- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 és 8T
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
LanyUs #19351 üzenetére
Az biztos a Earfun Uboom X egész jó ár-érték arányt képvisel!
Akciósan jó áron kifogható sokáig bírja és jól is szól szóval megéri.
Azt nem tudom a Boom2 Plus vagy a Boombox 3 hogy teljesít mellette, de a Anker jelentősen drágább a Boombox 3 is kb 3X-4X felárat fizetsz meg érte.
Persze a JBL nem csak hangszóró de státusz szimbolum.
"Unokatesóm mondta a Uboom X-re" Ha nem JBL akkor szar. -
LanyUs
őstag
A fórumot olvasgatva az az állítás áll, hogy ár/teljesítmény alapján kategórián belül ez a sorrend?
EarFun UBOOM X > Anker Soundcore Boom 2 Plus > JBL BoomBox 3
Ha a nyers erőt nézzük ár nélkül, akkor viszont épp fordítva
-
carl18
addikt
Most még jobban Megéri dollárba fizetni 350ft/Usd a árfolyam.
-
ggeleven
őstag
válasz
Peaceliker #19347 üzenetére
Tegnap telón vásároltam és ott most egy újabb kosárba tevésnél nekem sem kellett külön hozzáadni, de PC-n, ahol még nem vettem így hozzá kellett (ugyanazzal a profillal be voltam lépve mindkettőn). Akkor a megfejtés lehet az, hogy aki még nem írta be egyszer sem, annak be kell írni/pipálni.
-
ggeleven
őstag
válasz
Cyborg #19345 üzenetére
Cáfolom!
Ha csak kosárba teszem, akkor nálam is 120 EUR:
[kép]
Itt lehet megadni kupont: [kép]
Az elmentett kártyák alatt van egy rész, ahol vagy bebipálod, hogy kéred a promót vagy beírod a uboomxxx kódot.
[kép]
Pipa és fizetési mód mentése után már 102,79 EUR lesz.
[kép]Ezek szerint van, akinél alapból be van pipálva a promó kérése, de másoknál nincs.
-
votinka
csendes tag
válasz
Peaceliker #19333 üzenetére
Szia,
Leírnád hova kell beírni a kuponkódot?
Nem találok olyan lehetőséget ahova be engedné írni.
Vagy megint lejárt?
Köszi -
ggeleven
őstag
válasz
Peaceliker #19342 üzenetére
Kb egy címen dolgozom velük, kíváncsi vagyok, hogy hozzám odaérnek-e és megtalálnak-e.
Max átsétálok...
Uboom X berendelve nekem is. Köszi a sok kommentet róla az elmúlt hónapokban. -
Peaceliker
addikt
válasz
Acélfarkas #19340 üzenetére
Az nem is kérdés. Nem lesz jó a cím, ups meg hozza majd a formát. Ha oda érnek véletlen vele, akkor a kaputól 12m re hajítják majd be
-
Cyborg
őstag
válasz
Acélfarkas #19340 üzenetére
Én anno belefutottam ebbe, azóta beraktam a telefonszámomat a lakcím sorba is, mert a telefonszám sort persze nem tüntetik fel a cimkén, így a UPS futár egyszer visszafordult.
-
Acélfarkas
őstag
válasz
Peaceliker #19339 üzenetére
Inkább arról, hogy a kézbesítése milyen stílusban fog lezajlani.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #19325 üzenetére
Most akkor jöhet a flame hogy "hány nap alatt hozzák ki"
-
Cyborg
őstag
válasz
rezy89 #19337 üzenetére
Ha jól olvasom az interneten, akkor
UBOOM X akku 8400mAh , a B2P akku 7500mAh , természetesen 7,2V-onNekem a Motion Boomnak a 4900mAh akkuja(7,2V-on) olyan ~60% körüli hangerőn 24 óránál többet bírt, úgy általánosságban meg a konyhában szólt, és kb havonta töltöttem.
Az üzemidővel meg voltam elégedve nagyon....a száraz adatok alapján nem számítok csalódásra az UBOOM X kapcsán se.
-
rezy89
tag
-
_stick_
őstag
válasz
rezy89 #19282 üzenetére
Szia!
Leteszteltem a B2P-t a hétvégi kerti partin.
Dél körül kapcsoltam be, onnan kb. 4ig a szokásos (30-40%) hangerőn szólt, bass up nélkül. 6-7 körül bass up be, EQ ahogy nálad is basszus orientál beállításokkal ment éjjel kb. éjjel 2ig átlagosan 80%-os hangerőn, illetve sötétben a fényeket is bekapcsoltam.
Ezzel a használattal teljes töltésről kb. 2 csíkig merült.
Engem is meglepett, hogy nagy hangerőn mennyivel gyorsabban merült az aksi, de én ezt még normálisnak érzem ekkora teljesítmény mellett.
Összességében jól vizsgázott az első bulin, nagyjából ilyesmik szoktak lenni, ha ettől több időn keresztül menne nagy hangerőn, akkor már kelleni fog az áramforrás a hangszóró közelébe. -
Cyborg
őstag
Lassan megtelik egy gyüjtőfuvar csak magyarországra szállított Uboom X-ekkel
-
ggeleven
őstag
válasz
Peaceliker #19333 üzenetére
Jaja, ez maradt el este álmosan.
Köszi!
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #19328 üzenetére
Én az eleje óta kíváncsi voltam rá. Csak aztán sokat csúszott a megjelenés és közben berendeltem b2p-t. Ezt szeretem, de továbbra is érdekel uboomx. Most 42 ért teszek egy próbát. Aztán egyik majd megy. Remélem sokkal jobban bejön majd mint b2p mert sztem itthon anker ami eladhatóbb, mert az suttyósan néz ki
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Albert.Tamas #19327 üzenetére
Sokan (itt a topic-ban is) panaszkodtak rá, hogy nagyon merül kikapcsolt állapotban.
Szóval szvsz. Motion+
... nem rég kemény 60 € volt (most épp 100 ...)Na, látom szép lassan a kétkedők is (ill. kb. mindenki is) Uboom X-re váltanak
-
Albert.Tamas
tag
Szerintetek?
Anker Soundcore Motion+ vs Denon New Envaya (DSB-250BT) -
Peaceliker
addikt
Be is húztam, köszi
Pedig itt volt egyik lapon, itteni "vita" óta frissítek rá minden nap többször, de ma eddig elfelejtettem -
Cyborg
őstag
válasz
Peaceliker #19314 üzenetére
Ma megint 102 euró az UBOOMX minden nélkül az amazon. de-n
...most vettem épp egyet -
Pixx96
aktív tag
Csináltam egy uboom X TWS tesztet iphone 13 proval lett rögzítve érdemes fülessel hallgatni. (sajnos mindkét hangfal levan merülve épp baloldali töltődik is jobbos kb 40%-on lehet)
teszt saját EQ-val történt. [link]
-
bwoay
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #19316 üzenetére
biztos mi vagyunk a kiválasztottak. más nem láthatja.
LOTR:
A Motion+ egyik legnagyobb erénye (számomra) a sztereo tér.
Ebben a Luna biztosan elmaradt tőle, lévén mono. -
LOTR
addikt
sziasztok
kíváncsiságból érdeklődnék egyet, hátha vannak tapasztalatok (youtubeos összehasonlításokban egész "közelinek" mondják őket):
Harman/Kardon Luna
vagy
Anker Soundcore Motion+
köszönöm -
Peaceliker
addikt
Minap volt szerencsém meghallgatni egy boombox 3at.
Jó hangos dög, az biztos
És mocskos nehéz is. Hozzám várnák elfogadnám azért, de árában nem venném meg. Annyira nem nyűgözött le, de azért nem egy liga azzal amik eddig voltak nekem, ez nem kérdés. -
pècsimunkás
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #19316 üzenetére
Hètvèn szoktak lenni jó amazon akciók egyébként.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Acélfarkas #19312 üzenetére
ha esetleg valaki nem értené, miért lehet rémálom együtt dolgozni ezzel a faszival...
Nem is értem, mitől ilyen lelkes - kétlem, hogy érdemi bevételi forrást jelentene ez a project. Mindent együttvéve le a kalappal az elhivatottsága előtt, de kérdéses, hogy ér-e ennyit egy BT speaker, amit jellemzően nem a "kritikus hallgatók" vesznek.
Praktikus meg nyilván egyetlen firmware lenne, ami tudja mindezt egyben. Pláne, hogy gyári, érdektelen EQ presetből rengeteg van az appban, valahogy kétlem, hogy bármi technikai akadálya lenne annak, hogy a studio mellett megférjen egy desktop mód is, plusz az összes beállítás TWS-re optimalizált változata.
Persze dolgozzon csak rajta serényen, ha éri az erőt. A Uboom X enélkül is egy igazi kuriózum a piacon. Semmi garancia nincs arra, hogy lesz még valaha olyan BT hangszóró, amit ilyen filozófiával és ekkora műgonddal fognak hangolgatni.Peaceliker:
desktop böngészővel néztem, de direkt bejelentkeztem a céges mellett a privát fiókommal is, hogy biztosan a bárki által elérhető árat lássam. -
bwoay
nagyúr
válasz
Peaceliker #19311 üzenetére
legközelebb komolyan csinálok screenshotot is, bár számomra semmi haszna annak, hogy állandóan csekkolgatom és szólok... 23-án még biztosan az alacsonyabb ár volt, egy cimborámnak mutattam aznap.
-
Acélfarkas
őstag
-
bwoay
nagyúr
válasz
Peaceliker #19309 üzenetére
gondolom a kupon nélküli árat nézted...
-
hkari
őstag
válasz
Aprósólyom #19281 üzenetére
Köszi, de elgyengültem végül. Mindig agyaltam egy Minirig-en, most megrendeltem, aztán meglátjuk
-
bwoay
nagyúr
válasz
Peaceliker #19306 üzenetére
abszolút jogos a falat fejelő emoji, hiszen amikor visszaesett az ára az általatok most annyira áhított 100 EUR-ra, akkor azt konkrétan neked címezve írtam meg ide a topicba. és ez az ár egy hétig így is maradt.
-
Cyborg
őstag
válasz
votinka #19300 üzenetére
Én ezt nem tudom, mitől függ amúgy, tegnap még Nekem is ezt írta , ma meg már lehet, pedig még be is regisztráltam direkt
... mindenesetre én megvárnám, amíg az amazonon is 100USD lesz, elég pozitív a garanciális tapasztalatom velük.
Anno tönkrement 1,5 év után a Motion+-om, visszaküldtem, meg befotóztam a postaköltség árát, simán visszaadták azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged