- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szbazsi123
csendes tag
válasz
tonyqa23 #19409 üzenetére
Kínából lett, még a nyáron
(aliexpress) nincs vele semmi gond, az akksi típusára (LI3716T42P3h594650) kerestem (sokféle volt akkor, 2000 mAh-s, 2400 mAh-s, de a legtöbb a gyári 1650 mAh-es volt). érdemes több helyen utánanézni. kb. 3 hét alatt itt volt a csomag. 9,24 usd volt az ára, ingyen postával.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tonyqa23 #19389 üzenetére
Több fiók >> több szinkron >> érthetően több fogyasztás.
Ám magában az, hogy maga az OS fogyaszt a legtöbbet teljesen normális, mivel a legtöbb folyamatot ebbe a kategóriába sorolja be.
Érdekességképpen megjegyezném, hogy a Blade G-men éppen egy nagyon alfa verziós KitKat fut, csaknem készenlétben van a teló, mert pl. a wifi és a kamera nem megy egyáltalán, illetve hang is csak a felső kis hangszórón van, gapps pedig nincs telepítve >> nos, most kerülte el reggel a 7. napot töltés nélkül, pedig azóta ~1,5 órát telefonáltam is vele...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tonyqa23 #19384 üzenetére
Valóban? Nálam is elfelejti, pedig ha nem vagyok skizofrén, én töltöttem fel, én csináltam a Nextv3 romot...
@Samus:
Nekem megvannak még a cuccai, csak fel kéne valahová töltenem. A JB stílusú állapotsáv konkrétan az óra megjelenítését érintette. Az ikon mező nem lett módosítva, azon felül, hogy az ikonok sorrendje át lett rendezve a konténerben.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tonyqa23 #19375 üzenetére
Publikus verzió soha sem jelent meg belőle, ám mivel a GXI-re nem valószínűsíthető új verzió érkezése LEHET hogy össze fogok rakni belőle egy kipucolt változatot. Igazából az a meglátásom, hogy inkább a JB vonal felé kéne orientálódni, mert a Motorola Razr I-re elég kiforrott fejlesztések történtek, de nekem erre nincsenek erőforrásaim... Intel kódúton még tovább tart forgatni egy-egy romot, mint ARM-re, mert egyszer ARM-re fordít egyszer még mellé Intel kiszolgálókat és Intel alapot is készít mellé.
-
Canonfan
senior tag
válasz
tonyqa23 #19260 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam leválasztott sd-vel is arra meg azt írta amit te is írtál, hogy külső adattároló is kell neki...
Szóval sajnos felejtős úgy tűnik.Bár annyira nem létszükséglet csak kíváncsi voltam rá, viszont annak örülök hogy már a rendes Firefox is működik az intellel nem csak a nightly.
Amúgy futólag átolvastam az Angry Birds Epic leírását, és azt írták hogy az ART még nem támogatott, szóval lehet érdemes lesz később visszanézni rá, talán az ART támogatással együtt belehegesztik az intel támogatást is mint a Firefoxnál
-
-
Canonfan
senior tag
válasz
tonyqa23 #18322 üzenetére
Szia! A Play-os témához, nekem már frissült a közelmúltban, és azóta jobban bírja az aksim, pl a legutóbbi töltésnél 4 napot is kihúztam vele bár elég lightos használattal, + a Dolphint is mindig kilőttem a memóriából használat után.
Biztosat még nem akarok kijelenteni, még megvárok 2 töltési ciklust és annak átlagából majd kiderül, de remélem így marad, mert ez a régi (az aksimerülés problem előtti) állapot.
Én már egy ideje meg vagyok áldva az aksimerüléssel, (bár az utóbbi időben fokozatosan javult a helyzet, pl. nem 1 hanem 2 napot bírt az aksi) és már gondolkodtam a cserén is, de remélem most normalizálódik újra az aksiidőm mert akkor mindenképp marad még a GXI.
-
gonger
senior tag
válasz
tonyqa23 #17993 üzenetére
Ez a Greenify-s megoldás a Facebook-al viszont hibernálás miatt azt eredményezi, hogy ha nap közben kapok üzenete fb felületen (nem szeretem, de sajnos egyre többen spórolnak ezzel, hogy sms helyett fb üzenetet írnak) akkor arról nem kapok jelzést csak ha elindítom az alkalmazást úgy tudom csekkolni, jól gondolom? Illetve talán root jog is kellene(?), ahhoz meg nem konyítok.
Regpont, fényerőt intézem, az nem olyan nagy áldozat. -
heidricha
őstag
válasz
tonyqa23 #17902 üzenetére
Végül - gondolom ideiglenesen - úgy oldottam meg, hogy a zene mappákat áttettem egy másik kezdő-mappába az SD-n belül. Gondolom, ha csak átnevezem, akkor is ugyanez lett volna az eredmény.
Egyszerűen nem lehetett ébresztő hangot állítani, 5 perc alatt nem jutottam el a "T" kezdetűektől a "B"-sekig!
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
tonyqa23 #17918 üzenetére
LCD= kijelző , Digitizer = érintő
A kettőt gyakran ragasztják egybe. Megnehezítve ezzel a szerelést. Mondjuk ha betörik az érintő, de a kijelző jó, akkor az egész kuka, hacsak le nem fejti valaki az üveget, ami macerás. Fordítva ugyan ez, csak ott az LCD a kuka, és a digitizer a jó.
-
madkiller
őstag
válasz
tonyqa23 #17818 üzenetére
Kb igen, de ha kitámasztod egy darab fecnivel, akkor már használható.
Más márkábe ezek a nagy aksik 4-6$ért mozognak, persze van aki ettől drágábban adja.
50 körüli értékelésem van amúgy, rendeltem már pár dolgot pl. van 5000mhA-s külső aksim is 3000volt, és sosincs lemerülve a telóm, volt hogy úgy töltöttem egyik zsebembe az aksi a másikba a teló és az övemnél meg futott egy usb kábel -
válasz
tonyqa23 #17759 üzenetére
Állítólag a fórum tagjai közül néhányan fóliás dobozt kaptak kézhez rendelés után...Én is novemberben vettem, szintén futár hozta, de a doboz csak alulról volt leragasztva egy kb. 3cm széles vastag átlátszó ragasztóval, egy helyen, a szélén.
Előretelepített Origo és híralkalmazásokkal, ami gondolom a B04 alatt gyári volt, mert újrahúzva a friss rendszert, ott is jelen volt, csak B06-ból tűnt el.
Félek, hogy csere esetén még rosszabb, visszaküldött modellt kapok...
Aki cserélte, jobban járt a kapott készülékkel?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tonyqa23 #17709 üzenetére
"Én azt csinálnám, h recovery-ben wipe cache, aztán advanced menüben wipe dalvik cache, majd wipe data/factory reset, aztán az újraformázott microsd-ről install nextv3"
Grat! Adtál a sz.rnak egy pofont. A telepítő magától wipe-ol. A a dalvik és a cache pedig az első boot-kor felülíródik...
Más: ma megnézem miért dobálja ki a WiFi jelszót. Hátha jutok valamire...
-
voci
tag
válasz
tonyqa23 #17703 üzenetére
A NextV3 már megvolt. Ugyanúgy merült. Nekem most csak a Titanium Backup, a Better Battery Stats, a Wakelock Detector és az ES File Explorer van fent + több appot fagyasztottam, eltávolítottam.
Az Alarmmanager a WLD-ben van az Android rendszer alatt az ébresztések számával? a lista tetején. A BBS-ben az Awake szokott magas lenni (kb 1/3, 2/5 arányban), illetve a kernel wakelocknál a mid_pmu (energiagazdálkodás?) közel azonos időt mutat, mint az Awake. Az Android OS az általad írt Beállítások/Akkumulátor alatt van a lista tetején, de 80-90%-kal vezeti a listát.
És végül se mobil adat, se wifi, se bluetooth, se gps nincs bekapcsolva, csak ha szükségem van rá.Szóval teljesen tanácstalan vagyok. Már több romot (B04, B06, NextV3) kipróbáltam, de mindegyiknél visszatért ez a merülősdi. Az az érdekes, hogy ha mielőtt kikapcsolom (nem leállítom, csak a gombbal sleepelem) kilövök mindent a feladatkezelőben, akkor kevésbé merül, illetve az Android OS sem pörög annyira.
-
Doosa
aktív tag
válasz
tonyqa23 #17609 üzenetére
Isten vagy, nem tudom hogy találtad, de lényegtelen. Nekem csak ez volt meg.
Én amúgy úgy tudtam, hogy ezzel a módszerrel működik a B06 is, mert hogy univerzális. Na sebaj
KÖSZ -
k_imre
tag
válasz
tonyqa23 #17530 üzenetére
Nem az előfizu a lényeg, hanem a használat. Már ne is haragudj
Ha szarnak érzed, vidd vissza. Lehet, hogy tényleg hibás, ha meg úgy érzed, hogy ez egy fos, cseréltesd ki másra.
Amit írtál merülésnek, szerintem teljesen jó. B...od, egy nap alatt "csak" 73%-ra? Tök jól műxik. -
k_imre
tag
válasz
tonyqa23 #17527 üzenetére
Már ne is haragudj(atok), de nem értem ezt a merülősdit. Nekem minden este tölteni kell, mert kb. csak másnap reggelig bírná. Igaz én a telefont használom is. Gyakorlatilag állandóan van 3g, gps, wifi. Persze telózok, böngészek, levelezek és játszok is rajta. Szerintem ez a normális. Az okosteló azért van, hogy használjuk. Ha nincs mobilnet rajta, akkor minek az okosteló? Egy előfizetés+500 mega adat kb. 4,5 eFt. Ezalatt nem is érdemes szerintem kezdeni. (Nekem előfizu+7 giga van 6,5 eFt-ért. Az előfizu lebeszélhető.) Csak ezért venni egy okostelót, hogy legyen... hát... nem is tudom.
Itt olvasgatok 3-4 napos használati időket. Ez pedig azt jelenti, hogy nem használják a telót funkciójának megfelelően. -
Coolmat
őstag
válasz
tonyqa23 #17509 üzenetére
Most hogy itthon vagyok nem nyomkodom a telót, ilyen használat mellett régebben elketyegett 3-3,5 napig is.
Szerk: ha esetleg van még itt valaki aki cseréltette a készüléket más típusra: hogy számolják bele a GXI árát az újba? Azon az áron amin megvettem (ez nálam 2 év hűséggel webshopból 47k volt anno), vagy a mostani listaáron? A másik kérdésem, hogy az új típusnál webshop árat számolnak ha a GXI-t is úgy vettem, vagy bolti árat?
-
kelzsoca
félisten
válasz
tonyqa23 #17257 üzenetére
Annyi változott, hogy már nem az a kínai lüke válaszolgat hülyeségeket, hanem valaki átvette a facebook-os kommunikációt, igaz a Jelly Bean helyzete már lefutott dolog, de azért páran még futnak vele egy kört.
ui: a tortát szeljük fel egyenlőre, de a kínai írt ennél vadabbakat is
-
Canonfan
senior tag
válasz
tonyqa23 #17234 üzenetére
Igen, én is meglepődtem, ez így jelenleg még a B04-nél is jobb mármint mielőtt elkezdte volna enni az aksit, a B04 amikor rendesen ment akkor kb napi 20-25%-ot evett nálam kb ilyen minimál használattal ahogy most kijött ez az érték.
Úgyhogy nagyon fain lenne ha ilyen maradna,
kíváncsi leszek majd amikor belakom a romot + normál használat mellett milyen lesz de szurkolok azért hogy ilyen vagy max kicsit rosszabb...
Más:
Azt szeretném megkérdezni, hogy ti B06 vagy Next V3 alatt használjátok a 3G Watchdogot?
Nekem B04-nél alapból fent volt, mert amikor próbaképp az ICS adatforgalom mérő funkcióját használtam, akkor pár naponként max. mindig elszállt a mobilnetem és csak az újraindítás segített, amikor meg fent volt a watchdog egyszer sem fordult elő ilyesmi.
Most custom romnál gondolkodom hogy tennék még egy próbát a gyári megoldással, mert nagyon jó a Watchdog, de ha az ICS is ellátja korrekten ezt a dolgot akkor minek rá külön app, csak nem tudom érdemes-e...Bármilyen infót előre is köszi!
-
golyós
addikt
válasz
tonyqa23 #17223 üzenetére
Nekem ment 2 hónapig és tegnap este megmakacsolta magát.Előtte ezt használtam fél évig hibátlanul: [link] de ugyan az a fejlesztője és természetesen ez sem frissíti magát most.
A gyári Zte widget nem személyre szabható(legalábbis nekem nem sikerült).
Most éppen 80% átlátszó és nem is látszik az alsó sor írása (túlnyomóan napos akar lenni) de nem tudom állítani sehol.k_imre : igen az jól működik de de csak elvétve használom mert szerintem a kinézete vállalhatatlan.
-
kristi78
csendes tag
válasz
tonyqa23 #17082 üzenetére
Nekem megy. Most próbáltam. Mondjuk első alkalommal belefagyott a betöltésbe (még kikapcsolni is alig tudtam) Másodjára meglepően gyorsan töltött be, el is indult. Kicsit próbálgattam, volt egyszer egy hosszabb lag játék közben, de amúgy megy. Ja! A grafika állító progit is újra indítottam.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tonyqa23 #17044 üzenetére
Szövegértés fail...
"1.Töltsétek le a gyári frissítő csomagot: Link "
A linken nagy betűkkel (..és rossz dátummal, de az most mindegy...):
"Grand X In SD card upgrading instruction & software package(T-Mobile)
(2012-11-29)"Alatta a "Software" felirat egy link, ami meglepő módon letölt egy zip-et...
"Csomagoljátok ki a zip-et és a benne található update.zip csomagot..."
-
voci
tag
válasz
tonyqa23 #16930 üzenetére
Úgy néz ki, nem jött be a dolog. 25 perce indult újra a telepítés után és már 40%-on van az Android OS. Tehát az újratelepítés nem oldotta meg. Telepítés előtt csináltam wipe data/cache-t, de az sem oldotta meg, úgyhogy újratelepítettem update.zip-ből recoveryvel - utána újra wipe data/cache.
Akkor hogyan tovább? -
heidricha
őstag
válasz
tonyqa23 #16822 üzenetére
Ez fura...
Nekem az órát eddig minden normálisan mutatta. Az időjárás frissítését lehet állítgatni, hogy hogyan kezeli le az app, hogy ha ÉPP akkor nincs neki net, mikor kellene, azt nem tudom. Ez persze csak az időjárásra vonatkozik, ettől az időnek még illik frissülni.
Nekem a BW bejött, még valamikor az elején megvettem, akkoriban a Fancy sokat fogyasztott a Blade-en. Mondjuk én az aktuális időjárást nem szoktam feltenni, ki tudok nézni az ablakon.
Van pár hasznos kiegészítés is benne, mint a "timed silence" ami mítingekre, meg mozihoz remek, nem felejti az ember lenémítva a telefont.A várhatóra jobb volna valami pontosabb, de a hazaiak még nem tartanak ott kinézetre, hogy elviseljem őket, így nem tudom megítélni, hogy pontosabb volna-e, mint a jelenleg használtak, vagy nem.
-
golyós
addikt
válasz
tonyqa23 #16791 üzenetére
Nekem 4x2-es az időkép widget.
Múltkor még csak 3x2-t tudott de lehet, hogy javították.
Gyári szoft, Nova launcher pro volt rajta akkor is és most is, így a launcher hibát kizárnám.(#16792) spinkler
Van rá lehetőség azonos árfekvésben való cserére főleg, hogy megszűnt a forgalmazása.
Többen gondolkodunk rajta, írd meg ha sikerült valami.
Nekem mióta megérezte, hogy cserélni akarom azóta (3 napja) nem kapcsolgat ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest