- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Ma megérkezett a 16-os Samsung SD-m ezért valamikor mostanában tervezem feldobni a V3-at, frissítés már a B06-on túl szerintem már úgysem várható a GXI-hez szóval nem érdemes tovább várni...
A romot még nem szedtem le csak a leírást olvastam ami elég korrekt, a ROM telepítéssel CWM-ből szerintem nem is lesz gond, mert azt előző telefonomnál csináltam már, a Recovery felrakásával kapcsolatban viszont (azt az előző telómnál még más csinálta meg nekem) szeretnék pár dolgot kérdezni tőletek, amikről a leírásban nem találtam infót.
1. Maga a művelet meddig tart normál esetben? Olvastam a nextgen fórumon (ha jól emlékszem) hogy mintha valakinek eltartott volna elég sokáig is, szóval meddig kell várni, ha esetleg megakad közben, illetve ilyenkor mennyire veszélyes ha lehúzom a kábelt, áramszünet stb, szóval mennyire rizikós, lehet ezzel téglásítani a telót?
2. A kábel mennyire számít, pl nekem a gyári usb kábel csatija már rég szétesett, csak a szigetelőszalag tartja a helyén, szóval mit gondoltok, inkább vegyek egy normálisabbat és azzal próbáljam inkább, vagy maradhat nyugodtan?
3. B04-ról váltáskor kell mindenképp a recoban a wipe data/chache is nem?
Bármilyen infót előre is köszönök, és bocs, ha nagyon alapak a kérdéseim, csak szeretnék jobban képben lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest