Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

Sziasztok!

Ma megérkezett a 16-os Samsung SD-m ezért valamikor mostanában tervezem feldobni a V3-at, frissítés már a B06-on túl szerintem már úgysem várható a GXI-hez szóval nem érdemes tovább várni... :)

A romot még nem szedtem le csak a leírást olvastam ami elég korrekt, a ROM telepítéssel CWM-ből szerintem nem is lesz gond, mert azt előző telefonomnál csináltam már, a Recovery felrakásával kapcsolatban viszont (azt az előző telómnál még más csinálta meg nekem) szeretnék pár dolgot kérdezni tőletek, amikről a leírásban nem találtam infót.

1. Maga a művelet meddig tart normál esetben? Olvastam a nextgen fórumon (ha jól emlékszem) hogy mintha valakinek eltartott volna elég sokáig is, szóval meddig kell várni, ha esetleg megakad közben, illetve ilyenkor mennyire veszélyes ha lehúzom a kábelt, áramszünet stb, szóval mennyire rizikós, lehet ezzel téglásítani a telót?

2. A kábel mennyire számít, pl nekem a gyári usb kábel csatija már rég szétesett, csak a szigetelőszalag tartja a helyén, szóval mit gondoltok, inkább vegyek egy normálisabbat és azzal próbáljam inkább, vagy maradhat nyugodtan?

3. B04-ról váltáskor kell mindenképp a recoban a wipe data/chache is nem?

Bármilyen infót előre is köszönök, és bocs, ha nagyon alapak a kérdéseim, csak szeretnék jobban képben lenni :) :R :R

Új hozzászólás Aktív témák