- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jano_023
őstag
Köszi a linkeket. De azért ezek elégé össze vissza vannak. A második linken pl. azt írja az Idol S-nek 2GB RAM-ja van ... pedig nem.
Az Alcatel IPS a Sony nem ennyiben jobb a csak az Idol S.A garancia levelet is tudják pótolni, mert hogy azt is ő nyomtatja ott a helyszínen ... szerintem.
A blokkom sincsen meg, hiszen minden pappírom egy helyen volt/van csak nem tudom hol.
Majd kiderül mi lesz, de csak holnap ma nem tudok bemenni. -
adamsz82
tag
Érdekesség, míg a papírokat állította ki a szervizes, a mellettem levő pultnál egy Lumiát hoztak vissza.
Na azt sem helyben szervizelik, hanem küldi a nokiának a T. Tehát egy kaptafa. Onnantól 2-3 nap csak a telefon utazása, pár nap a szervizben, tehát hiába a brand, a hetek máshol is megvannak. -
gonger
senior tag
Én céges kártyát használok és meg kell várnom a Micro SIM-et, amit az ügyintézőnkön keresztül intézek, de utána választok egy csere telefont és megnézem a garancialevelét. Határozottan emlékszem, hogy elmondta a szervizes: "Jól járok, mert újra indul a 2 év garancia" és ez így is lenne normális...
-
jamesgesso
újonc
Azt megkérdezhetem, hogy ez melyik szerviz volt? En is szeretnem cserelni a GXI-t Idol S-re. Telom hibai a szokasosak... Ja, es nalam pont az a helyzet all fenn, h marad kb 1 het garim, ugyanis tavaly 11.26-an vettem a telot. Arrol tudsz esetleg valamit, hogy tudok-e vmifele " (idoben) kiterjesztett garanciat", vagy plusz garanciaidot vasarolni?
-
kfz81
tag
Szegedi szervizben volt! A grand x-el összehasonlítva az Idol S elég jó, a kijelzője nagyobb, gyönyörű tű éles képpel, gyors, szokatlan hogy a telefon nagyobb, de sokkal könnyebb és nagyon vékony, én eddig teljesen meg vagyok vele elégedve és nem bántam meg a cserét, skype-on videóhívástr indítottam vele és az is tökéletes, az előlapi kamera is használható! Nálam a garancia ujra indult, teljesen új garancia papírt kaptam!Hétvégén még megnéztem a Galxy express-t és annak is megtetszett a kijelzője, bár felbontásban sokkal jobbak az Idol S, de még is megfogtak a samu színei!Ma mielőtt a döntést meghoztam, pont olyan szerencsém volt hogy az üzletben az Idol S és a Galaxy Express pont egymás mellett voltak, és így egyből el tudtam dönteni hogy melyiket is választom, mert az express-nek a színei magában nagyon szépek, de összehasonlítva az alcatel-el teljesen más a samsung-nak erős mű színei vannak, és a fehér nem fehér benne hanem halvány szürke , de ez csak akkor látszódott ha egymás mellett volt a két telefon!
-
gonger
senior tag
Méretre kisebb készülék nem kellene a 4,3"-nál.
Felsoroltak közül átlagos felhasználónak mind megfelel, de kicsit magam is meglepődve egyre többször használnám a kamerát posztolásra, alkalmak megörökítésére. Ha már váltanék akkor olyat választanék, amiben jobb a fényképező a grand X-hez képest. Ez pedig a Samsung. Hátránya részemről a kijelző felbontás (az is csak azért mert nagyobbak az ikonok) és arról hiányzik az értesítő led.
Egyébként szinte minden készülék fórumában írják, hogy néhány naponta lefagy, újra kell indítani, belassul, gyenge akksi, a kamera minősége (alcatel), nem találja a fókusz az élességet stb. Gyenge akksit leszámítva nekem ilyen gondjaim a ZTE-vel nincsenek, csak néha eldobja a térerőt és időnként rosszul hallanak.de ez épp elég szívás!
-
Canonfan
senior tag
Jogos igazad lehet, qhd után lehet nekem is bántaná a szemem valami gyengébb kijelző.
Csak arra gondoltam, hogy mivel bejáratott márka, egy idő után biztos jobban lenne támogatva root + főzött rom terén mint az Alcatel
Mondjuk akkor már talán inkább LG L9, bár ott a proci nem mai darab, de ugyanúgy 1 giga ram, + kinézetre is jobban tetszene mint a Samu és az Alcatel...
-
Jano_023
őstag
Párom is a P6-ot nézte ki, de nagyon drága és nekem sem tetszett így én is lebeszéltem.
A nexus 5 még gondolom nagyon drága lesz, lehet a 4-es is megteszi majd. Igazából egy jobb fényképező és egy kicsit jobb kijelző és a support lenne a lényeg ezért gondolkoztam nexus ban. -
gonger
senior tag
Első Grand X-emen recsegős volt a hangszóró, de nagyon. Cseréltettem és kaptam egy felújított készüléket. Ez nem recseg, nem fagy stb, de a hívott felek nálam is panaszkodnak a hangminőségre. Én akkor jól hallom a másik felet, de Ők arra panaszkodnak, hogy az én hangom szakadozós, full térerő mellett is. Olyankor ismételnem kell a mondatokat, annyira nem értenek.Szeretem a ZTE-t és nem szeretnék másik készüléket, de ez már nagyon bosszantó hiba.
Létezik olyan, hogy garanciában akár ráfizetéssel elhozok egy másik telefont? Milyen értékben számolják be a Grand X-et? -
xtevo
őstag
Egyre jobban gondolkozom azon, hogy gariztatom a telefont. Vajon rossz hangminőség elég hozzá? Ez kezdetek óta van stabilan, hogy rosszul hallanak, mintha lábasból beszélnék... Régebben volt pár wifi fagyás, de B06 óta megszűnt. Egyszer volt, hogy 1-2 napig kikapcsolgatott de megoldottam egy gyári beállítások visszaállításával, valszeg az új launcher kavart be. Szóval főbb gond nincsen vele, kivéve a hangminőséget... Talán csak meguntam?!
Ezért szívem szerint nem cserélném, hanem ráfizetnék egy másik telcsire, de ha csak cserélnék, akkor inkább megtartom.
Mit gondoltok?! -
andikaaa
aktív tag
Köszi, néhány képen semmi utómunka nincs, csak vágás. Több appot is használok a lencsés képekhez a Camera MX vált be, a csipeszes kép lencse nélkül Camera360 nevűvel, macro beállítással. A sáskás meg a bodobácsos képeimet Photoshopban szerkesztettem egy kicsit, élesítettem, élénkítettem, sajnos nem nagyon értek a Photoshophoz... A nagyon sárga virág pedig úgy készült, hogy a CameraMX képszerkesztőjében erősítettem a színeken.
-
Canonfan
senior tag
Én is csatlakozom, nekem is voltak gondok, kikapcsolgatás és mobilnet szakadás de azóta mindkettő megoldódott telefon csere nélkül.
(kopp-kopp...) Én nagyon szeretem ezt a telefont, az eddigi egyik legjobb telefonom, és nekem eddig ha nem lesz vele több gond és nem kell cseréltetni akkor megérte az árát, még úgy is ha nem lesz rá JB, nekem ICS-el is tökéletes, ha meg esetleg lesz rá főzött JB akkor még jobb.
-
apeelme
addikt
Ha kötekedni akarok akkor sem a kérdés nem helyes, sem a rá adott válasz...
Érdemes megnézni a PH-s tesztanyagokkal mit mutat...meg fogsz lepődni mert a killa_sample simán kinyírja...pedig 1080p.
Fontos többek között a tömörítési formátum, felbontás, milyen bitrátával tömörítették, az audio/video kódek és beállításai és még napestig sorolhatnám.
De nem kötekszem inkább.
(#12386) Ed3r_X_: Tudom, tudom durva anyag...de tényleg csak az 1080p-re reagáltam.
-
Keeperv85
nagyúr
-
w333
félisten
Nem értem miért kell külön program ?
Wifi majd menü gomb ott Speciális és "Tartsa bekapcsolva a wifit alvás közben" ott "Mindíg" legyen bepipálva
Nálam eddig minden telefonon így volt beállítva hogy alvás közben is legyen wifi kapcsolat pl. email, Facebook, Gtalk stb. miatt
Azt pedig nem értem hogy mire jó ha alvás közben lekapcsolja a wifit ??? -
Keeperv85
nagyúr
Persze. A többiek elővigyázatosak voltak és nem oda vitték...
(Amúgy közben a mester kitette az eddig kész kernel forrást, amint letöltetem, megnézem hátha nálam már megoldott egy-egy "TODO", bár ennek vajmi kevés az esélye. Azért ott van a "hátha' lehetősége: több szem többet lát alapon...)
-
w333
félisten
Nekem már volt egy jó pár telefonom de pl. az Androidok közül : Zte Blade, Moto Defy, Xperia Go nincs ilyen 2 mp késés
Csak a ZTE Grand X In -nél vettem észre először ...
Ez biztos hogy nem hálózati hibavalószínű hogy a szoftver vagy az Intel miatt nem tudták ezt normálisan megoldani csak így ...
-
tPedro_
őstag
Velem egyszer fordult elo, hogy a varoson atutazva tovabbra is az otthoni cimemre allt ra a GPS. Frissittem tobbszor is de nem akart atallni. (utazass kozben folyamatosan ment a mobilnet es a GPS is.)
Telo ki/be kapcsolas utan kb 1 mp alatt megtalalta az uj koordinatakat. -
heidricha
őstag
Az első droidomban összesen 64M RAM volt... amúgy mire is lenne jó a sok szabad RAM? Azért van, hogy használjuk nem?
Tényleg meg kell szokni, de inkább csak ártani lehet neki mindenféle "takarítókkal", szerintem se tedd!
BT füles: engem is érdekelne, ki mit tapasztalt, főleg, hogy szemüvegre használva mennyire elviselhető egyik-másik, mind egy füles, mind sztereó vonalon!
-
-
Tomacko
őstag
Böngésző: én a Maxthon-t használom
zenelejátszás: Winamp, Winamp pro, JetAudio dehát ugye izlés kérdése, egyszer kipróbáltam a poweramp-t is amit nagyon sokan tartanak top-1-nek. nekem pl. abszolút nem jött be, a hangzása nagyjából oké (EQ-t soha nem használok) és a hangereje se volt olyan hűde jó. Dehát kinek mi....
ébresztő: Alarm Clock xtreme free ha fontos neked is a szinte teljes képernyőre be állítható szundi vagy leállítás(gyárit nem próbáltam ki, hogy tudja-e ezt).
Képernyőzárnak én pedig a Magic Locker-t használom -
trialboy
tag
Meg lett oldva, restart nem segített, elnyomtam valamit a fejlesztőknek menüben, méghozzá a szigorú módot kapcsoltam be véletlen.
Viszont ma megvolt az első fagyás a telefonon (jan29-én vettem) kb 1%-on volt az aksi, lezártam a képernyőt, itt volt az asztalon villogott a piros led, meg akartam nézni még valamit de csak a hátteret adta be, kikapcsoltam és utána már be se kapcsolt, feltettem tölteni, azóta hibátlan (de 11 körül lehetett ez a fagyás.) Ez normális vagy csak bug?
-
t181
senior tag
akkufigyelő: ha figyelni akarod, akkor szerintem GSam Battery Monitor
Widgetlocker: Nekem fent van, használom, mert szeretem bütykölni a teló kinézetét, és erre a WL felel meg legjobban(lockscreen szempontjából)..
Böngésző: amit a legtöbbet használok, az az Opera Mini, mert belassított mobilnet(32kb/s) mellett is elég gyors, a többi ilyen sebességnél nagyon szenved...A Chrome fent van, de nem nagyon használom, mert ha van wi-fi, akkor általában ott van a közelben a notim is, viszont abból a szempontból jó, hogy szinkronizál, figyeli, hogy a notin, vagy akárhol mi van megnyitva.
zene: PowerAMP...bőven megéri a pénzét, és egyszerűen nem sikerült olyan prorgramot találnom, ami helyettesíthetné...
facebook: fent van a facebook sajátja, friendcaster, és a facebook messenger. A Messenger-t javaslom, ha beszélsz facebook-on, de a másik kettő...ébresztgetik a telót(még így is lazán kihúzza az egy napot, de...). A kettő közül inkább a Friendcaster, mert gyorsabb. De néha még így is ránézek Opera Mini-vel az m.facebook.com-ra, ha fontosabb értesítést várok...
Ez csak egy szubjektív vélemény volt...(#10983) Canonfan
Válts 2G-ről 3G-re(vagy fordítva), aztán vissza. Ez nekem megoldotta régen. -
Keeperv85
nagyúr
email: gmail (alap) >> Jó az, nem kell másik.
facebook: friendcaster >> Ha jót akarsz magadnak: böngésző és semmi más FB mellé. Még nem írtak hozzá normális app-ot, ami ne ébresztgetné a telót folyton és szerintem soha nem is fognak
filmlejátszás: mx player >> Esetleg helyette a MoboPlayer, nincs ennyire tele reklámokkal.
képnézegető: quickpic >> Jó lesz.
fájlátvitel: airdroid >> Oké. Sőt, ez a legjobb szerintem.
akkufigyelő: battery stats plus >> Tökéletesen felesleges, csak az erőforrásokat zabálja. >> Kuka.
design: nova launcher + dcikonz >> Ez ízlés kérdése, ha neked tetszik, akkor oké.
-> létezik olyan app, ami a notification bar-t és a jobb felső sarokban az infókat designolja át? >> Nem, nem létezik.
widget locker >> Passzolok.
böngésző: gyári - érdemes cserélni chrome / opera mini / opera mobile ? >> ...helyett Dolphin HD
zenelejátszó: ?? >> Mort Player, ha ingyenes kell, ha hajlandó vagy költeni: PowerAmp
ébresztőóra: ?? >> Gyári. Mindegyik ennyit tud, vagy ennyit sem. -
dReFiX
senior tag
Pont az ilyen visszajelzések miatt kételkedem abban, hogy ezek szoftveres hibák meg usererror, meg a T hálózata tehet róla meg a többi kifogás. Szerintem szimplán selejtes a készülékek fele. Megrendeltem én is egyet a jövőhétre, kíváncsi vagyok mennyire leszek szerencsés, de majd 15 miatyánkot dobok a kiszállítás előtt.
-
xtevo
őstag
Péntek este elvittem a közelünkben lévő T-be a készüléket, lévén 3 napos és rakat problémám volt vele, persze a szerviz 5ig volt... a szemrevaló hölgy rögtön mondta, hogy szombaton vagy hétfőn is nyugodtan vihetem, a kérdésre miszerint akkor már nem 3 napos besunyult... akkor már nem cserélték volna izibe'
Az Arénában lévő T este 9ig volt nyitva, ott volt, a szervizes szerint én voltam az első!!! aki visszavitte a telóját, és csak nézett bociszemekkel, hogy ilyen hibákat produkált volna... cirka 1 óra várakozás kaptam meg az új telót, a boltból szinte kidobtak... már húzták le a rácsot, no comment...
Hibák amikkel visszavittem: lockscreen fagyás, 2mp-es "csönd" telefonban, wifit eldobálta, kamera fókusz + led villanó nem volt szinkronban, piros keret a kijelző szélén be-bevillant időnkéntAz új készülék eddig patent, sőt, jobb, mint a múltkori volt. A GPS hidegindításra 10 perc után talált holdat (3betűs progival), és stabilan tartotta, a wifi vevője jó, hívásminőség is, még nem jelentkezett a "csönd", a kamera szintén, este is egész értékelhető képet csinált.
A wifi eldobálás ellen pedig egy app-al védekeztem: REGPON wifi KeepAlive.
Akiknek gondot okoz a PC - Telefon összekapcsolása, azoknak ajánlom az AirDroid-ot, nálam bevált, aki ismerte ezeket, azoktól elnézést kérek, még newbie vagyok a témában. -
xtevo
őstag
Érdemes ezzel visszavinnem a telót?!
Elvileg 3 napon belül lennék... Minden más eddig pöpec, se wifi gondok, se fagyások (eddig).
Amúgy az mennyire természetes, hogy wifi be van kapcsolva, és bill. zár feloldás után, újra kapcsolódnia kell wifihez?!
A híváskori 2mp eddig egyszer jött elő édesanyám munkahelyéről érkezett a hívás, ahol ilyen kapcsolgatós, telefonközpontos rendszer működik, lehet az kavart bele? Máskor semmi ilyesmi nem volt.
GPS-t most tesztelem... Ha jól olvastam vissza, a beállításoknál a középső 2 négyzet kell "bepipálva" legyen?! A kezdeti állása Székesfehérvár...és nem Pusztavacs
-
Keeperv85
nagyúr
ha megvolt, akkor bizonyára elkerülte a figyelmed ez a rész az akkuról:
"Helyi" legenda csupán. Android alatt nem lehet akkumulátort kalibrálni. A rendszer nem gyűjt adatokat róla. A batterystats.bin fájl csak egy egyszerű kis napló, amiből vissza lehet nézni az utolsó töltés óta történt-e valami, ami esetleg szívja az akkut. A rendszer nem figyeli ezt a fájlt!
Az készülékben lítium bázisú akku került, így a töltést is ehhez igazítva kell elvégezni. Erről és a többi akkumulátorról részletes leírást találtattok ITT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest