- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gedeon31
addikt
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Köszönöm
Találtam egy [link] Ankert ,ezzel három eszközt lehet tölteni és árban sem szállt el annyira. -
-
Sordoran
addikt
válasz
Gedeon31
üzenetére
Hasznosak, én a 13PM-et gyakran töltöttem ezzel (gyári magsafe), kivéve nyáron. Akkor a meleg miatt egyrészt a telefon is melegedett, másrészt a töltés is lassú volt nagyon. Vettem egy hasonló 3 az 1-ben töltőt utazáshoz, de az ugye nem gyári magsafe így lassan töltött.
Most a 17PM-et viszont eddig egyszer se töltöttem vele, mert mindig van egy type-C kábel bedugva adapterbe, és arra rádugva melegedés nélkül és hamarabb is töltöm fel. Qi2 töltővel még nem volt dolgom, így nem tudom az mennyire jó, lehet veszek majd egy olyat utazáshoz, de mivel olyankor még fontosabb a gyors töltés, így a kábel akkor is preferátlabb nekem. (type-c minden eszközöm már, így elég olyat kábelt vinnem) -
Gedeon31
addikt
Mágneses töltők mennyire hasznosak a mindennapokban telefont tölteni?
Mi az árkategória amit már érdemes megvásárolni?
-
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Telekom-nál is online rendelés van. Simán vissza lehet küldeni futárral. A szerződés is pdf-ben meg van kötve.
Talán jobb is személyesen intézni az ilyet, mint futárral küldözgetni. -
TODI1111
veterán
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Azt hiszem a Yettelnél nem küldhető vissza hanem személyesen kell leadni bármely üzletben.
"Amennyiben a szerződéskötés eszköz adásvétellel járt, az Előfizető köteles az eszközt az elállást/felmondást követő 14 napon belül a Yettelnek visszaadni (elszámolás). Az elszámolásra kizárólag Yettel Értékesítési Ponton van lehetőség......." -
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Igen, független.
Igen, vissza küldheted, ha online veszed. -
kisdobos0111
aktív tag
A yettelnél elég jó áron van kártyás csomagban. Ugye független náluk a telefon. Hozzájuk is visszaküldhető 14 napon belül?
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Nem tudják vagy nem akarják megoldani a Samsungnál a beltéri fotózást
-
BusinessGuy
őstag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Konkrétan az s23u gcam-al tudja néha még jobbat is mint a 26u. Nyilván a 26U-hoz is lesz gcam illetve a fotókkal is AI-zik, de pont ott vérzik ahol eddig. A beltéri illetve gengébb fényviszonyok melletti mozgó téma fotóknál, ott továbbra is pocsék. 1-1 olyan scene van amiben jóindulattal jobb mint a 17pm, illetve zoom-ban jobb egy bizonyos táv fölött, de mindenhol másutt elvérzik - még a 16 pro max is megszorongatja nem kicsit….
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Hát ezt szomorúan hallom hogy a kamera maradt ugyan olyan gyenge.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Ó dehogy jobb minden másban.
Én 23 ultráról jöttem 17 pro max-ra mert nevetségesnek tartom a Samsung fejlődést és azt hogy gcam-el kell szarozni hogy értelmezhetőbb képet lőjjön a telefon. Gondolkodtam hogy leváltom majd 26U-ra késöbb,de azóta fogtam a kezemben lőttem fotókat videókat és köszönöm nem, nevetségesen hajszálnyi a difi egy gcam-el szerelt s23 ultrához képest ilyen téren. Az S26U borzalmasan elvérzik nem jó fényviszonyok mellett, pontosan az a legfőbb hibája mint az előző szériáknak, vagyis ha a kamera a fő kitétel akkor 17 pmax. Okkal vérzik a samsung a DXOmark kamera tesztjeiben alig beesve a top20 utolsó pozicióiba mig a 17 pro a 4....
Akkuidő különbség bár marginális de szintén a 17 pro max felé billen.
És ott a teljesitmény - na nem az antutu és egyéb szutyok semmire való szintetikus benchmarkok meg a ki be csomagolgatás és videó enkódolás - ilyet ki a franc végez telefonon?? A játékok azok amik igazán megdolgoztatják a rendszert, abban pedig az S26 ultra elvérzik. Van már fent nem egy korrekt összevető videó egymás mellé téve a két telefont, elmondható hogy a legtöbb komoly hw igényü játék alacsonyabb beállitásokkal alacsonyabb felbontással sem képes olyan stabil és magas framerate-re mint a 17 pro max ráadásul elöbb el is melegszik.
Amiben a samsung jobb az a beépitett AI, a nyiltság - bár ez rohamosan fogy genről genre - és a kijelző néhanapján bár elég sok panasz éri, meg ha úgy tetszik a funkció amivel pörgetheted a telefont videózás közben mint valami hülye mégis marad a kép.... Harmat gyenge lett az idei Ultra széria (is). 10+ év droidozás után jöttem vissza IOS-ra mert az egyetlen gyártó ami egységesen tud minden téren magas minőséget képviselni androidnál (bocs kinai okosteló tulajok, elismerem hogy csúcs amit egyes kinatel tud fotóban, de itt tehetünk is egy pontot, egyik sem tud olyan konzisztens minőséget mint a Samsung és az Apple a telefonok minden részét figyelembe véve) konkrétan évek óta vérzik és az a heppje hogy röhögcséljen a legfőbb konkurenciáján miközben egyre több dologban véreznek el ellenük... -
Zsolt,72
őstag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Könnyen lehet, hogy számodra valóban jobb választás az idei Ultra. Ezt mi nem tudjuk itt eldönteni, csak te. Ha van rá lehetőséged, vásárold meg korrekt helyről és online módon, így bármelyik is okozna csalódást, lehetőséged lesz elállni tőle.
-
kisdobos0111
aktív tag
Két dolog miatt gondolkodom a váltáson. Az akkumulator és fényképező. De félek hogy minden másban jobb a s26 ultra és megbánám.
-
válasz
ateszapa748
üzenetére
Nem hangzik jól.
Na ezért is maradok még iPhone-nál. Sosem dobta még el a BT-t, stb. Van, amiben stabil.
Samsungnál anno volt ilyen problémám. -
ateszapa748
aktív tag
válasz
Banderasz74
üzenetére
Szerintem egész jó. Általában 200 km alatt, kb. 15%-ot szív le Waze + Spotify .
-
Gedeon31
addikt
A telefonon az egészség alkalmazásban csak a lépések számát lehet látni a megtett km-t nem? Az órán látom ,de elfelejtem esetleg megnézni jó lenne a telefonon is látni.
-
Damage401
senior tag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
14napos elállásos konstrukcióban hozd ki. 2 hét elég hogy egyáltalán az életvitelednek ez megfelel e. De mutatok egy screenshotot. Üzemidő tényleg jobb. S25 5-6h és 1,5nap. Itt 5h van csak meg de: vegyes hasznalat, mert kirándulunk a családdal.
-
Banderasz74
tag
válasz
ateszapa748
üzenetére
A navizás mennyire nyírja az aksit?Nekem is sokszor össze omlik az android autó,azért raknám rá az iPhonet,csak sajnálom az aksi miatt.
-
-
válasz
The.Biker
üzenetére
Elég ritkán használom, de pl. vezeték törlésére jó volt eddig, vagy kisebb foltokra. Ha valami komolyabbra kell, akkor van csomó app rá. Ezt speciel nem próbáltam a Samsungon. Amúgy azt sem tudom, hogy ez lokális a Samun vagy szerverre küldi a képet és ott törli az AI?
-
válasz
The.Biker
üzenetére
Én is megnyomkodtam pár hete az új samsungokat. Hát már ott elvérzett nálam, hogy a taptic engine még mindig nem olyan, mint az Apple-nél. Lehet levédette az Apple, nemtom... Aztán végülis a UI sem jön be, se az, hogy vágja a kezem a telefon széle. Apróságok, de összeadódik. Még mindig jobb az iPhone nálam is, ezért csinálhat ekkora bakikat az Apple, mint az iOS 26.
-
Zsolt,72
őstag
válasz
The.Biker
üzenetére
Esetleg erre nézz rá: [Honor Magic6 Pro] és nála újabb gyártmányok, melyek szintén 3D arc-alapú azonosítást használnak. Esetleg várd meg a 11-es Pixelt, nála pletykálják, hogy a Google bevezetné vele a FaceID riválisát.
-
válasz
ateszapa748
üzenetére
Ami még nem tetszik, az a FP. A FiD-t imádom, annyira kényelmes...ha lenne a Samuban, sz@rnám le a kamerát, hogy gyengébb....
Mennék is át.
-
válasz
Rinocerosz
üzenetére
+1Megnyomkodtam kicsit az S26-ot, Ultra-t is. A fotók minősége nem tetszik, a többi igen, jobban, mint a 17pro-m.
De maradok még egy kicsit. Nekem nagy csalódás jelenleg a 17 széria az ios miatt. Ez most nem lett jó szerintem. -
Rinocerosz
őstag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Akkumulátor és kamerában jobb mint a samsung, én s23-ról jöttem.
Viszont a One Ui lényegesen jobb felület még úgy is, hogy most az iso 26 azért szabadabb lett valamivel. Sebességben nekem a samsung jobban feküdt mert itt minden kicsit lomhább. Én nem érzem fluidabbnak se az ios-t… talán most az ios egy kicsit bugosabb mint a one ui, de azért reszelik és azt mondják majd az ios 27-nél ráfeküdnek a stabilitásra.
A fájlkezelés és a vissza gomb egy nagy hátrány illetve az iPhone billentyűzet az kritikán alulinak tartom, abban nagyon gyenge az ios.
Ugyanakkor az üzemidő nagyon jó az fényévekkel jobb és a kamera is nagyon szuper. A rendszert meg szokni kell, de meg lehet szeretni. -
Fryskitt
addikt
Nekem a szoftveres Apple pay nem működik. Hiába taperolom a weboldalon a gombot, nem enged fizetni. Oldalsó gomb dupla nyomás megy, MacBookon touch ID Apple pay szintén. De a telefonon nem. Ötlet?
-
Damage401
senior tag
Nem bántam meg. Mindent is tud. Kamera verhetetlen. Kijelző remek. Picit nehezebb. De kompakt. Nincs olyan amit a Samsungtól hiányozna.
-
Damage401
senior tag
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Két külön oprendszer. Tehát One UI elég kényelmes és nyílt. Itt van kötöttség és nem minden ott van ahol gondolod. Más a menü. Tudom mert én is sima s25-ről váltottam. Tetszett a pattogós gyors megjelenítés. De nekem már stabilabb megkötés kell.
Illetve a kijelző sokkal szebb ip17-en. 10bit vs 8bit. Lehet látni. -
kisdobos0111
aktív tag
Tervezek egy ilyen telefont venni Samsung s25 amit most használok. Mi fog szerintetek legjobban hiányozni az androidból?
-
-
válasz
mihail38
üzenetére
Lehet lehet de akkor is na
(majd megszokom
) Így elsö blikkre a képek már most jobbak még gyengébb fényben is mint a samunál. Én nagyon szeretem az instant dolgokat, mint pl elökapom a telót és lövök egy képet. Nyilván nem várok DSLR képet de egy jó minőséget igen. Igazából nem üt sziven a "rendszerváltás" mert nincsenek szívbe markoló appjaim, és az otthoni dolgok is mind 2 rendszeren tökéletessen futnak. -
OmniaI900
tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Köszönöm megnéztem de nekem nincs ilyen lehetőség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- BMW topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Elektromos autók - motorok
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Óra topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Iphone 13 128GB - Új akkumulátor
- Samsung Galaxy S21+ 8/256GB Black
- Samsung Galaxy S23 8/128GB Újszerű,Tökéletes Állapotú, Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fotóknál nekem egy kicsit kaotikus android fotóalbum után .