Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
OmniaI900
tag
Én is Samsung s23 Ultráról jöttem KB 1 hónapja , nagyon nem bántam meg !! Kicsit nehéz volt megszokni de lassan összebarátkoztunk!! Buék mindenkinek!!
-
surgery
senior tag
Be köszönök én is egy Silver Pro Max al S25 ultrát váltott. Úgy döntöttem így 50 felé már bőven elég lesz nekem.
-
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Amíg mèg nem lehetett ios-en, addig laptopon, majd áthúztam iTunes-al a telóra a filmeket, vlc be, aztàn go, Most már nem kell laptopozni, meg nem kell androidos teló sem hozzá. Én már nagyon vártam a "nyitást" az Apple részéről ilyen szinten.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
The.Biker
üzenetére
Eredetileg még elérhető volt AltStore-ban, de aztán kivették… nem is értem, miért fáj ez nekik ennyire.
Szóval ha nagyon muszáj, akkor marad a másik út, csak hát az már kicsit “mókolósabb”.
Köszi amúgy, még agyalok rajta, hogy egyáltalán felrakjam-e.
Samsungon ez sokkal lazábban ment, ott tényleg szépen, gond nélkül működött. Van 1-2 dolog, ami hiányzik a One UI-ból, viszont az üzemidő itt… na az brutális. -
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Szia
2.
AltStore, utána iTorrent. 2024 óta lehet, azóta használom, gond nélkül. .
A neten, vagy YT-on mindent megtalálsz róla. Én is azok alapján állítottam be.
Cikk:
[link]Ez nekem is gondom volt régen, mert androidon ment simán. Bár Pixel-en nem engedte anno, most nem tudom lehet-e rajta, viszont Samsung-gal nem volt gondom sosem.,
-
Rinocerosz
őstag
Sziasztok!
Kb. 1,5 hónapja váltottam S23-ról iPhone 17 Pro Maxra, és lenne pár kérdésem. Ez az első iPhonom, eddig végig Samsungos voltam. A legtöbb dolgot már kikotortam netről vagy rájöttem magamtól, de itt most megakadtam.1,
Adatokat általában LocalSenddel küldök át, és ugye a Fájlok appban a LocalSend mappába kerül minden. Küldtem már filmet, képet, PDF-et, Word/Excel/PPT-t, szóval kb. mindent. Viszont most egy sima .mp3-at akartam átdobni, át is ment, csak utána nem nyitotta meg semmi, és másolni/áthelyezni se tudtam akárhogy próbáltam. Ez valami jogosultság vagy iOS-es “korlát” lehet?Végül iClouddal átraktam, és úgy gond nélkül ment.... csak a LocalSend nekem sokkal gyorsabb lenne. Van erre valami bevált megoldásotok?
2,
Androidon megszoktam, hogy simán ment a torrentezés, itt viszont ugye más a helyzet. Olvastam az iTorrent-ről, de nekem ez még teljesen új terep. Jól értem, hogy ehhez valami alternatív store kell, és onnan lehet feltenni? Használja ezt valaki? Mennyire oké/megbízható (nyilván az adott keretek között)?Köszi előre is!
-
babosf
aktív tag
sziasztok, lányom 17pro-javal ha face messengeren videotelefonálunk akkor a másik (pl. az én s25 Ulltrámon de másik Samun is) a képernyő alső felső szélén van egy vékony csik ahol élesebb a kép. Szinte az egész képernyőn mintha fakóbb lenne a kép. tapasztalt vki ilyet? köszi udv
-
Nekem is a kisebb méret a kényelmes, órában viszont néztem az S11-et, de az üzemidő miatt inkább az Ultra-t vettem.
Akkor tartsd meg az S11-et.
Már csak egy sima pro kell mellé.
-
-
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Na, ez nem tartott sokáig
Látom minden eladó lett
-
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Ohh...

Nem mertem ismét Maxot venni, sima pro-t vettem. Kényelmesebb.
Csak azért kérdeztem, mert néztem a hirdetésedet, hogy esetleg megveszem, de végül ismét Ultra-t vettem.
-
-
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Első ios, vagy volt már?
Grat.hozzá!
Az órát miért adod el? -
mihail38
senior tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Gratulálok!

-
Most vettem egy ezüst 17 Pro Maxot. Remélem be fog válni
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ott is vannak rossz tapasztalataim sajna nekem is.
-
Illeszkedés? Hibátlan.
Mindenhol passzos, nem lóg, nem áll el sehol, kivágások alul profik, gombok nyomás pontja finom, a kamera gomb üveg és érzékeny, mintha nem is lenne ott semmi....
semmi gond vele.
Nomad modern leather case black.
Ez nem a klasszik bőr, aminek kemény bőrbevonatos műanyag a kerete, hanem a keretnél puha tpu, a hátlap bőr csak.
A klasszikról nem volt jó vélemény, a kemény keret miatt, megütődhet a teló ugyanúgy. A modern változat kerete elnyeli a rezgést leeséskor a puha tpu anyag miatt. -
Addig addig nézegettem a tokokoat az Alzán, míg tegnap vettem is egyet, nemrég vettem át. 19 ezerről 13 ezerre leértékelve, rászántam magam. Ez a felső határ, amennyit kiadok egy tokért, sőt, még ez is sok, de egye fene.
Nomad modern bőr, fekete.
Jó minőségű, majd szépen megöregszik rajta a bőr. Most még nagyon új. -
s.Oliv3r
őstag
Boldog karácsonyt mindenkinek
-
nbukta77
addikt
Rakott valaki kamera vedot a lencsekre?
-
-
Nektek is akadozik görgetés közben az apple store? Gondoltam nézelődők tok ügyben, görgetek és szaggat.
-
nbukta77
addikt
Hi. Mindenkinek. Beleptem egy ezust 512- vel. Samsung galaxy s25 ultrat valtott.
-
xhege
veterán
-
xhege
veterán
válasz
The.Biker
üzenetére
Ha mozgó témát fotózol gyenge fényviszonyok között, akkor kapcsold ki azonnal az éjszakai módot, az 1x főkamerát használd vagy a dedikált optikai zoomot (ne nagyíts bele két újjal, hogy na most jó lesz, mert az tuti digitális zoom lesz, ami ilyen esetben értékelhetetlen). Illetve a kijelzőre bökve jelöld meg a fókuszt, mert pl a második képen jól látszik, hogy a fókusz a háttérben álló cipőjének a sarkára esett.
Már ezekkel is sokat el lehet érni, de vannak egyéb trükkök is. -
cH1
aktív tag
válasz
The.Biker
üzenetére
Egy darab képet nem sikerült csinálnom ami ne lett volna elmosódva. Szintén zsebből előkapva, automata, fél kézzel, másikban gyerek. Szerintem túlzóan nagy záridőt hagy magától. Kíváncsi vagyok kézi beállításokkal mennyit lehetett volna javítani.
Amíg egy helyben álltak azért nem lettek rosszak:
-
xhege
veterán
-
Hu gyerekek.

Próbáltam lefotózni most este a gyerekeket, ahogy kisvasutaznak a karácsonyi vásárban...olyan képeket lőttem, hogy aztamindenit
Elszégyelltem magam
Tény, nem állítgattam csak előkaptam és fotóztam. -
choco01
addikt
válasz
SamiCsillag
üzenetére
két simmel használod?
-
Roxbury
őstag
Na a 26.2 az első, amire azt mondom, hogy vállalható. Kezd jó lenni. Itt is vannak röccenések, mikrolaggok, de sokkal jobb ezen a téren, mint a 26.1. Ebben az állapotban kellett volna kiadni a 26.0-át. Ez már tetszik. ( 17 PM )
-
SamiCsillag
senior tag
Sziasztok!
Azt csinálja az enyém, kb egy hónapos 17 pro, hogy ha telefonon hívnak, akkor kivétel nélkül mindig megszakad. Ha én hívok, akkor is. Ha messenger-en, vagy viber-en, vagy ezekhez hasonlókon beszélek valakivel, akkor semmi gond nincs, de ha a számomon hívnak mindig megszakad. A 12 Por-val nem nagyon volt ilyen. -
KZP
őstag
Sziasztok! iOS 26.2, de a bétákkal is ezt csinálta. Ha egy felvett videó lejátszása közben elfordítom a telefont, akkor néha zölden villan a kijelző egy része. Ha a kisegítő lehetőségeken, majd a Mozgáson belül bekapcsolom a Villodzó fények tompítását, akkor nem jelentkezik ez a hiba. Vagy csak a videónál a szerkesztésben csinálok vele bármit, akkor utána sem villog. Gondolkozom egy teljes visszaállításon. Nálatok nem jelentkezik ez a probléma?
-
Auratech
őstag
Gondoltam, ezt megosztom!
iPhone 17 Pro-m van. Ma találkoztam egy olyan "funkcióval", amitől dobtam egy hátast.
A 300 Ohmos Belyer.. DT 990 Pro fülesemet bedugtam a régi Sound Blaster Play 3 kütyübe, ami ugye max. Mac OSX10 kompatibilis. IOS nincs említve sehol!
Egy USB A-C átalakítóval bedugtam a telóba.. és hibátlanul működik, felismeri SB play3-ként! Szépen kihajtja. Mikrofonbemenete is él. Az IOS 26 tökéletesen kezeli.
Nagy élmény ekkora hangot kapni .. szinte ingyért.
Se2-ről váltottam. Nem veszek gyakran új telót. A videós tulajdonságok miatt nekem nagyon megéri. Mellesleg nagylátószögű 4k-60 Fps/sztereó hangú webkameraként is zseni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezzel itt nincs gond
Szóval ha nagyon muszáj, akkor marad a másik út, csak hát az már kicsit “mókolósabb”.
Ez nem semmi...