Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Yettel topik
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
21265 - 21201
21265 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
-
NYPD
senior tag
Megoldható lenne egy beállított rutinnal a telefonon ami lekezeli ezt, de akkor meg eldobja az órát is. Amit Adamsky mond egy próbát megér, hátha.
-
gtx560unlock
csendes tag
-
carl18
addikt
Nekem Earfun Uboom X van és ott úgy van ha nem inditok el zenét 5 percen belül a hangszóró magától kikapcsol.
Az alkalmazásba tudom ezt állitani, de talán ez akkor működik ha lecsatlakozik a hanszóróról.
Én is szoktam lefekvés előtt zenét hallgatni, de lefekvés előtt kikapcsolom a zenét és a telefonon is kikapcsolom a Bluetooth, így a Uboom X Zajok nélkül 5 perc után kikapcsol és mindenki boldog.
Szerintem az lenne a ideális hogy kikapcsolod a Bluetooth mert ha a hangszóró nem kap jelet még a 9 éves Dockin D Fine is kikapcsol 15 percen belül.
-
<Adamsky>
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
Ez nem csak itt, de a "nemzetközi" review-kban/fórumokon is visszatérő kritika volt ezzel a hangszóróval kapcsolatban. A megfelelő EQ korábban az app támogatás hiánya miatt nem volt opció. Nekem a két Oluv féle preset is elegendőnek bizonyult. Nagyon elégedett vagyok a hangjával. Mélyeket szeretem, de nem vagyok telhetetlen.
-
NYPD
senior tag
-
bwoay
nagyúr
jó sokra mentünk az app supporttal... nehéz dolga lehet az Earfunnak ilyen sok speakert managelni sw-esen. Ha az L és az X közé berakna egy Lava méretet, akkor meglenne a tökéletes lineup. Ehelyett van a fenti kettő, amiből csak az egyik kapható, legalább azzal foglalkozhatnának.
Emlékeim szerint appból nem is lehet frissíteni az L-t, és az utolsó fw az 1.2.7.
Már arra sem emlékszem, hogyan raktam fel, valami Windows alkalmazás van hozzá talán.A hangját viszont még mindig imádom, hogy jót is mondjak. Ez a rendre visszatérő "kevés a mély" nekem totál lárifári, még indoor módban is abszolút jól tolja. Megint ezt venném ebben a méretben.
-
NYPD
senior tag
Köszi mindenki, akkor marad a gyakrabb töltés. Spotify időzítővel megy, szerintem olyan sokat standby nem eszik, reggel meg lelövöm az appból, szóval az nem gond. Cserélni ezért most nem akarom, telefonról meg azért mégse hallgatunk semmit még ha halk se.

-
<Adamsky>
nagyúr
Nincs L-em, de elég sokat diskuráltunk itt már róla, így meglehetősen nagy bizonyossággal ki tudom jelenteni, hogy ez a megszoksz vagy megszöksz kategória.
Az egy dolog (nekem már ez is fájna), hogy a ki-be kapcs. hangot nem lehet rajta kikapcsolni, de kikapcsolni sem tudja magát, ha már nem szól rajta semmi (ezért is tud gondolom nálad az éjszaka – miután elaludtál – lemerülni).
Sajnos utóbbi hiba az X-en is sokáig jelen volt, de hál' Istennek az utolsó fw.-vel javították.
Ha hasonló minőséget szeretnél (és nem baj, ha kicsit nagyobb), akkor szerintem menj rá egy Motion+ -ra ...
Hopp, most nézem, hogy eltűnt a kínálatból és most épp újracsomagolt sincs.
... és a Motion 300 is eltűnt (amit szintén ajánlottam volna).
Úgy látom az allegro-n még beszerezhető mindkettő, ha gondolkoznál a cserén. -
vodrosjozsi
addikt
-
Studi
veterán
-
Cyborg
őstag
-
NYPD
senior tag
Szillyasztok!
Earfun Uboom L tulajdokat kérdezném elsősorban, van-e valami lehetőség, hogy a hangszóló jelzéseit - nevezetesen a "low battery"-t - valahogy kikapcsoljam? Elalváshoz van, hogy megy valami halk muzsika a háttérben, és ha úgy jön ki a lépés, már épp félálomban belelüvölt a világba a nő, hogy ló betöri, hát olyan vidám

-
<Adamsky>
nagyúr
-
Studi
veterán
-
Aprósólyom
addikt
OFF: Én nyitott fülest ajánlok. Pl. Panasonic Clip-On egyedi EQ-val teljesen élvezhetően tud szólni. (értsd jobban, mint bármely fél literes bt hangfal a szabadban a környezeti zajokkal)
Moderált hangerőt használva még mindent is lehet hallani majd a környezetből, plusz a füled sem fülled be, nem úgy mind a szilikonos bigyók.
Szerintem az egyik legpraktikusabb szabadtéri mozgáshoz. Nekem már lassan a második fogja kifutnia magát, úgy, de még bírja. Már kb. ~15 éve használom a típust. -
Aureal
őstag
Hi!
Bringázáshoz rögzíthető hangszórót mostanság mit ajánlanátok max. 15cm méretig? -
Aprósólyom
addikt
optimalizálnak, hiszen ingyenes küldés van 49EUR felett. Nekem olyan is volt, hogy a futár bejelölte, hogy itt járt de nem talált itthon (itthon voltam, nem is csengetett). Kiderült nem is járt erre, egyszerűen nem volt ideje már eljönni, hiszen valahol Pest mellől indul szegénykém kora hajnalban. 2 nappal később kaptam meg a csomagot mindenfajta előzetes értesítés nélkül.
-
carl18
addikt
Dockin esetén a magas be van süllyesztve ettől még szórja oldalra is a hangot.
Korábbi Sony Srs btx 300 viszont csak szemből jött a hang.
-
bwoay
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... az Adam által említett trükközéshez ... "
Nyilván egy alapvetően sztereó hangszóró esetén lehet (még) jobb eredményt elérni mindenféle "trükközéssel", de egy monot is ki lehet szélesíteni (pláne, ha külön mély, és magas hangkeltő van benne).
Anno nagyon megragadt, ami Alan mondott a Bose Max-ról. A gyártó egyébként eléggé komolyan gondolta, hogy ennek a kis hangszórónak sokkal nagyobbnak kell érződnie. Furának tűnhet már az elrendezés is: mélyközép, magas, mélyközép ...
... de a hangszórók bedöntése (nem bamba mód előrefelé sugároznak mint kb. az összes mai hangszóró esetén) is látványos.
Szóval lehet ezt egész jól is csinálni, de azok a határok mindig is ott lesznek ... -
bwoay
nagyúr
nem is mondtam, hogy micsoda stereo szeparációra képes, nade azt szerintem bárki megállapítja, hogy stereo vagy mono hangot hall.
az Adam által említett trükközéshez nem tudok hozzászólni, de eddig nekem minden mono speakernél megvolt ugyanaz a hiányérzetem, ezért én ezeket kerülöm, ha zenehallgatásról van szó. -
carl18
addikt
-
gyuri81
veterán
Az mennyire normális, hogy vasárnap rendeltem az amazon.de-ről és még csak meg sem mozdult a csomag???

-
odrif
MODERÁTOR
-
carl18
addikt
Van a ősi mondás hogy amit össze raktak azt szét is lehet szedni!
A minőség nem jó de jól mutatja lehet a műanyag házat bontani.
Short videó csak így engedi linkelni.
https://www.youtube.com/shorts/my_twSmAlmE
Itt inkább az a lényeg ha a régi akkupack megadja magát és azt kell cserélni, akkor a BMS gyári áramkör maradjon épségbe. Emlékszem a JBL Charge 2+ minden áron akarta magának a gyári BMS-t mert máshogy nem működött.
Gondolom a JBL esetén sincs máshogy a Dockin esetén 3 vezeték volt, az egyik a a minusz és plusz de volt egy harmadik ami a hőmérséklet mérésére volt bekötve.
Gondolom akkor az új hangszórók már biztos így vannak elkészítve, biztos van egy túlmelegedés gátló rész is.
De Hardverapron láttam hogy JBL 400-as Akkut pakot árulta valaki 20.000 forintért darabját.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Ebben nem hengeres akkuk vannak?"
Sanszos, hogy igen, de én ilyet – még videón se – láttam szétkapva." ... hobbigépeknél is minden gyártó a sajátját erőlteti ... "
Itt se lesz másképp.#21234 odrif
Ha meg tudod oldani a külső betápot, akkor tényleg ne akkus cuccot vegyél. Más kérdés, hogy már talán ezekből a Partybox-okból is van olyan, ami cserélhető akksis, és mintha ezek ilyenkor akkumulátor nélkül is üzemképesek lennének. A nagy kérdés, hogy meg lehet-e ezeket eleve akkumulátor nélkül venni? Félek nem.
Szóval olyasmivel, amit linkeltél jobban fogsz szerintem is járni.
Ezt ( Vonyx VX0812BT ) nemrég dobtam be ide egy érdeklődőnek. Esetleg vess rá egy pillantást.#21236 carl18
"A műanyag akku Pak tartót szét kapod cseréled a cellát ... "
Reméljük tényleg ennyire egyszerű.
-
Nordik
addikt
-
carl18
addikt
Még mindig jobb mint mikor az egész hangszórót szét kell szedni ahhoz hogy ki tud venni az akkumulátort.

Én örülök az akku foglalatnak. A műanyag akku Pak tartót szét kapod cseréled a cellát polaritásnak megfelelően és Bms mellet aztán vissza rakod. Működik és mehet tovább.
D Fine bontása és építése újra Ragasztás már külön órákat visz el.
itt azért minden Ragasztás le kell venned hogy bármihez hozzá férj meg a 40 csavart ki csavarni. 
Ez már az új Sotamia hangszóró belül és marad bent sok hely. -
Kroni1
veterán
Akkor ez a Xiaomi generáció érdekesen alakult. Én meghallgattam a 30W-os kistestvérét a mi store-ban, mert gondoltam lecserélem a régi 16W-os Xiaomi Portable-t. Aztán annyira nem volt kiegyensúlyozott, hogy mondtam az eladónak, hogy ez nem szól jól, és ő is bevallotta, hogy csalódás volt nekik is mikor megérkezett a boltba, nagyon mély orientált, kicsit talán hangosabb az elődjénél és ennyi. Ez a nagyobb, 50W-os sound party épp nem volt raktáron és kiállítva sem, rákérdeztem és azt mondták attól is kicsit többet vártak. De most a tesztvideót nézve és a te véleményed alapján lehet adok ennek egy esélyt. Jack aux ugye nincs rajta véletlenül?
-
odrif
MODERÁTOR
Sziasztok!
Ha nincs szükségem akkumulátoros üzemre, akkor jól gondlom hogy egy kerti party-hoz egy ilyennel jobban járok mint mondjuk egy JBL Partybox 320/520 -al?
-
GhanBuri Ghan
őstag
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... Xiaomi Sound Party - mono hangszórók ... "
Ez az, amiről "értekeztem". Szoftveresen a mono hangszóróval is lehet trükközni (reverb, késleltetés, esetleg fázisforgatás a magas- és mély hangszóró között**), és mivel az Uboom L ugyan sztereó, de elég közel vannak a hangszórók, ezért – elvi síkon szerintem – az is elképzelhető, hogy a mesterségesen "kiszélesített" Xiaomi-nak nagyobb lesz a tere, mint az Uboom L-nek, ahol nincs ilyen szinten hangolva.#21230 carl18
Addig jó az ilyen cserélhető akksi, míg kapni. A nagy kérdés – amit már a legelején is feszegettem – hogy maga a cserélhető akksi megbontható-e? Tartok tőle, hogy nem. Szóval addig, míg kapható csere akksi, addig nagyon tuti a dolog, de utána? -
Ruszki
senior tag
-
carl18
addikt
Még az egyik legjobb dolog szerintem a cserélhető akkumulátor!
Itt már nem kell teljesen a hangszórót szét bontani.
Azért ha az akku idő romlik ez miatt nem kell az egész kiszüléket darabokra szedni.
#21229bwoay
Uboom L hiába sztereó a 2 hangszóró között hány centi van 6-8cm?
Ez max akkor érzed majd szeteónak ha vele szembe ülsz és 30cm-ről hallgatod.
De egy átlag felhasználásba ahol már 1-2 méter is van közted és a hangszóró között nem fog annyira érvényesülni.
Oluv tesztjei is mutatták ha valódi Sztereót akarsz Uboom L esetén, vásárolsz 2 darabot és azt kötöd össze és ott már 1-2 méter különbség mellet valóban kijöhet a sztereó.
-
bwoay
nagyúr
-
Nordik
addikt
Tegnap megjött a Xiaomi Sound Party.
Az UBoom L-hez képest szerintem sokkal jobb, alacsony hangerőn is bőven van basszus, sokkal kellemesebb hangképet ad. A hangnak is nagyobb tere van. Eddig csak bent tudtam tesztelni, de szerintem kint se vérzik el.
Nyilván a visszaküldött JBL Charge 6-hoz képest ezek már nem mondhatóak el, de úgy hogy a Xiaomit 25ezerert sikerült megvennem, a JBL-t pedig 62ert egyszerűen nem ér annyit. Az én hangzasvilagomhoz közelebb is áll a Xiaomi, úgyhogy szerintem abszolút jó vétel, én ajánlom. Meg merem kockáztatni, hogy a Charge 6-ot legyőzi.
Az applikacio kicsit hiányzik a Xiaominal de szerintem elég jól hangolt hangszororol van szó, van dedikált gombbal basszus kiemelés ami kulteren jól jöhet. Bentre én feleslegesnek tartottam.Akinek elég a hasonló 50W körüli teljesítmény szerintem nagyon is ajánlható kategória.
-
carl18
addikt
Talán az Új LC3 Kodek lehet a ludas, ott kisebb a Lattency!

-
Peaceliker
addikt
Ha már jbl.. De lehet csak codec, ősember foglalkoztam ezekkel. Igazi plag and play user vagyok
(van aminek nem "merek" utána nézni, mert ha elkezdem akkor mocskos mód belemerülök mindenbe, és erre nincs időm néha
).
Az tűnt fel, hogy bb4 az első hangszóróm aminek a késleltetése marha kicsi, yt videónál is elég élhető. Előző "kínai" cuccoknál elég nagy volt a késés.
Ez hw cucc vagy csak codec kérdése? Csak érdekel.
Uboom x el mondjuk nem néztem. Nem is szoktam amúgy ezeket ilyenre használni, csak néha véletlen ezekről jött hang amikor haver küldött egy videót vagy ilyesmi. De eddig mindegyiknél elég jelentős késés volt. De még füleseknél is. -
gtx560unlock
csendes tag
én elvagyok Uboom X el nem tudom mikor tesznek le hasonló hangfalat bármikor is... Akksi baszott jó , hangzása nagyon jó ( igaz én egyéni EQ használok) könnyű nem is egy nagy darab valami méretéhez képest elég ütős hangzás JBL Xtreme szériát megeszi reggelire feláron... kb charge5 áráért... nekem nagy pozitívum ha este erről tvzek esetleg zenét hallgatok appbol kikapcsolható a hangfal. Annyi igaz hogy az anyag minőség kicsit "tré" viszont ennek is van pozitív előnye nem egy kényes cucc enyhén nedves rongy és már olyan is mint az új
-
carl18
addikt
Még lefekvés előtt ezt itt hagyom! A Boom 2 mennyivel jobban nézne ki ha a rondó műanyag fogó helyet egy vállpántot kapott volna!

Így rögtön instant buy volna!

A Kézi fogó azért sok helyen elvesz, valahogy így nem túl.
-
carl18
addikt
Nagy az akku pak 7,4V 8400 Mah!
Ez ahogy a gyártók szoktak vele játszani a 3,7V azonos teljesítményt adják meg így lesz belőle 16800 mah, 3,7V mellet.
Soundcore Boom 2 esetén van 7,4V 4900 Mah.
Tribit Stormbox Lava 11,1V mellet 4000 mah (12,000 Mah)Mióta JBL át ált a cserélhető akkura (JBL Xtreme 4 és 5 alatt is igaz) 7,4V 9444 mah az új akku kapacítás ami elég hatalmas.) 68WH a kapacítás így érthető miért bír egy töltés mellet 24 órát, de ez is úgy igaz ha ha fél hangerőn környékén hallgatjuk.
A Soundcore boom 2 leírása és 24 órát add meg akku időnek (Bassup) és led fények nélkül.

Mikor nekem volt Soundcore Motion Boom az volt a bajom hogy a Dockin D Fine fél hangerőn el zenélst 14 órát, de a Motion Boom egyéni EQ mellet a Dockinnal azonos hangerőn talán 7-8 órát bírt. Ilyenkor éreztem hogy az Anker esetén gyári dobozból kivett hangzás és bassup nélkül sajnos borzalmas hangod adott gyárilag.
De ha az egyéni EQ-t használtam és azt a hangerőt vártam el tőle mint amit a Dockin Tudott fél hangerőn akkor a Motibon Boom sokkal jobban merült.
Az Earfun Appba is le van írva hogy a különböző Oluv EQ módok máskép falják az akkumulátort. Nyilván mindenki tudja a basszus kéri a legtöbb energiát, szóval ahol több a basszus ott több energia megy is el.Arra leszek kíváncsi hogy a JBL Xtreme 5 egy új mércét adott! Kíváncsi vagyok a Kínai gyártók mikor mennek majd jobban utána vagy 90%-ba hozzák ezt a szintet.
Év végén vagy jövő évbe tuti jönni fog a Boom 3!
Kíváncsi vagyok a fejlődésre.
Nekem elég lenne egy Boom 2 szerintem csak a ronda fogantyút kéne a gyártónak elhagynia és inkább akasztos vállpántot használnia.
-
carl18
addikt
A másik nem olyan rég voltam nővéremnél és láttam a Tronsmart Bang Maxet a földön heverni. Kérdeztem mi van vele? Azt mondja nem szól valami jól, nem jó a hangja!
Így most újra a Onyx 3-at használják.
Úgy látszik nem én vagyok az egyetlen akinek feltűnik valami nem jó a hangjába.
-
gyuri81
veterán
-
bwoay
nagyúr
A Lava esetében az számomra nagyon szimpatikus, hogy sw-esen nemhogy nem hanyagolták el, de a kezdeti fw-hez képest drámai mértékben javult. Az Earfun idétlenkedése után ez számomra üdítő.
A Boom 2-vel semmi bajom, azt leszámítva, hogy szerintem az egyik legrondább a Soundcore speakerek között. Ott valahogy nem találták el a designt.
A Lavaval összehasonlítva összességében nekem annyira nem jött be a hangja, de tény, hogy élőben még nem volt hozzá szerencsém. -
<Adamsky>
nagyúr
"A tere érezhetően gyengébb, irányítottabb a hang." – vagy csak mesterségesen kevésbé van "széthúzva". O.K. az X szélesebb, de talán nem annyival, hogy ez számítson.
#21218 Aprósólyom
" ... mert off-axis egyenletesebben szórja szét a teljes spektrumot ... "
Lehetséges. Bár már korábban is gondolkoztam azon, hogy a DSP-vel ugyan csodákat lehet tenni, de ha egyszer úgy állítod be, hogy a szélesítse a hangzást, akkor szélesíteni fogja, ha kell, ha nem.
Legalábbis ilyen binaural-os felvételnél hallottam már olyat, hogy a hangszóró "szélesebben" szólt, mint az eredeti felvétel (Oluv-nak volt pár ilyen tesztje, és most talán Dominik csinált ilyet legutóbb). -
Aprósólyom
addikt
Anno ezt jeleztem egyszer Adamsky-nek, hogy kültéri felvételeken Boom 2 és Lava összevetésben jobban hangzik a Boom 2, mert off-axis egyenletesebben szórja szét a teljes spektrumot, kiegyenlítettebb különböző szögekből.
Viszont az sem tagadható, ha csak magunk elé tesszük pozicionálva a fülünkhöz (ahogy a legtöbb review is készül) úgy jobb vétel a Lava.
Viszont, aki csak letenné a szoba egy pontjába a hangfalat, mint egy polc sugárzót, vagy rendszeresen kivinné a szabadba, azoknak jobb vétel a Boom 2. -
bwoay
nagyúr
A tere érezhetően gyengébb, irányítottabb a hang.
Nagy hangerőn nem próbáltam, kültéren meg pláne nem.
Az appot talán egyszer láttam, még fw frissítés sem volt, pedig ez még a szar verzió, nem a forradalmi update. XBass off preset. sokat nem kísérleteztem vele.
A Uboom X-ből kellett volna vennem még egyet, amikor 80 EUR környékén volt rá lehetőségem. Csak túlzásnak éreztem, sőt, most is annak tartom, csak már simán megvenném
Elszórakoznék kettővel stereoban, meg hát lenne egy backup unit, ha valami történik az egyikkel. Sebaj, majd egyszer összejön használtan, jó drágán. -
carl18
addikt
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... csak eddig lapítottam." – na, szépen vagyunk.
Mondjuk valahol sejtettem, hogy csak behúzol egyet, mert nagyon "szaglásztad" azt a szürkét, mikor megjelent.
Az üzemidő olyan, amilyen, de ha jól értem igazából az sem rossz, csak hát az Uboom X-hez képest ...
Jól sejtem, hogy azért az app kifinomultabb (és többet tud) mint az Earfün-é? Milyen beállításokkal hallgatod (preset, egyéni EQ)? Gondolom adott hangerőig (pláne szobában) szépen tartja a lépést az Uboom X-el, nem? Hangerő lépcsők? Lehet (megközelítőleg) olyan finoman szabályozni, mint az X-et? A tere milyen (az X-hez képest)?
-
bwoay
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
-
gyuri81
veterán
-
Peaceliker
addikt
-
carl18
addikt
Én nem tudom másról!
Igen ezért is érdekes hogy a Xtreme 5 és a Boombox 4 ára között már nincs nagy különbség jelenleg! Így a 135 Vs 162E forint ár esetén nyilván jobban megéri a Boombox 4!
Nagyobb erősebb és mélyebb a basszus is.
Boombox 4 esetén szerintem a egyik legszebb verzió a fehér!
Persze tudom szedi a koszt is könnyen!
Így marad a fekete.
Szerintem az árat és a súlyt is nézni kell!
Én azért manapság érzem hogy egy mai bluetooth hangszóró már ki tud váltani egy sima hifi hangrendszert otthon.
Számítógép mellet ott van a Edifier R1280DB!
De úgy minden másra elég nekem a Uboom X és a Dockin D fine.
-
Peaceliker
addikt
ráadásul 2 verzió van belőle PL és TL. TL állítólag kezdetektől nem torzított. habár nekem PL van és nekem sem sikerült kicsalni belőle torzítást.
Kinézetre nekem mondjuk jobban bejön, mint a 3-as pl, de ugye ízlés nem vita tárgya
Mondjuk nekem a camo szín van, az marha gáz...habár nyilván arról szól ez a verzió, hogy az otthon meg nem kapott figyelmet a szülőktől, a köztéren pótolja az ember fia egy ilyen cuccal, arra meg tökéletes
Amúgy most ahogy nézem már be is ment bb4 ára 165 körülre. Mi az ami ennyibe többet nyújt és miben? Csak kíváncsiság miatt kérdezem
-
carl18
addikt
A Torzítás miatt már jött is egy firmware update a Boombox 4 mellé! Szóval azóta nincs rá panasz!
De igen egy prémium terméknek gyárilag se kéne torzítania! 
-
gtx560unlock
csendes tag
nem csak Xtreme 5 futott be szép csendben hanem jbl go5 is ami ismét egy szélessávú hangszóróval büszkélkedik
Valószínűleg nem tartom kizártnak Boombox 4 mellé kapunk valamit BB3hoz hasonlóan ha nem is wifit de nagyon sok az elégedetlen felhasználó a BB4 téren ezzel a torzításos mizéria+ 70% után csak ordít a hangfal mint egy hangos bemondó elég gáz... Kinézet se lett valami közönség barát eléggé elcseszett lett ez a boombox 4 magamódján ettől függetlenül nem rossz hangszóró csak ebben az ársávban már nem ezt vártam volna. -
gyuri81
veterán
-
Aprósólyom
addikt
-
<Adamsky>
nagyúr
A 44e Ft tényleg nem rossz a gyártói oldalhoz képest. Utóbbi elég sz*r árakkal dolgozik (ill. botrányos a Eur → Ft konverzió ... én legalábbis ezt sejtem a nem annyira kedvező árak mögött). Ha nem tartasz a külföldi rendeléstől, akkor az amazon.de-ről most úgy látom magyar címre 106,72 €, míg osztrákra (ha van kinn dolgozó ismerős mondjuk) 100,84 €.
#21202 Aprósólyom
Jé, erre én is fel voltam iratkozva.
... akkor csak nem lehet annyira rossz.
-
gyuri81
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
21265 - 21201
21265 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerintem olvasd el ismét hozzászólást

Dockin esetén a magas be van süllyesztve ettől még szórja oldalra is a hangot.

D Fine bontása és építése újra Ragasztás már külön órákat visz el.
Így rögtön instant buy volna!
A Kézi fogó azért sok helyen elvesz, valahogy így nem túl.