- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigryss76
tag
válasz
Ed3r_X_ #19152 üzenetére
Pontosan! Bár az egyémnél visszabutították B06-ról B04-re. Majd pár nap múlva ugye szólt, hogy frissítsek.
Valamivel jobb lett, de már nincs kedvem tépni a szám. Képtelen megjegyezni bármilyen egyéni beállítást. Értsd pl. értesítési és csengő hangok ... de már megint kezdem ... uhh ... Bocsánat. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #19084 üzenetére
Nem vonta meg, de nem csinálják meg, ami nekem pont elég. Majd megcsináltatom máshol és legközelebb olyan hibával viszem, amivel nem tud lerázni. Nem azért mert a telefon rossz, nem, azért mert meg akarnak szívatni és nem leszek jó fej olyan bandával, akik ezt elkövetik. Cserélni fognak, akkor is, ha ez nekik nem tetszik. Vagy megyek a fogyasztóvédelemmel együtt... Nevetséges, hogy másnak kitalált hibák miatt cserélik szó nélkül, nekem a tényleges hibával máshova kell vinnem, mert nekik nem derogál dolgozni...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #19052 üzenetére
Bagyusz kitartóan és lelkesen csinálja a CM-et az OT995-re és készséggel segít, ha valamiben tud., de neki nincs Grand X In-je, így nem tud ide besegíteni. Nézz be a megboldogult mélyvíz topicba és meglátod, hogy ko9 pl. előadta, hogy nála volt bootolható JB verzió... persze mikor arra kértük, hogy akkor tegye közzé, vagy vonjuk össze a fejlesztéseket, csináljuk együtt, hogy hátha akkor mégis többre jutunk, akkor többek közt én lettem a szar, hogy majd én a saját nevem alatt viszem tovább az ú munkáját... soha sem látotott senki még csak egy képet sem abból a JB-ből, ahogy elindul GXI-n...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #19044 üzenetére
Visszaadták.
Azt mondta: sérült a gyári töltőkábel, ezért amúgy sem lenne garis, le is járt a töltőre az egy év, azért pláne nem, harmadrészt összekevertem a gyári töltőfejet egy másikkal (LOL... van 4 db számomra egyforma...).
Gyári USB kábel: magától szétesik, mindenki tudja, ők is... de így nem garis
Másik USB kábelek: ezekkel nem vihetem be, mert nem gyáriak...Közröhej....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #17887 üzenetére
Mármint a GXI-ben? Nem hiszem, hogy annak ellenére, hogy még nem szűnt meg a supportja bármi is még jönne ki rá. Ennek ennyi volt valószínűleg. Élve elásta a ZTE. Ám a Xolo portolta a JB-t az X900-ra, ám számomra érthetetlen módon soha sem adta ki, csak az ígéretek repkedtek...
-
-
heidricha
őstag
válasz
Ed3r_X_ #17106 üzenetére
Kicsit olyan, mint a Blade volt eredetileg. Két éves technika olyan kijelzővel, ami túlterheli a rendszert.
Annyira nem rossz szerintem, de tényleg csájna-áron kell adni, különben nagy anyázás lehet belőle!
Ezt a HD-őrületet a magam részéről ugyanúgy nem értem, mint a Mp háborút a fényképezőgépeknél. Egy felbontás felett teljesen mindegy, hova növeled, nem emeli a használhatóságot egy picit sem (szerintem szebb sem lesz, de lehet, hogy a szemem nem elég jó), viszont komoly teher. Full HD a 22" monitor előttem, nemrég kaptam ismerőstől egy 5" telefonról screenshot-ot... ilyesztő volt inkább, mint meggyőző.
Ebben a 4,3-4,5 méretben a QHD mindenre tökéletesen alkalmas, és egy ma közepes hardver elég jól elkezelgeti. Az 1280x800-as 10,1"-es tablet sem kíván nagyobb felbontást - szerintem.
-
Tomacko
őstag
válasz
Ed3r_X_ #16632 üzenetére
De bizony a ZTE-vel is van a baj, mert ratyi az érintő , a kijelző, a rezgő, a rádió, a gps és a kamera benne. Ha esetleg kihagytam valamit akkor bocsánat, én csak ezeket tapasztaltam, illetv láttam ismerősöknél. Azért ezekből nem valószínű, hogy mindent az intelre kellene fogni(nem értek hozzá annyira).
TBG az Huawei Ascend Y300, ez egy egész használható kis gép, faterom kapott ki egyet magának, ha néha van valami nyűgje, hogy tegyem rá akkor van a kezembe szóval sokat nem volt nálam, de ő sem panaszkodik rá, pedig a maga 61 évével van pár megkötése neki is
Nem mondom, hogy egy hűde valami, de amennyit a kezembe volt nem akadozott, ott érzékelte az ujjam ahol kell stb. jó perxsze mást a beállítgatásokon telepítgetéseken kívül nem csináltam vele
-
kelekyle
őstag
válasz
Ed3r_X_ #16632 üzenetére
Ugyanúgy, ahogy megíratatták a kernelt hozzá és felépítették a ROMot, ugyanúgy javíthatnák is a bugokat. És ez nem az INTEL sara, ez annak a sara, hogy a ZTE fosik mindenbe és csak profitot akar termelni, ergo spórol az ilyenen...
/*Teszem hozzá, hogy más gyártónak fontos az elégedettség... lehet, hogy nem hoznak ki JBt meg ICSt egy alsó/középkategóriás készülékre, de akkor az aktuális szoftver idegesítő hibáit legalább javítják, azért hogy ne legyenek elégedetlenek a USERek*/
Volt egy bejelentés, hogy kész az új frissítés és mindjárt jön... folyamatosan olvasom a topikot.
Úgy látom sehol semmi... -
xSide
őstag
-
xSide
őstag
-
Mate
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #16191 üzenetére
Valóban nem egy izmos gép és erősen túlárazott volt. Jelenleg ár/érték arányban már nem annyira rossz, de továbbra se venné meg. Egyszerűen nem tetszik a kinézete. Annak is vannak előnyei, ezeket nem részletezném. Sokat vacilláltam én is, hogy azt vagy GXIN-t vegyem és utóbbi mellet döntöttem. Nem bántam meg. 1-2 hete gondolkodok már a telefoncserén, de Xperia L megjelenéséig nem igen volt telefon, amire lecseréltem volna.
Grand X In nem egy rossz telefon, de nem megbízható és nem igen van jövője. Ezek tények, ettől még sokaknak lehet jó választás.
-
Mate
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #16186 üzenetére
Például. Ha valakinek nem lényeg annyira az erős hardver és megbízhatóságra vágyik szóba jöhet az is. Ráadásul 10.000-el olcsóbb, mint Grand X in és megy lejjebb az ára.
Jó választásnak tűnik a sony xperia L, mely még drágább 10-el mint ZTE, de új készülék révén szerintem 2-3 hét és 5000k-val lesz csak drágább.
A fenti sorok a saját tapasztalataim alapján íródtak.
-
boxos23
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #15175 üzenetére
Ezért kérdeztem. Más bajon nem nagyon van a készülékkel hála istennek.
Mondjuk már akkor is a második, mert egy cserém már volt.
De az is lilult, meg a páromé is,pedig annak tényleg semmi más baj nincsA páromnak nincs rajta fólia, és mégis lilul, úgy hogy kétlem hogy a fólia miatt van.
És a lilásodás még elviselhető, már megszokom lassan.Úgy fordulok hogy ne nagyon érje a nap
Kösz a választ.
-
boxos23
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #13656 üzenetére
Na megvan a két telefon eredménye.
Az asszonykámé, mint irtam gyári szűz rom:13fps 1515pont
Az enyém Next V2 rom: 13fps 1516pontez komoly 1 pont.
Majd nézd már meg a Mobile gpumark-ot és ird le úgy mint én menyi pontot kaptál.
Csak a Gpu benchmak menüt indítsd el benne, én is csak azt néztem. -
boxos23
aktív tag
-
boxos23
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #13645 üzenetére
Nekem sem megy fel
Valami olyasmit ir ki, hogy hátsó usb tár és SD kártyára nem sikerült telepítés.(valahogy igy)De ez próbáltátok már ? Mobile GPUMARK
-
Carline
őstag
válasz
Ed3r_X_ #13500 üzenetére
Ez lehet, hogy igaz, de a kijelző nem lilásodik, nyomásra nem szineződik, HD-ben vesz fel de jobb minőségben, van rá gyári JB és nincs kompatibilitási gond az appokkal, telefonként is rendben működik, nem szakad a wifi, valamint a legfontosabb, hogy nem hordjuk vissza a T-hez, hogy cseréljék mert sz@r.
-
boxos23
aktív tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
Ed3r_X_ #13224 üzenetére
Jó ez az Intel proci, de alig van főzött ROM, én meg szeretek romolgatni.
Ez biztos hogy nem fog változni, a gyári romokból minden értelmes módosítás ki lett hozva, forrás nélkül minden további módosítás értelmetlen és időpazarlás.
Lényegében a külföldiek (xda, modaco stb..) is hozzánk járnak át a módosított romok miatt, illetve ugye a külföldieknek is mi készítettük el a gyári recovery-t, hogy egyáltalán ki tudják próbálni a custom romokat, és ha szükséges vissza tudjanak állni gyári állapotra.Időközben már én is megszabadultam a GXI-től, és teljes mértékben megértem azt is, aki szintén így dönt.
A kijelző érzéketlensége, és a többi szoftveres probléma biztosan orvosolható lenne, ha ezzel foglalkozna a gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Gamepad
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest