t181
senior tag
Meg sem lepődök, hogy nem működik ZTE-n...
Az egyik fele feltelepedik, a másik nem. -
t181
senior tag
Valaki múltkor kérdezte, hogy támogatott lesz-e az x86-os architektúra az XposedFramework-ben.
Elvileg már az. Most megy a kegyetlen lassú NAND backup, aztán meglátjuk...Van olyan modul, amit mindenféleképpen érdemes felrakni, vagy nézelődjek, mert rengeteg cucc van... :S
-
t181
senior tag
válasz
Keeperv85 #16004 üzenetére
Haha
Jót mosolyogtam ezen a Blade-es gradiens-es 'hibán'.
Nem nagyon értettem, hogy miért kell WC-re menni, akkoriban még azt sem, mi az a gradiens hiba...
Nem is foglalkoztam vele, de nem is érdekelt, mert az enyém nem szenvedett ettől a (nem létező) hibától..Más: az Én Grand X-em köszöni jól van
-
t181
senior tag
válasz
Keeperv85 #15555 üzenetére
Hát igen...nem kíméli...
GSam-ban szoktam nézni a felébresztések számát...
A nap végén mindig a facebook győz, jelentős fölénnyel...(+~120)
Ezt már csak azért sem értem, mert meg van neki mondva, hogy óránként nézhet(nézzen) fel.
Ebből következően pedig azt nem értem, hogy miért van olyan, hogy egy értesítést miért csak fél órával később kapok meg...(nem különösebben foglalkoztat, mert nagyrészt azért 'fészbukozok', hogy 2-3 emberrel kommunikáljak, meg persze, hogy az élettelen ismerőseim, milyen szerelmes idézetet pakolnak ki.)
Így, hogy minden nap végén tudom tölteni, nem foglalkozom vele. -
t181
senior tag
válasz
Canonfan #15551 üzenetére
A facebbok szerintem egyre jobb.
Még régebben Zuckerbeg megmondta a fejlesztőknek, hogy akkor lehet szépen újraírni az egész appot.(nem tudom igaz-e)
Ez még abban az időben volt, amikor vállalhatatlanul gagyi, lassú volt.
Akkor egyik verzióról a másikra kaptunk egy (szerintem) teljesen korrekt appot.
Azóta sebességben nem nagyon van változás. -
t181
senior tag
Amikor Én vettem a telót, a srác megnézte a SIM-kártyát, mondta, hogy már nem mai darab(~6 éves), és megkérdezte, hogy kicserélje-e, mert nem tart semmiből és ingyen van..nem értem miért... eddig szinte mindig csak azt olvastam, hogy csak némi pénzmag ellenében cserélték...
Más:
Végeredményben megéri felrakni akkor a v3-mat?
Most a német B01 van fent, de lehet kipróbálom a 'miénket'. -
t181
senior tag
válasz
ggeleven #13870 üzenetére
Köszönöm!
Ugyanerre gondoltam.
Nekem is szépen, listába vannak szedve a 'lájkolt' oldalaim/feliratkozásim.
Nem függök rajta, néha, gyorsan végiggörgetek az ismerőseim bejegyzésein, és ennyi.
Ami a legfontosabb: itt elérem az ismerőseim 80%-át, akivel kommunikálok, 'bárhol', 'bármikor'.Abszolút nem értek egyet azokkal, akik (néha divatból(ismerek ilyet)) fújjognak a FB-ra.
Nem kell egész nap előtte ülni, ha olyan kedvem van megnézem, ha beszélni akarok valakivel beszélek, ha idegesít valami/valaki letiltom. -
t181
senior tag
Üdv!
A problémám...
Minden mappám 3-szor szerepel... De csak ha gépen nézem.
A mappákba nem mertem így belenézni, és ha csak USB-n bírok másolni, akkor csak és kizárólag a gyökérbe másolok.
ES File Explorer-ben és Airdroid-dal nézve minden tökéletes.
Nem nagyon értem mi van...most mindent lementek aztán formázok...Kezd elegem lenni... Én próbálok nagyon pozitívan állni a telóhoz, de egyre nehezebben megy.
Ez a logolás...mindig akkor telik meg a kártya, amikor fényképeznék/videóznék...(8GB-s kártya)
Egyszer akarok videót felvenni, és újraindul/lefagy/FC-zik.
Meg ez a triplázás... Komolyan félek összekötni a telót a notival, még ha csak tölteni akarom is... -
t181
senior tag
válasz
formengil #12134 üzenetére
Szerintem Swiftkey. Az új Flow-s dolog hasonló, mint ami a Swype-ban van, de sokkal gyorsabb.
Kb rá sem kell néznem a telóra, és azt írom, amit akarok... (ha értelmes, nem agyonrövidített mondatot akarok írni... bár tanul)
Eddig szerintem messze a legjobb, és gyors is, nem tudom Te melyik verziót használod.
Nekem a Swype tudott kegyetlen módon belassulni... -
t181
senior tag
Üdv!
[link]
Ez segíthet nekünk kernel-ügyben? -
t181
senior tag
Lassan egy hónapja írtam, hogy NextV2 alatt szinte naponta újraindult.
Azt javasoltátok, hogy vigyem vissza, nem fog megjavulni. Kicsit elkeseredtem, mert nem akartam esetleg heteket várni a cserére, így nem is erőltettem. Visszatettem a B04-et, root-oltam, azóta nem indult újra.A másik a wifi. Amikor sokan elkezdtek írni, hogy fagy a LS, nekem is lefagyott egyszer-kétszer itthon.
De már hónapok óta nem fagyott, pedig nem lett hozzányúlva a router-hez.Úgy tűnik az enyém valamilyen különös okból javítja magát...
Olvasom, hogy lassan kifut a készülék, jönnek az új Intel-es modellek. Így, hogy majd mindenki azt fogja venni, és nem lesz kapható a Grand X IN, nem lehet, hogy kegyelmez a ZTE, és kiadja a forrást, mivel, hogy már úgysem forgalmazzák, illetve nem ez lesz a középpontban? Lehet, ez csak agyalás, de nekem így logikusnak tűnik...
-
t181
senior tag
Na jó...
NextV2-tőt használok, de most már naponta legalább egyszer újraindul, teljesen random.
Mit használtok? Tegyem vissza a B04-et, vagy a Macedon-t? -
-
t181
senior tag
akkufigyelő: ha figyelni akarod, akkor szerintem GSam Battery Monitor
Widgetlocker: Nekem fent van, használom, mert szeretem bütykölni a teló kinézetét, és erre a WL felel meg legjobban(lockscreen szempontjából)..
Böngésző: amit a legtöbbet használok, az az Opera Mini, mert belassított mobilnet(32kb/s) mellett is elég gyors, a többi ilyen sebességnél nagyon szenved...A Chrome fent van, de nem nagyon használom, mert ha van wi-fi, akkor általában ott van a közelben a notim is, viszont abból a szempontból jó, hogy szinkronizál, figyeli, hogy a notin, vagy akárhol mi van megnyitva.
zene: PowerAMP...bőven megéri a pénzét, és egyszerűen nem sikerült olyan prorgramot találnom, ami helyettesíthetné...
facebook: fent van a facebook sajátja, friendcaster, és a facebook messenger. A Messenger-t javaslom, ha beszélsz facebook-on, de a másik kettő...ébresztgetik a telót(még így is lazán kihúzza az egy napot, de...). A kettő közül inkább a Friendcaster, mert gyorsabb. De néha még így is ránézek Opera Mini-vel az m.facebook.com-ra, ha fontosabb értesítést várok...
Ez csak egy szubjektív vélemény volt...(#10983) Canonfan
Válts 2G-ről 3G-re(vagy fordítva), aztán vissza. Ez nekem megoldotta régen. -
t181
senior tag
válasz
atillaahun #10223 üzenetére
Kipróbáltam, ennél azért jobb képet kellene csinálnia...
Próbáld ki a Camera Zoom FX-et, Én azt használom touch fókusszal. -
t181
senior tag
[link]
Tegnap találtam, ezzel meg lehet változtatni az rendszer fekete hátterét.
Neki is ugranék, de egy dolgot nem értek...miért pont 512x512px-nek kell lennie a png-nek?
Mert így nem tudom hogy rakja be a képet, de jól nem, az biztos.
A másik: nem szeretnék backupolni-restorolni, mert rohadt sok idő, ezért arra gondoltam, hogy készítek egy másik zip-et az eredeti framework-res-sel. -
t181
senior tag
válasz
Keeperv85 #9983 üzenetére
Láttam a mélyvízben, hogy ko9-nek sikerült egy működő cm10.1-et összepakolni, amiben nem működik a GPS, illetve a BT. Erről tudunk valamit bővebben?
Gondolok itt arra, hogy ez milyen távol áll egy stabil verziótól, vagy egy olyantól, amit már ki lehetne adni kísérletezgetni?szerk.: vagy csak sima 4.2?
-
t181
senior tag
Ezt Én is észrevettem.
Valamelyik este zenét hallgattam, ránéztem a telóra, és Én is úgy láttam, mintha nagyon-nagyon halványan, de világítana.
Igazából nem különösebben érdekel, mert nem lehet észrevenni...(kivéve, ha éjjelente, vaksötétben szereted nézegetni a telefonod.)
Szerintem ezt csak akkor produkálja, ha ébren van, de nem biztos... -
t181
senior tag
Hát...úgy tűnik, az enyém is hibátlan... :S
-
t181
senior tag
válasz
atillaahun #8451 üzenetére
Nekem fent van az ES file explorer, és amikor a beállításokban a csengőhang kiválasztására megyek, ott van az ES is, és azzal be lehet tallózni normálisan.
-
t181
senior tag
huhhúúú...
Túl sok volt a pozitív visszajelzés...muszáj volt nekiállnom.
Felpakoltam a CWM-et, készített 1óra40perc alatt egy 1,6gigás mentést... :S
A méret megmagyarázná az időt, de nekem akkor is soknak tűnik...
Nem úgy megy, mint Blade-nél, hogy unatkoztam infóórákon, gyors backup, aztán fel a ROM...(nyilván ott kisebbek a partició méretetek, és közel nem volt ennyi cuccom.
Írtátok, hogy nem kell wipe-olni. Belenéztem a script-be, és arra jöttem rá, magától megcsinálja? O.o
A backup lekajált 40%-ot az akssiból.
-
t181
senior tag
Természetesen nem gondolom, hogy összehasonlítható a kettő, nagyjából tisztában vagyok a működésükkel.
Itthon egy FinePix S5600- as 5MPixeles gépünk van, ami nem mai darab, de lazán jobb képet készít a szép nagy objektív miatt(is).
Igazából ezt a 8Mpixeles dolgot már megvétel előtt elég nagy parasztvakításnak tartottam, mert hiába készít nagyobb felbontású képet, ha a szenzor/optika gagyi, vagy ha nem is gagyi, de kicsi. -
t181
senior tag
válasz
philoxenia #7602 üzenetére
Hát igen...Én személy szerint jobban örülnék egy 5 MB-s, nyers képnek, úgyis szeretek gépen szórakozni velük.
[link]
Csúnyán képes kiégetni a fehéret...
A három feltöltött képet kicsit 'meg-Lightroomoztam'.
Szerintem így azért jobb. A csúcsfények, illetve a fehérek csökkentésével már sokkal jobb eredményt kaptam, de máshoz is hozzányúltam, bár az eredmény -természetesen- így sem méltó egy gagyibb kompakt géphez. -
-
t181
senior tag
Üdv!
Látom, most nagy az érdeklődés a macedon ROM iránt.
Itt elolvastam 2 oldal hozzászólást, illetve megnéztem a ROM topikját, de nem tudtam eldönteni, hogy kell-e nekem. Mert ha csak annyi változás van, mint ami a képeken is látszódik, akkor nem erőltetném.Szerk.:
Viszont hiányzik az, amikor a Blade fénykorában egy nap akár 4 ROM is volt a telón. -
t181
senior tag
válasz
Coolmat #7164 üzenetére
Ezt nem hiszem el. Tudtam, hogy az ICS-ben van ilyen fícsőr, ez volt az első, amit kipróbáltam, csak Én mindig, szándékosan hamarabb nyomtam a vol-down gombot...aztán gyorsan bele is nyugodtam, hogy biztos a ZTE nem akarta ezt a dolgot.
Most meg elsőre valamiért direkt megpróbáltam egyszerre nyomni...és sikerült.
Szóval Köszönöm! -
t181
senior tag
válasz
atillaahun #7159 üzenetére
A kétszáz viszont -szerintem- kevés. Nekem már egy jó ideje nem volt újraindítva, és nyomkodom is rendesen, minden fut, ahogy akar, és így van 410MB RAM-om.
A zárképernyővel bajlódóknak: tegyétek fel a widgetlocker-t. Ezzel helyettesíthető a gyári. Egy halom egyéni feloldó van hozzá, widget-eket pakolhatsz, és egy csomó mindent állíthatsz benne. Szóval lazán jobb, mint a gyári. A progi nem nyúl bele a /system-be, tehát ha letörlöd, akkor ugyanúgy meglesz a gyári.
Más: hogyan tudnék képet lopni telóról? Próbáltam egy jó pár programot, de vagy nem csinál semmit, vagy fekete képet készít.
-
t181
senior tag
válasz
Bill0121 #7047 üzenetére
Miért kellene viszonyítási alap?
Fel van telepítve a játék, játszottam vele, simán fut. Ahhoz pedig elég sokat tanultam informatikusként, és elég sok tapasztalatom van, hogy meg tudjam mondani, hogy valami 15fps-sel fut vagy lassított felvétel, vagy bármi más, amitől rosszabbul futna.Csak hogy valami értelme is legyen a posztnak, próbáld meg kitörölni a játék zenéit.
Anno Blade-dél a GTA III-nál sokat segített. Most nincs nálam a 8GB-s memkari, amin a játék van, nem tudok ránézni.(lehet, hogy nincsenek is külön a hangfájlok) -
t181
senior tag
Előzmény: MTP-módban valamit csináltam a kártyámon, már nem is tudom mit, a lényeg, hogy csak úgy magától formázódott...kegyetlenül ideges lettem..
A hátlapot le akartam venni, hogy a kártyát olvasóba rakva getbackdata-val valamit visszaállítsak...amit tudok.
Hát egy negyed órát szenvedtem, nem sikerült.
Aztán megpróbáltam egy ötforintossal. Pont úgy belelehet passzítani, hogy aztán mellé odaférjen a körmöm, és simán lebírjam venni..
Szóval a hátlaplevétel kulcsa az ötforintos!Közben végzett a getbackdata, és sikerült 60MB-nyi adatot visszaállítania, amiből számomra egy db bit sem hasznos. ööö...nem vagyok boldog.
-
t181
senior tag
válasz
junkpod #6700 üzenetére
Íme, ezzel tudsz 720p-ben lejátszani.
(#6704) ko9
Persze-persze
Ezzel nem a Ti munkátokat akartam minősíteni, csak érdekességképpen írtam, hogy egy három éves telót, aminek köze sincs a maiakhoz, még mindig mennyien nyomkodják, és ami fontosabb, foglalkoznak vele.
Anno, a WinMo-s korszakban kicsit más volt a helyzet... -
t181
senior tag
2009-es teló...WindowsMobile 6.5-tel jött ki.
Amikor megjelentek rá az első Android build-ek, úgy gondoltam biztos egy gyenge próbálkozás.
Folyamatosan követtem a fejleményeket...
És most stabil JB-jük, Ubuntu-juk, WP7-ük, Meego-juk van, és most Windows8-uk lesz.Lehet van egy kis support...
-
t181
senior tag
válasz
Keeperv85 #6618 üzenetére
TitaniumBackup-pal fagyasztottam, mert jól csinálta a dolgokat...
De mindegy letöröltem a Friendcaster-t, mert úgysem használom.(#6621) xSide
Én is hangokra gondoltam.
Azért lett bűnösként beállítva, mert ő ébresztette legtöbbet a telót.
Fent van az is(GSam), fut is, de valamiért mindig a bbs-t nézem...
Én is olvastam, hogy a rendszerhangok okozzák, de nekem minden ilyen ki van kapcsolva.Csak a FB, FB Messenger, DrawSomething értesítések vannak, amik hangot adnak ki...illetve az SMS-ek..
-
t181
senior tag
Este megint megjelent ez az AudioOut_1...
Ma egy pár órán át dump-oltam, nem nyúltam hozzá.
Próbáltam Én is bogarászni, de nem tudom jót nézek-e...
A fájl vége felé van egy 'Alarm Stats:' sor, az ezután lévőket néztem.
Nem tudom ezt kell-e... -
t181
senior tag
Most láttam meg, gondoltam bedobom.
A beállítások jó nagy részével nem tudunk mit kezdeni a kernel miatt, de nem tudom van-e valaki számára valami érdemleges opció, vagy csak a rendszert szétbarmolni jó... -
t181
senior tag
Üdv!
keeper ~1 órán keresztül futtattam, nem tudom kiderül-e a probléma.
Éjjel(8-9 óra) kb csak 20perc audioout_1 wakelock-om volt...https://docs.google.com/file/d/0B_oKWWGNGalBLWhieWlwV2FsZG8/edit
-
t181
senior tag
Na, egy kis Launcher-mókolásba kezdtem. (tulajdonképpen mindig mókolva van..)
Apex-et használok, teljesen jó, szép, gyors.
Van egy elrendezésem, megvannak a saját beállításaim.
Most viszont valami újat szeretnék, ehhez viszont az egészet fel kell dúrnom.
A jelenlegi felállásom szeretném elmenteni, az ikon elrendezéseket, az Apex beállításait, tehát a launcher data-ját.
Ezt a mentést mivel csináljam? A saját backup opcióját nem szeretném, nem bízom benne, a Titanium pedig macerás, ha esetleg 2-3 ilyen mentésem is lenne(tudom, megváltoztathatom az elérési útvonalat,de macera..).Tehát 'profilokat' szeretnék, amik között egyszerűen 'ugrálhatok', mert most van pár ötletem, kedvem hozzá.
-
t181
senior tag
Valahogy sikerült root-olnom...
Fogalmam sincs, hogy.... Arról a gépről, ami 5-8 próbálkozáson keresztül nem sikerült...
Lehet jót tett neki, hogy megnéztük a Jurassic Park-ot...?
Na most...ugye az egész a wakelock-os dologgal kezdődött.
Tehát kedves Keeper kolléga mit tegyek, hogy kiderítsem, mit csinál ez a AudioOut_1 folyamat?
Valami logcat-es dolog rémlik, de mindig csak olvastam róla, sosem csináltam... -
t181
senior tag
Nem nagyon találtam megoldást a problémára, úgyhogy írok...
Szóval a BetterBatteryStats szerint 6h15m-et ment a teló akksiról. Ebből 1h28m-et tartotta ébren a telót az AudioOut_1 folyamat.
Nem hallgattam zenét, illetve nem nagyon kellett hangot kiadnia. Egyedül néhány értesítésnél csipog(DrawSomething, Facebook, etc...). Még ha ezek az értesítések miatt lenne a wakelock, akkor is sokallanám.
Neten utánaolvasva sem lettem okosabb, szóval nem nagyon tudom, hogy mi okozza.
Olyat találtam, hogy a hang beállításoknál kapcsoljam ki az alsó négy opciót, de ezeket alapból mindig is kikapcsoltam.Azért megjegyezném, hogy így is bőven jó az aksiidő, Blade-hez viszonyítva... de akkor is.
-
t181
senior tag
A GPS-hez annyit, hogy a tegnap olvasottak után bekapcsoltam, és mire kitaláltam, hogy csak lemérem az időt, már jelzett is, hogy stabil a jel. (ez olyan 10-15mp lehetett...)
Családi házban lakom, nem gipszkartonból készült, és hőszigetelve van.
Wifi volt mellé bekapcsolva.
Mondjuk pont nem izgat, hogy házon belül kitalálja-e, hogy hol vagyok... -
t181
senior tag
Üdv!
Nekem is sikerült beszereznem egyet, meg vagyok elégedve vele, főleg a jó kis Blade után.Milyen app-pal fényképeztek?
Blade-en Camera360-at használtam, de GrandX-en folyamatosan FC-zik, ha el van indítva, ha nincs. Ráadásul hibátlanul működik. -
t181
senior tag
Eléggé user error... Sosem volt ilyen problémám...
Először tegyél fel egy ExDialer-t(bár nekem az ICS sajátjával sem volt soha bajom...)
Utána szépen felmész ide (PC-n).
Itt megcsinálsz mindent. Ezután, ha netet kap a telód, mindent frissít úgy, ahogy gépen megcsináltad.
Ekkor a telefon memóriában lesznek a számaid.
(szerintem olyan jól, és logikusan van megcsinálva ez a szinkronizációs rendszer, de...mindegy..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest