- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
Tegnap volt egy hasonló szitum. A főnökömet kellett hívnom, nagyon fontos és sürgős ügyben, már várta, hogy csörögjek.Természetesen ekkor nem épült fel rendesen a hívás. Egyikőnk sem hallotta a másikat.
Meg is jegyezte, hogy ilyen csak a velem való beszélgetéseknél szokott történni... Na persze ez nem a világ vége, de nem kellene ilyennek történnie.
Még ezt a ráfizetéses sztorit kellene kideríteni, hogy is működik egyes T szervizeknél. Iphone 4s 110 e Ft listaáron... -
edy11
csendes tag
-
gonger
senior tag
Nekem nagyobb a bizadalmam a SAMU felé, de a felbontása a nagy ikonokkal nem tetszik, egyébként képminőségben nincs hiba, de GXI után..
Amúgy az alcatel kamerája tényleg annyira tré? Ma olvastam az Idol X tesztjét, ott is azt jelölik gyenge pontként. Tudom nem ez kell legyen a meghatározó tényező, de a párom kő egyszerű Lumiája is nagyon szép képeket csinál és biza azt én is élvezném, még ha 1 éve teljesen máshogy gondoltam volna... -
-
Mate
nagyúr
Ezek szerint sima listaárat néznek?
És annál a készüléknél amit veszel, annál is?Ha listaárat néznek 67500+5000, vagyis 72.500 a keret. Az alcatel Idol S pedig 72 990. Annyit szerintem engednek.
Nagyon gondolkozom rajta, hogy holnap elintézzem-e.
Illetve azon, hogy várjak-e karácsonyig.
-
xtevo
őstag
Ha visszaolvasol, valakinek fel is ajánlották, hogy cserélheti az Alcatel Idol S-re a telefont. Szóval szerintem lehetséges, amúgy csak sok papírmunka, de megoldható a ráfizetés, ezért nem szokták felajánlani.
@mate3553
Én most 73k-ért láttam kártyásan a telót...upd.
Én 45k-ért vettem előfizusan, részletre Like300 díjcsomagban, bár nem tőlem kérdezted. -
gonorrea
senior tag
Na gyorsan mentem egy kört itthon! Kicsit először üldögéltem a kocsiban, végig kint volt a töltés ikon, majd bekapcsoltam a nem hivatalos navit, akkor is kinn volt a töltésjel, de nem ment feljebb a %, gondolom azért mivel maxon volt a fényerő és végig be volt kapcsolva a képernyő! Akkor mégis csak Keeperv gondolata lesz a jó
mint legtöbbször
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest